2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QU

Kutluyorum arkadaşlar

300 sayfaya ulaşıyorsunuz okumam çok uzun sürer benim , ben 25 yaşındayım 3 aylık evliyim. 85 kg ım boyum 1.64

iyi akşamlar kızlar çizell gee wawwwww pomo süpersin hayatım çok az kalmış tebrikler baldamlası senide tebrik ederim veren herkezide bravoooooo
bende menümü yazayım bari

sabah sandaviç yedim domates peynir ve sucuk olan az

öğlen yemek yemedim malum kahvaltılarım 1 gibi oluyor

ara 1 türk kahvesi ve 1küçük çikolata

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon karnıbahar kızartması
2 dilim ekmek
salata
1 bardak fanta

şimdi çay içeriz muhtemelen üstünede meyve
ananas ve nar

öptüm hepinizi bu arada yeni katılanlar görüyorum serapp falan var hoşgeldinizz umarım sizde hedefinize ulaşırsınız

Karabiber, toplam 3 kase içeceksin yani. Peki ben anlamadım, normal tarifi uygulayınca 3 kase mi oldu senin? Yoksa hepsini içmeyecek misin? O tarifte 1.5 - 2 lt ayran diye yazıyordu.
Evet neslicim ben öyle yaptım,hazır 1 buçuk litre ayran aldım,yarısını koydum ayranın hepsini yapmadım,yarısınıda yarın yaparım artık,tarifte bir buçuk litre yazıyor ama ben doydum oy üzden birdaha yapmama gerek kalmadı
birde blendırdan geçirmeyin tadı çirkin olur onunn
bende yazalım taraftarıyım vermişmiyiz ,vermemişmiyiz görürüzz ben resimde çeker koyarım
ama çok heyecan yaptım ben şuan ya vermemişsem

Ben 76 kilodan 56 kiloya kadar indim, 1 seneye yakın zamanda verdim çünkü bozuyordum bazen diyeti,
geri almamdaki sebep ben 3 ncü çocuğuma hamile kaldımve hamilelikte hiç dikkat etmedim
kilo verdikten sonra da şöyle bir takıntım vardı göbeğim çokmuş gibi geliyordu ve yine yürüyüşe çıkıyordum ,önceden verdiğimde ben hergün yürürdüm kar demez yağmur demez çamur demez çıkardım hergün yürüyüşe

Benim AYAK ÇIPLAK DEĞİLDE VUCUD ÇIPLAK RESİMDE
lavobaya gidip sonra soyunuyorum iç çamaşırı var sadece çorapla çekinmemin nedeni buraya resim koyduğum için ayaklar çok gıcık gözüküyor yok sa

Son düzenleme:

antepin bende yemekleri çokseverim yemek kültürü çok güzel tam bana göre
soba olmuş olsa evlerde çok güzel ısınırızda bizdeöyle klımayla idare etmeye çalışıyoruzz
hazır çorbalardan kremalı tavuk ve mantar çorbasını çok seviyorum

En son yazarken sayfa gitti giremedim. Karabiberim sen yarısını içmişsin, ben tamamını içtim valla:) Yalnız sarımsak biraz tansiyonumu düşürdü galiba, azıcık spor yaparım diyordum ama yapamayacağım. Valla sen bir de az içmişsin ve yetmiş, ben bayağı şiştim, hiç kilo vereceğimi sanmıyorum:))

işte ozamanlar seni buldum ya ben diyet topiğini okudum sonra kurban bayramına kadar verelim sayfasını takip ettim ve ozamanlar ne verdiysem güzel verdim
daha önce duygunun sayfasında diyet yapmaya çalışıyordum ama ben şok diyet yapıyordum versem geri alıyordumm ama bıraktım artık
ağustosdan beri her ay 5 kilo verseydim şuan 65 olabiliridm ama dikkat etmedim kendime okadar kızıyorumkiiiiiiii

Antep yemeklerine bayılıyorum ben de, eşim Antepli ve yılbaşında 3 günlüğüne Antep'e gideceğiz, şimdiden baklava sayıklıyorum:)) Zaten bu detoks falan hep onun için:))

banada şişlik yaptı var bu detoksta birşey çok şişim patlıyabilirim yanii
duygu gözlemeyi gözden kaçırmışş
benimde şimdi bitti yeşil çay içeceğim şimdi

Çok soru soruyorum ama yarına da hazırlayacağım ya, yanlışım varsa düzelteyim diye. Ben bu çorbayı çok sevdim, hiç te zorlanmadım, o yüzden kilo veremeyeceğim gibi geliyor bana..
bende çok sevdim tadı çok güzel ben salatalık koymadım evde yok çünkü pazarda yarın öğlen ve ben ozamana kadar 2 nci gününkinide hazırlamış olurum , oyüzden yarında koymam gibi salatalık

aaa aşk olsun sorcan tabiii ,bende çok seviyorum damaktadımız demek aynı sarmaya bile benzer yorumyapmışız,valla bende kg veremicem gibi geliyor kendimi patlıcak gibi hissediyorum
bende yarın yaprak saracaktım banada gelebilirsin duyguuu
sarmayı detokstayım yemem işte diye yapıyorum
yazdıklarım arada kaybolmuş, banada yardım edin demiştim ama kimse sallamamış
yazını görmedim canım benn

spor bendede yok bugün hazırlandım tam çıkacam yağmur başladı çıkamadım
yarın herşey belli olacak artık eğerki kilo veremezsem kahveye suç bulacağım çünkü 2 fincan içtimn
diyet dışında fazladan hiç bişi yemedim
sabah kahvaltısı yaptım sadece yumurta yemedim ve 3 kase çorba 2 saat arayla 6 da çorma yeme işini kapadımm ben

Canim aksam sadece yogurt eknek yedim canim bisey istemedi bazen boyle oluyirum hicbirsey canim istemiyor
Ama biraz once arkadaslara gitmistok orda helva ikram ettiler 3-4 catal ondan yedim

Antep yemeklerine bayılıyorum ben de, eşim Antepli ve yılbaşında 3 günlüğüne Antep'e gideceğiz, şimdiden baklava sayıklıyorum:)) Zaten bu detoks falan hep onun için:))
Antepin yemekleri cok fena( bende anteptw oturuyorum ama antepli degilim ve genel olarak antep bayanlari tombisler :))
Yani burda olupta bu yemeklere ve baklavasina daysnabilene ( yani ben) askolsun diyorum :)))

Antepin yemekleri cok fena( bende anteptw oturuyorum ama antepli degilim ve genel olarak antep bayanlari tombisler :))
Yani burda olupta bu yemeklere ve baklavasina daysnabilene ( yani ben) askolsun diyorum :)))

Hakikaten yaa, diğer yemekler bir yere kadar da baklava çok fena. Dayanabildiğin için seni gerçekten tebrik ediyorum Ben ilk Antep'te baklava yediğim zaman bu zamana kadar yediklerim neydi demiştim:)) Üstelik te ben baklava sevmezdim aslında ama Antepte tadana kadardı:))

herkese iyi geceleerrrr.. yine kapanışı ben yapıyorum snaırım o ses türkiye yi ve murat cıgımı izledim geldim

bugunku menuyu yazıp da çalışmaya devam edeyim kızlar, bana yine uzun bir gece vaarrrr

kahvaltı ( 9.00 )

domates, salatalık, beyaz peynir

domates soslu biber ( 2 yk )

1 top kepek ekmegi

1 tk bal

ara öğün ( 12.00 )

1 mandalina

öğle yemegi ( 14.00 )

1 dilim limonlu kek ( oda arkadaşım evine gitmişti de o getirdi )

akşam yemegi ( 18.00 )

1 kepçe mercimek çorbas

4 yk çin sote ( tavuklu sebzeli bi yemek )

2 kepçe cacık

yarım tabak marul + havuç salata

ara öğün ( 21.00 )

1 küçük kurabiye

bugun ara öğünler saçma oldu biraz ama daaha bikaç saat ayaktayım o yuzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve dersime dönüyorum. öperimm hepiniz kızlaaarrrr

günaydınaçılış benden olsunnn çok çok çok keyifli bir gün dilerimm

Sonuçları yarın mı açıklayacağız ?? Ben de çarşamba sabahı tartılıp yazacaktım.
ben totelde açıklıcamp.tesi şukadar salı şu kadar diye ama çarşamba günü:)))

gördüm cnm gördümde erce çevresi akrabsı günlerini oturmalarını düşünürsek erce şuan iyi normalde tam yerdi erceyi düşünürken çevre faktörünüdü düşünüyorum hem bizlerde olmayan onda var metabolizması sağ olsun aman maşallah idyeyimm

aa sarmamı hemen geliyorumm :)))