2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm polyanna elbet duraklıyor bu dönemde biraz sabredip spor ve sağlıklı beslenmeye devam edersen vucud bir yerden son pes edecektir
Kilonuz sabit kaldıgında veremediğinizi anladıgınızda o gün ne bulursanız yiyin yazmıslar, ertesi gün metabolizma kendine geliyormus, hatta bitanesi demiski ne bulursam yedim gün içinde sabah tartıda 1 kilo eksik cıkmıstım falan yazmıs.. ne kadar dogrudur sizce :44:

Bugün ki menümü yazıyorum kızlar. Yuh demeyin hepsinden az az yediğim için toplamda 1 porsiyon yapıyor.
Sabah
kepek ekmeğine sandviç (peynir, biber ve domatesli ekmek sosisli sandviç ekmeği kadardı)
Öğlen
az körü soslu tavuk, az yoğurtlu havuç salatası, az çoban salata, 1 fırında baget, az sebzeli et kavurma :18:
Ara
2 mandalina
Akşam
Haşlanmış tavuk, tavuk suyuna çorba

Bugün protein günü olmuş senin:))

2. molayı verdim:)) Bilgisayar başında oturmaktan kollarım, omuzum ve sırtım ağrıyor artık yaa Leslie yapıp açılayım biraz. Bitmez bu sunum bitmez, kesin uykusuz da kalacağım Bu arada pilates seti siparişini verdim, Duygu özendirdin beni valla:))

Bugün protein günü olmuş senin:))

:)) Evet ben bol protein alma taraftarıyım diyette. Protein yağ yakımına yardımcı.
Sana kolay gelsin sunum hazırlıyorsun sanırım. Bende iki gündür şirketle ilgili bir sunumla uğraştım ama bitti çok şükür. Darısı sana.

Ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize.

İyi aksamlar kizlar nihayet bende leslie basladim dun 500 adimligini yaptim digerleri pek uzun gibi geldi yani yapnak acisindan degilde ben ipadden internete giriyirum kotami doldurur gibi geldi o yuzden 500 adimlik olani yaptim
Yarinda kosu bandinda calisacam insallah
Neyse bugunku menume geceyim
Sabah
1bardak ilik su
1bardak cevizli sarimsakli su
4zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara 2 ufak pohaca
Ogle: 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
1kase yogurt
3 kasik patates puresi
Ara
Biberiye-yesilcay-tarcin karisimli cay 1 fincan
Aksam brokoli haslama
1kase yogurt
Son ara:meyve

tersde tepebilir çok riskli şeyler ne desem bilemedim polyanna çok üzgünüm emin olmadığım birşeyi söyleyip vebal almak istemem

kahvaltın bana göre güzel,bende körisoslutavuğu çok severim severekde yaparım güzel bir tercihöğlen karaşık olmuş nedesem bilemedim yni kızlar kaşık olarak belirlerseniz daha doğru yorum yaparız akşam gayet güzel,bi salata yakışırdı cnm birde sıvı ve aktivite varmı yokmu yazarsan güzelolur

oo süper arkadaşımm bu konudada ortak oldukk süperrr bak şimdi pilates yapsaydın belin sırtın rahatlardı

cnm sende indir hergün başa çıkılmaz internetten çünkü,leslie1 den başla sonra 2-3-4-5 yaparsın

Merhaba kızlar, insan spora alışınca çok fena oluyor çoookkk:)) vücut istiyor resmen, ben de Leslie fast 4 mil yaptım, rahatladım:) Dolapta kalan sebze çorbası vardı, onu ısıttım içiyorum şimdi, fırına da hamsi attım, akşam yemeği tamamdır yani:)) Yanına salata yapmaya üşendim, yıkanmış maydanozum vardı, ondan yiyeceğim bir kase:) Aslında ben de menümü toparlayabilirim,

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 2 kk kadar peynir (kıtlıktan çıktım ya:))
- 3 tane zeytin
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:

Öğle:
- 1 tabak patlıcan yemeği (7-8 kaşık)
- 4 kaşık pirinç pilavı

Ara:
- 1 elma
- 10 badem

Akşam:
- 1 kase sebze çorbası
- 150 gram fırında hamsi
- 1 kase maydanoz

Ara:
- 1 mandalina
- 1 armut

Akşam yemeğim kesin ama ara değişebilir, şimdilik meyve yerim diye düşünüyorum:)

Ben yine hasta olacağım herhalde başım acayip ağrıyor
bugünlük menümü yazayım...
sabah2 bardak su
kahvaltı:
yarım yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 meyve
öğle yemeğim yine yoktu acil okuldan seslediler
ara öğün:
1 bardak çay
1tane küçük çörek
akşam:
5-6 kaşık ıspanak
ara öğün...
Bir tane havuç elimde yiyorum

Aliskanlik oldu yazmadan uyuyamadim. Bugun hem guzel hemde yorucuydu. Tatli yorgunluk :))

Kahvalti : 1 haslanmis yumurta domates, salatalik, 2 dilim kizarmis ekmek, 3 tane yesil zeytin, sekersiz cay

Ara:bitki cayi

Ogle: 2 kasik pilav, 2 kasik et sote yarim kase yogurt

Aksam: 2 kasik mercimek corbasi 4 kasik pirasa, 3 kasik manti 1kucuk kase yogurt

Yemekte misafirlerim vardi. Hepsinden yemek zorunda kaldim. Soylemedim diyet yaptigimi. Herkes bi yorum yapar sinirimi bozar diye.
Aksam 2 bardak sekersiz cay ve pastanin da sadece tadina baktim. 2 catal aldim.
Iyi geceler hanimlarrr

günaydın bembeyaz bir sabahtan merhaba .kaç saattir menümü yazmaya çalışıyorum ama sistem iptal ediyo .neyse şimdi çıkıyorum akşam menümü yazarım .bu arada sabah basküldeki rakam harikaydı 69 lu bi rakam görmek iyi geldi

Son düzenleme:

kahvaltı gayet guzel. sadece kepek ekmegı yerıne tam bugdaylı ya da cavdar daha ıyı olurdu.

sos az olduguna gore ogle yemegınde guzel ama sen cok karıstırıyorsun yanı hem tavuk yıyorsun yemek olarak hem fırında baget hem de sevzelı et. ama su da var kac kasık ya da kac catala denk gelıyordu yedıkjlerın bu da onemlı. duygunun da dedıgı gıbı kasık catal hesabı yazarsanız daha ıyı anlayabılırız.

aksamı da gorunce katılıyorum kızlara. cok fazla proteın almıssın.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum var Çok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.

spora baslamana sevındım. ınternetten ızlemek yerıne, esın ya da sen ınternet cafede ındırın vıdeoyu, flash bellege yukleyıp pcden sureklı ızlyerek yap bence. ozaman kota derdın falan olmaz.

senın menulerde her gun zeytın goruyorum zeytın ıcın bır ıkı gun ayır kendıne. ekmek ne ekmegıydı ?

ogle yemegın gayet guzel olmus. aksam yemegını de begendım. ogle ve aksam cok saglıklı guzel menuler olmus cok begendım. buram buram saglık yanı

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum var Çok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.

gunaydın canım dun cok yorulmussun okuyordum sımdı. sana bugun basarılar dılıyorum canım. kolay gelsın cok guzel gececektır emınım.