2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

doğru diyosun tabi canım sen daha iyi bilirsin kendini. ama iç anadoluda yaşayan bir insanın kardan ayrı kalması imkansız o yuzden dedim. dilerim Allahtan bir daha öyle bişey yaşatmasın sana. hepimize de tabi ayrıca

aslında örgüyü bende çok severim, azcık beceredebiliyorum da şuan okuldan alamıyorum elime, ara tatilde belki hırka falan örebilirim kendime

her zaman beklerim cnmmmsenikardeşimemi alsam acaba:)))

aramızda deniz var:))))

ha ha güldürdünbeni buluşmayın haa geçecen sen bunları biz buluştuk bile sizesöylemedikk:)))

al beni duygu kardeşine alll kendim diye övmüyorum ama pek becerikliyimdir, elimden her iş de gelir hem, bak yemek yaparım örgü örerimm

evetttttttttttttt elbıseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızım senin canımmı sıkılıyor benle uğraşıyonn:))))) ulen ben dışarı çıkmaya üşeniyom sen bana elbise denetcen üşürüm ben üşürüm hem şansını kaybettin yazlıkları kaldırdımm kışlık elbisem yok geçen yılkilolu birbayandım bu yıl patlalon gömlek tunik dışında birşey almadım altıma alırımda üstüme almakda istemiyorum çünkü hala dha üst bedenim 40 boşaalmışgibi hissediyorum

al beni duygu kardeşine alll kendim diye övmüyorum ama pek becerikliyimdir, elimden her iş de gelir hem, bak yemek yaparım örgü örerimm

hımm güzel vasıflar:))
kardeşiminadıgökhan88 lü üniversite mezunu rodi mağazasında müdür muğlaya çıktı bölgesi yeni gitti yalnız yaşıyor 1.78 boyunda fit yalının kısa saçlı hali

Duygu, benim kardeşimin adı da Gökhan:)) Benim ki 92 doğumlu, seninki yaş olarak geçti:) Ama benim kardeşimin boyu 1.82 cm, fit, sarışın ama renkli gözlü değil, kendisi Sanat Tarihi okuyor, Denizli'de yaşıyor:))

yaa senin kardeşinin özellikleri de iyiymişş şimdi kararsız kaldımm hem ben yaşa hiç takılmam yani hepsi olur hepsi kabulumm

Pomo nereye gittin gülüm, çeşmi için yarış yapıyoruz, sende de vardır kesin kardeş:))

evet pomom yaa yok mu sende de kardeş onu da alayım kendimee

ben aldım gitti duygu sen de veriyo musun bana
düşünmem lazımm:))

kavga etmeyin benim için, ben ikinizin kardeşini de alırımmm
ana şuna bak kız yolarım seni bizm kardeşlerimizi düşmanm ıetccen
anam adaşlar emme küçük senin kardeş daha ,benim babam antalyalı ama denizlide büyümüş birton akrabağ var orda,benim kardeş işletme okudu askerliğini yaptı şimdi kendi ekmeğini kazanıyor ALLAHA şükür

tamam sizi düşman etmeden seçim yapayım ben en iyisi neslicim üzgünüm ama duygunun kardeş kazandı ona varmaya karar verdim ama duygu beni almıyor sanırımmm

kızlar çokhareketsiz kaldımm kalkayım biraz etrafı bir daha bozup toparlayım:))))
sabah lesliyi yapmadım artık öğleden sonra yaparım yada kalkıp yapayım şimdi sonra öğle yemeği oğlan uyusunyine pilates
yeşil çayımı alıp girerim öğleden sonra

yaaaaaaaaa nezaman bulustunuz bakem sız hıc de soylemıyorlar ha. sız benım kusme huyumu bılmıyorsunuz tanısmadınız küseyim de gorun sız hem bulusuyorlar hem saklıyorlar

Yeme bunları Pomom, Duygu bugün gününde:)) Beni kendime getirdi bugün bu neşesiyle gerçi:)) Kız küsme huyun var mı gerçekten? Ayy ben tipik Karadenizliyimdir, çabuk parlar çabuk sönerim ve küs kalamam:)

slm kızlar yine geç kaldım. kızımın doğum günü bugün hazırlık yapıyorum. sabah tartıldım 700 gr daha gitmiş yani 1900 verdim. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum nesli78 canım üzülme bence güzel vermişsin. Hiç verememekten daha iyidir. Detoks yapacak arkadaşlara şunu söyleyeyim sarımsak şişiriyor. Ben ilk gün kullanmamıştım 2. gün koydum çorbama aşırı şişkinlik yaptı. İlk gün çok rahattım.

akşam menümü yazarım. belki pasta dan küçük bir dilim yerim.