2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hıhh şimdioldu benim arkadaşarım böyle olmalı

şimdi soruyorum size dışarda yağmur yok ama havakapalı neslinin o sevdiği alışverişmerkezine gitsemmi aceppp ???

Valla ne tesadüf yaa, senin alışveriş merkezi benim alışveriş merkezi oldu:)) Valla şu sunum işi olmasa ben de gelirdim:)) Önce çevresinde 3 tur atar, sonra park ederdim:))) Bence git, sakindir de şimdi nasıl olsa. Kuzey seviyor mu peki, sıkılmıyor mu?

hıhh şimdioldu benim arkadaşarım böyle olmalı

şimdi soruyorum size dışarda yağmur yok ama havakapalı neslinin o sevdiği alışverişmerkezine gitsemmi aceppp ???

bence kesınlıkle cık canım. ben olsam hıc durmam. kuzıs hasta olmaz dıye dusunuyorum madem kı yagıs yok. bıraz dolas gel guzel olur. bır de bır guzellık yap ve kendıne bır elbıse al. 20 kılo veren bır hatun olarak senı bır elbıse ıle gormek ıstıyorum yaaaaaaa

he valla boyle olmalıyız yoksa bu hayat ve bu kılolar bızı yer bıtırır valla

evet artık o aleşveriş mekrezi senin sanahediye ettim,ay ne güzel olurdu yaa ,bencede gideyim kendime hediye alasım var oğlanada pastel boya defter alayım kuzey uyumlu çocuk tabi joker mağazasının önünde geçmediğimiz takdirde:))))

oooooooo cesmıcık de gelmıs.

ıyı yaptın canım ya. bıraz kafan dagılsın dıye gel dedım sana. daha ıyı olmana sevındım canım. hayat bu, bak baldamlasının annesı öldu, bır hafta once benım komsum mıde kanserınden öldu 40 yasındaydı kadın. ıkı tane kucuk cocuk, ıssız bır adam kaldı gerıye cunku adam ehrseyını satmıs tedavı ıcın.

evet elbıse al kendıne lutfen :))))) bak ıcıme dogmus sanırım. kendıne hedıye alasın varmıs kendıne elbıse al ozaman

bütün geçmişi okudum ve geldimmm, merhaba hanımlaarrr

duygucugum ve neslicigim detoksunuz bitti, geçmiş olsun, verdigin kilolarda hayırlı olsun ve kalıcı olsun umarım

pomocugum sabahki msj ın içinde çok teşekkür ederim. anck gelebildim, yurtta bütün arkadaşlar bi fenayız da birbirimizi toparlamaya çalışıyoruz.

enerjiniz bol, neşeniz daim olsun bu arada kızlarr

yokyaşurdan sahile incem bincem kapısında incem benim içinzor olan hazırlanmak :))))

Aynen öyle ama alsancak kısmından emin değilim, karşıyaka da çok fena çünkü o bakımdan:))
şimdikarşıyaka seni benim gibi ve sokak şılkığında olan çok genç kız var ama alsancak genelde godomanların mekanı yani ben şahen alsancağı podyum gibi görüyorum see wıstın the house önü ve gül sokak,eskiden kıbrıs şehitler caddesi ama şimdi çakma kız çok orda
ben ızmır hatunlarını gordukten sonra, kesın olum orucuna gırıp son kıloları da verırım ozaman :))))))))
izmir hatunları geçrkden güzeldir izmirekarşı acayip bir aşk var o ayrı ama sennide gözlerin yeter kuzum,boşver sen benim espirilerimie güler yüzüme neslinin keyifli sohbetine daldınmı etrafı görmezsinn

Hoşgeldin canım, toparlandın mı biraz daha? İnsan gerçekten sarsılıyor ama hayat devam ediyor. Yaşanan herşeyden ders alıp yola devam etmek gerekiyor. Nasılsın? Projelerin nasıl gidiyor?

valla canım sen msj atmamış olsaydın daha geç gelirdim büyük ihtimalle. once bi facebook ta kim ne yapmış die didikleme faslım oluyor çünkü bnm ondan önce burayı açtım ama bu sefer

malesef hayat böyle de canım işte kaybettigimiz insan çok genç olunca, bide ister istemez kendimi arkadaşımın yerine koyuyorum, hepten kötü oluyorum. ama düşünmemeye çalışacam artk, valla yeniden ilaca başladım bu yuzden. ara tatile kadar devam edecem, bu ara zaten arada nefes alamıodm yine, ilk bu haberi aldıgımda bildigin kasıldım kaldım yani. o yuzden tatile kadar kullancam bakalım sonrasında doktor ne diyecek

neyse yaa konuşmalarınızı okudum maşallah çok hoş sohbet ama hep planlar izmir üzerine. ankaraya ne zamn geliyosnuzzz

merhaba canım

daha ıyı olmana sevındım.bıraz dısarı cık eger jurın falan yoksa ya da dersın. ıyı gelecektır. bugun burda gunes var ama cok ınanılmaz ruzgar da var. dunku soguk havanın etkısı. cok sapıtık bır kıs yasıyoruz bu yıl. sureklı soguk var sureklı yagıs kar yagıyor ama hemen erıyor garıp bır ıc anadolu kısı oluyor bu yıl. ankarada da benzer hava vardır bugun sanırım.

slm cnmm ,enerjimden bir parça sanada yolluyorum

ankaraya en yakın cıkartmayı ben yapabılırım, bırara gelırım soz :)))))) bır pazar sabahı ınıp aksam bıle donebılırım mesafe yakın. esımden ızın cıkarsa gelırım.

hapa baslamasaydın keske dıyecegım ama yıne de belkı en dogrusu olmustur bılemıyorum

Bak "gül sokak" deyince orda dururum:)) Çok haklısın, ben kıbrıs şehitler diye düşündüm ve ondan karşıyaka da yarışır dedim. Ayy gül sokağa gitmeyeli ne kadar oldu yaaa. Neyse şu işleri halledeyim, Antep'e de gidip dönelim, ilk fırsatta gül sokağa gitmem lazım. Hatta mağaza falan gezmek lazım oralarda:)

anammmmmm hazırlanmak zor degıl ayıp ayıp. yatarken bıle bakımlı olan usenmeyen hatuna bak yaaaaaaaa :))))

taytın var mı bakayım, uzun kazak ya da hırka, uzun cızme, sacları tepeden bagla. yandan da bır canta, hadı bakalım cıtır bır anne olarak yollara dokul :))))))

anammmmm kac ya. psıkolojı bozucu bıryermıs ızmır. ıyıce zayıflayım da oyle geleyım :)))))

guzel olmaz mı canım ya, tum mankenler oyuncular ordan cıkıyor :))))) hımmmm gozlerım demek, malatyadakı arkadasımın da dedıgı gıbı sermayeye ıyı bakmak lazım uzulmemek aglamamak lazım kırısık olmasın dıyor. en buyuk sermayen yuzun, ıyı bak kızım dıyor bana :)))))

Hoşgeldin canım, toparlandın mı biraz daha? İnsan gerçekten sarsılıyor ama hayat devam ediyor. Yaşanan herşeyden ders alıp yola devam etmek gerekiyor. Nasılsın? Projelerin nasıl gidiyor?

daha iyiyim canım bugun, sakinleştirici almıştım dün bugun almadım ama, kalktım kahvaltımı ettim şimdi sizlerle keyif yapıyorum sonra çalışmaya devam yine

uzun zamandır sürekli bir ders çalışma modunda oldugumdan yatagımı özlemişim resmen. dün zorunlu zamanlar hariç hiç çıkmadım da bugun biraz daha yatıp sonrasında vedalaşmak zorunda kalacam malesef

valla dışarı dün de çıkmadım bugunde çıkmayacam sanırım pomo cum, inanılmaz bir soğuk var çünkü. rüzgar pek fark edilmiyor ama ayaz mıdır nedir hava çok fena soğuk. valla bu kış Allah yardımcımız olsun, fena bir hava var yani, neyse ki kışın en yoğun olacagı zamanlar şubat ayında evde olacam, orası biraz daha ılık oluyo. ama sana Allah yardım etsin Pomomm..

sunum cok surer mı neslı ????? bence sız bugun ortak yakın bır yerde bulusun. sabahkı kasvetlı durumunda kurtulmanın en ıyı cozumu bu geldı bana. gıdın bıraz alısverıs yapın, elbıse alın ıkınız de kendınıze ve şöyle benım gıbı ozguvenle resım ekleyın :))))))) nasıl fıkır ama

kıbrıs şehitler caddesini salla ,gül sokağına gidip mağaza gezmeden dönmek zaten olmazz:)))

Çeşmi, İzmir dururken ne işimiz var Ankara'da:))) Şaka şaka oranın da ayrı güzellikleri var. Sen de gel kuzum İzmir'e, başımızın üstünde yerin var, seni de gezdiririz. Hem denizimiz var bizim:))