2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun pomo. evet soğuk havada özellikle gripken su çok zor içiliyor. aklıma bile gelmiyor nerdeysee...........

Pomocum, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine lütfen. Bünyen zayıf düşmesin, hastalık kötü bir şey, tam atlatamadın sen. İçin rahat olsun bizler de fırsat buldukça giriyoruz zaten, Duygu da çok aktif ve enerjimizi artırıyor:)
Çeşmi, başınız sağ olsun canım. Çok zor bir şey, mekanı cennet olsun..
Baldamlası, sen de toparlanıyorsun sanırım yavaş yavaş, sen de annesin, kendine dikkat et olur mu canım.
Serap sen de detoksla 2 kg'a yakın vermiştin, kilon bize yakın biliyorum, boyun kaç cm?

Kızlar detoks güzel gidiyor, yalnız bugün çok hareketsiz kaldım, sürekli bilgisayar başındaydım. Gündüz içerim diye ayırdığım kısmı bitiremedim daha, sonrası için yine çorba gibi ısıtıp içerim diye bir kase bırakmıştım. Neyse bitiririm ben yine:) Yalnız bugün ara ara canım farklı birşeyler istedi, şimdi eşim yemek yapıyor, sulu patlıcan yemeği, nasıl canım istiyor var ya:))) Bir enerjimi toplarsam Leslie yapmayı planlıyorum. Vakit geçer böylece:))

boyum 164cm canımmm

Bugün ki menümü yazayım...
kahvaltı bir dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün1
1 mandalina...
öğle yemeği yiyemedim.veli toplantım vardı okula erken geçmek zorundaydım.vakit bulamadım.
ara öğün:
1 simit
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 tane zeytinyağlı sarma
ara öğün:6-7 tane kestane...

kahvaltı yapmışsın sende acaba dedim yapmadınmı o yüzdnmi verdin diye düşündümm ,çok güzel verdin tebrik ederim seni
pul biberide yoğurtta sevmediğim için ben koyamadım nane koydum bende

pomoooo bidaha duymayalım ne suçluğu canım ya öyle şeymi olur ,her dakka hersaniye yazacaksın diye birşey yok sabah yazamazsan akşam yazarsın olmadı bir gün sonra yazarsın yeterki senin sağlığın yerinde olsun

Son düzenleme:
Ben de tam tersine, hasta olmadan önce inanılmaz susuyorum, grip boyunca da sürekli su içme isteğim oluyor. Kişiye göre değişiyor galiba.
bende sadece sıvı isterim iştahdankesilirim
ben npayım neslimm oğlanı öğlen doyur misgibi kek yapmıştımpazargünü oğlana yedir abur cubur ister onu koyarım akşam eşime yemek yaptım misgibi şimdide fox 'da fetih filmi var 20:45'de onuizlicez eşim patlamış mısır istedi onu yapcam ama sabretcem yarın normalsağlıklı düzenama akşam mutlaka mısır patlatcam tabi yağsız tuzsuz((

hımm akşam yemeğinde sarma yeter benim gözümüdöndürmeye afiyet olsun öğlen yememişsin ama ara öğün diye yediğin zaten bi ana öğün kadar kalorili böylece dengelemişsin sabahki menün zayıf tabi yine bana göree

Son düzenleme:

Gecmis Olsun canim dikkat et kendine. Seninle yakin kilodayiz siz beni birakmadiginiz surece ben de sizi birakmam destege ihtiyacim var. Hic hedef kiloya ulasamadim. Cocuklugumdan beri kiloluydum. Dogumlardan sonra iyice yerlesti. 29 yasindayim 170 boyundayim daha cok alt tarafta sorunum var. Aslin da denizliliyim ama esim sivasli sarkislada oturuyoruz. Buraya tasininca yemek aliskanliklarim degisti. Kis yogun gectigi icin hareket alanimda kisitlandi. Metabolizmam yavas ve kortizol hormonum yuksek cikiyor. O yuzden mutsuz oldugumda asiri yemek yiyorum. (((

ne bileyim canım dengem iyice şaştı okul ayrı dert yarın müfettişlerimiz geliyormuş büyük bir ihtimal de benim sınıfa gelecekler..öffff öfff iştah miştah kalmadı yarın stres eder dururum şimdi ben...

Kız ben de eşimi şikayet edecektim ama yazdıklarını görünce vazgeçtim:)) Benim eşim kendi yemeğini yapıyor ama bir baktım buram buram tereyağı kokusu, yemeğin yanına pilav yapıyormuş, nasıl kötü oldum anlatamam. Koku çok etkiledi beni, ben niye bu kadar kilo aldım, nasıl böyle oldu diye sorgulamaya başladım. 1 saattir ara ara ağlıyorum, anca yatıştım. Detoksun da etkisi sanırım, duygu patlaması oldu. Eşim de çok üzüldü "düşünemedim" deyip durdu. Sonra senin eşinin mısır istediğini okuyunca, bu sefer senin eşine kızdım:))
Tereyağı kokusunun etkisiyle Leslie 5 mil yaptım, yanıma kar kaldı:) 1 kase daha detoks çorbası var ama içemeyeceğim, fazla geldi valla. Şimdi limonlu çayımı içiyorum.

sagolasın canım. bugun daha ıyıyım. dun ona gelmeden uyudum yıne. cok usume oluyor zaten, bır de yatak odasında camasır falan katladım oranın poetegını acmıyoruz ıyıce usudum. mutfak ıle ugras, camasır as, katla falan derken. haftasonu evde olmadıgım ıcın haftaıclerım yogun gecıyor bu hafta. ılk evlendıgım yıl, hep katlanacak sekılde dururdu, alır ordan gunluk tek tek utulerdım ama sımdı duramıyorum bırsekılde yapıyorum. psıkolojım cok bozukmus demekkı o yıl. sımdı tursular, kıs hazırlıkları bıle yapıyorum sorunlar gecmıyor ama ben daha hayata baglı bırı oldum demekkı yıllar ıcerısınde.neyse nerden nereye atladım :))))

canım dedım ya haftasonu evde olmayınca sıfır hazırlıgım vardı yanımda hıcbırsey yoktu. ıkısının yanyana ıyı olmadıgını bılıyorum olcuyu az tutarak ıdare etmeye calıstım ıste. ama haklısın. buarada hareketsızlıkten sanırım, cunku nezaman hareketsız kalsam azıcık tartı oynuyor ya da grıpten dolayı su ıcemedıgım ıcın odem oldu bılemıyorum avuclarım ıcı sıs gıbı boyle acı var hatta avuıc ıclerımde. sanırım odem oldu. cunku 103,30 cıktım tartıda bu sabah.

sen hosgorulu olma canım. uyar. alınmam merak etme.

canım suyu ıkı uc gundur yanı grıpten berı mıdem almıyor karnım ınanılmaz sısıyor ve ıcımden ıcmek de gelmıyor her ıkısı de var grıp olunca boyle oluyorum ben ama bu kez daha fazla ısteksızlık oldu suyu ılık hatta sıcaga yakın ıcıyorum herzaman yazdan berı bılıyorsun allahtan o sayede 1,-1,5lt ıctım yoksa hıc ıcemezdım bugunlerde. ama bugun zorlayacagım kendımı. bugun maydonoz ve yesıl cay da yapacagım.

oyyyyyyyyyy oyyyyyyy ozlemısler benı :)))))))

geçmiş olsun pomo. evet soğuk havada özellikle gripken su çok zor içiliyor. aklıma bile gelmiyor nerdeysee...........

sagolasın canım. sen nasılsın.

aramızda olmana cok sevındım canım. enazından kafan mesgul olur. senden zayıflamanı dıyet yapmanı beklemıyoruz bızımle ol yaz anlat canım oldu mu ne anlatırsan anlat. mesgul et kendını. konus, ıcıne kapanma.

buarada bana pazartesı sabah tum bbılgılerını yenıden yaz da senı yazayım lısteye yenıden canım.

hımmmmm sen de benım gıbısın demekkı. ben sıcak oldugu ıcın ıcebılıyorum yoksa soguk su bır bardak ancak ıcerım hemen sısırıyor su benı. ama sıcak olunca ıyı gıdıyor.

sagol neslıcıgım. detoksda destek de veremedım sıze. dogru durust soramadım bıle. kusura bakmayın. gercı destege ıhtıyacınız olmadı bıle :)))))) maasallah cok rahat gectı. kendımden utanıyorum :))))))

canım ben detoksta ıkı bardak ıctım gucsuz bıraktı sanırım cunku detoks bıter bıtmez hem ıshal hem grıp geldı bana. bu yıl cok guzel beslendıgım halde bunyen zayıf dustu sanırım benım bu da ayrı bır nokta. cunku gecen yıl hıc grıp olmadım ama bu yıl bu ıkıncı grıbım ve baya sıddetlı gectı her ıkısı de.

havalar soguk oldugu ıcın ve yenıden aramıza dondugu ıcın ıyı bır zamanlama oldu. duygu normalde sık aramızda olamıyordu oyuzden enerjısı ve bılgısı ıle hepımıze guc vermeye devam eder kesınlıkle haklısın.

ay canım cok garıp seyler ınsanın canı cekıyor pudra sekerlı elmalı tarcınlı kurabıye canım cekmıstı mesela benım. ne alaka :))) oructakı gıbı, hersey ınsana guzel kokuyor guzel gorunuyor :)))) oyuzden senı anlıyorum.

esın maasallah pek hamarat. benım esım sebze yemeklerı falan guzel yapar bılır de. oyle mutfaga pek sık gırmez. hem ben varım dıye yatıs durumunda, hem de ben bırkac kez kızdım dıye gelmıyor da. cunku yemek yaparken herseye karısıyor bana. boguluyorum evde mudur ıste mudur olarak cekemem yanı :)))))) kendısı gırıp tek basına yemek de yapmıyor hasta olmadıgım surece. oyuzden bızım evde yemekler elımı oper :)))) salata yapar malzemelerı yıkar bazen. ama esın yemek yapmayı sevıyor. benım esım et yemegınden anlamaz pılav falan bılmez zaten.

ooooooooo ne olmus sana oyle. ben de malatyadan bırara geldıler oyle. o arkadasım benı ılk tanıdıgında ben 80 kıloydum. ve cok cok sıkıydım 70 gıbı gosterırdım. dedım ne yaptın sen kendıne. ınsanların ve hayatın senı bukadar yıpratmasına degıstırmesıne bozmasına neden ızın verdın. cok kızdım kendıme uzuldum falan. sana da oyle bırsey olmus sanırım. ama aglamak yok uzulmek yok anlastık mı. detoks yaptıgım gun, ben cok sınırlıydım mesela. hanı regl zamanı gıbı. demekkı aclık, boyle duygusal gel gıt yapıyor canım. sana da aynısı olmus. esıne de uzuldum bak, suclu hıssetmıstır kendını.

ama gozyasları kamcılamıs leslı yapmıssın yıne. supersın valla ya ne dıyım :)))) ben kac gundur spor yapamadım yolculuk ve grıp derken. bugun bıraz daha toparlansam keske.

serap, ıs herzaman strese sokuyor bukadar hırpalama kendını. ıs stresı yuzunden her turlu hastalıga davetıye cıkarıyoruz lutfen yapma kendıne.

sarma ben de cok ıstıyorum ya. bu yıl herzamankınden daha fazla fırsatım oldu yemege. adet olarak azdı tamam ama eskıden bır yıl yıyemedıgım olurken, bu yıl tadımlık yıyebıldım bırkac kez ama gozum doymadı :))))) dun sız bahsederken, benım de ıcım gıttı valla oyuzden :)))))

yaprak degıl de, yarın lahana sardırabılırım. yarım lahanam vardı bozulmadan sardırayım komsuma, temızlık de yaptıracagım. cıksın aradan dıyorum. pazar gunu gun boyu spor yapmayı dusunuyorum hava guzel olursa yururum bıle sureklı oyuzden pazar gunune bırakmayacagım temızlıgı. yaptırayım dıye dusundum. hem ıyı olursam, haftasonu evde olmayacagım yıne. esımle konyaya gıdecegız halası baya hasta da.

tamam canım sagolun. ne bılıyım ben oyloeyımdır esım burdayken mesela okadar gerılmem ya da ıse yuzde yuz adopte olmam ama esım yurtdısına cıkınca psıkopata baglarım yetıssın ısler, en ıyısı olsun, sorunsuz olsun dıye. sımdı bır sorumluluk verıldı oyuzden yazamazsam kendımı suclu hıssedıyorum.