2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslicim birde şöyle düşün ,2 günde 700 gr çok iyi bu seni üzmesin belkide 700 gr 1 haftada bile veremeyecektik değilmi ,
eğerkii dikkat edersek geleceğinii düşünmüyorum sizlerde çok güzel dikkat ediyorsunuzz

Sağol canım, haklısın ama ben 2. günün benim için gereksiz olduğunu düşünüyorum, ilk gün iyiydi ama ikinci gün hem psikolojik olarak çok etkilendim, hem de sonuç buna değmedi. Yoksa tabi ki iki günde çok iyi bir rakam. Ben son iki haftadır 800 - 900 gram veriyordum haftada, bu haftaya da toplamda bakmak lazım. Yani bu verdiğimin üstüne biraz daha verirsem ve 1kg'dan fazla olursa haftalık değer çok iyi. Ama 200 gram daha verirsem, ben zaten 900 verebiliyordum diyebilirim. Belki de detoks herkeste aynı etkiyi yapmıyor, bilemedim ben de. Duygu ne yaptı acaba?

senın agladım dedıgını duymadım. oyuzden hemen toparlanmadıgını tahmın ettım bugun ıcın. detoksun etkısıdır canım. dedım ya oruc gıbı garıp bırsey oluyor ınsan. boyle gergın mutsuz. duygu da demıstı mutsuz eder dıye. ben mesela cok sınırlıydım aksama dogru. oyle oluyordu ben de. bır de tartıda 2lı rakamlar bekledın benım gıbı serap gıbı. olmayınca uzuldun. anlıyorum senı. herkesten cok ugrasıp, kılo veremeyınce uzulmenın ne demek oldugunu ben cok yasadım senı cok ıyı anlıyorum ama pes etmıyoruz tamam mı. ben senın sporuna bayılıyorum zaten. cok guzel sısteme oturttun. bıraz daha sabır canım. yaza hersey ıstedıgın gıbı olacak. ıslerın cok yogunmus. ama fırsatın olursa muhakkak dısarı cık ve dedıgım planlardan bırını yap. bıraz kafan dagılsın canım. sana kolay gelsın kahve guzelı :)))

sen hep yaz. ıcını bosalt. ben bugun sakınım, duygu da cagırdım neslının moralı bozuk gelsene canım dedım. bız guldururuz senı :))))

kahvaltımı yaptım çayımla sohbete geldim

bir minik parça keçi peynirli tavada yağsız yumurta
bir kırmızı turp
2 dilim tambuğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

tam ben karabıbere anlatacaktım sen anlatmıssın canım. evet karabıber neslıyı anlıyorum ben cunku dıyor kı ben zaten bır kac haftadır bu rakamı spor ve beslenme ıle verıyordum ozaman detoks yapmasam da olurmus dıyor su an. yanı beklentı yuksek olunca, ve egrceklesmeyınce uzuldu.demekkı vucuda gore farklılık gosterıyor dedıgın gıbı.

Karabiber, tebrik ederim canım toplam 1 kg'dan kurtulmuşsun

pomom çok teşekkür ederim ,sen iyileşmeden başlama daha kötü etkilebilirisn eğerki yapmak istersen iyileştiğinde bu sefer farklı deneyebilirsin tadını sevmek için
mesela duygu gibi evde olduğun zaman olursa sarmısak koyabilirsin
robattan çekmeden yapabilirsinn
bohutu sevmediğini biliyorum ama saten içinde 4 kaşık olunca ağzına bile gelmiyorr
benii yeşil mercime az rahatsız etti ama sorun olmadı içerken
bulgurda marketteki büyük bulgurdan haşladım 4 kaşık koydum
ağza gelince daha zevkli oldu nane serptim üstüne cacığı sevdiğim içinde sevdim yani ben
güzel sözlerinde beni diyetime daha çok bağlıyor çok sağol arkadaşımm

ben geldimmmmmmmmmmmmm naber 36bilemedin en fazla 38 beden aday-adayı hanımlar ,gücümkuvvetim yerinde bugün bi dışarı çıkayım diyorum ama hava kapalı ilerleyen dk tam karar vercem geçeyimalıntılara

beterin beteri vardır cnm:))) ellrimle mısır patlattım düşün çatır çuturyedi eşim maonadakızmıyorum bna yeterince destek oldu ben detoksdayım diye onuda mecbur edemem sonuçda neyse geldi geçti..
neslimmm cnmm sanadedim insanı mutsuz ediyor diye bunu demek istedim tabi sen bu aralar yoğun çalıştığıniçin,havaların böylekaranlık olmasıüstünedetoksüstüne güzelkokular patlamşsın olsun ağlamak iyidir rahatlamışsın cnm..oo hemde 5mil yapmışsınn bedenine sağlıkk
işte su içmemenmsende ödem yapmış tabi elinde değil ama senin benim gibi kişiler yptığı tek şeyde direkkg alıyor
bende sinemada izledim eşimizlemedi ona şlik ettim,teflonda yağsız tuzsuz ilk önce kısık ateşde sonra normal ateş geçir sonra patladıkdan sonra yinekıs bu kadar oluyor yani maksat nefis körertmek değilmi
günaydın kahvaltı iyi maydanozdayeseydin keşkee

günaydın cnm ozamn iyi olman gereken bir durum vereyim sana sen 200gr vermişsin hemde 5 mil ile ben napayım leslie3mil pilates ,yapmama rahmen hiç veremedim ama ben regl olamama bağlıyorum patlıcam ama hala daha olmadım neyse seninde dediğin gibi tek gün yapmak bence daha iyi en zından senin benim gibiler için 2 günde 500 grlakaldım moral bozma yok yola devamm

Sağol canım benim. Hala "ben niye bu kadar kilo aldım" deyip duruyorum kendime. Yani insan 27-28 yaşına kadar tartıda 60 kg bile hiç görmemişken 5 sene sonra nasıl 70'li kilolarda olur? Nasıl dur demedim o gidişe diye düşünüyorum. Tabi ki o dönem yaşadıklarımı biliyorum ama yine de kendime kızıyorum işte. Şimdi tekrar 70'li rakamları görmeyeceğim diye kendime eziyet ediyorum

sarmayı ben değilde eşim keyfini çıkarta çıkarta yedi..Bende cuma günü evi süpüreceğim. haftasonuna iş kalmasın alış verişe atcam kendimi sıkıldım artık kendimi dışarı vurmam lazım..

Afiyet olsun. Simit öğlen öğünü yerine geçmiş.

Ay müfettiş olayları fena oluyor sizlerde. Öğretmen arkadaşlarım var onlarda çok kasılıyor müfettiş dönemlerinde.
evet öyle oldu canım öğle yemeğini yiyecek zamanım yoktu beslenme teneffüsümüzde bir simiti götürdüm...
Müfettiş mevzusu kasılmıyorum ellerinde pek yetki kalmadığı için artık dibi köşeyi arıyorlar ki ne açık var.Gelsinler birşey yapamazlarda işte isminde bir tuhaflık var belki de çocukken öğrenciyken öğretmenlerimizin bize aşıladığı müfettiş korkusundan bunlar oluyor...

nesli üzüldüm canım senin canın çok sıkılmış bu detokstan mutsuz olmuşsun acaba daha çok veririm diye mi böle oldu .700 de bence çok iyi bi rakam yeri gelince bi haftada veremiyoruz bu rakamı .sanırım tek tip beslenme seni mutsuz etti .

Senin regl olacağın içindir, patlayınca gider o fazlalıklar merak etme. Bence de bizim gibiler için 1 gün yeter. 2. gün eziyete dönüşüyor resmen.

yalakalık asla huyum degıldır mudurum patronuma bıle yapmam kaldı kı arkadasa hıc yapmam yanı :)))) ama bak ben senın basarına hayranım kac kez dedım resımlerınden feyz aldım halen zaman zaman bakarım. duygunun azmı, senın o resımlerın benı cok tetıkler daıma. oyuzden benım ınandıgım gıbı benım senın basarına hayran oldugum gıbı sen de kendıne hayran olsan bu ıs bıttı :)))))) ozguven tatlım ozguven heryerde lazım. ıs hayatında, evde, sokakta. bana bak 100 kıloyum ama ınanılmaz ozguvenım vardır her konuda.

detoks dusunecegım canım bugun azıcık toparlanıyorum bakalım gecerse dusunuyorum ben de bu uclu rakamlar takıntı oldu karabıberım. bır 99 olayım hırpalamayacagım kendımı soz ama 99 olmak ıstıyorum ay sonunda. oyuzden sapıttı demeyın ama hastalansam bıle detoks deneyecegım herhalde. ıyı degılım sapıttım bu rakam konusunda :))))

ben malzemeyı az, suyunu cok, baharatını daha az olcude, dusunuyorum canım. bır de oyle deneyecegım

kahvaltımı yaptım çayımla sohbete geldim

bir minik parça keçi peynirli tavada yağsız yumurta
bir kırmızı turp
2 dilim tambuğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

kız turp ne alaka kahvaltıdayeniliyormu bende çok severim turp tabi bende acayip gaz yapıyorrr

Eki Görüntüle 581142

detoks sonucunda 1 kg vermiş oluyormuş arkadaşlar
rersmini paylaşayım ve kim ne kadar vermiş geçmişe bakayımm ben
canım tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin .diğer arkadaş nicikini tam hatırlayamadım oda güzel vermiş tebrikler

menündeki akşam bulgur pilavı biraz çok olmuş sanki onun dışında gayet güzel
ohh ana kız spor çok keyifli olur

Senin regl olacağın içindir, patlayınca gider o fazlalıklar merak etme. Bence de bizim gibiler için 1 gün yeter. 2. gün eziyete dönüşüyor resmen.

ivettt yaa neyse dediğim gib moral bozma yok yazı düşün giymişsin güzel bir elbise ayağında sandalet kıvırcık saçların ahenkle dansediyor güneş batışında eşinle elele sahil boyunca yürüyorsunhemide olmuşsun36-38 beden arası

karabiberim tebrikler 77,5 hedefe kaldı 2.5 kgsahalara hızlıdöndün devamını dilerim ama lütfen edacım bu seferrrrr sende kesin ve kesin hedefe git yani emeğine yazık ne güzelveriyon bak yaza kaldı izmir ve adana bölgesi erken yaza girer biz nisan dedikmi kısa kollular giyeriz o yüzden herkezegöre 5-6 ay bize göre 4 ayvar yaza o yüzden bu sefer yolundandönmücen düşün7,5kg verdinmi artık 40 bedensin bleki 38 düşün yaa

Kız, güldürdün beni valla, gözümde canlandı inan:)) Gitgide daha iyi hissediyorum zaten, takılmayacağım geçmişe, olan oldu, ileriye bakmam lazım. Ben normalde yağmurlu havayı severim ama yok yok yaz gelsin, incecik olalım, Datça'ya gidelim:))

neslıcıgım, haklısın canım kızıyorsun da. bak bana ALLAH askına bana bak. ben ne yaoayım kendımı öldurmem kendımden nefret etmem lazım ozaman. hayat boyu sısmandım kendıme en buyuk kotulugu yapmısım ve devam etmısım durmamısım. lutfen canım ya. olan oldu, kı dedıgım gıbı sadece yemek yedıgın ıcın mı oldu ALLAH askına. obur gıbı yıyen arkadaslarım var ama kılo almıyorlar 55 kılo kadın ya yanımda oturuyor. napıyım her gun aglamak da cozum degıl. kızzzzzzzzz hadı gel kendıne aglayacagım ha. son gunlerde pek hassasım zaten bebek konusunda. bak ben bır baslarsam kımse durduramaz benı

gunaydın canım

senı tebrık edıyorum kılo verememıssın ama enerjın full. sen harıkasın ya ne dıyım ben sana. bızler yerde yatardık aglamaktan. okadar spor yaptım detoks yaptım olmadı dıye. ben kesın salya sumuktum su an. sen supersın superrrrrrrrrrrrrrrrrrr