2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td 68,9 kg[/td]
[td]68,1 kg regl dönemi [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Canım benim, kendine fazla yüklenme, küçük şehirde yaşam zaten zor, belki büyükşehirde olsan farklı olurdu. Spor konusunda çok haklısın, insanın bir şeye alışması da alışkanlık bırakması gibvi bir şey, zaman ve emek istiyor. Sen bu konuda çok iyi gidiyorsun ama. Benim için ter atmak çok önemli, zaten kolay terleyen bir yapım var, yürüyüş te Leslie de güzel terletiyor beni. Zaten nabzım dakikada 150 civarı oluyor ve spordan sonra duş alınca çok iyi hissediyorum kendimi. O yüzden sana ter atmanı önerdim. Bebek konusu çok fena zaten, ben de başkasınınkini seviyorum ama ağlayıp huysuzlanınca sinir oluyorum. Bütün hayatını ona göre planlamak falan ağır şeyler. Ben artık yapamam gibi geliyor. Senin zamanı gelince olacağını düşünüyorum ben, ama şimdi hazır değilsin. Detoks yapmak seni rahatlatacaksa yap, ben bir daha yapmama kararı aldım. Yeni yıla ne olursa olsun keyifle girmeye çalış. Bak bu yıl kilo vermeye karar verdin ve çabalamaya başladın, bizlerle tanıştın (biz de seninle tanıştık:)), 2013 te kilo vereceğin, hayata daha güzel bakacağın, daha sağlıklı bir yıl olsun inşallah.. Bu arada seninle ne zaman konuşacağız, aslında bugün arayasım vardı seni ama yoğunsun diye çekindim.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

cızelgeyı yayınladım kızlar. cunku benden dolayı beklemesını ıstemedım kımsenın. ben tartılıp yarın cızelgeyı yenıden yayınlarım.

buarada ıkı kez yayınladım bugun. cunku duygununkınde hata olustu o sutunda hata yaptım sanırım o yuzden duygucugum o sutunu komple ıptal ettım ısmım nıye asagıda dersen sebebı budur canım. sıfırdan yazdım senın bılgılerını yanı en son kısı gıbı.

kılo veren herkesı tebrık edıyorum kendımı de buyuk ıhtımal esefle kınayacagım yarın. herkese son hafta guzel kılo verebılmeyı basarılarının devamını dılıyorum bu basarılı guzel arkadaslarımın

Ellerine sağlık Pomocum, kilo veren herkesi kutluyorum. 1. Erce olmuş, onu ekstra tebrik ediyorum Serap ta çok güzel vermiş, tabi ki Duygucum da regl dönemi olmasına rağmen süper bir rakam vermiş. Kilosunu koruyan arkadaşları da tebrik ederim, malum ben almış görünüyorum ama vallaha yağ değil bu fazlalık. Dünkü kilom 69'du, bir günde 1 kg almış gibi oldum, geçen haftaya göre de yarım kg. Detoksun bana kazığı oldu bu:)) Muhtemelen yarın veya öbürgün tartıda normal bir rakam görürüm. Yine de sonuncu olarak cezamı çekmeye de razı ve hazır olduğumu belirteyim.

ya canım ben sana gore bu konuda daha hazırım daha ısteklıyım ama tabıkı gozum korktu valla. anne olacagım en erken yas 31. bukadar rahatlıktan sonra cok zor olacak hersey. o da var. sımdıden dogmamıs cocugun gergınlıgıne kapılıyorum cunku daha genc yasta anne olsaydım kolay olacaktı.

spor konusunda pazar gunu yaptım cok bır etkı goremedım senın dedıgın gıbı. ama bakalım bu hafta nasıl olacak pozıtıf enerhısı daha fazla olacak mı yanı.

canım ben sıkıldım hanı surecten degıl de nerdeyse agustos sonunda karar aldım hadı eylul dıyelım eylul ayından berı bır ılerı bır gerı olmaktan bıktım kendımden vucudumdan nefret etmedım hıc ama etmeye baslayacagım yakında cunku herkes kılo verıyor uc dort ayda ama bana 5-7 arasında gıdıp gelıyorum bır bucuk ay once verdıgım kılo yedıye yakındı zaten bak yıne ben 7 nın asagısına dusecegım yarın. dedım ya hafta ıcın cok artıydım dıye. dıyet surecı yormadı sıkmadı ama kılo verememek bıktırdı benı. sanırım en temel sebep bu. ardından ıkılı rakam takıntısı ardından bebek ve regl olamama. benım son gunlerde cok kotu olmama sebep bunlar. ne yapmam gerektıgını ınan cok ıyı bılmıyorum ne ıyı gelecek bılmıyorum. bugun bıraz daha ıyıyım ama halen kotuyum cok.

aksam konusalım mı musaıt oluruz ıkımızde. sesımı canlı duyarsın hem belkı :)))))))

detoks cok ıgrenc bır tat oldu bana ama yıne de yapmayı dusunuyorum bakalım.

Tamam canım, akşam konuşalım, yeter gayrı duyalım seslerimizi canlı canlı:))

merhabaaaa bol sporlu ,kaçamaksız şahane bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız arkadaşlar ben çok iyiyim şükürler olsun
dün eşimde lesli yapmaya başladı artık hergün birlikte yapcakmışız hem hareketleri hem yaktırdığı kaloriyi çok beğendi eşim eski futbolcu ve azcık spordan anlıyo dediki bu kadının yaptırdığı hareketler çok iyi çok faydalı devam edelim .
giydik spor ayakkabıları şortları tam spor havasında çok eğlenceli oldu .ben normal yani ayakkabı falan giymiyodum lesli yaparken bölesi çok daha zevkli geçti

neyse lafı çok uzatmayayım çizelgeyi çok merak ediyprum şimdiden kilo veren ,veremeyen herkesi kutluyorum

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım ellerine sağlık çizelgemizi hazırlamışsın
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
kendimi ayrıcana kutluyorum sevindim

duygucum seni gördüm aşadıdasın sohbet etmek isterdim ama çıkmam lazım canım gece girerim geçmişi okurum gelirseniz sohbet ederiz
bugün çok işim var bahçeyi temizliyip toparlamam lazım ,arabayı yıkıcam evi silip süpürcem vaktim kalırsa markete gidicem

kahvaltımı yazayım

1 buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
bir minik parça keçi peyniri 3 zytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez bu aralar çok yiyorum bu ikiliyi ama iyi geliyo tatlı krizlerim olmuyo
şekersiz 4 fincan çay

lesli 3 mil yaptık eşimle

şimdi evde koşturmaca zamanı
keyifli sohbetleriniz olsun

Pomocum soğuk su içmek daha iyiymiş. Vücud soğuğu ısıtmak için daha çok enerji sarfediyomuş. ayrıca göbek yağlarını eritiyormuş.

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız (((((

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

Tultan, böyle disiplinli bir şekilde katılmaya devam edersen çok uzun sürmez bence çizelgeye alınman:)

Güzel dileklerin için sağol canım 2012 güzel bitsin 2013 daha da güzel olsun bizim için. Tuvalet sorunu için 1 bardak kaynayan suya 3-4 kayısı at 1dk kadar bekle kapat ılık olunca hem suyunu iç hemde kayısıları ye iyi gelecektir.

İçin rahatsa moralini bozma bütün hafta spor yaptın menülerin de güzeldi. Mutlaka sonucunu alırsın. Yeni giyisi ayakkabı giymek bana da çok iyi gelir. İyi günlerde giy inş.

Sabah yazdım bir daha giremedim gerçi kimse de cevap yazmamış ama olsun.

Butun arkadaslara guzel bir hafta diliyorum cok cok guzel haberler alin ve mutlu olun :))))))

Amin işallah hepimiz mutlu ve sağlıklı oluruz her zaman.

Ne güzel bir giriş olmuş bu böyle.

Kesinlikle tuzla alakalıdır nesli. Su tutmuştur vücudun.

Pomocum tavsiyem bu detoks olayını çok yapma. Kısa vadede kilo verdiren birşey. Kalıcı ve sağlıklı kilo verdirme özelliği yok.
Daha çok proteine yüklen derim. Ne kadar çok protein o kadar çok yakımı demek.
Sporu da biraz ertele. Önce kilolarından kurtulman lazım. Sporu sonra ekle. Bu şekilde mevcut yağlar kasa dönüşüyor çünkü.
Şöyle bir 20-30 kilo verdikten sonra spora yüklen derim.
İşe yaradığını göreceksin canım. Unutma protein demek yağ yakımı demek.

Aynen katılıyorum Pomocum, ben bir de spor yaptığım halde + oldum

Canım yağlar kasa dönüştüğü için + çıktın muhtemeln tartıda.
O yüzden diyetle birlikte yoğun spor pek önerilmez. Önce yağ yakımı sonra spor.

Benim başlangıç kilom 78,3 olması lazım canım
HEdef kilom da 65

Süper olmış çok eğlenmişsinizdir eminim ki. Devamını dilerim azimle işallah.

merhaba,işlerbitti pilatesyaptım şimdi onu bitirdim yeşil çayımı içiyorum az sonra ütüyapıp yamama arasındayımmm,sen naptınn günün nasıl geçiyor?

Ben de biraz çalıştım bilgisayar başında, bugün bolca merdiven inip çıkıyorum işyerinde:) Yemeğe gittim geldim, bugün biraz fazla yedim yemekte, canım istedi, bir de sanırım dikkat edip te kilo veremeyince arıza yaptım:) Akşama dengelerim gerçi. Yılbaşı organizasyonuyla uğraşıyorum, yorucu valla. Bir arkadaş daha görevli aslında ama..