- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.481
şimdi güzel bir kahvaltı yapayımm sonra keyif kahvemi içeyim, sonra programım baya yoğun biryerden başlayım ki işler bitsin ütüde yapcam pilatesde yapcam ,yapcamda yapcam
şuan aşada olan tüm güzel bayanlaraa bendenn sevgi dolu günaydınlarrr dilerimki harika bir hafta geçirirsinizzz ,
ben pek mutluyum,salak detoksun 2 günde yaptığını ,reglimi değerlendirmemle 1 günde nerdiyse aynı sonucu aldımm buhafta harika değerlendirmem lazım başlangıç olarakfena değili,m hafta içi şişkinliğimle geçti ama reglimle imre tekrar oynadı neyseee dilerimki herkezin morali yüksektirrr..
Günaydın kızlar, 2012 yılının son haftası hepimiz için güzel geçer inşallah:) Ben akşam ılık tuzlu su içip yoga yaptım, tuvalet sorunum çözüldü biraz ama tartıda sabah fena halde ++++ gördüm. Biliyorum kilo almadım ama tartıda öyle görmek bile insanın canını sıkıyor. Ya hala bağırsaklarla ilgili sorun devam ediyor, ya da tuzlu su yüzünden ödem oldu bilmiyorum. Yarın düzelmezse doktora gideceğim zaten. Öyle ciddi bir kaçamak yapmadım, sporumu düzenli yaptım, o yüzden içim rahat ama moralim bozuk..
Kahvaltımı yağsız maydanozlu geleneksel tostla yaptım:) Kahvemi hala içiyorum. Bugün yeni botlarımı giyeyim de moral versin bana:)
Afiyet olsun ve kolay gelsin canım. Ara ara uğra, ben de ara ara gireceğim bugün.
ohh en azından tartı senin moralini bozmamış, beni de mutlu etti:) salak detoks tanımlamasına aynen katılıyorum, benim vücut düzenimi de alt üst etti, bir daha mı tövbeee.
yogayı da cde den yapabılır mıyım acaba ?
bana ne lazım bılmıyorum da halen ıyı degılım onu bılıyorum sadece eskısı kadar kotu degılım tam azıcık rahatlayacagım belkı dıyordum babamın boynunda garıp bır sıslık olusmus. cok buyukmus. bu hafta doktora gıdecek ınsaallah kotu bırsey cıkmaz ıcıme buyuk bır sıkıntı oldu bu. dedım ya tam azıcık rahatlayacaktım, sımdı bu ıcımde bır korku oldu.
ohh yeni cicilerinle salın bakalım:))))aa haftaya p.tesi yeni yıl dimi 2012 bana hiçyaramadı çokgergin hayalkırıklığı geçirdiğim bir yıl oldu umarım 2013 bana ve hepimize önce sağlık mutluluk,yettiği kadar para,ev isteyenlere ev,iş isteyene iş,bebiş isteyene bebiş,eş isteyene hayırlı eş nasip etsinnn inşallahhhh (amin)
hayatım tuz yapmıştır onu dün okudum gerçi sende bAĞIRSAK TENBELLİĞİ YOK AMA YAĞSIZ TUZSUZ PATLAMIŞMISIR BARSAK TEMBELLİĞİNE BİREBİR,DÜN KENDİME YAPTIM YAĞSIZ TUZSUZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER OKUDUMTABİ KARARINDA YERSEN,GÜZEL Bİ ATIŞTIRMALIK HATTA ARA ÖĞÜN BAŞDAKANSER,KALP OLMAK ÜZERE ÇOKDA YARARLI Bİ BESİNMİŞ TABİ YAĞSIZ TUZSUZ OLCAK:))
SAĞ OL CNMM UĞRARIM MUTLAKA İNŞALLAH DENK GELİRİZ
yaa devirdik koca yılı:)) dileklerine aynen katılıyorum canım:) bana 2012 çok yaradı açıkçası, eşimle aynı şehirde çalışmaya başladım, ünvan olarak yükseldim, kızkardeşim evlendi, erkek kardeşim üniversiteyi kazandı,, o yüzden 2012'ye teşekkür ederek uğurluyorum:)) 2013'ün de öncelikle 2012'de istedikleri olmayanlara, sonra hepimize güzel şeyler getirmesini diliyorum. Söylediklerine de aynen amin diyerek katılıyorum.
Duygu, benim bağırsaklar, bırak tembelliği gayet çalışkandırlar. Bazen olabiliyor ama hiç bu kadar rahatsızlık hissetmemiştim, detoksa bağlıyorum ben. Bu arada daha yüzüklerimi takalı yarım saat olmadı ama çok fena sıktılar, ödem olduğu garanti yani, her zamanki gibi haklısın:)) patlamış mısır ben de çok severim, biz az yağla patlatıyoruz, tuz koymuyoruz. Dr. Mehmet öz de sağlıklı atıştırmalık olarak öneriyordu zaten patlamış mısırı.
Yok pomocum, yanlış anlamışsın, bu muhabbetin öncesi var:) Termostat kombiyi kontrol eden bir şey, ben onu sana demedim, Duyguya dedim yeni evinde taktır diye. Sana da tüm odaları ısıt dedim. Yani sadece oturduğunuz odayı değil bütün evi ısıtın, fatura olarak pek farketmez dedim. Böylece diğer odaya da rahat geçersin diye:)
hımmmmmmmmm anladım canım. kendı evım olunca dusuneyım ben de.
bız denedık heryerı ısıtmayı canım. yatak odak kuzey mesela. ve yerı fayans ne alakaysa. ozaman 400 gelıyor. herkes odasını kapatıyor bızım buralarda. cunku ıc anadolu cok soguk oluyor heryerı ısıtayım dersen 400-500 yakıyorsun. bıze uymuyor yanı canım o plan. ben seneye ev degıstecegım belkı ozaman farkeder.kalorıferlı daha pahalşı dıyoruyz hepımız kacıyoruz burda ama herkes dogalz,gazdan bıktı burda hem ısınmıyorsun hem cok harcıyorsun kalorıferlının aıdatını gecıyor zaten. soguk yerler ıcın dogal gaz cozum degıl. hele kı tokı olayı olursa super olur cunku aylık 50 oduyorlar merkezı sıstem ıstıma. fırın gıbı oluyor ev.
canım benı beklemek zorunda da degılsınız sonucu degıstırmez benım. cunku hafta ortası artıydım zaten baya. gecıken regl, grıp ılacları, gecen haftasonu yedıgım bır sımıt bır mantı sanırım kılo olarak dondu sınırlerım tavan bu konuda. sankı kacamaklarım cok da. gecen hafta hareketsızdım ama grıptım yanı cok fecı. bır hafta spor yapmayınca ınsan kılo mu alır ya 1 kılo fark vardı haftaortası.
Kızlar bugün ancak girebildim, sabah geç kalktım, kahvaltıdan sonra alışveriş merkezine gittik, hem market alışverişi yaptık, hem azıcık mağaza gezdik, iyi geldi bana:) Haftanın yorgunluğunu atıyorum yavaş yavaş. Güzel de bir ayakkabı aldım, koyu mor renkli az topuklu bir bot aldım:)
Pomocum yazdıklarını okudum ve üzüldüm canım. Neden böyle oldun sen bakayım. Daha önce de bahsetmiştim, ben de depresyon geçirdim bir dönem, o ruh halini biliyorum. Toparlanman lazım, kendini soyutlama sakın. Foruma da girmeye çalış, kafan dağılır. İnternetten alışveriş sitelerine bak. Çocuk olayını takıntı haline getirmişsin, aslında hiç hazır değilsin çocuğa. Şimdi zamanı değil, zaten o yüzden de test negatif çıkmış. Bir psikiyatriste gidebilirsin, konuşmak iyi gelir ama doktorun da sana iyi hissettirmesi önemli, bu da biraz şans işi. Bir de işin içinde ilaç kullanma var, biliyorsun o ilaçların da yan etkileri oluyor. Ben doktora gerek kalmadan da atlatabileceğine inanıyorum. Aslında bu durumlarda spor da iyi hissettirir, mutluluk hormonu salgılanmasını sağlıyor malum. Bence sen yarın biraz Leslie yap, o da yürümek gibi sonuçta, dışarda yürüme gibi olmaz ama yürümeye en yakın spor o. Üstüne eliptik yapabilirsin. İnsan spor yaparken başka bir şey düşünmüyor, benim naçizane önerim bu yönde.
Bir de evde siz her odada petekleri açmıyorsunuz galiba ama bu tasarruflu bir şey değil. Sonuçta bir odayı ısıtmak için de olsa kombi çalışıyor ve sıcak su oluşuyor, o sıcak suyun biraz daha fazla dolaşması birşey farkettirmez. Normal bir sıcaklığa ayarlayın kombiyi ama bütün evi ısıtın, faturada doğru dürüst bir fark olmaz. Böylece evin her tarafını kullanabilirsin en azından, belki bu da bunalttı seni. Balıkesirdeyken biz tüm evi ısıtıyorduk, bir tanıdığımız oturduğu odayı ısıtıyordu ama ödediğimiz fatura aynıydı.
Aynen katılıyorum Pomocum, ben bir de spor yaptığım halde + oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?