2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm cnmm ,enerjimden bir parça sanada yolluyorum

saolasın Duygucumm aldım kabul ettimm enerjiden ohhhh

sen ne zaman nasıl ayarlarsan canım daha önce de dedim her zaman hepinizin başımın üstünde yeriniz var

ben hapı bırakırken de doktor demişti canım eğer kendini kötü hissedersen başla yeniden bi şimdilik bırakmayı deneyelim die. bu sene son sınıf stresi, dersler çok faln derken zorlanıyodum ben zaten. hatta annem haftalardır diyor bana başla okul bitince bırakırsın o zman daha rahat olcan die ama ben dayanacam diyodum. ama dün baktm ki dayanamıyorum artık, nefes alamadıkça göğsümü sıkmaktan şuan acı çekiyorum resmen. o yuzden canım kullanalım bakalım biraz daha da bırakmak için önümde zamanım olur inşalah nasılsa

ivett o yüzden ağlayıp çizgilerine yer belirleme:)))
yaa üşeniyorum ne biliyimm dur bi hava durumuna bakayımm:))))

Çeşmi, İzmir dururken ne işimiz var Ankara'da:))) Şaka şaka oranın da ayrı güzellikleri var. Sen de gel kuzum İzmir'e, başımızın üstünde yerin var, seni de gezdiririz. Hem denizimiz var bizim:))

izmire hiç gitmedim yaa çok istiyorum ama şuan öğrenciyim malum hele bi mezun olayım işim olsun para kazanayım ondan sonra tek tek hepinize gelecemm taze mimar kutlaması yapacaz sizlerle

canım ben bu yıl rahatım. cunku pantolonlarım bollastı dıye ınce tayt gıyebılıyorum alttan. o da sıcak ttuyor hem platınlı ayagım soguktan katılasmıyor bu sekılde hem de genel olarak usememıs oluyorum. sebze alısverısımı, ısyerındekı arkadasıma yaptırıyorum o haftalık alısverıs yapıyor ısyerımız ıcın. pazardan taze taze alıyor yesıllık bulamıyordum ben dogru durust marketlerde. yazdan berı o yapıyor cok ıyı oluyor. servıse yerlestırıyorum ve aksam esımle eve getırıyoruz ufak tefek dıger alısverıslerı bazen esımle bazen sadece esım yapıyor hava cok soguksa ozellıkle kar varsa ben hıc cıkmıyorum korkudan zaten. ıse gelırken de rahatım. yuruyus olsun dıye yolumu uzatıyorum normalde ama hava cok soguksa evın onunde ınıp onunden bınebılıyorum resmen. cunku servıs soforumuz ıle aynı mahalledeyız. oyuzden anlayacagın kısı cok kotu hıssetmıyorum sukur ama evden sııntılıyız cunku evımız soguk oluyor petegın onunden ayrılmıyorum oraya yatak yapıp yatıyoruz zaten. cozumu boyle bulduk.

Valla sunum geceye kadar sürer de, uykusuz kalmam inşallah diye düşünüyorum Bir de Duygu ile benim ortak yakın bir yer bulmamız çok zor, en yakın yere bile ikimizin de gitmesi 1 saat en az Benim işim olmasa ayarlardım da, bir dahaki sefere. En kötü ihtimal baharda üçümüz buluşacağız zaten:))

izmire hiç gitmedim yaa çok istiyorum ama şuan öğrenciyim malum hele bi mezun olayım işim olsun para kazanayım ondan sonra tek tek hepinize gelecemm taze mimar kutlaması yapacaz sizlerle

nısan ayında sen de gel ozaman. hanı benım unlu planım var ya sen de takıl bıze. yeme ıcme bızden olur ogrencı kıyagı. sen yol parası ayarla gel. :))))))

canım benım cumartesım yok, cumartesım olsa ben hep gezerım hele kı bu yıl. pek bır gezentı oldum duramıyorum valla :))))) gelırım ıns.

hımmmm canım anlıyroum baya agır gecıyormus sen kullan ozaman

Çeşmi, yarın ve öbür gün yapacağım sunumda sanayide ve binalarda enerji verimliliği anlatacağım Sen seversin bu konuları

hadı yaaaaaaa cokmus canım ya. bız de ceneye dustuk senı engellıyoruz yaaaa

hımmmmm demek uzaksınız canım. neyse baska sefere yaparsınız artık. evettttttt kıskanırım ben sımdı. benden once bulusmayın :)))))

yok yok bulusun ya. cocuk gıbı kıskanclık yapmayayım :))))))

aslınca pomo cum şöyle altı kalın ve kaymayacak bir bot alsan da kendine yavaş yavaş korkunun üzerine gidip bi kara çıksan, yani en azından kar yagarken. hem o zaman çok kaygan da olmuyor yerler, hem de ben deniz çocugu olmama ragmen karın o haline bayılırım. kar yagarken inanılmaz bir mutluluk oluyor üzerimde, yok böyle bi keyif yani sen de iç anadoludasın, iklimlerimiz aynı sonuçta, denemeni isterim canım yaa. ama tabi kendi saglık durumunu kendin bilirsin tabi de yine de bu keyifi bi yaşasan korku falan kalmaz belki de

benim de ananem ankara soğuk oluyor diye 3 takım atkı + bere örmüş bana, şimdi de kazak örüyomuş ben bildigin kurutplarda yaşıyo muamelesi görüyorm ananem tarafından

evet kızlr meteorolojinin resmi sitesinden baktım yarın yağmuryok cuma biraz güneşli ya yarın yada cumaçıkayım bugün yağmutlu gözüküyor o yüzdencesaret edemedimmm

Pomo, Duygu ile ben nasıl oturuyoruz biliyor musun, İstanbul'u düşün birimiz Anadolu yakasındayız, birimiz Avrupa yakasında, öyle anlatayım:) O yüzden aynı şehirdeyiz ama bazı gün ve saatlerde Duygu'nun oralara gitmek, Manisa'ya ya da Aydın'a gitmekten daha zor:) Doğru ifade ettim mi Duygucum?

canım ben oyle gıyıyorum zaten. kar ılk yagarken cıkarım duramam cok severım ama azıcık sertlestı mı buz oldu mu benım pılım bıtıyor ben oldum olası korkan bırıyımdır dusunce ıyıce korkar oldum yenıden aynı seyı yasarsam, ALLAH korusun depresyona kesın gırerım ben. cok kotuydu agrısı, koturum kalmak, ayagım bozulması omur boyu bozuk sekılsız bır bılegım var dusun. dıkıs ızı, dıger ayaktan daha buyuk bır ayak kaldı bana mıras mısalı.

ben kayserıde okurken benım annem de cok ormustu cunku adanadan kayserıye gıtmek cok buyuk bır olaydı :))))))

nısan ayında sen de gel ozaman. hanı benım unlu planım var ya sen de takıl bıze. yeme ıcme bızden olur ogrencı kıyagı. sen yol parası ayarla gel. :))))))

ama o zamanda ben hala öğrenci oluyorum ki daha gelemem sanırım sonbaharda plan yaparsanız ona kesin gelirim ama

eşin de sonra isyan bayragı açmasın evde

Çeşmi, yarın ve öbür gün yapacağım sunumda sanayide ve binalarda enerji verimliliği anlatacağım Sen seversin bu konuları

ayy sorma bayılırımmm bu konuların anlatıldı dersi 3 kere aldım bende ancak geçebildim gerçi geçtigim zamanda AA ile geçtim ama neysee

vayyyyyyyyyyyyy cok uzaksınız yaaaaaaaa hakıkaten. sız benı bekleyın en ıyısı :))))))

her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))

aramızda deniz var:))))
ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))

hımm vupurla çok kolay ,ama trafikde zor tabi imkansız değil:)))

her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))

aramızda deniz var:))))

ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))

yaaaaaaaaa nezaman bulustunuz bakem sız hıc de soylemıyorlar ha. sız benım kusme huyumu bılmıyorsunuz tanısmadınız küseyim de gorun sız hem bulusuyorlar hem saklıyorlar