- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.021
başka bir şey yedinmi detoks dışında
kehve içebildinmi daha ayrınıtılı anlatabilirmisinn
SLM İREM SENDE BİLİYORSUNKİ PİLAVLA ,BEYAZ EKMEKLE ,AZ SU İÇEREK VE SPOR Yapmıyarak biraz zor kg veririz tabi bünyeni bilmiyorum mesela ben bi görsen halimi açtığım herdolapta abur cubur görüyorum benim minik sıpamdan dolayı büyük irade göstererek ellemiyorum,sonra pilav yapmayalı aylar oldu yani ailebüyüklerimizden biri müsafirliğe geldşğinde menüye göre bazen hazırlıyorum ,sonra beyaz ekmek uzun süredir eve sokmuyorum olurda eşim aldıysa içini alıyorum ve kızaartıyorum ve spor olmazsa olmaz olmalı yani şunu diyim dün mutfakda baya dans ettim bu bile ciddi terlettiğini düşünürsek spor için gerçekden mazeret olmamalı,suda öyle yani kışın bende fazla su içmezdim şimdide sevmemdebazışeylerin bilincini varınca pet şişemi yanımdan ayırmıyorumister istemez hepgörüyorumböylece yudumyudumda olsa enaz 1.5 tamamlıyorum.
bende ilkkez kg koruma dönemine girdim başarısızlıkla sonuçlandı ben ilkkez kg aldım ve verdim birdaha ALMAMSANIYORDUM AMA +4 KG GERİ DÖNDÜM BEN ŞUNAKARAR VERDİM İDEAL KG DÖNDÜĞÜMDE YA GEREKTİĞİKADAR YİCEM KG KORUCAM YADA HERŞEYDEN YİYİP SPOR YAPCAM YAŞ İLERLEDİKÇE METABOLİZMA YAVAŞLIYOR O YÜZDEN MUTLAKA DİKKAT ETMEMİZLAZIM
şuan itibariylekahvaltım bitti
1 büyükçe dilimlight peynir
1dilim kepek ekmeği
maydanoz
1 bardak ayran (kimisinin uykusunu getirsede ayran müthiş tok tutuyor inşallah tüm öğünlerimde ayran içeceğim bundan sonra
2 ceviz
ve 1 tane mandalina
Ben de kahvaltımı bitirdim, çayımı içiyorum. Birazdan ayran çorbamı hazırlayacağım, bu arada kahvaltımı yazayım,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz koyarak yaptığım yağsız tost
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 tane ceviz
elbet veririm2 günlük bi program ayda bir kez yapılıyor kg çoksa ayda 2 kere fazlası zararlıduygu şu detoks hakkında bilgi verebilir misin. bahsedip duruyorsunuz ama, ben fransız kaldım. regliyim belki ben de yaparım
Cnm çok haklısın. Dün ilk günün verdiği durumdan kaynaklı hatalrım oldu ama bugün daha düzenli gidiyorum. Bu hafta fazla kasmadan devam etmek istiyorum.
Ama dün yediklerim normal zamand yediklerimin yanında devede kulak kalıyor.
Yine de ilgilendiğin ve yorumun için çok saol.
Afiyet olsun çok iyi.
Afiyet olsun sana da. Gayet güzel olmuş öğünün.
Duygu, ne güzel yaa, sabah Leslie, şimdi pilates, yarasın be gülüm:)) Ben oturdum kaldım, raporu bitirdim ama daha sunum hazırlanacakAkşama kadar da yine yorulmuş olacağım ve spor yapamayacağım gibi görünüyor. Neyse en azından detoks yapıyorum:) Sporu da yarın yaparım olmazsa. Benim internet bir gidip bir geliyor, aslında daha çok girebilirim ama o yüzden giremiyorum.
pilatesimi yaptım 2ci bardak çorbamı içtim şimdi yeşil çayımı içiyorum ya varsa şu pilates çok değişik bir şey vucudum gergin uzamış gibi, hele topta bi sreç hareketi var belim omurlarım ve tüm bedenim çok rahatladı bugünkünden çok keyif aldım dün çok yorduğumdan kendimi pek bir şey anlamadım bugünkü programım çok iyi geçiyor,ama inan nesli enerjim ful biraz dinleneyim bir şeylerde daha yapmayı düşünüyorum..
Eee bekliyordum ben de senin pilatese başlamanı, yorumların heveslendirdi beni de, sen hangi seti nereden aldın? Hangi CD'yi yapıyorsun, yanlış hatırlamıyorsam Ebru Şallı yapacaktın ama hangisi? Ölçü aldın mı? Haftaya ne kadar inceleceksin görelim:) Ona göre daha da motive oluruz:)
birde dinlendiriciymiş oda hoşuma gitti, ben hepsiburada.comdan deltanın ürünlerini aldım delta 3 lü lastik
delta fuşya renginde çenber
delta 65 cm fuşya top aldım
ebruyla yapıyorum vakti zamanında indirmişim flaş belleğe atttım tv'ye taktım rahat yapıyorum ilkserisiniyapıyorum tekniklere iyice hakim olunca tvden takip etcem ,böyleneslicim şuan mesela karnım ve bacaklarım yanıyor yanması işe yaradığını gösterir
bu arada mezurem vardı ama bulamıyorum aslında çarşamba başlıcaktım detoksdan gücüm yetmez diye ama gücüm yetti hava güzel olduğunda çıkıp mezure alcam inşallah..
ayda bir kere yada seninde dediğin gibi kg takıldığında yada çok abarttığımız günün ertesind tek günlük yapabilirizz benimde rahat geçiyor meşguliyetdeönemli eş faktörüde mesela ben hafta sonu olsa asla yapamam eşim yeme modunda ee ailce geçirdiğimiz günde o ayrı ben ayrı yemekde olmzz o yüzden benim için p.tesi salı harikaaBen de yoruldum zaten çalışmaktan, hemen bakayım hepsiburadadan:) Benim de çok hareket edesim var, bu detoks garip yaa, ben enerjim olmaz diye düşünüyordum ama dün de rahat atlattım, bugün de rahat geçiyor, sevdim ben bunu:)) Kilo vermede takıldığımızda yaparız:)
cnm ne desem az kalır başınız sağ olsun MEKANI CENNET OLSUN RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN,sende güçlü olmaya çalış lütfennverdiginiz kilolar hayırlı olsun kızlar..
ben bugun yatış modundayım yine, dün gece size yazdıktan sonra yakın bi arkadaşımın abisinin vefat haberini aldım. sakinleştiricilerle ayaktayım o yuzden de yatıyorum sürekli, ne bişey yiyebiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum. çok fenayim yani.
sizin de modunuzu düşürmeyim şimdi de haber vereyim dedm..
Pomoyu merak edenler yoğunlukdan giremiyormuş gripide devam ediyormuş fırsat bulursa gircek
Tşrler canım sizi de tebrik ediyorum. 10 gün önce 108,5 gelmiştim. Sonra diyete başladım pazar sabah detoksdan önce 106,8 bugün sabah 105,6 olmuşum. Benim kilo fazla olduğu için fazla verdim diye tahmin ediyorum. İnşallah yarın daha fazla vermiş oluruzzz.
verdiginiz kilolar hayırlı olsun kızlar..
ben bugun yatış modundayım yine, dün gece size yazdıktan sonra yakın bi arkadaşımın abisinin vefat haberini aldım. sakinleştiricilerle ayaktayım o yuzden de yatıyorum sürekli, ne bişey yiyebiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum. çok fenayim yani.
elbet veririm2 günlük bi program ayda bir kez yapılıyor kg çoksa ayda 2 kere fazlası zararlı
günlük taze yapılması gereken bir çorba
1.5 lt ayran istersen ayranını kendinde yapabilirsin (ben 1 lt ayrandan yaptım bugün ,diğer malzemelerde eklenince 1.5 lt oluyor zaten)
4 kaşıkhaşlanmış nohut
4 kaşık yeşil mercimek
4 kaşık bulgur
2 tane salatalık
katı gıdaları rondoda eziyoruz ayrana ekliyoruz, ben evde olduğumiçin sarımsakda ekledim istersen baharatta ekleyebilirsin neyse
sabah kahvaltını normal yap normalden kastım beyaz ekmek tatlı,yağ alamsosisolmasın peynir ,özellikle yumurta,yeşillik zararsız olan herşey kısaca kahvaltın böyle sonra açıkdıkça detoks çorbandan içiyorsun
şkersiz çay ve kahve serbest kahvede kremada olmucak,bol su,bitki çayı serbest en geç 21 kadar karışımdan içebilirsin.
bunun dışındagücün yetiyorsa aktiviteni yaparsın,kg göre oran değişiyor 1,200 gr verende var 1 kg verende ben 68,9 kg dum benden 500 gr gitti ilk gün için yarında 500gr verirsem 2 günde 1 kg gayet iyi
ha bide bu detoksu yaptığında mutlaka bir şeyle oyalan çalışıyormusun bilmiyorum ama evdeysen benimgibi temizliğe spora kendini verebilirsin illa bir şeylemeşgul ol yoksa sıkıcı bunaltıcı bezdirici olabiliyor inş. yardımcı olabilmişimdir
rica ederim o zaman ne diyelim en az hatalı beslenmelerr
verdiginiz kilolar hayırlı olsun kızlar..
öncelikle çok çok çok geçmiş olsun cnm umarım iyi olursun tez vakitte.canım sagolasın aramıssın merak etmıssın dun yemek yeryemez uyudum. sen aradıgında ıyıydım ama sımdı daha kotuyum sanırım bugun de hemen erkenden uyurum bır kac gun daha gecmezse ıgne olacagım.
kızlar herkesın yazdıklarını okudum ama bugun hem cok hastayım hem cok yogunum hem de aksama kadar pc bozuktu benım. arkadasımın pcsını kullandım sureklı ıs ıcın. o da benı cok engelledı dosyalarıma ulasmak falan problem oldu. kımseye detaylı bırsey yazamıyorum kusura bakmayın benı maruz gorun bugunlerde. bugun zaten cok da yogunum.
dun tavuk yıyecegım demıstım az tavuk ve yogurt yedım onden de kucuk kase hazır corba.
bugun kahvaltıda bır yumurta omlet ıkı dılım cavdar ekmegı yarım doımates yarım salatalık kıbrıt kutusu beyaz peynır cay falandı.
ara ogun ıkı mandalına, 500 ml su
oglen: 2 kasık patates yemegı, ıkı kasık domates satalatsı, 4 adet kayısı komposto, bır kasık suyu. 4 kasık makarna. 3-4 adet marul
ara: 8 adet evde kurutulmus kayısı, cay, 500 ml su
su ıcemıyorum kızlar ya ıkı gundur anlamıyorum. grıbın etkısı sanırım.
aksam ıcın yemek getırdım et kavurdum actıvry de. menumu guncellerım tekrar aksamı yanı.
duygu, karabıber, tultan,neslı detoks cok basarılı gıdıyormus kılo da vermıssınız bence gayet ıyı rakamlar. buarada kendımden de utanıyorum ıkı bardagı zorla ıcmıstım resmen kusacaktım sız maasallah mesrubat gıbı severek ıcıyorsunuz :))))
duygu aktıvıte yıkılıyor canım. bombasın maasallah
benı ozledınız mı bakem :)))))))
duygucuk neslıcık, ve dıger arkadaslar. ben kendımı suclu hıssedıyorum cunku sızlere zaman ayıramıyorum lutfen benı kaptan lıder gıbı gormeyın olur mu. yenı arkadaslara yazamayınca sucluluk duyuyorum. sızler ıle konusamayınca ozluyorum yanı cok gerılıyorum. benı ıdare edın oldu mu lutfen
tşk ederim duygu. ama salatalık rendelense daha iyi olur sanırım. belki yarına ben de denerim...
allah rahmet eylesin, kabir azabından korusun inş. ben de 2 hafta önce annemi kaybettim, inş. allah (cc) onu da korusun kabir azabından. canım annem benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?