2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba,işlerbitti pilatesyaptım şimdi onu bitirdim yeşil çayımı içiyorum az sonra ütüyapıp yamama arasındayımmm,sen naptınn günün nasıl geçiyor?

Maşallah maşallah, boşver ütüyü yüklenme bugün kendine, temizlik yapmışsın, pilates yapmışsın, acelesi yoksa ütüyü de başka gün yaparsın.

cnm 2 tatlı kaşığı tahin pekmzden bir şey olmaz kahvaltını krallr gibi yapcan tabi yağ ve şekerden kaçmk koşuluyla tahin pekmez faydalı,
aktiviten yıkılıyor kolay gelsinn
Pomocum soğuk su içmek daha iyiymiş. Vücud soğuğu ısıtmak için daha çok enerji sarfediyomuş. ayrıca göbek yağlarını eritiyormuş.
vyy bu ne güzel haberböyleeeben çok seviyorum soğuk suyu
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
kg veren herkezi tebrik ediyorum 1.olamasamda son 2 günün ataklanmasıyla üstsıralara çıkmışım
hiç sorun değil liste sonuncusu haftaya listenin birincisi olcak nede olsa:)))))))) yılın son günü yAnı tartı günümüzde güzel bir sonuç la 1 .olmak içinherşeyi yapcam
işte pomo ufacık bir kaçamak biraz hareketsizlik gördün sonucu senin benim gibilerin oturarak kaçamk yapark kg veremeye hakkı yok afedersen eşşek gibi spor yapıyorum hergün yediklerime dikkat ediyorumm 800gr verdim oda son 2 gün regl olmamı avantajıyla yoksa 400gr dım . biraz spora ara verdim 4 kg döndüm gördün,normakkg döndüğümde ya yicem spor yapcam yada yemicem,yoksa kg alırım bu aşıkar moralbozmak yok sana hep diyorum,hareketsiz bir alandasın,küçük şehirdesin,tümgün oturarak çalışıyon,sorunların var,sağlık sorunlarında var sen buna inat verdin ben çok eminimki sn ağustosda bula girmesen şuan 115-120 kg dun,beterin beterinidüşün ve lütfen toparlanmak için çaba göster,moral çok önemli inanırmısın senin böyle olman beniçok üzüyor hep aklımdasın lütfen biraz gayret et mutlu olduğunda herşey yoluna gircek hadi yeni yıla 102-103 kg karşıla bırak olma 99 sende görüyorsun bizimhedefimiz kalıcı kg vermek olsun 100gr bile olsa kalıcı kg vermeye bak

harikasınız karı koca maşallah sizee

haydaa kızlar noluyor size böyleee neyse akşam lesli5mille toparlarsın akşam yemeğini hafif tutbide inşallah toparlarsın,nesli malzemelerin gelmedimi daha?
Maşallah maşallah, boşver ütüyü yüklenme bugün kendine, temizlik yapmışsın, pilates yapmışsın, acelesi yoksa ütüyü de başka gün yaparsın.
ay ne bilim bugün yaparsam eğer koca hafta boşum yarın optimuma gideyimdiyorum balık alcam birazda gezerim,ütüler kalcak çarşambaya neyse bakarım artıkduruma göre

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
kg veren herkezi tebrik ediyorum 1.olamasamda son 2 günün ataklanmasıyla üstsıralara çıkmışım

hiç sorun değil liste sonuncusu haftaya listenin birincisi olcak nede olsa:)))))))) yılın son günü yAnı tartı günümüzde güzel bir sonuç la 1 .olmak içinherşeyi yapcam

işte pomo ufacık bir kaçamak biraz hareketsizlik gördün sonucu senin benim gibilerin oturarak kaçamk yapark kg veremeye hakkı yok afedersen eşşek gibi spor yapıyorum hergün yediklerime dikkat ediyorumm 800gr verdim oda son 2 gün regl olmamı avantajıyla yoksa 400gr dım . biraz spora ara verdim 4 kg döndüm gördün,normakkg döndüğümde ya yicem spor yapcam yada yemicem,yoksa kg alırım bu aşıkar moralbozmak yok sana hep diyorum,hareketsiz bir alandasın,küçük şehirdesin,tümgün oturarak çalışıyon,sorunların var,sağlık sorunlarında var sen buna inat verdin ben çok eminimki sn ağustosda bula girmesen şuan 115-120 kg dun,beterin beterinidüşün ve lütfen toparlanmak için çaba göster,moral çok önemli inanırmısın senin böyle olman beniçok üzüyor hep aklımdasın lütfen biraz gayret et mutlu olduğunda herşey yoluna gircek hadi yeni yıla 102-103 kg karşıla bırak olma 99 sende görüyorsun bizimhedefimiz kalıcı kg vermek olsun 100gr bile olsa kalıcı kg vermeye bak

harikasınız karı koca maşallah sizee[/QUOTE]

Yazdıklarına aynen katılıyorum:) Ama önümüzdeki hafta kapışırız:)) Gerçi ben Antepte olacağım, kayınvalidemin eski bir tartısı var, onda tartılıp, sonucu da mesajla yollarım Pomoya:) Gerçi sonuç muhtemelen umduğum gibi olmayacağı için belki de yollayamam, bak bilemedim şimdi:))

Akşam 5 mil ellerimden öper zaten:)) Yok yok öyle fazla kaçırmak değil, eskiden yediğim gibi yedim sadece. Yani yarım değil 1 kase çorba içtim, çok üşümüştüm ve çorba sayıklıyordum, üstüne de ızgara tavuk şiş yedim, yine iki parça eşime verdim, yalnız 1 dilim ekmek yerine geçecek kadar lavaş yedim. Tabi bulgur pilavı da yedim 2-3 kaşık kadar. Ama tatlı ya da ekmek arası gibi şeyler yemedim en azından:) Optimum da güzel yaa, ben hep karşı taraftaki alışveriş merkezlerine takılıyorum mecburen ama oralarda çeşit yok. Ben C&A mağazasını çok severim mesela Optimumda var, bir de tabi Dekatlon:)
Pilates malzemelerim gelmedi daha, yeni yıl öncesi zor bunların göndermesi. Senin de bir bayram öncesi böyle gecikmişti değil mi? Yapacak bir şey yok, bekleyeceğim.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Yazdıklarına aynen katılıyorum:) Ama önümüzdeki hafta kapışırız:)) Gerçi ben Antepte olacağım, kayınvalidemin eski bir tartısı var, onda tartılıp, sonucu da mesajla yollarım Pomoya:) Gerçi sonuç muhtemelen umduğum gibi olmayacağı için belki de yollayamam, bak bilemedim şimdi:))[/QUOTE]

hımm şimdibusözün bile yetti beni kışkırtmaya:))))))) 1.belli neslicim 2.kim????
yeniyılı güzel bir sonuçla karşılamak istiyorum 66 olmak istiyorum ama zor gibi neyse elimden geleni yapcam yni 66küsür bile olsa olur yeterki 66 rakamını göreyim

hımm yediklerinde sorun yokmuş tabi birer tık az olsa daha iyi olurmuş lesli 5mil üstesinden gelir ,optimumda c&a var evet bende batik magazasını seviyorum tam benlik ciciler var,yeni yıl yoğunluğundandır ,bende yaşamıştım sinir olmuştum neyseki geldi senindegelir 1 kaç güne

tamam canım, akşam konuşalım, yeter gayrı duyalım seslerimizi canlı canlı:))

tamam canım konusalım.

Duygu ıle konustuk bugun. Bana msj atmıs pazar gunu ben almadım. Cevap vermedım dıye trıp attı :))) aman bır panık halınde aradım ben de onu. Ogluyla da ask yasadık dıyeyım sana bak. Bana da askım dedı hayatım dedı lolıpop yıyormus uyanmıs da kuzucuk oyyyyyy

ohhhhhhh cok guzel valla. Bırının eslık etmesı cok ıyı olur esını tebrık etmek lazım aıle boyu saglık aman cok guzel valla.

Benim başlangıç kilom 78,3 olması lazım canım
HEdef kilom da 65

[/QUOTE]

IREM BEN CIZLEGEYI IKI KEZ YAYINŞLADIM IKINCISINE BAKAR MISIN ? DUYGU ILE SENIN BILGILER ILKINDE BIRIBIRINE KARISTI OYUZDEN GUNCELLEDIM ORDA DOGRU OLMASI LAZIM BILGILERIN.

SPOR KONUSUNDA TAVSIYEDE BULUNMUSSUN AMA BEN SPOR YAPINCA BILE ZOR TERLEYEN BIRIYIM KALDI KI BIR HAFTA SPOR YAPMAYINCA +++ OLDUM HEMEN. BENIM KILOMDAKI BIRI ICIN HAFTADA 4 GUN EN FAZLA 40 DK YURUYUS VERIYOR DIYETISYEN. SPOR KONUSUNDA DIKKATLI DAVRANIYORLAR YANI AMA BEN VUCUDUMU IYI COZDUM SPORSUZ KILO VEREMIYORUM KUCUCUK BIR KACAMAK BANA 500 GR OLARAK DONUYOR MESELA. OYUZDEN SPOR YAPMAM LAZIM BEN 2 AY BOYUNCA HER GUN 30-40-120 DK OLARAK ILERLEYEN YURUYUSLER YAPTIM. PROTEIN YORUMUN DA BANA UYMUYOR KAN GRUBUM A GRUBU VE ET URUNLERINDEN UZAK DURMAK COK HASIR NESIR OLMAMAM LAZIM DIREKT KILO YAG YAPIYORMUS BENIM VUCUDUMA.

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.

pomocum soğuk su içmek daha iyiymiş. Vücud soğuğu ısıtmak için daha çok enerji sarfediyomuş. Ayrıca göbek yağlarını eritiyormuş.

tultan, ben soguk su ıcemem kı. Faranjıt oluyor ben de. Ben cok sıcak da ıcemem cok soguk da. Bır de soguk olursa su 1 tl ancak ıcerken, sıcak olunca 3 lt bıle oluyor.

atarım fırçayı zaten regl döneminde alıngan olurum ben seni tüm haftasonu düşüneyimmeak edeyimsenden sesçmasın dua et oraya ışınlanmadığıma,bana bak pomo valla seni yolarım artık toparlan sen burda bir çok kişiye örnek olman lazım gücünle kuvvetinle herşeye inat gücünle örnek olmanlazım ben seeninle hep iftihAR ettim eşimede hep anlattım tum olumsuzluklara rahmen yaşam sevincin kendine inat azminle hep iftihar ettim lütfen toparlan ,bak benim uğraşım çok ben evladımla geçirceğim vakiktten kısıyorum eğlencemden kısıyorum,işimden gücünden buraya giriyorum sebeplerin en başında senvarsın lütfen ben yarın kocaman gülemsemesiyle günaydın diyem pomoyu istiyorum, eğer pes ettiysen söyle helalleşelim bende çıkayım topikden.

canım ellerine sağlık çizelgemizi hazırlamışsın
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
kendimi ayrıcana kutluyorum sevindim[/QUOTE]

SENI TEBRIK EDIYORUM CANIM COK GUZEL KILO VERDIN

ya ben sana ne dıyım bılmıyorum kı sen cansın. Ben pes etmedım asla etmem merak etme. Senın ıcın pes etmem bunu hıc unutma. Yarın soz eskı ben olacagım bugun lahana sarmamı yıyecegım bısıkletıme bınecegım cayımı demleyecegım yagsız mısır yapacagım esımle dızı ızleyecegım. Moral toplayıp cıkacagım karsınıza.

At bana fırcayı herseyı dıyebılırsın cok kıymetlısın sen benım ıcın. Yol arkadasımsın umut verensın bana ınanansın bana guc verensın

ben gercekten oyle mıyım basarılı mıyım guclu muyum yanı bunu gormuyorum ya da goruyorum da unutuyorum

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

EVET CANIM BUNU KABUL ETMEM LAZIM BANA KUCUCUK BIR KACAMAK BILE OLMAMALI. HADI DIYELIM KACAMAK OLDU, BENIM HER GUN SPOR YAPMAM SART ANLASILAN. DOGRU DIYORSUN AGUSTOS ILE BIR BASLANGIC YAPMASAYDIM SIKILASMAYACAKTIM BIR ILERI IKI GERI GITSEM DE 7 KILOYU GOREMEYECEKTIM HATTA 115-120 OLACAKTIM.

KENDIMI SALMADIM INAN. TOPARLANMAK ICINJ UGRASIYORUM IZIN ALIP EVE KAPATMADIM MESELA BUGUN KENDIMI. CALISAYIM OYALANAYIM DEDIM KI KAFA OLARAK DINLENMEYE IHTIYACIM VAR TAM TERSI.

HAYATIMDA KENDIME HIC HEDEFLER KOYMADIM ILLAKI SU OLACAK YA DA SUNUM OLACAK DIYE. SADECE BU YIL KILO KONUSUNDA HEDEFLER KOYDUM BELKI ILK KEZ. ONA ULASMAMAK, KENDIME OLAN GUVENIMI SARSTI SANIRIM, KILO VEREBILME KONUSUNDA ZATEN YENI YENI GUVENMEYE BASLARKEN UMULAN SEYLERIN OLMAMASI, COK NARIN OLAN O DALI KIRDI SANIRIM. AMA EN COK REGL BENI ETKILEDI BOMBA GIBI ETKI VAR UZERIMDE. YA DA BIULMIYORUM DUYGU, BENIM HORMON DEGERLERI YUKSELDI CUNKU 4 YIL ONCEKI GIBI DEPRESIF SINIRLI AGLAK MUTSUZ BIRI OLDUM BIR ANDA BASLADI HIC ETKISINI GOSTERMEDI

deli onu görmesem niye peşine bu kadar takılayım açarım kendime yeni topik bir sürü kişi gelir sohbete vakit geçirrim diyorum ya ben bir sürü şeyimden fedakarlık yapıp giriyorum nete sizlerle sohbete ama en başında senvarsın,çok ciddiyim böyle güçsüz moralsiz biri olcaksan ben çıkarım hiçde arkama bakmam

senkendi niteliklerinin farkında değilsin okadar güçlüsünkü,oişyerini çekiyorsun,eşinle yaşadıığn olumsuzlar,hastalığın kg zor veriyorsun ama yinede çabalıyorsun ,yani çabalıyordun biliyorum zor ama böyle bünyen bu kadar senin sen ona inat vercen olmasın bu yıl diğper yıl olsun ama sen 2013 de 2 li rakamlrda olcan artık ne kadar olursun osenin azmin belirlicek ama olcan bırak 60olma 80ol ama ol diğer yıl olursun60 ama lütfen sıkıca tutun sen istersen herşeyi yaparsın bunuda unutma benide üzme

EVET CANIM BUNU KABUL ETMEM LAZIM BANA KUCUCUK BIR KACAMAK BILE OLMAMALI. HADI DIYELIM KACAMAK OLDU, BENIM HER GUN SPOR YAPMAM SART ANLASILAN. DOGRU DIYORSUN AGUSTOS ILE BIR BASLANGIC YAPMASAYDIM SIKILASMAYACAKTIM BIR ILERI IKI GERI GITSEM DE 7 KILOYU GOREMEYECEKTIM HATTA 115-120 OLACAKTIM.

KENDIMI SALMADIM INAN. TOPARLANMAK ICINJ UGRASIYORUM IZIN ALIP EVE KAPATMADIM MESELA BUGUN KENDIMI. CALISAYIM OYALANAYIM DEDIM KI KAFA OLARAK DINLENMEYE IHTIYACIM VAR TAM TERSI.

HAYATIMDA KENDIME HIC HEDEFLER KOYMADIM ILLAKI SU OLACAK YA DA SUNUM OLACAK DIYE. SADECE BU YIL KILO KONUSUNDA HEDEFLER KOYDUM BELKI ILK KEZ. ONA ULASMAMAK, KENDIME OLAN GUVENIMI SARSTI SANIRIM, KILO VEREBILME KONUSUNDA ZATEN YENI YENI GUVENMEYE BASLARKEN UMULAN SEYLERIN OLMAMASI, COK NARIN OLAN O DALI KIRDI SANIRIM. AMA EN COK REGL BENI ETKILEDI BOMBA GIBI ETKI VAR UZERIMDE. YA DA BIULMIYORUM DUYGU, BENIM HORMON DEGERLERI YUKSELDI CUNKU 4 YIL ONCEKI GIBI DEPRESIF SINIRLI AGLAK MUTSUZ BIRI OLDUM BIR ANDA BASLADI HIC ETKISINI GOSTERMEDI[/QUOTE]

aynı hayatım tek değilsin ben sporsuz kg vermem benimde ufaık kaçamağım ertesigüne + yansıyor napcan dikkat etcezzartık bugün naparsa yap yarın gülen enerjisi yüksek pomo istiyorum valla yolarım seni içimdeki hırçın duyguyu çıkarma

hımmmmmmm demek ben oyleyım :))))))

tamam ozaman oyle bırıymıs gıbı davranma vaktı geldı. 3-4 gun geldıler ama gıtmesının vaktı geldı. Yarın bomba gıbı donecegım hıc merak etme sen.

Sana kafayı fena taktım demıstım esıme de dedım arayan kımdı dedı duygu dedım hımmmm kımsenın sana yaptıramadıgı dıyetı yaptıran su arkadasın degıl mı dedı evet dedım. :)))) kımse bana guc vermedı kımse yapabılırsın demedı kımse eksıklerım oldugunu dusunmedı oyuzden senınle yuruyebılıyorum sevecen ama dısıplınlı anne edası ıle yanımda oldugun ıcın.

Tamam canım, verdım veremedım regl oldum olamadım hıcbırseyı umursamıyorum yarından ıtıbaren. Bugun de bol bol tesbıh cektım esım verdı oku rahatlarsın dedı cok gergın oldugumu goruyor sabah da cok sorunlu bır ıs cıkınca, sen sımdı cıldırırsın dedı su duayı oku da rahatla, bak sakınce cozulecek dedı normal sartlarda bagırıp cagırmam gereken ınsanlara, ılımlı yaklastım bagırmadım dua rahatlattı sanırım sorun da yarın cozulecek gıbı ıns.

Dua edeyım, bıraz boyle seylere de yoneleyım canım. Esımın kafası da dank etmıs ılk kez. Ben sana hıcbırsey ıogretmeden namaz bekledım senden dedı namazı ogretmeye kalktım yaptın yaptın sonra bıraktın dedı cunku senın ıcını bılgı ve sevgı ıle doldurmadım dedı. Yenı musluman olmus bır yabancı gıbı sana anlatmak ıstıyorum aksamları az az sana bılgı vereyım dedı hem benım gorevım bu dedı, hem sen de rahatlarsın ıyı gelır sana dedı. Yenıden namaza da baslasam ıyı olur aslında. Herseyı ıstıyorum ama kapanmak, ya da herkese yardım etmek dısında baska bır sukur yapmıyorum borc oruclar, namaz, kuran, dua yok.

Kendımı sevdıgım ıcın ayakta durdum daıma. Kendımle barısık ancak savasabılırım bu kılolarla. Bunu dıyen bendım. 100 kg olup elbıse gıyıp suslenen bendım ama ne olduysa unuttum bunu yapmayı. Bu benım bedenım metabolızmam. Yapacak bırsey yok kabullenmek ve savasmaktan baska.