- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.301
Aslinda evde pc de var ama hic akil edemedim ordan indirmeyi
Ben zeytini cok seviyorum benim vazgecilmezlerimden biri ama azaltsam dedigin gibi iyi olucak zaten 4 zeytin yediginde 1 yumurta kalorisi aliyormussun
Bu arada ekmegim cok ozel bir eknek tas firinda pisen neredeyse 0 kalorisi olan bir ekmek kuru ekmek diyorlar ya da gevrek eknek diyende var islatip oyle yiyorsun ama yufka eknek gibi degil 1 dilim bile yeşen hemen tok tutuyor
Aksam yanliz yine bir kacamagim oldu(( misafirlige gittik malum ikramfalan vardi ama ben tatli yemedim sadece biraz antepfistigi ve kavrulmamis badem yedim:26:
İnsanoğlu böyle işte:)) Ben de 1 sene çalışmamıştım ama inan hiç sıkılmamıştım:)) Evde olmak çok hoşuma gitmişti:)) Belki önceki işyerim problemli olduğu için öyle oldu, belki geçici bir süre olduğunu bildiğim için, bilmiyorum. Normal bir tempoda çalışmak iyi de, bu ara benim çok yoğun ve yorucu gerçekten.
vayyyyyyyy cıps goruyorum :))))) ama hepsı yenmemıs bu cok guzel :)))) cunku mumkun yanı malum :))))))
canım aklıma gelmısken sorayım, sız cok mu et beslenıyorsunuz gıbı gelıyor bana. ıremın menulerı de oglen ve aksam hep et oluyor. ben her aksam et yıyınce bıle acaba yanlıs mı oldu dıyorum oglen et nadır oluyor benım zaten. sebze ya da kuru baklıyat oluyor benım ogle yemegı. duygu sen ne dıyorsun, her ıkı ogunde et yemek ya da dıyelım 7 gunun 5-6 gunu her aksam et yemek dogru oluyor mu ? benım kan grubu olayına da kafam takılıyor cunku ben a grubuyum ve et ıle cok hasır nesır olmam lazımmıs aslında ama etı seven bırı oldugum ıcın uzak duramıyorum
Günaydın kızlar, yağsız tost ve 2 cevizle kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum. Canım işe gitmek istemiyor, sunum yapmak istemiyoorrrSabah tartıldım ve ufak çaplı bir şok geçirdim, 1 günde tam 700 gram almışım Hayır toplasan bütün yediklerim 700 gram gelmez, hiçbir şey anlamadım, ama moralim çok bozuldu.
günaydın kızlar hayırlıcumalar herkezeee
evt çok uğraştırdı ama nesli çok başka bir şey o ne yaprsa yapsın nekadar yorarsa yorsun bir gülüşü bi öpüşü tüm yorgunluğumu alıyor, o dğilde ikiz ,üçüz daha fazlasına gücüm yetmiyor yazmaya çok çocuğu olanların ALLAH yardımcısıolsun.
kaçamaklarıngeçrekden normal artıkkg belli bir standartta yaşam şeklin olacak şeyleri arada tırtıklaman çok normal,yeterli dengele
İREM; seninde evladını ALLAH bağışlasın abla olmuş bayaaa
vayyyyyyyy cıps goruyorum :))))) ama hepsı yenmemıs bu cok guzel :)))) cunku mumkun yanı malum :))))))
canım aklıma gelmısken sorayım, sız cok mu et beslenıyorsunuz gıbı gelıyor bana. ıremın menulerı de oglen ve aksam hep et oluyor. ben her aksam et yıyınce bıle acaba yanlıs mı oldu dıyorum oglen et nadır oluyor benım zaten. sebze ya da kuru baklıyat oluyor benım ogle yemegı. duygu sen ne dıyorsun, her ıkı ogunde et yemek ya da dıyelım 7 gunun 5-6 gunu her aksam et yemek dogru oluyor mu ? benım kan grubu olayına da kafam takılıyor cunku ben a grubuyum ve et ıle cok hasır nesır olmam lazımmıs aslında ama etı seven bırı oldugum ıcın uzak duramıyorum
yani bende et sevmediğim için aslında şöyle diyeyim ben sulu et yemeklerini sevmem ızgara tarzında severim ama düşkün değilim ete o yüzden sağlıklı bi yorum yapamıcam
regl olamamak insanın bünyesinde gerçekten değişiklikler yapıyor canım hem bedenen hem ruhen. Bazen derim olursun ayrı bir dert olmazsın o çok farklı bir ayrı dert.Kadın olmak gerçektende zor...Gerginliğin bu yüzdendir canım benim 4gün geçmişti kürtajdan dolayı resmen evde terör estirdim.
ben kilomu almıştım ama reglden dolayıydı bu sabah tartıldım 70.6 olmuşum. ama iştah miştah kalmadı. detoksa eşim birşey demedi ama kayınvalidem etme yapma kızım dedi.detoksu ben bu cumartesi değilde haftaya cumartesi yapmayı düşünüyorum. Nasipse bu haftasonu oruç borcum var onları aradan çıkarmak istiyorum toplam 3 gün boynuma borç kaldı resmen.
öğünlere iki gündür dikkat edemiyorum. ilk gün veli toplantım vardı dün müfettişler gelmiş acil seslediler aman ne bileyim hep aksilik hep aksilik...
bende değişik bir huy var canım. doktora pek nadir giderim çok nadir ağrı kesici içerim.toplasam hayatımda şimdiye kadar 15i geçmemiştir içtiğim ağrı kesiciler.onlarıda çevremdeki inanın zorlamalarıyla içiyorum. kürtajdan sonra bile doktorum biliyor durumumu hocam sen ağrı kesici içmezsin hemen ben iğne vurayım dedi.
günaydın,neden canını sıkıyorsun ,senkendinden yaptıklarındaneminsen sebebi başka şeylerde arıcanGünaydın kızlar, yağsız tost ve 2 cevizle kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum. Canım işe gitmek istemiyor, sunum yapmak istemiyoorrrSabah tartıldım ve ufak çaplı bir şok geçirdim, 1 günde tam 700 gram almışım Hayır toplasan bütün yediklerim 700 gram gelmez, hiçbir şey anlamadım, ama moralim çok bozuldu.
ayy gözük korktu valla ikiz üçüz yok istemediğime karr verdim çok yorucugunaydın canım sana da hayırlı cumalar
ayyyyyy tabıkı en buyuk guzellık. ama ınan ben de dusunuyorum ıkı uc cocuk hele de ıkız ucuz oyyyyyyyyyyyyyyy. tup bebek de ıkız ucuz cok oluyor bılıyorsunuz oyuzden hep korkmusumdur ben.
Valla yaptım bir kaçamak, bugün tartıda +++ gördüm, tesadüfen mi üstüste geldi bilmiyorum ama canımı sıktı yani. Dün su içemedim pek yoğunluktan, normalde en az 2 lt oluyordu, az önce düşündüm de dün anca 1 lt olmuştur. Belki o yüzden olabilir. Bugün dikkat edeceğim.
Et bizde yoğun oluyor haklısın ama bu ara yoğunluktan da kaynaklanıyor, et yapmak kolay çünkü. Bir de bende B12 vitamin eksikliği olduğu için özel olarak eti fazla tüketmeye çalışıyorum. Bir de protein tok tutuyor gerçekten.
Valla yaptım bir kaçamak, bugün tartıda +++ gördüm, tesadüfen mi üstüste geldi bilmiyorum ama canımı sıktı yani. Dün su içemedim pek yoğunluktan, normalde en az 2 lt oluyordu, az önce düşündüm de dün anca 1 lt olmuştur. Belki o yüzden olabilir. Bugün dikkat edeceğim.
Et bizde yoğun oluyor haklısın ama bu ara yoğunluktan da kaynaklanıyor, et yapmak kolay çünkü. Bir de bende B12 vitamin eksikliği olduğu için özel olarak eti fazla tüketmeye çalışıyorum. Bir de protein tok tutuyor gerçekten.
Kızlar, ben çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz. Enerji yollayın bana olur mu, çok ihtiyacım var, yoksa geçmez bu 3 saatlik sunum
Günaydın herkese.
Dün berbat bir yol çilesi çektik. Şirketten 4 de çıktık kar var diye 7 de evdeydim ki normalde 45 dakika sürüyor.
Neyseki taksideydim de üşümeden gittim evime.
Bugün hava daha sakin ama heran herşey olabilir.
Dün yediklerim sabah 1 simit
Öğlen 3 yk orman kebabı, 3 yk bulgur pilavı, 2 ince dilim kepek ekmek (şu ekmeği bir türlü yok edemiyorum)
Akşam 2 parça tavuk biftek yağsız kızartma, 2 kepçe şehriyeli tavuk çorba
Bu menüyle bu sabah tartıda + daydım. Ne zaman biraz karbonhidrat yesem hemen + çıkıyor.
Aynen öle cnm. Herşey annede bitiyor çok haklısın. Bizde öyleyiz kızım durur durur "ay anne canım öyle bi ıspanak çekti ki yapsan da yesek der" :)
Maşallah yavrularımıza.
Rabbim istediğin zamanda sağ salim doldursun göbişini.
oyy maşallah ben daha çok küçük sanmıştım kocaman olmuş. Benim kız da 5 yaşında.
Afiyet olsun güzel menü canım.
Afiyet olsun dediğin gibi biraz düzensiz ama telafi edersin bence.
Günaydın.
inşallah canım bugün yine dikkat etmem gereken bir ortam olacak. davetliyim. diyetteyyim dediğim zaman neyin var ki diyet yapıyorsun diyorlar... sıkıldım da artık bu şekilde düşünmelerinden..Afiyet olsun dediğin gibi biraz düzensiz ama telafi edersin bence.
Ben bugün yine çok dengesiz beslenmişim yaaaa...öfffff
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltıyı saat 10da yaptım
ve sadece bir yumurta yiyebildim.
ara öğün:
3 kuru kayısı
3 kuru erik..
öğle yemeğikulda bir dilim su böreği yedim.
ara öğün:
bir simidi 3 e böldük 3 arkadaş yedik.
2 ısırımlık bir cevizli bir tatlı yedim.tuhaf oldum yarısını bıraktım.
akşam:
hiç yemek istemiyorum açlık yok
bir kase yoğurt yerim...
ara öğün: 1 mandalina
bugün acayip su tükettim...4 litreyi belki de geçmiştir. ve halen daha su ihtiyacım var.Hasta olacağım galiba...
günaydınnnnn hayırlı bereketi cumalar olsun hepimize
nasılsınız arkadaşlar
bizim burada dün akşam 8 saat elektrikler yoktu donduk ama eğlenceli geceydi .shbet ettik oyunlar oynadık soğuk ama güzel bi geceydi
slm kızlar sabah 10 daçıktım 4 de evdeydim benki p.tesi temizlik ,lesli,pilastes akşamda dans ettimyorulmadım bugün canım çıktı,montlarıgiydik önce kipaya gittik faturaları yatırdım,oğlana pastel boya resimdefteri aldım,lightpeynirimi aldım çıktım ordan agoraya gittim 1 magaza gezdim sadece düşünün okadar büyük alışveriş merkezinde tek bir yer oğlan durmuyor remsen canım çıktı montlarıçıkardık kolumda alışveriş torbası birde kuzey düşünün halimi neyse bi yemek yedim ordan palmiyeye gittim hemen yanında başka bi alışveriş merkezi,orda hayal dünyası var oğlana oyuncak aldım birde kocaman bikutuda o eklendi,ordan hemen yanında migros vardı birde orayagittim fıldırfıldır pınar beyaz çikolatalıaradım neyseki buldyum ordan elim kolumdolu döndüm ha kendime bi toka almayı başardım ama sinirkirizigeçirerek kuzey orayaalt üst etti bizim arkamızdan ekstra mesaiye kalcaklar eminim,oyuncak magazasındada kutuları düşürdük,kuzey raflardaki tüm oyuncakları indirdi reyon sorumlusugörünce şok oldu bir ara adamın kucağında kasaya getirildiğini gördüm sonuç olarak dayak yemiş gibiyimbugün değil sporyapmak bir bardak su bile alamam ve acayip uykum var,ikirada bi derede batik'de bi kazak gördüm vuruldum 108 tl girip deniyemedim bu sefer bu oğlan çokyordu beni
çok doğru söylüyosun canım. bazı şeyler için şükretmemiz lazım..hap ben de hıc sevmem. ıgne tercıh ederım her hasta oldugunda da hapa sarılan bırı degılımdır cunku 4 yıldır yeterınce ılaclara magruz kaldım cesıt cesıt hastalık ıle ugrastım. duzenlı kullandıgım haplar var. oyuzden senı anlıyorum.
regl olmamayı bana mı soyluyorsun sıcaktan boguluyordum ben ılk menopoz surecınde herkes ıle kagva ederdım esımle patronumla bıle. halen etkısı vardır ama baya azaldı. ama gelırler arada yıne de. ALLAH o agrıyı versın ya. cok zor regl olamamak ve devamında yasanacak ehrsey. ben orkıd alırken mutlu oluyorum regl olunca mutlu oluyorum aglıyorum hatta. cunku regl olmak demek saglıgıma kavusurum ıhtımalı demek. anne olabılırım demek. kemıklerım erkenden egılıp bukulmeyecek demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?