2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canımm
maşallahh sende çok hızlı dönmüşsün sporlar falan okudum
evet şu sıralar çok azimliyim 70 li rakamlara özel bi gıcığım varrr
hemen 69 lu rkamları görmek istiyorum stres yaptım
detoks güzel gidiyomuş hepinizin yazdıklarını okudum .bu hafta eşim gündüzcü ama haftaya bende detoks yapmayı planlıyorum heveslendim sizden

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
kızım yarın eskişehire üniversite gezisine gidiyo okulla biraz hazırlık yapıyım ardından lesli geceyi kapatıyım
yarın sabah görüşmek üzere

çok soru soruyorum ama yarına da hazırlayacağım ya, yanlışım varsa düzelteyim diye. Ben bu çorbayı çok sevdim, hiç te zorlanmadım, o yüzden kilo veremeyeceğim gibi geliyor bana..

aaa aşk olsun sorcan tabiii ,bende çok seviyorum damaktadımız demek aynı sarmaya bile benzer yorumyapmışız,valla bende kg veremicem gibi geliyor kendimi patlıcak gibi hissediyorum

aaa aşk olsun sorcan tabiii ,bende çok seviyorum damaktadımız demek aynı sarmaya bile benzer yorumyapmışız,valla bende kg veremicem gibi geliyor kendimi patlıcak gibi hissediyorum

Yarın sabah tartıda göreceğiz o zaman:)) Gerçi vermemiş de olsam yarın da yapmayı düşünüyorum, tadını sevdim:))

yazdıklarım arada kaybolmuş, banada yardım edin demiştim ama kimse sallamamış

Yoğunlukta kaynamıştır. Kaç yaşındasın, boyun ve kilon kaç? Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Biraz bahset kendinden. Ayrıca yazılanları okursan, nasıl kilo vermeye çalıştığımız hakkında da fikir sahibi olabilirsin.