2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canim ben antepte yasiyorum ama esim sirnakli onun ailesi yapiyor bana gonderiyor ekmegi bu ekmek tas firinin kenarlarina yapistirilarak pisiriliyor ve nerdeyse 0kalorili o acidan sansliyim yani hem dogal hemde kilo yapmiyor:))
Ya benim tek dayanamadigim sey tatli zaten en zaaf noktam bu soylemesi ayip cokda guzel yaparim tatlilari yapinca da malum yemeden duramiyorum en iyisi hic yapmamak ya da misafir kabul etmemek:44:

Canım benim teşekkür ederim, spor yapmamıştım ama alışveriş merkezinde 1 saatten fazla yürüdüm. Bugün yorgun da olsam spor yapacağım, yine fazla su içemedim, işyerinde bu kadar yoğunluk olunca kötü oluyor. Eve gidince sporumu yapacağım, güzel bir tarhana çorbası yapacağım, yeşil çay da demlerim, inşallah geçer. Biraz önce bir çalışanımızın emeklilik toplantısı gibi bir şey vardı, aynı zamanda doğumgünüydü, pasta kesildi, kreması çok azdı ben de ince bir dilim yedim, bu da bugünün cıssı olmuş oldu.

Bende çok olur cnm bu + lar diyet döneminde ertesi gün bir bakarım 2 kilo gitmiş :)

inşallah canım bugün yine dikkat etmem gereken bir ortam olacak. davetliyim. diyetteyyim dediğim zaman neyin var ki diyet yapıyorsun diyorlar... sıkıldım da artık bu şekilde düşünmelerinden..

Ben diyette bir davete davetliysem diyetteyim demem. Ay dişim ağrıyor yada şimdi dişçiden geliyorum bişiy yiyemicem vs vs.
O zaman kimse ısrar etmiyor canım. Dene bak.

akşam yemeğimi yedim günümü toparlayabilirim
birazdan arkadaşlarla toplanıcaz orada da şekersiz çay ve meyva geceyi kapatırım
sabah kalkınca bir bardak su ve şekersiz kahve
2 saat sonra kahvaltı
1 yumurta
ufak bi parça keçipeyniri
1 dilim katkısız köy ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
4 bardak şekersiz çay

ara bir lokum

öğle
bir kase sebzeli mercimek çorba
bir dilim ekmek

ara bir neskafe şekersiz
bir elma ,bir mandalina

akşam
3 kaşık çorba
3 kaşık tas kebabı
2 kaşık patates kızartması yağı peçetede süzülmüştü
2 kaşık nohutlu pilav
5 kaşık yoğurtlu brokoli salatası

şu an yine kahve içiyorum şekersiz
8 bardak su
birazdan lesli 3 mil yaparım

r.e alışveriş merkezini unuttum ben oda güzel bi aktivite olmuş.
akşamı biraz dengele derim neslicim o incecikdilimde ne kadar kalori var biliyormusun ,nesli bide ben olurda kaçırırsam akşam maydanoz yerim tv izlerken birde yeşil çay iç faydasını görcen inşallah..

akşam yemeğimide yediğime göre günümü toparlaya bilirim;

aç karnına ılıkballı elma sirkeli suyum
1 bardaksu
kahvaltı: 2 dilim kızarmışçavdar ekmeğine biber salçası sürdüm büyükçe dilim light peyniri maydanozla tost

ara:1 mandalina
ara: nescafe biraz süt ile şekersiz

öğlen: 3 köfte 1 bardak ayran yanına çeyrek maydanoz,1 dilim kızarmış çavdar ekmeği

ara:yeşilçay
ara:1 tane form bisküvi

akşam: 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık haşlanmışpirinç (sarımsaklı yoğurt pul biber biraz tuz,karabiber ile karıştırdım) salata ve orta boy kasede cacık (cacık ve salata yanyana alakasız ama canım çekti ikisinide) 1 dilim çavdar ekmeği

oğlum ve eşime tereyağlı pilav yaptım ben kendime özel yaptım haşlanmış pirinçi biraz fazla yaptım yarında yicem diye
bunlar yediklerim sonrasında

nescafe
rezene
ve ballı elmasirkeli suyumu içerim mutlaka

aktivite:
leslie 3 mil 47dk
pilates:56dk
100 yarımmekik

su henüz 1.5lt olmadı ama tamamlıcam inşallah

şimdiden herkeze keyifli hafta sonları aktif olamasamda arada uğrarım..

Son düzenleme:

tandır ekmeği oluyo galiba tarif ettiğin ekmek bizim buralarda da yapıyolar hatta karslı bi komşum var yaptıkça banada gönderiyo gerçekten çok lezzetli bi ekmek

bende kışlık kuru yufka yapıyorum .elde açıyoruz dışarıda saçta ve odun ateşinin korunda kabarttırıyoruz bu şekilde olunca kalorisi azalıyomu yani

slm cnmm ohh lokum yemişsin tatlı pek sevmem bilirsin ama fena cnm çekti biz böyle bisküvi arasınakoyar yerdimm ahh o günler ahh dal gibiydim o zamanlar::))
neyse menün genel anlamda güzel akşam yemeğinde çeşit çok maşallah az az yemişsin ama yinede birazcık fazla geldibanaa,su iyi içmişsin aktivitede yapcan bu iyi

Sonunda hafta bitti inanamıyorum Duygu yaaa:)) Eve geldim, oturursam kalkamam diye hemen sporumu yaptım:) Leslie 5 mil (70 dakika). Su da içeceğim yavaş yavaş. Akşam yemeği olarak kalan patlıcan yemeğini ısıtıp yedik. Bir tabak patlıcan yemeği yedim yani, eşim pilav yedi yanında, ben yemedim:) Şimdi form çayı içiyorum, karnımda da bir şişlik var çünkü, bir sindirememe durumum var galiba. Üstüne de yeşil çay demleyeceğim, maydanoz da yiyebilirim, iyi fikir. Bakalım yarına bir azalma olacak mı. Ben cipsten çok leblebiyi suçluyorum, sanırım benim vücudum sindiremiyor leblebiyi. Suyu da az içince sonuç ortada.

Bence menün güzel ve dengeli olmuş, spor yıkılıyor zaten, tebrikler:)) Sen daha regl olamadın sanırım, Allah kolaylık versin canım onun şişkinliği de fena olur, en kısa sürede gelir umarım. Bu arada pilatese nasıl özendiriyorsun valla, bir an önce siparişimi getirseler de başlasam diyorum:))

Kızlar bugün sizleri denk getiremedim bir türlü. Anca oturup ayaklarımı uzattım, yorulmuşum gerçekten. Günümü toparlayayım,

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
(Evden çıkana kadar 2 bardak su içtim)

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
(1 bardak su)

Ara:
- 1 ince dilim yaş pasta

(İşten çıkana kadar 500 ml su daha içtim)

Akşam:
- 1 tabak patlıcan yemeği (zeytinyağlı içinde biraz nohut ta var)

(Spordan önce 500 ml su içtim)
Aktivite: Leslie 5 mil (70 dakika) yaptım

Şimdi form çay içiyorum, üstüne yeşil çay içeceğim, 1 avuç ta maydanoz yemeyi düşünüyorum. Toplam içtiğim su 1.75 lt olmuş, yatana kadar 3'e tamamlamaya çalışacağım.

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs ilham ve irade olduğu ilhammelegi.tumblr.com =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler

sorma ya hala daha gelmedi belirtileri var kendisi teşrif etmedi..
dün dışardaydım onundışında hep yaptım bu haftada çok memnunum heleki sreçlere karın hareketlerine bayılıyorum,zevklermiz aynı seninde memnun kalacağından eminim

kahvaltımız nerdiyse aynı,ben pasta dışında genelini beğendim cnm ,aslında pastaabartılcak şey değil hepimizin yaşam tarzının parçası bu tip abur cuburlar ama kg verme evresinde tartıdaciddi oynamalar yapıyor,zayıfladığımızda yicez spor yapcazyediğimizi yakcaz,neyse cnm aktiviten her zamanki gibi güzel ,sutüketimin harika sabaha kadar nöbettesin bu kadar suyla

valla canım eve gelince cozutuyorum ben biraz sanırım aslında gündüz iyiydi bi sıkıntı yoktu da işte akşam kardeşim işten gelirken cips alıp gelmiş keyif yapalım die şimdi onu kırmak da ayıp olurdu o yuzden bi paket cipsi abla kardeş bitirdik valla ama pişman deilim yurtta yemiyorum kardeşcagızımla o kadarcık keyif yapayım yani pazartesi tartı sonuncusuyum büyük ihtimalle ama olsun haftaya hallederim ben

yarın dönüyorum kızlar ama akşam arkadaşımda kalacagm o sebeple yarın tüm gün giremem, şimdiden hepinize mutlu haftasonları pazzar günü görüşürüz. öpüyorum sizleriii

Geçmiş olsun değmez canım iş güç için kendinizi yıpratmayın. Kendini suçlama rabbim dermansız hastalık vermesin hepsi geçer. İnsanlarla uğraşmak çok zor allah çalışanlara sabır versin. malum safer ayındayız çok dua edin 1. kat semaya 320 bin bela musibet iniyormuş.

Gündüz giremedim yarına misafirim gelecek ikramlarımı hazırladım. gelelim bu gün yediklerime

sabah 1 bardak su

kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir salatalık roka domates 3 tane yeşil zeytin şekersiz çay

öğle çavdar ekmeğine 3 dilim sucuk ve 1 dilim ince kaşarlı tost , 1 k kase yoğurt

ara 1 mandalina

akşam: 6 kaşık az yağlı kabak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt 3 çatal patates yemeği

gün sonunda 2 lt su aktiviteye zamanım kalmadı.

İyi geceler !!!

canım menulerın gayet guzel. hatta ben aksam senın olculere gore yemegı baya az buldum tebrıkler baya azalttın sen. bır kase pılav yedım derdın mesela. ıkı kasık bıle goremedım sımdı

suyun az olmus ama sebebını soyledın.

yas pasta tabıkı cıss ama oluyor bazen ıste.

haftasonu guzelce dınlenebılmenı umarım hava guzel olursa at kendını muhakkak.

kardes falan olmamıs bence. kardesımle keyıf yaptım bahanesı olur basbayagı canın ıstemıs cıps. ama su var annenın yemeklerınden falan zaten yıyeceksın barı boyle kacamaklar yapmasaydın. bır ıkı tane yeseydın cıpsı, kardesın uzulecek degıldı yanı. aman evde dıkkat et verdıgın kıloların yarısını alırsın gıbı gelıyor bana. cunku dıyete ılk basladıgın zamanlar cok zorlanıyordun annenın yanındaydın pasta boırek ve yemek olayı.

sana ıyı eglenceler opuyorum pazar gorusuruz

menulerını begendım. sadece aksam ekmek yemeyebılırdın. oglen tost oldugu ıcın ve aksam patatesın de tadına baktıgın ıcın.

baya yorucu gecmıs gunun. bugun sana ıyı eglenceler guzel sohbetler dılıyorum ve kacamak yapmamak :)))))))))