- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.401
lahmacun ve içli köfte vardı canım...lahmacun bana daha masum geldi kalorisi bir kaç sitede baktım 250 yazıyor. ama ebatını bilmiyorum benim ki küçüktü.ara öğünü de yemeseydim farklı anlaşılabilrdi canım ilk defa gidiyorum misafirliğe o eve. eşimin arkadaşı davet etmişti. ters birşey olmasın diye meyvemi yedim...
süperim baş ağrısı var ama alıştım.anladığım kadarıyla rüzgardan başım üşüyor. üşüdüğünde de başım ağrıyor.başörtü ince korumuyor herhalde.Birazdan alış verişe çıkacağım alt üst edeceğim yine maraşı...bugün oruç tutacaktım nasip olmadı. yarın niyetli olacağım ama.. evde olurum işlerim olur onları hallederim. 15 tatilin gelmesini bekliyorum dört gözle gerçekten bu dönem çok yoruldum. urfada başladım gidiş gelişler beni mahvetti.sonra tayin çıktı evi taşı. araya kurban bayramı girdi annemlerin yanına gtttim.bayram dönüşü kürtaj oldum. okula başladım bir rahat nefes almak nasip olmadı.dinlenmek istiyorum..
yni öyle meşhur değilde büyüklerimizden görürdüm bende öyle düşkün değilim maregl döneminde olduğum için cnm çekti sanırım gül lokumu neyse geçti şimdi
tamam cnm şimdi bi uğradım uzun durduğumda çaldırırım
öncelikle tünaydın şimdi dikkat ettim sirke ve limon ikiside asitmidene dokuna bilir
ya limon su istersen baltüket
yada su sirke istersen bak olarka tüket
öğlen iyi ara öğünde 1 baklamava var afiyet olsun cnm akşam balık iyi ama çiğ köfte bilemedim neysee seni üzmücem eh diyorum menüne ha aktivite olsaymış yaptığınkaçamaklar gözüme batmazdı,cnm sakın oha bu kadar olmaz deme sakın sen zor kg veriyon yaptıığn ufacık kaçamak seni ileri değilgeri götürür,ben tüm defresif halini kg bağlıyorum sen bi 99 gör bak nasıl mporalman güçlencen
neyse gelelim sıkıntılı haline hastalandığından beri yoğunsunve ,regl bekliyorsun, eşinin rahatsızlığı,hala daha 3 lürakamlardan olman,bebek giysisi satın alman ve bebek haberleri alman üstüne üstük işyerindeki olumsuz şartlar ve rahatsızlığın sende bomba etkisi yapmış zaten taş olsa çatlarr, sana tavsiyem şu, bu hafta sonuhiç birşey yapmaa evde olduuğnsürece dinlen al battaniyeyitv karşısında yat eşinesöyle k.bak çok bitkinim de dinlenmeye ihtiyacım var de ve otur ağla rahatla, güzelce bakkendine meyvanı ye,ilaç kullan sağlığına kavuçmaya bak kendini bi parça iyi hissettiğinde güzel bi duş al saçlarını kurut güzel bi rezene yada papatya çayı iç sonra otur güzel hayaller kurama olcak hayelleer 2 li rakamlarda olduuğnu düşün yazı düşün tatil yaptığını düşün bn p.tesi güçlü sağlığına kavuşmuş dimdik bi pomo görmek istiyorum,bir kere bunalıma girdinmi üstü üste gelir herşey,elinde olan şeylere şükret dün eşiminde canı sıkkındı dedimki şükret haline sıcacık evindesin yemeğin pişiyor ,açdeğiliz şuan evsiz sokakda aç olani nsanlarvar van depreminde soğukda haladaha çadırda yaşıyan var dedim doğru söylüyon dedi,pomo bir kere rüzgara bırakırsan kendinisavrulursun önce düşüncelerini kontrol et iyi düşün iyilik olsun güçlü olyparım de herşey düzelcek de temiz hava al 2 müzik tamamdır ÖLÜMDENBAŞKA HERŞEYE ÇARE VARDIR ALLAH BÜYÜKDERT VERMESİN. sakın demesi kolay deme herkezin kendine göre yükü var bensadecehayata olumlu bakmaya çalışıyorum çünkü bir kerekaramsar olursam devamı gelir..benden sana olumlu mutlu sağlıklıenerji inşallah işe yarar
cnm müsafirliğe gitmiş normal yemesi bravo 1 tane yeme iradesinde bulunmuş
sonolarak hayata olumlu bak mutlu olmanın yolunu ara,dedin gibİ yürüyüşe çık tak kulaklığını amakat kAT giyim sonra eve döndüğündegüzel bi duş,güzel bifilm film izlerken rahatlatıcı çay rezneyada papatya eminim daha iyi olcan daha öncede ddiğim gibi bir kere savrulursandevamı gelir ,RABBİM KALBİNE GÖNLÜNE BYNİNE HUZUR MUTLULUK VERSİNbal sırke lımonlu oyle ıcerdım eskıden hatırlarsan onun daha cok mıdemı bulandırdıgını farkettım oyuzden balı cıkartmıstım son gunlerde. sırkeyı de hatta. ama ıyı marka sırke aldım dedıgın gıbı ve tekrar sırke eklemeye basladım. mıdem de sıkıntı yok ama bala doneyım en ıyısı sen oyle dıyorsan.
ara ogun cesıt yapmayınca baklava masum gıbı gorunse de yememek dogruydu. aksam da cok canım cektı cıg kofte. cok cok severım demıstım her ogun olsa tabak tabak yerım. ama ıste yememek lazımdı. de de. cunku olmadı yanlıs oldu. yazınkı ıradem yok kasım ayından berı. agustos sonu eylul ekım nekadar katıydım ben. eskı seyı goremıyorum kendımde. grıp baya gectı sayılır ama aksamkı ıslere dalmaktan sogukta donmaktan aksam eve gelınce spor yapamadım 9 a dogru gelıp bır de evde camasır katla, yarına yemek yap derken uyku saatı gelıyor. bugun spora nıyetlendım ama o da olmayacak arkadas aradı musaıtız dedı bebek ılk haftalarda gozume hos gelmez cok kucuk oluyor ya gıdeyım en ıyısı halledeyım bebek gorme ısını ertelemeden. 7 yıldır bebegı olmuyordu suprız bır anda oldu belkı umut olur hem bana. yemeklı davetlı degılız evde lahana sarmam var dun evı temızlettırdım lahanam vardı bırkac haftalık onu da sarmıstı temızlıgı yapan komsum. esımın dıslerınden bahsettım dıyette oldugumu da bılıyor bayan. bebek de huysuzmus aman hazırlık yapma dedım cay ıcıp kalkarız dedım tamam dedı.
keske bır sıhırlı degnek olsa konsa omzuma 99 gosterse. sanırım bana ılac olacak sey bu ama hastalıktı ıstı depresyon halı derken zor goruyorum ben yılbasında o kıloyu. 4 kıloya yakın vardı gecen hafta. 3-4 gundur tartılmadım spor hıc yok grıp falan derken. agzımın ucugu dudagımı kapladı kocaman oldu hayatımda ılk kez oluyor ne grıpler falan atlattım hıc lmadı benım vucudum gucsuz kaldı sanırım detoks yaramadı bana bılmıyorum detokstan sonra coktu benım vucut. anlamadım kı bılmıyorum. kendımı ıyı hıssedersem, pazartesı salı detokstayım ama cunku 99 bana ılac olur dusuncesı ıle bırseyler yapmak ıstıyorum.
esıme uzuldum ama cok sıkıntı etmedım ama su 3lu rakamlar benı gerdı dogru. reglım cok gecıktı, hormon degerlerım de mı oynadı bılmıyıorm ısyerınde 4 yıldır bıtmeyen sacma sapan bazı sorunlar var dıger arkadas 3 aylık eleman resmen o once cınnet gecırır gıbı bagırdı ardından bırkac gun sonra ben. bebek gıysısı cok alırım severek alırım hatta durumu ıyı olmayan kısılerse cok daha fazla alırım mahrumdur derım ben ıkı cıft elbıse alayım tek almayayım derım ama ne bılıyım bu kez boguldum sanırım al al nereye kadar hep mı baskalarına alacagım dedım sanırım. hakıkaten bomba etkısı yaptı farkındamısın bılmıyorum ama ben kendımı bukadar dıpte gormedım benım uzuntum de sınırım de cabuk gecer saman alevı gıbıdır benım senın de dedıgın gıbı ama bu kez gecmıyor anlamadım.
evım temız, utu dahıl hıc ısım yok. cok sukur o yuku bıraz olsun attım esım cok mutlu olmasa da bu durumdan 2 haftada bır guzel temızlık oluyor ben de aralarda ustunden yapıyorum yetısmıyordu duygu. kafayı yıyordum hem zaten pazar gunu yemek yapıyorum haftalık. bır de temızlık utu eklesem valla 2 de ancak otururum ben. ıcım enazından o konuda sımdı rahat. o barı sıkıntı degıl ev temız olunca, pazar zaten sıkıntım olmaz. yarın hava cok soguk olmazsa tek basıma uzun uzun yuruyus yapacagım fılm ızleyecegım arka arkaya. sımdılık kafamdakı planlar bu. bu aksam doluyum zaten, plan bellı. ama pazarı kendıme ayırdım esıme bıle degıl. elbısem falan cok ama alısverıs yapsam mı dıye bıle dusundum o da ıyı gelırdı belkı.
dun kuaforde kızıl-mor arası bır renk gordum sıze resım eklerım saclarımı da boyatacagım oyle karar aldım.
benı bılıyorsun duygu. okadar maddı manevı sorumluluk vs vs ama poızıtıfımdır 100 kıloda oluo kendını seven guzel gıynmeye calısan hayata kusmeyen bırıyımdır yanı sukrumu hep yaparım canım esım dındar bır ınsan ama onu bıle ben rahatlatırım cok sukur derım evet paramız bırıkmıyor ama kac kısıye yardım edebılıyoruz derım bızım gorevımız belkı bu olarak goruldu ALLAH tarafuından derım ev araba yokmus ne yapalım derım kımse hasta olmasın kotu haber almayım bana yeter derım oyle sukursuz bırı deılımdır canım ne oldu son gunlerde anlamadım.
asla oyle dusunmedım canım anlamaz olur musun herkesın sıkıntısı var kendıne gore. benı kımse anlayamaz ya da sankı senın benzer derdın mı var demem ben asla kımseye. oyuzden bu konuda rahat ol
ınsaallah dedıgın gıbı olur canım daha guclu poızıtıf bır ben olurum pazartesı gunu. guzel enerhını de aldım tsk ederım sagolasın ıyı kı varsın canım. haklısın da bırkez depresyona bıraktın mı kendını, cıkmak cok zor. kendımı bırakmamam lazım
Kızlar bugün ancak girebildim, sabah geç kalktım, kahvaltıdan sonra alışveriş merkezine gittik, hem market alışverişi yaptık, hem azıcık mağaza gezdik, iyi geldi bana:) Haftanın yorgunluğunu atıyorum yavaş yavaş. Güzel de bir ayakkabı aldım, koyu mor renkli az topuklu bir bot aldım:)
Pomocum yazdıklarını okudum ve üzüldüm canım. Neden böyle oldun sen bakayım. Daha önce de bahsetmiştim, ben de depresyon geçirdim bir dönem, o ruh halini biliyorum. Toparlanman lazım, kendini soyutlama sakın. Foruma da girmeye çalış, kafan dağılır. İnternetten alışveriş sitelerine bak. Çocuk olayını takıntı haline getirmişsin, aslında hiç hazır değilsin çocuğa. Şimdi zamanı değil, zaten o yüzden de test negatif çıkmış. Bir psikiyatriste gidebilirsin, konuşmak iyi gelir ama doktorun da sana iyi hissettirmesi önemli, bu da biraz şans işi. Bir de işin içinde ilaç kullanma var, biliyorsun o ilaçların da yan etkileri oluyor. Ben doktora gerek kalmadan da atlatabileceğine inanıyorum. Aslında bu durumlarda spor da iyi hissettirir, mutluluk hormonu salgılanmasını sağlıyor malum. Bence sen yarın biraz Leslie yap, o da yürümek gibi sonuçta, dışarda yürüme gibi olmaz ama yürümeye en yakın spor o. Üstüne eliptik yapabilirsin. İnsan spor yaparken başka bir şey düşünmüyor, benim naçizane önerim bu yönde.
Bir de evde siz her odada petekleri açmıyorsunuz galiba ama bu tasarruflu bir şey değil. Sonuçta bir odayı ısıtmak için de olsa kombi çalışıyor ve sıcak su oluşuyor, o sıcak suyun biraz daha fazla dolaşması birşey farkettirmez. Normal bir sıcaklığa ayarlayın kombiyi ama bütün evi ısıtın, faturada doğru dürüst bir fark olmaz. Böylece evin her tarafını kullanabilirsin en azından, belki bu da bunalttı seni. Balıkesirdeyken biz tüm evi ısıtıyorduk, bir tanıdığımız oturduğu odayı ısıtıyordu ama ödediğimiz fatura aynıydı.
sonolarak hayata olumlu bak mutlu olmanın yolunu ara,dedin gibİ yürüyüşe çık tak kulaklığını amakat kAT giyim sonra eve döndüğündegüzel bi duş,güzel bifilm film izlerken rahatlatıcı çay rezneyada papatya eminim daha iyi olcan daha öncede ddiğim gibi bir kere savrulursandevamı gelir ,RABBİM KALBİNE GÖNLÜNE BYNİNE HUZUR MUTLULUK VERSİN
SLM CNM,GÜLEGÜLE KULLN YENİ CİCİLRİNİ HARİKA Bİ RENK TERCİHİ ,BENDE BORDO İSTİYORUMM YAAA..KOMBİ OLAYINDA SANA KATILIYORUM CNMM BİRDE AKILLIK TERMOSLAR VARMIŞ KOMBİYE TAKILAN ODA FAT.UCUZLATIYORUMŞ KAYINPEDERİM TAKTIRDI
sağol canım, ben de çok beğenerek aldım, bordo da çok güzel olur:) biz de termostat taktırdık, o çok iyi oluyor, kendi evinizde mutlaka taktırın, hiç uğraştırmıyor böylece. Hem de ekonomik kullanım sağlıyor. Oturduğunuz odaya takıp, sıcaklığı ayarlayınca otomatik açılıp kapanıyor zaten. Ama termostat olmasa bile tek odayı ısıtmakla bütün evi ısıtmak çok farketmiyor. Senin evin durumundan dolayı tek odayı ısıtıyorsunuz, pomonun öyle değil. Zaten sabahtan akşama kadar eşiyle aynı ortamda, akşam da aynı şekilde olması şu ara iyi gelmez diye düşünüyorum. Diğer odaya geçip spor yapabilir en azından.
gününü çok beğendim cnm ,ya şu fırında balığı nasıl ypıyorsun,birde et nasıl pişiriyorsun ???ben günümü toparlayayım,
sabah: (saat: 11 gibi)
- yarım simit içine
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
ara: Yok
öğle: (saat: 15 gibi)
- fırında somon balığı (200 gr)
- fırında kalamar (100 gr)
- 1 avuç maydanoz
- 2 dilim tahıllı ekmek
ara:
- 5 adet kuru kayısı
- 8 adet kuru erik
- 10 tane badem
(2 gündür biraz tuvalet problemim var, o yüzden bolca yedim)
akşam:
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
(daha yemedim ama menü belli)
yemekten sonra kestane ve meyve yerim muhtemelen. Bugün suyu da bolca içiyorum. şu ana kadar 2 lt olmuştur.
hoşgördüm biraz yorgun ama çokkeyifliyim sen nasılsın gerçi yeni cicilerinle iyi olman lazım ayakkabı aldığımda dünyanın en mutlu insanı oluyorum benduygu, hoşgeldin canım, nasılsın?
doğalgaz hiç kullanmadım anlamamaçıkçası benim kayınpederim çoktakip eder o demişti sende hem fikirsin yazdığın herşeye katılıyorum . Pomocum evdebari biraz ayrı durun sanada iyi gelcek emin ol.
gününü çok beğendim cnm ,ya şu fırında balığı nasıl ypıyorsun,birde et nasıl pişiriyorsun ???
hoşgördüm biraz yorgun ama çokkeyifliyim sen nasılsın gerçi yeni cicilerinle iyi olman lazım ayakkabı aldığımda dünyanın en mutlu insanı oluyorum ben
Yeni sorum;
1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi
Ayakkabi kadinin en buyuk tutkusu benim canta ve aksesuarada cok duskunum.Aynen, yeni ayakkabı beni de dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor:)) Çocuk gibi seviniyorum:)) Balığı ben çok basit pişiriyorum. Marketin balık reyonundan fileto somon alıyorum, borcamı az yağla fırçayla yağlıyorum, balığın derisi alta gelecek şekilde koyup, üstüne biraz tuz ve karabiber ekip, 250 C önceden ısıttığım fırında pişiriyorum. Hepsi bu kadar:)
Eti eşim pişiriyor çoğunlukla, tavayı az yağla yağlıyor, ocağın altını açıp tavayı biraz kızdırdıktan sonra dilim halinde yağsız eti arkalı önlü pişiriyor. Baharat falan koyuyor o kadar. Yalnız ben denedim, beceremedim, yaktım sağını solunu, biraz el becerisi istiyor galiba ama bende yok:))
Ayakkabi kadinin en buyuk tutkusu benim canta ve aksesuarada cok duskunum.
Balik koku yapiyormu peki en kisa surede dwnicem cok tsk.ederim cnm denicem seni anarak.
Himmmm hersey birbirine uyumlu bende cvp vereyim bende cvp vereyimİlk cevaplayan ben olayım yine:)
Saç rengi : Kahverengi-kestane gibi bir şey, aralarda beyazlar da var:)) Uzun bir zamandır kendi rengimi kullanıyorum
Göz rengi : Koyu kahverengi
Ten rengi : Beyaz - sarı (etraftakiler beyaz tenli olduğumu söylüyor ama öyle çok beyaz değilim, açık tenliyim ama)
Yok canım ya tavadaki gibi koku yapmaz. Somon zaten küçük balıklar gibi değil, daha az kokuyor. Çok sağlıklı bir balık, oğlunu alıştır bence şimdiden.
Himmmm hersey birbirine uyumlu bende cvp vereyim bende cvp vereyim
sac rengim., dore bakir ama orjinal rengi koyu kestane
Goz rengim., koyu kahve
Ten., beyaz -bugday arasi
Bakır rengi ben de çok seviyorum ama kullanması zor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?