- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.361
zeytın ben de cok severım ama pazar gunu yıyorum artık. yapacak bırsey yok hatıce. her gun yeme mesela. esınle ya da bır akraba-arkadas kahvaltısında ye. o ekmek nasıl bır ekmekmıs merak ettım sen nerde yasıyordun
tatlı yemesen ıyı olurdu ya da bır catal tadımlık ama anlıyorum bazen tatlıya hayır denmıyor kuruyemıslerı yemeseydın ama. sonucta o canım cok cektı dayanamadım dıyebılecegın bırsey degıl
spor yaptınmı?? kusura bak dün çok yorgundum yazdıysan bile göremedim
su-leblebi-mısır cipsi etgengini görünüyor nesli ,ama moral bozma geçiçi bir olduğu belli bugün biraz yeşil çay su birde spor 2güne toparlarsın
gunaydın ırem
sen ıstanbbuldamısın anlattıkların ıstanbulda yasayan kısılerden dun duyduklarıma benzıyor da.
valla ıstanbul cok zor. hemen kıtlenıyor. oyuzden kendımı sanslı goruyorum.cunku kar yagsa bıle boyle seyler olmuyor. ayrıca benım sokagımda duruyor servısımız. ıse gıdıs gelıs kolay oluyor boyle zamanlarda.
sen de mı +++++ cıktın ????* hımmm ozaman yanlıs yaptıgımız bırseyler oldu bızım buaralar. hepımızde ya kacamaklar var, ya spor az, ya regl,odem tarzı bırseylerımız olmus
ayyyyyy maasallah ne guzel cocuklar ya. ıspanak ıstıyorlar falan. ınsaallah benım cocugum bana degıl esıme ceker cunku esım asla yemek secmeyen ve sebze yemeklerıne bayılan bırıdır
inşallah canım bugün yine dikkat etmem gereken bir ortam olacak. davetliyim. diyetteyyim dediğim zaman neyin var ki diyet yapıyorsun diyorlar... sıkıldım da artık bu şekilde düşünmelerinden..
Canım benim teşekkür ederim, spor yapmamıştım ama alışveriş merkezinde 1 saatten fazla yürüdüm. Bugün yorgun da olsam spor yapacağım, yine fazla su içemedim, işyerinde bu kadar yoğunluk olunca kötü oluyor. Eve gidince sporumu yapacağım, güzel bir tarhana çorbası yapacağım, yeşil çay da demlerim, inşallah geçer. Biraz önce bir çalışanımızın emeklilik toplantısı gibi bir şey vardı, aynı zamanda doğumgünüydü, pasta kesildi, kreması çok azdı ben de ince bir dilim yedim, bu da bugünün cıssı olmuş oldu.
Canim ben antepte yasiyorum ama esim sirnakli onun ailesi yapiyor bana gonderiyor ekmegi bu ekmek tas firinin kenarlarina yapistirilarak pisiriliyor ve nerdeyse 0kalorili o acidan sansliyim yani hem dogal hemde kilo yapmiyor:))
Ya benim tek dayanamadigim sey tatli zaten en zaaf noktam bu soylemesi ayip cokda guzel yaparim tatlilari yapinca da malum yemeden duramiyorum en iyisi hic yapmamak ya da misafir kabul etmemek:44:
akşam yemeğimi yedim günümü toparlayabilirim
birazdan arkadaşlarla toplanıcaz orada da şekersiz çay ve meyva geceyi kapatırım
sabah kalkınca bir bardak su ve şekersiz kahve
2 saat sonra kahvaltı
1 yumurta
ufak bi parça keçipeyniri
1 dilim katkısız köy ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
4 bardak şekersiz çay
ara bir lokum
öğle
bir kase sebzeli mercimek çorba
bir dilim ekmek
ara bir neskafe şekersiz
bir elma ,bir mandalina
akşam
3 kaşık çorba
3 kaşık tas kebabı
2 kaşık patates kızartması yağı peçetede süzülmüştü
2 kaşık nohutlu pilav
5 kaşık yoğurtlu brokoli salatası
şu an yine kahve içiyorum şekersiz
8 bardak su
birazdan lesli 3 mil yaparım
r.e alışveriş merkezini unuttum ben oda güzel bi aktivite olmuş.
akşamı biraz dengele derim neslicim o incecikdilimde ne kadar kalori var biliyormusun ,nesli bide ben olurda kaçırırsam akşam maydanoz yerim tv izlerken birde yeşil çay iç faydasını görcen inşallah..
akşam yemeğimide yediğime göre günümü toparlaya bilirim;
aç karnına ılıkballı elma sirkeli suyum
1 bardaksu
kahvaltı: 2 dilim kızarmışçavdar ekmeğine biber salçası sürdüm büyükçe dilim light peyniri maydanozla tost
ara:1 mandalina
ara: nescafe biraz süt ile şekersiz
öğlen: 3 köfte 1 bardak ayran yanına çeyrek maydanoz,1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:yeşilçay
ara:1 tane form bisküvi
akşam: 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık haşlanmışpirinç (sarımsaklı yoğurt pul biber biraz tuz,karabiber ile karıştırdım) salata ve orta boy kasede cacık (cacık ve salata yanyana alakasız ama canım çekti ikisinide) 1 dilim çavdar ekmeği
oğlum ve eşime tereyağlı pilav yaptım ben kendime özel yaptım haşlanmış pirinçi biraz fazla yaptım yarında yicem diye
bunlar yediklerim sonrasında
nescafe
rezene
ve ballı elmasirkeli suyumu içerim mutlaka
aktivite:
leslie 3 mil 47dk
pilates:56dk
100 yarımmekik
su henüz 1.5lt olmadı ama tamamlıcam inşallah
şimdiden herkeze keyifli hafta sonları aktif olamasamda arada uğrarım..
sorma ya hala daha gelmedi belirtileri var kendisi teşrif etmedi..Bence menün güzel ve dengeli olmuş, spor yıkılıyor zaten, tebrikler:)) Sen daha regl olamadın sanırım, Allah kolaylık versin canım onun şişkinliği de fena olur, en kısa sürede gelir umarım. Bu arada pilatese nasıl özendiriyorsun valla, bir an önce siparişimi getirseler de başlasam diyorum:))
Kızlar bugün sizleri denk getiremedim bir türlü. Anca oturup ayaklarımı uzattım, yorulmuşum gerçekten. Günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
(Evden çıkana kadar 2 bardak su içtim)
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
(1 bardak su)
Ara:
- 1 ince dilim yaş pasta
(İşten çıkana kadar 500 ml su daha içtim)
Akşam:
- 1 tabak patlıcan yemeği (zeytinyağlı içinde biraz nohut ta var)
(Spordan önce 500 ml su içtim)
Aktivite: Leslie 5 mil (70 dakika) yaptım
Şimdi form çay içiyorum, üstüne yeşil çay içeceğim, 1 avuç ta maydanoz yemeyi düşünüyorum. Toplam içtiğim su 1.75 lt olmuş, yatana kadar 3'e tamamlamaya çalışacağım.
cesmıcık, gunluk gırmeye calıs. cok buyuk kacamaklar yakma lutfen. bır de bu rıcam olacak :))))) yurt ortamında okadar mucadele edıyorsun cok zoru basarıyorsun eve gıdınce abartma yanı :))))) emeklerın bosa gıtmesın canım.
sana sımdıden ıyı yolculuklar, guzel keyıflı aıle sofraları :)))))))))
ya canım uc az bes yukarı aynı oluyor ozel sektor ama tabıkı bazı ısyerlerı daha sorunlu oluyor mesela teelfonuna bakmayan arkadaslardan dolayı artık patlama noktasına gelıp bıraz once ıkı arkadas ıle tartıstım sonra da agladım sınırden onlar gormedı tabıkı. adet olsam da rahatlasam ya onun da etkısı var nezaman olacagım da bellı degıl gecen ay ıkı kez oldum cunku nasıl 28-29 gun takıp edeyım sımdı yanı.
esıme gelınce tabıkı ben elımden gelenı yaptım ama ben de cok sınırlı bırı oldugum zamanlar oldu oluyor ısyerınde yıpratıcı seyler oldu bebek, masraf, tedavı, ve daha bırcok sey hatalarım da vardır ne bılıyım ıste oyle dusunuyorum hastalandıgından berı. eskıden boyle ustune dusmezdım bu hastalık cıddı ve psıkolojık olunca suclanır oldum kendı kendıme.
ınsaallah ıyılesır. moralı de gayet ıyı. sakın de. ben de herzamankınden daha yumusagım falan. bakalım hayırlısı ıns.
kahve ben de canım cekıyor bugun kacamak yapabılırım ucu bırarada yanı.
Kızlar bugün sizleri denk getiremedim bir türlü. Anca oturup ayaklarımı uzattım, yorulmuşum gerçekten. Günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
(Evden çıkana kadar 2 bardak su içtim)
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
(1 bardak su)
Ara:
- 1 ince dilim yaş pasta
(İşten çıkana kadar 500 ml su daha içtim)
Akşam:
- 1 tabak patlıcan yemeği (zeytinyağlı içinde biraz nohut ta var)
(Spordan önce 500 ml su içtim)
Aktivite: Leslie 5 mil (70 dakika) yaptım
Şimdi form çay içiyorum, üstüne yeşil çay içeceğim, 1 avuç ta maydanoz yemeyi düşünüyorum. Toplam içtiğim su 1.75 lt olmuş, yatana kadar 3'e tamamlamaya çalışacağım.
valla canım eve gelince cozutuyorum ben biraz sanırımaslında gündüz iyiydi bi sıkıntı yoktu da işte akşam kardeşim işten gelirken cips alıp gelmiş keyif yapalım die şimdi onu kırmak da ayıp olurdu o yuzden bi paket cipsi abla kardeş bitirdik valla ama pişman deilim yurtta yemiyorum kardeşcagızımla o kadarcık keyif yapayım yani pazartesi tartı sonuncusuyum büyük ihtimalle ama olsun haftaya hallederim ben
yarın dönüyorum kızlar ama akşam arkadaşımda kalacagm o sebeple yarın tüm gün giremem, şimdiden hepinize mutlu haftasonlarıpazzar günü görüşürüz. öpüyorum sizleriii
Gündüz giremedim yarına misafirim gelecek ikramlarımı hazırladım. gelelim bu gün yediklerime
sabah 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir salatalık roka domates 3 tane yeşil zeytin şekersiz çay
öğle çavdar ekmeğine 3 dilim sucuk ve 1 dilim ince kaşarlı tost , 1 k kase yoğurt
ara 1 mandalina
akşam: 6 kaşık az yağlı kabak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt 3 çatal patates yemeği
gün sonunda 2 lt su aktiviteye zamanım kalmadı.
İyi geceler !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?