- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.981
günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize:) duygu gelmiş te kahvaltıya gitmiş bile, afiyet olsun canım. Ben tartıldım tabi ki ve bugün bildireceğim, 500 gram vermişim:)) tabi diğer arkadaşların daha önce 1 kg verdiğini düşünürsek az ama benim için çok, bu kadarını beklemiyordum açıkçası, tabi mutlu da oldum:) ben de birazdan kahvaltımı yapacağım, sonra detoks çorbamı hazırlayacağım ve bugün de yapacağım:) duygu sen de söyle be yaw, ha bugün ha yarın merak ettim:)
ciddimisin bak şakayapmaaa 500grmı verdin
ay bu arada günaydınn
Kızlar, bir şey sormak istiyorum. Foruma gelen arkadaşlardan bir kısmı daha önce güzel kilolar vermiş ama sonra geri almış oluyor. Bu durumda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler ve ne kadar sürede geri aldılar söyleyebilirler mi? Bir de kilo verdikten sonra, spor yaptınız mı, yediklerinize dikkat ettiniz mi? Yoksa diyet döneminde herşeyi kısıp, diyet bitince bolca yediniz mi? Kısacası bizim gibi ilk defa ciddi anlamda kilo vermeye çalışan arkadaşlara önerilerde bulunabilir misiniz?
guzel bır menu olmus.
su nekadar ? ekmek turu ne ? spor yapıyor musun ?
bende iyiyim canım teşekkürler
aynen bende devam ediyorum diyete canım.gecen yıl kasım gibi 85 kg başlamıştım.bu hafta 72,5 çıktım.diyetisyene gidiyorum.yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum
kilo işi böyle al ver oluyor malesefbaşaracagız yılmak yok
merhaba kızlar, bende kasımdan beri kaç kere diyete başlamaya niyetlendim ama bir türlü başaramadım, bende 2013 yazında artık normal hissetmek kendimi pareolarla gizlemek istemiyorum banada yardımcı olun , destek çıkın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldim kızlar....
Bugün yine dikkat etmeye başladım.İyileştim sayılır tam anlamıyla...
Daha iyi hissediyorum kendimi...Sabah kahvaltımı 11 gibiydi yaptım.
Artık menümü yazayım....
Sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı saat 11 de yaptım...
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
Öğle yemeği yemedim geç yaptığım için...
ara öğün:
200 ml süt
iki ısırımlık peynirli dürüm yedim.
akşam:
7-8 kaşık ıspanak susuz...
1 kase yoğurt
ara öğün:
6-7 tane kestane
bugünki menümü yazayım
sabah
yarım gözleme
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
şekersiz 4 fincan çay
ara mandalina
öğle
yarım kaseden az mercimek çorbası
2 elmalı kurabiye
ara
2 ceviz 3 birarada kahve mecburen annemde şekersiz kalmamış ana kız keyf yaptık
akşam
teflonda az yağda kızarmış hamsi karadeniz usülü eşim yaptı
marul salatası
bir bardak fanta
gecede meyva yerim
toplam 8 bardak su
bir fincan maydonoz suyu
bir soda
birazdan yine şekersiz kahve içerim ve lesli 3 mil yaparım
iyi akşamlar kızlar çizell gee wawwwww pomo süpersin hayatım çok az kalmış tebrikler baldamlası senide tebrik ederim veren herkezide bravoooooo
bende menümü yazayım bari
sabah sandaviç yedim domates peynir ve sucuk olan az
öğlen yemek yemedim malum kahvaltılarım 1 gibi oluyor
ara 1 türk kahvesi ve 1küçük çikolata
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon karnıbahar kızartması
2 dilim ekmek
salata
1 bardak fanta
şimdi çay içeriz muhtemelen üstünede meyve
ananas ve nar
öptüm hepinizi bu arada yeni katılanlar görüyorum serapp falan var hoşgeldinizz umarım sizde hedefinize ulaşırsınız
herkese iyi geceleerrrr.. yine kapanışı ben yapıyorum snaırımo ses türkiye yi ve murat cıgımı izledim geldim
bugunku menuyu yazıp da çalışmaya devam edeyim kızlar, bana yine uzun bir gece vaarrrr
kahvaltı ( 9.00 )
domates, salatalık, beyaz peynir
domates soslu biber ( 2 yk )
1 top kepek ekmegi
1 tk bal
ara öğün ( 12.00 )
1 mandalina
öğle yemegi ( 14.00 )
1 dilim limonlu kek ( oda arkadaşım evine gitmişti de o getirdi )
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçe mercimek çorbas
4 yk çin sote ( tavuklu sebzeli bi yemek )
2 kepçe cacık
yarım tabak marul + havuç salata
ara öğün ( 21.00 )
1 küçük kurabiye
bugun ara öğünler saçma oldu biraz ama daaha bikaç saat ayaktayım o yuzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ve dersime dönüyorum. öperimm hepiniz kızlaaarrrr
bende sızınle dıyete baslayabılrımıyım evde yanlız olmuyor
Dünümü toparlayım :
Sabah : 2 DİLİM Kare tost ekmeği kepekli en küçük boy olandan 2 dilim lightpeyniri 1 büyük dilim domates bol maydanozlu tost yanında ayran birde yumurtanın sarısı ama yarım
ara:birazsüt ile hazırladığım kahvem şekersiz
ilk detoksçorbamı saat 4:10 geçe içtim iş güç spor derken
totelde 5 büyük bardak içtim
20:30 gibi yeşil çay içtim
1.5 ltden fazla su
aktivite:
Pilates
leslie3
7600 adım (malesef 10 bine tamamlayamadım erken yattım
birde mutfak düzeltirken kulaklığımı taktım mov like jagger şarkısı beni kudurttu 4-5 kerearkaarka dinledim dans ettik ter içinde kaldım
neyse dünümböyle geçti şimdi elmasirkeli suyumu içiyorum kahvaltımı yapıp leslie yapacağım daha planlı bir gün geçirmem lazım arka arkaya çok yorucu oldu ..
Ben kahvaltıya yapmaya gidiyorumm
Bak iyice meraklandırdın beni, Az mı çok mu?
HAVASINDANMI SUYUNDANMI BİLMİYORUMBENDE 500 GR VERMİŞİM AHA AHAA YANİ1GÜN İÇİN 500 GRİYİ BİZİM KG ÇAPIMIZDANDA KYNAKLANIR YANİ GEÇEN YIL TAM HATIRLAMIYORUM ama 1700GR VERMİŞTİM BUDA GÜNDE 850 GR DESEK O ZAMANLAR 80 KG YAKINDIM AMA SANIRIM ÇAP DÜŞTÜKÇE ORANDA AZALIYOR YİNEDE ŞUNU DİYORUM KISA GÜNÜN KAR'I:)
Günaydın kızlar hepinize.
Dün ilk günümdü iyi geçti diyebilirim.
Akşam biraz pilav yedim ama genel olarak iyiydi benim için.
Neslicim ben daha önce 4 kez hedef kiloma indim. Ve hepsinde de en az 10 ar kilo vererek.
En son 3 ayda 13 kilo kdr verdim. ve 4 ayda geri aldım. Kilo verdikten sonra ne spor ne beslenmeye dikkat hiçbirşeye özen göstermedim.
Size tavsiyen kısa ve net şımarmayın. Ben şımardım nasılsa verebiliyorum dedim yedim. Sonra ipin ucu bi kaçtı tutamadım.
Şimdi sil baştan başlıyorum.
Su alışkanlığım hiç yok toplasan 1 lt içmişimdir ancak, spor dün yapmadım ama bu hafta başlıcam koşu bandına. Ekmek beyaz ekmekti maalesef.
Canım olsun yavaş olsun da gitsin kilolar. Ben 3 ayda verdim de ne oldu bak hepsi geri geldi.
Hadi işallah bakalım hoşgeldin biraz kendinden bahset istersen.
Afiyet olsun tavsiyem meyve yemen cnm hastalıktan da yeni iyileşmişsin. Daha sağlıklı menüler yaparsan daha iyi.
Diyette ki birine göre çok fazla olmuş gibi sanki. Sabah tahin pekmez üstüne gözleme.
Akşam fanta az yağda olsa da kızartma.
En azından sağlıklı ve lezzetli bir menü olmuş canım.
Fanta hariç güzel menü.
Afiyet olsun.
Başla bakalım hoşgeldin.
Maşallah spor harika olmuş. Devamını dilerim.
Afiyet olsun.
he he tam rakip olduk:)) gramına kadar aynı vermişiz, zaten aynı sarmaya akşam sulanmamızdan belliydi, benziyoruz birbirimize:)) benim çok hoşuma gitti valla, hiç beklemiyordum bu kadar. Bir de hiç aç kalmadım, hatta şişkinlik oldu. Inşallah yarına da 500 gram gider, düz hesap 1kg vermiş oluruz. çap konusunda haklısın, azaldıkça verme oranı da düşüyor muhtemelen.
günaydınaçılış benden olsunnn çok çok çok keyifli bir gün dilerimm
ben totelde açıklıcamp.tesi şukadar salı şu kadar diye ama çarşamba günü:)))
gördüm cnm gördümde erce çevresi akrabsı günlerini oturmalarını düşünürsek erce şuan iyi normalde tam yerdi erceyi düşünürken çevre faktörünüdü düşünüyorum hem bizlerde olmayan onda var metabolizması sağ olsun aman maşallah idyeyimm
aa sarmamı hemen geliyorumm :)))
Kızlar leslie yapmaya gidiyorum
Kızlar leslie yapmaya gidiyorum
işe oyüzden birşey demiyorum bu snin yaşam tarzın sen bu tarzdan en az zararla nasıl kurtula bilirim diye düşüncen bence yolunuda bulmuş ,yani bunları kessen sende o çevre olduğu sürece tekrar alırsın en iyisini yapıyorsunduygucum gerçekten öle hergüne bi aktive oluyo mutlaka tabii bahane değilde dayanmak çok güç oluyo gerçekten .dün daha annemden içeri girer girmez kurabiye kokuları merhaba dedi bana bende bunlar benim hayatımda hep olacağı için azaltalarak yemeği tercih ediyorum şimdilik eğer kilo veremezsem işte o zaman hiç hamurişi yemicem ama çok şükür yavaş yavş gidiyo kilolar
hipertroidim saoğlsun kilo vermemdeki en büyük etken
ben de kahvaltımı bitirdim, çayımı içiyorum. Birazdan ayran çorbamı hazırlayacağım, bu arada kahvaltımı yazayım,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz koyarak yaptığım yağsız tost
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 tane ceviz
duygu nesli tebrik ederim 500 gram hafiflemişsiniz valla okudukça hevesleniyorum sizden en kısa zamanda bende yapıcam
duygucum bende çıkıyorum lesli yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?