2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Tamam canım, ben de sunuma hazırlanayım, ara ara buralardayım:)) Kolay gelsin canım.

Tamam canım, ben de sunuma hazırlanayım, ara ara buralardayım:)) Kolay gelsin canım.

haydi kızlar sizlere çok çokk kolay gelsinnnn bende biraz daha keyif yapayım öğleden sonra başlarım çizimlere yine

ayrıca çok teşekkür ederim hepinize, moralimi düzeltip güldürdünüz beni herkese kolay gelsiinnnnn

tamam sizi düşman etmeden seçim yapayım ben en iyisi neslicim üzgünüm ama duygunun kardeş kazandı ona varmaya karar verdim ama duygu beni almıyor sanırımmm
tamam affettim :)) ya sen bimuğlaya gitde şukardeşimin evine el at adam yeni ev döşüyor yazık

Yeme bunları Pomom, Duygu bugün gününde:)) Beni kendime getirdi bugün bu neşesiyle gerçi:)) Kız küsme huyun var mı gerçekten? Ayy ben tipik Karadenizliyimdir, çabuk parlar çabuk sönerim ve küs kalamam:)
evet günümdeyim enerji saçıyorum ,bende küs kalamam ama aşırı gergin sinirli biriyim parlar sönerim ama tsunami etkisi bırakır kinlibiri değilim,affederim ama mesafe koyarım güvenimi yitirmişsem, onun dışında benle anlaşmak kolaydır ve eğlencelidir,

tebrik ediyorum devamını diliyorum canım. ben de zorlanmadım sizinle yapınca. 2 hafta sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ayda 2 kez yapılacakmış.

Önümüzdeki hafta belirleriz tarihi yine pazartesi salı olsun haftaya güzel başlamak iyi oluyor.

temizlerim duygucum ne demek elimden her iş geldigini daha önce de söylemiş miydim

Ben varım yol arkadaşım. Üzücü bir çok olay yaşamışsın. Hepsi gitsin bir daha geri gelmesin. allah gönlüne göre versin. kilo sorununu da birlikte halledeceğiz inş. evde leslie3 yapıyorum. 8,5 yıllık evliyim 2 tane de çocuğum var. ewet çok ortak yanımız var. rekabet konusunda emin değilim iyi mi olur bilmiyorum. bence yan yana yürüyelim bu yolda. ara da rekabet yaparız :)))))

Neslimmm görürsün hiç üzülme ,kesinlikle karamsarlığa düşme canımm,bak ben düşmesem ben düşmezdim,
Ben diyete başladığımda 92 kiloydum aslında,göbeğimin üstünde bir karın daha vardı sankii
cetvelimde 87 den vermeye başladı yazıyor ama onun daha öncesi var
92 kiloyken ben ne yapıyorum dedim eğer dikkat etmessem 100 olmama 8 rakam kalmıştı
100 rakamını görmemek için baskülde ogün diyete başlamaya kadar vardim,kendi başıma uğraşırken zar zor 87 oldum al ver ,ver al derken bir bazen yine 92 oluyordum,ve bak şimdi 78 kiloyum üzerimden tam 14 kilo gitti,biraz uzun zamanda gitti ama ,olsun gittiler ya geri gelmesinde saten
neyse demek istediğim sen o 70 li rakamları göreceksin az daha sabır güzel arkadaşımm

evet nesli acımız çok büyük ama dediğin gibi ben de anneyim ve kızım için ayakta durmaya çalışıyorum. allah (cc)
sabır veriyor, yoksa....

sağol pomo.....

kızlar bana acil cvp verebilir misiniz, çıkıcam da ayran detoksu en son hepsi pişecek mi

nesliiiii harika olurdu az kaldı güzel günlere

duyguuu bu sefer söz ,kendime sana pomoya ve bir başka arkadaşım akrebe söz veriyorum,birde kardeşime

Canım, sağol, ben de şimdi daha iyiyim zaten, geldiler işte öyle, tek tip beslenme benim psikolojime pek iyi gelmedi galiba. Bir daha detoks yaparsam 1 gün yapacağım sadece:) Bu arada 75'ten düştüm ben, 68.8 kg şu anda, hani 70'li rakamları göreceksin demişsin ya, görmeyeyim be yaw:)) 50'li rakamları göreyim ve oralarda kalayım ben:))

temizlerim duygucum ne demek elimden her iş geldigini daha önce de söylemiş miydim

aa ben sana temizlik yaptırırmıyım ben dekor etmen için dedimm,hemne öyle sevgiliyken bu kadar yüz vermicen kendi temizlesin sen zevkinle dekor et:))

KARABİBERİM; inşallah ögnlündekine bir an önce ulaşırsın yani bırakırsan yazık edersin kendine bak 77,5 azkaldı 69 görmeye ben senin adın heyecanlandım bile

BALDAMLASI; CNM HEPSİNİ TEKRR PİŞİRMENE GEREK YOK ZATEN HAŞLANMIŞ GIDALAR AMA SEVMEZEN SICAK İÇERİMDİYORSAN ONU BİLMEM YANİ BEN HİÇ DENEMEDİM

Canım saol ölçüleri zamanla azaltacağım işallah. Ben çok çeşitli yemeyi tercih ediyorum diyetlerimde. Ama protein ve karbonhidrat ayrımına dikkat etmem lazım aslında. Birde dediğin gibi ekmek olayına.
Yüzme çok eğlenceli oluyor c.tesi pazar 1-2 arası yüzme saatimiz.

irem özgecim ,benim kızımın adıda özge seni görünce hep kızım aklıma geliyorr
birde biz senle 2 nci gruptaydık ama sen belkii hatırlamazsın beni

Canım hatırlıyorum seni de bi fırsat olmadı konuşmaya. Önceden de kouşmuştuk adaş olduğumuzu kızınla. :)

Zararın neresinden dönersen kardır canım hiç kendini üzme. Şükür ki 70 lerde dur demişsin kendine. Şimdi geriye değil ileriye bakma zamanı.

menündeki akşam bulgur pilavı biraz çok olmuş sanki onun dışında gayet güzel
ohh ana kız spor çok keyifli olur

Saol cnm sorma hemde nasıl keyifli oluyor. Birde haftaiçi yürüyüşlerime başlasam tam süper olacak.

Bi dakka yaaa, ne oluyor orada bakem, hem benim de kardeşim var, ben de talibim:)) 20 yaşında, boylu poslu:))

benım de var. ırı yarı sısmanca kelce tam muhendıs bır cocuk ama cok espırılı cok kafa bır cocuktur her kız asık oluyor anlamadım :)))) ve bogazıcı endustrı muhendıslıgı son sınıf bakkkkkkk hanı onu da dıyeyım :)))))

Yeme bunları Pomom, Duygu bugün gününde:)) Beni kendime getirdi bugün bu neşesiyle gerçi:)) Kız küsme huyun var mı gerçekten? Ayy ben tipik Karadenizliyimdir, çabuk parlar çabuk sönerim ve küs kalamam:)

gıcık yaaaaaaaaaaaa ınandım bak ha. bır de sakladınız dıye trıp atacaktım ha :))))) vardır küsme huyum bazen cok alınganımdır ama küs kalamam. ama parama, karıyerıme, aıleme falan bırı bır laf etsın ya da kotuluk yapsın, dunyanın en kotu ınsanları kadar planlar yapıp dusmanlık yapabılırım affetmedıgım gıbı, kotu planlar da yaparım.

rekabet yanlıs anladın :))))) sen bugun nekadar spor yaptın nekadar su ıctın seklınde bırbırını motıve etmek kastettıgım sey. aynı kılolardakı kısıler daha ıyı motıve edebılıyor bırbırını oyuzden soyledım. evet ALLAH sıkıntı dert vermesın kımseye ınsaallah ben de dahıl. cumlemızın huzuru saglıgı tam yerınde olsun ınsaallah. ALLAH bagıslasın ıkı tane cocugun varmıs bak enazından bunu dusun sen cocuklarına hamılelıgıne odaklandın kılo aldın daha zayıf fit bır anne olmak ıcın cocukların ıcın mucadele edersın.

cnm yarınkesin gideceğim kartımın son günü:))) faturalarımı yatırcam çıkmam lazım yani

anladım canım. yarın cıkınca ozaman, elbıse bak. yılbası gunu gıyın. benım bıle yapasım var. esım keske boyle seyler sevse. ama hıc olmadı yemek yıyelım dıyeyım aksam. bır de bır nazar boncugu gıbı bırsey almaya ıkna edeyım.

Pomo nereye gittin gülüm, çeşmi için yarış yapıyoruz, sende de vardır kesin kardeş:))

canım duyguya msj atttım ama gormedı patron geldı cıkmam gerektı ben de ıkı kardes var bırının yası yakın ama fızıken uymazlar benım o kardesım hasta, boyu falan cok kısa. cok ıyıdır cok severım ama uymaz. memur yanı alırdık da cesmıyı rahat malum herkes atlıyor memur olayına :)))) ama dıger kardesımı one surdum bakalım duygunun kardesını bırakıp benımkıne kosacak mı :))))

yaaaaaaaaa senı bogmak ıstıyorum :))))) kıslık bır elbıse al da gorelım ustunde

aaaaaaa nıce yıllara. omru uzun olsun kızının. sana da kolay gelsın ıyı kı dogmus guzel kızın.

ooooo detoks sana da yaradı benım gıbı ıyı rakam verdım kılo bazında daha sısman olunca detoks daha fazla goturuyor sanırım. bana yaklastın ama en ıyı ben verdım ha ha hayyyyyyyy :)))) detokstan once 100 gr, detoks 2 kg, detkstan sonra 100 gr derken 2200 gr olmustu :))) aman dıkkat et guzel beslen detokstan sonra 400-500 gr alınabılınıyormus. sen guzel sıkı beslen yıne.