- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.201
ben ızmır hatunlarını gordukten sonra, kesın olum orucuna gırıp son kıloları da verırım ozaman :))))))))
kavga etmeyin benim için, ben ikinizin kardeşini de alırımmm
slm kızlar yine geç kaldım. kızımın doğum günü bugün hazırlık yapıyorum. sabah tartıldım 700 gr daha gitmiş yani 1900 verdim. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum nesli78 canım üzülme bence güzel vermişsin. Hiç verememekten daha iyidir. Detoks yapacak arkadaşlara şunu söyleyeyim sarımsak şişiriyor. Ben ilk gün kullanmamıştım 2. gün koydum çorbama aşırı şişkinlik yaptı. İlk gün çok rahattım.
akşam menümü yazarım. belki pasta dan küçük bir dilim yerim.
Canım, sağol, ben de şimdi daha iyiyim zaten, geldiler işte öyle, tek tip beslenme benim psikolojime pek iyi gelmedi galiba. Bir daha detoks yaparsam 1 gün yapacağım sadece:) Bu arada 75'ten düştüm ben, 68.8 kg şu anda, hani 70'li rakamları göreceksin demişsin ya, görmeyeyim be yaw:)) 50'li rakamları göreyim ve oralarda kalayım ben:))
yaaaaaaaaa senı bogmak ıstıyorum :))))) kıslık bır elbıse al da gorelım ustunde
Ohh pilatesin verdiği rahatlıkla yeşil çayımıyudumluyorumm,ya şu 56 dkpilates nasıl geçiyor anlamıyorum okadar zevk alıyorumki
gayet güzeller cnm topolarak boyumuza65cm li yeterliduygu bak ben bunları seçtim ama bir baksana uygun mudur?
delta dura-strong deluxe 36 cm mavi pilates egzersiz çemberi - ds 560 - spor / fitness - hepsiburada.com
delta t3 ultra-deluxe dura-strong turkuaz pilates seti - spor / fitness - hepsiburada.com
evet tektek seçtimkız pilatese özendirdin resmen beni. Bakıyorum ben de hepsiburada'dan. Sen set olarak değil de tek tek aldın galiba, ben de öyle bakıyorum.
SORMA AMMA KISMETLİ KIZMIŞŞ YAAEveeett çalışmaya meyve molası verdim, meyvesiz geçen iki günden sonra nasıl lezzetli geldi elma anlatamam:)) Yanına da 10 tane badem koydum, ohh misss:) Öğlen de akşam beni ağlatan eşimin pilavından yedim:)) yanına da patlıcan yemeğinden, pek hoşuma gitti. İkinci çalışma molamda da Leslie yapmayı düşünüyorum, malum oturarak gitmiyor bu kilolar:))
Duygu bak Pomo'nun kardeşi de rakip çıktı:)) Benimki yaştan kaybetti sanırım
gayet güzeller cnm topolarak boyumuza65cm li yeterli
evet tektek seçtim
sağol canım. Aslında ben de tek tek baktım ama bu set te mantıklı geldi. Bir de şu küçük denge topu diye bir şey var ya, ondan kullanıyor musun sen?
aa ben sana temizlik yaptırırmıyım ben dekor etmen için dedimm,hemne öyle sevgiliyken bu kadar yüz vermicen kendi temizlesin sen zevkinle dekor et:))
KARABİBERİM; inşallah ögnlündekine bir an önce ulaşırsın yani bırakırsan yazık edersin kendine bak 77,5 azkaldı 69 görmeye ben senin adın heyecanlandım bile
BALDAMLASI; CNM HEPSİNİ TEKRR PİŞİRMENE GEREK YOK ZATEN HAŞLANMIŞ GIDALAR AMA SEVMEZEN SICAK İÇERİMDİYORSAN ONU BİLMEM YANİ BEN HİÇ DENEMEDİM
benım de var. ırı yarı sısmanca kelce tam muhendıs bır cocuk ama cok espırılı cok kafa bır cocuktur her kız asık oluyor anlamadım :)))) ve bogazıcı endustrı muhendıslıgı son sınıf bakkkkkkk hanı onu da dıyeyım :)))))
NESLİCİM PİLATES ELBET KALORİ YaKTIRIYORDIR AMA Bİ KARDİO GİBİ ,LESLİE GİBİ DEĞİL,PİLATES DARALMAK YANİ SIKILAŞMAK,BEDENİN RAHATLAMASI VE UZAMASI BACAKLARIN AÇILMASI DAHA ELASTİK OLMAYI SAĞLADIĞI İÇİN VE SORUNUM OLAN GÖBEK VE ÇEVRESİ İÇİN YAPIYORUM İNSANIN SIKILAŞMASI BİLE KG VERMESEDE DAHA ZAYIF GÖSTERİYOR
SORMA AMMA KISMETLİ KIZMIŞŞ YAA
[sıze=2]kızlar merhaba? Diyet yaparken zaman zaman kilonuzun sabit kaldıgı veremediğiniz oldumu? [/sıze]
böyle görümceye can kurban valla yaaKendi ellerimle dekore ederim benn
Eyvaahhh bir tane daha mı geldiiiBunun da özellikleri iyiymiş bilemedim ki şimdiii
Valla sayenizde kısmetlerim açıldı duygucumArtık nasip diyelim, allah hnagisini yazdıysa o olur
üstte böyle görümeyecan kurbandiyor iki satır aşada bununda özellikleri iyidiyor bak bozuluyorummm haa
amaa amaa ben öle demek istememiştim kiii
evett kararımı açıklıyorummmve duygunun kardeşini seçiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?