2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

giriş katta oturuyorum ev denize karşı sürekli rüzgar oluyo ve nem çok fazla var galiba bunlarda etken .evet çok can sıkıcı hergün duvar siliyorum .duvarın birinde klima var kalan duvarlar boş hergün havalandırıyorum
sıcak su kullanımı rahatlığı güzelde işte akmasa

güzel bi menü olmuş aktivitede var bence abartılı değil
patlamış mısır çok severim bende afiyet olsun
hatta arkadaşlarla günümüz var çay demliyoruz yanında sadece patlamış mısır ikram ediyoruz

geçmiş olsun canım .kızına sağlıklı bi uzunnn bi ömür diliyorum .nice yıllara .
ohhh mantılar lavaşlar afiyet olsun .kilo olmasın arkadaşıma
kızının ayağı iyileştimi alçı var mı hala ayağında

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.

iyi geceler kızlar bugün rutin günlerdendi. Ev temizlik çoluk çocuk derken akşam oldu..

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su

kahvaltı: 1 bardak su 2 dilim çavdar ekmeği yarım kk peynir domates 2 dilim sucuk roka şekersiz çay

öğle: 1 kase süt ve nesfit

arda 1 küçük bitter çikolata yedim

akşam: 6 kaşık pırasa yemeği 1 kase yoğurt roka 1 dilim çavdar ekmeği

1 mandalina

leslie 3 mil yaptım 6 bardak su (suyu 2 gündür fazla içemiyorum boğazım ağrıyo öksürüyorum.)

Yarın bir arkadaşımdan toksin attıran çorba tarifi alıp paylaşıcam sizinle günlük diyetin yanın da içilebiliyomuş.

Bugünlük bu kadar yarın görüşürüz..

bugünlük açılış benden günaydınn hepimize..

az önce tartıldım dünkü kilomla aynıyım ,dünkü tuzlu fıstığı yemeseydimdemek daha az çıkcaktım gidiyorum mısırı yağsız tuzsuzpatlatıyorum ama fıstığı olduğu gibi yiyorum hey ALLAHIM neysee moral bozmak yok canım sağ olsun...

güzel kızına sağlıklı mutlu upuzun ömür diliyorum...aman arkadaşım dikkat saydığın herşey çok güzel lütfen güçlü ol yemek istiyorsanda kararında ye ve diğer öğünlerinle dengele ,edacım sendende bi ataklanmabekliyorum artık spor,vs.. bak ercem en yakın rakibim oldu artık menüleriniincelersen ne kadar düzeldi sendende bi ataklanma bekliyorum unutma yaza 4-5 ay kaldı

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Duygucum regl döneminde aynı kiloda çıkman bile başarı bence, takma kafana. Pomo tartılacaktı, merak ediyorum sonucunu:)

Kızlar bu arada dün akşam Leslie yapamadım. Ama adım sayımı 10000 yaptım:) Dün yeni ayakkabılarımı giymiştim malum, sabah işyerinde bir arkadaşla görüştükten sonra kaydım ve düştüm düz zeminde. Dizlerimin üstüne düştüm, ilk anda çok acıdı, sonra yavaş yavaş geçti ama akşam yine ağrı hissettim, o yüzden Leslie yapmadım. Evin içinde yürüme hareketleri ile 10000 adım yaptım:)

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün olsun hepimize:) Duygucum regl döneminde aynı kiloda çıkman bile başarı bence, takma kafana. Pomo tartılacaktı, merak ediyorum sonucunu:)

izmir gülüyor bugün o yüzden güzel birgün olacağını düşünüyorum..hep o fıstığın yüzünden:)))
pomo + yada _ olması değilde mutlu moralli girmesi beni daha mutlu edecek bugün..

izmir gülüyor bugün o yüzden güzel birgün olacağını düşünüyorum..hep o fıstığın yüzünden:)))
pomo + yada _ olması değilde mutlu moralli girmesi beni daha mutlu edecek bugün..

Aynen canım, ben de merak ediyorum. Akşam konuşacaktık ama olmadı, o sanırım dizi seyretti, ben de fırsat bulduğumda saat 22:30 olmuştu:)

hayda kız nasıl salındın'da öyle nazarlar değdirdin kendini ,neysee sen okuüfle kendini o ayakkabıyı giyince ..iyiken spor yapmamışsın dahada kötüleşirdi ama 10 bin adımı kondurmuşsun tebriklerr

hayda kız nasıl salındın'da öyle nazarlar değdirdin kendini ,neysee sen okuüfle kendini o ayakkabıyı giyince ..iyiken spor yapmamışsın dahada kötüleşirdi ama 10 bin adımı kondurmuşsun tebriklerr

Sağol canım, valla ben de bilemedim, yere kapaklandım resmen:)) Nazar diyelim evet, sakarlık dedim ben ama:)

kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydın

nasılsınız bakem

benım canım sıkkın azıcık ama bugun moralımı bozmayacagım dıye kendıme soz verdım.

105,00 cıktım tartıda. ya ıkı sımıt bır mantı hesabından kılo aldım, ya sporsuz kalmak kılo aldırdı ya da hem detokstan sonra 400-500 gr alınır hem vucudumda odem mı oldu ıkısı bırarada hıc bılmıyorum ama sallamıyorum bugun moralımı bozmayacagım kendımı de ekleyıp cızelgeyı guncelleyecegım tekrar.

Günaydın kızlar.
Düne göre daha enerjik hissediyorum kendimi.
Dün inanılmaz baş ağrım vardı akşam sıcak çikolata yaptı eşim onu içirdi zorla.
Tatlı bişiyler yiyip içince hafifliyor çünkü. Sonra da 10 da uyumuşum sabah iyi uyandım.

Canım ikisinde de yanlış başlangıç 78,3 şeklinde olması lazım.
Anladım cnm her bünye farklı tabi ama sen yine de az da olsa proteinleri ekle diyetine diyorum ısrarla. Yani en azından bir her öğünde süt ve süt ürünlerini tüketmeye çalış.

canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmm...
ikinci olmuşum kendimi de tebrik ediyorum
haftaya inşallah 6lı rakamları görürüm...

Hadi işallah serap. Tebrikler ayrıca.

Afiyet olsun menün çok güzel.

Çok düzensiz olmuş sanki ama bugün toparlarsın.
Bezelye çok fazla kilo yapar cnm aklında olsun.

Afiyet olsun menün güzelmiş patates hariç :)

Bende 3 sene çektim o damlacıkları. Genelde saten boyaysa çok sık olur. Sonra mantoloma yaptırdım ama iyi bi yere ve iyi malzemelerle. Şimdi çok şükür hiç olmuyor ayrıca doğalgaz faturam çok düştü. Mantoloma her açıdan işe yarıyor. Ama dediğim gibi iyi bi yere yaptırmak lazım.

Allah tez zamanda göbişini doldursun canım. Hayırlısıyla işallah kavuş bebeğine.

Çok kötü değil menün. Ayrıca besleyicide olmuş afiyet olsun.

Geçen seferki kilo verme maceram bir elbise uğruna başlamıştı. 42 bedendi ve olmamıştı bana bende inat ettim girecem içine diye. Ve başardım bu sefer de daraltmak zorunda kalmıştım :) Umuyorum ki sende başaracaksın canım ve bir daha hiç büyük beden almak zorunda kalmayacaksın.

Afiyet olsun menün güzel su böreği olmasa iyiymiş ama yürüyüşle dengelemişsin.

Afiyet olsun menün güzel olmuş. Tarifi merala bekliyorum.

Günaydın bende dünle aynıyım hafifden bozuldum ama akşamki sıcak çikolatanın etkisi diyorum :)

Günaydın.

Geçmiş olsun nesli. Bikaç gün zorlama kendini.

canım menulerın guzel olmus. aksam et yememıssın bu da guzel olmus kuru baklıyat ben oglen ısyerımde yıyorum sık sık ama senın pek olmuyordu her ıkı ogunu de et oılarak gecırmemıs olmana sevındım. ara ogunler fazla olmus aksamkıler sen de farkedıp spora asılmıssın zaten. gun ıcınde de cok aktıfmıssınız oyuzden sevındım

Günaydın sıkma canını. Moralini yüksek tut çünkü moralsiz kalınca da insan şişiyor ister istemez. Benim ne zaman canım sıkkın üzgün olsam tartıda + çıkarım. Belki sende de öyle olmuştur.

insallah bende buyuk bir sabırla diyetime yani saglıklı beslenmeme :) vee sporuma devam ediyorum. herkese saglıklı ve mutlu sabahlarrrrr

canım yenı gordum yaaaaaaaa. cok gecmıs olsun nasılsınız sımdı.

doktora gıttın mı agrın sızın var mı tuh yaaaaaaa ne oldu bırden oyle