2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ogunlerın gayet guzel. kabak ve taze fasulye gordum cok hosuma gıttı bol sebzelı bır gun gecırmıssın ben de buzluktan cıkardım taze fasulye. bugun yapacagım, carsamba gunu yerız. bugun yemegım var lahana sarma. salı balık yerız arkadası cagırırız yemege. carsambayı da taze fasulye dusunuyorum.

Günaydın kızlar. İyi haftalar dilerim hepinize.
Yoğun bir haftasonu geçirmedim bu hafta ben. Genel olarak evdeydik bi yüzmeye gittik kızımla iki gün o kdr.
Onun dışında sakin bir haftasonuydu.

Bugün ki menüm şu şekilde olacak.
Sabah buğday ekmeği arasında domates, peynir ve light salam
Öğlen Sebzei tavuk çorbası ve 1 adet haşlanmış but
Akşam ıspanak + yoğurt

adetım cok gecıktı bu kez. o mu yaptı bılmıyorum. 4 yıl once ılk rahatsızlandıgım ve aylarca adet goremedıgım gunlerdekı gıbı sınırlı aglak depresıf oldum. bır anda basladı. oncesınde ve sonrasında bırıkmıs stresler de oluyor onlar da eklenınce ben boyle dıplerde gezdım resmen.

kuran okumayı bılmıyorum esım bır dua verdı sureklı okunması ıyı olurmus bu aylarda. bır de kendımı rahatlatmak ıcın pazar gunu fılm ızledım hıcbır ıs yapmadım camasır dısında. haftalık yemekler yapardım cıkmazdım mutfaktan. yaydım kendımı hıcbırsey yapmadım azıcık faydası oldu gıbı. ama olmadı ızın alacagım, aıleme bıle gıdebılırım haftasonuna dogru. cunku cok uzun zamandır kendımı boyle gormedım.

Ayakkabi kadinin en buyuk tutkusu benim canta ve aksesuarada cok duskunum.

Balik koku yapiyormu peki en kisa surede dwnicem cok tsk.ederim cnm denicem seni anarak.

balıgı ben fırında yapıyorum. tepsıyı azıcık yaglıyorum. balıgı serıyorum. yag,baharatlar, tuz, ezılmıs sarımsak ıle karısım yapıyorum onu da balıgın ustune suruyorum. bu sekılde pısırıyorum koku hıc olmuyor.

Canim sebze yemegi sik yaparim. Senin haftalik menu hazir. Afiyet olsun. Gecen hafta lahana yapmistim bu hafta balik olabilir ama

doğalgaz hiç kullanmadım anlamamaçıkçası benim kayınpederim çoktakip eder o demişti sende hem fikirsin yazdığın herşeye katılıyorum . Pomocum evdebari biraz ayrı durun sanada iyi gelcek emin ol.

ben o yontemı hhep yapıyorum kızlar. yazın pazar gunlerı ayrı odada durdum sureklı fılm ızledım, dısarıya cıktım arkadasımla. bunları haftaıcı aksamları yaptıgım da oldu. halen aynısını yapmaya calısıorum carsıya gıtmem gerekıyorsa, ıs cıkısı esımle gıtmıyorum arkadasımla gıdıyorum ya da tek gıdıyorum. su an aynı evde ayrı olma bıraz daha zor cunku zaten ıkı odayı yaokmıyorum mutfakta sandalyede sureklı oturarak vakıt gecıremem yanı. zaten sureklı masa basında oturuyoruz gun boyu. uzanmak ıstıyorum aksamları ya da pazar gunlerı. ama yıne de bır cok ınsana gore fırsat degerlendırıyorum ayrı kalmak ıcın. ama daha fazla ne yapabılırım bılmıyorum bu konuda. esım alınıyor bıle bazen. ama ben umursamadan ıkımızın ıyılıgı ıcın yapıyorum dıyerek devam edıyorum

Bencede en guzeli aile ilaci :)) anne sefkati herseye care sen en iyisi oyle yap ailenin yanina git ama esin gelmesin biraz uzak kalin boylece sende o da biraz ozlersiniz ve evliliginizde tazelenmis olur

cumlelerım cok sert olmus benım o gun. ben onu farkedıyorum kusura bakma canım ya. kendıme okadar kızıyorum kı menu yorumlamamayı dusunuyorum bır sure. cunku kendı kotu enerjımı cumlelerıme yansıtmak ıstemıyorum.

ben psıkolog dusunuyorum ama ozel olarak psıkolog yok burda. devlet hastanesınde de aynı sekılde sadece psıkıyastrıst var senınle aynı fıkırdeyım ılac almak ıstemıyorum sersemlık yapacak kılo yapacak ben gecen kıs yıne bır kotu olmustum esımle cok sorunluydum ozaman, ayrıca turban, gıyım, bu sehır daha cok boguyordu ozamanlar. sımdı ıyıyım o konularda. neyse ozaman gıttım hap verdı hapı bır gun kullandım bır daha kullanmadım. farklı bır sehırden psıkolog bulmak da cok masraflı olur gıt gel, ısyerınden ızın al falan.

Butun arkadaslara guzel bir hafta diliyorum cok cok guzel haberler alin ve mutlu olun :))))))

Pomocum gecmis olsun canim baban icin guzel haber alirsin insallah hepimiz senin durumunda olabiliyoruz bazen dokunsan aglayan sinirli stresli ates gibi oluyorum kendimi sikmaktan gunlerce bas ve boyun agrisi yasiyorum gece yataga yatinca kaskati oldugu hissediyorum. Gececektir ben namaz kiliyorum yada dualar okuyorum rahatliyorum. İc huzur cok onemli.
Ben de cvp vereym dedim sac koyu kahve goz kahverengi ten bugday

Kilo cizelgenizni merak ediyorum ben ayni kilodayim 104,9 biraz canim sikildi ama tuvalet problemim var ona bagliyorum.

Aksam menumu yazarim

ben termostat ıle esımle sureklı yanyana olmayı anlamadım kızlar :)))))) termostat taktırıyım tek bır odaya oyle mı ??? ev benım evım degıl kı kızlar. ayrıca ben ıc anadoluda yasıyorum tek odayı ısıtırsak soguktan donarız dıger odalarda. dogru mu anladım tavsıyenızı :)))

korıdorum yanıyor, bısıklet orda duruyor zaten o yuzden sogukta yapmıyorum ama pcden spor yapacaksam zor oluyor esımle aynı odada spor yapmaktan memnun olmuyorum valla bılmıyorum eger ıkna edersem ben kar olmadıkca dısarda yuruyeyım dıyor evet sokaklar ıssız ama bısıklete gore sureklı duzenlı yapabılıyordum yuruyusu. yazın superdım bu konuda. ve ustelık benı her spordan daha cok rahatlatıyordu spor kesınlıkle.

menuler cok guzel spor da cok guzel, kabızlık mı var canım sen de sanırım oyle bır sey olmus. umarım duygunun tavsıyelerı,su ve spor derken ıse yaramıstır

Bencede en guzeli aile ilaci :)) anne sefkati herseye care sen en iyisi oyle yap ailenin yanina git ama esin gelmesin biraz uzak kalin boylece sende o da biraz ozlersiniz ve evliliginizde tazelenmis olur

annem oyle canım cıcım bırı degıldır sırf degısıklık olur kardeslerımle guzel vakıt gecırırım burdan uzaklasmak ıstanbulda gezmek bana ıyı gelıyor dıye dusundum o planı canım. esım gelemez zaten cunku aynı ısyerınde calısıyoruz ve aynı departman. bırımızden bırı ısyerınde olmalıdır herzaman. esım yaklasık 2 aydır yurtdısına cıkmadı ocak sonu gıbı cıkar.ç onun seyahatlerı de bana ıyı gelıyor

Canim sebze yemegi sik yaparim. Senin haftalik menu hazir. Afiyet olsun. Gecen hafta lahana yapmistim bu hafta balik olabilir ama

ben aslınd apazar gununden yapıyordum bıle tum haftayı. hatta on gun yetıyordu bazen. ama bu pazar hıcbırsey yapmadım. lahaba sarmasını cuma gunu komsum yaptı, hem temızlıgı yaptırdım hem de aldıgım lahanayı. ben lahana sarmayı bılmıyorum denemedım hıc. zaman olarak da cok ugrastırır dıye hıc basına varmadım. 6 gunj calısıınca, eve 7 de varınca hıc boyle seylere vakıt yok. ugrasmak ıcımden de gelmıyor zamanım degerlı. kendı sporuma ve ruhumu dınlendırmek ıcın kıtap fılm ayırmaya calısıyorum gunluk o ıkı uc saatımı.

favori rengim patlıcan morudur canım.

yogoyu daha çokbeyni için biraz arınsın diye dedim yani hem kardio hemde yogoya fırsat bulursa sahane olur aslında doğru tekniği öğrenirse ben sabah erken yogoyu tavsiye ederim,mesela ben pilatesi hafif pencere açık tabi baharda:)) sabahın ilk aatinde yapmakisterimde benim oğln beni rahat bırakmz:))))))

haydaaaaaa 2013 son demleri yarmadı sana çok geçmiş olsunnn
ayy pomom bizim actif fry da 2 balık tarifi var biri somon diğeri levreksabırsızlanıyorum yapmakiçin inş yarın almaya gitcem hemde 6-7 dk sürede yapıyor
yenıden cevaplayım araya kaynamıs olabılır.

sıyaha yakın koyu kahve dogal rengım

su an sıyah. ama sarı,kızıl,kahve bırcok renk yapmısımdır yakında patlıcan moru yapacagım

beyaz ten

hayatım termos dediği şey doğalazgazın termostatına takılıyor tüm oda için ekonomik sıcaklık dağıtımna yardımcı oluyor tam bilmiyorum nesli daha iyibilir akıllı bir şeymiş 175tlalmış benim kayınpeder
Duygunun sorusunu bende cevapliyayim
Sac rengim koyu kahve
Goz rengim ela
Ten rengim beyaz

Yok pomocum, yanlış anlamışsın, bu muhabbetin öncesi var:) Termostat kombiyi kontrol eden bir şey, ben onu sana demedim, Duyguya dedim yeni evinde taktır diye. Sana da tüm odaları ısıt dedim. Yani sadece oturduğunuz odayı değil bütün evi ısıtın, fatura olarak pek farketmez dedim. Böylece diğer odaya da rahat geçersin diye:)