- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.881
Günaydın kızlar, dışarda işim vardı hallettim, sonra kahvaltımı yaptım, sonra işyerine geldim, biraz çalıştım ve geldim:)) Kahvaltımı yazayım hemen
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim kadar kepekli ekmek (bu vardı sadece)
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 kk kadar peynir
- çeyrek domates
- çeyrek salatalık
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Bugün kalan zamanda ayran detoksu malum:)) Yapan arkadaşlara kolay gelsin:))
benim nohut dışında hazır birşey yokoda buzlukda varmış yeşil merimek diğerleri kolay zaten hazır ayran aldım işin kolayına kaçtım ben:)))
e bende yazaYIM KAHVALTIMII
açkarnına ılıksıya elmasirkesi bal karışımı
kare tost ekmeğinden daha küçük karelik'de 2 dilim kepek ekmeğinde light peynir ve bol maydanoz ekmeğimin büyüklüğünde domates kestim ki(domatesi yavaş yavaş bırakcam evde son 1 tanedomates kaldı artıkkolay kolay almam herhalde)
neyse bu şekilde tost yaptım birde oğlumdan yarım yumurta sarısıkalmıştı onuda yedim,yanında küçük bardakda ayran
azönce az süt koyduğum şekersiz kahvemiiçtim
Ben de gece yatmadan hazırladım mecburen, benim de sadece nohut hazırdı, diğerlerini akşam haşladım. Ben de hazır ayran alayım diye düşünmedim değil ama tuzlu mu olur ki diye vazgeçtim. Ben tuzu pek sevmiyorum, içmemi de zorlaştırabilirdi bütün gün. Böyle daha iyi oldu, sadece tansiyonum düşebilir ama bolca su içmeye çalışıyorum sanırım o da düşmez.
evet kızlarrsohbetinize doyum olmaz ama duygu kaçar kg verenler,yeni gelen arkadaşlarr benmi gibi kg alanlar hepimze başarılar tekrardan...
ben temizliğime başlayım sonra oğlanı doyurayım sonraonuuyutayımve pilatesime başlayımvakit k<alırsa leslie3 yapayım hesapğlarıma göre ikisni yapabilirim oğlum uyuduğunda ,sonra yemek yapmaya girişeyim tahminen 3ile 4 arası girerim tekrarr herkeze kolay gelsin
cesmı yolum uzun oldu, malatyaya gıttım. ılcesıne falan gectık derken 18 saat yolculuk oldu yorgunum ama cok da degıl cunku ben yolclukukta uyuyabılen bırıyımdır ama grıbım az cok yol da yordu. umarım sen de guzel bır hafta sonu gecırmıssındır. kılo bıldırım msjını aldım tskler canım. guzel bır gun ve hafta dılıyorum sana.
eskıden de boyleydım ben. ben de esımle kendımı kapattım 2 yıl. sonra hem gıyım hem kuafor hem boyle seyahatler gezmeler basladım cunku ıcımın kurudugunu hıssettım :)))))
el de ıt de cok, yıgıt de cok derdı benım arkadasımın babaannesı, bır yıgıt bulur be canım senı :))))) zamana bırak.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]68,9 kg regl dönemi [/td]
[td]+ 4,4 kgkoruma donemınde[/td]
[td]15,10 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,3 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]- 2,200 gr[/td]
[td]7,2kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]- 1,00 kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,5 ızınlı [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar 2 bardak (kağıt bardak) ayran çorbasından içtim. Önce yetmez gibi geldi ama biraz bekleyince tokluk hissi geldi. Bugün biraz üşüyorum, öğlen arasında odamda durduğum yerde koşma, yürüme hareketleri yaptım, böylece ısındım:)) Şimdilik 3000 adımdayım, yatana kadar çok zorlamadan 10000 hedefliyorum. Şimdi kantine inip, kendime kahve alacağım:)
Pomocum nasıl oldun canım? Meyve yemeyi ihmal etme.
neslicim detoksun hayırlı uğurlu olsun, çok kolay gelsin, emeklerinin karşılıgını alırsın inşalahhh
Sağol canım yaa, benim gibi yemeyi, hatta çeşitli şeyler yemeyi seven biri için zor ama yoğurt olduğu için kurtarıyor. Pomo'yu şimdi daha iyi anlıyorum. Yoğurt tadı çok baskın, benim yaptığım sulu olmasına rağmen en baskın tat yoğurt, sevmeyen için zor. Sen de yoğurt seviyordun diye hatırlıyorum, eve gidince dene bence sen de, baksana çıkan sonuçlar çok motive edici, tabi hepimizde o kadar kg vereceğiz diye bir şey yok ama iki günde 2kg değil de 1 kg bile versek kardır:)
Pomocum geçmiş olsun canım. Detoks ta seni güçsüz bıraktı sanırım, dikkat et kendine de hafif atlat en azından. Yolculuğunun keyifli geçmesine çok sevindim, valla hasta ve yorgun olarak o kadar yol gittin, arkadaşın çok şanslı:))
Ben kafama göre takılıyorum:)) Ama gün sonunda mutlaka derli toplu vermek lazım. Kısım kısım yazınca da fazlalık falan olmuşsa birileri uyarıyor ve bir sonraki öğünde dengeleme şansım oluyor diye yazıyorum. Bugün zaten kahvaltı haricinde ayran çorbamızdan içeceğimiz için, pek menü sayılmaz. Yalnız miktar olarak epey oldu, gerçi ben biraz sulu yapmışım ama daha iyi sanırım, severim sulu şeyleri:))
sagol canım. sana da tekrar kolay gelsın dıyorum :)))))) nasıl gıdıyor detoks :))))
arkadasım cok sanslı ama asıl ben sanslıyım boyle bır ruh halım oldugu ıcın. :))))))))
cok mu ıctın ?????? :))))))) ben gun boyu 3 ıctım en fazla. :))))))))
duygucumm bu kilo alma işi ne kadarda kolay değilmii ama o 4 kiloyu vermek nerdeyse 1 ayımıza sebep oluyorr,bende kurbanda kebapları yiyeyim bayram bitsinn tekrar ful enerjiyle devam ederim dedimm ama yapamadımm takii üzerinde ne kadar zaman geçtii bir haftadır kendime dur dedim,nerden dönersek kardır üzülme,ama kesin reglin etkiside vardır ben geçen hafat regl yakınken olacağım gün 80ni gördümm ama bak bugün inşallah pomocum açıklamıştır listeyi çünkü kilomu yazacağımm 78.5 kilo geliyorumm,sende ol bir rahatlarsın ve gider hemenohhhhhhh ne güzl yenibir ben diyorsun yani güle güle kullan cicilerini ve saçlarını canımmm
sabrediyorum cnm valla bacaklarım yara içinde stresden
kilo olayını 64 kadarinmiştim biraz yazık ettim kendime 4 kgkalmıştı şimdi yinefazla oldu oran neyse ders olsun bana
sağol canım,inşallah ulaşırız ben 78.5 geldim sabah bakalım kaç olacağım çok heyecanla bekliyorumGunaydin herkese bugun gunlerden detoks kahvaltimi yaptim ogleyi bekliyorum tadina bakmadim surprizi kacmadin diye :)))) detoks yapan arkadaslarima basarilar. hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz ins.
pomocum yaprak biber atmıştın herhalde sen onun yoğurt tadını bozduğunu düşünüyorumaynen canım ya. bana gezme desınler, burdan uzaklasmak yanı, 24 saat bıle yol gıderım ben yolculuk cok severım zaten. eskıden ozellıkle gunduz seyahat ederken sıır yazabılırdım mesela. bır de bu malatyalı arkadasımı cok sevıyorum onu gormek cok ıyı gelıyor bana. oyuzden soz olayı olunca hıc kacırmadım ve gıttım kosa kosa. hastalık falan umrumda olmadı ınan. :)))))
haftasonu bıraz bas agrısı yasamıssın umarım bu haftaya guzel baslamıssındır detoks malzemeler de hazırmıs. hadı hayırlısı bakalım. ben yemın ederım halen o tat agzımda, mıdem bulanıyor. ben de mı anormallık var ben cok mu koyu yaptım anlamadım herkes sevmıs yahu :))))
sagol karabıbercıgım. bıldırımı de yapmıssın bu sabah tskler aramıza hosgeldın.
menulerın guzel canım.ama aksam az olmus neden oyle yaptın ?
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]68,9 kg regl dönemi [/td]
[td]+ 4,4 kgkoruma donemınde[/td]
[td]15,10 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,3 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]- 2,200 gr[/td]
[td]7,2kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]- 1,00 kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,5 ızınlı [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar 2 bardak (kağıt bardak) ayran çorbasından içtim. Önce yetmez gibi geldi ama biraz bekleyince tokluk hissi geldi. Bugün biraz üşüyorum, öğlen arasında odamda durduğum yerde koşma, yürüme hareketleri yaptım, böylece ısındım:)) Şimdilik 3000 adımdayım, yatana kadar çok zorlamadan 10000 hedefliyorum. Şimdi kantine inip, kendime kahve alacağım:)
Pomocum nasıl oldun canım? Meyve yemeyi ihmal etme.
kızlar ben menulerımı paylasmadım onları da yazayım
Cumartesı
sabah:
ılık lımonlu su
bır bardak soguk sut
ıcım almadı baska bırsey yemedım evdeyken. yanımda ekmek oeynır domates falan getırdım
ıse gelınce 4 tane marul, 3 kasık nar yedım. bır tane ev yapımı pogaca. arkadas yapmıs bır tane yedım. ekmek peynır ıle aksam ogun yapmayı dusunuyorum cunku ısyerınde yıyıp hemen yoıla cıkacagım. erken cıkacagım ısten.
acık sekersız cay ıle bıtırdım kahvaltıyı
ara: bır tane muz, 500 ml sıcak su. muzu ıshalden dolayı yedım.
500 sıcak su tekrar
Aksam: sadece sımıt yedım, 3 kasık meyvelı yogurt
Yola cıkmadan canım bırsey ıstemedı oyuzden boyle yaptım kızlar. Grıbın etkısıydı sanırım.
Pazar:
Sabah:
10 cıvarı ıkı dılım normal ekmek, 1 yumurtadan omlet, 3 catal tulum peynır, 4-5 zeytın, acık sekersız cay
Aksama kadar bır muz, 7-8 cılek, ıkı bıskrem, yarım dılım yaş pasta
Aksam: 5 kasık hazır mantı, ustunde bıraz yogurt, acık sekersız cay
Bugun:
Sabah gec ındım. Ikı tane kucuk pogaca aldım fırından. Acık sekersız cay, 500 ml su, bır mandalına
Ara yapmadım. Oglen yemedım. Ogle yemegınde nohut varmıs canım ıstemedı nohuttan cok sogudum detokstan berı. Istahım da pek yok zaten.
Oglen yemegı olarak, bır tane sımıt acık sekersız cay, bır mandalına, 4-5 evde kurutulmus kayısı, 2 cevız, 15 tane leblebı
Su, cay ıle gecer aksama kadar. Aksma tavuk yapacagım esıme de kendıme. Evde yıyecegım yemegı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?