2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet zor ama cok guzel simdi kahve bakir dusunuyorum yada orjinl rengime donup aralarina dogal isiltimi attirsam diye dusunuyorum .acik tenlisin sanada dore bakir yakisir.beyaz sorunun cokmu

Beyaz sayım çok değil, bir de saçlarım dalgalı olduğu için dalgaların arasında kayboluyorlar, iyi oluyor:)) Bakır denedim daha önce, sevdim de ama akma oldu, hoşuma gitmedi.

Kayinvalidemin dedigine gore azaliyormus bunu istedigin kadar yitebikirsin kizim bu kilo yapmaz diyor ama 1 dilim bile yesen hemen doyuyorsun:)))

Canim benim kanserden dolayi bir gogsum alindi 2 yil bekledik ve yenisini yaptirdim onuda karnimdaki yaglari alip gogsun icini o yaglarla doldurdular yani slilikon yerine kendi dokumla yeni bir gogus sahibi oldum yani anliycagin bir tasta iki kus misali hem karnimi gerdiler hemde gogus yaptilar :))

Pomocum yazdiklarini okudum ve uzuldum ama inan bende ayni duygulari yasiyorum sık sık bunlar % 99 adet gormemekten kaynakli sorunlar vucutta rahatlama olmadigi icin + surekli ayni insanlar ayni yerler derken stres ustune stres ben sana kitap okumani tavsiye ederim canim inan faydasini gorursun birde kuran okumayi biliyorsan kuran oku inanilmaz rahatlarsin

slm her gece kapanışı ben yapıyorum :))) bir türlü erken giremiyorum. misafirlerim geldi kaçamak yaptım 1 kk pasta yedim. sonra gerisi gelmesin diye sürekli ayaktaydım çay servisi getir götür derken kapanışı yaptım.

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su + 1 bardak ta kahvaltıdan önce

kahvaltı: az yağda 2 yumurta beyazı domates salatalık 2 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği

arada bitki çayı

öğle: 3 kaşık kabak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 4 kaşık yoğurt

arada 1 kk pasta şekersiz çayy

akşam:4 kaşık yeşil fasulye az yoğurt yarım poğaça

6 bardak su

O da olur ama çıkarırken yapışabilir diye düşünüyorum. Ben denemedim, hafif zeytinyağının tadının geçmesini de seviyorum ben. Denersen sonucu bildir.
hımm seninde dediğin iyimiş aa neyse denediğimde yorum yaparım nesli tekrar tşk ederim

Duygu, eşim "bizim çorba ne oldu" deyince saati farkedip kalktım ama sen de çıkmışsın o arada sanırım.
elektrikler kesildi cnm apartmanın sakinleri elektriği falzakullanınca elektrik kesiliyor mubarek köyde yaşıyoz sanki izmirin en iyisemtlerinden biri ve elektirğiidareli kullanıyozz offfffff sinir oluyorum...

Günaydın arkadaşlar, iyi pazarlar. Ben bugün düne göre erken kalktım, kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum. Eşim,sevdiğim bir dizinin son bölümünü bulmuş onu izledik, çok hoşuma gitti:)) Ama dizi izlerken önceki günden kalan mısır cipsi paketini de bitirdim. Gün uzun, dengeleyeceğim artık mecburen.

tabi ki işin bahanesi canım, ama yurtta arkadaşlarım yerken sürekli durduruyorum zaten kendimi, evde durdurmak istemedim. zaten resmen 38 saat kaldım evde, çok bunaldıgım için gitmiştim orda da kendimi yemek konusunda bunaltmak istemedim, ki cips dışında aşırı yedigim hiç bişey olmadı. annem ne yemek yapayım diye sordugunda bile kereviz demiştim ben. börekler pastalar istemedim de annem de yapmadı. bi cips var işte o da yedim pişman deilim bi şekilde hallederim bu hafta kii eve gittigim gündküyle dönerken ki kilom aynıydı Allahaa şükür cipsin bi getirisi olmamıştı bana, artık bi yarın bakalım bakalım

pomo cum bence psikiyatriste gitme psikologa git. psikiyatriste gidersen seni 10 dk dinleyip sana ya bi sakinleştirici yada antidepresan verir. ama psikolog seni dinler, ilaç yazma yetkisi olmazdıgı için de ilaç yazamam, .ok gerekli görürse psikiyatriste yönlendirir seni. 3 yıldır antidepresan kullanan biri olarak da söylüyorum ki çok zor da kalmazsan kesinlikle ilaç kullanma. ama psikolg iyi gelir sana açılır rahatlarsın bence..

ki ben durumunun geçici oldugunu umuyorum. regl olamaman bikaç şeyin üstüste gelmesi falan, bence herkesin de dedigi gibi dinlen bolca. yine yolculuk planları yapıyorsun ama o da çok yoruyor seni. kaç haftadır ayaklarını uzatıp da hiç dinlenmedin ki. bir pazar günün var zaten onda da hep yollardaydın, döndükten sonra bu sefer birikmiş işleri yaptın falan daha da bunalttı seni. bence bi süre dinlen, zaten regl i de olursun bu ara rahatlarsın

aman dikkat et kendine haa sen bize lazımsınn

Yeni sorum;

1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi

hemenn cevaplıyorummm

saç rengi : açık kahve ( doğal rengim, boya hiç kullanmadım daha )

göz rengi : kahverengi

ten rengi : açık kumral

haydi kızlarr ben ders çalışmaya kaçarrr, gün içinde arada bakarım ama bugun pazar sanırım pek girmezsiniz

herkese mutlu pazarlaaarrrrr

Çeşmi, bu ara bir cips salgını var galiba:)) Ailenin yanına gitmek iyi gelmiş sana, enerjin yazına yansımış, çok sevindim. Ha gayret az kaldı dönemin bitmesine.

merhaba arkadaşlar ben de bir çok diyet listesi uyguladım ilk ay kilo verdim ama sonrasında vermemedim. şimdi ise işin kolay yanını buldum birazda bünyeden beslenmek lazımmış bunu keşfettim.kahvaltıda canımın istediğini istediği kadar yiyorum sonrasında sadece meyva yiyorum arada akşamları kendimi ödüllendiriyorum yani çok istediğim zaman yemek yiyorum.tabiki bunun yanında spor yapıyorum her gün sabah veya akşamları 1 saat kadar koşuyor ve belediyelerin yapmış olduğu spor tesislerinde hareketleri yapıyorum ve çok işe yaradı 1 buçuk ayda tam 6 kilo vardim. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar şimdi ise bu yaptıklarıma ek olarak 9 lu form çayı buldum 2 gündür içiyorum ve şişlik falan kalmadı gibi bişey sürekli wc deyim ödemleri atıyor işe yarıyor gibi bakalım

selamm kızlar güzel kaçamaksız bi haftasonu olsun herkese
dünki menüm
sabah
2 dilim kızarmış katkısız ekmek
bir parça keçi peyniri
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
4 bardak şekersiz çay

öğlen yemedim kahvaltı geç yapmıştık
2 fincan şekersiz kahve bir tane betübör bisküvi

akşam
4 kaşık karalahana kavurması
bir dilim mısır ekmeği ben yaptım yağsız katkısız
6 tane zeytinyağlı sarma
3 kaşık yoğurt

gece şekersiz çay
10 tne fındık
2 ufak dilim pekmezli kabak tatlısı şekeri çok azdı

2 litre su
dışarda 2 kilometre yürüyüş
lesli 3 mil
colori burn diye biri vardı nette onlada 10 dakika yaptım fena yordu terletti iyi geldi

Himmmm hersey birbirine uyumlu bende cvp vereyim bende cvp vereyim

sac rengim., dore bakir ama orjinal rengi koyu kestane
Goz rengim., koyu kahve
Ten., beyaz -bugday arasi

saç rengim değişiyo bazen kahve bazen kızıl kendi saçlarım çok beyaz malesef her ay boya yapıyorum
göz rengim ela arada hafif yeşilde var
ten rengim beyazım galiba

Çeşmi, bu ara bir cips salgını var galiba:)) Ailenin yanına gitmek iyi gelmiş sana, enerjin yazına yansımış, çok sevindim. Ha gayret az kaldı dönemin bitmesine.

valla canım diyorum ya yurtta kızlar yedigi zaman tutuyorum kendimi o yuzden evde tutmak istemedim eve gitmek de iyi geldi valla, babam hesapladı 39 saat kalmışım evde ama herkesi gördüm, keyifli oldu benm için. dopingi aldım artık, sınırsız çalışmaya devam teslimlerime bikaç hafta kaldı, çok çalışmam lazım çookkkk

nesli seni gördüm emme kaçtın:)))))))))

neyse dünakşam regl oldum bugün elimden geldiğince değerlendiriyorum sporumu yaptım hızımı alamadım telefonumagüzel müzik arşivi yapmıştım onlar eşliğinde dans ettim şimdi yeşil çayımı içiyorum... umarım yarınki sonuç beni tatmin eder..

çeşmi slm keyifler yerinde ne güzel ailenle yediğin hiç bir şey için pişmaolma zaten ben olsam bende yerdim iyi yapmışsınn canımmm

herşwey harika hele o ellerinle yaptığın mısır ekmeği resmen dumanı üstünde hayalettim üstüne tereyağ sıcacık çy tulumpeyniri yaz domatesi zeytin oyy oyyyy çok cnm çekti çok ellerinesağlıık,aktivite harika,su iyi birtek akşamki ttlıyı beğenmedim zamanı kötü cnm onun dışında tebrikler

nesli bu arada saçların çokgüzel gözüküyor benim saçlar hafif dalgalı genelde topuz yada düz açık kullanırım kıvırcık hatta iri dalgayı severim ama saçlarım çok gür çok kabarık duruyor sana düz saçdaçok yakışır bir gün denersen resimlersen sevinirim