- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.061
Gecmis Olsun canim dikkat et kendine. Seninle yakin kilodayiz siz beni birakmadiginiz surece ben de sizi birakmam destege ihtiyacim var. Hic hedef kiloya ulasamadim. Cocuklugumdan beri kiloluydum. Dogumlardan sonra iyice yerlesti. 29 yasindayim 170 boyundayim daha cok alt tarafta sorunum var. Aslin da denizliliyim ama esim sivasli sarkislada oturuyoruz. Buraya tasininca yemek aliskanliklarim degisti. Kis yogun gectigi icin hareket alanimda kisitlandi. Metabolizmam yavas ve kortizol hormonum yuksek cikiyor. O yuzden mutsuz oldugumda asiri yemek yiyorum.(((
bende sadece sıvı isterim iştahdankesilirim
ben npayım neslimm oğlanı öğlen doyur misgibi kek yapmıştımpazargünü oğlana yedir abur cubur ister onu koyarım akşam eşime yemek yaptım misgibi şimdide fox 'da fetih filmi var 20:45'de onuizlicez eşim patlamış mısır istedi onu yapcam ama sabretcem yarın normalsağlıklı düzenama akşam mutlaka mısır patlatcam tabi yağsız tuzsuz((
hımm akşam yemeğinde sarma yeter benim gözümüdöndürmeye afiyet olsun öğlen yememişsin ama ara öğün diye yediğin zaten bi ana öğün kadar kalorili böylece dengelemişsin sabahki menün zayıf tabi yine bana göree
günaydınnn gününüz aydın neşeniz boolll olsun
dünki menüm
sabah 5 30 da şkersiz kahve
kahvaltı
2 tane ev poğaçası
şekersiz çay
şekersiz kahve
öğle
bir kase yoğurt çorbası
marul salatası
bir dilim tam buğday ekmeği
mandalina
akşam
bir kase yoğurt çorbası
bir çiçek karnıbahar yemeği çok az
bir dilim ekmek
közlenmiş patlıcan salatası
gece
bir çorba kasesinde patlamış mısır
şekersiz çay
bir elma
bir fincan maydonoz suyu
2 buçuk litre su
lesli 3 mil hem sabah yaptım hemde gece toplamda 6 mil oluyo
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar vesinverdiginiz kilolar hayırlı olsun kızlar..
ben bugun yatış modundayım yine, dün gece size yazdıktan sonra yakın bi arkadaşımın abisinin vefat haberini aldım. sakinleştiricilerle ayaktayım o yuzden de yatıyorum sürekli, ne bişey yiyebiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum. çok fenayim yani.
sizin de modunuzu düşürmeyim şimdi de haber vereyim dedm..
canım sagolasın aramıssın merak etmıssın dun yemek yeryemez uyudum. sen aradıgında ıyıydım ama sımdı daha kotuyum sanırım bugun de hemen erkenden uyurum bır kac gun daha gecmezse ıgne olacagım.
kızlar herkesın yazdıklarını okudum ama bugun hem cok hastayım hem cok yogunum hem de aksama kadar pc bozuktu benım. arkadasımın pcsını kullandım sureklı ıs ıcın. o da benı cok engelledı dosyalarıma ulasmak falan problem oldu. kımseye detaylı bırsey yazamıyorum kusura bakmayın benı maruz gorun bugunlerde. bugun zaten cok da yogunum.
dun tavuk yıyecegım demıstım az tavuk ve yogurt yedım onden de kucuk kase hazır corba.
bugun kahvaltıda bır yumurta omlet ıkı dılım cavdar ekmegı yarım doımates yarım salatalık kıbrıt kutusu beyaz peynır cay falandı.
ara ogun ıkı mandalına, 500 ml su
oglen: 2 kasık patates yemegı, ıkı kasık domates satalatsı, 4 adet kayısı komposto, bır kasık suyu. 4 kasık makarna. 3-4 adet marul
ara: 8 adet evde kurutulmus kayısı, cay, 500 ml su
su ıcemıyorum kızlar ya ıkı gundur anlamıyorum. grıbın etkısı sanırım.
aksam ıcın yemek getırdım et kavurdum actıvry de. menumu guncellerım tekrar aksamı yanı.
duygu, karabıber, tultan,neslı detoks cok basarılı gıdıyormus kılo da vermıssınız bence gayet ıyı rakamlar. buarada kendımden de utanıyorum ıkı bardagı zorla ıcmıstım resmen kusacaktım sız maasallah mesrubat gıbı severek ıcıyorsunuz :))))
duygu aktıvıte yıkılıyor canım. bombasın maasallah
gunaydın ercecıgım nasılsın
menulerın baya oturuyor farkındamısın spor da cok guzel gıdıyor. maydonoz suyunun tadı nasıl ????? merak ettım ben cıgden yıyorum suyunun tadını merak ettım.
verdiginiz kilolar hayırlı olsun kızlar..
ben bugun yatış modundayım yine, dün gece size yazdıktan sonra yakın bi arkadaşımın abisinin vefat haberini aldım. sakinleştiricilerle ayaktayım o yuzden de yatıyorum sürekli, ne bişey yiyebiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum. çok fenayim yani.
sizin de modunuzu düşürmeyim şimdi de haber vereyim dedm..
benı ozledınız mı bakem :)))))))
duygucuk neslıcık, ve dıger arkadaslar. ben kendımı suclu hıssedıyorum cunku sızlere zaman ayıramıyorum lutfen benı kaptan lıder gıbı gormeyın olur mu. yenı arkadaslara yazamayınca sucluluk duyuyorum. sızler ıle konusamayınca ozluyorum yanı cok gerılıyorum. benı ıdare edın oldu mu lutfen
Bugün ki menümü yazayım...
kahvaltı bir dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün1
1 mandalina...
öğle yemeği yiyemedim.veli toplantım vardı okula erken geçmek zorundaydım.vakit bulamadım.
ara öğün:
1 simit
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 tane zeytinyağlı sarma
ara öğün:6-7 tane kestane...
ne bileyim canım dengem iyice şaştı okul ayrı dert yarın müfettişlerimiz geliyormuş büyük bir ihtimal de benim sınıfa gelecekler..öffff öfffiştah miştah kalmadı yarın stres eder dururum şimdi ben...
Kız ben de eşimi şikayet edecektim ama yazdıklarını görünce vazgeçtim:)) Benim eşim kendi yemeğini yapıyor ama bir baktım buram buram tereyağı kokusu, yemeğin yanına pilav yapıyormuş, nasıl kötü oldum anlatamam. Koku çok etkiledi beni, ben niye bu kadar kilo aldım, nasıl böyle oldu diye sorgulamaya başladım. 1 saattir ara ara ağlıyorum, anca yatıştım. Detoksun da etkisi sanırım, duygu patlaması oldu. Eşim de çok üzüldü "düşünemedim" deyip durdu. Sonra senin eşinin mısır istediğini okuyunca, bu sefer senin eşine kızdım:))
Tereyağı kokusunun etkisiyle Leslie 5 mil yaptım, yanıma kar kaldı:) 1 kase daha detoks çorbası var ama içemeyeceğim, fazla geldi valla. Şimdi limonlu çayımı içiyorum.
günaydınnn gününüz aydın neşeniz boolll olsun
dünki menüm
sabah 5 30 da şkersiz kahve
kahvaltı
2 tane ev poğaçası
şekersiz çay
şekersiz kahve
öğle
bir kase yoğurt çorbası
marul salatası
bir dilim tam buğday ekmeği
mandalina
akşam
bir kase yoğurt çorbası
bir çiçek karnıbahar yemeği çok az
bir dilim ekmek
közlenmiş patlıcan salatası
gece
bir çorba kasesinde patlamış mısır
şekersiz çay
bir elma
bir fincan maydonoz suyu
2 buçuk litre su
lesli 3 mil hem sabah yaptım hemde gece toplamda 6 mil oluyo
kızlar herkese gunaydın
tum cevapları yazdıktan sonra, sımdı gırıs zamanıdır bugune :)))
once menumu yazayım
lımonlu-sırkelı ılık su ac karnına
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız
beyaz peynır var ıcınde yarım kk
yarım domates
uc marul
bır bardak sut
500 ml ılık su
duygucuk, neslıcık onlıne olmazsam, gelınce benı caldırın da ıkı cene calalım :))))) bugun sakın olacak ıslerım sanırım.
günaydın canım
maydonozların ben saplarını kaynatıyorum .yapraklarını salatama doğruyorum saplarıda çok yoğun maydonoz aromalı olmuyo bence tadı çok hoş ama tabi damak tadı değişebilir ben sebze çok sevdiğimden zevkle içebiliyorum
spor yapmayı zaten çok seviyorum onda bi problemim yok da menülerimi gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum ama farkındaysan hergüne bi hamurişi oluyo çok da fazla dikkat edemiyorum ama yinede beğenmene sevindim
Eki Görüntüle 581142
detoks sonucunda 1 kg vermiş oluyormuş arkadaşlar
rersmini paylaşayım ve kim ne kadar vermiş geçmişe bakayımm ben
Günaydın kızlar hepinize.
Biran önce bu hafta bitsin istiyorum. Haftasonu gelsin kızımla yüzmeye gidelim sonra eve gelip yayılalım oynayalım kuduralım.
Çok özlüyorum işteyken kuzucuğumu. Gerçi annelik evdeyken bile yan odada olsa özlüyorum.
Dün ki menüm sabah
1 simit
Öğlen
1 ızgara tavuk biftek, 1 kepçe ezogelin çorba, çok az sebzeli tavuk, 1 kase çoban salata, 1 dilim kepek ekmek
Akşam
Az etsiz fasulye, 1 tabak tavuk ciğerli bulgur pilavı, 1 dilim buğday ekmek
Baktımda her öğünde ekmek yemişim. Bunu dengelemem lazım. Sadece sabah yesem yeterli aslında.
Günaydın kızlar hepinize.
Biran önce bu hafta bitsin istiyorum. Haftasonu gelsin kızımla yüzmeye gidelim sonra eve gelip yayılalım oynayalım kuduralım.
Çok özlüyorum işteyken kuzucuğumu. Gerçi annelik evdeyken bile yan odada olsa özlüyorum.
Dün ki menüm sabah
1 simit
Öğlen
1 ızgara tavuk biftek, 1 kepçe ezogelin çorba, çok az sebzeli tavuk, 1 kase çoban salata, 1 dilim kepek ekmek
Akşam
Az etsiz fasulye, 1 tabak tavuk ciğerli bulgur pilavı, 1 dilim buğday ekmek
Baktımda her öğünde ekmek yemişim. Bunu dengelemem lazım. Sadece sabah yesem yeterli aslında.
Başınız saolsun. Allah geride kalanlara sabr versin.
Kendini suçlu hissetme bnce elinden geleni yapıyorsun.
Afiyet olsun. Simit öğlen öğünü yerine geçmiş.
Ay müfettiş olayları fena oluyor sizlerde. Öğretmen arkadaşlarım var onlarda çok kasılıyor müfettiş dönemlerinde.
Ay kıyamam ya. İşte bu kilolar bizi hem fiziksel hem psikolojik anlamda etkiliyor. Mutsuz ediyor. Eşinde üzülmüş yazık. Ağlamak iyi gelmiştir ama rahatlatmıştır seni.
Akşam ki mısır haricinde iyi bir menü bence.
Afiyet olsun pomo güzel bir öğün olmuş.
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimiz için. Ben çok iyi değilim açıkçası. Detokstan da memnun değilim, dünkü eziyete kesinlikle değmedi. Topu topu 200 gram gitmiş, o kadar az yiyip, üstüne de Leslie 5 mil yaptım, detoks yapmasam da giderdi o kadar. Eşim de sende toksin mi var ki detoks yapıyorsun diyor, sanırım haklı:)) Uzun zamandır gayet sağlıklı besleniyorum zaten. Neyse yine de anlamadım ben bu sonucu. Bir daha yapsam bile 2 gün kesinlikle yapmam, 1 gün yeter. 2 günde 700 gram gitti, çok şükür, ama bir kaç gün sonra bakmak lazım, geri gelecek mi, kalıcı mı olacak o zaman anlarız.
Pomocum yazdıklarını okudum canım, daha iyi olmana sevindim. Dün yaşadığım şey senin yaşadığına benzer gerçekten. Eşim de çok üzüldü. Kendini suçlu hissetti. Bu sabah Ankara'ya gitti iş için, yarın dönecek. O sakinleştirdi zaten beni biraz. O kadar hap kullandın, sen yine çok iyi atlattın falan diye ama, geldiler mi bir kere kolay geçmiyor ki. Hala biraz üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi. Tartıda bugün de 500 gram falan gittiğini görseydim biraz iyi gelirdi ama o da yok. Neyse sıkmayayım sizin de canınızı..
teşekkürler pomocanım gunaydın
tebrık ederım. 1, 1, tum kıloların kılolarımızın gıtmesı dılegıyle.
bakalım herkes toplam nekadar verdı ben de merak edıyorum :)))
neslı kac kılo verdın canım detoks bıtınce ?
tultan ve duyguyu da merak ettım :)))))))
teşekkürler pomo
inann burdaki grubun desteğiyle hiç zorlanmadan yaptım,birde çok zevkli oldu grupla yapınca
eeeee kızlar birdaha nezaman yapıyoruz bakalım
ben haftaya mola verip diğer hafta yine yapacağım
evet bende merak ediyorum kızlarrrrr
gunaydın canım
ıyı olmadıgını hıssettım nedense. cunku ben de hemen atlatabılen bırı degılım. ve bugun ben de oyleyım ıcımde mutsuzluk boyle bosluk garıp bır sey var.
detoks konusunda sasırdım uzuldum. cunku daha ıyı rakam beklıyordum ben de. ama uzulmek yok anlastık mı. bugun esın yokmus, ıs cıkısı bır arkadasınla bulus, yemek ye, sınemaya gıt hatta. ben senın yerınde olsam boyle yapardım, sunumlar, detoks falan derken bunaldın da bence. ıyı gelecektır kesınlıkle.
neslı, evet ıstahlıydık evet yedık ıctık ama kımse sadece yedıgınden ıctıgınden almadı bu kıloları. benı dusun senı dusun duygunun hastalıgı dusun. hepımızın saglık sorunları var kullandıgı ılaclar var. grıp ılacından bıle kacıyorum ınan artık. cunku okadar odem topluyoruz kı, hıc olmadı ıstah acıyor haplar ıgneler. grıp oldugum halde uzak durmaya calısıyorum. oyuzden kendını hırpalama canım. gıdecek bu kılolara ve bırdaha gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?