2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın nesli nasılsınnn
kahvaltın güzel ya ben kısım kısım yazayımmmı menümü yoksagün sonundamı toplu yazayım???

Ben kafama göre takılıyorum:)) Ama gün sonunda mutlaka derli toplu vermek lazım. Kısım kısım yazınca da fazlalık falan olmuşsa birileri uyarıyor ve bir sonraki öğünde dengeleme şansım oluyor diye yazıyorum. Bugün zaten kahvaltı haricinde ayran çorbamızdan içeceğimiz için, pek menü sayılmaz. Yalnız miktar olarak epey oldu, gerçi ben biraz sulu yapmışım ama daha iyi sanırım, severim sulu şeyleri:))

Gunaydin herkese bugun gunlerden detoks kahvaltimi yaptim ogleyi bekliyorum tadina bakmadim surprizi kacmadin diye :)))) detoks yapan arkadaslarima basarilar. hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz ins.

tultan sana da basarılar kolaylıklar dılıyorum detoks yapıyormussun bugun. sen dahıl tum arkadaslara sunu soylemek ıstıyorum. ben aylardır baya bır dıyetteyım. yanı sen dıyete yenı baslayan bırıysen, ve sırf kılo vereyım dıye yapıyorsan detoksu, saglıgını bozarsın kesınlıkle. oyuzden bence kımse sadece gaza gelerek detoks yapmasın,

canım senden takıbı bekleyemeyız zaten. hazır hıssedınce tekrar baslarsın sırf kafan dagılsın dıye zaman zaman sohvet ıcın gel. ALLAH yardımcın olsun sabır guc versın canım.

guzel dıleklerın ıcın sagol canım. ınsaallah ıoyle olur. serap detoks yaptı ama tekrar ++++ olmus. ben gecen hafta ortası +600 oldum azıcık gerı alacagım demekkı dıyorum ama ya grıp ya da vucudum tepkı verdı ve detoks gunu ıle aynıyım hatta 100 gram daha gıtmıs haftasonu.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
eline sağlık cnmm tablo güzel başda seni canıgönülden kutlarım geri kg alıp tekrar 2,200yapmışsınmaşşal,kg veren herkezikutlarım kendimede tühhhhh yazık lar olsun diyorumm.neyse telafi etmemlazım buarada nesli en yakınsensin bana tabiercede çok yakın 3 müzözellikle kıyasıya rekabet halinde olursak çok hızlı gider bu kilolar

en güzeli hayatım,hayata hep güzel tarafından bak böylee

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Oooooo tablomuz açıklanmış, çok merak ettiğim Duygu ve Pomonun kilolarını gördüm:) Pomocum resmi olarak hafta birinciliğin ortada, hem de açık ara, tebrik ederim canım, yeni yıla 2'li rakamlar yakın görünüyor:) Kilo veren herkesi kutluyorum. Kendimi de tabi:)) Duygucum, koruma döneminde coşmuşsun hakikaten:))) Şaka şaka onun yarısı ödem bence, merak etme. Tabi gelsin cipsler, gitsin pizzaların da etkisi vardır ama gözünü de mideni de doyurdun, detoksa ve dikkatli beslenmeye hazırsın, resmi olarak hoşgeldin, iyi ki geldin. Serap regl dönemindeydi galiba, muhtemelen o yüzden + çıktı, haftaya - olur.

kızlar cızelgeyı yayınladım. benım cıkmam lazım. kendım dahıl kılo veren herkesı tebrık edıyorum veremeyen ya da + cıkan arkadasların gelecek haftaya verecegınden emınım.

basarılarımızın devamını beklıyorum hem kendımden hem herkesten :))))) ayrıca topıkte cok guzel bır hareket var bu cok enerjı verıyor hepımıze. bu acıdan da cok mutluyum.

yazacagım daha cok sey var ama sımdı cıkmam lazım toplu sekılde uzun yazacagım.

neslıcıgım sana basarılar kolaylıklar. detoks gunu :)))))

pomocum çizelge güzel olmuş eline sağlık
benim bilgiler eksik olmuş hemen veriyim
geçen sene 76 kiloya kadar çıktım en çok gördüğüm rakamdı
kendim diyete başladım sonra 75 kilo ile duygunun topiğine başladım
hedef kilom da 65 diyeyim

çok fazla takip edemesemde listeye ekle pomo.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
eline sağlık cnmm tablo güzel başda seni canıgönülden kutlarım geri kg alıp tekrar 2,200yapmışsınmaşşal,kg veren herkezikutlarım kendimede tühhhhh yazık lar olsun diyorumm.neyse telafi etmemlazım buarada nesli en yakınsensin bana tabiercede çok yakın 3 müzözellikle kıyasıya rekabet halinde olursak çok hızlı gider bu kilolar [/QUOTE]

Ben de aynısını düşündüm az önce biliyor musun, kalp kalbe karşı oldu:)) Bizim boylarımız da aynı zaten, tam rakip olduk. Serap ta yakın sayılır gerçi ama onun boyu kaçtı hatırlamıyorum.

pomo maşallahh çok tebrik ederim seni şahane kilo ermişsin bu hafta
bende dahil kilo veren herkesi kutlarım kilo alanlara üzülmeyin haftaya telafi edersiniz

duyguşummmm aman boşver kuzumm üzülme 4 kilo nedirki bi detoks biraz lesli tamamdır

benim nohut dışında hazır birşey yokoda buzlukda varmış yeşil merimek diğerleri kolay zaten hazır ayran aldım işin kolayına kaçtım ben:)))

e bende yazaYIM KAHVALTIMII
açkarnına ılıksıya elmasirkesi bal karışımı
kare tost ekmeğinden daha küçük karelik'de 2 dilim kepek ekmeğinde light peynir ve bol maydanoz ekmeğimin büyüklüğünde domates kestim ki(domatesi yavaş yavaş bırakcam evde son 1 tanedomates kaldı artıkkolay kolay almam herhalde)
neyse bu şekilde tost yaptım birde oğlumdan yarım yumurta sarısıkalmıştı onuda yedim,yanında küçük bardakda ayran
azönce az süt koyduğum şekersiz kahvemiiçtim

evde bal kalmamış bende elma sirkesi içmek istiyorum ama illaki bal lazım mı sade içsem olmaz mı acaba midem de bi sorunum yok çok şükür

ben çıkıyorum kızlar biraz evi toparlayım anneme gidicem hem yürüyüş olur bana

keyifli sohbetler size

Ben de gece yatmadan hazırladım mecburen, benim de sadece nohut hazırdı, diğerlerini akşam haşladım. Ben de hazır ayran alayım diye düşünmedim değil ama tuzlu mu olur ki diye vazgeçtim. Ben tuzu pek sevmiyorum, içmemi de zorlaştırabilirdi bütün gün. Böyle daha iyi oldu, sadece tansiyonum düşebilir ama bolca su içmeye çalışıyorum sanırım o da düşmez.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Oooooo tablomuz açıklanmış, çok merak ettiğim Duygu ve Pomonun kilolarını gördüm:) Pomocum resmi olarak hafta birinciliğin ortada, hem de açık ara, tebrik ederim canım, yeni yıla 2'li rakamlar yakın görünüyor:) Kilo veren herkesi kutluyorum. Kendimi de tabi:)) Duygucum, koruma döneminde coşmuşsun hakikaten:))) Şaka şaka onun yarısı ödem bence, merak etme. Tabi gelsin cipsler, gitsin pizzaların da etkisi vardır ama gözünü de mideni de doyurdun, detoksa ve dikkatli beslenmeye hazırsın, resmi olarak hoşgeldin, iyi ki geldin. Serap regl dönemindeydi galiba, muhtemelen o yüzden + çıktı, haftaya - olur.[/QUOTE]
resmi olarak hoşbuldum valla nedesiniz haklısınız ama şunu diyim tvden önce 500 gr alıp veriyordum tv nezaamn aldıkbirde senema paketi birde yağmurlar başaldı eve tıkıldım ye babam ye oldu:))senide tebrik ederim nesli hafta 900gr şahane bi rakam

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
eline sağlık cnmm tablo güzel başda seni canıgönülden kutlarım geri kg alıp tekrar 2,200yapmışsınmaşşal,kg veren herkezikutlarım kendimede tühhhhh yazık lar olsun diyorumm.neyse telafi etmemlazım buarada nesli en yakınsensin bana tabiercede çok yakın 3 müzözellikle kıyasıya rekabet halinde olursak çok hızlı gider bu kilolar [/QUOTE]

Ben de aynısını düşündüm az önce biliyor musun, kalp kalbe karşı oldu:)) Bizim boylarımız da aynı zaten, tam rakip olduk. Serap ta yakın sayılır gerçi ama onun boyu kaçtı hatırlamıyorum.[/QUOTE]
evet cnm kg farkını görünce aklıma bu geldi biz erceyle çokyaparkadım hatta bizim skor 2-1 ben onu 2 kereyendim oda beni bir kre yendi çok faydası oluyor heleki tatlı bir hırs varsaa
4 kg demek nerdiyse 1bedendemwk:))) gerçi hala daha 38 beden giyorum emme neyse artık önümüzdeki maçlara bakcaz
olur cnm olmazmı ercemdaha perşembe yada cuma duydum özellikle elma sirkesi içip yatmak çok faydalıymış ve zayıflatıcı etkisi kanıtlanmış
iyibir elma sirkesi mideyezarar vermezmiş ben tarişin cam daolanıalıyorum 1bardak ılık sıya 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum 1 çay kaşıığıda bak sabahve akşam yapcam muıtlaka ,

ben onu hiç düşünmedi cnm bakarım tadına çoktuzluysa hazır yoğurt alırım artık yada bugünlük böyle idare ederimmm benim kullandığım yoğurt markası varonubulamayınca mecbur kaldım ayran almayaa senen doğrusunu yapmışsın

evet kızlarrsohbetinize doyum olmaz ama duygu kaçar kg verenler,yeni gelen arkadaşlarr benmi gibi kg alanlar hepimze başarılar tekrardan...
ben temizliğime başlayım sonra oğlanı doyurayım sonraonuuyutayımve pilatesime başlayımvakit k<alırsa leslie3 yapayım hesapğlarıma göre ikisni yapabilirim oğlum uyuduğunda ,sonra yemek yapmaya girişeyim tahminen 3ile 4 arası girerim tekrarr herkeze kolay gelsin

Duygu, ben acıkmaya başladım bile:)) Gerçi ilk çorbayı içmeye az kaldı. Sen bugün spor yapacak mısın? Ben hiç yapabileceğimi sanmıyorum valla. Adımsayarımı taktım, olabildiğince adım atmaya çalışacağım ama Leslie falan zor bugün:)) Bir de dün Ender Saraç'ın 10 hareketini yaptım, hoşuma gitti, sabah fırsatım olmadı yapamadım ama bundan sonra fırsat bulunca yapacağım.

Cevabımı aldım zaten, ne diyeyim maşallah maşallah:)) hem temizlik, hem spor diyorsun