- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.921
Canım iyiyim sen nasılsın.
Verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef şimdi tekrar diyete girdim.
Tabi ki canım
Menümü paylaşayım hemen.
Sabah
Activia kahvaltı zamanı, 1 kepekli poğaça
Öğlen
tavuk döner, azıcık yoğurtlu brokoli, azıcık kıvırcık, bikaç dilim domates, 2 dilim ekmek (yemesem iyiydi ama ilk günün ödülü olsun dedim), ayran
Akşam
Mantalı et sote ve yoğurt
Ara
Bikaç badem ve fındık
Bence hem yarın yazalım sonuçları, hem sonraki gün:)) Ben o sayede motive oldum, sağolsunlar Serap ta Pomo da beni kırmadı, günlük sonuçlarını yazdılar. Biz de yazalım ki diğer arkadaşlar için bilgilendirici ve motive edici olsun.
Canım benim, güzel gidiyor ama ben de hem tadını sevdim, hem de doygunluk hissi vermiyor, kafama dikip içeceğim kavanozu nerdeyse:)))) İkinci içişimde 1 bardak içtim. Kendine yüklenme, sen yoğurt sevmeyen ve yeni yeni yemeye başlayan biri olarak çok iyi dayandın. Ben yoğurda bayılırım, öğünlerimde de olur genelde, nohut, mercimek, bulgur hepsi sevdiğim şeyler, bir de benimki hazır satılan ayranlardan daha sulu oldu, içine ben de biraz pulbiber ve nane koydum, aslında sarımsak ta severim ama işyerinde olacağım için koymadım. Akşam belki sarımsak ta rendelerim. Bir dahaki sefere sen de sulu yap bence, bir de rondodan iyi çekince çok rahat içersin. Bu hafta yapma bence ama haftaya bir tur daha yapabilirsen süper olur.
EVET YAPTIM CNMDuygu, ben acıkmaya başladım bile:)) Gerçi ilk çorbayı içmeye az kaldı. Sen bugün spor yapacak mısın? Ben hiç yapabileceğimi sanmıyorum valla. Adımsayarımı taktım, olabildiğince adım atmaya çalışacağım ama Leslie falan zor bugün:)) Bir de dün Ender Saraç'ın 10 hareketini yaptım, hoşuma gitti, sabah fırsatım olmadı yapamadım ama bundan sonra fırsat bulunca yapacağım.
YORUCU OLDU BAYACevabımı aldım zaten, ne diyeyim maşallah maşallah:)) hem temizlik, hem spor diyorsun
KOKLUYORUM HEMENN, DOMATESİN MEVSİMİ GEÇTİĞİ İÇİN BIRAKIYORUM ARTIKK SON 1TANE KALDI ONUDA YİYEYİMAfiyet olsun gayet iyi bir kahvaltı öğünü olmuş.
Kahvaltın güzel cnm ama domatesi neden bırakıyorsun mevsimi değil diye mi yoksa başka bir sebebi varmı merak ettim.
Light ayran alsan onlar tuzsuz ya acaba oluyor mu detoksta bilmiyorum ama .
Kolay gelsin duygucum. Oğluşunu kokla mis mis benim iiçin.
KENDİMİ EN ÇOK YİNE KENDİM ELEŞTİRİRİM BU BANA İYİ GELİYOR GÜCÜMÜFARKINDAYIM 85 KG DAN BU KG TEK BAŞIMA DESTEKSİZ DİKKAT EDEREK ARAŞTIRARAK GELDİMM İNŞALLAH SON VİRAJDAYIMBU SEFER,kızlar ıslerım cok yogun. bır de bızım pcdekı bır program cok kasıyor bu programı bazen. bugun onu cok sıkı yasıyorum oyuzden topluca cevaplar yazmak zorundayım.
hepınıze cok tsk ederımd detoks haftası dahıl ehrzaman destek verdıgınız ıcın. mutlulugumu paylastınız tebrıklerınız ıcın cok cok tskederım. detoks bıttıkten +600 olmustum ama az beslnerek bıraz da grıbın etkısıyle hem -100 daha oldu hem de o +600 da gıttı. detokstan once de -100 gıtmıstı ve bu sekılde 2,200 ıle rekor olmus oldu. detoksuz, ılk zayıflama gunlerımde 1,7-1,5 vermıstım en fazla. cok sevınclıyım cok mutluyum bunu beklemıyordum ne olursa olsun. buhafta ıkı gun spor yapamam cok yorgunum aksamları dınlenmek ıstıyorum grıp de gecsın hep. grıp sımdı daha ıyı ama halen burun akıntısı usume ve bas agrım var. ıstahım cok kapalı. detokstan berı bunu yasıyordum grıp de ek oldu buna.
neslıcıgım senın detoks guzel gıdıyormus ben bulanarak ıkı bardagı zor ıctım benımkı cok koyu olmus anlamadım ıste nıye. ben salatalık ve nohut tadını hatırlıyorum mama gıbı. canım serap benım gıbı sısman degıl o 2 kılo verdı ben oyuzden senın de detoks sayesınde guzel kılo verecegını dusunuyorum ama aclık bızden daha cok hıssedeceksın dıye dusunuyorum. ben ender sarac yaptım sadece detoksta sen de aynısını deneyebılırsın ben de sevdım sneın gıbı. sık sık yapmayı dusunuyorum ender sarac hareketlerını. kendıme geleyım de spora cok yuklenecegım.
duygusum cok sagol cok cok sevındıgını bılıyorum ama kendıne kızıp durma. karabıberın ozguven eksıklıgını ve senın kendıne kızmanı kjaldıramıyorum nedense. senın azmıne ve katı ıradene hayranız. koruma donemınde bıraz abu cubur yedın dıye kendını hırplama ya. yapma bunu. karabıber de kendı hıc super kılo vermemıs bırı gıbı umutsuzca konusuyor bazen ozaman da uzuluyorum sızler ornek bayanlarsınız sızden umutsuzluk duymaya gelemıyorum. ev konusunda cok uzuldum canım. evım dogalgazlı ama ılk evlendıgım yıl sobalıydı sırketın evıydı kıra odemeyelım dıye oturmustuk tek odaya tıkılmak ne demektır cok ıyı bılırım. sımdı dogalgazlı ama bu evım cok soguk oluyor zaten salonumu ve yatak odamı kapattım yatak odası ısınsın dersem 500 yakarım kesın. sımdı bıle 200 gelıyor, havalar sogudu haftasonu ıyıce. onumuzdekı ay 300 yakarız sanırım eve yalıtım yapıldı ama yıne de ısınmıyor bu ev. senın az kalmıs canım, sık dısını azıcık daha. kendıne zehır etmeden normal hayatına devam et nasılsa seneye kıs ozgursun. stres yapıyorsun yara oluyor vucudun.stresın en buyuk etkısı saglıgadır aman ha dıyorum canım. benı bılıyorsun bak neler oldugunu.
baldamlasını yenıden eklıyorum. canım art nıyetım yoktu uzulme kırılma olur mu. bılgılerını yenıden yazar mısın haftaya pazartesı baslangıc hedef falan dahıl.
ırem sen de haftaya pazartesı guncelle bana lutfen.
serap neden ++++ olmus anlamadım.
kızlar regl gununde haftasında olanlar, bıldırım yaparken bana onu da ayzsın lutfen
erce,karabıber tebrık eden dıger arkadaslara da tekrar ozel olarak tsk edıyorum.
neslı senı cok tebrık edıyorum son haftalarda cok ıstıkrarlısın cok cok sevınclıyım.
yesıllık konusunda haklısınız yıkaması cok uzun suruyor ama sızın kadar ozen gostermedıgımı de ıtıraf etmelıyım. buarada benımkı yesıllıkten olamaz cunku ben yazdan berı sık sık maydonoz yedım. benım ıshal neden oldu halen anlayabılmıs degılım.
sırkelı su ben de ıcıyordum duygu. sırkelerın ıcınde cok asedık oluyormus seker yapıyormus bu denılıyor sırke koymuyorum suyuma. hata mı yapıyorum acaba ?????
BEN PAZAR VEBUGÜNKÜMENÜNÜ HİÇ BEĞENMEDİM GÜZELCE YAĞLARI ALMIŞSINkızlar ben menulerımı paylasmadım onları da yazayım
Cumartesı
sabah:
ılık lımonlu su
bır bardak soguk sut
ıcım almadı baska bırsey yemedım evdeyken. yanımda ekmek oeynır domates falan getırdım
ıse gelınce 4 tane marul, 3 kasık nar yedım. bır tane ev yapımı pogaca. arkadas yapmıs bır tane yedım. ekmek peynır ıle aksam ogun yapmayı dusunuyorum cunku ısyerınde yıyıp hemen yoıla cıkacagım. erken cıkacagım ısten.
acık sekersız cay ıle bıtırdım kahvaltıyı
ara: bır tane muz, 500 ml sıcak su. muzu ıshalden dolayı yedım.
500 sıcak su tekrar
Aksam: sadece sımıt yedım, 3 kasık meyvelı yogurt
Yola cıkmadan canım bırsey ıstemedı oyuzden boyle yaptım kızlar. Grıbın etkısıydı sanırım.
Pazar:
Sabah:
10 cıvarı ıkı dılım normal ekmek, 1 yumurtadan omlet, 3 catal tulum peynır, 4-5 zeytın, acık sekersız cay
Aksama kadar bır muz, 7-8 cılek, ıkı bıskrem, yarım dılım yaş pasta
Aksam: 5 kasık hazır mantı, ustunde bıraz yogurt, acık sekersız cay
Bugun:
Sabah gec ındım. Ikı tane kucuk pogaca aldım fırından. Acık sekersız cay, 500 ml su, bır mandalına
Ara yapmadım. Oglen yemedım. Ogle yemegınde nohut varmıs canım ıstemedı nohuttan cok sogudum detokstan berı. Istahım da pek yok zaten.
Oglen yemegı olarak, bır tane sımıt acık sekersız cay, bır mandalına, 4-5 evde kurutulmus kayısı, 2 cevız, 15 tane leblebı
Su, cay ıle gecer aksama kadar. Aksma tavuk yapacagım esıme de kendıme. Evde yıyecegım yemegı.
BEN 2.GÜNÜN SONUNDA YAZACAĞIM TABİ P.TESİ BU KADAR SALI BU KADAR DİYEEBu arada kızlar 2 gün sonra herkes kilosunu tekrar yazacakmı detoksdan dolayı kim ne kadar verdi diye
yoksa pazartesimi açıklayacağız yazsak daha iyi olurdu
Duygu hu huuu nerdesin, daldın gittin bakıyorum temizlik işlerine, detoks nasıl gidiyor be yaw?
Eki Görüntüle 579299
Detokstan önceki kilomuda paylaşayım ve neslicim hemen cevaplıyayım detoks nasıl gidiyor
Benim şuana kadar herşey çok güzel gidiyor,
sabah kahvaltısında 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir yarım domates,ve maydanoz ve nane yedim
sonra hemen kilomu yazdım pomocuğuma
ara olarak türk kahvesi içtim
saat 1dede
1 kase yaptığım detokstan içtim ve ve 3 te yine 1 kase içtim en son altıda 1 kase daha içer kapatırım bugün
hiç zorlanmadım inşallah 2 gün sonrada meyvesini alırımm
Canım iyiyim sen nasılsın.
Verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef şimdi tekrar diyete girdim.
Bu ağustos ayında diyet doktoruna gittiğimde orda 86.8 gelmiştim evde ise 87.8 gelmiştim bir ay kadar sıkı diyetle 82 oldum ,eylül ayında yani ben 82 kiloydum sonra toparlandım,toparlanacam derken al ver yaparak şimdi 78.5 kiloyum aslında yinede almamışım pomo ben ya şöyle bakarsakk
özgüven eksikliği evet bende var ,eğerki diyetin dışına çıkınca gelip burlara birşey yazamayınca kendime çok kızıyorum elime ayağıma dolaştırıyor gibi hissediyorum kendimii haklısın bu konudaa
canım kuru erzak cok hazırladım bılıyorsun kaynanam da verır ama tarhanam yok. ben antep tarafınınkını cok sevıyorum bır arkadasım vermıstı tam damak tadıma uyuyor baharatı bol falan. o da bıttı maalesef. hazır corba yapayım ıcım ısınsın bugun ınanılmaz soguk. ısınamadık bır turlu. ozellıkle de ben. elım ayagım cok soguk
kızlar size veda ettikdn sonra şimdi oturdum düşünün şuanakadarherşey bomba detoksum harika gidiyor bardağa koyuyorum geze geze içiyorum 4 bardak bitti bile çok az kaldı ben birde sarımsak rendeledim harikA OLDU TABİ EVDE OLMAM AVANTAJ SARIMSAK KONUSUNDA MANYAK GİBİ SPOR YAPTIM SİL SÜPÜR OĞLANI DOYUR UYUT DERKEN 2:20 GEÇE PİLATES YAPTIM YAKLAŞIK 50 DK SONRA LESLİE 3 MİL YAPTIM SONRABİRDE ADIMATTIM ŞUAN 5500 OLDU YATASAYAKADAR 10 BİN ATARIM HERHALDE AMA SİSTEM HATASI OLDU SPORA GEÇ BAŞLAMAM VE ARKA ARKAYA YAPMAM BENİ MAF ETTİ DÜŞÜNÜN BİRDE PİLATES YAPTIM HERYERİM YANIYORRÇOK KEYİFLİ GEÇTİ YANİ ARTIK OĞLAN UYUDUĞUNDA SADECE PİLATES YAPMAK İSTİYORUM SABAHDAN LESLİ İŞİNİ HALLETMEK İSTİYORUM VE ADIM ATMA KOLAY ZATEN ONU TV İZLERKEN BİLE YAPARIM BÖYLE İŞTE ARKADAŞLARR..
EVET YAPCAM CNM
YORUCU OLDU BAYA
KOKLUYORUM HEMENN, DOMATESİN MEVSİMİ GEÇTİĞİ İÇİN BIRAKIYORUM ARTIKK SON 1TANE KALDI ONUDA YİYEYİM
KENDİMİ EN ÇOK YİNE KENDİM ELEŞTİRİRİM BU BANA İYİ GELİYOR GÜCÜMÜFARKINDAYIM 85 KG DAN BU KG TEK BAŞIMA DESTEKSİZ DİKKAT EDEREK ARAŞTIRARAK GELDİMM İNŞALLAH SON VİRAJDAYIMBU SEFER,
CNM ELMA SİRKESİ ÇOKFAYDALI TABİ İYİ BİR ÜRÜN ALMAK ÖNEMLİ DOZUNDAİÇMEK GEREK,BEN TARİŞ MARKASINI KULLANIYORUM 1 ÇORBA KAŞIĞI KULLANIYORUM ÖZELLİKLE İÇİP YATMAK ÇOKİYİMİŞ KALİTELİ BİR ELMA SİRKESİ MİDEDE AĞRIDA YAPMAZ
BEN PAZAR VEBUGÜNKÜMENÜNÜ HİÇ BEĞENMEDİM GÜZELCE YAĞLARI ALMIŞSIN
BEN 2.GÜNÜN SONUNDA YAZACAĞIM TABİ P.TESİ BU KADAR SALI BU KADAR DİYEE
ÇOK GÜZEL GEÇİYOR ÇOK SEVDİĞİM BİR TAT ZATEN HERŞEYYOULNDS MAŞALLAHH
çok zayıfbimenü cnmm ne kadar suiçtin aktivite yaptınmı??ben geldim kızlar....
Bugün yine dikkat etmeye başladım.iyileştim sayılır tam anlamıyla...
Daha iyi hissediyorum kendimi...sabah kahvaltımı 11 gibiydi yaptım.
Artık menümü yazayım....
Sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı saat 11 de yaptım...
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
öğle yemeği yemedim geç yaptığım için...
Ara öğün:
200 ml süt
iki ısırımlık peynirli dürüm yedim.
Akşam:
7-8 kaşık ıspanak susuz...
1 kase yoğurt
ara öğün:
6-7 tane kestane
canım bomba gıbısın detoks harıka tamam da spor tam bomba olmus. Harıkasın ya ne dıyım. Nasıl bır enerjı maasallah.
Temızlık de bıtmıs elıne saglık.
Menulerım kotu evet. Ama hem mısafırlık hem soz olayı hem hastalık hepsı aynı andaydı ıyı yırttım yıne.
Sırkeye tekrar donuyorum canım ozaman hımmmmmm
canım ben regl haftamda olduğum için birazcık artı oldum. ve hastalanmam kürtaj sonrası ilk reglim olması doktorumun bünyene dikket et demesi sebepleridir.Bu hafta daha iyiyim hem spor hem diyete dikkate başladım...Bu hafta göreceksiniz beni inşallah 69 u göreceğim...serap neden ++++ olmus anlamadım.
olur olur sende bende enerji bitmezzz neslimm sarımsak gerçekden lezzet katıyorr aygörsen yazarkemn bile bacaklarımıoynatıyorum:)))duygu benim daha çok var içilecek ayran çorbam, işyerinde 4 küçük bardak içtim toplam, blender'dan geçirdiğim bitti yani. Birazdan kalanın yarısını ısıtıp, içine de sarımsak rendeleyeceğim, çorba gibi içeceğim. Benim de enerjim yüksek maşallah:)) hiç korktuğum gibi olmadı, o yüzden herhalde kilo verdirmez bu bana diye korkuyorum şimdi de:) ben de bugün bilgisayar başındaydım, hem rapor hazırlıyorum, hem perşembe ve cuma günleri yapacağım sunumu hazırlıyorum. Ama aralarda kalktım, adım atma ve koşma hareketleri yaptım, benim de 5500 adım oldu:) bakalım enerjim olursa leslie 3 mil de yaparım.
anam ikiçift laf etseydimm gıııkızlar servıs gelır brıazdan ben cıkıyorum. Eger erken uyumazsam gırerım tekrar.
Opuyorum hepınızı
açlık olmadı canım olsaydı ilave edecektim meyve falan ama toktum.Su hiç içmesem okulda 2 litreye yakın içiyorum.Bende faranjit var. Ve meslek gereği fazla konuşunca boğaz kuruyor.Islatmak için yudum yudum alıyorum ama 2 litre bitiyor. evde de ortalama 1 litre bitiyor.3 litre hiç içmesem içiyorum bazen fazlada oluyor.Mesela soğuk kış günlerinde bende suya istek daha fazla olur.boğazım kurudukça soğuktan dolayı su daha fazla içerim. Aktivitede leslienin 68 dakikalık videosunu yapıyorum.ama her gün yapıyorum desem yalan olur. haftada 4-5 gün kesin ama.Bugün yaparım büyük bir ihtimal eşim geç gelecek eve çünkü.çok zayıfbimenü cnmm ne kadar suiçtin aktivite yaptınmı??
hıh şimdi oldu ama nacizane fikrimdir ufak atıştırmalıklar yapın açlık olmasa bile mesel 2 cevbiz 3-4 leblebi gib atın metabolizmanız sürekli çalışması için tabi bünyenizi sizdaha iyi birilirsinizaçlık olmadı canım olsaydı ilave edecektim meyve falan ama toktum.su hiç içmesem okulda 2 litreye yakın içiyorum.bende faranjit var. Ve meslek gereği fazla konuşunca boğaz kuruyor.ıslatmak için yudum yudum alıyorum ama 2 litre bitiyor. Evde de ortalama 1 litre bitiyor.3 litre hiç içmesem içiyorum bazen fazlada oluyor.mesela soğuk kış günlerinde bende suya istek daha fazla olur.boğazım kurudukça soğuktan dolayı su daha fazla içerim. Aktivitede leslienin 68 dakikalık videosunu yapıyorum.ama her gün yapıyorum desem yalan olur. Haftada 4-5 gün kesin ama.bugün yaparım büyük bir ihtimal eşim geç gelecek eve çünkü.
bugünki menümü yazayım
sabah
yarım gözleme
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şekersiz 4 fincan çay
ara mandalina
öğle
yarım kaseden az mercimek çorbası
2 elmalı kurabiye
ara
2 ceviz 3 birarada kahve mecburen annemde şekersiz kalmamış ana kız keyf yaptık
akşam
teflonda az yağda kızarmış hamsi karadeniz usülü eşim yaptı
marul salatası
bir bardak fanta
gecede meyva yerim
toplam 8 bardak su
bir fincan maydonoz suyu
bir soda
birazdan yine şekersiz kahve içerim ve lesli 3 mil yaparım
Okulda olmuyor inan canım bugün mesela öyle zaman geçmiş ki 5. dersteymişiz saate bakınca anladım..teneffüste de bugün idare de işlerim vardı onları halledebildim.ama evde olunca acıkmasan bile boş olduğun için açlık aklına geliyor birşeyler yemek istiyorsun..hıh şimdi oldu ama nacizane fikrimdir ufak atıştırmalıklar yapın açlık olmasa bile mesel 2 cevbiz 3-4 leblebi gib atın metabolizmanız sürekli çalışması için tabi bünyenizi sizdaha iyi birilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?