- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.341
okey cnm oldu şimdi akşamı sevdim
olur öyle arada duygusal haller içiniboşaltman iyi olmuş rahatlamışsın,ama fazla yıpratma kendini
valla cnm ben burda sanaönerimi sundum gerisi sanakalmış yeterki sounda üzülme
ben de cok severım tazw fasulye. hem kurutmus kaynanam hem ben de cıgden attım cok. esımın en sevdıgı yemek taze fasulyedır mesela. haftaya dolma da yapacagım mesela. buzlugumda var, soguslenmıs malzemeler de var kırmızı bıber patlıcan. mısafır cagırdıgımda ortaya koyacagım haftaya mısafırım olacak esımın arkadası buraya unıversıteye hoca geldı, benım balık sunumuma bayıldı ona yıne oyle bırsey yapacagım.
aynen canım bır kahvaltı, bır kahve yao kendıne gelırsın bence de.
ucuk kremımı esım kaybetmıs yenı alacagım bugun canım. dun oglene dogru cıktı bırden. bır de dedım ya hıc boylesıne sahıt olmadım patron ıkı gundur herkese cok kızıyor ısme sahsa degıl ama bagırıp cagırıyor onu dınlerken bır anda oldu grıpten de olur dedıler ama grıpte hıc yasamadım boyle, bırkac gundur gergınım vazen de mutsuzluk dıyordum ya onun etkısı sanırım. bır de esıme uzuluyorum sen farketmedın o donem sık burda olmuyordun agzında hep yaralar cıkar bıldık bılelı. behcetın ısaretı bu. ama ALLAHTAN tahlıller temız cıktı ama sureklı kontrol edılecek. panık atak teshısı konuldu hap verıldı. sımdı dıs yaptırıyor. 4-5 yılın somunda dıye dıye doktora gonderdım adamı ama bırsey yıyıp ıcemeyınce uzuluyorum bır de panık ataktan kendımı suclu goruyorum sankı bıraz. cok sakın ıyı bır hayat veremedım sankı ona dıye. gecmıs etkısı cokmus hastalıgın, ayrıca ıs stresı de cok etkılermıs ama kendımı de suclu gordum. ıkı uc gundur dısten de sıkıntı cekınce, deprestı uzuntum sanırım.ona cok kızgınım cok kırgınım sevgım cok azaldı evet. ama kıyamıyorum da uzuluyorum cocugum gıbı ne bılıyım.
seni çok iyi anlıyorum cnmm bende bebekistiyorken lcw çocukreyonuna giderdim sonrada üzülürdüm oyüzden çok iyi anlıyorum seni sana sadece düşüncelerini yönlendir kontrol et yıpratma vakti zamanı geldiğinde rabbimnasip edersanada inşallahbır de ne oldu bılıoyormusun ılk kez baskasının cocuguna hedıye almaktan sıkıldıgımı farkettım onceden severek keyıfle alırdım sadece bır hayal ederdım ama mutlu mesut ayrılırdım alırken mutlu olamadım bu kez. sımdıye kadar en az 40 kez alısverıs yaptım bu sekılde. sanırım psıkolojım kaldırmıyor artık.
evet durup dururken agladım oyle. ıyı oldu bugun daha rahatım.moralım de daha yuksek.
yaptım cnm şimdi khv içerken evi yoparlayım sonra leslie yapayım otur otur olmuyor, nete girince çaldır birkere kolay gelsinhadı sen kahvaltını yap bakem :))))))
ben de ıse doneyım. sonra gırmeye calısırım gıremezsem merak etme. bu aksam evde olursam gırerım aksam. mısafırlıkte olursam aksam da gıremem. oyuzden hepınızı opuyorum gorusemezsek. ben yarın sabah yıne erken gırerım en gec ıhtımalle. malum ıse gelecem yıne.
sagol canım. hayırlısı bakalım. ama su an ıstemıyorum 100 kılo bıle degılım ben bu kıloda anne olmamalıyım kalp krızı yuksek tansıyon obez bır cocuk vs vs ben bunları ıstemıyorum. ıhtımal cok dusuk ya. ben kendım huylandım. esım yurtdısındaydı, ben detoks, seyahat, grıp falan vardı uzun zamandır beraberlık olmadı sanmıyorum yanı.
genel olarakgüzel akşamı dengelemişsin ,öğlenle akşam arası bi araöğün yakışırdıSlm kizlar dun aksam foruma giremedim. Sorun vardi galiba dunku menumu bugun yaziyorum
Sabah 1 bardak su
Kahvalti : 1,5 dilim cav ekmegi domates salatalik 1 kk kadar penir 3 yesil zeytin sekersiz cay
Arada :bitki cayi
Ogle : 5-6 tane lahana sarmasi 3 catal patates yemegi 1 dilim normal cavdar ekmegi bir kucik kase yogurt
Aksam: yemek yemedim akraba ziyretindeydim 4 catal balkabagi pastasi yedim 2 tane biskuvi 2 sekersiz cay
8 bardak su +40 dk normal yuruyus
günaydın,neden canını sıkıyorsun ,senkendinden yaptıklarındaneminsen sebebi başka şeylerde arıcan
1-wcçıktınmı
2-cips leblebi+tuz=ödem
3-su içmemek
yani sebepler bu bence dünkü menün tam yazarsan bi inceleyelim
ayy gözük korktu valla ikiz üçüz yok istemediğime karr verdim çok yorucu
bendede eminim vardır o eksiklik amaben haftada 2 gün köfte olaraktüketiyorum e birde yeşil mercimek kurubakliyatlar da tüketiyorum böylece dengelediğimi düşnüyorum
ya canım kacamak cıpstı degıl mı. o okadar kılo yaparmı bılmıyorum kı ??? su benım de az ıctıgım gunler oluyor ama okadar artı olmamıstım. grıp oldugum ılk ıkı gun 1 lt zor ıctım ama aynı kıloda kaldım. suya yuklen bakalım yıne de, bır de yesıl cay ıc acaba faydası olacak mı, ve aksam maydonoz ye muhakkak. deneyelım bakalım yarın nasıl olacak.
et yapmak kolay, etı ben de cok severım. her ogun versen hayır demem yanı. benım sorma sebebım, dogru mu yapıyoruz yanlıs mı dıye. buaralar bunu dusunuyorum da.
hımmm ben senın b12 unuttum canım haklısın.
kan grubun ne neslı ?????
yedim şimdi kahvemide yapcam şimdi
size bu işyeri yaramıyor yaa stres içindesiniz,eşine çok gemiş olsun umarum düzelir en kısa sürede
kendinisorumlugörme sen ona çok iyi bakıyorsun olacağı varsa oluyor cnmm sen kendini yıpratma
seni çok iyi anlıyorum cnmm bende bebekistiyorken lcw çocukreyonuna giderdim sonrada üzülürdüm oyüzden çok iyi anlıyorum seni sana sadece düşüncelerini yönlendir kontrol et yıpratma vakti zamanı geldiğinde rabbimnasip edersanada inşallah
yaptım cnm şimdi khv içerken evi yoparlayım sonra leslie yapayım otur otur olmuyor, nete girince çaldır birkere kolay gelsin
Slm kizlar dun aksam foruma giremedim. Sorun vardi galiba dunku menumu bugun yaziyorum
Sabah 1 bardak su
Kahvalti : 1,5 dilim cav ekmegi domates salatalik 1 kk kadar penir 3 yesil zeytin sekersiz cay
Arada :bitki cayi
Ogle : 5-6 tane lahana sarmasi 3 catal patates yemegi 1 dilim normal cavdar ekmegi bir kucik kase yogurt
Aksam: yemek yemedim akraba ziyretindeydim 4 catal balkabagi pastasi yedim 2 tane biskuvi 2 sekersiz cay
8 bardak su +40 dk normal yuruyus
Bana kalsa balık daha çok yerim ama eşim et sevdiği için dengeliyoruz. Ortalama haftada 2 gün balık oluyor bizim, bu ara fazlalaştı ama ortalama 3 gün falan da et oluyor. Ama ya öğle ya akşam her gün bir çeşit et oluyor genelde. Kan grubum 0 RH (-)
bakıcam şimdiDuygu, menüm sayfa 329'da var, valla incelersen sevinirim. Ben daha önce de leblebi yediğimde sorun oluyordu zaten. Ben biraz ona bağlıyorum, bir de su içmememe.
regl strese sokAR İNSANI NEYSEKİ ÇALIŞMA ORTAMIN DEĞİLİM YOKSA BENDE KAVGA EDRDİM,ya canım uc az bes yukarı aynı oluyor ozel sektor ama tabıkı bazı ısyerlerı daha sorunlu oluyor mesela teelfonuna bakmayan arkadaslardan dolayı artık patlama noktasına gelıp bıraz once ıkı arkadas ıle tartıstım sonra da agladım sınırden onlar gormedı tabıkı. adet olsam da rahatlasam ya onun da etkısı var nezaman olacagım da bellı degıl gecen ay ıkı kez oldum cunku nasıl 28-29 gun takıp edeyım sımdı yanı.
esıme gelınce tabıkı ben elımden gelenı yaptım ama ben de cok sınırlı bırı oldugum zamanlar oldu oluyor ısyerınde yıpratıcı seyler oldu bebek, masraf, tedavı, ve daha bırcok sey hatalarım da vardır ne bılıyım ıste oyle dusunuyorum hastalandıgından berı. eskıden boyle ustune dusmezdım bu hastalık cıddı ve psıkolojık olunca suclanır oldum kendı kendıme.
ınsaallah ıyılesır. moralı de gayet ıyı. sakın de. ben de herzamankınden daha yumusagım falan. bakalım hayırlısı ıns.
kahve ben de canım cekıyor bugun kacamak yapabılırım ucu bırarada yanı.
Bugün pek sakiniz bakıyorum, herkes iyidir umarım. Pomocum sağlığın sıhhatin nasıl, iyi misin biraz daha? Çeşmi sen ne yaptın, nasıl gidiyor? ODTÜ'deki olaylar beni çok üzdü, sen oralarda değildin umarım. Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk Antep salça
- 1.5 kk peynir
- 2 tane ceviz
- 1 çay kaşığı zeytinyağına 1 yumurta kırdım
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- Şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon ızgara tavuklu salata (sos hiç koymadım)
- Yanında 2 küçük parça ekmek vardı, bir tanesini yedim.
Ara:
- Şekersiz, sade neskafe
Ara:
- Mısır cipsi (50 gram kadar)
- Beyaz leblebi (30 gram kadar)
(eve gelince kalan paketleri tarttım ve ne kadar yediğimi buldum)
Akşam:
- 100 gram kadar ızgara yağsız et
- 1 bardak ayran
Şimdi de şekersiz, limonlu çayımı içiyorum.
Canim artik daha dikkatliyim aksam buraya mesaj yazarken esim gordu ne yapiyorsun dedi bende anlattim hep beraber yediklerimizi yaxiyoruz falan dedim bana guldu sanirim ona imansiz ve sacma geldi onun inadina artik bu kilolardan kurtulmam gerekHtc menülerin gittikçe düzeliyor, tebrikler. Bence gayet iyi gidiyorsun, küçük bir dilim tatlı da yiyebilirsin bence.
Evet onun icin yapamiyorum zaten daha dogrusu yapmaya korkuyorum yanliz benimki sezeryan dogum degil karin germe ameliyati yani bir kasigimdan diger kasigima kadar dikislihatıce spor konusunda dıkkatlı ol, doktoruna sor bence. ben mesela ayagımdan dolayı bır ay spor yapamadım ama doktor ızın verınce basladım bu cok onemlı. zayıflayacagım derken, saglıgından olma. ALLAH esırgesın dıkıslerın patlar falan. ben arkadasıma da sorayım bugun. o cok tecrubelı sezeryan dogum ve spor konusunda.
youtube da vodeoyu bul, ardından youtube mp3 cevırıcı programı ac, vıdeonun lınkını oraya kopyalayıp vıdeoyu kolayca ındırebılırsın sen yapamıyorsan esın ya da bır arkadasın ısyerınde ındırsın flasha atsın vıdeoyu sen de flashtan kendı pc ne aktar.
sabah ballı uhlamur ılık su sarımsaklı su tarcınlı cay falan derken sabah cok sıvı almıssın bence. mıden sısmedı mı ?????
menulerın gayet guzel saglıklı olmus hem ıspanak hem tavuk cok begendım. sadece aksam cok karıstırma, bence bır catal bıle olsa cok cesıt yapmak proteın vıtamın dengesı acısından ıyı olmuyormus dıye bılıyorum sebze varsa sadece sebze yenmelı, et varsa sadece et yenmelı dıye bılıyorum. patates var tavuk var kuru fasulye var sarma var sen de. cok karısık olmus yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?