- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.181
kızlar çokhareketsiz kaldımm kalkayım biraz etrafı bir daha bozup toparlayım:))))
sabah lesliyi yapmadım artık öğleden sonra yaparım yada kalkıp yapayım şimdi sonra öğle yemeği oğlan uyusunyine pilates
yeşil çayımı alıp girerim öğleden sonra
kızlar çokhareketsiz kaldımm kalkayım biraz etrafı bir daha bozup toparlayım:))))
sabah lesliyi yapmadım artık öğleden sonra yaparım yada kalkıp yapayım şimdi sonra öğle yemeği oğlan uyusunyine pilates
yeşil çayımı alıp girerim öğleden sonra
Tamam canım, ben de sunuma hazırlanayım, ara ara buralardayım:)) Kolay gelsin canım.
tamam affettim :)) ya sen bimuğlaya gitde şukardeşimin evine el at adam yeni ev döşüyor yazıktamam sizi düşman etmeden seçim yapayım ben en iyisineslicim üzgünüm ama duygunun kardeş kazandı ona varmaya karar verdim ama duygu beni almıyor sanırımmm
evet günümdeyim enerji saçıyorum ,bende küs kalamam ama aşırı gergin sinirli biriyim parlar sönerim ama tsunami etkisi bırakır kinlibiri değilim,affederim ama mesafe koyarım güvenimi yitirmişsem, onun dışında benle anlaşmak kolaydır ve eğlencelidir,Yeme bunları Pomom, Duygu bugün gününde:)) Beni kendime getirdi bugün bu neşesiyle gerçi:)) Kız küsme huyun var mı gerçekten? Ayy ben tipik Karadenizliyimdir, çabuk parlar çabuk sönerim ve küs kalamam:)
teşekkürler pomo
inann burdaki grubun desteğiyle hiç zorlanmadan yaptım,birde çok zevkli oldu grupla yapınca
eeeee kızlar birdaha nezaman yapıyoruz bakalım
ben haftaya mola verip diğer hafta yine yapacağım
evet bende merak ediyorum kızlarrrrr
tamam affettim :)) ya sen bimuğlaya gitde şukardeşimin evine el at adam yeni ev döşüyor yazık
evet günümdeyim enerji saçıyorum ,bende küs kalamam ama aşırı gergin sinirli biriyim parlar sönerim ama tsunami etkisi bırakır kinlibiri değilim,affederim ama mesafe koyarım güvenimi yitirmişsem, onun dışında benle anlaşmak kolaydır ve eğlencelidir,
tskler. evet yakın kılodayız oyuzden bak hem yarıs gıbı olur hem destek oluruz benım yazdan berı kılomda olan kımse yoktu mesela. bu bence bırbırımıze motıvasyon saglar. sen burda olmak ıstedıgın surece, senı bırakmayız bak benı bırakmadı arkadaslar. senı de bırakmayız. cocukluktan berı kılolu olmak konusunda aynıymıs ama ben mesela dogumdan dolayı falan kılo almadım. hareketsız yasama gectım daha oncekı ısım yasamım cok farklıydı. yanı evlenınce hersey degıstı ama normalde 80-85 kılolardaydım. ardında 7 ay sonra, erken menopoz denıldı tuop bebek tedavılerı hormon oılacları depresyon uzuntu evlılık ıs sorunları derken ben stresten sıstım resmen. ardından ayagım kırıldı cok uzun sure yuruyemedım vs vs derken bu gunlere geldım ıste. yas olarak da aynıymısız ben de 29 yasındayım ama sen benden uzunsun ben ancak 1,60 gelırım. benım de daha cok alt taraf. kıloma gore kalcam fena sayolmaz ama ınanılmaz sarkık bır gobegım oldu bu tedavılerın de daha cok etkısı ıle. denızlıyı bılırım yakın arkadaslarım var bır de babam tıp fakultesınde tedavı gormustu ben yenı evlıyken. burdurdan oraya goturmuslerdı ben de on gun kadar kalmıstım denızlıde. ben de ıc anadolulyum ıc anadoluda yasıyorum sehır ısmı vermeyım sımdı ama yakınız senınle. hareketsızlık konusunda evde leslıe yapabılırsın. eve elıptık bısıklet de alabılırsın ben oyle yaptım bu yıl.
kac cocugun var nekadar yıllık evlısın ?
metabolızma konusunda ben de aynıyım. terlemem bıle dogru durust mesela ben. ama bır sekılde bu mucadeleye devam etmek zorundayız yapacak baska bırsey yok.
Sağol canım benim. Hala "ben niye bu kadar kilo aldım" deyip duruyorum kendime. Yani insan 27-28 yaşına kadar tartıda 60 kg bile hiç görmemişken 5 sene sonra nasıl 70'li kilolarda olur? Nasıl dur demedim o gidişe diye düşünüyorum. Tabi ki o dönem yaşadıklarımı biliyorum ama yine de kendime kızıyorum işte. Şimdi tekrar 70'li rakamları görmeyeceğim diye kendime eziyet ediyorum
sagolasın canım. sen nasılsın.
aramızda olmana cok sevındım canım. enazından kafan mesgul olur. senden zayıflamanı dıyet yapmanı beklemıyoruz bızımle ol yaz anlat canım oldu mu ne anlatırsan anlat. mesgul et kendını. konus, ıcıne kapanma.
buarada bana pazartesı sabah tum bbılgılerını yenıden yaz da senı yazayım lısteye yenıden canım.
hımmmmm sen de benım gıbısın demekkı. ben sıcak oldugu ıcın ıcebılıyorum yoksa soguk su bır bardak ancak ıcerım hemen sısırıyor su benı. ama sıcak olunca ıyı gıdıyor.
yalakalık asla huyum degıldır mudurum patronuma bıle yapmam kaldı kı arkadasa hıc yapmam yanı :)))) ama bak ben senın basarına hayranım kac kez dedım resımlerınden feyz aldım halen zaman zaman bakarım. duygunun azmı, senın o resımlerın benı cok tetıkler daıma. oyuzden benım ınandıgım gıbı benım senın basarına hayran oldugum gıbı sen de kendıne hayran olsan bu ıs bıttı :)))))) ozguven tatlım ozguven heryerde lazım. ıs hayatında, evde, sokakta. bana bak 100 kıloyum ama ınanılmaz ozguvenım vardır her konuda.
detoks dusunecegım canım bugun azıcık toparlanıyorum bakalım gecerse dusunuyorum ben de bu uclu rakamlar takıntı oldu karabıberım. bır 99 olayım hırpalamayacagım kendımı soz ama 99 olmak ıstıyorum ay sonunda. oyuzden sapıttı demeyın ama hastalansam bıle detoks deneyecegım herhalde. ıyı degılım sapıttım bu rakam konusunda :))))
ben malzemeyı az, suyunu cok, baharatını daha az olcude, dusunuyorum canım. bır de oyle deneyecegım
nesliiiii harika olurdu az kaldı güzel günlereivettt yaa neyse dediğim gib moral bozma yok yazı düşün giymişsin güzel bir elbise ayağında sandalet kıvırcık saçların ahenkle dansediyor güneş batışında eşinle elele sahil boyunca yürüyorsunhemide olmuşsun36-38 beden arası
karabiberim tebrikler 77,5 hedefe kaldı 2.5 kgsahalara hızlıdöndün devamını dilerim ama lütfen edacım bu seferrrrr sende kesin ve kesin hedefe git yani emeğine yazık ne güzelveriyon bak yaza kaldı izmir ve adana bölgesi erken yaza girer biz nisan dedikmi kısa kollular giyeriz o yüzden herkezegöre 5-6 ay bize göre 4 ayvar yaza o yüzden bu sefer yolundandönmücen düşün7,5kg verdinmi artık 40 bedensin bleki 38 düşün yaa
Neslimmm görürsün hiç üzülme ,kesinlikle karamsarlığa düşme canımm,bak ben düşmesem ben düşmezdim,
Ben diyete başladığımda 92 kiloydum aslında,göbeğimin üstünde bir karın daha vardı sankii
cetvelimde 87 den vermeye başladı yazıyor ama onun daha öncesi var
92 kiloyken ben ne yapıyorum dedim eğer dikkat etmessem 100 olmama 8 rakam kalmıştı
100 rakamını görmemek için baskülde ogün diyete başlamaya kadar vardim,kendi başıma uğraşırken zar zor 87 oldum al ver ,ver al derken bir bazen yine 92 oluyordum,ve bak şimdi 78 kiloyum üzerimden tam 14 kilo gitti,biraz uzun zamanda gitti ama ,olsun gittiler ya geri gelmesinde saten
neyse demek istediğim sen o 70 li rakamları göreceksin az daha sabır güzel arkadaşımm
temizlerim duygucum ne demek elimden her iş geldigini daha önce de söylemiş miydim
ırem gunaydın.
yuzme olayı cok guzel fıkır :)))))
ben senın menulerı begendım ama olcu olarak fazla geldı hepsı. oncelıkle onu soylemeyelıyım. mesela ızgara ve salata yeterlı olabılırdı ama hem corba, hem ek olarak yıne sebzelı tavuk olmus. hatta ekmek. dedıgın gıbı her ogunde ekmek var. ekmek yememelıydı cunku menulerın oldukca doyurucu.
irem özgecim ,benim kızımın adıda özge seni görünce hep kızım aklıma geliyorr
birde biz senle 2 nci gruptaydık ama sen belkii hatırlamazsın beni
Sağol canım benim. Hala "ben niye bu kadar kilo aldım" deyip duruyorum kendime. Yani insan 27-28 yaşına kadar tartıda 60 kg bile hiç görmemişken 5 sene sonra nasıl 70'li kilolarda olur? Nasıl dur demedim o gidişe diye düşünüyorum. Tabi ki o dönem yaşadıklarımı biliyorum ama yine de kendime kızıyorum işte. Şimdi tekrar 70'li rakamları görmeyeceğim diye kendime eziyet ediyorum
menündeki akşam bulgur pilavı biraz çok olmuş sanki onun dışında gayet güzel
ohh ana kız spor çok keyifli olur
Bi dakka yaaa, ne oluyor orada bakem, hem benim de kardeşim var, ben de talibim:)) 20 yaşında, boylu poslu:))
Yeme bunları Pomom, Duygu bugün gününde:)) Beni kendime getirdi bugün bu neşesiyle gerçi:)) Kız küsme huyun var mı gerçekten? Ayy ben tipik Karadenizliyimdir, çabuk parlar çabuk sönerim ve küs kalamam:)
Ben varım yol arkadaşım. Üzücü bir çok olay yaşamışsın. Hepsi gitsin bir daha geri gelmesin. allah gönlüne göre versin. kilo sorununu da birlikte halledeceğiz inş. evde leslie3 yapıyorum. 8,5 yıllık evliyim 2 tane de çocuğum var. ewet çok ortak yanımız var. rekabet konusunda emin değilim iyi mi olur bilmiyorum. bence yan yana yürüyelim bu yolda. ara da rekabet yaparız :)))))
cnm yarınkesin gideceğim kartımın son günü:))) faturalarımı yatırcam çıkmam lazım yani
Pomo nereye gittin gülüm, çeşmi için yarış yapıyoruz, sende de vardır kesin kardeş:))
kızım senin canımmı sıkılıyor benle uğraşıyonn:))))) ulen ben dışarı çıkmaya üşeniyom sen bana elbise denetcen üşürüm ben üşürüm hem şansını kaybettin yazlıkları kaldırdımm kışlık elbisem yok geçen yılkilolu birbayandım bu yıl patlalon gömlek tunik dışında birşey almadım altıma alırımda üstüme almakda istemiyorum çünkü hala dha üst bedenim 40 boşaalmışgibi hissediyorum
slm kızlar yine geç kaldım. kızımın doğum günü bugün hazırlık yapıyorum. sabah tartıldım 700 gr daha gitmiş yani 1900 verdim. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum nesli78 canım üzülme bence güzel vermişsin. Hiç verememekten daha iyidir. Detoks yapacak arkadaşlara şunu söyleyeyim sarımsak şişiriyor. Ben ilk gün kullanmamıştım 2. gün koydum çorbama aşırı şişkinlik yaptı. İlk gün çok rahattım.
akşam menümü yazarım. belki pasta dan küçük bir dilim yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?