- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.241
günaydın bembeyaz bir sabahtan merhaba .kaç saattir menümü yazmaya çalışıyorum ama sistem iptal ediyo .neyse şimdi çıkıyorum akşam menümü yazarım .bu arada sabah basküldeki rakam harikaydı 69 lu bi rakam görmek iyi geldi
günaydın bembeyaz bir sabahtan merhaba .kaç saattir menümü yazmaya çalışıyorum ama sistem iptal ediyo .neyse şimdi çıkıyorum akşam menümü yazarım .bu arada sabah basküldeki rakam harikaydı 69 lu bi rakam görmek iyi geldi
bakarım zevkimegöre bulursam affetmem merak etme:)
İyi aksamlar kizlar nihayet bende leslie basladim dun 500 adimligini yaptim digerleri pek uzun gibi geldi yani yapnak acisindan degilde ben ipadden internete giriyirum kotami doldurur gibi geldi o yuzden 500 adimlik olani yaptim
Yarinda kosu bandinda calisacam insallah
Neyse bugunku menume geceyim
Sabah
1bardak ilik su
1bardak cevizli sarimsakli su
4zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara 2 ufak pohaca
Ogle: 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
1kase yogurt
3 kasik patates puresi
Ara
Biberiye-yesilcay-tarcin karisimli cay 1 fincan
Aksam brokoli haslama
1kase yogurt
Son ara:meyve
kahvaltın bana göre güzel,bende körisoslutavuğu çok severim severekde yaparım güzel bir tercihöğlen karaşık olmuş nedesem bilemedim yni kızlar kaşık olarak belirlerseniz daha doğru yorum yaparız akşam gayet güzel,bi salata yakışırdı cnm birde sıvı ve aktivite varmı yokmu yazarsan güzelolur
Merhaba kızlar, insan spora alışınca çok fena oluyor çoookkk:)) vücut istiyor resmen, ben de Leslie fast 4 mil yaptım, rahatladım:) Dolapta kalan sebze çorbası vardı, onu ısıttım içiyorum şimdi, fırına da hamsi attım, akşam yemeği tamamdır yani:)) Yanına salata yapmaya üşendim, yıkanmış maydanozum vardı, ondan yiyeceğim bir kase:) Aslında ben de menümü toparlayabilirim,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 2 kk kadar peynir (kıtlıktan çıktım ya:))
- 3 tane zeytin
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
Öğle:
- 1 tabak patlıcan yemeği (7-8 kaşık)
- 4 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- 1 elma
- 10 badem
Akşam:
- 1 kase sebze çorbası
- 150 gram fırında hamsi
- 1 kase maydanoz
Ara:
- 1 mandalina
- 1 armut
Akşam yemeğim kesin ama ara değişebilir, şimdilik meyve yerim diye düşünüyorum:)
Ben yine hasta olacağım herhalde başım acayip ağrıyor
bugünlük menümü yazayım...
sabah2 bardak su
kahvaltı:
yarım yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 meyve
öğle yemeğim yine yoktu acil okuldan seslediler
ara öğün:
1 bardak çay
1tane küçük çörek
akşam:
5-6 kaşık ıspanak
ara öğün...
Bir tane havuç elimde yiyorum
kahvaltı gayet guzel. sadece kepek ekmegı yerıne tam bugdaylı ya da cavdar daha ıyı olurdu.
sos az olduguna gore ogle yemegınde guzel ama sen cok karıstırıyorsun yanı hem tavuk yıyorsun yemek olarak hem fırında baget hem de sevzelı et. ama su da var kac kasık ya da kac catala denk gelıyordu yedıkjlerın bu da onemlı. duygunun da dedıgı gıbı kasık catal hesabı yazarsanız daha ıyı anlayabılırız.
aksamı da gorunce katılıyorum kızlara. cok fazla proteın almıssın.
Merhaba kızlar, insan spora alışınca çok fena oluyor çoookkk:)) vücut istiyor resmen, ben de Leslie fast 4 mil yaptım, rahatladım:) Dolapta kalan sebze çorbası vardı, onu ısıttım içiyorum şimdi, fırına da hamsi attım, akşam yemeği tamamdır yani:)) Yanına salata yapmaya üşendim, yıkanmış maydanozum vardı, ondan yiyeceğim bir kase:) Aslında ben de menümü toparlayabilirim,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 2 kk kadar peynir (kıtlıktan çıktım ya:))
- 3 tane zeytin
- 3 tane ceviz
Ara:
Öğle:
- 1 tabak patlıcan yemeği (7-8 kaşık)
- 4 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- 1 elma
- 10 badem
Akşam:
- 1 kase sebze çorbası
- 150 gram fırında hamsi
- 1 kase maydanoz
Ara:
- 1 mandalina
- 1 armut
Akşam yemeğim kesin ama ara değişebilir, şimdilik meyve yerim diye düşünüyorum:)
günaydınnn günler aydınn herkez iyidir inşallah..
benim dünkü akşam yemeğim 5 tane köfte 2 kaşık makarna bolca kırmızı lahana salatası elma sirkeli acayip ok tutuyor çünkü hazırlarken birazkaşıkladım 5 minik köfteyi zor yedim 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği AYRAN İÇMEDİM 2 kaşık yoğurt yedim
ara:sütlü neskafe şekersiz
ara:rezene
ara:1 tane mandalina
günaydınnn günler aydınn herkez iyidir inşallah..
benim dünkü akşam yemeğim 5 tane köfte 2 kaşık makarna bolca kırmızı lahana salatası elma sirkeli acayip ok tutuyor çünkü hazırlarken birazkaşıkladım 5 minik köfteyi zor yedim 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği AYRAN İÇMEDİM 2 kaşık yoğurt yedim
ara:sütlü neskafe şekersiz
ara:rezene
ara:1 tane mandalina
günaydınnnnnnvayyy ercem 6lı rakamların hayırlı olsun diyorum rekabet kızıştı sen ben nesli çok ykın kg lardayız ha gayret ercembeneminimki sen istersen bizi öyle bi sollarsınki böylece baka kalırız bizgünaydın bembeyaz bir sabahtan merhaba .kaç saattir menümü yazmaya çalışıyorum ama sistem iptal ediyo .neyse şimdi çıkıyorum akşam menümü yazarım .bu arada sabah basküldeki rakam harikaydı 69 lu bi rakam görmek iyi geldi
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum varÇok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.
dun hem okadar calıstın hem spor yaptın bravo valla ne dıyım. ben de dun aksam gaza geldım bısıklet sureyım dedım ama esım ızın vermedı ıyıce ıyılesınceye kadar spor yapma, terleme dedı. bu sabah dunkunden kotuyum sankı. basım cok agrıyor yanı. ama agrısa da agrımasa da ben de bısıklet surecegım aksam. dun ozledıgımı farkettım cıkmamak ıcın boyle uzaktan baktım :)))))
günaydınnnnnnvayyy ercem 6lı rakamların hayırlı olsun diyorum rekabet kızıştı sen ben nesli çok ykın kg lardayız ha gayret ercembeneminimki sen istersen bizi öyle bi sollarsınki böylece baka kalırız biz
günaydın,sana sunumda çokkkkkkkkkkkkkkkk ama çok başarılar diliyorum,gerçi buna ihtiyacın yok zaten başarılı olcaksın ALLAHIN izniyle,sana enerjimin yarısını yolluyorum sevildiğini bil
ee adam gibi dinlenemiyorsunki pomo çok özürdilerim kışkıyamet kim olursaolsun gitme bir daha o kadar yol çekiyorsun ertesi gün gel işehemen ,ayrıca senin bu hastalıkdankurtulman için 1 gün evde dinlenmen gerek dinlenmeden geçmez bu hstalık bak uzadıkça uzuyor buda seni her açıdan olumsuz etkiliyor yani çok mu acımasızbu patronların görmüyormu seni böyke illa senmi izin alcan,valla bakıyorumda beninm patronlarım belekmiş kendileri derdi kötü gözüküyon git diye umarım vicdanları sızlarda kendiliğinden git derler sanagunaydın canım.
menulerın gayet guzel olmus bıraz once m,baktım da. aktıvıte herzamankı gıbı yıkılıyor benım ustumde hem huzursuzluk hem yorgunluk hem keyıfsızlık var bugun. anlamadım.
ben de aksam 4 kasık tavuk, 4 kasık yogurt, 1 salatalık yedım. eve gıdınce de esıme eslık ettım bır kase corba ıle.
bravo kızına renkleri koyuya dönükheşryde öyle vitamin varki bence hergün yap kızına umarımbenimpaşamda severAfiyet oldun. Benim kızımda kırmızı lahanayı çok sever. :) Her seferinde diyor ki neden bu kırmızı lahana mor ki bu :)
Bak bu enerji transferine bayıldım:)) Eh enerji de aldığıma göre bana müsade, size iyi sohbetler, öğleden sonra katılırım aranıza.
Ben yine hasta olacağım herhalde başım acayip ağrıyor
bugünlük menümü yazayım...
sabah2 bardak su
kahvaltı:
yarım yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 meyve
öğle yemeğim yine yoktu acil okuldan seslediler
ara öğün:
1 bardak çay
1tane küçük çörek
akşam:
5-6 kaşık ıspanak
ara öğün...
Bir tane havuç elimde yiyorum
Aynen canım yaa, spora alışınca insan duramıyor. Ben hayat boyu genelde spor yaptığım için resmen bağımlılık oluyor:) Hiç sporu bırakmak zorunda kalmayalım inşallah... Pilates seti de sipariş ettim, Duygu o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki, dayanamadım valla:)) Bir de hakikaten bilgisayar başında çalışmaktan sırt ağrısı falan oluyor. Yoga yapsam o da iyi gelir ama pilates te toplu falan ya eğlenceli görünüyor:))
bravo kızına renkleri koyuya dönükheşryde öyle vitamin varki bence hergün yap kızına umarımbenimpaşamda sever
Aliskanlik oldu yazmadan uyuyamadim. Bugun hem guzel hemde yorucuydu. Tatli yorgunluk :))
Kahvalti : 1 haslanmis yumurta domates, salatalik, 2 dilim kizarmis ekmek, 3 tane yesil zeytin, sekersiz cay
Ara:bitki cayi
Ogle: 2 kasik pilav, 2 kasik et sote yarim kase yogurt
Aksam: 2 kasik mercimek corbasi 4 kasik pirasa, 3 kasik manti 1kucuk kase yogurt
Yemekte misafirlerim vardi. Hepsinden yemek zorunda kaldim. Soylemedim diyet yaptigimi. Herkes bi yorum yapar sinirimi bozar diye.
Aksam 2 bardak sekersiz cay ve pastanin da sadece tadina baktim. 2 catal aldim.
Iyi geceler hanimlarrr
regl olamamak insanın bünyesinde gerçekten değişiklikler yapıyor canım hem bedenen hem ruhen. Bazen derim olursun ayrı bir dert olmazsın o çok farklı bir ayrı dert.Kadın olmak gerçektende zor...Gerginliğin bu yüzdendir canım benim 4gün geçmişti kürtajdan dolayı resmen evde terör estirdim.serap sorma ya ben de toparlanamadım bır turlu. ıshal, grıp derken sıkıldım bu hastalık gunlerınden. regl de olmadım henuz. nezaman olacagım o da bellı degıl cunku hsg fılmı cektırmıstım gecen ay ve verılen ılacın etkısı ıle ıkı kez regl oldum hayatımda ılk kez. sımdı hangı regl gunumu dıkkate alarak hesaplayacagımı bıle bılmıyorum zaten hap ıle regl oluyorum da. regl olamadıgım ıcın mı gergınım acaba onu da bılmıyorum bugun mutlu degılım.
dun tartıda 103,30 cıkıyordum ahaaaa dedım gerı alıyorum kıloyu. hem detokstan alınacak gramlar geldı hem hareketsız kaldım o gelıyor dıye. sabah baktım 103,00 olmusum sevındım buna. ama halen 4 kılo var ve 15 gunden az kaldı kızlar. ben bu son 4 kıloyu nasıl verecegım. detoksa esım kızdı, yıne hasta olacaksın dedı annem de duymus o da kızdı. offfffff yanııııı.
menulerın guzel ama oglen yıne sekteye ugramıs. aksam bıraz daha fazla yıyebılırdın ya da ara ogunde. aksam ayrıca sadece ıspanak gordum yogurt corba salata falan olsaydı barı.
dıkkat et kendıne lutfen doktora gorun ıstersen cok sık hastalanmaya basladın vucudun gucsuz dustu sanırım
tultan cok yedıgını dusunerek okumaya baslamıstık ama ben cok olan bır sey goremedı hatta ogle yemegın olcu olarak az bıle. aksam corbayı tam kase ıcebılırdın mesela. uc kasık mantı demıssın o cısss oluyor onu da ekmek yerıne dusunursek o bıle cok degıl. kendıne sıkıntı etme yanı.
pastayı da guzelce tadımlık yemıssın zaten. daha ne olsun :)))) guzel guzel sıkıntı etme kendıne.
detokstan sonra almamaya calıs 400-500 gr gerı donebılıyormus tuzdan uzak dur, suyu ıhmal etme ve hareket et gerı gelmesın kılolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?