- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.901
canım ben daha ıyıyım. ıstahım kapalı sadece. senın detoks guzel gıdıyor kendımden utanıyorum valla. ama mızmızlandım cok zorlandım kusacaktım resmen :))))))
ohhafiyet olsun ben sabah yedim çiğden bu hafta mumkun oldukça çok yememlazım maydanozu regl döneminde çok işe yARıyor
Sağol canım yaa, benim gibi yemeyi, hatta çeşitli şeyler yemeyi seven biri için zor ama yoğurt olduğu için kurtarıyor. Pomo'yu şimdi daha iyi anlıyorum. Yoğurt tadı çok baskın, benim yaptığım sulu olmasına rağmen en baskın tat yoğurt, sevmeyen için zor. Sen de yoğurt seviyordun diye hatırlıyorum, eve gidince dene bence sen de, baksana çıkan sonuçlar çok motive edici, tabi hepimizde o kadar kg vereceğiz diye bir şey yok ama iki günde 2kg değil de 1 kg bile versek kardır:)
merhaba kızlartopiğiniz hayırlı ugurlu olsun
ne katı kurallarınız var sizin öyle maşallahumarım herkesler istediği kiloya en kısa sürede ulaşır
iremözge senide gördüm sanki nasılsın şekerim
Sağol canım yaa, az önce Çeşmi'ye de yazdım, içerken sen aklıma geldin:) Bir de seninki katı olmuştu, o daha da zor. Benim sulu sulu, ayran gibi gidiyor:) İkinci partiyi daha içmedim. Sade bir neskafe aldım kendime, onu içiyorum, bitsin ondan sonra içerim.
Bugün bilgisayar başında işlerim, o yüzden KK sayfası da açık, ara ara bakıyorum çalışırken. Ay benim de gider inşallah şöyle 1 - 1.5 kg. Antep'e gitmeden önce 67'li bir rakam olursam süper olur, rahat rahat baklava yerim:))
karabıber sen nezaman 87,8 ıle baslamıstın ?????
Eki Görüntüle 579299
Detokstan önceki kilomuda paylaşayım ve neslicim hemen cevaplıyayım detoks nasıl gidiyor
Benim şuana kadar herşey çok güzel gidiyor,
sabah kahvaltısında 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir yarım domates,ve maydanoz ve nane yedim
sonra hemen kilomu yazdım pomocuğuma
ara olarak türk kahvesi içtim
saat 1dede
1 kase yaptığım detokstan içtim ve ve 3 te yine 1 kase içtim en son altıda 1 kase daha içer kapatırım bugün
hiç zorlanmadım inşallah 2 gün sonrada meyvesini alırımm
Bu arada kızlar 2 gün sonra herkes kilosunu tekrar yazacakmı detoksdan dolayı kim ne kadar verdi diye
yoksa pazartesimi açıklayacağız yazsak daha iyi olurdu
merhaba kızlartopiğiniz hayırlı ugurlu olsun
ne katı kurallarınız var sizin öyle maşallahumarım herkesler istediği kiloya en kısa sürede ulaşır
iremözge senide gördüm sanki nasılsın şekerim
ırem sen de haftaya pazartesı guncelle bana lutfen.
gunaydın hatıce.
sana gecen haftadan kzıgın ve kırgınım ama motıvasyonun dusmesın dıye bıldırımını bu hafta dıkkate alacagım.
kılo bıldırımlerınıe sadece ozel mesaj at oldu mu.
cevızlı su, ben ogrenmıstım, ben tavsıye ettım karsılıgını sen aldın :))))) ben henuz yapmadım hıc. bu hafta deneyeyım ben de. bakalım nasıl etkıleyecek.
kacamakların cok oluyor o konuya artık dıkkat et bence. nasılsa spor yapıyorum nasılsa detoks yaptım nasılsa sarımsak var falan dememek lazım onemlı olan ılk adım dogru beslenme.
Canim ozel mesaj atamiyorum cunku mesaj sayim 100 olmadi daha((
Kacamak konusunda haklisin biraz dikkat etmem lazim
Htc mesaj sayın 110 olmuş görünüyor:) Dene istersen, bence özel mesaj atabilirsin artık:)
tskler guzel dıleklerın ıcın.
sen de guzel bır haftasonu egcırmıssındır umarım. aksam menun de cok guzel olmus. ekmek ne ekmegı buarada ??ekmek olmasa daha ıyıydı yanlız.
Öncelikle haftasonu, mantı, yaş pasta yiyip hala kilo verdiğin için tebrik ederim, metabolizman coşmuş sanırım:))Benim takıldığım sabah iki poğaça, öğlen simit oldu, sanırım başka çaren yoktu öğlen için. Olsun artık ama cıss olmuş yine de:) Akşam tavuğun yanında ekmek ya da patates yemezsen dengelenir diye düşünüyorum. Zor olmazsa çorba yap, Pomocum, hem hastasın çok iyi gelir, üstüne de tavuk, belki yanına salata ile süper bir menü olur.
Hosgeldin guzel bi tatil olmus sevindim. Cavdar ekmegi yedim. Ekmegi azaltmaya calisiyorum. Bugun detoksa basladim menu yazmadim.
Kızlar, bir şey sormak istiyorum. Foruma gelen arkadaşlardan bir kısmı daha önce güzel kilolar vermiş ama sonra geri almış oluyor. Bu durumda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler ve ne kadar sürede geri aldılar söyleyebilirler mi? Bir de kilo verdikten sonra, spor yaptınız mı, yediklerinize dikkat ettiniz mi? Yoksa diyet döneminde herşeyi kısıp, diyet bitince bolca yediniz mi? Kısacası bizim gibi ilk defa ciddi anlamda kilo vermeye çalışan arkadaşlara önerilerde bulunabilir misiniz?
offffffff ya sınır oldum yazdıklarım gıtmıs.
canım ben yenıden anlatayım senın kafan karıstı sanırım uc gunu yazınca ben.
cumartesı aksamı yemek yemedım hıc. sadece bır sımıt yedım bır de az bırsey meyvelı yogurt. pazar gunku kahvaltım herzamankı pazarlarımdan zayıf egctı haftaıcı gunlerden azdı nerdeyse. oglen yemek yemedım aksama kadar sadece o pasta olayı falan oldu. aksam da mantı yedım 5 kasık, 5 gıbı. sonra yola cıktım ve hıcbırsey yemedım. bu sabah yoldan ındım mecburen pogaca ıle kahvaltı yapmak zorunda kaldım oglen bana baglıydı ama detokstan sonra nohut yemek ıstemedım ben zaten pek sevmem nohut kuru fasulye. canım sulu bır yemek ıstemedı ayrıca. ben hasta olunca boyle olurum da. yanı evet cıssslarım var ama malatyay gıtmısım, grıp oldum, yolculuk var, pastalar tatlılar yemekler. ben o ortamda ıyı ıdare ettım cısslar nıye etkılemedı :) cunku ogunlerım dolu gecmedı farkettıysen sımdı :)))
canım tavuk ıstedı bugun sadece. oyuzden aksamı planladım salata, az yogurt dusunuyorum yanında. corba, ev corbası uzun surer hem aksam yemegıne gec kalmamak ıcın hem de dınlenebılmek ıcın ugrasmayı dusunmuyorum ama cok guzel fıkır. paket corba yapsam mı acaba ya :)))))
menulerın guzel. ara ogunde bıskuvı yerıne meyva ya da kuruyemıs turlerınden bırsey daha ıyı olur. gevrek ve bıskuvı yerıne yanı. canım yemek ıstememıs sanırım corba ıle aksam yapmıssın ama yogurt doldurmus aksamını guzel olmus. bugun sebze ya da et yemegı ıle aksam yapmıssındır umarım.Bugunku menum
Sabah bir bardak ilik su
Bir bardak cevizli sarimsakli su
3zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates
Ara 1biskuvi
Sekersiz cay
Ogle
Nesfit-sut
Ara: 1 gevrek
Sutlu nescafe
Coj az karisik cerez
Aksam bir kase mercimek corbasi
Bir kase yogurt
Bol yesillik
1 dilim ekmek
Ara meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?