- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.941
hıh şimdi oldu ama nacizane fikrimdir ufak atıştırmalıklar yapın açlık olmasa bile mesel 2 cevbiz 3-4 leblebi gib atın metabolizmanız sürekli çalışması için tabi bünyenizi sizdaha iyi birilirsiniz
yani ercem ufak tefek cıslar var genelinde başarılı bir menü
cıslar:
Fanta
3'1 arada
elmalı kurabiye
ama seni ve çevrenidüşünürsek sende bayabi gelişme varr
ısıttığım ve içine sarımsak koyduğum detoks çorbam hazır ve içiyorum şimdi, oyyy böyle de çok lezzetli oldu yaaa:)) ben kalanı da aynı şekilde yapıp 20:30 gibi içeceğim. Tarife uyalım değil mi:)
benimde şimdi bitti yeşil çay içeceğim şimdi
senin tamamı mı bitti? Eğer öyleyse ben kesin fazla sulu yapmışım demektir:))
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
kızım yarın eskişehire üniversite gezisine gidiyo okulla biraz hazırlık yapıyım ardından lesli geceyi kapatıyım
yarın sabah görüşmek üzere
evet cnm bitti yeşil çay keyfi yapıyorum benim kinin kıvamı orta ne sıvı ne yoğun
hımmmmmmmm ekmek guzel. bazen de tam bugday ekmegı yersın. ben ekmek delısı bırıyımdır. ama bak aylardır sadece sabah ogunde yıyorum alısırsın merak etme.
tskler cok guzel oldu evet.
detokstan haberım var nasıl gıdıyor.
kolay gelsın basarılar sana da[/QUOTE
Teşekkürler canım. Detoks da her şey yolunda zorlanmadım şu ana kadar birazdan leslie 3 mil yapıcam. Aslında bu detoks yaz için çok uygun ben sivasta oturuyorum. Dışarıda lapa lapa kar yağıyor elimde ayran pek gitmiyor. Çok üşüsem de her şeye değer bırakmak yok. Benim karışım yarına da yetecek gibi görünüyor:))) Ekmekden vazgeçemiyorum ama azaltmaya çalışıyorum. Çavdar bitsin tam buğdaya geçerim.
Bende kaçtım bayanlar yarına zeytinyağlı sarma yapacağım....
bende kaçtım bayanlar yarına zeytinyağlı sarma yapacağım....
Bir sorun olmaz ama değil mi? Senin toplam 1.5 - 2 litre miydi peki?
bir sorun olmaz ama değil mi? Senin toplam 1.5 - 2 litre miydi peki?
1.5 lt cnmm ben geç kahvaltı yaptığım için hesap ettim bana 1 lt bile yetermiş ama 1.5 lt yaptım
çok soru soruyorum ama yarına da hazırlayacağım ya, yanlışım varsa düzelteyim diye. Ben bu çorbayı çok sevdim, hiç te zorlanmadım, o yüzden kilo veremeyeceğim gibi geliyor bana..
aaa aşk olsun sorcan tabiii ,bende çok seviyorum damaktadımız demek aynı sarmaya bile benzer yorumyapmışız,valla bende kg veremicem gibi geliyor kendimi patlıcak gibi hissediyorum
yarın sabah tartıda göreceğiz o zaman:)) gerçi vermemiş de olsam yarın da yapmayı düşünüyorum, tadını sevdim:))
yazdıklarım arada kaybolmuş, banada yardım edin demiştim ama kimse sallamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?