2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

guzel bır menu olmus.

su nekadar ? ekmek turu ne ? spor yapıyor musun ?

evet canım kesınlıkle gunluk yazın. cok motıve edıcı oluyor.

canım ben sevememıstım ıste tadını. doygunluk konusunda haklısın ama benım 2 bardak bıle doyurdu benı. ama tabıkı gecıcı oluyor ınsan acıkıyor yanı ama dayanılmayacak bırsey degıl aclık bazında.

canım olay yogurttan cok o nohutun falan mama gıbı tadıydı. ben bunları cok cok sevmem zaten ısyerımde cok cıkıyor nohut fasulye falan ben cok sıkıldım. su ıle karısıp mama gıbı olunca bır de yogurt ben ıyıce afalladım yanı o tattan, ıcerken :))))

ben ıcıne ev yapımı yogurt koydum hazır degıldı ama hazır ayran deneyecegım bu kez. ve malzemeyı cok az koyacagım suyu bol olack. bahart cok severım ama bukada rbaharatlı da yapmayacagım ve aksam sarımsaklı ıcecegım evde. bu hafta belkı haftasonuna dogru yaparım yaparsam da.ç hastalıgım gecsın vucudum bır dınlensın canım. ıyı dayandım yanı ben hem gecen hafta hem bu haftasonu. ıshal ve grıp de eklendı.

kızlar size veda ettikdn sonra şimdi oturdum düşünün şuanakadarherşey bomba detoksum harika gidiyor bardağa koyuyorum geze geze içiyorum 4 bardak bitti bile çok az kaldı ben birde sarımsak rendeledim harikA OLDU TABİ EVDE OLMAM AVANTAJ SARIMSAK KONUSUNDA MANYAK GİBİ SPOR YAPTIM SİL SÜPÜR OĞLANI DOYUR UYUT DERKEN 2:20 GEÇE PİLATES YAPTIM YAKLAŞIK 50 DK SONRA LESLİE 3 MİL YAPTIM SONRABİRDE ADIMATTIM ŞUAN 5500 OLDU YATASAYAKADAR 10 BİN ATARIM HERHALDE AMA SİSTEM HATASI OLDU SPORA GEÇ BAŞLAMAM VE ARKA ARKAYA YAPMAM BENİ MAF ETTİ DÜŞÜNÜN BİRDE PİLATES YAPTIM HERYERİM YANIYORRÇOK KEYİFLİ GEÇTİ YANİ ARTIK OĞLAN UYUDUĞUNDA SADECE PİLATES YAPMAK İSTİYORUM SABAHDAN LESLİ İŞİNİ HALLETMEK İSTİYORUM VE ADIM ATMA KOLAY ZATEN ONU TV İZLERKEN BİLE YAPARIM BÖYLE İŞTE ARKADAŞLARR..
EVET YAPTIM CNM
Cevabımı aldım zaten, ne diyeyim maşallah maşallah:)) hem temizlik, hem spor diyorsun
YORUCU OLDU BAYA
KOKLUYORUM HEMENN, DOMATESİN MEVSİMİ GEÇTİĞİ İÇİN BIRAKIYORUM ARTIKK SON 1TANE KALDI ONUDA YİYEYİM
KENDİMİ EN ÇOK YİNE KENDİM ELEŞTİRİRİM BU BANA İYİ GELİYOR GÜCÜMÜFARKINDAYIM 85 KG DAN BU KG TEK BAŞIMA DESTEKSİZ DİKKAT EDEREK ARAŞTIRARAK GELDİMM İNŞALLAH SON VİRAJDAYIMBU SEFER,
CNM ELMA SİRKESİ ÇOKFAYDALI TABİ İYİ BİR ÜRÜN ALMAK ÖNEMLİ DOZUNDAİÇMEK GEREK,BEN TARİŞ MARKASINI KULLANIYORUM 1 ÇORBA KAŞIĞI KULLANIYORUM ÖZELLİKLE İÇİP YATMAK ÇOKİYİMİŞ KALİTELİ BİR ELMA SİRKESİ MİDEDE AĞRIDA YAPMAZ
BEN PAZAR VEBUGÜNKÜMENÜNÜ HİÇ BEĞENMEDİM GÜZELCE YAĞLARI ALMIŞSIN
Bu arada kızlar 2 gün sonra herkes kilosunu tekrar yazacakmı detoksdan dolayı kim ne kadar verdi diye
yoksa pazartesimi açıklayacağız yazsak daha iyi olurdu
BEN 2.GÜNÜN SONUNDA YAZACAĞIM TABİ P.TESİ BU KADAR SALI BU KADAR DİYEE
Duygu hu huuu nerdesin, daldın gittin bakıyorum temizlik işlerine, detoks nasıl gidiyor be yaw?

ÇOK GÜZEL GEÇİYOR ÇOK SEVDİĞİM BİR TAT ZATEN HERŞEYYOULNDS MAŞALLAHH

Son düzenleme:

konunun içine direkt dalıyorum kusura bakmayın
karabiberciğim tartının yerinin değişmemesi ve tartılırken de çıplak ayak tartılınılması önemli.baya farkettiriyor kiloda diyetisyene gittiğimde orada bile çıplak ayak tartıyor bir gün etekle gitmiştim külotlu çorabı çıkart giy pek bir zor olmustu :44:

Canım iyiyim sen nasılsın.
Verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef şimdi tekrar diyete girdim.

bende iyiyim canım teşekkürler
aynen bende devam ediyorum diyete canım.gecen yıl kasım gibi 85 kg başlamıştım.bu hafta 72,5 çıktım.diyetisyene gidiyorum.yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum
kilo işi böyle al ver oluyor malesef başaracagız yılmak yok

merhaba kızlar, bende kasımdan beri kaç kere diyete başlamaya niyetlendim ama bir türlü başaramadım, bende 2013 yazında artık normal hissetmek kendimi pareolarla gizlemek istemiyorum banada yardımcı olun , destek çıkın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım kuru erzak cok hazırladım bılıyorsun kaynanam da verır ama tarhanam yok. ben antep tarafınınkını cok sevıyorum bır arkadasım vermıstı tam damak tadıma uyuyor baharatı bol falan. o da bıttı maalesef. hazır corba yapayım ıcım ısınsın bugun ınanılmaz soguk. ısınamadık bır turlu. ozellıkle de ben. elım ayagım cok soguk

yanlıs olmus cevap kusura bakmayın. karabıber senınle asagı yukarı aynı baslamısız ben agustos sonunda buraya gunluk acıp yavas yavas kısmaya baslamıstım ama asıl ıyı maraton eylul ortasında basladı

Ben geldim kızlar....
Bugün yine dikkat etmeye başladım.İyileştim sayılır tam anlamıyla...
Daha iyi hissediyorum kendimi...Sabah kahvaltımı 11 gibiydi yaptım.
Artık menümü yazayım....
Sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı saat 11 de yaptım...
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
Öğle yemeği yemedim geç yaptığım için...
ara öğün:
200 ml süt
iki ısırımlık peynirli dürüm yedim.
akşam:
7-8 kaşık ıspanak susuz...
1 kase yoğurt
ara öğün:
6-7 tane kestane

canım bomba gıbısın detoks harıka tamam da spor tam bomba olmus. harıkasın ya ne dıyım. nasıl bır enerjı maasallah.

temızlık de bıtmıs elıne saglık.

menulerım kotu evet. ama hem mısafırlık hem soz olayı hem hastalık hepsı aynı andaydı ıyı yırttım yıne.

sırkeye tekrar donuyorum canım ozaman hımmmmmm

Duygu benim daha çok var içilecek ayran çorbam, işyerinde 4 küçük bardak içtim toplam, blender'dan geçirdiğim bitti yani. Birazdan kalanın yarısını ısıtıp, içine de sarımsak rendeleyeceğim, çorba gibi içeceğim. Benim de enerjim yüksek maşallah:)) Hiç korktuğum gibi olmadı, o yüzden herhalde kilo verdirmez bu bana diye korkuyorum şimdi de:) Ben de bugün bilgisayar başındaydım, hem rapor hazırlıyorum, hem perşembe ve cuma günleri yapacağım sunumu hazırlıyorum. Ama aralarda kalktım, adım atma ve koşma hareketleri yaptım, benim de 5500 adım oldu:) Bakalım enerjim olursa Leslie 3 mil de yaparım.

çok zayıfbimenü cnmm ne kadar suiçtin aktivite yaptınmı??

hızlı dönüş yaptım dimi

serap neden ++++ olmus anlamadım.
canım ben regl haftamda olduğum için birazcık artı oldum. ve hastalanmam kürtaj sonrası ilk reglim olması doktorumun bünyene dikket et demesi sebepleridir.Bu hafta daha iyiyim hem spor hem diyete dikkate başladım...Bu hafta göreceksiniz beni inşallah 69 u göreceğim...

bugünki menümü yazayım
sabah
yarım gözleme
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şekersiz 4 fincan çay

ara mandalina

öğle
yarım kaseden az mercimek çorbası
2 elmalı kurabiye

ara
2 ceviz 3 birarada kahve mecburen annemde şekersiz kalmamış ana kız keyf yaptık

akşam
teflonda az yağda kızarmış hamsi karadeniz usülü eşim yaptı
marul salatası
bir bardak fanta

gecede meyva yerim

toplam 8 bardak su
bir fincan maydonoz suyu
bir soda

birazdan yine şekersiz kahve içerim ve lesli 3 mil yaparım

olur olur sende bende enerji bitmezzz neslimm sarımsak gerçekden lezzet katıyorr aygörsen yazarkemn bile bacaklarımıoynatıyorum:)))

kızlar servıs gelır brıazdan ben cıkıyorum. Eger erken uyumazsam gırerım tekrar.

Opuyorum hepınızı
anam ikiçift laf etseydimm gııı

çok zayıfbimenü cnmm ne kadar suiçtin aktivite yaptınmı??
açlık olmadı canım olsaydı ilave edecektim meyve falan ama toktum.Su hiç içmesem okulda 2 litreye yakın içiyorum.Bende faranjit var. Ve meslek gereği fazla konuşunca boğaz kuruyor.Islatmak için yudum yudum alıyorum ama 2 litre bitiyor. evde de ortalama 1 litre bitiyor.3 litre hiç içmesem içiyorum bazen fazlada oluyor.Mesela soğuk kış günlerinde bende suya istek daha fazla olur.boğazım kurudukça soğuktan dolayı su daha fazla içerim. Aktivitede leslienin 68 dakikalık videosunu yapıyorum.ama her gün yapıyorum desem yalan olur. haftada 4-5 gün kesin ama.Bugün yaparım büyük bir ihtimal eşim geç gelecek eve çünkü.

hıh şimdi oldu ama nacizane fikrimdir ufak atıştırmalıklar yapın açlık olmasa bile mesel 2 cevbiz 3-4 leblebi gib atın metabolizmanız sürekli çalışması için tabi bünyenizi sizdaha iyi birilirsiniz

yani ercem ufak tefek cıslar var genelinde başarılı bir menü
cıslar:
Fanta
3'1 arada
elmalı kurabiye
ama seni ve çevrenidüşünürsek sende bayabi gelişme varr

Isıttığım ve içine sarımsak koyduğum detoks çorbam hazır ve içiyorum şimdi, oyyy böyle de çok lezzetli oldu yaaa:)) Ben kalanı da aynı şekilde yapıp 20:30 gibi içeceğim. Tarife uyalım değil mi:)

Okulda olmuyor inan canım bugün mesela öyle zaman geçmiş ki 5. dersteymişiz saate bakınca anladım..teneffüste de bugün idare de işlerim vardı onları halledebildim.ama evde olunca acıkmasan bile boş olduğun için açlık aklına geliyor birşeyler yemek istiyorsun..