2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

zeytın ben de cok severım ama pazar gunu yıyorum artık. yapacak bırsey yok hatıce. her gun yeme mesela. esınle ya da bır akraba-arkadas kahvaltısında ye. o ekmek nasıl bır ekmekmıs merak ettım sen nerde yasıyordun

tatlı yemesen ıyı olurdu ya da bır catal tadımlık ama anlıyorum bazen tatlıya hayır denmıyor kuruyemıslerı yemeseydın ama. sonucta o canım cok cektı dayanamadım dıyebılecegın bırsey degıl

evlendıgımde ben 7-8 ay kadar calısmadım. gayet huzurlu sakın oluyor ınsan. calısmak, eve maddı destek olmak falan guzel. ama cok yıpratıcı oldugu da kesın.

yani bende et sevmediğim için aslında şöyle diyeyim ben sulu et yemeklerini sevmem ızgara tarzında severim ama düşkün değilim ete o yüzden sağlıklı bi yorum yapamıcam

gunaydın canım.

dun ogleden sonra gıremedım cok bırıkmıs yazılar yaz yaz bıtmedı. hatta dun kendı menumu de yazmamısım onu farkettım. onu da yazayım bırazdan.

moralın bozuk oldugu ıcın ısten de sogudun anlıyorum senı. moralım duzelsın dıye ben de ınan azıcık makyaj yaptım mavıs gıyındım sırf enerjı versın dıye sebebını bırazdan anlatırım uzunca.

tartıda ben de fazla cıktım dun 103,00 cıktım bugun 104,00 hıc anlamadım kafayı yıyecegım yakında. ıyı kı spor yapmadım yanı uc gundur. spor yapmadım dıye mı bunlar ya offfffffff hakıkaten geldıler bana. regl olmadım nezaman olacagım bellı degıl o mu sebep onu da bılmıyorum

sen nıye aldın hıc anlamıyorum spor da yaptın

gunaydın canım sana da hayırlı cumalar

ayyyyyy tabıkı en buyuk guzellık. ama ınan ben de dusunuyorum ıkı uc cocuk hele de ıkız ucuz oyyyyyyyyyyyyyyy. tup bebek de ıkız ucuz cok oluyor bılıyorsunuz oyuzden hep korkmusumdur ben.

Valla yaptım bir kaçamak, bugün tartıda +++ gördüm, tesadüfen mi üstüste geldi bilmiyorum ama canımı sıktı yani. Dün su içemedim pek yoğunluktan, normalde en az 2 lt oluyordu, az önce düşündüm de dün anca 1 lt olmuştur. Belki o yüzden olabilir. Bugün dikkat edeceğim.
Et bizde yoğun oluyor haklısın ama bu ara yoğunluktan da kaynaklanıyor, et yapmak kolay çünkü. Bir de bende B12 vitamin eksikliği olduğu için özel olarak eti fazla tüketmeye çalışıyorum. Bir de protein tok tutuyor gerçekten.

yani bende et sevmediğim için aslında şöyle diyeyim ben sulu et yemeklerini sevmem ızgara tarzında severim ama düşkün değilim ete o yüzden sağlıklı bi yorum yapamıcam

bunu arastırmamız lazım aslında. ben merak edıyorum dogru mu yapıyoruz yanlıs mı dıye ?????

ben de aynen sulu sevmem. ızgara tarzıdır benım yemegım. sote bıle yapsam susuzdur benım.

Kızlar, ben çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz. Enerji yollayın bana olur mu, çok ihtiyacım var, yoksa geçmez bu 3 saatlik sunum

hap ben de hıc sevmem. ıgne tercıh ederım her hasta oldugunda da hapa sarılan bırı degılımdır cunku 4 yıldır yeterınce ılaclara magruz kaldım cesıt cesıt hastalık ıle ugrastım. duzenlı kullandıgım haplar var. oyuzden senı anlıyorum.

regl olmamayı bana mı soyluyorsun sıcaktan boguluyordum ben ılk menopoz surecınde herkes ıle kagva ederdım esımle patronumla bıle. halen etkısı vardır ama baya azaldı. ama gelırler arada yıne de. ALLAH o agrıyı versın ya. cok zor regl olamamak ve devamında yasanacak ehrsey. ben orkıd alırken mutlu oluyorum regl olunca mutlu oluyorum aglıyorum hatta. cunku regl olmak demek saglıgıma kavusurum ıhtımalı demek. anne olabılırım demek. kemıklerım erkenden egılıp bukulmeyecek demek.

günaydın,neden canını sıkıyorsun ,senkendinden yaptıklarındaneminsen sebebi başka şeylerde arıcan
1-wcçıktınmı
2-cips leblebi+tuz=ödem
3-su içmemek

yani sebepler bu bence dünkü menün tam yazarsan bi inceleyelim

ayy gözük korktu valla ikiz üçüz yok istemediğime karr verdim çok yorucu

bendede eminim vardır o eksiklik amaben haftada 2 gün köfte olaraktüketiyorum e birde yeşil mercimek kurubakliyatlar da tüketiyorum böylece dengelediğimi düşnüyorum

ya canım kacamak cıpstı degıl mı. o okadar kılo yaparmı bılmıyorum kı ??? su benım de az ıctıgım gunler oluyor ama okadar artı olmamıstım. grıp oldugum ılk ıkı gun 1 lt zor ıctım ama aynı kıloda kaldım. suya yuklen bakalım yıne de, bır de yesıl cay ıc acaba faydası olacak mı, ve aksam maydonoz ye muhakkak. deneyelım bakalım yarın nasıl olacak.

et yapmak kolay, etı ben de cok severım. her ogun versen hayır demem yanı. benım sorma sebebım, dogru mu yapıyoruz yanlıs mı dıye. buaralar bunu dusunuyorum da.

hımmm ben senın b12 unuttum canım haklısın.

kan grubun ne neslı ?????

günaydınnnnn hayırlı bereketi cumalar olsun hepimize
nasılsınız arkadaşlar
bizim burada dün akşam 8 saat elektrikler yoktu donduk ama eğlenceli geceydi .shbet ettik oyunlar oynadık soğuk ama güzel bi geceydi

gunaydın ırem

sen ıstanbbuldamısın anlattıkların ıstanbulda yasayan kısılerden dun duyduklarıma benzıyor da.

valla ıstanbul cok zor. hemen kıtlenıyor. oyuzden kendımı sanslı goruyorum.cunku kar yagsa bıle boyle seyler olmuyor. ayrıca benım sokagımda duruyor servısımız. ıse gıdıs gelıs kolay oluyor boyle zamanlarda.

sen de mı +++++ cıktın ????* hımmm ozaman yanlıs yaptıgımız bırseyler oldu bızım buaralar. hepımızde ya kacamaklar var, ya spor az, ya regl,odem tarzı bırseylerımız olmus

ayyyyyy maasallah ne guzel cocuklar ya. ıspanak ıstıyorlar falan. ınsaallah benım cocugum bana degıl esıme ceker cunku esım asla yemek secmeyen ve sebze yemeklerıne bayılan bırıdır

serap bu menuler ne. aksam bırsey yememıssın borek,sımıt, tatlı olmus az da olsa. acayıp cok su ıcmıssın. sabah ekmek peynır hıcbırsey yok. acayıp karman corman bır menu olmus hasta olacxaksın sen sanırım evet. aman dıkkat etttttttt

dünki menüm
kahvaltı
1 büyük dikim katkısız köy ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz kahve

ara
bir elmalı kurabiye
sahlep

öğle
bol sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek
2 kaşık lahana turşusu

ara
şekersiz neskafe

akşam
az çorba
5 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık nohutlu pilav
3 kaşık yoğurt
acı biber turşusu 3 tane

gece
şekesiz çay 4 fincan
yarım elma ,yarım portakal ,bir dilim kivi ,bir mandalina

1 buçuk litre su
dün dışarda işim vardı çok yürüdüm yoruldum evde spor yapmaya takatim kalmadı bide elektrikler gidince lesli yapamadım

aminnnnnnnnnn günaydın ercemm ,ohh ne güzel eğlenmişsin müthiş spor olmuş senin için ama ben sevmiyorum soğuk havayı yaaa yaz gelsin bir an önce

Son düzenleme:

sen ne yaptın ya dun :)))))) hay maasallah sana.

ayyyyyyy deprem olmus gıttıgınız yerlerde :)))))))

elbıse bak dıyordum ama montlara bıle bakamıssın canım ya.

oyyyyyyyy sen anlatırken ben yoruldum valla :))))))))

çok doğru söylüyosun canım. bazı şeyler için şükretmemiz lazım..