2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben daha ıyıyım. ıstahım kapalı sadece. senın detoks guzel gıdıyor kendımden utanıyorum valla. ama mızmızlandım cok zorlandım kusacaktım resmen :))))))

Canım benim, güzel gidiyor ama ben de hem tadını sevdim, hem de doygunluk hissi vermiyor, kafama dikip içeceğim kavanozu nerdeyse:)))) İkinci içişimde 1 bardak içtim. Kendine yüklenme, sen yoğurt sevmeyen ve yeni yeni yemeye başlayan biri olarak çok iyi dayandın. Ben yoğurda bayılırım, öğünlerimde de olur genelde, nohut, mercimek, bulgur hepsi sevdiğim şeyler, bir de benimki hazır satılan ayranlardan daha sulu oldu, içine ben de biraz pulbiber ve nane koydum, aslında sarımsak ta severim ama işyerinde olacağım için koymadım. Akşam belki sarımsak ta rendelerim. Bir dahaki sefere sen de sulu yap bence, bir de rondodan iyi çekince çok rahat içersin. Bu hafta yapma bence ama haftaya bir tur daha yapabilirsen süper olur.

ohhafiyet olsun ben sabah yedim çiğden bu hafta mumkun oldukça çok yememlazım maydanozu regl döneminde çok işe yARıyor

karabıber sen nezaman 87,8 ıle baslamıstın ?????

Bu ağustos ayında diyet doktoruna gittiğimde orda 86.8 gelmiştim evde ise 87.8 gelmiştim bir ay kadar sıkı diyetle 82 oldum ,eylül ayında yani ben 82 kiloydum sonra toparlandım,toparlanacam derken al ver yaparak şimdi 78.5 kiloyum aslında yinede almamışım pomo ben ya şöyle bakarsakk
özgüven eksikliği evet bende var ,eğerki diyetin dışına çıkınca gelip burlara birşey yazamayınca kendime çok kızıyorum elime ayağıma dolaştırıyor gibi hissediyorum kendimii haklısın bu konudaa

Detokstan önceki kilomuda paylaşayım ve neslicim hemen cevaplıyayım detoks nasıl gidiyor
Benim şuana kadar herşey çok güzel gidiyor,
sabah kahvaltısında 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir yarım domates,ve maydanoz ve nane yedim
sonra hemen kilomu yazdım pomocuğuma
ara olarak türk kahvesi içtim
saat 1dede
1 kase yaptığım detokstan içtim ve ve 3 te yine 1 kase içtim en son altıda 1 kase daha içer kapatırım bugün
hiç zorlanmadım inşallah 2 gün sonrada meyvesini alırımm

Bu arada kızlar 2 gün sonra herkes kilosunu tekrar yazacakmı detoksdan dolayı kim ne kadar verdi diye
yoksa pazartesimi açıklayacağız yazsak daha iyi olurdu

Karabiber, toplam 3 kase içeceksin yani. Peki ben anlamadım, normal tarifi uygulayınca 3 kase mi oldu senin? Yoksa hepsini içmeyecek misin? O tarifte 1.5 - 2 lt ayran diye yazıyordu.

Bu arada kızlar 2 gün sonra herkes kilosunu tekrar yazacakmı detoksdan dolayı kim ne kadar verdi diye
yoksa pazartesimi açıklayacağız yazsak daha iyi olurdu

Bence hem yarın yazalım sonuçları, hem sonraki gün:)) Ben o sayede motive oldum, sağolsunlar Serap ta Pomo da beni kırmadı, günlük sonuçlarını yazdılar. Biz de yazalım ki diğer arkadaşlar için bilgilendirici ve motive edici olsun.

Canım iyiyim sen nasılsın.
Verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef şimdi tekrar diyete girdim.

ırem sen de haftaya pazartesı guncelle bana lutfen.

Tabi ki canım

Menümü paylaşayım hemen.
Sabah
Activia kahvaltı zamanı, 1 kepekli poğaça
Öğlen
tavuk döner, azıcık yoğurtlu brokoli, azıcık kıvırcık, bikaç dilim domates, 2 dilim ekmek (yemesem iyiydi ama ilk günün ödülü olsun dedim), ayran
Akşam
Mantalı et sote ve yoğurt
Ara
Bikaç badem ve fındık

Canim ozel mesaj atamiyorum cunku mesaj sayim 100 olmadi daha((
Kacamak konusunda haklisin biraz dikkat etmem lazim

Kızlar, bir şey sormak istiyorum. Foruma gelen arkadaşlardan bir kısmı daha önce güzel kilolar vermiş ama sonra geri almış oluyor. Bu durumda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler ve ne kadar sürede geri aldılar söyleyebilirler mi? Bir de kilo verdikten sonra, spor yaptınız mı, yediklerinize dikkat ettiniz mi? Yoksa diyet döneminde herşeyi kısıp, diyet bitince bolca yediniz mi? Kısacası bizim gibi ilk defa ciddi anlamda kilo vermeye çalışan arkadaşlara önerilerde bulunabilir misiniz?

Bugunku menum
Sabah bir bardak ilik su
Bir bardak cevizli sarimsakli su
3zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates
Ara 1biskuvi
Sekersiz cay
Ogle
Nesfit-sut
Ara: 1 gevrek
Sutlu nescafe
Coj az karisik cerez
Aksam bir kase mercimek corbasi
Bir kase yogurt
Bol yesillik
1 dilim ekmek
Ara meyve

tskler guzel dıleklerın ıcın.

sen de guzel bır haftasonu egcırmıssındır umarım. aksam menun de cok guzel olmus. ekmek ne ekmegı buarada ??ekmek olmasa daha ıyıydı yanlız.

Hosgeldin guzel bi tatil olmus sevindim. Cavdar ekmegi yedim. Ekmegi azaltmaya calisiyorum. Bugun detoksa basladim menu yazmadim.

offffffff ya sınır oldum yazdıklarım gıtmıs.

canım ben yenıden anlatayım senın kafan karıstı sanırım uc gunu yazınca ben.

cumartesı aksamı yemek yemedım hıc. sadece bır sımıt yedım bır de az bırsey meyvelı yogurt. pazar gunku kahvaltım herzamankı pazarlarımdan zayıf egctı haftaıcı gunlerden azdı nerdeyse. oglen yemek yemedım aksama kadar sadece o pasta olayı falan oldu. aksam da mantı yedım 5 kasık, 5 gıbı. sonra yola cıktım ve hıcbırsey yemedım. bu sabah yoldan ındım mecburen pogaca ıle kahvaltı yapmak zorunda kaldım oglen bana baglıydı ama detokstan sonra nohut yemek ıstemedım ben zaten pek sevmem nohut kuru fasulye. canım sulu bır yemek ıstemedı ayrıca. ben hasta olunca boyle olurum da. yanı evet cıssslarım var ama malatyay gıtmısım, grıp oldum, yolculuk var, pastalar tatlılar yemekler. ben o ortamda ıyı ıdare ettım cısslar nıye etkılemedı :) cunku ogunlerım dolu gecmedı farkettıysen sımdı :)))

canım tavuk ıstedı bugun sadece. oyuzden aksamı planladım salata, az yogurt dusunuyorum yanında. corba, ev corbası uzun surer hem aksam yemegıne gec kalmamak ıcın hem de dınlenebılmek ıcın ugrasmayı dusunmuyorum ama cok guzel fıkır. paket corba yapsam mı acaba ya :)))))

Hosgeldin guzel bi tatil olmus sevindim. Cavdar ekmegi yedim. Ekmegi azaltmaya calisiyorum. Bugun detoksa basladim menu yazmadim.

hımmmmmmmm ekmek guzel. bazen de tam bugday ekmegı yersın. ben ekmek delısı bırıyımdır. ama bak aylardır sadece sabah ogunde yıyorum alısırsın merak etme.

tskler cok guzel oldu evet.

detokstan haberım var nasıl gıdıyor.

kolay gelsın basarılar sana da

canım guzel bır konuya degınmıssın kılo vermekten daha onemlı bır asama kesınlıkle, daha sonrası.

Anladım canım, olsun yine de iyi bence:)) Akşam hazır çorba da yapabilirsin bu seferlik, çorba çorbadır. Sende tarhana falan yok mu? Onun yapımı hazır çorba gibi oluyor çünkü. Gerçi sizin oranın tarhanası farklı da olabilir, Antep'inki farklı mesela, yapımı zor. Bizimki Uşak tarhanası diye geçiyor, resmen hazır çorba gibi pratik oluyor.

menulerın guzel. ara ogunde bıskuvı yerıne meyva ya da kuruyemıs turlerınden bırsey daha ıyı olur. gevrek ve bıskuvı yerıne yanı. canım yemek ıstememıs sanırım corba ıle aksam yapmıssın ama yogurt doldurmus aksamını guzel olmus. bugun sebze ya da et yemegı ıle aksam yapmıssındır umarım.