- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.521
merhaba,işlerbitti pilatesyaptım şimdi onu bitirdim yeşil çayımı içiyorum az sonra ütüyapıp yamama arasındayımmm,sen naptınn günün nasıl geçiyor?
cnm 2 tatlı kaşığı tahin pekmzden bir şey olmaz kahvaltını krallr gibi yapcan tabi yağ ve şekerden kaçmk koşuluyla tahin pekmez faydalı,duygucum seni gördüm aşadıdasın sohbet etmek isterdim ama çıkmam lazım canım gece girerim geçmişi okurum gelirseniz sohbet ederiz
bugün çok işim var bahçeyi temizliyip toparlamam lazım ,arabayı yıkıcam evi silip süpürcem vaktim kalırsa markete gidicem
kahvaltımı yazayım
1 buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
bir minik parça keçi peyniri 3 zytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez bu aralar çok yiyorum bu ikiliyi ama iyi geliyo tatlı krizlerim olmuyo
şekersiz 4 fincan çay
lesli 3 mil yaptık eşimle
şimdi evde koşturmaca zamanı
keyifli sohbetleriniz olsun
vyy bu ne güzel haberböyleeeben çok seviyorum soğuk suyuPomocum soğuk su içmek daha iyiymiş. Vücud soğuğu ısıtmak için daha çok enerji sarfediyomuş. ayrıca göbek yağlarını eritiyormuş.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]10,7 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[/table]
hiç sorun değil liste sonuncusu haftaya listenin birincisi olcak nede olsa:)))))))) yılın son günü yAnı tartı günümüzde güzel bir sonuç la 1 .olmak içinherşeyi yapcamcızelgeyı yayınladım kızlar. cunku benden dolayı beklemesını ıstemedım kımsenın. ben tartılıp yarın cızelgeyı yenıden yayınlarım.
buarada ıkı kez yayınladım bugun. cunku duygununkınde hata olustu o sutunda hata yaptım sanırım o yuzden duygucugum o sutunu komple ıptal ettım ısmım nıye asagıda dersen sebebı budur canım. sıfırdan yazdım senın bılgılerını yanı en son kısı gıbı.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum kendımı de buyuk ıhtımal esefle kınayacagım yarın. herkese son hafta guzel kılo verebılmeyı basarılarının devamını dılıyorum bu basarılı guzel arkadaslarımın
işte pomo ufacık bir kaçamak biraz hareketsizlik gördün sonucu senin benim gibilerin oturarak kaçamk yapark kg veremeye hakkı yok afedersen eşşek gibi spor yapıyorum hergün yediklerime dikkat ediyorumm 800gr verdim oda son 2 gün regl olmamı avantajıyla yoksa 400gr dım . biraz spora ara verdim 4 kg döndüm gördün,normakkg döndüğümde ya yicem spor yapcam yada yemicem,yoksa kg alırım bu aşıkar moralbozmak yok sana hep diyorum,hareketsiz bir alandasın,küçük şehirdesin,tümgün oturarak çalışıyon,sorunların var,sağlık sorunlarında var sen buna inat verdin ben çok eminimki sn ağustosda bula girmesen şuan 115-120 kg dun,beterin beterinidüşün ve lütfen toparlanmak için çaba göster,moral çok önemli inanırmısın senin böyle olman beniçok üzüyor hep aklımdasın lütfen biraz gayret et mutlu olduğunda herşey yoluna gircek hadi yeni yıla 102-103 kg karşıla bırak olma 99 sende görüyorsun bizimhedefimiz kalıcı kg vermek olsun 100gr bile olsa kalıcı kg vermeye bakya canım ben sana gore bu konuda daha hazırım daha ısteklıyım ama tabıkı gozum korktu valla. anne olacagım en erken yas 31. bukadar rahatlıktan sonra cok zor olacak hersey. o da var. sımdıden dogmamıs cocugun gergınlıgıne kapılıyorum cunku daha genc yasta anne olsaydım kolay olacaktı.
spor konusunda pazar gunu yaptım cok bır etkı goremedım senın dedıgın gıbı. ama bakalım bu hafta nasıl olacak pozıtıf enerhısı daha fazla olacak mı yanı.
canım ben sıkıldım hanı surecten degıl de nerdeyse agustos sonunda karar aldım hadı eylul dıyelım eylul ayından berı bır ılerı bır gerı olmaktan bıktım kendımden vucudumdan nefret etmedım hıc ama etmeye baslayacagım yakında cunku herkes kılo verıyor uc dort ayda ama bana 5-7 arasında gıdıp gelıyorum bır bucuk ay once verdıgım kılo yedıye yakındı zaten bak yıne ben 7 nın asagısına dusecegım yarın. dedım ya hafta ıcın cok artıydım dıye. dıyet surecı yormadı sıkmadı ama kılo verememek bıktırdı benı. sanırım en temel sebep bu. ardından ıkılı rakam takıntısı ardından bebek ve regl olamama. benım son gunlerde cok kotu olmama sebep bunlar. ne yapmam gerektıgını ınan cok ıyı bılmıyorum ne ıyı gelecek bılmıyorum. bugun bıraz daha ıyıyım ama halen kotuyum cok.
aksam konusalım mı musaıt oluruz ıkımızde. sesımı canlı duyarsın hem belkı :)))))))
detoks cok ıgrenc bır tat oldu bana ama yıne de yapmayı dusunuyorum bakalım.
merhabaaaa bol sporlu ,kaçamaksız şahane bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız arkadaşlar ben çok iyiyim şükürler olsun
dün eşimde lesli yapmaya başladı artık hergün birlikte yapcakmışız hem hareketleri hem yaktırdığı kaloriyi çok beğendi eşim eski futbolcu ve azcık spordan anlıyo dediki bu kadının yaptırdığı hareketler çok iyi çok faydalı devam edelim .
giydik spor ayakkabıları şortları tam spor havasında çok eğlenceli oldu .ben normal yani ayakkabı falan giymiyodum lesli yaparken bölesi çok daha zevkli geçti
neyse lafı çok uzatmayayım çizelgeyi çok merak ediyprum şimdiden kilo veren ,veremeyen herkesi kutluyorum
haydaa kızlar noluyor size böyleee neyse akşam lesli5mille toparlarsın akşam yemeğini hafif tutbide inşallah toparlarsın,nesli malzemelerin gelmedimi daha?Ben de biraz çalıştım bilgisayar başında, bugün bolca merdiven inip çıkıyorum işyerinde:) Yemeğe gittim geldim, bugün biraz fazla yedim yemekte, canım istedi, bir de sanırım dikkat edip te kilo veremeyince arıza yaptım:) Akşama dengelerim gerçi. Yılbaşı organizasyonuyla uğraşıyorum, yorucu valla. Bir arkadaş daha görevli aslında ama..
ay ne bilim bugün yaparsam eğer koca hafta boşum yarın optimuma gideyimdiyorum balık alcam birazda gezerim,ütüler kalcak çarşambaya neyse bakarım artıkduruma göreMaşallah maşallah, boşver ütüyü yüklenme bugün kendine, temizlik yapmışsın, pilates yapmışsın, acelesi yoksa ütüyü de başka gün yaparsın.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]cnm 2 tatlı kaşığı tahin pekmzden bir şey olmaz kahvaltını krallr gibi yapcan tabi yağ ve şekerden kaçmk koşuluyla tahin pekmez faydalı,
aktiviten yıkılıyor kolay gelsinn
vyy bu ne güzel haberböyleeeben çok seviyorum soğuk suyu
haydaa kızlar noluyor size böyleee neyse akşam lesli5mille toparlarsın akşam yemeğini hafif tutbide inşallah toparlarsın,nesli malzemelerin gelmedimi daha?
ay ne bilim bugün yaparsam eğer koca hafta boşum yarın optimuma gideyimdiyorum balık alcam birazda gezerim,ütüler kalcak çarşambaya neyse bakarım artıkduruma göre
Akşam 5 mil ellerimden öper zaten:)) Yok yok öyle fazla kaçırmak değil, eskiden yediğim gibi yedim sadece. Yani yarım değil 1 kase çorba içtim, çok üşümüştüm ve çorba sayıklıyordum, üstüne de ızgara tavuk şiş yedim, yine iki parça eşime verdim, yalnız 1 dilim ekmek yerine geçecek kadar lavaş yedim. Tabi bulgur pilavı da yedim 2-3 kaşık kadar. Ama tatlı ya da ekmek arası gibi şeyler yemedim en azından:) Optimum da güzel yaa, ben hep karşı taraftaki alışveriş merkezlerine takılıyorum mecburen ama oralarda çeşit yok. Ben C&A mağazasını çok severim mesela Optimumda var, bir de tabi Dekatlon:)
Pilates malzemelerim gelmedi daha, yeni yıl öncesi zor bunların göndermesi. Senin de bir bayram öncesi böyle gecikmişti değil mi? Yapacak bir şey yok, bekleyeceğim.
tamam canım, akşam konuşalım, yeter gayrı duyalım seslerimizi canlı canlı:))
merhabaaaa bol sporlu ,kaçamaksız şahane bir hafta diliyorum hepimize
nasılsınız arkadaşlar ben çok iyiyim şükürler olsun
dün eşimde lesli yapmaya başladı artık hergün birlikte yapcakmışız hem hareketleri hem yaktırdığı kaloriyi çok beğendi eşim eski futbolcu ve azcık spordan anlıyo dediki bu kadının yaptırdığı hareketler çok iyi çok faydalı devam edelim .
Giydik spor ayakkabıları şortları tam spor havasında çok eğlenceli oldu .ben normal yani ayakkabı falan giymiyodum lesli yaparken bölesi çok daha zevkli geçti
neyse lafı çok uzatmayayım çizelgeyi çok merak ediyprum şimdiden kilo veren ,veremeyen herkesi kutluyorum
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]Sabah yazdım bir daha giremedim gerçi kimse de cevap yazmamış ama olsun.
Amin işallah hepimiz mutlu ve sağlıklı oluruz her zaman.
Ne güzel bir giriş olmuş bu böyle.
Kesinlikle tuzla alakalıdır nesli. Su tutmuştur vücudun.
Pomocum tavsiyem bu detoks olayını çok yapma. Kısa vadede kilo verdiren birşey. Kalıcı ve sağlıklı kilo verdirme özelliği yok.
Daha çok proteine yüklen derim. Ne kadar çok protein o kadar çok yakımı demek.
Sporu da biraz ertele. Önce kilolarından kurtulman lazım. Sporu sonra ekle. Bu şekilde mevcut yağlar kasa dönüşüyor çünkü.
Şöyle bir 20-30 kilo verdikten sonra spora yüklen derim.
İşe yaradığını göreceksin canım. Unutma protein demek yağ yakımı demek.
pomocum soğuk su içmek daha iyiymiş. Vücud soğuğu ısıtmak için daha çok enerji sarfediyomuş. Ayrıca göbek yağlarını eritiyormuş.
tamam canım konusalım.
Duygu ıle konustuk bugun. Bana msj atmıs pazar gunu ben almadım. Cevap vermedım dıye trıp attı :))) aman bır panık halınde aradım ben de onu. Ogluyla da ask yasadık dıyeyım sana bak. Bana da askım dedı hayatım dedı lolıpop yıyormus uyanmıs da kuzucuk oyyyyyy
atarım fırçayı zaten regl döneminde alıngan olurum ben seni tüm haftasonu düşüneyimmeak edeyimsenden sesçmasın dua et oraya ışınlanmadığıma,bana bak pomo valla seni yolarım artık toparlan sen burda bir çok kişiye örnek olman lazım gücünle kuvvetinle herşeye inat gücünle örnek olmanlazım ben seeninle hep iftihar ettim eşimede hep anlattım tum olumsuzluklara rahmen yaşam sevincin kendine inat azminle hep iftihar ettim lütfen toparlan ,bak benim uğraşım çok ben evladımla geçirceğim vakiktten kısıyorum eğlencemden kısıyorum,işimden gücünden buraya giriyorum sebeplerin en başında senvarsın lütfen ben yarın kocaman gülemsemesiyle günaydın diyem pomoyu istiyorum, eğer pes ettiysen söyle helalleşelim bende çıkayım topikden.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]cnm 2 tatlı kaşığı tahin pekmzden bir şey olmaz kahvaltını krallr gibi yapcan tabi yağ ve şekerden kaçmk koşuluyla tahin pekmez faydalı,
aktiviten yıkılıyor kolay gelsinn
vyy bu ne güzel haberböyleeeben çok seviyorum soğuk suyu
ya ben sana ne dıyım bılmıyorum kı sen cansın. Ben pes etmedım asla etmem merak etme. Senın ıcın pes etmem bunu hıc unutma. Yarın soz eskı ben olacagım bugun lahana sarmamı yıyecegım bısıkletıme bınecegım cayımı demleyecegım yagsız mısır yapacagım esımle dızı ızleyecegım. Moral toplayıp cıkacagım karsınıza.
At bana fırcayı herseyı dıyebılırsın cok kıymetlısın sen benım ıcın. Yol arkadasımsın umut verensın bana ınanansın bana guc verensın
ben gercekten oyle mıyım basarılı mıyım guclu muyum yanı bunu gormuyorum ya da goruyorum da unutuyorum
deli onu görmesem niye peşine bu kadar takılayım açarım kendime yeni topik bir sürü kişi gelir sohbete vakit geçirrim diyorum ya ben bir sürü şeyimden fedakarlık yapıp giriyorum nete sizlerle sohbete ama en başında senvarsın,çok ciddiyim böyle güçsüz moralsiz biri olcaksan ben çıkarım hiçde arkama bakmam
senkendi niteliklerinin farkında değilsin okadar güçlüsünkü,oişyerini çekiyorsun,eşinle yaşadıığn olumsuzlar,hastalığın kg zor veriyorsun ama yinede çabalıyorsun ,yani çabalıyordun biliyorum zor ama böyle bünyen bu kadar senin sen ona inat vercen olmasın bu yıl diğper yıl olsun ama sen 2013 de 2 li rakamlrda olcan artık ne kadar olursun osenin azmin belirlicek ama olcan bırak 60olma 80ol ama ol diğer yıl olursun60 ama lütfen sıkıca tutun sen istersen herşeyi yaparsın bunuda unutma benide üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?