2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyi aksamlar su leslieyi ipade indirmeyi bi turlu beceremedim sanirim pc ye indirmm gerekecek( pc bsna zor geliyor cunku en az 10 dakika acilmasini bekliyorum
Neyse menumu yazayim
Sabah
1 bardak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
1 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Balli ihlamur
Biberiye- yesil cay- tane karabiber-dal tarcin karisimli cay
Ara yok
Ogle 1 kucuk tabak ispanak kavurmasi
3 kasik patates puresi
Bir kase yogurt
Ara yine ayni yesil cay karisimi
Aksam
1 tavuk kanat
Bol salata
1 catal firinda patates
3 sarma
1 kasik kuru fasulye( tadina baknak icin:))

Yanliz bugun misafirim var tatli yaptim ufak bir dilim yemeyi dusunuyirum
 

Oyy kıyamam sana, Kuzey epey uğraştırmış seni, ama epey de spor olmuş, zaten başka bir şey yapma, dinlen. Ben de çok yoruldum bugün, öğlene kadar sunum, öğleden sonra toplantı, sonra ben de markete girdim, alışveriş merkezinde 1 saatten fazla yürüdüm, ama benim yanımda çocuk yoktu en azından:)) Bu çocuk işi zor iş zor, iyi düşünmek lazım:) Eşim Ankaradan döndü, onu aldım metrodan, sonra birlikte eve geldik. Tabi arayı hızlı atladım, çünkü küçük bir kaçamak yaptım, öğlen salata yemiştim malum, akşam da saat 7 oldu hala ben marketteyim, çok açlık hissettim, leblebi alayım diye gittim reyona hem leblebi aldım hem de dayanamadım mısır cipsi aldım. Mısır cipsinden biraz yedim, biraz da leblebi yedim, çok iyi geldi:18: Gerçekten acıkmıştım. Eve gelince de ısgara et yaptık, yanında da 1 bardak ayran içtim. Tabi bugün hem kaçamak oldu, hem akşam yemeği gecikti. Eskiden olsa ben o cips paketini bitirirdim ama biraz yiyince kesildim resmen, bu da çok hoşuma gitti:)) Artık daha az yiyerek tokluk hissediyorum galiba:)
 

Htc menülerin gittikçe düzeliyor, tebrikler. Bence gayet iyi gidiyorsun, küçük bir dilim tatlı da yiyebilirsin bence.
 
Bugün pek sakiniz bakıyorum, herkes iyidir umarım. Pomocum sağlığın sıhhatin nasıl, iyi misin biraz daha? Çeşmi sen ne yaptın, nasıl gidiyor? ODTÜ'deki olaylar beni çok üzdü, sen oralarda değildin umarım. Kızlar, ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 1.5 kk peynir
- 2 tane ceviz
- 1 çay kaşığı zeytinyağına 1 yumurta kırdım
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- Şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 1 porsiyon ızgara tavuklu salata (sos hiç koymadım)
- Yanında 2 küçük parça ekmek vardı, bir tanesini yedim.

Ara:
- Şekersiz, sade neskafe

Ara:
- Mısır cipsi (50 gram kadar)
- Beyaz leblebi (30 gram kadar)
(eve gelince kalan paketleri tarttım ve ne kadar yediğimi buldum)

Akşam:
- 100 gram kadar ızgara yağsız et
- 1 bardak ayran

Şimdi de şekersiz, limonlu çayımı içiyorum.
 

yok canım ben gazi deyim zaten. bizim okulda pek olay olmuyor Allahtan, odtü fena karışıyo daha da karışacak diyolar ama bakalımm

kızlar ben bugun evime geldimmm

cumartesi dönecem ama olsun, en azından 2 geceyi evimde geçirecem, yarın ananemleri görecem falan pek mutluyumm

tabi o yuzden bugun yeme düzenm çok fena. akşam 9 da geldim eve anck o saatte yiyebildim falan yani gerçi bi kase çorba bir de kereviz yemegi yedim ama saati geçti. neyse yarın da malum ananemlerde olacam ananem donatır kesin, artık oldugu kadar, her zaman bulamıyorum bunları sonuçta

ancak akşamları girerim kızlar ben yarın, şimdiden hepinize mutlu günler diliyorum, ve Adapazarından kucak dolusu sevgiler yoluuyorumm
 

tultan kımseyı dınlemeyeceksın. ofıste bana espırı yapıyorlar bu nasıl dıyet sureklı yıyorsun dıyorlar elımde elma gorseler, uc tane kayısı kurusu gorseler yıne takılıyorlar. bılmıyorlar tabıkı ara ogun falan. gunduz nekadar az aksam nekadar az yedıgımı. patronum bılr dıyet yapıyorsun ıse yarıyor mu dıyor cunku erkek olarak 7 kıloyu anlamıyor esım baya sıkılastın dıyor elbıse varken bıle demeye basladı kı boyle seylerden anlamaz. annem ve ısyerındekı bayan arkadaslar cok ıyı anlıyor bu da yetıyor bana. senı cok ıyı anlıyorum moralını bozmalarına ızın verme sakın. sıfır tuzsuz ben de yıyemem ama cok tuzlu yemem zaten normalde de. domates salatalık yumurta yerken tuzsuz yemege alısıgımdır mesela. herseye alısıyor ınsan tultan. ben ekmek bayılırım cıps bayılırım hamburger bayılırım asla vazgecemem derdım ama oldu ıste. azıcık sabır canım, hepsının tadını almamaya alısacagız ozleyecegız bazen kesınlıkle ozamanlarda da meyve vs ıle kendımızı avutacagız ıste. suyu bol ıc, ayrıca maydonoz ve dere otunu ya cıgden ye sureklı ya da suyunu ıc. cıgden daha faydalı. ben bırara cok yapıyordum sımdı yıne basladım dun yedım mesela. hem ara ogun olarak tok da tutuyor ınsanı. maydonoz yıyorum yarım demet, ılık su yanından 500 ml. cok guzel oluyor boyle.

hareketler gayet ıyı, hersey yolunda. vıcdanıun rahat olsun, o oldu mu kım ne demıs, az kılo vermıssın herkese gore vs bunlar senı yıkmıyor boyle olunca.
 

ayyyyy canım cok sevındım boyle enerjının yuksek olmasına. devamı gelsın ınsaallah hem enerjının hem gıden kıloların. ınsaallah canım ınsaallah bır gorsem o gunlerı. dunyayı fetheten bırı olacahım sankı :))))))
 

hatıce spor konusunda dıkkatlı ol, doktoruna sor bence. ben mesela ayagımdan dolayı bır ay spor yapamadım ama doktor ızın verınce basladım bu cok onemlı. zayıflayacagım derken, saglıgından olma. ALLAH esırgesın dıkıslerın patlar falan. ben arkadasıma da sorayım bugun. o cok tecrubelı sezeryan dogum ve spor konusunda.
 

oyyyyyy nasıl ımrendım. ıc anadoludayım ama bu yıl resmen kar bekler olduk. bugun yagabılırmıs denılıyor ıkı kez yagdı ama hemen erıdı. ne guzel yurumussun. ben de kar topu oynamak ıstıyorum kar ıle olan korkum az da olsa azaldı gecen yıla gore. oyuzden yapmak ıstıyorum bunu.

canım menulerın, spor hersey harıka gıdıyor cok ıyı yoldasın
 
Günaydın herkese.
Dün berbat bir yol çilesi çektik. Şirketten 4 de çıktık kar var diye 7 de evdeydim ki normalde 45 dakika sürüyor.
Neyseki taksideydim de üşümeden gittim evime.
Bugün hava daha sakin ama heran herşey olabilir.

Dün yediklerim sabah 1 simit
Öğlen 3 yk orman kebabı, 3 yk bulgur pilavı, 2 ince dilim kepek ekmek (şu ekmeği bir türlü yok edemiyorum)
Akşam 2 parça tavuk biftek yağsız kızartma, 2 kepçe şehriyeli tavuk çorba

Bu menüyle bu sabah tartıda + daydım. Ne zaman biraz karbonhidrat yesem hemen + çıkıyor.


Aynen öle cnm. Herşey annede bitiyor çok haklısın. Bizde öyleyiz kızım durur durur "ay anne canım öyle bi ıspanak çekti ki yapsan da yesek der" :)
Maşallah yavrularımıza.


Rabbim istediğin zamanda sağ salim doldursun göbişini.

2.5 yaşında sıpam seninki ne kadar oldu?

oyy maşallah ben daha çok küçük sanmıştım kocaman olmuş. Benim kız da 5 yaşında.


Afiyet olsun güzel menü canım.


Afiyet olsun dediğin gibi biraz düzensiz ama telafi edersin bence.

günaydın arkadaşlar

Günaydın.
 

hadıııııııııı yaaaaaaa aman oyle bırsey olursa haber et. bızım topıgın ılk bebegı olur senın bebegın. haberımız olsun lutfen :)))))

bu ay bende de oyle garıp bır hıs oldu. test aldırdım esıme. ılk kez o aldı pek utanmıs. bır tane almıs ben 4-5 tane al demıstım neyse aksam yaptım test bozuk cıktı. ılk kez basıma geldı. bır arkadasıma test aldıracagım bugun inş. garıp bır hıs var ıcımde cunku.
 

evet canım gunun az gıbı gorunuyor. dısarda gezdıgın ıcın mı oyle oldu. benım resmı ısım olunca, hastane ısım olunca, ya da yolculuk olunca ıstahım kapalı olur sana da mı oyle oldu

aktıvıten bence en zor aktıvıte. :)))))) 2 kıloyu tasırken bıle canımız cıkıyor yaaaaaaaaaa :))))))
 

canımmmmmmmmmm basarılı gecmıs sunumun. esın de donmus oh ne guzel. ama tempo devam edecekmıs oyuzden lutfen meyve, sut yogurt agırlık ver. enerjın dusmesın. sana kolay gelsın canım
 

cesmıcık, gunluk gırmeye calıs. cok buyuk kacamaklar yakma lutfen. bır de bu rıcam olacak :))))) yurt ortamında okadar mucadele edıyorsun cok zoru basarıyorsun eve gıdınce abartma yanı :))))) emeklerın bosa gıtmesın canım.

sana sımdıden ıyı yolculuklar, guzel keyıflı aıle sofraları :)))))))))
 

vayyyyyyyy cıps goruyorum :))))) ama hepsı yenmemıs bu cok guzel :)))) cunku mumkun yanı malum :))))))

canım aklıma gelmısken sorayım, sız cok mu et beslenıyorsunuz gıbı gelıyor bana. ıremın menulerı de oglen ve aksam hep et oluyor. ben her aksam et yıyınce bıle acaba yanlıs mı oldu dıyorum oglen et nadır oluyor benım zaten. sebze ya da kuru baklıyat oluyor benım ogle yemegı. duygu sen ne dıyorsun, her ıkı ogunde et yemek ya da dıyelım 7 gunun 5-6 gunu her aksam et yemek dogru oluyor mu ? benım kan grubu olayına da kafam takılıyor cunku ben a grubuyum ve et ıle cok hasır nesır olmam lazımmıs aslında ama etı seven bırı oldugum ıcın uzak duramıyorum
 

youtube da vodeoyu bul, ardından youtube mp3 cevırıcı programı ac, vıdeonun lınkını oraya kopyalayıp vıdeoyu kolayca ındırebılırsın sen yapamıyorsan esın ya da bır arkadasın ısyerınde ındırsın flasha atsın vıdeoyu sen de flashtan kendı pc ne aktar.

sabah ballı uhlamur ılık su sarımsaklı su tarcınlı cay falan derken sabah cok sıvı almıssın bence. mıden sısmedı mı ?????

menulerın gayet guzel saglıklı olmus hem ıspanak hem tavuk cok begendım. sadece aksam cok karıstırma, bence bır catal bıle olsa cok cesıt yapmak proteın vıtamın dengesı acısından ıyı olmuyormus dıye bılıyorum sebze varsa sadece sebze yenmelı, et varsa sadece et yenmelı dıye bılıyorum. patates var tavuk var kuru fasulye var sarma var sen de. cok karısık olmus yanı
 
günaydın kızlar hayırlıcumalar herkezeee



evt çok uğraştırdı ama nesli çok başka bir şey o ne yaprsa yapsın nekadar yorarsa yorsun bir gülüşü bi öpüşü tüm yorgunluğumu alıyor, o dğilde ikiz ,üçüz daha fazlasına gücüm yetmiyor yazmaya çok çocuğu olanların ALLAH yardımcısıolsun.

kaçamaklarıngeçrekden normal artıkkg belli bir standartta yaşam şeklin olacak şeyleri arada tırtıklaman çok normal,yeterli dengele


İREM; seninde evladını ALLAH bağışlasın abla olmuş bayaaa
 
Günaydın kızlar, yağsız tost ve 2 cevizle kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum. Canım işe gitmek istemiyor, sunum yapmak istemiyoorrr Sabah tartıldım ve ufak çaplı bir şok geçirdim, 1 günde tam 700 gram almışım Hayır toplasan bütün yediklerim 700 gram gelmez, hiçbir şey anlamadım, ama moralim çok bozuldu.
 

Benzer Konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…