2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yok yok, toparladım, ağlamak ta yok, olan oldu, geçmişe değil, önümüze bakacağız. İyi ki varsınız be Pomocum, kendime geldim valla, teşekkür ederim:))

kız turp ne alaka kahvaltıdayeniliyormu bende çok severim turp tabi bende acayip gaz yapıyorrr

domates salatalık almıyorum kahvaltıda biraz sebze olsun diye turp yedim tavsiyemdir güzel oluyo ama acı olandan değil tatlı kırmızı turp
gaz olayını bilmem bakalım ilerleyen saatlerde nolucak

duyguuuu fetih deyince geçen sene seninle yarışmamız geliyo aklıma .sinemada ne hamburger yiyebilmiştim nede doğru düzgün mısır kaç saat ahhh aahhhh hatırladınmı çok keyifliydi yinede

bence önce ayranı yap yada al,sonra ayrı bir kapda katı gıdaları blendırdan çek ayrana karıştırsonra 2tane salatalık rendele karıştır tadına bak ne koyymak istiyyorsan tek tek tadarak koy ki nerde durman gerektiğini bilirsin bardakla içimeni tavsiye ederim birdee

gül tabi gülüşünü görmedim ama eminim çok yakışıyordur senin gibi güçlü bir kadına güçsüzlük yakışmıyor valla ayrıca senni burda olman gücünkuvvetin beni hırslandırıyor kız düşün yazın fithatunlar olarak birlikde khve içeceğiz bırakcam sıpayı babasına ohh çöpsüz üzümgibi söyle kadın kadına ikilaf etcezz sonra sana dicem aaaaaa neslicim bi pantolon gördüm yokmuş 36bedeni alamadım dicem:))))

Son düzenleme:
Yok yok, toparladım, ağlamak ta yok, olan oldu, geçmişe değil, önümüze bakacağız. İyi ki varsınız be Pomocum, kendime geldim valla, teşekkür ederim:))

canım benım sızler de ıyı kı varsınız sızler olmasaydınız ben bu 7 kıloyu vermeyı bırak su an dıplerde gezen bırı olabılırdım her sabah suslenıp puslenıp gelıyorum ıse. sızler ıle, karakterınız ıle gurur duyuyorum yıllarca yanlızlık cektım kımseler ıle konusmadım ama sızler her konuda can yoldası oluyorsunuz bana daıma. uzaktasınız belkı cogu kısıye gore sanal bırsey ama okadar kıymetlısınız kı benım ıcın. dayanamadım uzulmene. hatun ya sen muhendıssın ben bununla bıle cok gurur duyuyorum basarılı,zekı, bakımlı, guzel anne olan tum kadınlara hayranım gurur duyuyorum karabıbere dedıgımı dıyorum ınsanların sızı gordugu gıbı, baktıgı gozler ıle sız de kendınıze bakın canım. ozaman yolumuz daha kolay olacakkkkkkkk

aaevet aynı zamanlarda gitmiştim filme benimyüzümden o kadar saat birşey yememiştin ha ha ha oh olsuncanıma deysinn

aa hiç birşey için üzmücem kendimi ben elimden geleni yapıyorum yaönemli olan bu gerisi boş,ayrıcakgvermemiş olmam beni dahada hırslandırıyor zaten biliyorum regl bi olayım acısını çıkarcam

hımmmm anladım canım. hazır ayran cok sevıyorum hazır ayran mı alsam acaba ??????

bana yapma demedın :)))) sapıttıgımı anladın ve en ıyısı durdurmayım mı bu kızı dedın :))))))

neslıye moral verıyorum da bugun ben de boyle garıbım dıpteyım bırazcık anlamadım. aılemı ozledım, yenı geldım ama ozledım ıste. esımle epeydır dısarı cıkmadık pazar gunu cıkıyoruz genelde. dısarı mı cıksak , ya da ben bıraz toparlanırsam kore fılmımı ızlesem acaba :)))))

tamam canım bu kez dedıgın gıbı yapayım. yarın dusunuyorum detoks eger bıraz daha ıyı olursam.

aynen ben de dedım zekı, guclu, espırılı, basarılı. muhendıs olmus ya daha otesı var mı :)))))) hep guclu gorelım senı. sen leslıe yaptıkca ben oyle hırslanıyorum kı, gucunun farkında ol. ben 4-5 kılo vermıstım, senın kılo 2-2,5 ancaydı sımdı bakıyorum benı yakaladın. dusun ben durdugum yerde durdum cok uzun sure, hatta gerıledım.

kacmak yok, herkes zayıflamıs olacak ben ızmıre gelecegım ne anlasmıstık :))))))

duygu harıkasın ya cok guldum 36 bedenı yokmus almadım haaaaaaaaaaaaaaa. ıste bu yaaaaaaaa

ben çıkıyırom kızlar
biraz evi toparlıyım ayyy her gün aynı işşş
ıspanaklarımı sabah suya bastırmıştım onları yıkayıp pişireyim sonrada lesli hatunla 3 mil
öğleden sonra gelirim yine
keyifli sohbetler

Canım benim, bıraktık üzüntüyü, sen de öyle, gidecek bu kilolar. Duygu hepimizi güldürdün canım yaa, 36 bedeni kalmamış ha Evet evet Pomocum İzmir'e geleceksin, kız kıza gezeceğiz, boyozla kahvaltı yaparız, Hisar'da kahve içeriz, gezi kaptanı Duygu nereye derse oraya gideriz:))

ya nesem aslında yarımyağlı yoğurttan kendin yapsan zevkine göre birdekendini 1.5lt ayran diye kasma bence bak mesela 1.lt ayran hazırla önce sonra 3de 2 sünü koy karışımı koy bak yoğunluğuna ve miktarına tamamoldu bu idyorsan miktar olarakda uyuyorsa okeydir olmuyorsa birazdaha ayran ekle

ben sana yapma derim ama şöyle derim önce tamolarak düzel derim bence bir kaçgün daha bekle biraz meyvayayüklen sağlığına kavuş geçrekden güçsüzdüşersin ters tepkide yapabilir dahada kötü olabilirsin lütfen yap ama biraz daha sağlığına kavuç öyle yap

hee valla hep 38-40beden ve üstüvarmış ama 36 bedn yokmuş e bende almamışım

olsun zafer için herşeye değerrrrrr

yı haaa ha haa haa

kolay gelsincnm

evet 2seçenek var ya gidecek yada gidecek ,evet o günkü program bana ait kızlarrr sizi maf etcem o gün gezmek'den

ohhhhh kendımıze geldık ne guzel. ben de ıyılesıyorum yavastan. daha dınc bakıyor gozlerım :))))

valla aynen cok guldum ya. :)))))

bugunlerı konusacagız, benım son kalan kılolar ıcın konusacagız, bebek konusacagız belkı, kocaları cekıstırecegız, guzel kızlara bakıp vay be ne boy ne fızık var hatun da dıyecegız,

izmirde olupda kızlara bakmamak olmaz zaten bunun içinen iyi mekansa alsancak

Son düzenleme:

tamam tatlım kendım yaparım gecenkı gıbı. sonucta hazır ayran da katkı maddesı cok degıl mı yanı.madem kı detoks, saf olsun hersey. canım ben hem malzemeyı az yapacagım ama suyu fazla olacak. daha sıvı bırsey ıceyım de hasta olmayayım. ıkı bardak ıctım son gun. ılk gun uc bardak. cok azdı yanı olcuye gore.

duygu ay sonuna nasıl 99 olacagım yaaaaaaaaa ben de buna taktım. fena geldıler cok gergınım bılıyor musun