- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.281
slm kızlar sabah 10 daçıktım 4 de evdeydim benki p.tesi temizlik ,lesli,pilastes akşamda dans ettimyorulmadım bugün canım çıktı,montlarıgiydik önce kipaya gittik faturaları yatırdım,oğlana pastel boya resimdefteri aldım,lightpeynirimi aldım çıktım ordan agoraya gittim 1 magaza gezdim sadece düşünün okadar büyük alışveriş merkezinde tek bir yer oğlan durmuyor remsen canım çıktı montlarıçıkardık kolumda alışveriş torbası birde kuzey düşünün halimi neyse bi yemek yedim ordan palmiyeye gittim hemen yanında başka bi alışveriş merkezi,orda hayal dünyası var oğlana oyuncak aldım birde kocaman bikutuda o eklendi,ordan hemen yanında migros vardı birde orayagittim fıldırfıldır pınar beyaz çikolatalıaradım neyseki buldyum ordan elim kolumdolu döndüm ha kendime bi toka almayı başardım ama sinirkirizigeçirerek kuzey orayaalt üst etti bizim arkamızdan ekstra mesaiye kalcaklar eminim,oyuncak magazasındada kutuları düşürdük,kuzey raflardaki tüm oyuncakları indirdi reyon sorumlusugörünce şok oldu bir ara adamın kucağında kasaya getirildiğini gördüm sonuç olarak dayak yemiş gibiyimbugün değil sporyapmak bir bardak su bile alamam ve acayip uykum var,ikirada bi derede batik'de bi kazak gördüm vuruldum 108 tl girip deniyemedim bu sefer bu oğlan çokyordu beni
İyi aksamlar su leslieyi ipade indirmeyi bi turlu beceremedim sanirim pc ye indirmm gerekecek( pc bsna zor geliyor cunku en az 10 dakika acilmasini bekliyorum
Neyse menumu yazayim
Sabah
1 bardak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Balli ihlamur
Biberiye- yesil cay- tane karabiber-dal tarcin karisimli cay
Ara yok
Ogle 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
3 kasik patates puresi
Bir kase yogurt
Ara yine ayni yesil cay karisimi
Aksam
1 tavuk kanat
Bol salata
1 catal firinda patates
3 sarma
1 kasik kuru fasulye( tadina baknak icin:))
Yanliz bugun misafirim var tatli yaptim ufak bir dilim yemeyi dusunuyirum
Bugün pek sakiniz bakıyorum, herkes iyidir umarım. Pomocum sağlığın sıhhatin nasıl, iyi misin biraz daha? Çeşmi sen ne yaptın, nasıl gidiyor? ODTÜ'deki olaylar beni çok üzdü, sen oralarda değildin umarım. Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 1.5 kk peynir
- 2 tane ceviz
- 1 çay kaşığı zeytinyağına 1 yumurta kırdım
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- Şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon ızgara tavuklu salata (sos hiç koymadım)
- Yanında 2 küçük parça ekmek vardı, bir tanesini yedim.
Ara:
- Şekersiz, sade neskafe
Ara:
- Mısır cipsi (50 gram kadar)
- Beyaz leblebi (30 gram kadar)
(eve gelince kalan paketleri tarttım ve ne kadar yediğimi buldum)
Akşam:
- 100 gram kadar ızgara yağsız et
- 1 bardak ayran
Şimdi de şekersiz, limonlu çayımı içiyorum.
Pomocum sağolasın ya bende suçluluk hissettim sanki lokmalar bağzıma dizildi. Öğleyi bilerek az yedim akşama ne olur bilemem diye. Yazını okuduktan sonra içim rahatladı. Akşam birisi kilo mu aldın diye sorunca canım iyice sıkıldı. Almamaya çalışıcam ama ödem çok oluyo bende sabah yüzüğüm parmağıma oturmuştu yine. Tuzsuz yemek yiyemiyorum normal yapıyorum yemeklerimi su içiyorum hareket de lesli 3 yapıyorum dün yapamadım. Markete giderken yolu uzattım iyi oldu 30 dk yürümüşüm.
doğumgünüz varmış evladına nice uzuun yıllar diliyorum sağlıkla büyüsün
ayy evet bende kimseye diyette olduğumu sölemiyorum azar azar hepsinden yiyorum hemen yorumlar başlıyo
kolay gelsin nesli başarılar umarım sunumun çok güzel geçer
acaip mutluyum pomocum böle sanki üstümden bir yük kalkmış gibi oldum sevemedim 70 li rakamları .şimdi daha bi hırslıyım .çook teşekkür ederim canım
seninde 69 lu rakamlarını görücez inşallah çok inanıyorum ben sana
Bende pilates yapmak istiyorum ama sanirim biraz beklemem gerekiyr cunku sezeryan bolğesinde ameliyatim var dahada 1 yil gecmedi ustunden dikisler acikir diye korkuyorum acikcasi
Cok yogun calisiyrsun allah kolaylik versin sizler burda calisma hayatindan bahsedince isimi ozluyorum aslinda calisirken nefret ediyordum ama evdede insan cok sikiliyor(( yinede halimden cok memnunum baska seylere ayiracak cok vaktim oluyor ( biraz poliyannacilik yapmak gerek hayatta degilmi
ben geldimmmm .yoğun bir tipi altında sabahtan beri koşturuyorum işlerimi hallettim çook yoruldum ama çk zevkliydi kar altında yürümek .gelincede sahlepimi içtim şimdi dünki menümü yazıyım
sabah
az keçipeynirli yumurta
2 dilim ekmek
bir kırmızı turp
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay 4 fincan
ara
şekersiz neskafe
öğle
bir kase çorba
bir dilim ekmek
marul salatası karışık sebzeli
ara
şekersiz neskafe
10 fındık
akşam
az çorba
bir çiçek karnıbahar
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
marul salatası
gece
şekersiz çay
3 bisküvi
2 litre su
bir fincan maydonoz suyu
lesli 3 mil
yaklaşık 400 merdiven inip çıkmak
ya ben seni düşündüğümiçin yazdım elbette karar senin
2.5 yaşında sıpam seninki ne kadar oldu?
oyy oyyyy açıklama altta
katılıyorum geçrekden çokrahatlatıyor
kesinlikle çok haklısın .mesala bende inanılmaz tatlı isteği var ve taa benim bebekliğime dayanıyo .annem sağolsun bana yoğurt yedirebilmek için içine muz bal bisküvi koyarmış şimdi damak tadı olarak tatlıya çok meyilliyim .ama kızıma hertürlü sebzeyi yedirdim şimdi canı kapuska ister pazarlarda brokoli ararız birazda alışmakla alakalı olduğunu düşünüyorum .sonuçta tadını bimediğimiz bişeyi canımız istemez
slm kızlar nasılsınızz ayyy buralar hep kar oldu akşam kocacımla kar topu oynayacağızz :))
ya ben bu ay hamile olabilirim diye umutlandım ama değilmişim tühhhh neyse 1 sene sonra düşünüyorum zaten ama bu ay korunmamıştık olmadı regli oldumm şişim bildiğiniz gibi düğüne giderken 55 tim 58 im bu aralar ama bugün biraz daha fazla çıktım reglim bitsin tam kilomu yazarım sizeee hsrika gidiyosunuz çorbanıza bayıldımm
2.5 yaşında sıpam seninki ne kadar oldu?
günümü toparlayım
sabah:ılık ballı sirkeli suyum
1 bardak su
iştahımpekyoktu büyükçe dilim lightpeyniri 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 mandalina
öğle:kepekli çiftkaşarlı yağsız tost,1 küçük bardak ayran,yanında haşlanmışsebzelerr (oğlana ellerimle pizza yedirdim)
akşam: çok tıkanmıştım çok su içtim eşime hazırladığım patetesden tırtıkladım sadece
günüm az gibi gözüksede gerçekden şuançok tokum biraz sonrakahvemi içerim belki meyva yerim
aktivite olarak ellerimde yükle saatlerce yürümek sanırım baya bi aktiviteden sayılıyor
1.5 lt den fazla su
Ben bugün yine çok dengesiz beslenmişim yaaaa...öfffff
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltıyı saat 10da yaptım
ve sadece bir yumurta yiyebildim.
ara öğün:
3 kuru kayısı
3 kuru erik..
öğle yemeğikulda bir dilim su böreği yedim.
ara öğün:
bir simidi 3 e böldük 3 arkadaş yedik.
2 ısırımlık bir cevizli bir tatlı yedim.tuhaf oldum yarısını bıraktım.
akşam:
hiç yemek istemiyorum açlık yok
bir kase yoğurt yerim...
ara öğün: 1 mandalina
bugün acayip su tükettim...4 litreyi belki de geçmiştir. ve halen daha su ihtiyacım var.Hasta olacağım galiba...
günaydın arkadaşlar
slm kızlar nasılsınızz ayyy buralar hep kar oldu akşam kocacımla kar topu oynayacağızz :))
ya ben bu ay hamile olabilirim diye umutlandım ama değilmişim tühhhh neyse 1 sene sonra düşünüyorum zaten ama bu ay korunmamıştık olmadı regli oldumm şişim bildiğiniz gibi düğüne giderken 55 tim 58 im bu aralar ama bugün biraz daha fazla çıktım reglim bitsin tam kilomu yazarım sizeee hsrika gidiyosunuz çorbanıza bayıldımm
günümü toparlayım
sabah:ılık ballı sirkeli suyum
1 bardak su
iştahımpekyoktu büyükçe dilim lightpeyniri 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 mandalina
öğle:kepekli çiftkaşarlı yağsız tost,1 küçük bardak ayran,yanında haşlanmışsebzelerr (oğlana ellerimle pizza yedirdim)
akşam: çok tıkanmıştım çok su içtim eşime hazırladığım patetesden tırtıkladım sadece
günüm az gibi gözüksede gerçekden şuançok tokum biraz sonrakahvemi içerim belki meyva yerim
aktivite olarak ellerimde yükle saatlerce yürümek sanırım baya bi aktiviteden sayılıyor
1.5 lt den fazla su
Ben geldiiimmm. Sunumumu yaptım, gayet güzel geçti:) Yemeğe çıkmayı canım istemedi, sipariş verdim, ızgara tavuklu salata söyledim. Öğleden sonra da yılbaşı organizasyonuyla ilgili toplantı var, yarın da sabahtan öğlene kadar sunumHaftasonu bayılıp kalacağım sanırım
yok canım ben gazi deyim zaten. bizim okulda pek olay olmuyor Allahtan, odtü fena karışıyo daha da karışacak diyolar ama bakalımm
kızlar ben bugun evime geldimmm
cumartesi dönecem ama olsun, en azından 2 geceyi evimde geçirecem, yarın ananemleri görecem falan pek mutluyumm
tabi o yuzden bugun yeme düzenm çok fena. akşam 9 da geldim eve anck o saatte yiyebildim falan yanigerçi bi kase çorba bir de kereviz yemegi yedim ama saati geçti. neyse yarın da malum ananemlerde olacam ananem donatır kesin, artık oldugu kadar, her zaman bulamıyorum bunları sonuçta
ancak akşamları girerim kızlar ben yarın, şimdiden hepinize mutlu günler diliyorum, ve Adapazarından kucak dolusu sevgiler yoluuyorumm
Oyy kıyamam sana, Kuzey epey uğraştırmış seni, ama epey de spor olmuş, zaten başka bir şey yapma, dinlen. Ben de çok yoruldum bugün, öğlene kadar sunum, öğleden sonra toplantı, sonra ben de markete girdim, alışveriş merkezinde 1 saatten fazla yürüdüm, ama benim yanımda çocuk yoktu en azından:)) Bu çocuk işi zor iş zor, iyi düşünmek lazım:) Eşim Ankaradan döndü, onu aldım metrodan, sonra birlikte eve geldik. Tabi arayı hızlı atladım, çünkü küçük bir kaçamak yaptım, öğlen salata yemiştim malum, akşam da saat 7 oldu hala ben marketteyim, çok açlık hissettim, leblebi alayım diye gittim reyona hem leblebi aldım hem de dayanamadım mısır cipsi aldım. Mısır cipsinden biraz yedim, biraz da leblebi yedim, çok iyi geldi:18: Gerçekten acıkmıştım. Eve gelince de ısgara et yaptık, yanında da 1 bardak ayran içtim. Tabi bugün hem kaçamak oldu, hem akşam yemeği gecikti. Eskiden olsa ben o cips paketini bitirirdim ama biraz yiyince kesildim resmen, bu da çok hoşuma gitti:)) Artık daha az yiyerek tokluk hissediyorum galiba:)
İyi aksamlar su leslieyi ipade indirmeyi bi turlu beceremedim sanirim pc ye indirmm gerekecek( pc bsna zor geliyor cunku en az 10 dakika acilmasini bekliyorum
Neyse menumu yazayim
Sabah
1 bardak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Balli ihlamur
Biberiye- yesil cay- tane karabiber-dal tarcin karisimli cay
Ara yok
Ogle 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
3 kasik patates puresi
Bir kase yogurt
Ara yine ayni yesil cay karisimi
Aksam
1 tavuk kanat
Bol salata
1 catal firinda patates
3 sarma
1 kasik kuru fasulye( tadina baknak icin:))
Yanliz bugun misafirim var tatli yaptim ufak bir dilim yemeyi dusunuyirum
Oyy kıyamam sana, Kuzey epey uğraştırmış seni, ama epey de spor olmuş, zaten başka bir şey yapma, dinlen. Ben de çok yoruldum bugün, öğlene kadar sunum, öğleden sonra toplantı, sonra ben de markete girdim, alışveriş merkezinde 1 saatten fazla yürüdüm, ama benim yanımda çocuk yoktu en azından:)) Bu çocuk işi zor iş zor, iyi düşünmek lazım:) Eşim Ankaradan döndü, onu aldım metrodan, sonra birlikte eve geldik. Tabi arayı hızlı atladım, çünkü küçük bir kaçamak yaptım, öğlen salata yemiştim malum, akşam da saat 7 oldu hala ben marketteyim, çok açlık hissettim, leblebi alayım diye gittim reyona hem leblebi aldım hem de dayanamadım mısır cipsi aldım. Mısır cipsinden biraz yedim, biraz da leblebi yedim, çok iyi geldi:18: Gerçekten acıkmıştım. Eve gelince de ısgara et yaptık, yanında da 1 bardak ayran içtim. Tabi bugün hem kaçamak oldu, hem akşam yemeği gecikti. Eskiden olsa ben o cips paketini bitirirdim ama biraz yiyince kesildim resmen, bu da çok hoşuma gitti:)) Artık daha az yiyerek tokluk hissediyorum galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?