- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.141
slm cnmm ,enerjimden bir parça sanada yolluyorum
ankaraya en yakın cıkartmayı ben yapabılırım, bırara gelırım soz :)))))) bır pazar sabahı ınıp aksam bıle donebılırım mesafe yakın. esımden ızın cıkarsa gelırım.
hapa baslamasaydın keske dıyecegım ama yıne de belkı en dogrusu olmustur bılemıyorum
anammmmmm hazırlanmak zor degıl ayıp ayıp. yatarken bıle bakımlı olan usenmeyen hatuna bak yaaaaaaaa :))))
taytın var mı bakayım, uzun kazak ya da hırka, uzun cızme, sacları tepeden bagla. yandan da bır canta, hadı bakalım cıtır bır anne olarak yollara dokul :))))))
anammmmm kac ya. psıkolojı bozucu bıryermıs ızmır. ıyıce zayıflayım da oyle geleyım :)))))
guzel olmaz mı canım ya, tum mankenler oyuncular ordan cıkıyor :))))) hımmmm gozlerım demek, malatyadakı arkadasımın da dedıgı gıbı sermayeye ıyı bakmak lazım uzulmemek aglamamak lazım kırısık olmasın dıyor. en buyuk sermayen yuzun, ıyı bak kızım dıyor bana :)))))
Çeşmi, İzmir dururken ne işimiz var Ankara'da:))) Şaka şaka oranın da ayrı güzellikleri var. Sen de gel kuzum İzmir'e, başımızın üstünde yerin var, seni de gezdiririz. Hem denizimiz var bizim:))
daha iyiyim canım bugun, sakinleştirici almıştım dün bugun almadım ama, kalktım kahvaltımı ettim şimdi sizlerle keyif yapıyorum sonra çalışmaya devam yine
uzun zamandır sürekli bir ders çalışma modunda oldugumdan yatagımı özlemişim resmen. dün zorunlu zamanlar hariç hiç çıkmadım da bugun biraz daha yatıp sonrasında vedalaşmak zorunda kalacam malesef
valla dışarı dün de çıkmadım bugunde çıkmayacam sanırım pomo cum, inanılmaz bir soğuk var çünkü. rüzgar pek fark edilmiyor ama ayaz mıdır nedir hava çok fena soğuk. valla bu kış Allah yardımcımız olsun, fena bir hava var yani, neyse ki kışın en yoğun olacagı zamanlar şubat ayında evde olacam, orası biraz daha ılık oluyo. ama sana Allah yardım etsin Pomomm..
sunum cok surer mı neslı ????? bence sız bugun ortak yakın bır yerde bulusun. sabahkı kasvetlı durumunda kurtulmanın en ıyı cozumu bu geldı bana. gıdın bıraz alısverıs yapın, elbıse alın ıkınız de kendınıze ve şöyle benım gıbı ozguvenle resım ekleyın :))))))) nasıl fıkır ama
izmire hiç gitmedim yaa çok istiyorum ama şuan öğrenciyim malumhele bi mezun olayım işim olsun para kazanayım ondan sonra tek tek hepinize gelecemm taze mimar kutlaması yapacaz sizlerle
saolasın Duygucumm aldım kabul ettimm enerjiden ohhhh
sen ne zaman nasıl ayarlarsan canım daha önce de dedim her zaman hepinizin başımın üstünde yeriniz var
ben hapı bırakırken de doktor demişti canım eğer kendini kötü hissedersen başla yeniden bi şimdilik bırakmayı deneyelim die. bu sene son sınıf stresi, dersler çok faln derken zorlanıyodum ben zaten. hatta annem haftalardır diyor bana başla okul bitince bırakırsın o zman daha rahat olcan die ama ben dayanacam diyodum. ama dün baktm ki dayanamıyorum artık, nefes alamadıkça göğsümü sıkmaktan şuan acı çekiyorum resmen. o yuzden canım kullanalım bakalım biraz daha da bırakmak için önümde zamanım olur inşalah nasılsa
Valla sunum geceye kadar sürer de, uykusuz kalmam inşallah diye düşünüyorumBir de Duygu ile benim ortak yakın bir yer bulmamız çok zor, en yakın yere bile ikimizin de gitmesi 1 saat en az Benim işim olmasa ayarlardım da, bir dahaki sefere. En kötü ihtimal baharda üçümüz buluşacağız zaten:))
canım ben bu yıl rahatım. cunku pantolonlarım bollastı dıye ınce tayt gıyebılıyorum alttan. o da sıcak ttuyor hem platınlı ayagım soguktan katılasmıyor bu sekılde hem de genel olarak usememıs oluyorum. sebze alısverısımı, ısyerındekı arkadasıma yaptırıyorum o haftalık alısverıs yapıyor ısyerımız ıcın. pazardan taze taze alıyor yesıllık bulamıyordum ben dogru durust marketlerde. yazdan berı o yapıyor cok ıyı oluyor. servıse yerlestırıyorum ve aksam esımle eve getırıyoruz ufak tefek dıger alısverıslerı bazen esımle bazen sadece esım yapıyor hava cok soguksa ozellıkle kar varsa ben hıc cıkmıyorum korkudan zaten. ıse gelırken de rahatım. yuruyus olsun dıye yolumu uzatıyorum normalde ama hava cok soguksa evın onunde ınıp onunden bınebılıyorum resmen. cunku servıs soforumuz ıle aynı mahalledeyız. oyuzden anlayacagın kısı cok kotu hıssetmıyorum sukur ama evden sııntılıyız cunku evımız soguk oluyor petegın onunden ayrılmıyorum oraya yatak yapıp yatıyoruz zaten. cozumu boyle bulduk.
aslınca pomo cum şöyle altı kalın ve kaymayacak bir bot alsan da kendine yavaş yavaş korkunun üzerine gidip bi kara çıksan, yani en azından kar yagarken. hem o zaman çok kaygan da olmuyor yerler, hem de ben deniz çocugu olmama ragmen karın o haline bayılırım. kar yagarken inanılmaz bir mutluluk oluyor üzerimde, yok böyle bi keyif yanisen de iç anadoludasın, iklimlerimiz aynı sonuçta, denemeni isterim canım yaa. ama tabi kendi saglık durumunu kendin bilirsin tabi de yine de bu keyifi bi yaşasan korku falan kalmaz belki de
benim de ananem ankara soğuk oluyor diye 3 takım atkı + bere örmüş bana, şimdi de kazak örüyomuşben bildigin kurutplarda yaşıyo muamelesi görüyorm ananem tarafından
nısan ayında sen de gel ozaman. hanı benım unlu planım var ya sen de takıl bıze. yeme ıcme bızden olur ogrencı kıyagı. sen yol parası ayarla gel. :))))))
canım benım cumartesım yok, cumartesım olsa ben hep gezerım hele kı bu yıl. pek bır gezentı oldum duramıyorum valla :))))) gelırım ıns.
hımmmm canım anlıyroum baya agır gecıyormus sen kullan ozaman
Çeşmi, yarın ve öbür gün yapacağım sunumda sanayide ve binalarda enerji verimliliği anlatacağımSen seversin bu konuları
evet kızlr meteorolojinin resmi sitesinden baktım yarın yağmuryok cuma biraz güneşli ya yarın yada cumaçıkayım bugün yağmutlu gözüküyor o yüzdencesaret edemedimmm
Pomo, Duygu ile ben nasıl oturuyoruz biliyor musun, İstanbul'u düşün birimiz Anadolu yakasındayız, birimiz Avrupa yakasında, öyle anlatayım:) O yüzden aynı şehirdeyiz ama bazı gün ve saatlerde Duygu'nun oralara gitmek, Manisa'ya ya da Aydın'a gitmekten daha zor:) Doğru ifade ettim mi Duygucum?
her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))izmire hiç gitmedim yaa çok istiyorum ama şuan öğrenciyim malumhele bi mezun olayım işim olsun para kazanayım ondan sonra tek tek hepinize gelecemm taze mimar kutlaması yapacaz sizlerle
aramızda deniz var:))))Valla sunum geceye kadar sürer de, uykusuz kalmam inşallah diye düşünüyorumBir de Duygu ile benim ortak yakın bir yer bulmamız çok zor, en yakın yere bile ikimizin de gitmesi 1 saat en az Benim işim olmasa ayarlardım da, bir dahaki sefere. En kötü ihtimal baharda üçümüz buluşacağız zaten:))
ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))hadı yaaaaaaa cokmus canım ya. bız de ceneye dustuk senı engellıyoruz yaaaa
hımmmmm demek uzaksınız canım. neyse baska sefere yaparsınız artık. evettttttt kıskanırım ben sımdı. benden once bulusmayın :)))))
yok yok bulusun ya. cocuk gıbı kıskanclık yapmayayım :))))))
Pomo, Duygu ile ben nasıl oturuyoruz biliyor musun, İstanbul'u düşün birimiz Anadolu yakasındayız, birimiz Avrupa yakasında, öyle anlatayım:) O yüzden aynı şehirdeyiz ama bazı gün ve saatlerde Duygu'nun oralara gitmek, Manisa'ya ya da Aydın'a gitmekten daha zor:) Doğru ifade ettim mi Duygucum?
sevmedım bak bunu yaaaaaaaaaaa. tüh. sana elbıse aldıracaktım ben oysa :))))))
her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))
aramızda deniz var:))))
ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?