2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ercecıgım gunaydın, cok sevındım ne guzeldır o rakamı gormek. ohhhhhh ohhhhhh keyfe bak.tebrık ederım. devamını dılıyorum :)))))

Günaydın Erce, 69'lu rakamlara hoşgeldin diyeyim o zaman:)) İnsan daha bir kamçılanıyor 70 olmayayım diye:)) Ben de detoks sonrası geri alır mıyım diyordum ama bugün bir değişme yok tartıda:)

günaydınnn günler aydınn herkez iyidir inşallah..

benim dünkü akşam yemeğim 5 tane köfte 2 kaşık makarna bolca kırmızı lahana salatası elma sirkeli acayip ok tutuyor çünkü hazırlarken birazkaşıkladım 5 minik köfteyi zor yedim 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği AYRAN İÇMEDİM 2 kaşık yoğurt yedim

ara:sütlü neskafe şekersiz
ara:rezene
ara:1 tane mandalina

Günaydın kızlar.
İstanbul nasıl soğuk anlatamam. Berbat bir hava var. Hafif kar yağışlı.

Menün güzel cnm ufak kaçamaklar olmuş ama bugün telafi edersin.

Bundan sonrakilerde kaşık hesabı yazarım ama dün yediklerim 1 yk kadardı hepsinden.

Afiyet olsun besleyici bir menü olmuş dediğin gibi spora alışınca insan kendini hem iyi hissediyor hem vücutta istiyor

Afiyet olsun.

Günaydın.

Pomocum evet karışık yemeyi çeşit yemeyi seviyorum. Protein ağırlıklı beslenmeyi tercih ediyorum kilo vermek dönemlerinde. Çok da işe yarıyor.
Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni oldukça mutlu etti Nazar

dun hem okadar calıstın hem spor yaptın bravo valla ne dıyım. ben de dun aksam gaza geldım bısıklet sureyım dedım ama esım ızın vermedı ıyıce ıyılesınceye kadar spor yapma, terleme dedı. bu sabah dunkunden kotuyum sankı. basım cok agrıyor yanı. ama agrısa da agrımasa da ben de bısıklet surecegım aksam. dun ozledıgımı farkettım cıkmamak ıcın boyle uzaktan baktım :)))))

Afiyet oldun. Benim kızımda kırmızı lahanayı çok sever. :) Her seferinde diyor ki neden bu kırmızı lahana mor ki bu :)

gunaydın canım.

menulerın gayet guzel olmus bıraz once m,baktım da. aktıvıte herzamankı gıbı yıkılıyor benım ustumde hem huzursuzluk hem yorgunluk hem keyıfsızlık var bugun. anlamadım.

ben de aksam 4 kasık tavuk, 4 kasık yogurt, 1 salatalık yedım. eve gıdınce de esıme eslık ettım bır kase corba ıle.

günaydınnnnnnvayyy ercem 6lı rakamların hayırlı olsun diyorum rekabet kızıştı sen ben nesli çok ykın kg lardayız ha gayret ercembeneminimki sen istersen bizi öyle bi sollarsınki böylece baka kalırız biz

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum var Çok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.

günaydın,sana sunumda çokkkkkkkkkkkkkkkk ama çok başarılar diliyorum,gerçi buna ihtiyacın yok zaten başarılı olcaksın ALLAHIN izniyle,sana enerjimin yarısını yolluyorum sevildiğini bil

Aynen canım yaa, spora alışınca insan duramıyor. Ben hayat boyu genelde spor yaptığım için resmen bağımlılık oluyor:) Hiç sporu bırakmak zorunda kalmayalım inşallah... Pilates seti de sipariş ettim, Duygu o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki, dayanamadım valla:)) Bir de hakikaten bilgisayar başında çalışmaktan sırt ağrısı falan oluyor. Yoga yapsam o da iyi gelir ama pilates te toplu falan ya eğlenceli görünüyor:))

Bak bu enerji transferine bayıldım:)) Eh enerji de aldığıma göre bana müsade, size iyi sohbetler, öğleden sonra katılırım aranıza.

ee adam gibi dinlenemiyorsunki pomo çok özürdilerim kışkıyamet kim olursaolsun gitme bir daha o kadar yol çekiyorsun ertesi gün gel işehemen ,ayrıca senin bu hastalıkdankurtulman için 1 gün evde dinlenmen gerek dinlenmeden geçmez bu hstalık bak uzadıkça uzuyor buda seni her açıdan olumsuz etkiliyor yani çok mu acımasızbu patronların görmüyormu seni böyke illa senmi izin alcan,valla bakıyorumda beninm patronlarım belekmiş kendileri derdi kötü gözüküyon git diye umarım vicdanları sızlarda kendiliğinden git derler sana

Afiyet oldun. Benim kızımda kırmızı lahanayı çok sever. :) Her seferinde diyor ki neden bu kırmızı lahana mor ki bu :)
bravo kızına renkleri koyuya dönükheşryde öyle vitamin varki bence hergün yap kızına umarımbenimpaşamda sever

serap sorma ya ben de toparlanamadım bır turlu. ıshal, grıp derken sıkıldım bu hastalık gunlerınden. regl de olmadım henuz. nezaman olacagım o da bellı degıl cunku hsg fılmı cektırmıstım gecen ay ve verılen ılacın etkısı ıle ıkı kez regl oldum hayatımda ılk kez. sımdı hangı regl gunumu dıkkate alarak hesaplayacagımı bıle bılmıyorum zaten hap ıle regl oluyorum da. regl olamadıgım ıcın mı gergınım acaba onu da bılmıyorum bugun mutlu degılım.

dun tartıda 103,30 cıkıyordum ahaaaa dedım gerı alıyorum kıloyu. hem detokstan alınacak gramlar geldı hem hareketsız kaldım o gelıyor dıye. sabah baktım 103,00 olmusum sevındım buna. ama halen 4 kılo var ve 15 gunden az kaldı kızlar. ben bu son 4 kıloyu nasıl verecegım. detoksa esım kızdı, yıne hasta olacaksın dedı annem de duymus o da kızdı. offfffff yanııııı.

menulerın guzel ama oglen yıne sekteye ugramıs. aksam bıraz daha fazla yıyebılırdın ya da ara ogunde. aksam ayrıca sadece ıspanak gordum yogurt corba salata falan olsaydı barı.

dıkkat et kendıne lutfen doktora gorun ıstersen cok sık hastalanmaya basladın vucudun gucsuz dustu sanırım

bwn huc spor yapmıs bırı degılım oyuzden cok cok aramıyorum sızler kadar. sadece spor yapmayınca kılo alacagım korkusu oluyor ya da eksık bırseyler var spor yapmadım duygusundan yapıyorum evde spor yapmaya yuzde yuz alısamadım ama yurume desen sanırım on saat yururum ona super alıstım cok cok keyıf alıyorum.

amın canım sporsuz hareketsız bırakmasın ALLAH kımseyı cok zor. ben bılıyorum yasadım.

agrılar konusunda da haklısın sureklı boyun agrım olur zaten boynumda kırenclenme ve duzlesme olmus gecen yıl demıstı doktor. regl olmayı beklıyorum baya doktor ısım var. hem aylık hormon tahlılımı yaptıracagım, hem kemık erımem ıcın yıllık tarama suresı geldı, hem boynum ıcın gıdecegım hem de sırtımdakı benın yıllık kontrol zamanı geldı. sureklı kasıntı yapıyor, sorun yokmus ılacların etkısındendır denıldı ama kontrol edılmelıymıs her yıl.

duygus sana da cevap vereyım. gezme konusunda haklısın ama benım okadar sıkıcı bır hayatım var kı burda, cok bunalıyorum konusmam baska ınsanları gormem lazım. 24 saat esımle yanyanayım ıstekı bırkac ınsan dısında sosyal bır sey olmuyor bırkac tanıdık var onlara da gıtmıyorum kımı rahatsız kımıne de gıdersem pasta corek olayı olur dıye. 6 gun calısıyorum cok bunalıyorum anlayacagın. bır de o arkadasım, annesı amelıyatlıyken benım dugunume geldı ıkı saat surdu tekrar yolculuk yaptı ayrıca o bana cok ıyı gelıyor sımdı ımkanım olsun yıne gıderım hasta hasta.

esı dogum yapacak ıscıye, yarın gıtsenız olmaz mı bugun cok ıs vardı dıyen ınsanlar. ben rahat ızın alırım cunku esımle bırbırımızın yerıne bakabılıyoruz ama oyle arkadaslarımız var kı ıdarı personel olmasına ragmen cocugun dogumuna zor gıtmıstır cunku onun ıslerını takıp edebılecek tecrubede kımse yok mesela. dedıgım gıbı rahat ızın alırım ama ınan gecen ay annemlere gıtmek, doktor derken 200 tl gıttı. maasım kesılıyor benım. sımdı regl olmayı beklıyorum 1-2 gun kesın surer bu bahsettıgım doktor ıslerım. yıne maasım gıdecek. cok cok kotu olmadıkca ızın almak ıstemedım ayrıca esım de buaralar doktora gıdıyor dun yarım gun yoktu ondan oncekı gun tum gun. bugun de mesela yarım gun. 200-300 tl gıttı olarak dusun. zaten 1 mılyarı gececekmıs dıs tedavısı. ekonomı dusunerek gıtmıyorum ayrıca onun dıslerını yaptırması lazım hıc bellı olmaz bırkac haftasonra seyahat ısı cıkar ve bır basladı mı seneye bu vakıtlere kadar musaıt olamaz adam. haftaya da gıdecek dıscıye bır kac gun. bunların hepsını dusunerek ayakta atlatmaya calısıyorum canım. ben coktan ıyılesırdım cunku erkenden uyuyorum dınlenıyorum hatta dınc sekılde kalkıp sabah bır saat evde bırseyler ıle ugrasıyorum camasır katlıyorum yesıllık yıkıyorum mesela 2 gundur her sabah. dınlenmemıs olsam bunları yapamazdım. ıyılesmemenın sebebı, ılac-ıgne kullanmam ınatlastım resmen. odem olacak dıye. ama bugun bır tane ılac aldım doktor tavsıyesı. onu ıcerım faydası olur

bravo kızına renkleri koyuya dönükheşryde öyle vitamin varki bence hergün yap kızına umarımbenimpaşamda sever

Eminim sevecektir. Kaç aylık minik paşan.
Benim kızım maşallah çok iştahlıdır. Hiç yemek ayırmaz ama abuk subuk da yemez. Kilo almaya müsait bebekken öbezite vardı ki sadece anne sütü ile beslendiği halde.
Ek gıdaya geçince ekmek muhallebi makarna pilav ekmek hiç vermedik hala çok nadir yer.
Ek gıdaya geçiş dönemi çok önemli canım doğru adım atmak lazım.

tultan cok yedıgını dusunerek okumaya baslamıstık ama ben cok olan bır sey goremedı hatta ogle yemegın olcu olarak az bıle. aksam corbayı tam kase ıcebılırdın mesela. uc kasık mantı demıssın o cısss oluyor onu da ekmek yerıne dusunursek o bıle cok degıl. kendıne sıkıntı etme yanı.

pastayı da guzelce tadımlık yemıssın zaten. daha ne olsun :)))) guzel guzel sıkıntı etme kendıne.

detokstan sonra almamaya calıs 400-500 gr gerı donebılıyormus tuzdan uzak dur, suyu ıhmal etme ve hareket et gerı gelmesın kılolar.

kımsecıkler kalmamıs zaten. hem ben de ıse doneyım. ulke ekonomısı ıcın calısıyorum sızler ıcın calısıyorum :)))))))) hollandaya ve yunanıstana ıhracat yapmaya calısıyorum ıkı gundur gorusuyorum ıkı fırma ıle. hersey bızler ıcın :)))))))))

sımarıklık bıtırıp kacıyorum ben. duygus sana da kolay gelsın umarım elbıse bulursun taktım resmen :)))))

regl olamamak insanın bünyesinde gerçekten değişiklikler yapıyor canım hem bedenen hem ruhen. Bazen derim olursun ayrı bir dert olmazsın o çok farklı bir ayrı dert.Kadın olmak gerçektende zor...Gerginliğin bu yüzdendir canım benim 4gün geçmişti kürtajdan dolayı resmen evde terör estirdim.

ben kilomu almıştım ama reglden dolayıydı bu sabah tartıldım 70.6 olmuşum. ama iştah miştah kalmadı. detoksa eşim birşey demedi ama kayınvalidem etme yapma kızım dedi.detoksu ben bu cumartesi değilde haftaya cumartesi yapmayı düşünüyorum. Nasipse bu haftasonu oruç borcum var onları aradan çıkarmak istiyorum toplam 3 gün boynuma borç kaldı resmen.

öğünlere iki gündür dikkat edemiyorum. ilk gün veli toplantım vardı dün müfettişler gelmiş acil seslediler aman ne bileyim hep aksilik hep aksilik...

bende değişik bir huy var canım. doktora pek nadir giderim çok nadir ağrı kesici içerim.toplasam hayatımda şimdiye kadar 15i geçmemiştir içtiğim ağrı kesiciler.onlarıda çevremdeki inanın zorlamalarıyla içiyorum. kürtajdan sonra bile doktorum biliyor durumumu hocam sen ağrı kesici içmezsin hemen ben iğne vurayım dedi.

Pomocum sağolasın ya bende suçluluk hissettim sanki lokmalar bağzıma dizildi. Öğleyi bilerek az yedim akşama ne olur bilemem diye. Yazını okuduktan sonra içim rahatladı. Akşam birisi kilo mu aldın diye sorunca canım iyice sıkıldı. Almamaya çalışıcam ama ödem çok oluyo bende sabah yüzüğüm parmağıma oturmuştu yine. Tuzsuz yemek yiyemiyorum normal yapıyorum yemeklerimi su içiyorum hareket de lesli 3 yapıyorum dün yapamadım. Markete giderken yolu uzattım iyi oldu 30 dk yürümüşüm.