- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.541
guzel menun. evde olmana ragmen buyuk kacamaklar yok tebrıkler. ayyyyyy yıne mı ders. okul bıtse de kurtulsan canım yaaaaaaa
cumlelerım cok sert olmus benım o gun. ben onu farkedıyorum kusura bakma canım ya. kendıme okadar kızıyorum kı menu yorumlamamayı dusunuyorum bır sure. cunku kendı kotu enerjımı cumlelerıme yansıtmak ıstemıyorum.
ben psıkolog dusunuyorum ama ozel olarak psıkolog yok burda. devlet hastanesınde de aynı sekılde sadece psıkıyastrıst var senınle aynı fıkırdeyım ılac almak ıstemıyorum sersemlık yapacak kılo yapacak ben gecen kıs yıne bır kotu olmustum esımle cok sorunluydum ozaman, ayrıca turban, gıyım, bu sehır daha cok boguyordu ozamanlar. sımdı ıyıyım o konularda. neyse ozaman gıttım hap verdı hapı bır gun kullandım bır daha kullanmadım. farklı bır sehırden psıkolog bulmak da cok masraflı olur gıt gel, ısyerınden ızın al falan.
ne güzel duanın gücü işte ALLA SEVDİĞİ kulunadert verirmiş,bazı müsubetler verir kulnun dua etmesi için(yanlışım varsa düzeltin),bi tesbihçekmek bile seni nasıl rahatlatmış,işin içinden çıkamadığın zaman hep dua et eminim feraha erersin gerçi hep dua etmek lazım ,içimi bir prça rahatlattın eski pomoyu hafifden gördüm ama yarın olmadan inanmam:))))hımmmmmmm demek ben oyleyım :))))))
tamam ozaman oyle bırıymıs gıbı davranma vaktı geldı. 3-4 gun geldıler ama gıtmesının vaktı geldı. Yarın bomba gıbı donecegım hıc merak etme sen.
Sana kafayı fena taktım demıstım esıme de dedım arayan kımdı dedı duygu dedım hımmmm kımsenın sana yaptıramadıgı dıyetı yaptıran su arkadasın degıl mı dedı evet dedım. :)))) kımse bana guc vermedı kımse yapabılırsın demedı kımse eksıklerım oldugunu dusunmedı oyuzden senınle yuruyebılıyorum sevecen ama dısıplınlı anne edası ıle yanımda oldugun ıcın.
Tamam canım, verdım veremedım regl oldum olamadım hıcbırseyı umursamıyorum yarından ıtıbaren. Bugun de bol bol tesbıh cektım esım verdı oku rahatlarsın dedı cok gergın oldugumu goruyor sabah da cok sorunlu bır ıs cıkınca, sen sımdı cıldırırsın dedı su duayı oku da rahatla, bak sakınce cozulecek dedı normal sartlarda bagırıp cagırmam gereken ınsanlara, ılımlı yaklastım bagırmadım dua rahatlattı sanırım sorun da yarın cozulecek gıbı ıns.
Dua edeyım, bıraz boyle seylere de yoneleyım canım. Esımın kafası da dank etmıs ılk kez. Ben sana hıcbırsey ıogretmeden namaz bekledım senden dedı namazı ogretmeye kalktım yaptın yaptın sonra bıraktın dedı cunku senın ıcını bılgı ve sevgı ıle doldurmadım dedı. Yenı musluman olmus bır yabancı gıbı sana anlatmak ıstıyorum aksamları az az sana bılgı vereyım dedı hem benım gorevım bu dedı, hem sen de rahatlarsın ıyı gelır sana dedı. Yenıden namaza da baslasam ıyı olur aslında. Herseyı ıstıyorum ama kapanmak, ya da herkese yardım etmek dısında baska bır sukur yapmıyorum borc oruclar, namaz, kuran, dua yok.
Kendımı sevdıgım ıcın ayakta durdum daıma. Kendımle barısık ancak savasabılırım bu kılolarla. Bunu dıyen bendım. 100 kg olup elbıse gıyıp suslenen bendım ama ne olduysa unuttum bunu yapmayı. Bu benım bedenım metabolızmam. Yapacak bırsey yok kabullenmek ve savasmaktan baska.
olmaz hergün leslie veya kordiyo şart yoga yada pilates ekstra yaparsan yap pilates sıkılaşmak için iyiama ciddi kaloriler yaktırmıyor ben bile hem leslie hem pilates yapıyorum düşünYarın bomba gıbı yazacagım merak etme. Sabah 6 da spor yapıp gelecegım bugun yogaya da baktım sabahları yarım saat yapmak ıyı gelecektır. Aksamları tekrar yuruyus guzergahı belırledık esımle. Sıkıntı olmazsa yuruyus yapacagım 1 saatlık guvenılır bır mesafe gıbı bakalım. Kar yagıncaya kadar 1-2 hafta bıle yapsam kar sonucta bu. Ardından dınlenıp ya plates ya bısıklet yapacagım. Dur kafamda planlar var bu hafta cok ıyı olacak. Sonunda geldım kendıme.
Tehtıt ıse yaradı. Senı hayal kırıklıgına ugratamam ben
k.bakma eşim geldi ymeğe oyurduk birden yok oldum yarın sonuç neolursa olsundiğer hafta eksileceğinden eminimServıs gelmıs canım. Ben cıkıyorum yavastan. Sen benı merak etme tamam mı. Kendıme geldım
yarın bomba gıbı deneyecegım ++++++ cıksam bıle bomba olacagım merak etme sen. Bakalım kac kılo oldum onu da goreyım bakayım.
canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo:
[/TD]
[TD]Geçen Hafta Kilo:
[/TD]
[TD]Bu hafta Kilo:
[/TD]
[TD]Gelen / Giden:
[/TD]
[TD]Toplam Giden:
[/TD]
[TD]Hedef Kilo:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[TD]69,5 kg
[/TD]
[TD]70 kg
[/TD]
[TD]+500 gr
[/TD]
[TD]4,8 kg
[/TD]
[TD]58 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110 kg
[/TD]
[TD]102,8 kg
[/TD]
[TD]102,8 kg
[/TD]
[TD]?? gr
[/TD]
[TD]?? kg
[/TD]
[TD]55 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çeşmi_naz
[/TD]
[TD]83 kg
[/TD]
[TD]77,7 kg
[/TD]
[TD]77,7 kg
[/TD]
[TD]0,00 kg
[/TD]
[TD]3,300
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erce41
[/TD]
[TD]76 kg
[/TD]
[TD]70,5 kg
[/TD]
[TD]69 kg
[/TD]
[TD]- 1,50 kg
[/TD]
[TD]7,00 kg
[/TD]
[TD]65 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01
[/TD]
[TD]87,8 kg
[/TD]
[TD]77,5 kg
[/TD]
[TD]77,3
[/TD]
[TD]-200 gr
[/TD]
[TD]10,5 kg
[/TD]
[TD]59 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]htcmn
[/TD]
[TD]80,8 kg
[/TD]
[TD]78,8 kg
[/TD]
[TD]78,8 gr
[/TD]
[TD]0,00 kg
[/TD]
[TD]2,00 kg
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]75,2 kg
[/TD]
[TD]71,2 kg
[/TD]
[TD]70,1 kg
[/TD]
[TD]-1,100 gr
[/TD]
[TD]5,100 kg
[/TD]
[TD]60 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem&özge
[/TD]
[TD]87,8 kg
[/TD]
[TD]77,8 kg
[/TD]
[TD]77,1 kg
[/TD]
[TD]-700 gr
[/TD]
[TD]10,7 kg
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85 kg
[/TD]
[TD]68,9 kg
[/TD]
[TD]68,1 kg
[/TD]
[TD]-800 gr
[/TD]
[TD]16,1 kg
[/TD]
[TD]60 kg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
herşwey harika hele o ellerinle yaptığın mısır ekmeği resmen dumanı üstünde hayalettim üstüne tereyağ sıcacık çy tulumpeyniri yaz domatesi zeytin oyy oyyyy çok cnm çekti çok ellerinesağlıık,aktivite harika,su iyi birtek akşamki ttlıyı beğenmedim zamanı kötü cnm onun dışında tebrikler
Yok pomocum, yanlış anlamışsın, bu muhabbetin öncesi var:) Termostat kombiyi kontrol eden bir şey, ben onu sana demedim, Duyguya dedim yeni evinde taktır diye. Sana da tüm odaları ısıt dedim. Yani sadece oturduğunuz odayı değil bütün evi ısıtın, fatura olarak pek farketmez dedim. Böylece diğer odaya da rahat geçersin diye:)
valla ne diyeyim harikasın nerdiyse 1 yıl olcak tanışalı ilkkez bu kadar kararlıgördüm seni çok mutluyumm seni böyle görünce,akşam yemeğimide yedim günümü yazayım
sabah
bir buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
minik parça keçipeyniri 3 zeytin
tahin pekmez
4 fincan şekersiz çay
ara neskafe şekersiz
öğle
bir ufak haşlanmış patates
ufak tabak marul salatası
ara
neskafe şekersiz
akşam
5 kaşık brüksel lahanası
bir su bardağı çok az yağlı salçalı makarna
2 minik acı turşu
2 kaşık yoğurt
yarım kase ayva hoşafı
şu an yine kahve içiyorum gecede çay içerim
2 litreden fazla su içtim
lesli 3 mil yaptım gece bi kere daha yaparım
evi temizledim bahçeyi toparladım yaprakları temizledim falan bayağı yoruldum arabayı yıkadım bugünkü hareketim bayağı güzel geçt
i
canım yaa yakın olsak varya neler neler yaparımda mesafeler işte
bazen menümü yazarken çok çekiniyorum hakta kalmak istemiyorum hatta bazı şeyleri yazmıyorum herkes hakkını helal etsin bazen üzülüyorum
duygucum mısır ekmeği eğer yağsız olursa çok ta zararlı değildir heralde ben herzaman yiyorum baskülde hiç oynama yapmıyo hatta bazen abartıyorum sende yesen valla üzüldüm yahu
tatlıda şöle oluyo canım benim tatlı krizlerim tam yumurtlama dönüminde oluyo ve şu sıralar o dönemdeyim bi kaç güne geçer inşallah
ben tulum peyniri zeytinyağının içinde bol nane pulbiber kırmızıbiber azcık limon ekmek banmayı severim offf offf çok fena
valla ne diyeyim harikasın nerdiyse 1 yıl olcak tanışalı ilkkez bu kadar kararlıgördüm seni çok mutluyumm seni böyle görünce,
cnm canın sağ olsun yemişkadar oldum asla çekinme kendini kötü hissetme istesem alırım tabi senin kadar güzel olmaz ama yemesem dahaiyi yersen alışkanlık yapar bigün yollarımız kesişirse mısır ekmği,sarma,mantı isticem senden tamam mı
nesli bende bütün odaları ısıtıyorum ve bu sene ilk defa doğalgaz kullanıyorum ama benim dış cephede olan duvarlarımda damlalar halinde akma oluyo sizde de oluyomu böle bişey .bide bizde dış yalıtım yok binada acaba o yüzden mi oluyo rutubet te yaptı evim hatta kulandığım oda haricinde camlarımı sürekli açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?