2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bır de ne oldu bılıoyormusun ılk kez baskasının cocuguna hedıye almaktan sıkıldıgımı farkettım onceden severek keyıfle alırdım sadece bır hayal ederdım ama mutlu mesut ayrılırdım alırken mutlu olamadım bu kez. sımdıye kadar en az 40 kez alısverıs yaptım bu sekılde. sanırım psıkolojım kaldırmıyor artık.

evet durup dururken agladım oyle. ıyı oldu bugun daha rahatım.moralım de daha yuksek.

hadı sen kahvaltını yap bakem :))))))

ben de ıse doneyım. sonra gırmeye calısırım gıremezsem merak etme. bu aksam evde olursam gırerım aksam. mısafırlıkte olursam aksam da gıremem. oyuzden hepınızı opuyorum gorusemezsek. ben yarın sabah yıne erken gırerım en gec ıhtımalle. malum ıse gelecem yıne.

yedim şimdi kahvemide yapcam şimdi
size bu işyeri yaramıyor yaa stres içindesiniz,eşine çok gemiş olsun umarum düzelir en kısa sürede
kendinisorumlugörme sen ona çok iyi bakıyorsun olacağı varsa oluyor cnmm sen kendini yıpratma

seni çok iyi anlıyorum cnmm bende bebekistiyorken lcw çocukreyonuna giderdim sonrada üzülürdüm oyüzden çok iyi anlıyorum seni sana sadece düşüncelerini yönlendir kontrol et yıpratma vakti zamanı geldiğinde rabbimnasip edersanada inşallah

yaptım cnm şimdi khv içerken evi yoparlayım sonra leslie yapayım otur otur olmuyor, nete girince çaldır birkere kolay gelsin

bayağı yoğun bir tempo geçirmişsin.hayırlısı olsun canım

Slm kizlar dun aksam foruma giremedim. Sorun vardi galiba dunku menumu bugun yaziyorum

Sabah 1 bardak su
Kahvalti : 1,5 dilim cav ekmegi domates salatalik 1 kk kadar penir 3 yesil zeytin sekersiz cay

Arada :bitki cayi
Ogle : 5-6 tane lahana sarmasi 3 catal patates yemegi 1 dilim normal cavdar ekmegi bir kucik kase yogurt

Aksam: yemek yemedim akraba ziyretindeydim 4 catal balkabagi pastasi yedim 2 tane biskuvi 2 sekersiz cay

8 bardak su +40 dk normal yuruyus

genel olarakgüzel akşamı dengelemişsin ,öğlenle akşam arası bi araöğün yakışırdı
sıvı alımı ve aktivitede iyi

Duygu, menüm sayfa 329'da var, valla incelersen sevinirim. Ben daha önce de leblebi yediğimde sorun oluyordu zaten. Ben biraz ona bağlıyorum, bir de su içmememe.

Bana kalsa balık daha çok yerim ama eşim et sevdiği için dengeliyoruz. Ortalama haftada 2 gün balık oluyor bizim, bu ara fazlalaştı ama ortalama 3 gün falan da et oluyor. Ama ya öğle ya akşam her gün bir çeşit et oluyor genelde. Kan grubum 0 RH (-)

ya canım uc az bes yukarı aynı oluyor ozel sektor ama tabıkı bazı ısyerlerı daha sorunlu oluyor mesela teelfonuna bakmayan arkadaslardan dolayı artık patlama noktasına gelıp bıraz once ıkı arkadas ıle tartıstım sonra da agladım sınırden onlar gormedı tabıkı. adet olsam da rahatlasam ya onun da etkısı var nezaman olacagım da bellı degıl gecen ay ıkı kez oldum cunku nasıl 28-29 gun takıp edeyım sımdı yanı.

esıme gelınce tabıkı ben elımden gelenı yaptım ama ben de cok sınırlı bırı oldugum zamanlar oldu oluyor ısyerınde yıpratıcı seyler oldu bebek, masraf, tedavı, ve daha bırcok sey hatalarım da vardır ne bılıyım ıste oyle dusunuyorum hastalandıgından berı. eskıden boyle ustune dusmezdım bu hastalık cıddı ve psıkolojık olunca suclanır oldum kendı kendıme.

ınsaallah ıyılesır. moralı de gayet ıyı. sakın de. ben de herzamankınden daha yumusagım falan. bakalım hayırlısı ıns.

kahve ben de canım cekıyor bugun kacamak yapabılırım ucu bırarada yanı.

8 aylık evlıydım 25 yasım yenı bıtıyordu bunları yasamaya basladm cok yıprandım aslında bu konuda ama caktırmıyorum. arada bır gelıyorlar ıste bazen, neslı bebek dusunmuyor mesela. ben de 30 a kjadar dusunmuyordum ama benım sıkıntım, korkularım. cunku rıskım yuksek olmazsa hadı dıyorum, ayrıca malum hıc planlamazken kendımı tedavılerın ıcınde falan buldum, yoksa 4-5 yıl sonra dusunuyorum dıyıp kenara cekılebılseydım rahat olurdum boyle bır psıkolojım olmazdı. bır de etrafımda bır tane bıle cocuksuz arkadas, akraba vs yok o da cok etkılıyor.

ben kısacık kalacagım ıcın caldırmadım senı oyuzden. sımdı cıkıyorum bır bakayım dedım.

slm tultan

kahvaltın guzel olmus. ogle yemegınde guzel. patates oldugu ıcın ekmek yemeyebılırdın sadece.

mısafırlıkte oldugun ıcın aksam yemek yemeyıp tolere etmıssın tatlı pasta olayını. mantıklı olmus bu.

su, yuruyus guzel. zamanın olunca sıkılastırıcı hareketrler de yap ben 2,5 ay sureklı yurudum ama sıkılasmak ıcın daha farklı aktıvıtelere ıhtıyacımız oluyor

canım hosgeldın nasılsın

tam cıkmak uzereydım bıraz msjları cevapladım sana da selam verıp oyle cıkayım.

balık bız ıkı uc ay pek yemezdık eskıden. ben 2-3 yıl once dıyete basladıgımda bana tavuk et herseyı yasaklamıstı dıyetısyen. tup bebek tedavısınden once tum hormonlu gıdalardan uzak durmalısın dıyordu tavukta en cok hormon oluyormus tabıkı dana, kuz et de varmıs malum uretıcıler her turlu hıleyı yapıyor. neyse oyuzden balık dıyordu, bugulama tarzı demıstı cok sık yemekten ve bır de oyle suya degdıgı ıcın balık zaten cocukluktan berı pek kulturum olmadıgı ıcın yenı alısan benı resmen tıksındırmıstı balıktan bu olay. ama bu yıl guzel alıstık haftada bırkez yemege calısıyoruz. ben ete su degınce hıc sevmıyorum benım tarzımdır ızgara tarzı hersey. benım de esım benden daha cok sevıyor balıgı. ben de pazar gunu dusunuyorum balık. bu hafta hıc yemedık. ya evdekı balıgı yaparım ya da balıkcıda ızgara yaptırtırım alır getırırım.

a grubu etten ozellıkle kırmızı etten uzak durmalıymıs oyle dıyorlar. 0 grubu ıcın bılmıyorum

Pomocum, önce geçmişi bir okuyayım dedim, canın sıkılmış biraz, olur böyle şeyler, sıkma kendini, ağlamak lazım arada. Şimdi daha iyisin anladığım kadarıyla. Ben de bitirdim sunumu, rahatladım biraz. Birazdan toplantı var, o zamana kadar gireyim dedim en azından. Benim de sabah biraz canım sıkkındı ama iyiyim şimdi, bir de yemeğe kalabalık bir grup olarak gittik ve bir süredir görmeyenler çok zayıfladığımı söylediler, nasıl kilo verdiğimi sordular, bu da hoşuma gitti tabi:))
Çocuk isteği benim yaşamadığım bir şey, seni anlıyorum desem yalan olur ama hiçbirşey için yıpratma kendini, herşey olacağına varıyor. İnan bana başımıza gelen herşeyin bir sebebi var, belki şu an bunu anlayamıyoruz ama ilerde dönüp baktığımızda iyi ki öyle olmuş diyoruz. Senin de öyle olacak, inanıyorum.

savas senın duan kabul olur sımdı. oyle derler. anne olmak ısteyenlere hayırlı zamanda bebek dıle canım. benden daha zor durumda olanlar var, ben ve herkes ıcın dıle canım saglıklı hayırlı bır evlat.

kendıne de cok dıkkat et oldu mu. uzun zamandır kımseye bukladar sevınbmemıstım :))))))

spor yapmış olmanın keyfiyle yeşilçayımı içiyorum

leslie
pilates
ve 100 y.mekik

çok huzurluyummm şuan sabah bel boşluğumda ağrı vardı ama topla sreç yapmak çok iyi geldii,biliyorum gına geldi ama tekrar diyorum pilatess gerçekdenharika bir şey her bölgenin çalıştığını hissediyorsun
Duygu, menüm sayfa 329'da var, valla incelersen sevinirim. Ben daha önce de leblebi yediğimde sorun oluyordu zaten. Ben biraz ona bağlıyorum, bir de su içmememe.
bakıcam şimdi

regl strese sokAR İNSANI NEYSEKİ ÇALIŞMA ORTAMIN DEĞİLİM YOKSA BENDE KAVGA EDRDİM,
BİR KERE KENDİNE BU KADAR YÜKLENMEYİ BIRAK BIRAK ŞU DİZGİNLERİNİ YAAHER EVLİLİKTE VARDIR KARŞILIKLI HATALAR,KAVGALAR EVLİLİK BU ,SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BİRAZ DAHA YUMUŞAK OL ALTTAN AL OLUR BİTER,BEN SENİN ŞÖYLE Bİ HUYUNUKEŞFETTİM SENİN SİNİRİN SAMAN ALEVİGİBİ BİRDEN PARLIYONSONRA SÖNÜYON,BENCE DAHA AZ HATA YPMAK İSTİYORSAN BİRAZ BEKLE SİNİRLİYKEN YAPILAN İLK ADIM HEP ZARARLI OLUR,BUNLARINERDENMİ BİLİYORUM BENDE BÖYLEYİM ÇÜNKÜ AMA ARTIK SABRETMEYİ ÖĞRENİYORUM SİNİRLİYKEN SUSUYORUM VE DÜŞÜNÜYORUM SONRA NAPCAKSAM YAPIYORUM İNAN ÇOK İŞE YARIYOR

Son düzenleme:

spor yaptınmı?? kusura bak dün çok yorgundum yazdıysan bile göremedim
su-leblebi-mısır cipsi etgengini görünüyor nesli ,ama moral bozma geçiçi bir olduğu belli bugün biraz yeşil çay su birde spor 2güne toparlarsın

Htc menülerin gittikçe düzeliyor, tebrikler. Bence gayet iyi gidiyorsun, küçük bir dilim tatlı da yiyebilirsin bence.
Canim artik daha dikkatliyim aksam buraya mesaj yazarken esim gordu ne yapiyorsun dedi bende anlattim hep beraber yediklerimizi yaxiyoruz falan dedim bana guldu sanirim ona imansiz ve sacma geldi onun inadina artik bu kilolardan kurtulmam gerek
Evet onun icin yapamiyorum zaten daha dogrusu yapmaya korkuyorum yanliz benimki sezeryan dogum degil karin germe ameliyati yani bir kasigimdan diger kasigima kadar dikisli(

Simdi ipadden indirmeyi deniyorum tarif ettigin bicimde olmazsa artik esim ugrassin
Yemek konusunda aksam yemekte misafir vardi ister istemez tadina bakmak zorunda kaldim canim