- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.461
slm her gece kapanışı ben yapıyorum :))) bir türlü erken giremiyorum. misafirlerim geldi kaçamak yaptım 1 kk pasta yedim. sonra gerisi gelmesin diye sürekli ayaktaydım çay servisi getir götür derken kapanışı yaptım.
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su + 1 bardak ta kahvaltıdan önce
kahvaltı: az yağda 2 yumurta beyazı domates salatalık 2 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
arada bitki çayı
öğle: 3 kaşık kabak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 4 kaşık yoğurt
arada 1 kk pasta şekersiz çayy
akşam:4 kaşık yeşil fasulye az yoğurt yarım poğaça
6 bardak su
Pomocum yazdiklarini okudum ve uzuldum ama inan bende ayni duygulari yasiyorum sık sık bunlar % 99 adet gormemekten kaynakli sorunlar vucutta rahatlama olmadigi icin + surekli ayni insanlar ayni yerler derken stres ustune stres ben sana kitap okumani tavsiye ederim canim inan faydasini gorursun birde kuran okumayi biliyorsan kuran oku inanilmaz rahatlarsin
Ayakkabi kadinin en buyuk tutkusu benim canta ve aksesuarada cok duskunum.
Balik koku yapiyormu peki en kisa surede dwnicem cok tsk.ederim cnm denicem seni anarak.
Yeni sorum;
1-saç rengi
2-göz rengi
3-ten rengi
Duygu, beklenen misafirinin gelmesine çok sevindim canım, rahatlarsın yavaş yavaş.
ogunlerın gayet guzel. kabak ve taze fasulye gordum cok hosuma gıttı bol sebzelı bır gun gecırmıssın ben de buzluktan cıkardım taze fasulye. bugun yapacagım, carsamba gunu yerız. bugun yemegım var lahana sarma. salı balık yerız arkadası cagırırız yemege. carsambayı da taze fasulye dusunuyorum.
doğalgaz hiç kullanmadım anlamamaçıkçası benim kayınpederim çoktakip eder o demişti sende hem fikirsin yazdığın herşeye katılıyorum . Pomocum evdebari biraz ayrı durun sanada iyi gelcek emin ol.
adetım cok gecıktı bu kez. o mu yaptı bılmıyorum. 4 yıl once ılk rahatsızlandıgım ve aylarca adet goremedıgım gunlerdekı gıbı sınırlı aglak depresıf oldum. bır anda basladı. oncesınde ve sonrasında bırıkmıs stresler de oluyor onlar da eklenınce ben boyle dıplerde gezdım resmen.
kuran okumayı bılmıyorum esım bır dua verdı sureklı okunması ıyı olurmus bu aylarda. bır de kendımı rahatlatmak ıcın pazar gunu fılm ızledım hıcbır ıs yapmadım camasır dısında. haftalık yemekler yapardım cıkmazdım mutfaktan. yaydım kendımı hıcbırsey yapmadım azıcık faydası oldu gıbı. ama olmadı ızın alacagım, aıleme bıle gıdebılırım haftasonuna dogru. cunku cok uzun zamandır kendımı boyle gormedım.
tabi ki işin bahanesi canım, ama yurtta arkadaşlarım yerken sürekli durduruyorum zaten kendimi, evde durdurmak istemedim. zaten resmen 38 saat kaldım evde, çok bunaldıgım için gitmiştim orda da kendimi yemek konusunda bunaltmak istemedim, ki cips dışında aşırı yedigim hiç bişey olmadı. annem ne yemek yapayım diye sordugunda bile kereviz demiştim ben. börekler pastalar istemedim de annem de yapmadı. bi cips var işte o da yedim pişman deilim bi şekilde hallederim bu haftakii eve gittigim gündküyle dönerken ki kilom aynıydı Allahaa şükür cipsin bi getirisi olmamıştı bana, artık bi yarın bakalım bakalım
pomo cum bence psikiyatriste gitme psikologa git. psikiyatriste gidersen seni 10 dk dinleyip sana ya bi sakinleştirici yada antidepresan verir. ama psikolog seni dinler, ilaç yazma yetkisi olmazdıgı için de ilaç yazamam, .ok gerekli görürse psikiyatriste yönlendirir seni. 3 yıldır antidepresan kullanan biri olarak da söylüyorum ki çok zor da kalmazsan kesinlikle ilaç kullanma. ama psikolg iyi gelir sana açılır rahatlarsın bence..
ki ben durumunun geçici oldugunu umuyorum. regl olamaman bikaç şeyin üstüste gelmesi falan, bence herkesin de dedigi gibi dinlen bolca. yine yolculuk planları yapıyorsun ama o da çok yoruyor seni. kaç haftadır ayaklarını uzatıp da hiç dinlenmedin ki. bir pazar günün var zaten onda da hep yollardaydın, döndükten sonra bu sefer birikmiş işleri yaptın falan daha da bunalttı seni. bence bi süre dinlen, zaten regl i de olursun bu ara rahatlarsın
aman dikkat et kendine haa sen bize lazımsınn
hemenn cevaplıyorummm
saç rengi : açık kahve ( doğal rengim, boya hiç kullanmadım daha )
göz rengi : kahverengi
ten rengi : açık kumral
haydi kızlarr ben ders çalışmaya kaçarrr, gün içinde arada bakarım ama bugun pazar sanırım pek girmezsiniz
herkese mutlu pazarlaaarrrrr
Sağol canım, ben de çok beğenerek aldım, bordo da çok güzel olur:) Biz de termostat taktırdık, o çok iyi oluyor, kendi evinizde mutlaka taktırın, hiç uğraştırmıyor böylece. Hem de ekonomik kullanım sağlıyor. Oturduğunuz odaya takıp, sıcaklığı ayarlayınca otomatik açılıp kapanıyor zaten. Ama termostat olmasa bile tek odayı ısıtmakla bütün evi ısıtmak çok farketmiyor. Senin evin durumundan dolayı tek odayı ısıtıyorsunuz, Pomonun öyle değil. Zaten sabahtan akşama kadar eşiyle aynı ortamda, akşam da aynı şekilde olması şu ara iyi gelmez diye düşünüyorum. Diğer odaya geçip spor yapabilir en azından.
Selam kızlar, ben sporumu yapmış olmanın verdiği ferahlıkla günümü toparlayayım,
Sabah:
- 2 tane kuru kayısı (aç karnına)
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 tk Antep salça
- 2 kk peynir
- 2 zeytin
- 3 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- Mısır cipsi (geçen günden kalan paketi bitirdim)
Öğle:
- Bulgurlu köfte (etsiz ve yağı az çiğköfte gibi birşey)
- 8-10 yaprak marul
Ara:
- 1 fincan şekersiz, limonlu çay
Leslie 4 mil yaptım, çok iyi geldi. Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum, acıkınca meyve ve badem yemeyi düşünüyorum. Bir de şimdi kalkıp 2 litre ılık suyu yanıma alıp, bir yandan içip, bir yandan yoga yapacağım, bağırsaklarım için son bir umut:)) İnşallah işe yarar..
Bencede en guzeli aile ilaci :)) anne sefkati herseye care sen en iyisi oyle yap ailenin yanina git ama esin gelmesin biraz uzak kalin boylece sende o da biraz ozlersiniz ve evliliginizde tazelenmis olur
Canim sebze yemegi sik yaparim. Senin haftalik menu hazir. Afiyet olsun. Gecen hafta lahana yapmistim bu hafta balik olabilir ama
favori rengim patlıcan morudur canım.ya kendım sankı cok ıyıyım de elestırdım olumlu elestırı tabıkı ama bence onu bıle yapacak durumda degılım.
ben de turbanlıyım 5 yıldır.
bence bır baktır kulak burun bogaz doktoruna gıdersın tomografı alır burundan. bellı olur ozaman. ıhmal etme derım.
bak benzer bırsey daha cıktı. ten rengım beyaz benım de. gozlerım de kahverengı. normal sac rengım koyu kahve sıyaha yakın, baya sıyah da dıyebılırız ama son sarı oldugu da oldu kızıl oldugu da oldu kahve oldugu da oldu. su an sıyah boyattım ama ben de patlıcan moru yaptıracagım bır aya kadar dusunuyorum.
yogoyu daha çokbeyni için biraz arınsın diye dedim yani hem kardio hemde yogoya fırsat bulursa sahane olur aslında doğru tekniği öğrenirse ben sabah erken yogoyu tavsiye ederim,mesela ben pilatesi hafif pencere açık tabi baharda:)) sabahın ilk aatinde yapmakisterimde benim oğln beni rahat bırakmz:))))))Tavsiye ederim tabi, hele doğru nefes alıp vererek yoga yapmak çok iyi hissettirir. Ben de düzenli yapmıyorum ama bazı hareketleri arada yapıyorum, bir düzene oturtsam daha iyi olacak ama kesinlikle. Ben Pomoya yogayı tavsiye ederim ama öncelikle yoğun terleyeceği bir spor tavsiye ederim. Terle beraber sıkıntıyı da atıyor insan sanki içinden.
haydaaaaaa 2013 son demleri yarmadı sana çok geçmiş olsunnnyogayı da cde den yapabılır mıyım acaba ?
bana ne lazım bılmıyorum da halen ıyı degılım onu bılıyorum sadece eskısı kadar kotu degılım tam azıcık rahatlayacagım belkı dıyordum babamın boynunda garıp bır sıslık olusmus. cok buyukmus. bu hafta doktora gıdecek ınsaallah kotu bırsey cıkmaz ıcıme buyuk bır sıkıntı oldu bu. dedım ya tam azıcık rahatlayacaktım, sımdı bu ıcımde bır korku oldu.
ayy pomom bizim actif fry da 2 balık tarifi var biri somon diğeri levreksabırsızlanıyorum yapmakiçin inş yarın almaya gitcem hemde 6-7 dk sürede yapıyorbalıgı ben fırında yapıyorum. tepsıyı azıcık yaglıyorum. balıgı serıyorum. yag,baharatlar, tuz, ezılmıs sarımsak ıle karısım yapıyorum onu da balıgın ustune suruyorum. bu sekılde pısırıyorum koku hıc olmuyor.
yenıden cevaplayım araya kaynamıs olabılır.
sıyaha yakın koyu kahve dogal rengım
su an sıyah. ama sarı,kızıl,kahve bırcok renk yapmısımdır yakında patlıcan moru yapacagım
beyaz ten
hayatım termos dediği şey doğalazgazın termostatına takılıyor tüm oda için ekonomik sıcaklık dağıtımna yardımcı oluyor tam bilmiyorum nesli daha iyibilir akıllı bir şeymiş 175tlalmış benim kayınpederben termostat ıle esımle sureklı yanyana olmayı anlamadım kızlar :)))))) termostat taktırıyım tek bır odaya oyle mı ??? ev benım evım degıl kı kızlar. ayrıca ben ıc anadoluda yasıyorum tek odayı ısıtırsak soguktan donarız dıger odalarda. dogru mu anladım tavsıyenızı :)))
korıdorum yanıyor, bısıklet orda duruyor zaten o yuzden sogukta yapmıyorum ama pcden spor yapacaksam zor oluyor esımle aynı odada spor yapmaktan memnun olmuyorum valla bılmıyorum eger ıkna edersem ben kar olmadıkca dısarda yuruyeyım dıyor evet sokaklar ıssız ama bısıklete gore sureklı duzenlı yapabılıyordum yuruyusu. yazın superdım bu konuda. ve ustelık benı her spordan daha cok rahatlatıyordu spor kesınlıkle.
Duygunun sorusunu bende cevapliyayim
Sac rengim koyu kahve
Goz rengim ela
Ten rengim beyaz
ben termostat ıle esımle sureklı yanyana olmayı anlamadım kızlar :)))))) termostat taktırıyım tek bır odaya oyle mı ??? ev benım evım degıl kı kızlar. ayrıca ben ıc anadoluda yasıyorum tek odayı ısıtırsak soguktan donarız dıger odalarda. dogru mu anladım tavsıyenızı :)))
korıdorum yanıyor, bısıklet orda duruyor zaten o yuzden sogukta yapmıyorum ama pcden spor yapacaksam zor oluyor esımle aynı odada spor yapmaktan memnun olmuyorum valla bılmıyorum eger ıkna edersem ben kar olmadıkca dısarda yuruyeyım dıyor evet sokaklar ıssız ama bısıklete gore sureklı duzenlı yapabılıyordum yuruyusu. yazın superdım bu konuda. ve ustelık benı her spordan daha cok rahatlatıyordu spor kesınlıkle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?