2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Aaa ben görmemiştim seni. Bak şimdi ben seni yakaladım:)) Valla senin iyi bir sonuç çıkar da ben hiç emin değilim. Tuvalet problemi yaşıyorum, yani tuvalete çıkıyorum ama tam olmuyor gibi, amaannn neyse işte. Ben de detoksu suçlamaya karar verdim:) Benim bağırsaklar hassas, muhtemelen detoks iyi gelmedi. Yarına düzene girer inşallah. Ben de akşam bol su içip yoga yapacağım, belki iyi gelir.

Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin. Bu fotoğraf yeni, eşimin telefonuyla çektim akşam, beyazlara bakayım diye:)) Pek te belli olmuyormuş, görmüş oldum:)) Eskiden saçlarımla çok uğraşırdım, düz olsun isterdim, sonra bir barıştım, iyi oldu:)) Dalgalı saçın da kendince rahatlığı çok. Tabi bu biraz dağınık hali ama sabah kalkınca tarama derdi olmuyor mesela. Bu ara boyu kötü ama biraz daha uzasın öyle gideceğim kuaföre, bir düzenlenmesi lazım:) Benim saç bu boylarda çok bukle bukle oluyor, uzadıkça yerçekimine karşı koyamayıp daha dalga boyutuna ulaşıyor:)

Duygu, eskiden arada fön çektirdiğim olurdu ama çok uzun zamandır çektirmedim. Çektirince söz, fotoğraf çekip koyacağım:)

kilo almak çok kolay vermek çok zor dimi...

dediğin gibi bolsu iç birde aç karnına kuru kayısı ye cnm inşallah düzelirsin wc sorunu ciddi kg farkı yapıyor,detoks sana ve pomoya yaramadı yaaa neyse yapmayın bir daha eniyisi

ya bu arada şimdi kahve içiyorum yanında tek atımlıkhalleyden yedim ama minik tek seferde yenilenden am huzursuzum yaa

benimde gitmem lazımm ama bahara erteledim saçlarım hamileliğimden beri kısa kullanıyorum artık uzatcam nasipse bende pek oynamam topuz kurtarıcımgenelde tepeden balerin topuzu yada dağınık topuz kullanırım

Duygu, eskiden arada fön çektirdiğim olurdu ama çok uzun zamandır çektirmedim. Çektirince söz, fotoğraf çekip koyacağım:)

sabırsızlıkla bekliyorum cnmm

Ya kesinlikle öyle, insan sinir oluyor. Ben bir daha yapmam zaten detoks. Çünkü ben normal beslenerek ve spor yaparak zaten veriyorum kilo, boşuna vücudumun dengesini bozdum. Bu detoksu senin gibi durumda yapmak lazım belki. Yani uzun süre kaçamaklar yaptıktan sonra, tekrar diyete başlamadan önce yapmak daha mantıklı.
Tek atımlık halleyden birşey olmaz. Hiç canını sıkma, zaten reglsin, üstelik sporunu da yapmışsın. Oooohhh sefan olsun:)) Ayrıca unutma, BMI değerin sağlıklı, arada küçük kaçamaklar vücudun için iyi, alışsın ki sonra kilo aldırmasın sana:))

Duygu, benim çıkmam lazım canım, eşim bulgurlu köfte yapıyordu, hazırlamış, getirdi şimdi, yemek vakti yani:)) Görüşmek üzere canım, yarın tartıda güzel bir rakam görürüz inşallah. Ben bugün yine fırsat bulunca girerim foruma.

haklısınama çok motiveyim minicik şeyde bile vicdan azabı çekiyorum ,neyse fazla abartıyorum galiba

tmmcnm benimde filmim başladı afiyet olsun sana

yok canım kusurluk birşey...herkes herkese yorum yapabilir...
evet türbanlıyım ben...üniversiteden beri..
sinüzit var mı bilmiyorum hiç baktırmadım ama başımın tepesi ağrıyor...

kaldı 2 günüm canım sağolasın..
evet biraz yoğundu dün yağmur altında girmediğim mağaza kalmadı maraşta gezdim dolaştım bugünde evde keyif yaptım...

Yeni sorum;

1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi
bende cevap vereyim

saç rengi kızıl ama birkaç güne patlıcan moru olacak...
göz rengi kahverengi
ten rengi beyaz...

Selam kızlar, ben sporumu yapmış olmanın verdiği ferahlıkla günümü toparlayayım,

Sabah:
- 2 tane kuru kayısı (aç karnına)
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 tk Antep salça
- 2 kk peynir
- 2 zeytin
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- Mısır cipsi (geçen günden kalan paketi bitirdim)

Öğle:
- Bulgurlu köfte (etsiz ve yağı az çiğköfte gibi birşey)
- 8-10 yaprak marul

Ara:
- 1 fincan şekersiz, limonlu çay

Leslie 4 mil yaptım, çok iyi geldi. Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum, acıkınca meyve ve badem yemeyi düşünüyorum. Bir de şimdi kalkıp 2 litre ılık suyu yanıma alıp, bir yandan içip, bir yandan yoga yapacağım, bağırsaklarım için son bir umut:)) İnşallah işe yarar..

a.s
bravo ..bravoo...

çeşmi slm keyifler yerinde ne güzel ailenle yediğin hiç bir şey için pişmaolma zaten ben olsam bende yerdim iyi yapmışsınn canımmm

bugunku menumu yazayım bende kızlar..

kahvaltı ( 9.30 )

domates, salatalık, beyaz peynir

1 ince dilim sucuk

1 top kepek ekmegi

bol maydanoz

1 şekersiz çay

ara öğün ( 11.00 )

1 şekerli türk kahvesi

öğle yemegi ( 14.00 )

fırında pişmiş 2 parmak genişliğinde peynirli börek

1 ince dilim kepek unuyla yapılmış kek ( bunları annem koymuştu yanıma )

200 ml yoğurt

ara öğün ( 16.00 )

1 şekersiz sahlep

1 şekersiz çay

akşam yemegi ( 18.30 )

tavuk ızgara menu

200 ml ayran

bu gece geç saatlere kadar çalışacagım içinde büyük ihtimalle meyve yerim ve süt içerim. tabi neskafe ve çaya devam. Allahtan şekersiz içiyorum bunları

bir de bugun 1 saat kadar yürüdüm. dışarı çıktık da arkadaşlarla

benden bu kadar kızlar, herkese yarın mutlu, güzel sonuçlar inşalahh

Nesli yogayı pomoya tavsiye edermisin ..ben pek anlamam amapomoyu dinlendireceğini düşünüyorum..

Tavsiye ederim tabi, hele doğru nefes alıp vererek yoga yapmak çok iyi hissettirir. Ben de düzenli yapmıyorum ama bazı hareketleri arada yapıyorum, bir düzene oturtsam daha iyi olacak ama kesinlikle. Ben Pomoya yogayı tavsiye ederim ama öncelikle yoğun terleyeceği bir spor tavsiye ederim. Terle beraber sıkıntıyı da atıyor insan sanki içinden.

İyi geceler kizlar pomo bugun yazmamis nasil haberi olan var mi merak ettim. Herkesin haftasonu guzel gecmis benim ki misafirle ve kayinvalidem de gecti.

Sabah 1kk peynir domates salatalik 3 yesil zeytin sekersiz cay

Ogle yarim acma 1 kurabiye sekersiz cay

Aksam 4 kasik etli nohut 3kasik pilav salata

6 bardak su bol bol temizlik 20 dk yuruyus

menulerde cıs sayılabılecek seyler oluyor ama senın yenı oturttudugunu dusunecek olursak, gecekı tatlıya bıle cıss dememek lazım.

ayrıca aktıvıteler cok super. telafı eder kesınlıkle fazlasıyla.

ya kendım sankı cok ıyıyım de elestırdım olumlu elestırı tabıkı ama bence onu bıle yapacak durumda degılım.

ben de turbanlıyım 5 yıldır.

bence bır baktır kulak burun bogaz doktoruna gıdersın tomografı alır burundan. bellı olur ozaman. ıhmal etme derım.

bak benzer bırsey daha cıktı. ten rengım beyaz benım de. gozlerım de kahverengı. normal sac rengım koyu kahve sıyaha yakın, baya sıyah da dıyebılırız ama son sarı oldugu da oldu kızıl oldugu da oldu kahve oldugu da oldu. su an sıyah boyattım ama ben de patlıcan moru yaptıracagım bır aya kadar dusunuyorum.

Nesli yogayı pomoya tavsiye edermisin ..ben pek anlamam amapomoyu dinlendireceğini düşünüyorum..

yogayı da cde den yapabılır mıyım acaba ?

bana ne lazım bılmıyorum da halen ıyı degılım onu bılıyorum sadece eskısı kadar kotu degılım tam azıcık rahatlayacagım belkı dıyordum babamın boynunda garıp bır sıslık olusmus. cok buyukmus. bu hafta doktora gıdecek ınsaallah kotu bırsey cıkmaz ıcıme buyuk bır sıkıntı oldu bu. dedım ya tam azıcık rahatlayacaktım, sımdı bu ıcımde bır korku oldu.

guzel menun. evde olmana ragmen buyuk kacamaklar yok tebrıkler. ayyyyyy yıne mı ders. okul bıtse de kurtulsan canım yaaaaaaa