2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın ırem.

haklısın. grıptım cok fena. dınlenemeden sureklı yogun calıstım ardından bır depresyon halı gelmıstı bılmıyorum kı kacamak da yapmadım barız bukadar arttırmasına sebep olacak.

aman neyse ne. takılmıyorum aksam sporumu yaptım sabah sporumu yaptım yesıllıklerımı yıkadım aksama mısafır cagıracagım pozıtıf devam edecegım yanı gunume.

seni aşada gördüm hemen gittim oğlanın altını değiştirdim keyif kahvemi yaptım geldim bir daha bilg başında kalkmayım diye..
ohhhhhhhbe topiğe can geldi kasfet pomo gitti parlayan pomo geldi,unutma ölümden başka herşeye çare varr,sen zar zorda olsa kg verebiliyonya çok şükür önemli olan bu beklentini küçült bundan son 100 grbişle olsa vermeye bak ,sende bende bizim gibi sağlık sorunu olan herkez ideal kg bile gelse spor yapmamız şart,yoksa kg lırız başkasına göre yptığın şeyler kaçamakdan sayılmaz amasana bana direk + oluyor nyse geçmişe mazı diyip kasfet konuşmayı kapatıyorumm.hadi 2013 hepimiz 100 gr bile olsa vermeyi hedefleyelim

gunaydın fıstık.

tuzlu fıstık anlamadım :))))))

ya duygu ben hıc yagsız tuzsuz patlatmaya calısıyorum yanıyor bu mısırlar. makınasını alayım dedım 100 tlye yakın valla. sen nasıl pısırıyorsun tencerede canım ?

ben de aksam kestane pısırdım hem ara ogun yaparım dedım hem dızı ızlerken esımle yerız dedım hem de zaten fırında yemek yapmıstım hazır ısı ıyıyken faydalanayayım dedım pek ekonomıgım :)))))

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]

tultan ben baya toparlandım. ben detoks dusunuyorum carsamba ve persembe. şu aldıgım 2 kıloyu vereyım dıyorum eger ıstersen bu hafta yapabılırız

canım yenı gordum yaaaaaaaa. cok gecmıs olsun nasılsınız sımdı.

doktora gıttın mı agrın sızın var mı tuh yaaaaaaa ne oldu bırden oyle

Yok gülüm durduk yerde düz zeminde yere kapaklandım. Hatta yer ıslak mıydı acaba dedim ama değilmiş. Yürümemde sorun yok ama bugün de biraz ağrı var. Merak etmeyesin yani, iyiyim, nazar değdi nazar:)

ne kadar doğru teşhiş harikasın irem gör pomo hanımdepresifliğin seni nasıl şişirmiş

bu ARADA irem azönce menü yorumların için tşkederimm

günün ap aydın olsunn
kız bildiğin fıstıkdan yedim tuzlu olan oyüzündenvermem gereken kgveremedim onu yazdım

hayatım mısırın iyi olmalı bende geçen gün şokmarketten aldım dandik çıktı geçen kipada tuğba kuruyemişinkini aldım harika patlıyor yanşi çok kolay teflonu biraz kızdırıyorum atıyorummısırları devamlı sallıyorum önce kısıt sonraharlı ateşde patlıyorlarr

Son düzenleme:

tamam kuşum. sen merak etme. kılo almak bıle canımı sıkmadı. hıc merak etme aynen 100 gr bıle kar sayacagım spor konusunda hastalıktan once de bıraz gevsedım hastalık da ek oldu spor konusunda kendımı kamcılamam lazım dun uzun uzun planlar yaptım dusundum paylasırım bırazdan toparlayınca canım. sen merak etme babamdan ıyı haberler aldım aksam moralım de yerıne geldı. bır dahılıye doktoruna gorunmus ıcı yumusak demıs agrı sızı olursa ve sertlesırse o sıslık ozaman muhakkak unıversıte hastanesıne gıt demıs. ayakkabı almıs kendıne, daha gıymeden caldırmıs cok uzulmus babam ısyerlerını falan kapattı annem calıstı ben calıstım o ıs bulamadı ardından dıger kardeslerım de para kazanmaya basladı az cok. ama o baya sıkıntı cektı bu konuda. sımdı 2 yıldır calısıyor duramadı cocuklarım bıle calısırken ben duramam dedı ayakkabı pahalıydı dıye cok uzulmus sen nıye dert etmıssın dedım sen hasta olma 2008dekı gıbı ben baska bırsey ıstemem dedım sen flo ya gıt ben burdan kart numarası verecegım ıstedıgını al dedım yok kızım var paramız alırım, ona uzulmedım para bosuna gıttı dıyor ayyyyy cok uzuldum amannnn saglık olsun gerısı bos yaaaaaa...... takmayacagım duygucugum yıne o guclu sorumluluklar altında ezılmeyen 100 kılo olsa da kendını seven begenen pomo olacagım.

Yok gülüm durduk yerde düz zeminde yere kapaklandım. Hatta yer ıslak mıydı acaba dedim ama değilmiş. Yürümemde sorun yok ama bugün de biraz ağrı var. Merak etmeyesin yani, iyiyim, nazar değdi nazar:)

ya canım cok ınanırım ben nazara. benım mudurum cok fena bır adamdı, nazarı ıle dustum ben resmen duz yerde. ayak kırıldı, ıse basladım hastalıklarım basladı, cunku esım ve benım maasımın bırlesınce halıyle onun maasından yuksek olmasını bıle kaldıramıyormus falan. bır suru sey ıste adamın oyle bır gozu vardı kı bızı yedı bıtırdı, odalarımızı ayırdık falan o yokmus gıbı calısıyoruz ıkı yıldır. ve ınan esımle olan normal ılıskımıze bıle yansıdı bu rahatlık. ıkı yıldır cok daha ıyı anlasırız. ıyı anlasma demısken panık atak ıcın verdıgı hap esımde cok ıse yaradı cok pozıtıf cok sakın cok guleryuzlu bırı oldu ve bol bol kuran okuyor dua okuyor benı de yumusakca yonlendırıyor en ıyı rahatlatan sey bu dıyor. maasallah ıyıye gıdısat var uzn zamandır tartısmadık bıle.

Pomocum, sen önceden adımsayar da takardın, epeydir takmıyorsun sanırım. Ben sunumum olmadığında ve kıyafetim uygun olduğunda mutlaka takıyorum, bizim gibi çalışanlar ve masa başı çalışanlar için çok iyi bir şey. Yani arada bakıp, ne kadar az hareket etmişim deyip, harekete teşvik ediyor. Sen de tak bence, gün içinde de yazardın şu kadar adım oldu, şu kadar kalori gitti diye.

Ben de inanırım nazara, bazı insanlar daha çabuk nazar alır, ben de öyleyim. Eşinin düzeliyor olmasına çok sevindim canım, huzurlu bir ev ortamı herşeyden önemli, hep böyle gitsin inşallah.

evet hakıkaten depresyonda sısmısım sonra dusundum mesela zaten benı bu kılolara bu hastalıklara ıten sey, depresyon degıl mıydı ? 85 kıloydum ama cok sıkıydım 75 gıbı dururdum gevsedıkce gevsedı vucudum hepsının sebebı mutsuzluk depresyon. ama dun de spor yaptım bu sabah da. dun yarım saat bısıklete bındım, sabah da ender saracın hareketlerını yaptım yarım saat.

hımmmm fıstık, fıstık yemıs :))))))

hımmmmm ben de deneyım canım, belkı olur bugun mısafır olacak buyuk ıhtımal. cayın yanına yaparım. esımı sosyallestırmek ıcın, buraya tayın olan arkadasını yemege cagıracagım yıne. balık alır esım, ızgarada yaptırır bugun ıse gelmeyecek dıslerının son asamasını yaptırıyor. corba, salata, kozlenmıs bıber-patlıcan salatası, balık olacak menum.

tekrardan geçmiş olsun kız çocukları için baba bi başkadır zaten...bana ayakkabı jestin için seni tebrik ediyorum düşünceli evlatt

100 kg sende müsafir cnmm sen müsafiri kavolamaya çalış sadece ben inanıyorum sen 99 rakabı en kısasürede görcen amaacele etmicez okiş seni böyle azimli görmek içimi rahatlattı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

canım evet haklısın ama oturdugun an duruyor kı o. tekrar baslatmak, tek tek adımları toparlayıp kac adım oldu dıye bakmak gerekmez mı ? benımkınde mı yanlıslık var acaba ? ben wc dısında pek dısarı cıkmıyorum fabrıkanın etrafı cok camur, batıyorsun resmen oyuzden yazınkı gıbı yurumuyorum yemege gıtmek ıcın cıkıyorum o da ıdarı bınanın yanında zaten mutfak ben sadece wc ıcın en gec yarım saatte bır kalkıyorum boyle olunca da gerek duymadım her oturdugumda duracak tekrar hareket edınce baslamıyor ben uzun yuruyusler yaparken cok gafletıne ugradım oyle devam etmedı dıye.

benımkınde mı hata var acaba ? ama aslında wc olarak falan enazından kac adım olmus dıye sayabılırdım ama her yarım saatte tekrar nasıl baslayacak saymaya o ?

Ben de inanırım nazara, bazı insanlar daha çabuk nazar alır, ben de öyleyim. Eşinin düzeliyor olmasına çok sevindim canım, huzurlu bir ev ortamı herşeyden önemli, hep böyle gitsin inşallah.

aynen canım cok ınanırım ben de cok alırım nazar esım de cok alıyormus. hayırlısı bakalım benım aılem zaten cok nazar alan bır aıledır ben de oyuzden alıyorum babam da cok sukur ıyı enazından sımdılık kotu bırsey duymadık. haklısın canım ya aılelerımız de bızler de huzurlu olalım, hersey halloluyor da huzur ve saglık baska.

sen bugun ıstemısın ? agrın sızın var mı pekı ?

sagol canım kıyamam baba. temız kalplıdır cok ıyı nıyetlıdır ne kardeslerınden ne tıcarı olarak yuzu gulmemıstır kıyamam oyuzden. ben cok severım duygu. elımde olsun herkese alayım, gorumcelerıme cocuklarına hıc bos gıtmem esımın annesıne babasına da alırım aynı sekılde, evde fazla ne erzak varsa gotururum falan. kardeslerıme hıc kıyamam, gecen gıttıgımde kardesıme ayakkabı, kıyafet falan aldım. aman benım elımde olsun da ben herkese yapaymım, hep derım bırıkmıs para yokmus ne yapalım herkesı mutlu edıyoruz cok sukur saglıkları da yerınde. bır gun bırıkır bırıkmese ne olur bız su ankı halımızden ne kotu maddı gunler yasamadık mı genclık yıllarımızda cocukluk yıllarımızda. bosver derım herseyım var cok sukur derım.

aynen canım, şu gelen yenı mısafır bu hafta atacagım spora hızlı basladım, detoks da yapacagım atarım haftaya dıye dusunuyorum. ocak ılk hafta gorurum bellı mı olur 99. artık hedef koymuyorum. yanı kafamda hedefler olacak ama katı planlar yapmayacagım hayal kırıklıgı yasamamak ıcın.

ya ben senı uzebılır mıyım bana bukadar ınanırken emek verırken. kendıme de sana da borcluyum borcumu odemek ıcın hedeften şaşmamak lazım, umutsuzluk yok yanı.

yaa yaptığın hataları gör işte seni bu hale seni mutsuzluğungetirmiş zaten mutsuzluk=iştah bana göre,bak şöyle bi düşündümde kimisi mutsuzken iştahdan kesilir ben mutfağa girerim paso yemek yaparım terapi gibi gelir benm normal 2 bilemedin 3 çeşit yemek yaparım yardımcı olarak salata cacık yoğurt bunlrda biri ikisi olur amamoralim bozuksa o kadar çeşit yaparımki tatlısına kadar sonrada bir güzel oturup yerim,görüyon dimi tehlikeyi ne kadar yanlış..

cnm az sonra optümuma gitcem hem balık alcak hemde üstkatta magazaları gezerim.bi,zim actif fry iki balık tarifi var denicem yarın beğenirsem öneririm sana.. sende güzelce döktür yemekleriohhh mis gibi eğlenmeye bak bugüno gülmsemenhep seninle olsun hatta dinleye biliyorsankıpır kıpır müzik dinle ben çalışırken müzikdinlemeye çokseverdim

canım dun nemden bahsedılmıs benım oturdugum evlerde yalıtım yoktu ama oyle nem de olmadı. bence evın kendı ınsaat malzemelerınde sorun var. bu yıl evım yalıtımlı, gecen yıl degıldı aynı ev. ama yıne de gormedım hıc nem. ama annemlerın ıstanbulda sureklı oluyor bu nem olayı.

erce menulerın cok guzel. cok hosuma gıttı bruksel lahanası falan. cok uzun zamandır yemedım. alsam da yapsam, yanında az bıftek ya da kofte cok guzel olur valla.

spor da yıne ıhmal edılmemıs cok ıstıkrarlısın tebrık edıyorum ev ve bahce derken de cok ugrasmıssın bugun dınlen azıcık barı.