- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.001
Sen hangisini yedin burda biliyosundur iki iddali baklava yapan var biri imam cagdas digeri gulluogluHakikaten yaa, diğer yemekler bir yere kadar da baklava çok fena. Dayanabildiğin için seni gerçekten tebrik ediyorumBen ilk Antep'te baklava yediğim zaman bu zamana kadar yediklerim neydi demiştim:)) Üstelik te ben baklava sevmezdim aslında ama Antepte tadana kadardı:))
Ben konyaliyim cNim sen nerelisinHtc aslen nerelisin canım sen?
Benim AYAK ÇIPLAK DEĞİLDE VUCUD ÇIPLAK RESİMDE
lavobaya gidip sonra soyunuyorum iç çamaşırı var sadece çorapla çekinmemin nedeni buraya resim koyduğum için ayaklar çok gıcık gözüküyor yok sa
aha gün başındada yazmıştımbende 10 bini tamamlayamadım bende 7600adım attım:)))))kolayy gelsin cnmmkolay gelsin canım, kıskandım valla, benim de yapasım geldi:)) ama bugün de işim hep bilgisayar başında, dün ara ara kalkıp adım atarak, koşarak 7500 adım yaptım, 10000 yapamadım. Bugün de aynı şekilde çalışırken ara ara kalkıp hareket yapacağım ama yoğunlukla bilgisayar başındayım
tamamcnm kolay gelsin,sende Eşin gittiğinde yaparsın inşallahduygu nesli tebrik ederim 500 gram hafiflemişsiniz valla okudukça hevesleniyorum sizden en kısa zamanda bende yapıcam
duygucum bende çıkıyorum lesli yapıyım
Sen hangisini yedin burda biliyosundur iki iddali baklava yapan var biri imam cagdas digeri gulluoglu
Ben konyaliyim cNim sen nerelisin
Arkadaşlar bende tarıldım ve 78 geldim yani bende 500 gr vermişim
dediğim gibi dün kahve çok kaçtı yoksa ben 3 kasede fazla yemedim ,başka hiç bişide ağzıma atmadım ama olsun yinede motive oldum
resminide çekeyim dedim ama sarj yok dedi ve çekemedim bende yarını çekerim artıkkk
bugün kahve 1 tane olacak dün 3 defa içtim kahve çok içilirse demekki etkiliyoo
Pomoyu merak edenler yoğunlukdan giremiyormuş gripide devam ediyormuş fırsat bulursa gircek
evet ya 500gr vermiş herkez olsun haftada veren var bu kg ,kahve de kalori yok tabi krema ve şeker koyuyorsan o ayrı daha çok iştah kesen bi tarafı bile var,tebrikler, hepimiz aynı rakamı vermişiz:)) kız 500 gram da çok iyi, ben kahvenin çok etkileyeceğini sanmıyorum, çünkü problem kafeinse yeşil çayda da var bolca kafein. Ben de dün toplam 3 fincan içmiştim kahve. şu anda da hazırlandım, çıkmadan kahvemi içiyorum:))
hım bende onu merak ettimhastada giremiyor sandım neyseki dünegöre iyimiş yoğunmuş,ben de şimdi soracaktım, sağol canım bilgi verdiğin için. Iyi ama en azından işe gidebilmiş, kötüleşmemiş demektir:)
slm arkadaşlar sabah 7 buçukda mesaj yazdım ama kızımı okula hazırlama teleşından mesajı göndermemişim. Erkenden tartıldım dün yorumlardan sonra vermicem diye korktum ama sonuç süper 1200 vermişim çok mutlu oldum:)))))))) detoksa devam kahvaltımı yaptım. öğleyi bekliyorum çorbam arttı. Dün 4 kase içtim ama yine de arttı en son akşam dokuz da içtim.
slm 1200 gr harika vermişsin tebrikler kaç kiloydun sen
tşrler canım sizi de tebrik ediyorum. 10 gün önce 108,5 gelmiştim. Sonra diyete başladım pazar sabah detoksdan önce 106,8 bugün sabah 105,6 olmuşum. Benim kilo fazla olduğu için fazla verdim diye tahmin ediyorum. Inşallah yarın daha fazla vermiş oluruzzz.
bugün okadar soğukki ilk defa kış gelmiş dedim ,Pomoyu merak edenler yoğunlukdan giremiyormuş gripide devam ediyormuş fırsat bulursa gircek
adanada köseoğlu meşhur hem pastası hemde baklavası güzel olanBenim favorim Güllüoğlu:)) Bir de çarşıda katmer yapan bir yer var, orada katmerle kahvaltı yapmıştık, yanında mis gibi taze kaynar köy sütü, oooyyyyy:)) Ben Artvin'liyim canım. Memnun oldum:)
Tebrikler, hepimiz aynı rakamı vermişiz:)) Kız 500 gram da çok iyi, ben kahvenin çok etkileyeceğini sanmıyorum, çünkü problem kafeinse yeşil çayda da var bolca kafein. Ben de dün toplam 3 fincan içmiştim kahve. Şu anda da hazırlandım, çıkmadan kahvemi içiyorum:))
slm arkadaşlar sabah 7 buçukda mesaj yazdım ama kızımı okula hazırlama teleşından mesajı göndermemişim. erkenden tartıldım dün yorumlardan sonra vermicem diye korktum ama sonuç süper 1200 vermişim çok mutlu oldum:)))))))) detoksa devam kahvaltımı yaptım. öğleyi bekliyorum çorbam arttı. dün 4 kase içtim ama yine de arttı en son akşam dokuz da içtim.
Tşrler canım sizi de tebrik ediyorum. 10 gün önce 108,5 gelmiştim. Sonra diyete başladım pazar sabah detoksdan önce 106,8 bugün sabah 105,6 olmuşum. Benim kilo fazla olduğu için fazla verdim diye tahmin ediyorum. İnşallah yarın daha fazla vermiş oluruzzz.
çizelge olmuyor hala deneyen var mı aranız da yardım bekliyorum..
duygucum kahve içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?