- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.501
canım sen guzel bır haftasonu gecırmıssın cok sevındım.
spor konusunda sadece yuruyus benı oyle cok mutlu edıyordu dıger sporları yapınca sadece vıcdanen rahatlık oluyor oyle cok bır mutluluk olmuyor malum hayat boyu spor yapmayan bırının spora alısması da sevmesı de zaman alıyor ama bana yuruyus de, gece eve gelırım valla. bılmıyorum şu sehırde olmasam her gun yururdum yıne ama cok ıssız oluyor aksam.
dedıgın cok dogru ben bedenen bır bebege zaten kendımı hazır gormuyorum kendıme daır baska hedeflerım var suan saglık olarak. bebek gormege gıttım ımrendım huzunlendım falan ama ınan cok da zormus 15 dk bır kucakta gazını cıkartıyorlar bogulacak sanıyorsun bebek. bukadar rahatlıga alıstıktan sonra ben bebekle nasıl ugrasırım onu da dusunmedım degıl bebek dusunmemeye calısacagım bol bol fılm ızlemek dısarı cıkmak evde spor yapmak sımdılık planlarım. yarın detoks yapmayı dusunuyorum hatta bugun dusunuyordum da nohut yokmus evde. detoks ıle ıyı kılo verıyorum o da moral olur dıye dusundum. eger bunların hıcbırı fayda etmezse, haftasonuna dogru ızın alacagım sanırım bıraz yanlız kalmam lazım ısten ve esımden uzak durmak ıyı gelecektır. herkese kotu enerjı vermemıs olurum hem.
yenı yıla ıkılı rakam gıremeyecegım ben bu acıdan en depresıf yılbasım olacak sanırım. ama gecen yıldan daha ıyı olan seyler de var ayagım, esımle olan ılıskımız, zayıflama umudum. ınsaallah 2013 cok cok daha guzel olur
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td 68,9 kg[/td]
[td]68,1 kg regl dönemi [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Canım benim, kendine fazla yüklenme, küçük şehirde yaşam zaten zor, belki büyükşehirde olsan farklı olurdu. Spor konusunda çok haklısın, insanın bir şeye alışması da alışkanlık bırakması gibvi bir şey, zaman ve emek istiyor. Sen bu konuda çok iyi gidiyorsun ama. Benim için ter atmak çok önemli, zaten kolay terleyen bir yapım var, yürüyüş te Leslie de güzel terletiyor beni. Zaten nabzım dakikada 150 civarı oluyor ve spordan sonra duş alınca çok iyi hissediyorum kendimi. O yüzden sana ter atmanı önerdim. Bebek konusu çok fena zaten, ben de başkasınınkini seviyorum ama ağlayıp huysuzlanınca sinir oluyorum. Bütün hayatını ona göre planlamak falan ağır şeyler. Ben artık yapamam gibi geliyor. Senin zamanı gelince olacağını düşünüyorum ben, ama şimdi hazır değilsin. Detoks yapmak seni rahatlatacaksa yap, ben bir daha yapmama kararı aldım. Yeni yıla ne olursa olsun keyifle girmeye çalış. Bak bu yıl kilo vermeye karar verdin ve çabalamaya başladın, bizlerle tanıştın (biz de seninle tanıştık:)), 2013 te kilo vereceğin, hayata daha güzel bakacağın, daha sağlıklı bir yıl olsun inşallah.. Bu arada seninle ne zaman konuşacağız, aslında bugün arayasım vardı seni ama yoğunsun diye çekindim.
ya canım ben sana gore bu konuda daha hazırım daha ısteklıyım ama tabıkı gozum korktu valla. anne olacagım en erken yas 31. bukadar rahatlıktan sonra cok zor olacak hersey. o da var. sımdıden dogmamıs cocugun gergınlıgıne kapılıyorum cunku daha genc yasta anne olsaydım kolay olacaktı.
spor konusunda pazar gunu yaptım cok bır etkı goremedım senın dedıgın gıbı. ama bakalım bu hafta nasıl olacak pozıtıf enerhısı daha fazla olacak mı yanı.
canım ben sıkıldım hanı surecten degıl de nerdeyse agustos sonunda karar aldım hadı eylul dıyelım eylul ayından berı bır ılerı bır gerı olmaktan bıktım kendımden vucudumdan nefret etmedım hıc ama etmeye baslayacagım yakında cunku herkes kılo verıyor uc dort ayda ama bana 5-7 arasında gıdıp gelıyorum bır bucuk ay once verdıgım kılo yedıye yakındı zaten bak yıne ben 7 nın asagısına dusecegım yarın. dedım ya hafta ıcın cok artıydım dıye. dıyet surecı yormadı sıkmadı ama kılo verememek bıktırdı benı. sanırım en temel sebep bu. ardından ıkılı rakam takıntısı ardından bebek ve regl olamama. benım son gunlerde cok kotu olmama sebep bunlar. ne yapmam gerektıgını ınan cok ıyı bılmıyorum ne ıyı gelecek bılmıyorum. bugun bıraz daha ıyıyım ama halen kotuyum cok.
aksam konusalım mı musaıt oluruz ıkımızde. sesımı canlı duyarsın hem belkı :)))))))
detoks cok ıgrenc bır tat oldu bana ama yıne de yapmayı dusunuyorum bakalım.
canım ben cıkıyorum.
tekrar gelırım belkı optum senı
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td 68,9 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ben menu bıldırmemıstım kızlar.
cumartesı aksam eve gıdınce 6 tane lahana sarma yedım 3 kasık yogurt ıle.
sonra yuruyerek spor olsun dıye 20 dk kadar yuruduk mısafırlıge gıdecegımız yere. azıcık sohbet falan derken ben orda cayın yanında 4 kaısk patates salatası yedım. borek ve yaprak sarma vardı onları yemedım. ardından meyve geldı bır mandalına bır elma yedım ıkısı de kucuk boydu.
pazar gunu gec saat esımle kahvaltı yaptık evde. ıkı ogun oldugu ıcın;
cay
sucuklu yumurta ( 1,5 yumurta, 5 adet sucuk )
uc dılım cavdar ekmegı
domates salatalık
3 zeytın
kasar seklınde tulum peynırı ( yarım kk )
yarım kk hellım peynırı
aksama kadar 1,5 lt sıcak su ıctım, bır avuc kadar beyaz leblebı, bır muz
aksam da pane harclı tavuk yaptım cok az yagda yaptım yagını da ıyıce aldırdım. 4 kasık yogurt, yarım domates yedım yanında. tavugum da tavugum 20 cm e yakındı uzunlugu, en olarak da 5 cm.
yemekten sonra cay ıctım sadece ve 4 bardak su. gunum kapandı
dun ıkı tane kore fılmı ızledım, yarım saat bısıklet bındım, yarım saat platesın hareketlerını yaptım. ve 3. kat merdıvenlerımıze 4 kez ındım cıktım spor olarak bunları yapmıs oldum komple aynı anda yapmadım ara ara yaptım
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td 68,9 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Günaydın kızlar, 2012 yılının son haftası hepimiz için güzel geçer inşallah:) Ben akşam ılık tuzlu su içip yoga yaptım, tuvalet sorunum çözüldü biraz ama tartıda sabah fena halde ++++ gördüm. Biliyorum kilo almadım ama tartıda öyle görmek bile insanın canını sıkıyor. Ya hala bağırsaklarla ilgili sorun devam ediyor, ya da tuzlu su yüzünden ödem oldu bilmiyorum. Yarın düzelmezse doktora gideceğim zaten. Öyle ciddi bir kaçamak yapmadım, sporumu düzenli yaptım, o yüzden içim rahat ama moralim bozuk..
Kahvaltımı yağsız maydanozlu geleneksel tostla yaptım:) Kahvemi hala içiyorum. Bugün yeni botlarımı giyeyim de moral versin bana:)
Butun arkadaslara guzel bir hafta diliyorum cok cok guzel haberler alin ve mutlu olun :))))))
şuan aşada olan tüm güzel bayanlaraa bendenn sevgi dolu günaydınlarrr dilerimki harika bir hafta geçirirsinizzz ,
ben pek mutluyum,salak detoksun 2 günde yaptığını ,reglimi değerlendirmemle 1 günde nerdiyse aynı sonucu aldımm buhafta harika değerlendirmem lazım başlangıç olarakfena değili,m hafta içi şişkinliğimle geçti ama reglimle imre tekrar oynadı neyseee dilerimki herkezin morali yüksektirrr..
Günaydın kızlar, 2012 yılının son haftası hepimiz için güzel geçer inşallah:) Ben akşam ılık tuzlu su içip yoga yaptım, tuvalet sorunum çözüldü biraz ama tartıda sabah fena halde ++++ gördüm. Biliyorum kilo almadım ama tartıda öyle görmek bile insanın canını sıkıyor. Ya hala bağırsaklarla ilgili sorun devam ediyor, ya da tuzlu su yüzünden ödem oldu bilmiyorum. Yarın düzelmezse doktora gideceğim zaten. Öyle ciddi bir kaçamak yapmadım, sporumu düzenli yaptım, o yüzden içim rahat ama moralim bozuk..
Kahvaltımı yağsız maydanozlu geleneksel tostla yaptım:) Kahvemi hala içiyorum. Bugün yeni botlarımı giyeyim de moral versin bana:)
canım gunaydın
ıyı haftalar
super enerjın var kılocuklar gıtmıs cok sevındım valla. neslı artı cıkmıs ben nasılım bılmıyorum ama kesın artıyımdır cunku hafta ıcı oyleydı. tartılamadım sabah, cunku ev temızlerlerken tartının camını patlatmıslar kırılmıs. aksama arkadasımdan tartısını ıstedım, tartılıp yarın sabah yazayım ben. nasıl yapalım bugun cızelgeyı yayınlayımn, bır de yarın kendımı de ekleyıp yapayım mı ne dersın
sabah sabah cok buyuk problemlı bır ıse denk geldık onu cozmeye calısıyoruz cok sıkıntılı bır ıs. cok streslıyım. bakalım hayırlısı cozulur ıns. onun dısında 3-4 gun oıncesıne gore bıraz daha ıyıyım ama stres, bezgın hal ve aglamaya yakın hallerım aynı. bırkac gun daha kendımı gozlemleyecegım olmadı 3-4 gun ızın alacagım bırseyler yapmam lazım kendımı ıyı gormuyorum
canım benı beklemek zorunda da degılsınız sonucu degıstırmez benım. cunku hafta ortası artıydım zaten baya. gecıken regl, grıp ılacları, gecen haftasonu yedıgım bır sımıt bır mantı sanırım kılo olarak dondu sınırlerım tavan bu konuda. sankı kacamaklarım cok da. gecen hafta hareketsızdım ama grıptım yanı cok fecı. bır hafta spor yapmayınca ınsan kılo mu alır ya 1 kılo fark vardı haftaortası.
Aynen katılıyorum Pomocum, ben bir de spor yaptığım halde + oldum
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td 68,9 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
merhabaaaa bol sporlu ,kaçamaksız şahane bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız arkadaşlar ben çok iyiyim şükürler olsun
dün eşimde lesli yapmaya başladı artık hergün birlikte yapcakmışız hem hareketleri hem yaktırdığı kaloriyi çok beğendi eşim eski futbolcu ve azcık spordan anlıyo dediki bu kadının yaptırdığı hareketler çok iyi çok faydalı devam edelim .
giydik spor ayakkabıları şortları tam spor havasında çok eğlenceli oldu .ben normal yani ayakkabı falan giymiyodum lesli yaparken bölesi çok daha zevkli geçti
neyse lafı çok uzatmayayım çizelgeyi çok merak ediyprum şimdiden kilo veren ,veremeyen herkesi kutluyorum
Duygu, merhaba canım, bitirdin mi işleri?
merhaba,işlerbitti pilatesyaptım şimdi onu bitirdim yeşil çayımı içiyorum az sonra ütüyapıp yamama arasındayımmm,sen naptınn günün nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?