- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.421
Evet zor ama cok guzel simdi kahve bakir dusunuyorum yada orjinl rengime donup aralarina dogal isiltimi attirsam diye dusunuyorum .acik tenlisin sanada dore bakir yakisir.beyaz sorunun cokmu
Nesli borcami yagla dedin ya yagli kagit sersek olurmu
Kayinvalidemin dedigine gore azaliyormus bunu istedigin kadar yitebikirsin kizim bu kilo yapmaz diyor ama 1 dilim bile yesen hemen doyuyorsun:)))tandır ekmeği oluyo galiba tarif ettiğin ekmek bizim buralarda da yapıyolar hatta karslı bi komşum var yaptıkça banada gönderiyo gerçekten çok lezzetli bi ekmek
bende kışlık kuru yufka yapıyorum .elde açıyoruz dışarıda saçta ve odun ateşinin korunda kabarttırıyoruz bu şekilde olunca kalorisi azalıyomu yani
Canim benim kanserden dolayi bir gogsum alindi 2 yil bekledik ve yenisini yaptirdim onuda karnimdaki yaglari alip gogsun icini o yaglarla doldurdular yani slilikon yerine kendi dokumla yeni bir gogus sahibi oldum yani anliycagin bir tasta iki kus misali hem karnimi gerdiler hemde gogus yaptilar :))benım esım sureklı goruyor. oncelerı garıp bulurdu ama sımdı alıstı. bosver, onlar sanal arkadaslıgı da dıyet olarak bırbırını motıve edebılmeyı de anlamazlar.sacma gelen senın kılo vermen degıl, hıc tanımadıgın bırılerıne şunu yedım bunu yaptım dıye yazman. sankı doktor mu onlar dıyordu esım ılk zamanlar.
ben anlamadım sen karnını mı gerdırdın ? ben dogum sandım.
kılo olayı tamamen bıtınce dusunuyordum ama ben de gogus kucultme ve karın kucultme yag aldırma falan komple bırseyler
dusunuyorum nekadar kılo verılse de bu gobegım ve goguslerım boyle olacak dıye korkuyorum onlar okadar buyuk olmasa,
benım kılom 70 gıbı gorunecek valla. resmen oyle yanı
hımm seninde dediğin iyimiş aa neyse denediğimde yorum yaparım nesli tekrar tşk ederimO da olur ama çıkarırken yapışabilir diye düşünüyorum. Ben denemedim, hafif zeytinyağının tadının geçmesini de seviyorum ben. Denersen sonucu bildir.
elektrikler kesildi cnm apartmanın sakinleri elektriği falzakullanınca elektrik kesiliyor mubarek köyde yaşıyoz sanki izmirin en iyisemtlerinden biri ve elektirğiidareli kullanıyozz offfffff sinir oluyorum...Duygu, eşim "bizim çorba ne oldu" deyince saati farkedip kalktım ama sen de çıkmışsın o arada sanırım.
kardes falan olmamıs bence. kardesımle keyıf yaptım bahanesı olur basbayagı canın ıstemıs cıps. ama su var annenın yemeklerınden falan zaten yıyeceksın barı boyle kacamaklar yapmasaydın. bır ıkı tane yeseydın cıpsı, kardesın uzulecek degıldı yanı. aman evde dıkkat et verdıgın kıloların yarısını alırsın gıbı gelıyor bana. cunku dıyete ılk basladıgın zamanlar cok zorlanıyordun annenın yanındaydın pasta boırek ve yemek olayı.
sana ıyı eglenceler opuyorum pazar gorusuruz
zaman zaman uzuluruz gerılırız bunlar normal ama ıkı gundur halımı begenmıyorum halım hal degıl 4 yıl oncsıne dondum erken menopozun en etkılı ooldugu gunlerdekı gıbı aglak,sınırlı, garıp bırı oldum psıkıyatrıste gıtmeyı dusunuyorum cıddı cıddı. cunku aglamak bıtmıyor yetmıyor agladım acıldım olayı olmuyor yanı.
Yeni sorum;
1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi
tabi ki işin bahanesi canım, ama yurtta arkadaşlarım yerken sürekli durduruyorum zaten kendimi, evde durdurmak istemedim. zaten resmen 38 saat kaldım evde, çok bunaldıgım için gitmiştim orda da kendimi yemek konusunda bunaltmak istemedim, ki cips dışında aşırı yedigim hiç bişey olmadı. annem ne yemek yapayım diye sordugunda bile kereviz demiştim ben. börekler pastalar istemedim de annem de yapmadı. bi cips var işte o da yedim pişman deilim bi şekilde hallederim bu haftakii eve gittigim gündküyle dönerken ki kilom aynıydı Allahaa şükür cipsin bi getirisi olmamıştı bana, artık bi yarın bakalım bakalım
pomo cum bence psikiyatriste gitme psikologa git. psikiyatriste gidersen seni 10 dk dinleyip sana ya bi sakinleştirici yada antidepresan verir. ama psikolog seni dinler, ilaç yazma yetkisi olmazdıgı için de ilaç yazamam, .ok gerekli görürse psikiyatriste yönlendirir seni. 3 yıldır antidepresan kullanan biri olarak da söylüyorum ki çok zor da kalmazsan kesinlikle ilaç kullanma. ama psikolg iyi gelir sana açılır rahatlarsın bence..
ki ben durumunun geçici oldugunu umuyorum. regl olamaman bikaç şeyin üstüste gelmesi falan, bence herkesin de dedigi gibi dinlen bolca. yine yolculuk planları yapıyorsun ama o da çok yoruyor seni. kaç haftadır ayaklarını uzatıp da hiç dinlenmedin ki. bir pazar günün var zaten onda da hep yollardaydın, döndükten sonra bu sefer birikmiş işleri yaptın falan daha da bunalttı seni. bence bi süre dinlen, zaten regl i de olursun bu ara rahatlarsın
aman dikkat et kendine haa sen bize lazımsınn
hemenn cevaplıyorummm
saç rengi : açık kahve ( doğal rengim, boya hiç kullanmadım daha )
göz rengi : kahverengi
ten rengi : açık kumral
haydi kızlarr ben ders çalışmaya kaçarrr, gün içinde arada bakarım ama bugun pazar sanırım pek girmezsiniz
herkese mutlu pazarlaaarrrrr
Himmmm hersey birbirine uyumlu bende cvp vereyim bende cvp vereyim
sac rengim., dore bakir ama orjinal rengi koyu kestane
Goz rengim., koyu kahve
Ten., beyaz -bugday arasi
Çeşmi, bu ara bir cips salgını var galiba:)) Ailenin yanına gitmek iyi gelmiş sana, enerjin yazına yansımış, çok sevindim. Ha gayret az kaldı dönemin bitmesine.
herşwey harika hele o ellerinle yaptığın mısır ekmeği resmen dumanı üstünde hayalettim üstüne tereyağ sıcacık çy tulumpeyniri yaz domatesi zeytin oyy oyyyy çok cnm çekti çok ellerinesağlıık,aktivite harika,su iyi birtek akşamki ttlıyı beğenmedim zamanı kötü cnm onun dışında tebriklerselamm kızlar güzel kaçamaksız bi haftasonu olsun herkese
dünki menüm
sabah
2 dilim kızarmış katkısız ekmek
bir parça keçi peyniri
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
4 bardak şekersiz çay
öğlen yemedim kahvaltı geç yapmıştık
2 fincan şekersiz kahve bir tane betübör bisküvi
akşam
4 kaşık karalahana kavurması
bir dilim mısır ekmeği ben yaptım yağsız katkısız
6 tane zeytinyağlı sarma
3 kaşık yoğurt
gece şekersiz çay
10 tne fındık
2 ufak dilim pekmezli kabak tatlısı şekeri çok azdı
2 litre su
dışarda 2 kilometre yürüyüş
lesli 3 mil
colori burn diye biri vardı nette onlada 10 dakika yaptım fena yordu terletti iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?