2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Dünümü toparlayım :

Sabah : 2 DİLİM Kare tost ekmeği kepekli en küçük boy olandan 2 dilim lightpeyniri 1 büyük dilim domates bol maydanozlu tost yanında ayran birde yumurtanın sarısı ama yarım
ara:birazsüt ile hazırladığım kahvem şekersiz

ilk detoksçorbamı saat 4:10 geçe içtim iş güç spor derken
totelde 5 büyük bardak içtim
20:30 gibi yeşil çay içtim
1.5 ltden fazla su

aktivite:
Pilates
leslie3
7600 adım (malesef 10 bine tamamlayamadım erken yattım
birde mutfak düzeltirken kulaklığımı taktım mov like jagger şarkısı beni kudurttu 4-5 kerearkaarka dinledim dans ettik ter içinde kaldım

neyse dünümböyle geçti şimdi elmasirkeli suyumu içiyorum kahvaltımı yapıp leslie yapacağım daha planlı bir gün geçirmem lazım arka arkaya çok yorucu oldu ..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize:) Duygu gelmiş te kahvaltıya gitmiş bile, afiyet olsun canım. Ben tartıldım tabi ki ve bugün bildireceğim, 500 gram vermişim:)) Tabi diğer arkadaşların daha önce 1 kg verdiğini düşünürsek az ama benim için çok, bu kadarını beklemiyordum açıkçası, tabi mutlu da oldum:) Ben de birazdan kahvaltımı yapacağım, sonra detoks çorbamı hazırlayacağım ve bugün de yapacağım:) Duygu sen de söyle be yaw, ha bugün ha yarın merak ettim:)

ciddimisin bak şakayapmaaa 500grmı verdin
ay bu arada günaydınn

Günaydın kızlar hepinize.
Dün ilk günümdü iyi geçti diyebilirim.
Akşam biraz pilav yedim ama genel olarak iyiydi benim için.

Neslicim ben daha önce 4 kez hedef kiloma indim. Ve hepsinde de en az 10 ar kilo vererek.
En son 3 ayda 13 kilo kdr verdim. ve 4 ayda geri aldım. Kilo verdikten sonra ne spor ne beslenmeye dikkat hiçbirşeye özen göstermedim.
Size tavsiyen kısa ve net şımarmayın. Ben şımardım nasılsa verebiliyorum dedim yedim. Sonra ipin ucu bi kaçtı tutamadım.
Şimdi sil baştan başlıyorum.

guzel bır menu olmus.

su nekadar ? ekmek turu ne ? spor yapıyor musun ?

Su alışkanlığım hiç yok toplasan 1 lt içmişimdir ancak, spor dün yapmadım ama bu hafta başlıcam koşu bandına. Ekmek beyaz ekmekti maalesef.

Canım olsun yavaş olsun da gitsin kilolar. Ben 3 ayda verdim de ne oldu bak hepsi geri geldi.

Hadi işallah bakalım hoşgeldin biraz kendinden bahset istersen.

Afiyet olsun tavsiyem meyve yemen cnm hastalıktan da yeni iyileşmişsin. Daha sağlıklı menüler yaparsan daha iyi.

Diyette ki birine göre çok fazla olmuş gibi sanki. Sabah tahin pekmez üstüne gözleme.
Akşam fanta az yağda olsa da kızartma.
En azından sağlıklı ve lezzetli bir menü olmuş canım.

Fanta hariç güzel menü.

Afiyet olsun.

bende sızınle dıyete baslayabılrımıyım evde yanlız olmuyor

Başla bakalım hoşgeldin.

Maşallah spor harika olmuş. Devamını dilerim.

Ben kahvaltıya yapmaya gidiyorumm

Afiyet olsun.

Bak iyice meraklandırdın beni, Az mı çok mu?

HAVASINDANMI SUYUNDANMI BİLMİYORUMBENDE 500 GR VERMİŞİM AHA AHAA YANİ1GÜN İÇİN 500 GRİYİ BİZİM KG ÇAPIMIZDANDA KYNAKLANIR YANİ GEÇEN YIL TAM HATIRLAMIYORUM ama 1700GR VERMİŞTİM BUDA GÜNDE 850 GR DESEK O ZAMANLAR 80 KG YAKINDIM AMA SANIRIM ÇAP DÜŞTÜKÇE ORANDA AZALIYOR YİNEDE ŞUNU DİYORUM KISA GÜNÜN KAR'I:)

He he tam rakip olduk:)) Gramına kadar aynı vermişiz, zaten aynı sarmaya akşam sulanmamızdan belliydi, benziyoruz birbirimize:)) Benim çok hoşuma gitti valla, hiç beklemiyordum bu kadar. Bir de hiç aç kalmadım, hatta şişkinlik oldu. İnşallah yarına da 500 gram gider, düz hesap 1kg vermiş oluruz. Çap konusunda haklısın, azaldıkça verme oranı da düşüyor muhtemelen.

SLM İREM SENDE BİLİYORSUNKİ PİLAVLA ,BEYAZ EKMEKLE ,AZ SU İÇEREK VE SPOR Yapmıyarak biraz zor kg veririz tabi bünyeni bilmiyorum mesela ben bi görsen halimi açtığım herdolapta abur cubur görüyorum benim minik sıpamdan dolayı büyük irade göstererek ellemiyorum,sonra pilav yapmayalı aylar oldu yani ailebüyüklerimizden biri müsafirliğe geldşğinde menüye göre bazen hazırlıyorum ,sonra beyaz ekmek uzun süredir eve sokmuyorum olurda eşim aldıysa içini alıyorum ve kızaartıyorum ve spor olmazsa olmaz olmalı yani şunu diyim dün mutfakda baya dans ettim bu bile ciddi terlettiğini düşünürsek spor için gerçekden mazeret olmamalı,suda öyle yani kışın bende fazla su içmezdim şimdide sevmemdebazışeylerin bilincini varınca pet şişemi yanımdan ayırmıyorumister istemez hepgörüyorumböylece yudumyudumda olsa enaz 1.5 tamamlıyorum.

bende ilkkez kg koruma dönemine girdim başarısızlıkla sonuçlandı ben ilkkez kg aldım ve verdim birdaha ALMAMSANIYORDUM AMA +4 KG GERİ DÖNDÜM BEN ŞUNAKARAR VERDİM İDEAL KG DÖNDÜĞÜMDE YA GEREKTİĞİKADAR YİCEM KG KORUCAM YADA HERŞEYDEN YİYİP SPOR YAPCAM YAŞ İLERLEDİKÇE METABOLİZMA YAVAŞLIYOR O YÜZDEN MUTLAKA DİKKAT ETMEMİZLAZIM

Duygu'nun ne kadar verdiğini de öğrendim rahatladım. Şimdi gideyim kahvaltımı hazırlayayım:)) Diğer detoks güzelleri sizden de bekliyoruz sonuçları.

evet ya 1kg2 gün için süper sonrasındada biraz çaBayla bizde 500gr daha verirsek eder 1.5 kg ohh böyle böyle vercezzz kg bende bi regl olsam daga iyi olcakda bi olamadım

Son düzenleme:
şuan itibariylekahvaltım bitti

1 büyükçe dilimlight peynir
1dilim kepek ekmeği
maydanoz
1 bardak ayran (kimisinin uykusunu getirsede ayran müthiş tok tutuyor inşallah tüm öğünlerimde ayran içeceğim bundan sonra
2 ceviz
ve 1 tane mandalina

günaydınnnnn 5 30 da güne başladım kızımı yolcu ettim
detoks yapanların kilolarını çok merak ediyorum
birazdan lesli yapıcam fazla kilolarımı en çok lesli yaparken hissediyorum

duygucum gerçekten öle hergüne bi aktive oluyo mutlaka tabii bahane değilde dayanmak çok güç oluyo gerçekten .dün daha annemden içeri girer girmez kurabiye kokuları merhaba dedi bana bende bunlar benim hayatımda hep olacağı için azaltalarak yemeği tercih ediyorum şimdilik eğer kilo veremezsem işte o zaman hiç hamurişi yemicem ama çok şükür yavaş yavş gidiyo kilolar

hipertroidim saoğlsun kilo vermemdeki en büyük etken

Ben de kahvaltımı bitirdim, çayımı içiyorum. Birazdan ayran çorbamı hazırlayacağım, bu arada kahvaltımı yazayım,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz koyarak yaptığım yağsız tost
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 tane ceviz

Kızlar leslie yapmaya gidiyorum

Kolay gelsin canım, kıskandım valla, benim de yapasım geldi:)) Ama bugün de işim hep bilgisayar başında, dün ara ara kalkıp adım atarak, koşarak 7500 adım yaptım, 10000 yapamadım. Bugün de aynı şekilde çalışırken ara ara kalkıp hareket yapacağım ama yoğunlukla bilgisayar başındayım

işe oyüzden birşey demiyorum bu snin yaşam tarzın sen bu tarzdan en az zararla nasıl kurtula bilirim diye düşüncen bence yolunuda bulmuş ,yani bunları kessen sende o çevre olduğu sürece tekrar alırsın en iyisini yapıyorsun

kahvaltı şahane