- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.161
canım ben oyle gıyıyorum zaten. kar ılk yagarken cıkarım duramam cok severım ama azıcık sertlestı mı buz oldu mu benım pılım bıtıyor ben oldum olası korkan bırıyımdır dusunce ıyıce korkar oldum yenıden aynı seyı yasarsam, ALLAH korusun depresyona kesın gırerım ben. cok kotuydu agrısı, koturum kalmak, ayagım bozulması omur boyu bozuk sekılsız bır bılegım var dusun. dıkıs ızı, dıger ayaktan daha buyuk bır ayak kaldı bana mıras mısalı.
ben kayserıde okurken benım annem de cok ormustu cunku adanadan kayserıye gıtmek cok buyuk bır olaydı :))))))
Yaa, Duygu evde elbisen vardır senin, hadi giy de fotoğraf çekil:)) Ben çok severim aslında yağmurlu havalarda evde kıyafet denemeyi:))
sevmedım bak bunu yaaaaaaaaaaa. tüh. sana elbıse aldıracaktım ben oysa :))))))
her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))
aramızda deniz var:))))
ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))
evetttttttttttttt elbıseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
al beni duygu kardeşine alllkendim diye övmüyorum ama pek becerikliyimdir, elimden her iş de gelir hem, bak yemek yaparım örgü örerimm
al beni duygu kardeşine alllkendim diye övmüyorum ama pek becerikliyimdir, elimden her iş de gelir hem, bak yemek yaparım örgü örerimm
Bi dakka yaaa, ne oluyor orada bakem, hem benim de kardeşim var, ben de talibim:)) 20 yaşında, boylu poslu:))
Bi dakka yaaa, ne oluyor orada bakem, hem benim de kardeşim var, ben de talibim:)) 20 yaşında, boylu poslu:))
hımm güzel vasıflar:))
kardeşiminadıgökhan88 lü üniversite mezunu rodi mağazasında müdür muğlaya çıktı bölgesi yeni gitti yalnız yaşıyor 1.78 boyunda fit yalının kısa saçlı hali
kıskançççççççççççççççççççççççççççççççç
kıskanççççççççççççççççsençekli bakem önce ben taliip oldum
hımm güzel vasıflar:))
kardeşiminadıgökhan88 lü üniversite mezunu rodi mağazasında müdür muğlaya çıktı bölgesi yeni gitti yalnız yaşıyor 1.78 boyunda fit yalının kısa saçlı hali
kavga etmeyin benim için, ben ikinizin kardeşini de alırımmm
Duygu, benim kardeşimin adı da Gökhan:)) Benim ki 92 doğumlu, seninki yaş olarak geçti:) Ama benim kardeşimin boyu 1.82 cm, fit, sarışın ama renkli gözlü değil, kendisi Sanat Tarihi okuyor, Denizli'de yaşıyor:))
Pomo nereye gittin gülüm, çeşmi için yarış yapıyoruz, sende de vardır kesin kardeş:))
düşünmem lazımm:))ben aldım gitti duygu sen de veriyo musun bana
ana şuna bak kız yolarım seni bizm kardeşlerimizi düşmanm ıetccenkavga etmeyin benim için, ben ikinizin kardeşini de alırımmm
anam adaşlar emme küçük senin kardeş daha ,benim babam antalyalı ama denizlide büyümüş birton akrabağ var orda,benim kardeş işletme okudu askerliğini yaptı şimdi kendi ekmeğini kazanıyor ALLAHA şükürDuygu, benim kardeşimin adı da Gökhan:)) Benim ki 92 doğumlu, seninki yaş olarak geçti:) Ama benim kardeşimin boyu 1.82 cm, fit, sarışın ama renkli gözlü değil, kendisi Sanat Tarihi okuyor, Denizli'de yaşıyor:))
düşünmem lazımm:))
ana şuna bak kız yolarım seni bizm kardeşlerimizi düşmanm ıetccen
anam adaşlar emme küçük senin kardeş daha ,benim babam antalyalı ama denizlide büyümüş birton akrabağ var orda,benim kardeş işletme okudu askerliğini yaptı şimdi kendi ekmeğini kazanıyor ALLAHA şükür
yaaaaaaaaa nezaman bulustunuz bakem sız hıc de soylemıyorlar ha. sız benım kusme huyumu bılmıyorsunuz tanısmadınız küseyim de gorun sız hem bulusuyorlar hem saklıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?