- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.041
canım sagolasın aramıssın merak etmıssın dun yemek yeryemez uyudum. sen aradıgında ıyıydım ama sımdı daha kotuyum sanırım bugun de hemen erkenden uyurum bır kac gun daha gecmezse ıgne olacagım.
kızlar herkesın yazdıklarını okudum ama bugun hem cok hastayım hem cok yogunum hem de aksama kadar pc bozuktu benım. arkadasımın pcsını kullandım sureklı ıs ıcın. o da benı cok engelledı dosyalarıma ulasmak falan problem oldu. kımseye detaylı bırsey yazamıyorum kusura bakmayın benı maruz gorun bugunlerde. bugun zaten cok da yogunum.
dun tavuk yıyecegım demıstım az tavuk ve yogurt yedım onden de kucuk kase hazır corba.
bugun kahvaltıda bır yumurta omlet ıkı dılım cavdar ekmegı yarım doımates yarım salatalık kıbrıt kutusu beyaz peynır cay falandı.
ara ogun ıkı mandalına, 500 ml su
oglen: 2 kasık patates yemegı, ıkı kasık domates satalatsı, 4 adet kayısı komposto, bır kasık suyu. 4 kasık makarna. 3-4 adet marul
ara: 8 adet evde kurutulmus kayısı, cay, 500 ml su
su ıcemıyorum kızlar ya ıkı gundur anlamıyorum. grıbın etkısı sanırım.
aksam ıcın yemek getırdım et kavurdum actıvry de. menumu guncellerım tekrar aksamı yanı.
duygu, karabıber, tultan,neslı detoks cok basarılı gıdıyormus kılo da vermıssınız bence gayet ıyı rakamlar. buarada kendımden de utanıyorum ıkı bardagı zorla ıcmıstım resmen kusacaktım sız maasallah mesrubat gıbı severek ıcıyorsunuz :))))
duygu aktıvıte yıkılıyor canım. bombasın maasallah
geçmiş olsun pomo. evet soğuk havada özellikle gripken su çok zor içiliyor. aklıma bile gelmiyor nerdeysee...........
boyum 164cm canımmmPomocum, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine lütfen. Bünyen zayıf düşmesin, hastalık kötü bir şey, tam atlatamadın sen. İçin rahat olsun bizler de fırsat buldukça giriyoruz zaten, Duygu da çok aktif ve enerjimizi artırıyor:)
Çeşmi, başınız sağ olsun canım. Çok zor bir şey, mekanı cennet olsun..
Baldamlası, sen de toparlanıyorsun sanırım yavaş yavaş, sen de annesin, kendine dikkat et olur mu canım.
Serap sen de detoksla 2 kg'a yakın vermiştin, kilon bize yakın biliyorum, boyun kaç cm?
Detoks disinda hicbir sey yemedim sabah 3 bardak sekersiz cay ictim kahvaltida menuyu aynen uyguladim ogle de besibiyerde cay ictim aksam leslie 3 yaptim 6 bardak su ictim bunun disinda bisey yemedim icmedim.
Bugun kahvalti ayni besibiyerde cay ictim ogle ayran corbasi ictim. Simdi leslie 3 yapicam. Corbayi daha az yaptim dunde bitmedi. Ha birde corbaya pul biber koydum aci metabolizmayi hizlandiriyomus.
benı ozledınız mı bakem :)))))))
duygucuk neslıcık, ve dıger arkadaslar. ben kendımı suclu hıssedıyorum cunku sızlere zaman ayıramıyorum lutfen benı kaptan lıder gıbı gormeyın olur mu. yenı arkadaslara yazamayınca sucluluk duyuyorum. sızler ıle konusamayınca ozluyorum yanı cok gerılıyorum. benı ıdare edın oldu mu lutfen
bende sadece sıvı isterim iştahdankesilirimBen de tam tersine, hasta olmadan önce inanılmaz susuyorum, grip boyunca da sürekli su içme isteğim oluyor. Kişiye göre değişiyor galiba.
ben npayım neslimm oğlanı öğlen doyur misgibi kek yapmıştımpazargünü oğlana yedir abur cubur ister onu koyarım akşam eşime yemek yaptım misgibi şimdide fox 'da fetih filmi var 20:45'de onuizlicez eşim patlamış mısır istedi onu yapcam ama sabretcem yarın normalsağlıklı düzenama akşam mutlaka mısır patlatcam tabi yağsız tuzsuzKızlar detoks güzel gidiyor, yalnız bugün çok hareketsiz kaldım, sürekli bilgisayar başındaydım. Gündüz içerim diye ayırdığım kısmı bitiremedim daha, sonrası için yine çorba gibi ısıtıp içerim diye bir kase bırakmıştım. Neyse bitiririm ben yine:) Yalnız bugün ara ara canım farklı birşeyler istedi, şimdi eşim yemek yapıyor, sulu patlıcan yemeği, nasıl canım istiyor var ya:))) Bir enerjimi toplarsam Leslie yapmayı planlıyorum. Vakit geçer böylece:))
Bugün ki menümü yazayım...
kahvaltı bir dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün1
1 mandalina...
öğle yemeği yiyemedim.veli toplantım vardı okula erken geçmek zorundaydım.vakit bulamadım.
ara öğün:
1 simit
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 tane zeytinyağlı sarma
ara öğün:6-7 tane kestane...
tultan yakın kılolardayız. ben cok zor kılo verıyorum yılmadan bızımle burda ol lutfen.
ayrıca bak rekabet gıbı olur bu da guzel olur :)))))
buarada kac yasındasın bıraz kendını anlatır mısın
serap bızden zayıftı serap da ıkı kılo vermıstı hem kılo etkılı hem de metabolızma sanırım.
ne bileyim canım dengem iyice şaştı okul ayrı dert yarın müfettişlerimiz geliyormuş büyük bir ihtimal de benim sınıfa gelecekler..öffff öfffhımm akşam yemeğinde sarma yeter benim gözümüdöndürmeye afiyet olsun öğlen yememişsin ama ara öğün diye yediğin zaten bi ana öğün kadar kalorili böylece dengelemişsin sabahki menün zayıf tabi yine bana göree
bende sadece sıvı isterim iştahdankesilirim
ben npayım neslimm oğlanı öğlen doyur misgibi kek yapmıştımpazargünü oğlana yedir abur cubur ister onu koyarım akşam eşime yemek yaptım misgibi şimdide fox 'da fetih filmi var 20:45'de onuizlicez eşim patlamış mısır istedi onu yapcam ama sabretcem yarın normalsağlıklı düzenama akşam mutlaka mısır patlatcam tabi yağsız tuzsuz((
hımm akşam yemeğinde sarma yeter benim gözümüdöndürmeye afiyet olsun öğlen yememişsin ama ara öğün diye yediğin zaten bi ana öğün kadar kalorili böylece dengelemişsin sabahki menün zayıf tabi yine bana göree
öncelikle çok çok çok geçmiş olsun cnm umarım iyi olursun tez vakitte.
makarna ve patates bence tercih yapmalıydın artık eskisigibi özellikle sana yemek konusunda hoşgörülü olumucam çünkü iyi yoldasın ve buna engel bir şey olsun istemiyorum ,sı içemiyorumnasıl yani midenmi almıyor yoksa canınmı istemiyor?
evet cnm ee eskigünlere döndüm az bile yaptıklarım..
sen elinden geleni yapıyorsun elinde olsa girerdin dimi sorun yok yanisen üzme kendinii
özlemezmiyim yokluğun belli oluyor
geçmiş olsun pomo. evet soğuk havada özellikle gripken su çok zor içiliyor. aklıma bile gelmiyor nerdeysee...........
Pomocum, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine lütfen. Bünyen zayıf düşmesin, hastalık kötü bir şey, tam atlatamadın sen. İçin rahat olsun bizler de fırsat buldukça giriyoruz zaten, Duygu da çok aktif ve enerjimizi artırıyor:)
Çeşmi, başınız sağ olsun canım. Çok zor bir şey, mekanı cennet olsun..
Baldamlası, sen de toparlanıyorsun sanırım yavaş yavaş, sen de annesin, kendine dikkat et olur mu canım.
Serap sen de detoksla 2 kg'a yakın vermiştin, kilon bize yakın biliyorum, boyun kaç cm?
Kızlar detoks güzel gidiyor, yalnız bugün çok hareketsiz kaldım, sürekli bilgisayar başındaydım. Gündüz içerim diye ayırdığım kısmı bitiremedim daha, sonrası için yine çorba gibi ısıtıp içerim diye bir kase bırakmıştım. Neyse bitiririm ben yine:) Yalnız bugün ara ara canım farklı birşeyler istedi, şimdi eşim yemek yapıyor, sulu patlıcan yemeği, nasıl canım istiyor var ya:))) Bir enerjimi toplarsam Leslie yapmayı planlıyorum. Vakit geçer böylece:))
Kız ben de eşimi şikayet edecektim ama yazdıklarını görünce vazgeçtim:)) Benim eşim kendi yemeğini yapıyor ama bir baktım buram buram tereyağı kokusu, yemeğin yanına pilav yapıyormuş, nasıl kötü oldum anlatamam. Koku çok etkiledi beni, ben niye bu kadar kilo aldım, nasıl böyle oldu diye sorgulamaya başladım. 1 saattir ara ara ağlıyorum, anca yatıştım. Detoksun da etkisi sanırım, duygu patlaması oldu. Eşim de çok üzüldü "düşünemedim" deyip durdu. Sonra senin eşinin mısır istediğini okuyunca, bu sefer senin eşine kızdım:))
Tereyağı kokusunun etkisiyle Leslie 5 mil yaptım, yanıma kar kaldı:) 1 kase daha detoks çorbası var ama içemeyeceğim, fazla geldi valla. Şimdi limonlu çayımı içiyorum.
ne bileyim canım dengem iyice şaştı okul ayrı dert yarın müfettişlerimiz geliyormuş büyük bir ihtimal de benim sınıfa gelecekler..öffff öfffiştah miştah kalmadı yarın stres eder dururum şimdi ben...
Bugün ki menümü yazayım...
kahvaltı bir dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün1
1 mandalina...
öğle yemeği yiyemedim.veli toplantım vardı okula erken geçmek zorundaydım.vakit bulamadım.
ara öğün:
1 simit
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 tane zeytinyağlı sarma
ara öğün:6-7 tane kestane...
pomoooo bidaha duymayalım ne suçluğu canım ya öyle şeymi olur ,her dakka hersaniye yazacaksın diye birşey yok sabah yazamazsan akşam yazarsın olmadı bir gün sonra yazarsın yeterki senin sağlığın yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?