2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sen hangisini yedin burda biliyosundur iki iddali baklava yapan var biri imam cagdas digeri gulluoglu
Htc aslen nerelisin canım sen?
Ben konyaliyim cNim sen nerelisin

canımcım yine lavaboya gittikten sonra çıplak ayak bir tartılırmısın.buraya foto koymazsın.aradaki fark ne kadar çıkacak :44:

Arkadaşlar bende tarıldım ve 78 geldim yani bende 500 gr vermişim
dediğim gibi dün kahve çok kaçtı yoksa ben 3 kasede fazla yemedim ,başka hiç bişide ağzıma atmadım ama olsun yinede motive oldum
resminide çekeyim dedim ama sarj yok dedi ve çekemedim bende yarını çekerim artıkkk
bugün kahve 1 tane olacak dün 3 defa içtim kahve çok içilirse demekki etkiliyoo

Ohh yaptım rahatladım şimdi kahvemi içiyorummm
aha gün başındada yazmıştımbende 10 bini tamamlayamadım bende 7600adım attım:)))))kolayy gelsin cnmm
duygu nesli tebrik ederim 500 gram hafiflemişsiniz valla okudukça hevesleniyorum sizden en kısa zamanda bende yapıcam
duygucum bende çıkıyorum lesli yapıyım
tamamcnm kolay gelsin,sende Eşin gittiğinde yaparsın inşallah

Son düzenleme:
Sen hangisini yedin burda biliyosundur iki iddali baklava yapan var biri imam cagdas digeri gulluoglu

Ben konyaliyim cNim sen nerelisin

Benim favorim Güllüoğlu:)) Bir de çarşıda katmer yapan bir yer var, orada katmerle kahvaltı yapmıştık, yanında mis gibi taze kaynar köy sütü, oooyyyyy:)) Ben Artvin'liyim canım. Memnun oldum:)

Tebrikler, hepimiz aynı rakamı vermişiz:)) Kız 500 gram da çok iyi, ben kahvenin çok etkileyeceğini sanmıyorum, çünkü problem kafeinse yeşil çayda da var bolca kafein. Ben de dün toplam 3 fincan içmiştim kahve. Şu anda da hazırlandım, çıkmadan kahvemi içiyorum:))

evet ya 500gr vermiş herkez olsun haftada veren var bu kg ,kahve de kalori yok tabi krema ve şeker koyuyorsan o ayrı daha çok iştah kesen bi tarafı bile var,

ben de şimdi soracaktım, sağol canım bilgi verdiğin için. Iyi ama en azından işe gidebilmiş, kötüleşmemiş demektir:)
hım bende onu merak ettimhastada giremiyor sandım neyseki dünegöre iyimiş yoğunmuş,

slm arkadaşlar sabah 7 buçukda mesaj yazdım ama kızımı okula hazırlama teleşından mesajı göndermemişim. erkenden tartıldım dün yorumlardan sonra vermicem diye korktum ama sonuç süper 1200 vermişim çok mutlu oldum:)))))))) detoksa devam kahvaltımı yaptım. öğleyi bekliyorum çorbam arttı. dün 4 kase içtim ama yine de arttı en son akşam dokuz da içtim.

slm 1200 gr harika vermişsin tebrikler kaç kiloydun sen

slm 1200 gr harika vermişsin tebrikler kaç kiloydun sen

Tşrler canım sizi de tebrik ediyorum. 10 gün önce 108,5 gelmiştim. Sonra diyete başladım pazar sabah detoksdan önce 106,8 bugün sabah 105,6 olmuşum. Benim kilo fazla olduğu için fazla verdim diye tahmin ediyorum. İnşallah yarın daha fazla vermiş oluruzzz.

tekrar tebrikler umarımen kısa sürede amacına ulaşırsın
çizelgeyi sormuşsun en son yapılmıyordu bende hiç uğraşmıyorumm

Pomoyu merak edenler yoğunlukdan giremiyormuş gripide devam ediyormuş fırsat bulursa gircek
bugün okadar soğukki ilk defa kış gelmiş dedim ,
pomocum geçmiş olsun
Benim favorim Güllüoğlu:)) Bir de çarşıda katmer yapan bir yer var, orada katmerle kahvaltı yapmıştık, yanında mis gibi taze kaynar köy sütü, oooyyyyy:)) Ben Artvin'liyim canım. Memnun oldum:)
adanada köseoğlu meşhur hem pastası hemde baklavası güzel olan
baklavaları minicik ve çok güzel yedikçe yiyesin geliyoo kesmiyo insanı

bende kahveye suç buldum acaba omu şişirdi diye
demekki en normalı 500 gr verdiriyo ilk gün
yarında 500 versek eder 1 kilo ve biz bunu korusak almasak çok güzel olur,bir hafta durup yine yaparsak yine veririz

başka bir şey yedinmi detoks dışında
kehve içebildinmi daha ayrınıtılı anlatabilirmisinn

yılmak yok tamammı ne yapıp edip şu kilolardan kurtulacağızz