- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.441
nesli seni gördüm emme kaçtın:)))))))))
neyse dünakşam regl oldum bugün elimden geldiğince değerlendiriyorum sporumu yaptım hızımı alamadım telefonumagüzel müzik arşivi yapmıştım onlar eşliğinde dans ettim şimdi yeşil çayımı içiyorum... umarım yarınki sonuç beni tatmin eder..
nesli bu arada saçların çokgüzel gözüküyor benim saçlar hafif dalgalı genelde topuz yada düz açık kullanırım kıvırcık hatta iri dalgayı severim ama saçlarım çok gür çok kabarık duruyor sana düz saçdaçok yakışır bir gün denersen resimlersen sevinirim
Aaa ben görmemiştim seni. Bak şimdi ben seni yakaladım:)) Valla senin iyi bir sonuç çıkar da ben hiç emin değilim. Tuvalet problemi yaşıyorum, yani tuvalete çıkıyorum ama tam olmuyor gibi, amaannn neyse işte. Ben de detoksu suçlamaya karar verdim:) Benim bağırsaklar hassas, muhtemelen detoks iyi gelmedi. Yarına düzene girer inşallah. Ben de akşam bol su içip yoga yapacağım, belki iyi gelir.
benimde gitmem lazımm ama bahara erteledim saçlarım hamileliğimden beri kısa kullanıyorum artık uzatcam nasipse bende pek oynamam topuz kurtarıcımgenelde tepeden balerin topuzu yada dağınık topuz kullanırımTeşekkür ederim canım, o senin güzelliğin. Bu fotoğraf yeni, eşimin telefonuyla çektim akşam, beyazlara bakayım diye:)) Pek te belli olmuyormuş, görmüş oldum:)) Eskiden saçlarımla çok uğraşırdım, düz olsun isterdim, sonra bir barıştım, iyi oldu:)) Dalgalı saçın da kendince rahatlığı çok. Tabi bu biraz dağınık hali ama sabah kalkınca tarama derdi olmuyor mesela. Bu ara boyu kötü ama biraz daha uzasın öyle gideceğim kuaföre, bir düzenlenmesi lazım:) Benim saç bu boylarda çok bukle bukle oluyor, uzadıkça yerçekimine karşı koyamayıp daha dalga boyutuna ulaşıyor:)
Duygu, eskiden arada fön çektirdiğim olurdu ama çok uzun zamandır çektirmedim. Çektirince söz, fotoğraf çekip koyacağım:)
kilo almak çok kolay vermek çok zor dimi...
dediğin gibi bolsu iç birde aç karnına kuru kayısı ye cnm inşallah düzelirsin wc sorunu ciddi kg farkı yapıyor,detoks sana ve pomoya yaramadı yaaa neyse yapmayın bir daha eniyisi
ya bu arada şimdi kahve içiyorum yanında tek atımlıkhalleyden yedim ama minik tek seferde yenilenden am huzursuzum yaa
Ya kesinlikle öyle, insan sinir oluyor. Ben bir daha yapmam zaten detoks. Çünkü ben normal beslenerek ve spor yaparak zaten veriyorum kilo, boşuna vücudumun dengesini bozdum. Bu detoksu senin gibi durumda yapmak lazım belki. Yani uzun süre kaçamaklar yaptıktan sonra, tekrar diyete başlamadan önce yapmak daha mantıklı.
Tek atımlık halleyden birşey olmaz. Hiç canını sıkma, zaten reglsin, üstelik sporunu da yapmışsın. Oooohhh sefan olsun:)) Ayrıca unutma, BMI değerin sağlıklı, arada küçük kaçamaklar vücudun için iyi, alışsın ki sonra kilo aldırmasın sana:))
Duygu, benim çıkmam lazım canım, eşim bulgurlu köfte yapıyordu, hazırlamış, getirdi şimdi, yemek vakti yani:)) Görüşmek üzere canım, yarın tartıda güzel bir rakam görürüz inşallah. Ben bugün yine fırsat bulunca girerim foruma.
yok canım kusurluk birşey...herkes herkese yorum yapabilir...canım yanlıs anlama zaten lahmacun anlamam. ekmek bazında belkı ıkı dılım ekmek bıle denk gelebılır ya da ıkı uc kasık pılav. masum bırseydır yanı. ben anlamadıgım ıcın yorum yaptım. kaldı kı ıclı kofte varmıs. valla ben dayanamazdım kesın. oyuzden senı tebrık edıyorum. meyve konusunda da haklısın ya serap benı yanlıs anlama olur mu cunku ben yorum yaptıgım ıcın sımdı utandım cunku dun bır tane tatlı yedım ona kalacak olursan, cıg kofte de yedım. ben yorum yapmayım en ıyısı yaaaa. sankı kendım cok bılıyor ya da dort dortluk yapıyormusum gıbı nıye yazıyorsam yanı. utandım valla ya.
sen turbanlı mısın ? basortu demıssın. ben de 5 yıldır turbanlıyım.
ruzgara cıkınca basın agrıyorsa kesın sınuzıt vardır hıc baktırdın mı sen .
ALLAH kabul etsın orucunu. ben hıc borc tutmadım valla sımdıye kadar. ne guzel borcunu tutuyorsun.
canım hakıkaten cok yıpratıcı olmus bu donem senın ıcın. hıcbırsey yapmadan akraba arkadas zıyaretlerı ıle sakın eglencelı gunler gecır bence. kesınlıkle ıhtıyacın var
bende cevap vereyimYeni sorum;
1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi
a.sselam kızlar, ben sporumu yapmış olmanın verdiği ferahlıkla günümü toparlayayım,
sabah:
- 2 tane kuru kayısı (aç karnına)
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 tk antep salça
- 2 kk peynir
- 2 zeytin
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay
ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- mısır cipsi (geçen günden kalan paketi bitirdim)
öğle:
- bulgurlu köfte (etsiz ve yağı az çiğköfte gibi birşey)
- 8-10 yaprak marul
ara:
- 1 fincan şekersiz, limonlu çay
leslie 4 mil yaptım, çok iyi geldi. Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum, acıkınca meyve ve badem yemeyi düşünüyorum. Bir de şimdi kalkıp 2 litre ılık suyu yanıma alıp, bir yandan içip, bir yandan yoga yapacağım, bağırsaklarım için son bir umut:)) inşallah işe yarar..
çeşmi slm keyifler yerinde ne güzel ailenle yediğin hiç bir şey için pişmaolma zaten ben olsam bende yerdim iyi yapmışsınn canımmm
Nesli yogayı pomoya tavsiye edermisin ..ben pek anlamam amapomoyu dinlendireceğini düşünüyorum..
selamm kızlar güzel kaçamaksız bi haftasonu olsun herkese
dünki menüm
sabah
2 dilim kızarmış katkısız ekmek
bir parça keçi peyniri
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
4 bardak şekersiz çay
öğlen yemedim kahvaltı geç yapmıştık
2 fincan şekersiz kahve bir tane betübör bisküvi
akşam
4 kaşık karalahana kavurması
bir dilim mısır ekmeği ben yaptım yağsız katkısız
6 tane zeytinyağlı sarma
3 kaşık yoğurt
gece şekersiz çay
10 tne fındık
2 ufak dilim pekmezli kabak tatlısı şekeri çok azdı
2 litre su
dışarda 2 kilometre yürüyüş
lesli 3 mil
colori burn diye biri vardı nette onlada 10 dakika yaptım fena yordu terletti iyi geldi
yok canım kusurluk birşey...herkes herkese yorum yapabilir...
evet türbanlıyım ben...üniversiteden beri..
sinüzit var mı bilmiyorum hiç baktırmadım ama başımın tepesi ağrıyor...
kaldı 2 günüm canım sağolasın..
evet biraz yoğundu dün yağmur altında girmediğim mağaza kalmadı maraşta gezdim dolaştım bugünde evde keyif yaptım...
bende cevap vereyim
saç rengi kızıl ama birkaç güne patlıcan moru olacak...
göz rengi kahverengi
ten rengi beyaz...
Nesli yogayı pomoya tavsiye edermisin ..ben pek anlamam amapomoyu dinlendireceğini düşünüyorum..
bugunku menumu yazayım bende kızlar..
kahvaltı ( 9.30 )
domates, salatalık, beyaz peynir
1 ince dilim sucuk
1 top kepek ekmegi
bol maydanoz
1 şekersiz çay
ara öğün ( 11.00 )
1 şekerli türk kahvesi
öğle yemegi ( 14.00 )
fırında pişmiş 2 parmak genişliğinde peynirli börek
1 ince dilim kepek unuyla yapılmış kek ( bunları annem koymuştu yanıma )
200 ml yoğurt
ara öğün ( 16.00 )
1 şekersiz sahlep
1 şekersiz çay
akşam yemegi ( 18.30 )
tavuk ızgara menu
200 ml ayran
bu gece geç saatlere kadar çalışacagım içinde büyük ihtimalle meyve yerim ve süt içerim. tabi neskafe ve çaya devam. Allahtan şekersiz içiyorum bunları
bir de bugun 1 saat kadar yürüdüm. dışarı çıktık da arkadaşlarla
benden bu kadar kızlar, herkese yarın mutlu, güzel sonuçlar inşalahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?