2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

şuan aşada olan tüm güzel bayanlaraa bendenn sevgi dolu günaydınlarrr dilerimki harika bir hafta geçirirsinizzz ,
ben pek mutluyum,salak detoksun 2 günde yaptığını ,reglimi değerlendirmemle 1 günde nerdiyse aynı sonucu aldımm buhafta harika değerlendirmem lazım başlangıç olarakfena değili,m hafta içi şişkinliğimle geçti ama reglimle imre tekrar oynadı neyseee dilerimki herkezin morali yüksektirrr..

şimdi güzel bir kahvaltı yapayımm sonra keyif kahvemi içeyim, sonra programım baya yoğun biryerden başlayım ki işler bitsin ütüde yapcam pilatesde yapcam ,yapcamda yapcam

Günaydın kızlar, 2012 yılının son haftası hepimiz için güzel geçer inşallah:) Ben akşam ılık tuzlu su içip yoga yaptım, tuvalet sorunum çözüldü biraz ama tartıda sabah fena halde ++++ gördüm. Biliyorum kilo almadım ama tartıda öyle görmek bile insanın canını sıkıyor. Ya hala bağırsaklarla ilgili sorun devam ediyor, ya da tuzlu su yüzünden ödem oldu bilmiyorum. Yarın düzelmezse doktora gideceğim zaten. Öyle ciddi bir kaçamak yapmadım, sporumu düzenli yaptım, o yüzden içim rahat ama moralim bozuk..
Kahvaltımı yağsız maydanozlu geleneksel tostla yaptım:) Kahvemi hala içiyorum. Bugün yeni botlarımı giyeyim de moral versin bana:)

haydaaa herkez gitmiş,güzel neslim seni bırakmaya kıyamıyorum ama şu aç karnımı doyurayım kahve içerken burda olursan ikiçift laf ederiz sanada kolaylar gelsin arkadaşımm

Ohh en azından tartı senin moralini bozmamış, beni de mutlu etti:) Salak detoks tanımlamasına aynen katılıyorum, benim vücut düzenimi de alt üst etti, bir daha mı tövbeee.

ohh yeni cicilerinle salın bakalım:)))) aa haftaya p.tesi yeni yıl dimi 2012 bana hiçyaramadı çokgergin hayalkırıklığı geçirdiğim bir yıl oldu umarım 2013 bana ve hepimize önce sağlık mutluluk,yettiği kadar para,ev isteyenlere ev,iş isteyene iş,bebiş isteyene bebiş,eş isteyene hayırlı eş nasip etsinnn inşallahhhh (amin)

hayatım tuz yapmıştır onu dün okudum gerçi sende bAĞIRSAK TENBELLİĞİ YOK AMA YAĞSIZ TUZSUZ PATLAMIŞMISIR BARSAK TEMBELLİĞİNE BİREBİR,DÜN KENDİME YAPTIM YAĞSIZ TUZSUZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER OKUDUMTABİ KARARINDA YERSEN,GÜZEL Bİ ATIŞTIRMALIK HATTA ARA ÖĞÜN BAŞDAKANSER,KALP OLMAK ÜZERE ÇOKDA YARARLI Bİ BESİNMİŞ TABİ YAĞSIZ TUZSUZ OLCAK:))

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım. Ara ara uğra, ben de ara ara gireceğim bugün.

SAĞ OL CNMM UĞRARIM MUTLAKA İNŞALLAH DENK GELİRİZ

ohh en azından tartı senin moralini bozmamış, beni de mutlu etti:) salak detoks tanımlamasına aynen katılıyorum, benim vücut düzenimi de alt üst etti, bir daha mı tövbeee.

gçen yıl 1700gr iyi vermiştim ama kg biriydim şimdi olmadı ama regl şişkinliğime denk geldi bilmiyorum şimdi yapsam nasıl sonuç alırım neyse böyle şeylere gerek duymadanelimden geldiğince vermeye çalışcam.

Yogayı CD'den yapabilirsin ama ben hiç CD'den yapmadım. Ben de yıllar önce aldığım Yoga kitapları var, onları okuyarak yapıyorum hareketleri. Yogayı düzgün ve düzenli yaptığında gerçekten rahatlatıcı ve huzur verici bir etkisi var.
Baban için geçmiş olsun canım, çok canını sıkmamaya çalış, önemli bir şey değil diye düşün, bizim bir tanıdığımızın da yakın zamanda öyle bir şey oldu ama önemsiz birşey çıktı, onun da boynundaydı, inşallah babanın da öyle çıkar.

Yaa devirdik koca yılı:)) Dileklerine aynen katılıyorum canım:) Bana 2012 çok yaradı açıkçası, eşimle aynı şehirde çalışmaya başladım, ünvan olarak yükseldim, kızkardeşim evlendi, erkek kardeşim üniversiteyi kazandı,, o yüzden 2012'ye teşekkür ederek uğurluyorum:)) 2013'ün de öncelikle 2012'de istedikleri olmayanlara, sonra hepimize güzel şeyler getirmesini diliyorum. Söylediklerine de aynen amin diyerek katılıyorum.
Duygu, benim bağırsaklar, bırak tembelliği gayet çalışkandırlar. Bazen olabiliyor ama hiç bu kadar rahatsızlık hissetmemiştim, detoksa bağlıyorum ben. Bu arada daha yüzüklerimi takalı yarım saat olmadı ama çok fena sıktılar, ödem olduğu garanti yani, her zamanki gibi haklısın:)) Patlamış mısır ben de çok severim, biz az yağla patlatıyoruz, tuz koymuyoruz. Dr. Mehmet Öz de sağlıklı atıştırmalık olarak öneriyordu zaten patlamış mısırı.

ohh negüzel 2012 güzl geçmiş,2013 ondan daha güzel geçer inşallah....

Evet dün baya araştırdım patlamış mısırı mehmet özün önerdiğinide gördüm,ya çok güzel el oyalıyor o yüzden terCihlerim arasında olcak çok film seyrediyorum benim kg dönmemin sebebide film izlerken yediğim cipsler çekirdekler şimdipatlamış mısırla oyalancam

Son düzenleme:

hımmmmmmmmm anladım canım. kendı evım olunca dusuneyım ben de.

bız denedık heryerı ısıtmayı canım. yatak odak kuzey mesela. ve yerı fayans ne alakaysa. ozaman 400 gelıyor. herkes odasını kapatıyor bızım buralarda. cunku ıc anadolu cok soguk oluyor heryerı ısıtayım dersen 400-500 yakıyorsun. bıze uymuyor yanı canım o plan. ben seneye ev degıstecegım belkı ozaman farkeder.kalorıferlı daha pahalşı dıyoruyz hepımız kacıyoruz burda ama herkes dogalz,gazdan bıktı burda hem ısınmıyorsun hem cok harcıyorsun kalorıferlının aıdatını gecıyor zaten. soguk yerler ıcın dogal gaz cozum degıl. hele kı tokı olayı olursa super olur cunku aylık 50 oduyorlar merkezı sıstem ıstıma. fırın gıbı oluyor ev.

canım gunaydın

ıyı haftalar

super enerjın var kılocuklar gıtmıs cok sevındım valla. neslı artı cıkmıs ben nasılım bılmıyorum ama kesın artıyımdır cunku hafta ıcı oyleydı. tartılamadım sabah, cunku ev temızlerlerken tartının camını patlatmıslar kırılmıs. aksama arkadasımdan tartısını ıstedım, tartılıp yarın sabah yazayım ben. nasıl yapalım bugun cızelgeyı yayınlayımn, bır de yarın kendımı de ekleyıp yapayım mı ne dersın

sabah sabah cok buyuk problemlı bır ıse denk geldık onu cozmeye calısıyoruz cok sıkıntılı bır ıs. cok streslıyım. bakalım hayırlısı cozulur ıns. onun dısında 3-4 gun oıncesıne gore bıraz daha ıyıyım ama stres, bezgın hal ve aglamaya yakın hallerım aynı. bırkac gun daha kendımı gozlemleyecegım olmadı 3-4 gun ızın alacagım bırseyler yapmam lazım kendımı ıyı gormuyorum

Merkezi ısınma çok güzel zaten ama gitgide her yerde kombiye dönülüyor. Denediyseniz diyecek bir şey yok, teknik olarak çok farketmemesi lazım ama farkediyor demek ki.

Pomocum tartılamamışsın bugün, çizelgeyi bu seferlik yarın da yayınlayabilirsin veya bugün yayınlayıp, yarın güncellersin. Duygu ve diğer kızlar ne der bilmiyorum, bana ikisi de uyar.

ben menu bıldırmemıstım kızlar.

cumartesı aksam eve gıdınce 6 tane lahana sarma yedım 3 kasık yogurt ıle.

sonra yuruyerek spor olsun dıye 20 dk kadar yuruduk mısafırlıge gıdecegımız yere. azıcık sohbet falan derken ben orda cayın yanında 4 kaısk patates salatası yedım. borek ve yaprak sarma vardı onları yemedım. ardından meyve geldı bır mandalına bır elma yedım ıkısı de kucuk boydu.

pazar gunu gec saat esımle kahvaltı yaptık evde. ıkı ogun oldugu ıcın;

cay
sucuklu yumurta ( 1,5 yumurta, 5 adet sucuk )
uc dılım cavdar ekmegı
domates salatalık
3 zeytın
kasar seklınde tulum peynırı ( yarım kk )
yarım kk hellım peynırı

aksama kadar 1,5 lt sıcak su ıctım, bır avuc kadar beyaz leblebı, bır muz

aksam da pane harclı tavuk yaptım cok az yagda yaptım yagını da ıyıce aldırdım. 4 kasık yogurt, yarım domates yedım yanında. tavugum da tavugum 20 cm e yakındı uzunlugu, en olarak da 5 cm.

yemekten sonra cay ıctım sadece ve 4 bardak su. gunum kapandı

dun ıkı tane kore fılmı ızledım, yarım saat bısıklet bındım, yarım saat platesın hareketlerını yaptım. ve 3. kat merdıvenlerımıze 4 kez ındım cıktım spor olarak bunları yapmıs oldum komple aynı anda yapmadım ara ara yaptım

canım benı beklemek zorunda da degılsınız sonucu degıstırmez benım. cunku hafta ortası artıydım zaten baya. gecıken regl, grıp ılacları, gecen haftasonu yedıgım bır sımıt bır mantı sanırım kılo olarak dondu sınırlerım tavan bu konuda. sankı kacamaklarım cok da. gecen hafta hareketsızdım ama grıptım yanı cok fecı. bır hafta spor yapmayınca ınsan kılo mu alır ya 1 kılo fark vardı haftaortası.

Aynen katılıyorum Pomocum, ben bir de spor yaptığım halde + oldum

canım sen guzel bır haftasonu gecırmıssın cok sevındım.

spor konusunda sadece yuruyus benı oyle cok mutlu edıyordu dıger sporları yapınca sadece vıcdanen rahatlık oluyor oyle cok bır mutluluk olmuyor malum hayat boyu spor yapmayan bırının spora alısması da sevmesı de zaman alıyor ama bana yuruyus de, gece eve gelırım valla. bılmıyorum şu sehırde olmasam her gun yururdum yıne ama cok ıssız oluyor aksam.

dedıgın cok dogru ben bedenen bır bebege zaten kendımı hazır gormuyorum kendıme daır baska hedeflerım var suan saglık olarak. bebek gormege gıttım ımrendım huzunlendım falan ama ınan cok da zormus 15 dk bır kucakta gazını cıkartıyorlar bogulacak sanıyorsun bebek. bukadar rahatlıga alıstıktan sonra ben bebekle nasıl ugrasırım onu da dusunmedım degıl bebek dusunmemeye calısacagım bol bol fılm ızlemek dısarı cıkmak evde spor yapmak sımdılık planlarım. yarın detoks yapmayı dusunuyorum hatta bugun dusunuyordum da nohut yokmus evde. detoks ıle ıyı kılo verıyorum o da moral olur dıye dusundum. eger bunların hıcbırı fayda etmezse, haftasonuna dogru ızın alacagım sanırım bıraz yanlız kalmam lazım ısten ve esımden uzak durmak ıyı gelecektır. herkese kotu enerjı vermemıs olurum hem.

yenı yıla ıkılı rakam gıremeyecegım ben bu acıdan en depresıf yılbasım olacak sanırım. ama gecen yıldan daha ıyı olan seyler de var ayagım, esımle olan ılıskımız, zayıflama umudum. ınsaallah 2013 cok cok daha guzel olur