- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.961
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QU[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]68,9 kg regl dönemi [/td]
[td]+ 4,4 kgkoruma donemınde[/td]
[td]15,10 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,3 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]- 2,200 gr[/td]
[td]7,2kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]- 1,00 kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,5 ızınlı [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Yoğunlukta kaynamıştır. Kaç yaşındasın, boyun ve kilon kaç? Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Biraz bahset kendinden. Ayrıca yazılanları okursan, nasıl kilo vermeye çalıştığımız hakkında da fikir sahibi olabilirsin.
tabi canım başladığımız işi bitirelim
oyyyyy ben de istiyoruuuummmmm
detoks yaparken hiç iyi olmadı sanırım...şeyyyy kem kümmm yarın size yemeğe gelebilirmiyim
Evet neslicim ben öyle yaptım,hazır 1 buçuk litre ayran aldım,yarısını koydum ayranın hepsini yapmadım,yarısınıda yarın yaparım artık,tarifte bir buçuk litre yazıyor ama ben doydum oy üzden birdaha yapmama gerek kalmadıKarabiber, toplam 3 kase içeceksin yani. Peki ben anlamadım, normal tarifi uygulayınca 3 kase mi oldu senin? Yoksa hepsini içmeyecek misin? O tarifte 1.5 - 2 lt ayran diye yazıyordu.
bende yazalım taraftarıyım vermişmiyiz ,vermemişmiyiz görürüzz ben resimde çeker koyarımBence hem yarın yazalım sonuçları, hem sonraki gün:)) Ben o sayede motive oldum, sağolsunlar Serap ta Pomo da beni kırmadı, günlük sonuçlarını yazdılar. Biz de yazalım ki diğer arkadaşlar için bilgilendirici ve motive edici olsun.
Kızlar, bir şey sormak istiyorum. Foruma gelen arkadaşlardan bir kısmı daha önce güzel kilolar vermiş ama sonra geri almış oluyor. Bu durumda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler ve ne kadar sürede geri aldılar söyleyebilirler mi? Bir de kilo verdikten sonra, spor yaptınız mı, yediklerinize dikkat ettiniz mi? Yoksa diyet döneminde herşeyi kısıp, diyet bitince bolca yediniz mi? Kısacası bizim gibi ilk defa ciddi anlamda kilo vermeye çalışan arkadaşlara önerilerde bulunabilir misiniz?
konunun içine direkt dalıyorum kusura bakmayın
karabiberciğim tartının yerinin değişmemesi ve tartılırken de çıplak ayak tartılınılması önemli.baya farkettiriyor kilodadiyetisyene gittiğimde orada bile çıplak ayak tartıyor bir gün etekle gitmiştim külotlu çorabı çıkart giy pek bir zor olmustu :44:
bende iyiyim canım teşekkürler
aynen bende devam ediyorum diyete canım.gecen yıl kasım gibi 85 kg başlamıştım.bu hafta 72,5 çıktım.diyetisyene gidiyorum.yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum
kilo işi böyle al ver oluyor malesefbaşaracagız yılmak yok
canım kuru erzak cok hazırladım bılıyorsun kaynanam da verır ama tarhanam yok. ben antep tarafınınkını cok sevıyorum bır arkadasım vermıstı tam damak tadıma uyuyor baharatı bol falan. o da bıttı maalesef. hazır corba yapayım ıcım ısınsın bugun ınanılmaz soguk. ısınamadık bır turlu. ozellıkle de ben. elım ayagım cok soguk
işte ozamanlar seni buldum ya ben diyet topiğini okudum sonra kurban bayramına kadar verelim sayfasını takip ettim ve ozamanlar ne verdiysem güzel verdimyanlıs olmus cevap kusura bakmayın. karabıber senınle asagı yukarı aynı baslamısız ben agustos sonunda buraya gunluk acıp yavas yavas kısmaya baslamıstım ama asıl ıyı maraton eylul ortasında basladı
antepin bende yemekleri çokseverim yemek kültürü çok güzel tam bana göre
soba olmuş olsa evlerde çok güzel ısınırızda bizdeöyle klımayla idare etmeye çalışıyoruzz
hazır çorbalardan kremalı tavuk ve mantar çorbasını çok seviyorum
banada şişlik yaptı var bu detoksta birşey çok şişim patlıyabilirim yaniiDuygu benim daha çok var içilecek ayran çorbam, işyerinde 4 küçük bardak içtim toplam, blender'dan geçirdiğim bitti yani. Birazdan kalanın yarısını ısıtıp, içine de sarımsak rendeleyeceğim, çorba gibi içeceğim. Benim de enerjim yüksek maşallah:)) Hiç korktuğum gibi olmadı, o yüzden herhalde kilo verdirmez bu bana diye korkuyorum şimdi de:) Ben de bugün bilgisayar başındaydım, hem rapor hazırlıyorum, hem perşembe ve cuma günleri yapacağım sunumu hazırlıyorum. Ama aralarda kalktım, adım atma ve koşma hareketleri yaptım, benim de 5500 adım oldu:) Bakalım enerjim olursa Leslie 3 mil de yaparım.
duygu gözlemeyi gözden kaçırmışşbugünki menümü yazayım
sabah
yarım gözleme
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şekersiz 4 fincan çay
ara mandalina
öğle
yarım kaseden az mercimek çorbası
2 elmalı kurabiye
ara
2 ceviz 3 birarada kahve mecburen annemde şekersiz kalmamış ana kız keyf yaptık
akşam
teflonda az yağda kızarmış hamsi karadeniz usülü eşim yaptı
marul salatası
bir bardak fanta
gecede meyva yerim
toplam 8 bardak su
bir fincan maydonoz suyu
bir soda
birazdan yine şekersiz kahve içerim ve lesli 3 mil yaparım
benimde şimdi bitti yeşil çay içeceğim şimdi
bende çok sevdim tadı çok güzel ben salatalık koymadım evde yok çünkü pazarda yarın öğlen ve ben ozamana kadar 2 nci gününkinide hazırlamış olurum , oyüzden yarında koymam gibi salatalıkÇok soru soruyorum ama yarına da hazırlayacağım ya, yanlışım varsa düzelteyim diye. Ben bu çorbayı çok sevdim, hiç te zorlanmadım, o yüzden kilo veremeyeceğim gibi geliyor bana..
bende yarın yaprak saracaktım banada gelebilirsin duyguuuaaa aşk olsun sorcan tabiii ,bende çok seviyorum damaktadımız demek aynı sarmaya bile benzer yorumyapmışız,valla bende kg veremicem gibi geliyor kendimi patlıcak gibi hissediyorum
yazını görmedim canım bennyazdıklarım arada kaybolmuş, banada yardım edin demiştim ama kimse sallamamış
En son yazarken sayfa gitti giremedim. Karabiberim sen yarısını içmişsin, ben tamamını içtim valla:) Yalnız sarımsak biraz tansiyonumu düşürdü galiba, azıcık spor yaparım diyordum ama yapamayacağım. Valla sen bir de az içmişsin ve yetmiş, ben bayağı şiştim, hiç kilo vereceğimi sanmıyorum:))
Canim aksam sadece yogurt eknek yedim canim bisey istemedi bazen boyle oluyirum hicbirsey canim istemiyormenulerın guzel. ara ogunde bıskuvı yerıne meyva ya da kuruyemıs turlerınden bırsey daha ıyı olur. gevrek ve bıskuvı yerıne yanı. canım yemek ıstememıs sanırım corba ıle aksam yapmıssın ama yogurt doldurmus aksamını guzel olmus. bugun sebze ya da et yemegı ıle aksam yapmıssındır umarım.
Antepin yemekleri cok fenaAntep yemeklerine bayılıyorum ben de, eşim Antepli ve yılbaşında 3 günlüğüne Antep'e gideceğiz, şimdiden baklava sayıklıyorum:)) Zaten bu detoks falan hep onun için:))
Antepin yemekleri cok fena( bende anteptw oturuyorum ama antepli degilim ve genel olarak antep bayanlari tombisler :))
Yani burda olupta bu yemeklere ve baklavasina daysnabilene ( yani ben) askolsun diyorum :)))
ben totelde açıklıcamp.tesi şukadar salı şu kadar diye ama çarşamba günü:)))Sonuçları yarın mı açıklayacağız ?? Ben de çarşamba sabahı tartılıp yazacaktım.
banada şişlik yaptı var bu detoksta birşey çok şişim patlıyabilirim yanii
duygu gözlemeyi gözden kaçırmışş
bende çok sevdim tadı çok güzel ben salatalık koymadım evde yok çünkü pazarda yarın öğlen ve ben ozamana kadar 2 nci gününkinide hazırlamış olurum , oyüzden yarında koymam gibi salatalık
bende yarın yaprak saracaktım banada gelebilirsin duyguuu
sarmayı detokstayım yemem işte diye yapıyorum
yazını görmedim canım benn
spor bendede yok bugün hazırlandım tam çıkacam yağmur başladı çıkamadım
yarın herşey belli olacak artık eğerki kilo veremezsem kahveye suç bulacağım çünkü 2 fincan içtimn
diyet dışında fazladan hiç bişi yemedim
sabah kahvaltısı yaptım sadece yumurta yemedim ve 3 kase çorba 2 saat arayla 6 da çorma yeme işini kapadımm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?