2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yarın bomba gıbı yazacagım merak etme. Sabah 6 da spor yapıp gelecegım bugun yogaya da baktım sabahları yarım saat yapmak ıyı gelecektır. Aksamları tekrar yuruyus guzergahı belırledık esımle. Sıkıntı olmazsa yuruyus yapacagım 1 saatlık guvenılır bır mesafe gıbı bakalım. Kar yagıncaya kadar 1-2 hafta bıle yapsam kar sonucta bu. Ardından dınlenıp ya plates ya bısıklet yapacagım. Dur kafamda planlar var bu hafta cok ıyı olacak. Sonunda geldım kendıme.

Tehtıt ıse yaradı. Senı hayal kırıklıgına ugratamam ben

Servıs gelmıs canım. Ben cıkıyorum yavastan. Sen benı merak etme tamam mı. Kendıme geldım

yarın bomba gıbı deneyecegım ++++++ cıksam bıle bomba olacagım merak etme sen. Bakalım kac kılo oldum onu da goreyım bakayım.

Kİlo veren herkesi tebrik ediyorum tabi basta ecre arkadasimizi ben bu hafta gram oynatamadim tartida ama leslienin cdsini haxirlatiyorum hafta ici spora tam destek basliycam insallah o zaman daha guzel kilo veririm bol opuldunuz kizlar iyi aksamlar

guzel menun. evde olmana ragmen buyuk kacamaklar yok tebrıkler. ayyyyyy yıne mı ders. okul bıtse de kurtulsan canım yaaaaaaa

evet yaa okul bitse de kurtulsam artıkk.. her gün krize giriyorum sonra çıkıyorum kendi kendime. resmen gün sayıyorum. tam 6 ayım var diplomayı almama Allah nasip ederse..

ben alınmam sana canım merak etme. o gün yazdıklarını görünce direk fark ettim zaten morali bozuk die altlarda da açıklamanı gördüm sonra. yoksa sen evde kardeşimle yedigim şeylere bişey demezsn hiç de onu kafana takma yani

devlet hastanesinde de psikolog yok mu yaa :44: yada özel muayenehane falan. küçük şehir de olsa mutlaka vardır die düşünüyordum. eğer kendini iyi hissedeceksen psikatriste git canım, o yönlendirir belki, mutlaka vardır çünkü. yada söylersin ben ilaç kullanmak istemiyorum ödem yapıyor die, bazı antidepresanlar varmış etkilemeyen kilo durumunu onlardan verir. benm kullandıgım ilacı mesela ben doktora sormuştum kilo yapar mı die, bana o seni rahatlatacak bir ilaç rahatladım die yemek yersen kilo yapar, ama ilacın senin kilon üzerinde bi etkisi olmaz demişti. sende konuşabilirsin doktorunla.

zaten ben herkesin psikolog yada psikiyatr a gitmesi gerektigini düşünüyorum. nasıl ki dişlerimiz ağrımasa bile 6 ayda bir kontrole gidiyoruz bu da ruhumuzun sağlığı için bi kontrol sonuçta. umarım en yakın zamanda sen de gidip rahatlarsın cnaım

ayrıca tüm geçmişi okudum, neslicim ve duygucum yeni yıl dilekleriniz için çok çok teşekkürler ama daha 1 hafta var, ben güzel dilekleri son güne saklıyorum. o gün inanılmaz bir yeni yıl ruhunda oluyorum çünkü

kilo veren herkesi de tebrik ediyorum. ki neslinin zaten ben yağ olarak o kiloyu aldıgını düşünmüyorum. bikaç güne o sorun hallolur. pomo da yarın artı çıksa bile eminim ki o da yağ olarak almamıştır ve o da halledecektir

önümüzde zamanımız var yavaş yavaş halledecegiz bu kiloları ben eminim kızlar, yeni yıl güzlelikler getirecek bize

ayrıca pomo cugummm.. 2013 yılı ikizler burcu için çok çok şanslı geçecekmiş. özelikle hazirana kadar olan dilimde isteklerimize ulaşmak için fırsatlar çıkacakmış önümüze. ben bunu okul için mezuniyet için yordum kendi adıma ve umutlandım, sen de kilo verme sürecin için yorumlayıp umutlanabilirsin

neyse kızlarrr, akşam ara ara bakarım yine, malum çalışmalı çok çalışmalıyımmm ama şimdi akşam yemegi vaktim geldii

herkese iyi akşamlaarrrr

ne güzel duanın gücü işte ALLA SEVDİĞİ kulunadert verirmiş,bazı müsubetler verir kulnun dua etmesi için(yanlışım varsa düzeltin),bi tesbihçekmek bile seni nasıl rahatlatmış,işin içinden çıkamadığın zaman hep dua et eminim feraha erersin gerçi hep dua etmek lazım ,içimi bir prça rahatlattın eski pomoyu hafifden gördüm ama yarın olmadan inanmam:))))
olmaz hergün leslie veya kordiyo şart yoga yada pilates ekstra yaparsan yap pilates sıkılaşmak için iyiama ciddi kaloriler yaktırmıyor ben bile hem leslie hem pilates yapıyorum düşün
k.bakma eşim geldi ymeğe oyurduk birden yok oldum yarın sonuç neolursa olsundiğer hafta eksileceğinden eminim

canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmm...
ikinci olmuşum kendimi de tebrik ediyorum
haftaya inşallah 6lı rakamları görürüm...

günümü toparlaya bilirim;

açkarnına ballı elma sirkeli suyum
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeğine light peynir maydanoz yarım yeşil biberli tost
ara:şekersiz az süt ile kahve
öğlen: actif fry 1 tane tavuk pirzola derisini yemedim1 bardak ayran 1 dilim çavdar
ara: yeşilçay,1 taneform bisküvi
akşam: körili bol kekik,sarımsaklı biberli mantar sote hafif aldente kıvamda,kırmızı lahana salatası,2minikdilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran

menüm böyle bundansonra

biraz fıstık yerim
rezenemi içerim
1 kahve içerim
elma sirkeli karışımımdan içerim

aktivite:
temizlik
pilates yaptımm

bugün kü menümü de yazayım...
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
simitin yarısı
1 bardak çay
ara öğün:
1 meyve
öğle
kalan simitin yarısını yedim..
ara öğün:
200ml süt bir ısırımlık gofret
akşam:
6-7 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
ara öğün:
1 portakal yerim...

akşam yemeğimide yedim günümü yazayım
sabah
bir buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
minik parça keçipeyniri 3 zeytin
tahin pekmez
4 fincan şekersiz çay

ara neskafe şekersiz

öğle
bir ufak haşlanmış patates
ufak tabak marul salatası

ara
neskafe şekersiz

akşam
5 kaşık brüksel lahanası
bir su bardağı çok az yağlı salçalı makarna
2 minik acı turşu
2 kaşık yoğurt
yarım kase ayva hoşafı

şu an yine kahve içiyorum gecede çay içerim
2 litreden fazla su içtim
lesli 3 mil yaptım gece bi kere daha yaparım
evi temizledim bahçeyi toparladım yaprakları temizledim falan bayağı yoruldum arabayı yıkadım bugünkü hareketim bayağı güzel geçt
i

canım yaa yakın olsak varya neler neler yaparımda mesafeler işte
bazen menümü yazarken çok çekiniyorum hakta kalmak istemiyorum hatta bazı şeyleri yazmıyorum herkes hakkını helal etsin bazen üzülüyorum
duygucum mısır ekmeği eğer yağsız olursa çok ta zararlı değildir heralde ben herzaman yiyorum baskülde hiç oynama yapmıyo hatta bazen abartıyorum sende yesen valla üzüldüm yahu

tatlıda şöle oluyo canım benim tatlı krizlerim tam yumurtlama dönüminde oluyo ve şu sıralar o dönemdeyim bi kaç güne geçer inşallah

ben tulum peyniri zeytinyağının içinde bol nane pulbiber kırmızıbiber azcık limon ekmek banmayı severim offf offf çok fena

nesli bende bütün odaları ısıtıyorum ve bu sene ilk defa doğalgaz kullanıyorum ama benim dış cephede olan duvarlarımda damlalar halinde akma oluyo sizde de oluyomu böle bişey .bide bizde dış yalıtım yok binada acaba o yüzden mi oluyo rutubet te yaptı evim hatta kulandığım oda haricinde camlarımı sürekli açıyorum

valla ne diyeyim harikasın nerdiyse 1 yıl olcak tanışalı ilkkez bu kadar kararlıgördüm seni çok mutluyumm seni böyle görünce,

cnm canın sağ olsun yemişkadar oldum asla çekinme kendini kötü hissetme istesem alırım tabi senin kadar güzel olmaz ama yemesem dahaiyi yersen alışkanlık yapar bigün yollarımız kesişirse mısır ekmği,sarma,mantı isticem senden tamam mı

valla ne diyeyim harikasın nerdiyse 1 yıl olcak tanışalı ilkkez bu kadar kararlıgördüm seni çok mutluyumm seni böyle görünce,

teşekkür ederim canım
bende çok mutluyum şu kilolarımdan artık kurtulup belkide tüp bebeğe yönelicem bakalım doktora gitmeyi planlıyorum .eşim artık evde onun rahatlığı da var bende eskiden çok depresiftim mutsuzdum ve kendimi yemeğe vuruyodum

tamam tabikiii zevkle hemde
haa bide kuziye tarhana sana patlıcan salatamdan konserve olandan kimbilir dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş

Yalıtım yoksa o yüzden olabilir. Bir de son katlarda daha çok olur, sizin son kat mı? Bizim şimdiki evimizde olmuyor ama eski evde oluyordu, çok çekmiştim ben de, sık sık havalandırmak gerekiyor. Dış duvarların önünü boş bırak, yoksa daha kötü olabiliyor. Allah kolaylık versin, çok can sıkıcı bir durum.

Selam kızlar, ben de yemek faslını kapattım, günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Akşam:
- 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
(detoks gününden kalma haşlanmış bulgur ve mercimek vardı, ben de değerlendireyim diye, az yağla, soğan, biber, domates ve salçayla birleştirip uyduruk bir pilav yaptım, mercimeği bol, bulguru azdı)
- 1 kase yarım yağlı yoğurt

Ara:
- 1 büyük kase az yağda, tuzsuz patlamış mısır

Ara:
- 5 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 10 tane badem

Oh oh coşmuşum biraz, spor yapacağım ama önce yediklerimi sindirmem lazım biraz. Muhtemelen saat 22:00 gibi Leslie 5 mil yaparım. Bugün işyerinde de merdiven inip çıkmam ve yürümem çok oldu, 4500 adım:) Üstüne Leslie yapınca yatana kadar 15000 adım demektir bu.

İyi akşamlar arkadaşlar
Başım çok ağrıyor sıcak bir duş alsam iyi olacak,hafta sonu benim yoğundu o yüzden gelemedim,eşim cumartesi kızın doğum günüydü annemler geldi,gündüz dolaba mantı yaptık buzluğa koymak için,birde lavaş ekmekler açıp pişirip onlarıda paketledik kolaylık olsun diye
pazarda düğüne gittik gündüz akşamda düğünden çıkınca annemlere gittik,yemekli lahmacun yapmışlar
o yüzden bu hafta fazla kilo veremedim ben,
bugünde canlarım,çarşıya çıktım krem,vücud jeli,gömlek falan aldımm
ay kızlar gömlekte L aldım hoşuma gitti zayıflarsam senin içine gireceğim dedim
böyle işte bu hafta yoğun oldu benim için

bende bugunku menumu toparlayım kızlarr..

kahvaltı ( 9.30 )

domates, beyaz peynir

1 biber kavurma

1 top kepek ekmegi

şekersiz çay

öğle yemegi yemedigim için bugun ara öğünlerim var akşam yemegine kadar onları yazayım.

ara öğün ( 12.00 )

200 ml yoğurt

2 adet eti form kepekli

ara öğün ( 14.30 )

küçük boy cafe latte

akşam yemegi ( 18.00 )

2 orta boy biber dolma yoğurtlu

yarım dilim su böreği

1 tabak marul + mor lahana+ havuç

ara öğün ( 20.00 )

1 mandalina

bugun 1.30 saate yakın da yürümüşümdür toplamda. hızlı tempodaydı yani, yürüyüş olsun die çıktım pek magaza falan bakmadım. ama gece yine uzun bana o sebeple sanırım daha meyve yerim ve süt içerim die düşünüyorum iyi geceler herkeseeee