2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Afiyet olsun gayet iyi bir kahvaltı öğünü olmuş.

Kahvaltın güzel cnm ama domatesi neden bırakıyorsun mevsimi değil diye mi yoksa başka bir sebebi varmı merak ettim.

Light ayran alsan onlar tuzsuz ya acaba oluyor mu detoksta bilmiyorum ama .

Kolay gelsin duygucum. Oğluşunu kokla mis mis benim iiçin.

Kızlar 2 bardak (kağıt bardak) ayran çorbasından içtim. Önce yetmez gibi geldi ama biraz bekleyince tokluk hissi geldi. Bugün biraz üşüyorum, öğlen arasında odamda durduğum yerde koşma, yürüme hareketleri yaptım, böylece ısındım:)) Şimdilik 3000 adımdayım, yatana kadar çok zorlamadan 10000 hedefliyorum. Şimdi kantine inip, kendime kahve alacağım:)
Pomocum nasıl oldun canım? Meyve yemeyi ihmal etme.

hoşgeldin pomo cummm yol çok uzunmuş yaa ben nedense 4 5 saattir düe düşünmüştüm. coğrafyam ne kadar kötüyse artk

benm haftasonum sıkıcıydı, menulerimi de yazmamışım gerçi bu sabah fark ettim ama bi kaçamagım olmadı, her zamanki şeyler olunca yazmaya üşendim sanırım. bugunden itibaren yazarım tekrardan..

artık bikaç haftasonu evde otur bence, yeter bu kadar gezmeler bir de ankaraya da gel artk hep başka yerlere gidiyosun amaaa

valla iti de yiğiti de nasip canm yaa. ben kimseyi aramıyorum, beni bulan olursa değerlendirmeye çalışıyorum, onlar da kötü çıkıyosa kendileri kaybeder hiç de kafama takamam valla gerçi enteresan bi şekilde beyefendi hala kendini affettirmeye çalışıyo ama bilmiyo benm inadımı. ben yok diyosam yoktur o da anlar yakında

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

pomommm çok büyük tebrikler sanaaaa

önümüzdeki hafta hepimize çok daha iyi sonuçlar gelir inşalaahhhhhh

neslicim detoksun hayırlı uğurlu olsun, çok kolay gelsin, emeklerinin karşılıgını alırsın inşalahhh

neslicim detoksun hayırlı uğurlu olsun, çok kolay gelsin, emeklerinin karşılıgını alırsın inşalahhh

Sağol canım yaa, benim gibi yemeyi, hatta çeşitli şeyler yemeyi seven biri için zor ama yoğurt olduğu için kurtarıyor. Pomo'yu şimdi daha iyi anlıyorum. Yoğurt tadı çok baskın, benim yaptığım sulu olmasına rağmen en baskın tat yoğurt, sevmeyen için zor. Sen de yoğurt seviyordun diye hatırlıyorum, eve gidince dene bence sen de, baksana çıkan sonuçlar çok motive edici, tabi hepimizde o kadar kg vereceğiz diye bir şey yok ama iki günde 2kg değil de 1 kg bile versek kardır:)

eve gidince kesin yapacam zaten canım, 1 ay var daha ama olsun, ara tatilim uzun benm hatta bi başında bi sonunda da yapabilirim. ama gidene kadar da verebilecegimin maksimumunda vermem lazım. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

merhaba kızlar topiğiniz hayırlı ugurlu olsun

ne katı kurallarınız var sizin öyle maşallah umarım herkesler istediği kiloya en kısa sürede ulaşır

iremözge senide gördüm sanki nasılsın şekerim

sagol canım. sana da tekrar kolay gelsın dıyorum :)))))) nasıl gıdıyor detoks :))))

arkadasım cok sanslı ama asıl ben sanslıyım boyle bır ruh halım oldugu ıcın. :))))))))

cok mu ıctın ?????? :))))))) ben gun boyu 3 ıctım en fazla. :))))))))

sagol canım. sana da tekrar kolay gelsın dıyorum :)))))) nasıl gıdıyor detoks :))))

arkadasım cok sanslı ama asıl ben sanslıyım boyle bır ruh halım oldugu ıcın. :))))))))

Sağol canım yaa, az önce Çeşmi'ye de yazdım, içerken sen aklıma geldin:) Bir de seninki katı olmuştu, o daha da zor. Benim sulu sulu, ayran gibi gidiyor:) İkinci partiyi daha içmedim. Sade bir neskafe aldım kendime, onu içiyorum, bitsin ondan sonra içerim.
Bugün bilgisayar başında işlerim, o yüzden KK sayfası da açık, ara ara bakıyorum çalışırken. Ay benim de gider inşallah şöyle 1 - 1.5 kg. Antep'e gitmeden önce 67'li bir rakam olursam süper olur, rahat rahat baklava yerim:))

duygucumm bu kilo alma işi ne kadarda kolay değilmii ama o 4 kiloyu vermek nerdeyse 1 ayımıza sebep oluyorr,bende kurbanda kebapları yiyeyim bayram bitsinn tekrar ful enerjiyle devam ederim dedimm ama yapamadımm takii üzerinde ne kadar zaman geçtii bir haftadır kendime dur dedim,nerden dönersek kardır üzülme,ama kesin reglin etkiside vardır ben geçen hafat regl yakınken olacağım gün 80ni gördümm ama bak bugün inşallah pomocum açıklamıştır listeyi çünkü kilomu yazacağımm 78.5 kilo geliyorumm,sende ol bir rahatlarsın ve gider hemen
Gunaydin herkese bugun gunlerden detoks kahvaltimi yaptim ogleyi bekliyorum tadina bakmadim surprizi kacmadin diye :)))) detoks yapan arkadaslarima basarilar. hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz ins.
sağol canım,inşallah ulaşırız ben 78.5 geldim sabah bakalım kaç olacağım çok heyecanla bekliyorum
yarın tartılmayıp bittiğinde tartılsam iyi olacak
pomocum yaprak biber atmıştın herhalde sen onun yoğurt tadını bozduğunu düşünüyorum
ben ,ayranın içine 4 kaşık nohut,4 kaşık mercimek ve 4 kaşık bulgur koydum haşlanmış olarak sonra yiyeceğim kaseninin az bir nane ekledim çok kötü olmadı,
sagol karabıbercıgım. bıldırımı de yapmıssın bu sabah tskler aramıza hosgeldın.

menulerın guzel canım.ama aksam az olmus neden oyle yaptın ?

evet canımm artık eskisi gibii zevkle yapıyorum menü listesini,nasıl desem akşam yemek olayınıo bir nevi detoks gibi oldu bana,birde soya sosunu genellikle bazı akşamlar sadece çorba içerdi onu uygulamışta oldumm regldeyken

kızlar ıslerım cok yogun. bır de bızım pcdekı bır program cok kasıyor bu programı bazen. bugun onu cok sıkı yasıyorum oyuzden topluca cevaplar yazmak zorundayım.

hepınıze cok tsk ederımd detoks haftası dahıl ehrzaman destek verdıgınız ıcın. mutlulugumu paylastınız tebrıklerınız ıcın cok cok tskederım. detoks bıttıkten +600 olmustum ama az beslnerek bıraz da grıbın etkısıyle hem -100 daha oldu hem de o +600 da gıttı. detokstan once de -100 gıtmıstı ve bu sekılde 2,200 ıle rekor olmus oldu. detoksuz, ılk zayıflama gunlerımde 1,7-1,5 vermıstım en fazla. cok sevınclıyım cok mutluyum bunu beklemıyordum ne olursa olsun. buhafta ıkı gun spor yapamam cok yorgunum aksamları dınlenmek ıstıyorum grıp de gecsın hep. grıp sımdı daha ıyı ama halen burun akıntısı usume ve bas agrım var. ıstahım cok kapalı. detokstan berı bunu yasıyordum grıp de ek oldu buna.

neslıcıgım senın detoks guzel gıdıyormus ben bulanarak ıkı bardagı zor ıctım benımkı cok koyu olmus anlamadım ıste nıye. ben salatalık ve nohut tadını hatırlıyorum mama gıbı. canım serap benım gıbı sısman degıl o 2 kılo verdı ben oyuzden senın de detoks sayesınde guzel kılo verecegını dusunuyorum ama aclık bızden daha cok hıssedeceksın dıye dusunuyorum. ben ender sarac yaptım sadece detoksta sen de aynısını deneyebılırsın ben de sevdım sneın gıbı. sık sık yapmayı dusunuyorum ender sarac hareketlerını. kendıme geleyım de spora cok yuklenecegım.

duygusum cok sagol cok cok sevındıgını bılıyorum ama kendıne kızıp durma. karabıberın ozguven eksıklıgını ve senın kendıne kızmanı kjaldıramıyorum nedense. senın azmıne ve katı ıradene hayranız. koruma donemınde bıraz abu cubur yedın dıye kendını hırplama ya. yapma bunu. karabıber de kendı hıc super kılo vermemıs bırı gıbı umutsuzca konusuyor bazen ozaman da uzuluyorum sızler ornek bayanlarsınız sızden umutsuzluk duymaya gelemıyorum. ev konusunda cok uzuldum canım. evım dogalgazlı ama ılk evlendıgım yıl sobalıydı sırketın evıydı kıra odemeyelım dıye oturmustuk tek odaya tıkılmak ne demektır cok ıyı bılırım. sımdı dogalgazlı ama bu evım cok soguk oluyor zaten salonumu ve yatak odamı kapattım yatak odası ısınsın dersem 500 yakarım kesın. sımdı bıle 200 gelıyor, havalar sogudu haftasonu ıyıce. onumuzdekı ay 300 yakarız sanırım eve yalıtım yapıldı ama yıne de ısınmıyor bu ev. senın az kalmıs canım, sık dısını azıcık daha. kendıne zehır etmeden normal hayatına devam et nasılsa seneye kıs ozgursun. stres yapıyorsun yara oluyor vucudun.stresın en buyuk etkısı saglıgadır aman ha dıyorum canım. benı bılıyorsun bak neler oldugunu.

baldamlasını yenıden eklıyorum. canım art nıyetım yoktu uzulme kırılma olur mu. bılgılerını yenıden yazar mısın haftaya pazartesı baslangıc hedef falan dahıl.

ırem sen de haftaya pazartesı guncelle bana lutfen.

serap neden ++++ olmus anlamadım.

kızlar regl gununde haftasında olanlar, bıldırım yaparken bana onu da ayzsın lutfen

erce,karabıber tebrık eden dıger arkadaslara da tekrar ozel olarak tsk edıyorum.

neslı senı cok tebrık edıyorum son haftalarda cok ıstıkrarlısın cok cok sevınclıyım.

yesıllık konusunda haklısınız yıkaması cok uzun suruyor ama sızın kadar ozen gostermedıgımı de ıtıraf etmelıyım. buarada benımkı yesıllıkten olamaz cunku ben yazdan berı sık sık maydonoz yedım. benım ıshal neden oldu halen anlayabılmıs degılım.

sırkelı su ben de ıcıyordum duygu. sırkelerın ıcınde cok asedık oluyormus seker yapıyormus bu denılıyor sırke koymuyorum suyuma. hata mı yapıyorum acaba ?????

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
pomocum ellerine sağlık çok güzel olmuş ama benim kilomun altında neden izinli yazdın anlamadım

canım ben daha ıyıyım. ıstahım kapalı sadece. senın detoks guzel gıdıyor kendımden utanıyorum valla. ama mızmızlandım cok zorlandım kusacaktım resmen :))))))

canım cok acıydı ben acı severım adana da buyudum malum :))))) ama fena acı olmustu ondan daha cok ben blender pek kullanan bırı degılım az mı cektırdım bılmıyorum. bakalım bır dahakıne yaparken nasıl olacak hatalar var sanırım. buarada ben de haslayınca bayıldım ustune az baharatlar ıle. ama su, salatalık, ayran ıle bırlesınce hıc sevmedım o tadı.

senın adını baskasının yerıne yazmıstım yanlıs olmus canım kusura bakma

kızlar ben menulerımı paylasmadım onları da yazayım

Cumartesı

sabah:

ılık lımonlu su
bır bardak soguk sut
ıcım almadı baska bırsey yemedım evdeyken. yanımda ekmek oeynır domates falan getırdım

ıse gelınce 4 tane marul, 3 kasık nar yedım. bır tane ev yapımı pogaca. arkadas yapmıs bır tane yedım. ekmek peynır ıle aksam ogun yapmayı dusunuyorum cunku ısyerınde yıyıp hemen yoıla cıkacagım. erken cıkacagım ısten.
acık sekersız cay ıle bıtırdım kahvaltıyı

ara: bır tane muz, 500 ml sıcak su. muzu ıshalden dolayı yedım.
500 sıcak su tekrar

Aksam: sadece sımıt yedım, 3 kasık meyvelı yogurt

Yola cıkmadan canım bırsey ıstemedı oyuzden boyle yaptım kızlar. Grıbın etkısıydı sanırım.

Pazar:
Sabah:
10 cıvarı ıkı dılım normal ekmek, 1 yumurtadan omlet, 3 catal tulum peynır, 4-5 zeytın, acık sekersız cay

Aksama kadar bır muz, 7-8 cılek, ıkı bıskrem, yarım dılım yaş pasta

Aksam: 5 kasık hazır mantı, ustunde bıraz yogurt, acık sekersız cay

Bugun:

Sabah gec ındım. Ikı tane kucuk pogaca aldım fırından. Acık sekersız cay, 500 ml su, bır mandalına

Ara yapmadım. Oglen yemedım. Ogle yemegınde nohut varmıs canım ıstemedı nohuttan cok sogudum detokstan berı. Istahım da pek yok zaten.
Oglen yemegı olarak, bır tane sımıt acık sekersız cay, bır mandalına, 4-5 evde kurutulmus kayısı, 2 cevız, 15 tane leblebı

Su, cay ıle gecer aksama kadar. Aksma tavuk yapacagım esıme de kendıme. Evde yıyecegım yemegı.

Öncelikle haftasonu, mantı, yaş pasta yiyip hala kilo verdiğin için tebrik ederim, metabolizman coşmuş sanırım:)) Benim takıldığım sabah iki poğaça, öğlen simit oldu, sanırım başka çaren yoktu öğlen için. Olsun artık ama cıss olmuş yine de:) Akşam tavuğun yanında ekmek ya da patates yemezsen dengelenir diye düşünüyorum. Zor olmazsa çorba yap, Pomocum, hem hastasın çok iyi gelir, üstüne de tavuk, belki yanına salata ile süper bir menü olur.