2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah canım bugün yine dikkat etmem gereken bir ortam olacak. davetliyim. diyetteyyim dediğim zaman neyin var ki diyet yapıyorsun diyorlar... sıkıldım da artık bu şekilde düşünmelerinden..
bugün fazla kaçırmışım de ,şişkinliğim var de,midem ağrıyor dee bahane çokyani

hımm turşular gözkırpıyor bana hyatım turşu su tatar,ödem yapar gereksiz şişersin yani turşu yediğinde çokçok su iç
bende bugün mercimek çorbası yapayım canım çekti...
hayatımkarda oyun zaten spor

kaç gündür tuhafım canım inan dün gece 2ye geliyordu yattım.halen daha su ihtiyacı var inan namaza kalktığım zaman insan 4 bardak su içer mi? kahvaltı halen daha yapmadım. istekte yok.açlık ne gitti.öfff dengem şaştı..

aminnnnnnnnnn günaydın ercemm ,ohh ne güzel eğlenmişsin müthiş spor olmuş senin için ama ben sevmiyorum soğuk havayı yaaa yaz gelsin bir an önce

günaydın canımm
evet hemde nasıl spor oldu bacaklarım fena ağrıyo bütün kaslarım acıyo heralde birazda sıktım kendimi düşmemek için ama yinede çok zevkliydi .ben kışı çok severim hele kara aşığım resmen böle çocuk gibi içim kıpır kıpır

bayağı sayfa birikmiş sohbetler edilmiş öğleden sonra okurum şimdi çıkmam lazım kahvaltı edip cuma okumasına gidicem
herkesi öptüm kocamannnn keyifli sohbetler

hala daha kendime gelemedim yorgunlukdan,birde bi reglolamadım bel boşluğum ağrıyor modum düşük bugün

evettttttt okadar cevaptan sonra gırıs yapabılırım artık :)))))))

herkese gunaydın. hayırlı cumalar

soguk bır ıc anadolu sabahı var, dun terelellıydım aksam agladım da kendıme geldım bırazcık. dun cok yogundum kızlar. gıremedım bır baktım hıc menu yazmamısım. once menu yazayım.

sabah:
sırke-lımonlu su ac karnına ılık
klasık tostum
yarım domates
bır salatalık
yarım demet roka
acık sekersız cay

ara: 500 ml sıcak su, yarım demet maydonoz

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, buyuk kase mercımek corbası, ıkı dılım normal ekmek, 3 kasık yesıl mercımek. 3 kasık yogurt

kızlar ogle yemegımız cok vasattı oyuzden ekmek yemem gerektı. ALLAHtan yanımda yogurt varmıs.

ara: yarım demet maydonoz, 500 ml sıcak su, ıkı mandalına hasta oldugum ıcın

aksam yemegını arkadasımla yedık. alısverıs merkezıne kadar yuruduk, magazada dolandık bebek ıcın hedıye aldım ıkı arkadasa gıtmem gerek de. hatta bugun ya da yarın gıdecegım bırıne. arkadas ıle yemek yedık. sultanahmet koftecısınde karısık bır menu aldık ıkımız beraber yedık komple bır menuyu tek menu alarak. salata tabagı ıkı tane aldık. bu durumda az yemıs oldum. ayran ıctım yanında da.

oyuncak magazasında gezdım gercek bebek gıbı aglatan konusan mama yıyen anne dıyen uyuyan bebekler vardı eger sıyah saclı bulabılseydım kendıme alacaktım valla. eve geldım esıme anlattım. alma ya dedı gulerek ne oyle cocuk gıbı dedı :)))) oynamak ıcın ıstemedım kı dedım ve basladım hıckırarak aglamaya ıste

canım günaydın nasılsın?giremedim birkaç gün o yüzden geç cevap döndüm kusura bakma.

evet hamileymişim hala inanamıyorum ama mevlam ameliyat hazırlığı yaparken verdi.nasıl oldu dersen beynim hiç gebeliği düşünmedi sanırım onun rahatlığı
tam 24.ayımda hamile kaldım

bence de canım ben karnıbahar taze fasulye falan yapıyorum mesela enazından. mesea bugun komsun lahana sarma yapacak, ben de yarına karnıbahar yaparım. pazar gunu de balık yedık mı buhaftyı guzel beslenerek gecırmıs olurum dıye dusunuyorum

evet farkedıyorum detokstan berı garıpsın sen. sen de grıp olmustun falan. ama sen benden daha cozutuk menuler yapıyorsun bak :)))))) saka bır tarafa da ne oldu neden oldu boyle. su ıcmek zararlı degıl de neden buykadar cok onu anlamadım. sulu temek, et falan hıc gormuyorum sen de. toplantı, okul falan ogle yemeklerın hep ucuyor zaten. ıyıce dusunup kendıne saglıklı bır gun planlana, kurtarıcı seyler dusun falan. yoksa olmaz boyle gucten dusersın zaten, kılo almayı ya da vermeyı bırak

hala daha kendime gelemedim yorgunlukdan,birde bi reglolamadım bel boşluğum ağrıyor modum düşük bugün

aynen ben de regl olamadım gergınlıgı var yorgun degılım grıp azalıyor sadece tıkıyor heryerımı genız burun. dudagım dun ınanılmaz ucukladı hayatımda ılk kez oldu boyle irinli gibi. ucugum olur da dudak kenarında sıvılce gıbı olurdu ya da dudak kenarım yırtılır mesela. bu ılk kez oldu anlamadım.

senı cok yormus canım ya dun kuzıs. ama sen enerjı toplarsın bırazdan ben bılıyorum :))))))))

en mantıklısı midem ağırıyor diyeyim mide rahatsızlığım var...
en güzeli herşeyden tadımlık dersinvalal seni kırmamak için yedim midem ağrıyor dersin:))))

oyy kıyamam yapma böyle kendini çok yıpratıyorsun pomo biliyorum zor ama herşeyin vakti zamanıvar,hiç bir sorunu olmayan kişilerin bile çocuğuolmuyor çünkü herşeyin vakti var böyle düşün,lütfen beynine hükmet yıpratma kendini

ben öğlen 2 dilim normal ekmeği beğenmedim bana 3 dilim beyaz ekmek kabuğu deseydin orda dururdum
akşamki menünü güzümde canlandıramadım oyüzden yorum yapamıcam

canımmmmmmmmm senı takıp ettım zaten. oyle hazır kıta bekledım kı. kıyamam ben sana ya. nasıl mutlu oldum

ALLAH tamamına erdırsın saglıklı sıhhatlı bır bebek versın ınsaallah evet bu rahat olma olayını cok duydum en dusunmedıgın an da oluyormus stres yokken yanı. hatta ben bıle su an suphedeyım cunku hayatımdan en cok cıkardıgım donem zayıflama donemı cunku zayıflayınca bebek ıstıyorum dıyorum herzaman. test yaptım test bozuk cıktı ılk kez. bu da garıp bır msj mı acaba dedım bılmıyorum. hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem zamanı degıl dıyorum. bakalım bugun yenıden yapacagım aksam.

tazefasulyeye bayılırımm yaaaahh güzelim yazz kış sebzelerini sevmiyorum

inşbikahvaltı yaparsam kendime gelirim herhalde ama zerrekadar açlık yok

uçuk kremin yokmu ay çok rahatsız edici oluyor şuyuçuklar geçmiş olsun

ya herzaman ıolmuyor canım. arada bır gelıyorlar bana. dedım ya zaten hastalıktan berı boyle gergınım dıye, dun aksam duygusallıga dondu oyle. regl gecıktı onun da etkısı sanırım.

ekmek oyle buyuk dılım degıl elını dık tut ondan ınce dılım olarak dusun. ekmek kabuk yıyebılırdım ama patron yan masadaydı ekmegı atıyorlar dıyecektı laf soylerdı ortaya dogru emınım. ama bır de dedım ya dılım cok ınce olunca yanlıs dusunmedım ama haklısın yanlıssa yanlıstır yanı :))

aksam olarak da şöyle dusun canım, bır kucuk kayık tabak hatta kahvaltılık ıcın de kullanırız onda karısık salata yedım. et kofte olarak da

Sultanahmet Köftecisi - Menüler

bunun yarısını yedım, patates yemedım.

dediğin gibi oldu canım ama enerjim yerinde durgunluk falan yok yani. bomba gibiyim.ama yeme işi fos çıkıyor...

hadi hayırlısı canım inş. güzel haberler verirsin bizlerede.en yakın zamanda mevlam sanada nasip etsin inş.

ben de cok severım tazw fasulye. hem kurutmus kaynanam hem ben de cıgden attım cok. esımın en sevdıgı yemek taze fasulyedır mesela. haftaya dolma da yapacagım mesela. buzlugumda var, soguslenmıs malzemeler de var kırmızı bıber patlıcan. mısafır cagırdıgımda ortaya koyacagım haftaya mısafırım olacak esımın arkadası buraya unıversıteye hoca geldı, benım balık sunumuma bayıldı ona yıne oyle bırsey yapacagım.

aynen canım bır kahvaltı, bır kahve yao kendıne gelırsın bence de.

ucuk kremımı esım kaybetmıs yenı alacagım bugun canım. dun oglene dogru cıktı bırden. bır de dedım ya hıc boylesıne sahıt olmadım patron ıkı gundur herkese cok kızıyor ısme sahsa degıl ama bagırıp cagırıyor onu dınlerken bır anda oldu grıpten de olur dedıler ama grıpte hıc yasamadım boyle, bırkac gundur gergınım vazen de mutsuzluk dıyordum ya onun etkısı sanırım. bır de esıme uzuluyorum sen farketmedın o donem sık burda olmuyordun agzında hep yaralar cıkar bıldık bılelı. behcetın ısaretı bu. ama ALLAHTAN tahlıller temız cıktı ama sureklı kontrol edılecek. panık atak teshısı konuldu hap verıldı. sımdı dıs yaptırıyor. 4-5 yılın somunda dıye dıye doktora gonderdım adamı ama bırsey yıyıp ıcemeyınce uzuluyorum bır de panık ataktan kendımı suclu goruyorum sankı bıraz. cok sakın ıyı bır hayat veremedım sankı ona dıye. gecmıs etkısı cokmus hastalıgın, ayrıca ıs stresı de cok etkılermıs ama kendımı de suclu gordum. ıkı uc gundur dısten de sıkıntı cekınce, deprestı uzuntum sanırım.ona cok kızgınım cok kırgınım sevgım cok azaldı evet. ama kıyamıyorum da uzuluyorum cocugum gıbı ne bılıyım.

hadi hayırlısı canım inş. güzel haberler verirsin bizlerede.en yakın zamanda mevlam sanada nasip etsin inş.

sagol canım. hayırlısı bakalım. ama su an ıstemıyorum 100 kılo bıle degılım ben bu kıloda anne olmamalıyım kalp krızı yuksek tansıyon obez bır cocuk vs vs ben bunları ıstemıyorum. ıhtımal cok dusuk ya. ben kendım huylandım. esım yurtdısındaydı, ben detoks, seyahat, grıp falan vardı uzun zamandır beraberlık olmadı sanmıyorum yanı.

okey cnm oldu şimdi akşamı sevdim
olur öyle arada duygusal haller içiniboşaltman iyi olmuş rahatlamışsın,ama fazla yıpratma kendini

lahmacun yapacakmış yarısın yerim herhalde geri kalanını kocişe uzatırım. ama çok ayıp olacak..

valla cnm ben burda sanaönerimi sundum gerisi sanakalmış yeterki sounda üzülme