2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tebrik ederim güzel kilo verdinn
benim de küçük kızın doğum günü cumartesi bende pasta alırım sadece

neslicim orda sanki 70 rakamları görecekmiyim diye okudum sankiii
demek yanlış okumuşum rakamı
aman yok arkadaşım görme tabikidee 70leri

Ohh pilatesin verdiği rahatlıkla yeşil çayımıyudumluyorumm,ya şu 56 dkpilates nasıl geçiyor anlamıyorum okadar zevk alıyorumki

Eveeett çalışmaya meyve molası verdim, meyvesiz geçen iki günden sonra nasıl lezzetli geldi elma anlatamam:)) Yanına da 10 tane badem koydum, ohh misss:) Öğlen de akşam beni ağlatan eşimin pilavından yedim:)) yanına da patlıcan yemeğinden, pek hoşuma gitti. İkinci çalışma molamda da Leslie yapmayı düşünüyorum, malum oturarak gitmiyor bu kilolar:))
Duygu bak Pomo'nun kardeşi de rakip çıktı:)) Benimki yaştan kaybetti sanırım

Sporumu sağlma aldığım için günümü toparlaya bilirim

sabah: Aç karnına ballı sirkeli ılık su
1 bardak sadece su
kahvaltı: 1 büyük dilim light peyniri,1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,maydanoz

ara:1 tane form bisküvi

öğlen:4 kaşık nohut yemeği,yarımdilim çavdar,1 bardak ayran

ara:şuan yeşil çay az sonra 1 tane mandalina

akşam:köfte adet olarak 4 yada 5 tane yicem,1 bardak ayran,birde adını hatırlamıyorum böyleküçük top gibi sert salatalara doğranır koyu kırmızı lahana gibi ,onun salatasını yapcam elma sirkeli ,geçen dinledim rengi koyu kırmızaya dönük herşeyde vitmin çok varmış birde şu alkali denen bir şey var araştırcam onuda içeriyormuş bendeseverim yapcam

valla suyu hesaplamadım sık wcçıktığım için yeterince içtiğmi düşünüyorum

gelelim aktiviteye:leslie 3 mil 47 dk
pilates 56 dk

şimdilik net olanlar bu kadar ilave edeceğim şeylerolursa eklerim

gayet güzeller cnm topolarak boyumuza65cm li yeterli

kız pilatese özendirdin resmen beni. Bakıyorum ben de hepsiburada'dan. Sen set olarak değil de tek tek aldın galiba, ben de öyle bakıyorum.
evet tektek seçtim

NESLİCİM PİLATES ELBET KALORİ YaKTIRIYORDIR AMA Bİ KARDİO GİBİ ,LESLİE GİBİ DEĞİL,PİLATES DARALMAK YANİ SIKILAŞMAK,BEDENİN RAHATLAMASI VE UZAMASI BACAKLARIN AÇILMASI DAHA ELASTİK OLMAYI SAĞLADIĞI İÇİN VE SORUNUM OLAN GÖBEK VE ÇEVRESİ İÇİN YAPIYORUM İNSANIN SIKILAŞMASI BİLE KG VERMESEDE DAHA ZAYIF GÖSTERİYOR
SORMA AMMA KISMETLİ KIZMIŞŞ YAA

sağol canım. Aslında ben de tek tek baktım ama bu set te mantıklı geldi. Bir de şu küçük denge topu diye bir şey var ya, ondan kullanıyor musun sen?

tabi cnm iyi yapmışsın bende minder filan vardı lastiğimde vardı yırtıldı o yüzden aldım, denge topum yok bu cd gerek yoktu ama bunu bir süre yapıp iyic hakim olduğumda hareketleri yapmakda zorlanmadığımda denge topunu alıp diğer cd geçeceğim ama iyice hakim olmam lazım her ne kadar kolaygözüksede zor pilates

böyle görümceye can kurban valla yaa kendi ellerimle dekore ederim benn

eyvaahhh bir tane daha mı geldiii bunun da özellikleri iyiymiş bilemedim ki şimdiii

valla sayenizde kısmetlerim açıldı duygucum artık nasip diyelim, Allah hnagisini yazdıysa o olur

üstte böyle görümeyecan kurbandiyor iki satır aşada bununda özellikleri iyidiyor bak bozuluyorummm haa

Kızlar ben gideyim köftelerimi hazırlayım dinlensin biraz ah şimdi beşamal soslu yapmak vardı ama neyse :))))