- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.081
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimiz için. Ben çok iyi değilim açıkçası. Detokstan da memnun değilim, dünkü eziyete kesinlikle değmedi. Topu topu 200 gram gitmiş, o kadar az yiyip, üstüne de Leslie 5 mil yaptım, detoks yapmasam da giderdi o kadar. Eşim de sende toksin mi var ki detoks yapıyorsun diyor, sanırım haklı:)) Uzun zamandır gayet sağlıklı besleniyorum zaten. Neyse yine de anlamadım ben bu sonucu. Bir daha yapsam bile 2 gün kesinlikle yapmam, 1 gün yeter. 2 günde 700 gram gitti, çok şükür, ama bir kaç gün sonra bakmak lazım, geri gelecek mi, kalıcı mı olacak o zaman anlarız.
Pomocum yazdıklarını okudum canım, daha iyi olmana sevindim. Dün yaşadığım şey senin yaşadığına benzer gerçekten. Eşim de çok üzüldü. Kendini suçlu hissetti. Bu sabah Ankara'ya gitti iş için, yarın dönecek. O sakinleştirdi zaten beni biraz. O kadar hap kullandın, sen yine çok iyi atlattın falan diye ama, geldiler mi bir kere kolay geçmiyor ki. Hala biraz üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi. Tartıda bugün de 500 gram falan gittiğini görseydim biraz iyi gelirdi ama o da yok. Neyse sıkmayayım sizin de canınızı..
Neslicim birde şöyle düşün ,2 günde 700 gr çok iyi bu seni üzmesin belkide 700 gr 1 haftada bile veremeyecektik değilmi ,
eğerkii dikkat edersek geleceğinii düşünmüyorum sizlerde çok güzel dikkat ediyorsunuzz
Sağol canım benim, senin içgüdülerin kuvvetli zaten:)) Önerilerin çok güzel ama yarın ve öbürgün sunum yapacağım ve daha sunum hazır değil. İşyerinde haftaya yılbaşı kutlaması yapılacak, organizasyon görevi de bir arkadaşla birlikte bana verildi. Normalde severek yaparım ama bu haftayı atlatmam lazım. Dün ofiste öğlene kadar çalıştım ama öğleden sonra gelen-giden oldu doğru dürüst bir şey yapamadım. Bugün işyerini aradım, evde hazırlayacağım sunumu diye haber verdim. O yüzden çalışmak zorundayımKahvaltımı yaptım, 2. kahvemi içiyorum şimdi, biraz toparlanayım da başlayacağım çalışmaya. Bugün foruma da takılırım bolca, iyi geliyorsunuz bana:)
Sağol canım, haklısın ama ben 2. günün benim için gereksiz olduğunu düşünüyorum, ilk gün iyiydi ama ikinci gün hem psikolojik olarak çok etkilendim, hem de sonuç buna değmedi. Yoksa tabi ki iki günde çok iyi bir rakam. Ben son iki haftadır 800 - 900 gram veriyordum haftada, bu haftaya da toplamda bakmak lazım. Yani bu verdiğimin üstüne biraz daha verirsem ve 1kg'dan fazla olursa haftalık değer çok iyi. Ama 200 gram daha verirsem, ben zaten 900 verebiliyordum diyebilirim. Belki de detoks herkeste aynı etkiyi yapmıyor, bilemedim ben de. Duygu ne yaptı acaba?
Karabiber, tebrik ederim canım toplam 1 kg'dan kurtulmuşsun
fıstık ben sana hep dıyorum dılımde tuy bıttı benım :))))))) ben o resımlerı gordum muı gordum sen yıne yaparsın. uc cocuk, okadar ev ısı falan yıne ıyı gıdıyorsun. kendını hırpalamadan, severek, ama ınatla, kendıne ınanarak, kendı azmını hatırlayarak, gıyınıp suslenerek bu yola devam etmelısın bence.
ben haftaya yapacagım. belkı haftasonuna dogru da yapabılırım grıp gecerse.
hatta yarın bıle dusunuyorum hazır grıpken. canım pek bır sey ıstemezken yapsam mı bu hafta acaba dıyorum
beterin beteri vardır cnm:))) ellrimle mısır patlattım düşün çatır çuturyedi eşim maonadakızmıyorum bna yeterince destek oldu ben detoksdayım diye onuda mecbur edemem sonuçda neyse geldi geçti..Kız ben de eşimi şikayet edecektim ama yazdıklarını görünce vazgeçtim:)) Benim eşim kendi yemeğini yapıyor ama bir baktım buram buram tereyağı kokusu, yemeğin yanına pilav yapıyormuş, nasıl kötü oldum anlatamam. Koku çok etkiledi beni, ben niye bu kadar kilo aldım, nasıl böyle oldu diye sorgulamaya başladım. 1 saattir ara ara ağlıyorum, anca yatıştım. Detoksun da etkisi sanırım, duygu patlaması oldu. Eşim de çok üzüldü "düşünemedim" deyip durdu. Sonra senin eşinin mısır istediğini okuyunca, bu sefer senin eşine kızdım:))
Tereyağı kokusunun etkisiyle Leslie 5 mil yaptım, yanıma kar kaldı:) 1 kase daha detoks çorbası var ama içemeyeceğim, fazla geldi valla. Şimdi limonlu çayımı içiyorum.
işte su içmemenmsende ödem yapmış tabi elinde değil ama senin benim gibi kişiler yptığı tek şeyde direkkg alıyorsagolasın canım. bugun daha ıyıyım. dun ona gelmeden uyudum yıne. cok usume oluyor zaten, bır de yatak odasında camasır falan katladım oranın poetegını acmıyoruz ıyıce usudum. mutfak ıle ugras, camasır as, katla falan derken. haftasonu evde olmadıgım ıcın haftaıclerım yogun gecıyor bu hafta. ılk evlendıgım yıl, hep katlanacak sekılde dururdu, alır ordan gunluk tek tek utulerdım ama sımdı duramıyorum bırsekılde yapıyorum. psıkolojım cok bozukmus demekkı o yıl. sımdı tursular, kıs hazırlıkları bıle yapıyorum sorunlar gecmıyor ama ben daha hayata baglı bırı oldum demekkı yıllar ıcerısınde.neyse nerden nereye atladım :))))
canım dedım ya haftasonu evde olmayınca sıfır hazırlıgım vardı yanımda hıcbırsey yoktu. ıkısının yanyana ıyı olmadıgını bılıyorum olcuyu az tutarak ıdare etmeye calıstım ıste. ama haklısın. buarada hareketsızlıkten sanırım, cunku nezaman hareketsız kalsam azıcık tartı oynuyor ya da grıpten dolayı su ıcemedıgım ıcın odem oldu bılemıyorum avuclarım ıcı sıs gıbı boyle acı var hatta avuıc ıclerımde. sanırım odem oldu. cunku 103,30 cıktım tartıda bu sabah.
sen hosgorulu olma canım. uyar. alınmam merak etme.
canım suyu ıkı uc gundur yanı grıpten berı mıdem almıyor karnım ınanılmaz sısıyor ve ıcımden ıcmek de gelmıyor her ıkısı de var grıp olunca boyle oluyorum ben ama bu kez daha fazla ısteksızlık oldu suyu ılık hatta sıcaga yakın ıcıyorum herzaman yazdan berı bılıyorsun allahtan o sayede 1,-1,5lt ıctım yoksa hıc ıcemezdım bugunlerde. ama bugun zorlayacagım kendımı. bugun maydonoz ve yesıl cay da yapacagım.
oyyyyyyyyyy oyyyyyyy ozlemısler benı :)))))))
bende sinemada izledim eşimizlemedi ona şlik ettim,teflonda yağsız tuzsuz ilk önce kısık ateşde sonra normal ateş geçir sonra patladıkdan sonra yinekıs bu kadar oluyor yani maksat nefis körertmek değilmicanım benım ıkı gun ıstahım kesılır ardından ıustahım acılır ama sıvıdan cok uzaklasırım ozellıkle su da.
yaaaa demek fetıh vardı. tuhhhh kacırdım. esım sınemada ızlemıstı ama ben ızleyememıstım oyuzden oyle beklıyorum foxtakı gunu. kacırdım tuh. gercı fılm ızleyecek durumda degıldım :))) sız guzel vakıt gecırmıssın sevındım canım. ama esıne cıssssss demek lazım. mısıra hayır demek zordur canım hele kı detoks varsa. kızdım bak ben ona :)))))))
yagsız tuzsuz nasıl patlatıyorsun canım sen
günaydın kahvaltı iyi maydanozdayeseydin keşkeekızlar herkese gunaydın
tum cevapları yazdıktan sonra, sımdı gırıs zamanıdır bugune :)))
once menumu yazayım
lımonlu-sırkelı ılık su ac karnına
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız
beyaz peynır var ıcınde yarım kk
yarım domates
uc marul
bır bardak sut
500 ml ılık su
duygucuk, neslıcık onlıne olmazsam, gelınce benı caldırın da ıkı cene calalım :))))) bugun sakın olacak ıslerım sanırım.
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimiz için. Ben çok iyi değilim açıkçası. Detokstan da memnun değilim, dünkü eziyete kesinlikle değmedi. Topu topu 200 gram gitmiş, o kadar az yiyip, üstüne de Leslie 5 mil yaptım, detoks yapmasam da giderdi o kadar. Eşim de sende toksin mi var ki detoks yapıyorsun diyor, sanırım haklı:)) Uzun zamandır gayet sağlıklı besleniyorum zaten. Neyse yine de anlamadım ben bu sonucu. Bir daha yapsam bile 2 gün kesinlikle yapmam, 1 gün yeter. 2 günde 700 gram gitti, çok şükür, ama bir kaç gün sonra bakmak lazım, geri gelecek mi, kalıcı mı olacak o zaman anlarız.
Pomocum yazdıklarını okudum canım, daha iyi olmana sevindim. Dün yaşadığım şey senin yaşadığına benzer gerçekten. Eşim de çok üzüldü. Kendini suçlu hissetti. Bu sabah Ankara'ya gitti iş için, yarın dönecek. O sakinleştirdi zaten beni biraz. O kadar hap kullandın, sen yine çok iyi atlattın falan diye ama, geldiler mi bir kere kolay geçmiyor ki. Hala biraz üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi. Tartıda bugün de 500 gram falan gittiğini görseydim biraz iyi gelirdi ama o da yok. Neyse sıkmayayım sizin de canınızı..
senın agladım dedıgını duymadım. oyuzden hemen toparlanmadıgını tahmın ettım bugun ıcın. detoksun etkısıdır canım. dedım ya oruc gıbı garıp bırsey oluyor ınsan. boyle gergın mutsuz. duygu da demıstı mutsuz eder dıye. ben mesela cok sınırlıydım aksama dogru. oyle oluyordu ben de. bır de tartıda 2lı rakamlar bekledın benım gıbı serap gıbı. olmayınca uzuldun. anlıyorum senı. herkesten cok ugrasıp, kılo veremeyınce uzulmenın ne demek oldugunu ben cok yasadım senı cok ıyı anlıyorum ama pes etmıyoruz tamam mı. ben senın sporuna bayılıyorum zaten. cok guzel sısteme oturttun. bıraz daha sabır canım. yaza hersey ıstedıgın gıbı olacak. ıslerın cok yogunmus. ama fırsatın olursa muhakkak dısarı cık ve dedıgım planlardan bırını yap. bıraz kafan dagılsın canım. sana kolay gelsın kahve guzelı :)))
sen hep yaz. ıcını bosalt. ben bugun sakınım, duygu da cagırdım neslının moralı bozuk gelsene canım dedım. bız guldururuz senı :))))
sarmayı ben değilde eşim keyfini çıkarta çıkarta yedi..Bende cuma günü evi süpüreceğim. haftasonuna iş kalmasın alış verişe atcam kendimi sıkıldım artık kendimi dışarı vurmam lazım..sarma ben de cok ıstıyorum ya. bu yıl herzamankınden daha fazla fırsatım oldu yemege. adet olarak azdı tamam ama eskıden bır yıl yıyemedıgım olurken, bu yıl tadımlık yıyebıldım bırkac kez ama gozum doymadı :))))) dun sız bahsederken, benım de ıcım gıttı valla oyuzden :)))))
yaprak degıl de, yarın lahana sardırabılırım. yarım lahanam vardı bozulmadan sardırayım komsuma, temızlık de yaptıracagım. cıksın aradan dıyorum. pazar gunu gun boyu spor yapmayı dusunuyorum hava guzel olursa yururum bıle sureklı oyuzden pazar gunune bırakmayacagım temızlıgı. yaptırayım dıye dusundum. hem ıyı olursam, haftasonu evde olmayacagım yıne. esımle konyaya gıdecegız halası baya hasta da.
evet öyle oldu canım öğle yemeğini yiyecek zamanım yoktu beslenme teneffüsümüzde bir simiti götürdüm...Afiyet olsun. Simit öğlen öğünü yerine geçmiş.
Ay müfettiş olayları fena oluyor sizlerde. Öğretmen arkadaşlarım var onlarda çok kasılıyor müfettiş dönemlerinde.
ben geldimmmmmmmmmmmmm naber 36bilemedin en fazla 38 beden aday-adayı hanımlar ,gücümkuvvetim yerinde bugün bi dışarı çıkayım diyorum ama hava kapalı ilerleyen dk tam karar vercem geçeyimalıntılara
beterin beteri vardır cnm:))) ellrimle mısır patlattım düşün çatır çuturyedi eşim maonadakızmıyorum bna yeterince destek oldu ben detoksdayım diye onuda mecbur edemem sonuçda neyse geldi geçti..
neslimmm cnmm sanadedim insanı mutsuz ediyor diye bunu demek istedim tabi sen bu aralar yoğun çalıştığıniçin,havaların böylekaranlık olmasıüstünedetoksüstüne güzelkokular patlamşsın olsun ağlamak iyidir rahatlamışsın cnm..oo hemde 5mil yapmışsınn bedenine sağlıkk
işte su içmemenmsende ödem yapmış tabi elinde değil ama senin benim gibi kişiler yptığı tek şeyde direkkg alıyor
bende sinemada izledim eşimizlemedi ona şlik ettim,teflonda yağsız tuzsuz ilk önce kısık ateşde sonra normal ateş geçir sonra patladıkdan sonra yinekıs bu kadar oluyor yani maksat nefis körertmek değilmi
günaydın kahvaltı iyi maydanozdayeseydin keşkee
günaydın cnm ozamn iyi olman gereken bir durum vereyim sana sen 200gr vermişsin hemde 5 mil ile ben napayım leslie3mil pilates ,yapmama rahmen hiç veremedim ama ben regl olamama bağlıyorum patlıcam ama hala daha olmadım neyse seninde dediğin gibi tek gün yapmak bence daha iyi en zından senin benim gibiler için 2 günde 500 grlakaldım moral bozma yok yola devamm
pomom çok teşekkür ederim ,sen iyileşmeden başlama daha kötü etkilebilirisn eğerki yapmak istersen iyileştiğinde bu sefer farklı deneyebilirsin tadını sevmek için
mesela duygu gibi evde olduğun zaman olursa sarmısak koyabilirsin
robattan çekmeden yapabilirsinn
bohutu sevmediğini biliyorum ama saten içinde 4 kaşık olunca ağzına bile gelmiyorr
benii yeşil mercime az rahatsız etti ama sorun olmadı içerken
bulgurda marketteki büyük bulgurdan haşladım 4 kaşık koydum
ağza gelince daha zevkli oldu nane serptim üstüne cacığı sevdiğim içinde sevdim yani ben
güzel sözlerinde beni diyetime daha çok bağlıyor çok sağol arkadaşımm
kahvaltımı yaptım çayımla sohbete geldim
bir minik parça keçi peynirli tavada yağsız yumurta
bir kırmızı turp
2 dilim tambuğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin .diğer arkadaş nicikini tam hatırlayamadım oda güzel vermiş tebriklerEki Görüntüle 581142
detoks sonucunda 1 kg vermiş oluyormuş arkadaşlar
rersmini paylaşayım ve kim ne kadar vermiş geçmişe bakayımm ben
Günaydın kızlar hepinize.
Biran önce bu hafta bitsin istiyorum. Haftasonu gelsin kızımla yüzmeye gidelim sonra eve gelip yayılalım oynayalım kuduralım.
Çok özlüyorum işteyken kuzucuğumu. Gerçi annelik evdeyken bile yan odada olsa özlüyorum.
Dün ki menüm sabah
1 simit
Öğlen
1 ızgara tavuk biftek, 1 kepçe ezogelin çorba, çok az sebzeli tavuk, 1 kase çoban salata, 1 dilim kepek ekmek
Akşam
Az etsiz fasulye, 1 tabak tavuk ciğerli bulgur pilavı, 1 dilim buğday ekmek
Baktımda her öğünde ekmek yemişim. Bunu dengelemem lazım. Sadece sabah yesem yeterli aslında.
Başınız saolsun. Allah geride kalanlara sabr versin.
Kendini suçlu hissetme bnce elinden geleni yapıyorsun.
Afiyet olsun. Simit öğlen öğünü yerine geçmiş.
Ay müfettiş olayları fena oluyor sizlerde. Öğretmen arkadaşlarım var onlarda çok kasılıyor müfettiş dönemlerinde.
Ay kıyamam ya. İşte bu kilolar bizi hem fiziksel hem psikolojik anlamda etkiliyor. Mutsuz ediyor. Eşinde üzülmüş yazık. Ağlamak iyi gelmiştir ama rahatlatmıştır seni.
Akşam ki mısır haricinde iyi bir menü bence.
Afiyet olsun pomo güzel bir öğün olmuş.
Senin regl olacağın içindir, patlayınca gider o fazlalıklar merak etme. Bence de bizim gibiler için 1 gün yeter. 2. gün eziyete dönüşüyor resmen.
ivettt yaa neyse dediğim gib moral bozma yok yazı düşün giymişsin güzel bir elbise ayağında sandalet kıvırcık saçların ahenkle dansediyor güneş batışında eşinle elele sahil boyunca yürüyorsunhemide olmuşsun36-38 beden arası
Sağol canım benim. Hala "ben niye bu kadar kilo aldım" deyip duruyorum kendime. Yani insan 27-28 yaşına kadar tartıda 60 kg bile hiç görmemişken 5 sene sonra nasıl 70'li kilolarda olur? Nasıl dur demedim o gidişe diye düşünüyorum. Tabi ki o dönem yaşadıklarımı biliyorum ama yine de kendime kızıyorum işte. Şimdi tekrar 70'li rakamları görmeyeceğim diye kendime eziyet ediyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmm naber 36bilemedin en fazla 38 beden aday-adayı hanımlar ,gücümkuvvetim yerinde bugün bi dışarı çıkayım diyorum ama hava kapalı ilerleyen dk tam karar vercem geçeyimalıntılara
beterin beteri vardır cnm:))) ellrimle mısır patlattım düşün çatır çuturyedi eşim maonadakızmıyorum bna yeterince destek oldu ben detoksdayım diye onuda mecbur edemem sonuçda neyse geldi geçti..
neslimmm cnmm sanadedim insanı mutsuz ediyor diye bunu demek istedim tabi sen bu aralar yoğun çalıştığıniçin,havaların böylekaranlık olmasıüstünedetoksüstüne güzelkokular patlamşsın olsun ağlamak iyidir rahatlamışsın cnm..oo hemde 5mil yapmışsınn bedenine sağlıkk
işte su içmemenmsende ödem yapmış tabi elinde değil ama senin benim gibi kişiler yptığı tek şeyde direkkg alıyor
bende sinemada izledim eşimizlemedi ona şlik ettim,teflonda yağsız tuzsuz ilk önce kısık ateşde sonra normal ateş geçir sonra patladıkdan sonra yinekıs bu kadar oluyor yani maksat nefis körertmek değilmi
günaydın kahvaltı iyi maydanozdayeseydin keşkee
günaydın cnm ozamn iyi olman gereken bir durum vereyim sana sen 200gr vermişsin hemde 5 mil ile ben napayım leslie3mil pilates ,yapmama rahmen hiç veremedim ama ben regl olamama bağlıyorum patlıcam ama hala daha olmadım neyse seninde dediğin gibi tek gün yapmak bence daha iyi en zından senin benim gibiler için 2 günde 500 grlakaldım moral bozma yok yola devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?