- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.261
Ohh pilatesin verdiği rahatlıkla yeşil çayımıyudumluyorumm,ya şu 56 dkpilates nasıl geçiyor anlamıyorum okadar zevk alıyorumki
spora baslamana sevındım. ınternetten ızlemek yerıne, esın ya da sen ınternet cafede ındırın vıdeoyu, flash bellege yukleyıp pcden sureklı ızlyerek yap bence. ozaman kota derdın falan olmaz.
senın menulerde her gun zeytın goruyorum zeytın ıcın bır ıkı gun ayır kendıne. ekmek ne ekmegıydı ?
ogle yemegın gayet guzel olmus. aksam yemegını de begendım. ogle ve aksam cok saglıklı guzel menuler olmus cok begendım. buram buram saglık yanı
Kızlar leslieyi hangi siteden indirdiniz. youtube açıp yapıyorum her gün indirmeye çalıştım olmadı bazılarında silinmiş. Sitenin linkini yazar mısınız?
ben geldimmmm .yoğun bir tipi altında sabahtan beri koşturuyorum işlerimi hallettim çook yoruldum ama çk zevkliydi kar altında yürümek .gelincede sahlepimi içtim şimdi dünki menümü yazıyım
sabah
az keçipeynirli yumurta
2 dilim ekmek
bir kırmızı turp
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay 4 fincan
ara
şekersiz neskafe
öğle
bir kase çorba
bir dilim ekmek
marul salatası karışık sebzeli
ara
şekersiz neskafe
10 fındık
akşam
az çorba
bir çiçek karnıbahar
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
marul salatası
gece
şekersiz çay
3 bisküvi
2 litre su
bir fincan maydonoz suyu
lesli 3 mil
yaklaşık 400 merdiven inip çıkmak
Aynen canım yaa, spora alışınca insan duramıyor. Ben hayat boyu genelde spor yaptığım için resmen bağımlılık oluyor:) Hiç sporu bırakmak zorunda kalmayalım inşallah... Pilates seti de sipariş ettim, Duygu o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki, dayanamadım valla:)) Bir de hakikaten bilgisayar başında çalışmaktan sırt ağrısı falan oluyor. Yoga yapsam o da iyi gelir ama pilates te toplu falan ya eğlenceli görünüyor:))
Bende pilates yapmak istiyorum ama sanirim biraz beklemem gerekiyr cunku sezeryan bolğesinde ameliyatim var dahada 1 yil gecmedi ustunden dikisler acikir diye korkuyorum acikcasi3 sene önce tv8 de ebru şallı programında pilates yapıyordu ben de yapmıştım 3 ay kadar. o kadar rahatlatıyor ki esneme hareketleri Sırt ağrıları falan gidiyor. güzelde sıkılaştırıyor.
Cok yogun calisiyrsun allah kolaylik versin sizler burda calisma hayatindan bahsedince isimi ozluyorum aslinda calisirken nefret ediyordum ama evdede insan cok sikiliyorBen geldiiimmm. Sunumumu yaptım, gayet güzel geçti:) Yemeğe çıkmayı canım istemedi, sipariş verdim, ızgara tavuklu salata söyledim. Öğleden sonra da yılbaşı organizasyonuyla ilgili toplantı var, yarın da sabahtan öğlene kadar sunumHaftasonu bayılıp kalacağım sanırım
Bende pilates yapmak istiyorum ama sanirim biraz beklemem gerekiyr cunku sezeryan bolğesinde ameliyatim var dahada 1 yil gecmedi ustunden dikisler acikir diye korkuyorum acikcasi
Cok yogun calisiyrsun allah kolaylik versin sizler burda calisma hayatindan bahsedince isimi ozluyorum aslinda calisirken nefret ediyordum ama evdede insan cok sikiliyor(( yinede halimden cok memnunum baska seylere ayiracak cok vaktim oluyor ( biraz poliyannacilik yapmak gerek hayatta degilmi
Aliskanlik oldu yazmadan uyuyamadim. Bugun hem guzel hemde yorucuydu. Tatli yorgunluk :))
Kahvalti : 1 haslanmis yumurta domates, salatalik, 2 dilim kizarmis ekmek, 3 tane yesil zeytin, sekersiz cay
Ara:bitki cayi
Ogle: 2 kasik pilav, 2 kasik et sote yarim kase yogurt
Aksam: 2 kasik mercimek corbasi 4 kasik pirasa, 3 kasik manti 1kucuk kase yogurt
Yemekte misafirlerim vardi. Hepsinden yemek zorunda kaldim. Soylemedim diyet yaptigimi. Herkes bi yorum yapar sinirimi bozar diye.
Aksam 2 bardak sekersiz cay ve pastanin da sadece tadina baktim. 2 catal aldim.
Iyi geceler hanimlarrr
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Kahvaltımı yaparken foruma gireyim dedim, malum bugün sunumum varÇok yorgun hissediyorum, inşallah kahvaltı sonrası bir enerji gelir.
ercecıgım gunaydın, cok sevındım ne guzeldır o rakamı gormek. ohhhhhh ohhhhhh keyfe bak.tebrık ederım. devamını dılıyorum :)))))
Gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş Erce, tebrikler. Sen kendine bir kilo çizelgesi hazırlasana bu arada.
İnsanoğlu böyle işte:)) Ben de 1 sene çalışmamıştım ama inan hiç sıkılmamıştım:)) Evde olmak çok hoşuma gitmişti:)) Belki önceki işyerim problemli olduğu için öyle oldu, belki geçici bir süre olduğunu bildiğim için, bilmiyorum. Normal bir tempoda çalışmak iyi de, bu ara benim çok yoğun ve yorucu gerçekten.
Günaydın Erce, 69'lu rakamlara hoşgeldin diyeyim o zaman:)) İnsan daha bir kamçılanıyor 70 olmayayım diye:)) Ben de detoks sonrası geri alır mıyım diyordum ama bugün bir değişme yok tartıda:)
günaydınnnnnnvayyy ercem 6lı rakamların hayırlı olsun diyorum rekabet kızıştı sen ben nesli çok ykın kg lardayız ha gayret ercembeneminimki sen istersen bizi öyle bi sollarsınki böylece baka kalırız biz
saol duygucummm
rekabetmi vayyyyy çok severim tam benlik
ee o zaman ben bi detoks yapayım da arayı kapatayım
şaka bi yana iyi geldi duygucum motive oldum valla .inanmazsın tatlı yiyesim bile yok o kadar hırslandım yani
günaydın,sana sunumda çokkkkkkkkkkkkkkkk ama çok başarılar diliyorum,gerçi buna ihtiyacın yok zaten başarılı olcaksın ALLAHIN izniyle,sana enerjimin yarısını yolluyorum sevildiğini bil
Eminim sevecektir. Kaç aylık minik paşan.
Benim kızım maşallah çok iştahlıdır. Hiç yemek ayırmaz ama abuk subuk da yemez. Kilo almaya müsait bebekken öbezite vardı ki sadece anne sütü ile beslendiği halde.
Ek gıdaya geçince ekmek muhallebi makarna pilav ekmek hiç vermedik hala çok nadir yer.
Ek gıdaya geçiş dönemi çok önemli canım doğru adım atmak lazım.
ya ben seni düşündüğümiçin yazdım elbette karar seninbwn huc spor yapmıs bırı degılım oyuzden cok cok aramıyorum sızler kadar. sadece spor yapmayınca kılo alacagım korkusu oluyor ya da eksık bırseyler var spor yapmadım duygusundan yapıyorum evde spor yapmaya yuzde yuz alısamadım ama yurume desen sanırım on saat yururum ona super alıstım cok cok keyıf alıyorum.
amın canım sporsuz hareketsız bırakmasın ALLAH kımseyı cok zor. ben bılıyorum yasadım.
agrılar konusunda da haklısın sureklı boyun agrım olur zaten boynumda kırenclenme ve duzlesme olmus gecen yıl demıstı doktor. regl olmayı beklıyorum baya doktor ısım var. hem aylık hormon tahlılımı yaptıracagım, hem kemık erımem ıcın yıllık tarama suresı geldı, hem boynum ıcın gıdecegım hem de sırtımdakı benın yıllık kontrol zamanı geldı. sureklı kasıntı yapıyor, sorun yokmus ılacların etkısındendır denıldı ama kontrol edılmelıymıs her yıl.
duygus sana da cevap vereyım. gezme konusunda haklısın ama benım okadar sıkıcı bır hayatım var kı burda, cok bunalıyorum konusmam baska ınsanları gormem lazım. 24 saat esımle yanyanayım ıstekı bırkac ınsan dısında sosyal bır sey olmuyor bırkac tanıdık var onlara da gıtmıyorum kımı rahatsız kımıne de gıdersem pasta corek olayı olur dıye. 6 gun calısıyorum cok bunalıyorum anlayacagın. bır de o arkadasım, annesı amelıyatlıyken benım dugunume geldı ıkı saat surdu tekrar yolculuk yaptı ayrıca o bana cok ıyı gelıyor sımdı ımkanım olsun yıne gıderım hasta hasta.
esı dogum yapacak ıscıye, yarın gıtsenız olmaz mı bugun cok ıs vardı dıyen ınsanlar. ben rahat ızın alırım cunku esımle bırbırımızın yerıne bakabılıyoruz ama oyle arkadaslarımız var kı ıdarı personel olmasına ragmen cocugun dogumuna zor gıtmıstır cunku onun ıslerını takıp edebılecek tecrubede kımse yok mesela. dedıgım gıbı rahat ızın alırım ama ınan gecen ay annemlere gıtmek, doktor derken 200 tl gıttı. maasım kesılıyor benım. sımdı regl olmayı beklıyorum 1-2 gun kesın surer bu bahsettıgım doktor ıslerım. yıne maasım gıdecek. cok cok kotu olmadıkca ızın almak ıstemedım ayrıca esım de buaralar doktora gıdıyor dun yarım gun yoktu ondan oncekı gun tum gun. bugun de mesela yarım gun. 200-300 tl gıttı olarak dusun. zaten 1 mılyarı gececekmıs dıs tedavısı. ekonomı dusunerek gıtmıyorum ayrıca onun dıslerını yaptırması lazım hıc bellı olmaz bırkac haftasonra seyahat ısı cıkar ve bır basladı mı seneye bu vakıtlere kadar musaıt olamaz adam. haftaya da gıdecek dıscıye bır kac gun. bunların hepsını dusunerek ayakta atlatmaya calısıyorum canım. ben coktan ıyılesırdım cunku erkenden uyuyorum dınlenıyorum hatta dınc sekılde kalkıp sabah bır saat evde bırseyler ıle ugrasıyorum camasır katlıyorum yesıllık yıkıyorum mesela 2 gundur her sabah. dınlenmemıs olsam bunları yapamazdım. ıyılesmemenın sebebı, ılac-ıgne kullanmam ınatlastım resmen. odem olacak dıye. ama bugun bır tane ılac aldım doktor tavsıyesı. onu ıcerım faydası olur
2.5 yaşında sıpam seninki ne kadar oldu?Eminim sevecektir. Kaç aylık minik paşan.
Benim kızım maşallah çok iştahlıdır. Hiç yemek ayırmaz ama abuk subuk da yemez. Kilo almaya müsait bebekken öbezite vardı ki sadece anne sütü ile beslendiği halde.
Ek gıdaya geçince ekmek muhallebi makarna pilav ekmek hiç vermedik hala çok nadir yer.
Ek gıdaya geçiş dönemi çok önemli canım doğru adım atmak lazım.
oyy oyyyy açıklama alttakımsecıkler kalmamıs zaten. hem ben de ıse doneyım. ulke ekonomısı ıcın calısıyorum sızler ıcın calısıyorum :)))))))) hollandaya ve yunanıstana ıhracat yapmaya calısıyorum ıkı gundur gorusuyorum ıkı fırma ıle. hersey bızler ıcın :)))))))))
sımarıklık bıtırıp kacıyorum ben. duygus sana da kolay gelsın umarım elbıse bulursun taktım resmen :)))))
katılıyorum geçrekden çokrahatlatıyor3 sene önce tv8 de ebru şallı programında pilates yapıyordu ben de yapmıştım 3 ay kadar. o kadar rahatlatıyor ki esneme hareketleri Sırt ağrıları falan gidiyor. güzelde sıkılaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?