- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.561
Yalıtım yoksa o yüzden olabilir. Bir de son katlarda daha çok olur, sizin son kat mı? Bizim şimdiki evimizde olmuyor ama eski evde oluyordu, çok çekmiştim ben de, sık sık havalandırmak gerekiyor. Dış duvarların önünü boş bırak, yoksa daha kötü olabiliyor. Allah kolaylık versin, çok can sıkıcı bir durum.
Selam kızlar, ben de yemek faslını kapattım, günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara:
Akşam:
- 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
(detoks gününden kalma haşlanmış bulgur ve mercimek vardı, ben de değerlendireyim diye, az yağla, soğan, biber, domates ve salçayla birleştirip uyduruk bir pilav yaptım, mercimeği bol, bulguru azdı)
- 1 kase yarım yağlı yoğurt
Ara:
- 1 büyük kase az yağda, tuzsuz patlamış mısır
Ara:
- 5 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 10 tane badem
Oh oh coşmuşum biraz, spor yapacağım ama önce yediklerimi sindirmem lazım biraz. Muhtemelen saat 22:00 gibi Leslie 5 mil yaparım. Bugün işyerinde de merdiven inip çıkmam ve yürümem çok oldu, 4500 adım:) Üstüne Leslie yapınca yatana kadar 15000 adım demektir bu.
İyi akşamlar arkadaşlar
Başım çok ağrıyor sıcak bir duş alsam iyi olacak,hafta sonu benim yoğundu o yüzden gelemedim,eşim cumartesi kızın doğum günüydü annemler geldi,gündüz dolaba mantı yaptık buzluğa koymak için,birde lavaş ekmekler açıp pişirip onlarıda paketledik kolaylık olsun diye
pazarda düğüne gittik gündüz akşamda düğünden çıkınca annemlere gittik,yemekli lahmacun yapmışlar
o yüzden bu hafta fazla kilo veremedim ben,
bugünde canlarım,çarşıya çıktım krem,vücud jeli,gömlek falan aldımm
ay kızlar gömlekte L aldım hoşuma gitti zayıflarsam senin içine gireceğim dedim
böyle işte bu hafta yoğun oldu benim için
İyi akşamlar arkadaşlar
Başım çok ağrıyor sıcak bir duş alsam iyi olacak,hafta sonu benim yoğundu o yüzden gelemedim,eşim cumartesi kızın doğum günüydü annemler geldi,gündüz dolaba mantı yaptık buzluğa koymak için,birde lavaş ekmekler açıp pişirip onlarıda paketledik kolaylık olsun diye
pazarda düğüne gittik gündüz akşamda düğünden çıkınca annemlere gittik,yemekli lahmacun yapmışlar
böyle işte bu hafta yoğun oldu benim için[/
Haftasonu dolu dolu geçmiş Kızının yeni yaşı sağlık huzur mutluluk getirsin inş. Gömlek almışsın iyi kide L almışsın daha çok motive olursun iyi günlerde kullan inş.
İyi akşamlar arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Duygucum regl döneminde aynı kiloda çıkman bile başarı bence, takma kafana. Pomo tartılacaktı, merak ediyorum sonucunu:)
izmir gülüyor bugün o yüzden güzel birgün olacağını düşünüyorum..hep o fıstığın yüzünden:)))
pomo + yada _ olması değilde mutlu moralli girmesi beni daha mutlu edecek bugün..
Kızlar bu arada dün akşam Leslie yapamadım. Ama adım sayımı 10000 yaptım:) Dün yeni ayakkabılarımı giymiştim malum, sabah işyerinde bir arkadaşla görüştükten sonra kaydım ve düştüm düz zeminde. Dizlerimin üstüne düştüm, ilk anda çok acıdı, sonra yavaş yavaş geçti ama akşam yine ağrı hissettim, o yüzden Leslie yapmadım. Evin içinde yürüme hareketleri ile 10000 adım yaptım:)
hayda kız nasıl salındın'da öyle nazarlar değdirdin kendini ,neysee sen okuüfle kendini o ayakkabıyı giyince ..iyiken spor yapmamışsın dahada kötüleşirdi ama 10 bin adımı kondurmuşsun tebriklerr
IREM BEN CIZLEGEYI IKI KEZ YAYINŞLADIM IKINCISINE BAKAR MISIN ? DUYGU ILE SENIN BILGILER ILKINDE BIRIBIRINE KARISTI OYUZDEN GUNCELLEDIM ORDA DOGRU OLMASI LAZIM BILGILERIN.
SPOR KONUSUNDA TAVSIYEDE BULUNMUSSUN AMA BEN SPOR YAPINCA BILE ZOR TERLEYEN BIRIYIM KALDI KI BIR HAFTA SPOR YAPMAYINCA +++ OLDUM HEMEN. BENIM KILOMDAKI BIRI ICIN HAFTADA 4 GUN EN FAZLA 40 DK YURUYUS VERIYOR DIYETISYEN. SPOR KONUSUNDA DIKKATLI DAVRANIYORLAR YANI AMA BEN VUCUDUMU IYI COZDUM SPORSUZ KILO VEREMIYORUM KUCUCUK BIR KACAMAK BANA 500 GR OLARAK DONUYOR MESELA. OYUZDEN SPOR YAPMAM LAZIM BEN 2 AY BOYUNCA HER GUN 30-40-120 DK OLARAK ILERLEYEN YURUYUSLER YAPTIM. PROTEIN YORUMUN DA BANA UYMUYOR KAN GRUBUM A GRUBU VE ET URUNLERINDEN UZAK DURMAK COK HASIR NESIR OLMAMAM LAZIM DIREKT KILO YAG YAPIYORMUS BENIM VUCUDUMA.
canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmm...
ikinci olmuşum kendimi de tebrik ediyorum
haftaya inşallah 6lı rakamları görürüm...
günümü toparlaya bilirim;
açkarnına ballı elma sirkeli suyum
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeğine light peynir maydanoz yarım yeşil biberli tost
ara:şekersiz az süt ile kahve
öğlen: actif fry 1 tane tavuk pirzola derisini yemedim1 bardak ayran 1 dilim çavdar
ara: yeşilçay,1 taneform bisküvi
akşam: körili bol kekik,sarımsaklı biberli mantar sote hafif aldente kıvamda,kırmızı lahana salatası,2minikdilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran
menüm böyle bundansonra
biraz fıstık yerim
rezenemi içerim
1 kahve içerim
elma sirkeli karışımımdan içerim
aktivite:
temizlik
pilates yaptımm
bugün kü menümü de yazayım...
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
simitin yarısı
1 bardak çay
ara öğün:
1 meyve
öğle
kalan simitin yarısını yedim..
ara öğün:
200ml süt bir ısırımlık gofret
akşam:
6-7 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
ara öğün:
1 portakal yerim...
akşam yemeğimide yedim günümü yazayım
sabah
bir buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
minik parça keçipeyniri 3 zeytin
tahin pekmez
4 fincan şekersiz çay
ara neskafe şekersiz
öğle
bir ufak haşlanmış patates
ufak tabak marul salatası
ara
neskafe şekersiz
akşam
5 kaşık brüksel lahanası
bir su bardağı çok az yağlı salçalı makarna
2 minik acı turşu
2 kaşık yoğurt
yarım kase ayva hoşafı
şu an yine kahve içiyorum gecede çay içerim
2 litreden fazla su içtim
lesli 3 mil yaptım gece bi kere daha yaparım
evi temizledim bahçeyi toparladım yaprakları temizledim falan bayağı yoruldum arabayı yıkadım bugünkü hareketim bayağı güzel geçt
i
nesli bende bütün odaları ısıtıyorum ve bu sene ilk defa doğalgaz kullanıyorum ama benim dış cephede olan duvarlarımda damlalar halinde akma oluyo sizde de oluyomu böle bişey .bide bizde dış yalıtım yok binada acaba o yüzden mi oluyo rutubet te yaptı evim hatta kulandığım oda haricinde camlarımı sürekli açıyorum
teşekkür ederim canım
bende çok mutluyum şu kilolarımdan artık kurtulup belkide tüp bebeğe yönelicem bakalım doktora gitmeyi planlıyorum .eşim artık evde onun rahatlığı da var bende eskiden çok depresiftim mutsuzdum ve kendimi yemeğe vuruyodum
Sabah:
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
Ara:
Öğle:
Ara:
Akşam:
(detoks gününden kalma haşlanmış bulgur ve mercimek vardı, ben de değerlendireyim diye, az yağla, soğan, biber, domates ve salçayla birleştirip uyduruk bir pilav yaptım, mercimeği bol, bulguru azdı)
Ara:
Ara:
- 5 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 10 tane badem
Oh oh coşmuşum biraz, spor yapacağım ama önce yediklerimi sindirmem lazım biraz. Muhtemelen saat 22:00 gibi Leslie 5 mil yaparım. Bugün işyerinde de merdiven inip çıkmam ve yürümem çok oldu, 4500 adım:) Üstüne Leslie yapınca yatana kadar 15000 adım demektir bu.
İyi akşamlar arkadaşlar
bende bugunku menumu toparlayım kızlarr..
kahvaltı ( 9.30 )
domates, beyaz peynir
1 biber kavurma
1 top kepek ekmegi
şekersiz çay
öğle yemegi yemedigim için bugun ara öğünlerim var akşam yemegine kadar onları yazayım.
ara öğün ( 12.00 )
200 ml yoğurt
2 adet eti form kepekli
ara öğün ( 14.30 )
küçük boy cafe latte
akşam yemegi ( 18.00 )
2 orta boy biber dolma yoğurtlu
yarım dilim su böreği
1 tabak marul + mor lahana+ havuç
ara öğün ( 20.00 )
1 mandalina
bugun 1.30 saate yakın da yürümüşümdür toplamda. hızlı tempodaydı yani, yürüyüş olsun die çıktım pek magaza falan bakmadım. ama gece yine uzun bana o sebeple sanırım daha meyve yerim ve süt içerim die düşünüyorumiyi geceler herkeseeee
iyi geceler kızlar bugün rutin günlerdendi. Ev temizlik çoluk çocuk derken akşam oldu..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı: 1 bardak su 2 dilim çavdar ekmeği yarım kk peynir domates 2 dilim sucuk roka şekersiz çay
öğle: 1 kase süt ve nesfit
arda 1 küçük bitter çikolata yedim
akşam: 6 kaşık pırasa yemeği 1 kase yoğurt roka 1 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina
leslie 3 mil yaptım 6 bardak su (suyu 2 gündür fazla içemiyorum boğazım ağrıyo öksürüyorum.)
Yarın bir arkadaşımdan toksin attıran çorba tarifi alıp paylaşıcam sizinle günlük diyetin yanın da içilebiliyomuş.
Bugünlük bu kadar yarın görüşürüz..
bugünlük açılış benden günaydınn hepimize..
az önce tartıldım dünkü kilomla aynıyım ,dünkü tuzlu fıstığı yemeseydimdemek daha az çıkcaktım gidiyorum mısırı yağsız tuzsuzpatlatıyorum ama fıstığı olduğu gibi yiyorum hey ALLAHIM neysee moral bozmak yok canım sağ olsun...
Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Duygucum regl döneminde aynı kiloda çıkman bile başarı bence, takma kafana. Pomo tartılacaktı, merak ediyorum sonucunu:)
Kızlar bu arada dün akşam Leslie yapamadım. Ama adım sayımı 10000 yaptım:) Dün yeni ayakkabılarımı giymiştim malum, sabah işyerinde bir arkadaşla görüştükten sonra kaydım ve düştüm düz zeminde. Dizlerimin üstüne düştüm, ilk anda çok acıdı, sonra yavaş yavaş geçti ama akşam yine ağrı hissettim, o yüzden Leslie yapmadım. Evin içinde yürüme hareketleri ile 10000 adım yaptım:)
Sabah:
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
Ara:
Öğle:
Ara:
Akşam:
Ara:
Ara:
- 5 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 10 tane badem
kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydın
nasılsınız bakem
benım canım sıkkın azıcık ama bugun moralımı bozmayacagım dıye kendıme soz verdım.
105,00 cıktım tartıda. ya ıkı sımıt bır mantı hesabından kılo aldım, ya sporsuz kalmak kılo aldırdı ya da hem detokstan sonra 400-500 gr alınır hem vucudumda odem mı oldu ıkısı bırarada hıc bılmıyorum ama sallamıyorum bugun moralımı bozmayacagım kendımı de ekleyıp cızelgeyı guncelleyecegım tekrar.
insallah bende buyuk bir sabırla diyetime yani saglıklı beslenmeme :) vee sporuma devam ediyorum. herkese saglıklı ve mutlu sabahlarrrrrMrb kızlar :)))))))
konuyu acarken baslıgı cok dusundum. Ama ondan daha cok neler yazayım dıye cok dusundum ama ınanın bulamadım(((( benım gıbı edebıyat duskunu bırınen afilli cümleler cıkmalıydı ama olmadı nıyeyse ((((
evettttttt kurban bayramı topıgının hatunları ve aramıza katılacak yenı arkadaslara seslenıyorum. Tum olumsuz sartlarıma ragmen, burdayım ve kılo verebılıyorum. Beraber kaldığımız yoldan devam etmeye, hıc cıkmadıgınız yenı bır yola arkadas olmaya ben hazırım. Sızler de 2013 yazına kadar benımle bu yolda beraber yurumuye hazırsanız , hosgeldınız :))))))
bu yola yenı basladım ama bırazcık katı kurallarımız ıle ama yumusak sade ve dostca uslubum ıle sımdıye kadar neler ogrendıysem neler yaptıysam sızler ıle paylasmaya, elımden geldıgı kadar bır lıder ozellıgı tasımaya calısacagım. Sızlerın de dısıplın ve mutluluk ıcerısınde bu yolda benımle olabılmenızı yurekten dılıyorum.
Hepımıze daha saglıklı daha guzel bır beden ve ruh kazandıracagına ınandıgım bu surecın, hepımıe hayırlı olmasını dılıyorum.
Buyrun bayanlar. Sızlerı beklıyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?