- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.221
Kilonuz sabit kaldıgında veremediğinizi anladıgınızda o gün ne bulursanız yiyin yazmıslar, ertesi gün metabolizma kendine geliyormus, hatta bitanesi demiski ne bulursam yedim gün içinde sabah tartıda 1 kilo eksik cıkmıstım falan yazmıs.. ne kadar dogrudur sizce :44:slm polyanna elbet duraklıyor bu dönemde biraz sabredip spor ve sağlıklı beslenmeye devam edersen vucud bir yerden son pes edecektir
Bugün ki menümü yazıyorum kızlar. Yuh demeyin hepsinden az az yediğim için toplamda 1 porsiyon yapıyor.
Sabah
kepek ekmeğine sandviç (peynir, biber ve domatesli ekmek sosisli sandviç ekmeği kadardı)
Öğlen
az körü soslu tavuk, az yoğurtlu havuç salatası, az çoban salata, 1 fırında baget, az sebzeli et kavurma :18:
Ara
2 mandalina
Akşam
Haşlanmış tavuk, tavuk suyuna çorba
Bugün protein günü olmuş senin:))
tersde tepebilir çok riskli şeyler ne desem bilemedim polyanna çok üzgünüm emin olmadığım birşeyi söyleyip vebal almak istemem[sıze=2]kilonuz sabit kaldıgında veremediğinizi anladıgınızda o gün ne bulursanız yiyin yazmıslar, ertesi gün metabolizma kendine geliyormus, hatta bitanesi demiski ne bulursam yedim gün içinde sabah tartıda 1 kilo eksik cıkmıstım falan yazmıs.. Ne kadar dogrudur sizce :44:[/sıze]
kahvaltın bana göre güzel,bende körisoslutavuğu çok severim severekde yaparım güzel bir tercihöğlen karaşık olmuş nedesem bilemedim yni kızlar kaşık olarak belirlerseniz daha doğru yorum yaparız akşam gayet güzel,bi salata yakışırdı cnm birde sıvı ve aktivite varmı yokmu yazarsan güzelolurbugün ki menümü yazıyorum kızlar. Yuh demeyin hepsinden az az yediğim için toplamda 1 porsiyon yapıyor.
Sabah
kepek ekmeğine sandviç (peynir, biber ve domatesli ekmek sosisli sandviç ekmeği kadardı)
öğlen
az körü soslu tavuk, az yoğurtlu havuç salatası, az çoban salata, 1 fırında baget, az sebzeli et kavurma :18:
Ara
2 mandalina
akşam
haşlanmış tavuk, tavuk suyuna çorba
2. Molayı verdim:)) bilgisayar başında oturmaktan kollarım, omuzum ve sırtım ağrıyor artık yaaLeslie yapıp açılayım biraz. Bitmez bu sunum bitmez, kesin uykusuz da kalacağım Bu arada pilates seti siparişini verdim, duygu özendirdin beni valla:))
iyi aksamlar kizlar nihayet bende leslie basladim dun 500 adimligini yaptim digerleri pek uzun gibi geldi yani yapnak acisindan degilde ben ipadden internete giriyirum kotami doldurur gibi geldi o yuzden 500 adimlik olani yaptim
yarinda kosu bandinda calisacam insallah
neyse bugunku menume geceyim
sabah
1bardak ilik su
1bardak cevizli sarimsakli su
4zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
ara 2 ufak pohaca
ogle: 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
1kase yogurt
3 kasik patates puresi
ara
biberiye-yesilcay-tarcin karisimli cay 1 fincan
aksam brokoli haslama
1kase yogurt
son ara:meyve
Bugün ki menümü yazıyorum kızlar. Yuh demeyin hepsinden az az yediğim için toplamda 1 porsiyon yapıyor.
Sabah
Öğlen
Ara
2 mandalina
Akşam
Haşlanmış tavuk, tavuk suyuna çorba
spora baslamana sevındım. ınternetten ızlemek yerıne, esın ya da sen ınternet cafede ındırın vıdeoyu, flash bellege yukleyıp pcden sureklı ızlyerek yap bence. ozaman kota derdın falan olmaz.İyi aksamlar kizlar nihayet bende leslie basladim dun 500 adimligini yaptim digerleri pek uzun gibi geldi yani yapnak acisindan degilde ben ipadden internete giriyirum kotami doldurur gibi geldi o yuzden 500 adimlik olani yaptim
Yarinda kosu bandinda calisacam insallah
Neyse bugunku menume geceyim
Sabah
1bardak ilik su
1bardak cevizli sarimsakli su
4zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara 2 ufak pohaca
Ogle: 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
1kase yogurt
3 kasik patates puresi
Ara
Biberiye-yesilcay-tarcin karisimli cay 1 fincan
Aksam brokoli haslama
1kase yogurt
Son ara:meyve
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum varÇok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?