- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.581
Günaydın sıkma canını. Moralini yüksek tut çünkü moralsiz kalınca da insan şişiyor ister istemez. Benim ne zaman canım sıkkın üzgün olsam tartıda + çıkarım. Belki sende de öyle olmuştur.
kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydın
nasılsınız bakem
benım canım sıkkın azıcık ama bugun moralımı bozmayacagım dıye kendıme soz verdım.
105,00 cıktım tartıda. ya ıkı sımıt bır mantı hesabından kılo aldım, ya sporsuz kalmak kılo aldırdı ya da hem detokstan sonra 400-500 gr alınır hem vucudumda odem mı oldu ıkısı bırarada hıc bılmıyorum ama sallamıyorum bugun moralımı bozmayacagım kendımı de ekleyıp cızelgeyı guncelleyecegım tekrar.
bugünlük açılış benden günaydınn hepimize..
az önce tartıldım dünkü kilomla aynıyım ,dünkü tuzlu fıstığı yemeseydimdemek daha az çıkcaktım gidiyorum mısırı yağsız tuzsuzpatlatıyorum ama fıstığı olduğu gibi yiyorum hey ALLAHIM neysee moral bozmak yok canım sağ olsun...
canım yenı gordum yaaaaaaaa. cok gecmıs olsun nasılsınız sımdı.
doktora gıttın mı agrın sızın var mı tuh yaaaaaaa ne oldu bırden oyle
ne kadar doğru teşhiş harikasın irem gör pomo hanımdepresifliğin seni nasıl şişirmişGünaydın sıkma canını. Moralini yüksek tut çünkü moralsiz kalınca da insan şişiyor ister istemez. Benim ne zaman canım sıkkın üzgün olsam tartıda + çıkarım. Belki sende de öyle olmuştur.
günün ap aydın olsunngunaydın fıstık.
tuzlu fıstık anlamadım :))))))
ya duygu ben hıc yagsız tuzsuz patlatmaya calısıyorum yanıyor bu mısırlar. makınasını alayım dedım 100 tlye yakın valla. sen nasıl pısırıyorsun tencerede canım ?
ben de aksam kestane pısırdım hem ara ogun yaparım dedım hem dızı ızlerken esımle yerız dedım hem de zaten fırında yemek yapmıstım hazır ısı ıyıyken faydalanayayım dedım pek ekonomıgım :)))))
seni aşada gördüm hemen gittim oğlanın altını değiştirdim keyif kahvemi yaptım geldim bir daha bilg başında kalkmayım diye..
ohhhhhhhbe topiğe can geldi kasfet pomo gitti parlayan pomo geldi,unutma ölümden başka herşeye çare varr,sen zar zorda olsa kg verebiliyonya çok şükür önemli olan bu beklentini küçült bundan son 100 grbişle olsa vermeye bak ,sende bende bizim gibi sağlık sorunu olan herkez ideal kg bile gelse spor yapmamız şart,yoksa kg lırız başkasına göre yptığın şeyler kaçamakdan sayılmaz amasana bana direk + oluyor nyse geçmişe mazı diyip kasfet konuşmayı kapatıyorumm.hadi 2013 hepimiz 100 gr bile olsa vermeyi hedefleyelim
Yok gülüm durduk yerde düz zeminde yere kapaklandım. Hatta yer ıslak mıydı acaba dedim ama değilmiş. Yürümemde sorun yok ama bugün de biraz ağrı var. Merak etmeyesin yani, iyiyim, nazar değdi nazar:)
ya canım cok ınanırım ben nazara. benım mudurum cok fena bır adamdı, nazarı ıle dustum ben resmen duz yerde. ayak kırıldı, ıse basladım hastalıklarım basladı, cunku esım ve benım maasımın bırlesınce halıyle onun maasından yuksek olmasını bıle kaldıramıyormus falan. bır suru sey ıste adamın oyle bır gozu vardı kı bızı yedı bıtırdı, odalarımızı ayırdık falan o yokmus gıbı calısıyoruz ıkı yıldır. ve ınan esımle olan normal ılıskımıze bıle yansıdı bu rahatlık. ıkı yıldır cok daha ıyı anlasırız. ıyı anlasma demısken panık atak ıcın verdıgı hap esımde cok ıse yaradı cok pozıtıf cok sakın cok guleryuzlu bırı oldu ve bol bol kuran okuyor dua okuyor benı de yumusakca yonlendırıyor en ıyı rahatlatan sey bu dıyor. maasallah ıyıye gıdısat var uzn zamandır tartısmadık bıle.
ne kadar doğru teşhiş harikasın irem gör pomo hanımdepresifliğin seni nasıl şişirmiş
bu ARADA irem azönce menü yorumların için tşkederimm
günün ap aydın olsunn
kız bildiğin fıstıkdan yedim tuzlu olan oyüzündenvermem gereken kgveremedim onu yazdım
hayatım mısırın iyi olmalı bende geçen gün şokmarketten aldım dandik çıktı geçen kipada tuğba kuruyemişinkini aldım harika patlıyor yanşi çok kolay teflonu biraz kızdırıyorum atıyorummısırları devamlı sallıyorum önce kısıt sonraharlı ateşde patlıyorlarr
tamam kuşum. sen merak etme. kılo almak bıle canımı sıkmadı. hıc merak etme aynen 100 gr bıle kar sayacagım spor konusunda hastalıktan once de bıraz gevsedım hastalık da ek oldu spor konusunda kendımı kamcılamam lazım dun uzun uzun planlar yaptım dusundum paylasırım bırazdan toparlayınca canım. sen merak etme babamdan ıyı haberler aldım aksam moralım de yerıne geldı. bır dahılıye doktoruna gorunmus ıcı yumusak demıs agrı sızı olursa ve sertlesırse o sıslık ozaman muhakkak unıversıte hastanesıne gıt demıs. ayakkabı almıs kendıne, daha gıymeden caldırmıs cok uzulmus babam ısyerlerını falan kapattı annem calıstı ben calıstım o ıs bulamadı ardından dıger kardeslerım de para kazanmaya basladı az cok. ama o baya sıkıntı cektı bu konuda. sımdı 2 yıldır calısıyor duramadı cocuklarım bıle calısırken ben duramam dedı ayakkabı pahalıydı dıye cok uzulmus sen nıye dert etmıssın dedım sen hasta olma 2008dekı gıbı ben baska bırsey ıstemem dedım sen flo ya gıt ben burdan kart numarası verecegım ıstedıgını al dedım yok kızım var paramız alırım, ona uzulmedım para bosuna gıttı dıyor ayyyyy cok uzuldum amannnn saglık olsun gerısı bos yaaaaaa...... takmayacagım duygucugum yıne o guclu sorumluluklar altında ezılmeyen 100 kılo olsa da kendını seven begenen pomo olacagım.
Pomocum, sen önceden adımsayar da takardın, epeydir takmıyorsun sanırım. Ben sunumum olmadığında ve kıyafetim uygun olduğunda mutlaka takıyorum, bizim gibi çalışanlar ve masa başı çalışanlar için çok iyi bir şey. Yani arada bakıp, ne kadar az hareket etmişim deyip, harekete teşvik ediyor. Sen de tak bence, gün içinde de yazardın şu kadar adım oldu, şu kadar kalori gitti diye.
beni de yazın listeye kızlar....bende bu hafta yapacaktım... haftasonu olmaz haftaiçi olsun benim de..tultan ben baya toparlandım. ben detoks dusunuyorum carsamba ve persembe. şu aldıgım 2 kıloyu vereyım dıyorum eger ıstersen bu hafta yapabılırız
Ben de inanırım nazara, bazı insanlar daha çabuk nazar alır, ben de öyleyim. Eşinin düzeliyor olmasına çok sevindim canım, huzurlu bir ev ortamı herşeyden önemli, hep böyle gitsin inşallah.
tekrardan geçmiş olsun kız çocukları için baba bi başkadır zaten...bana ayakkabı jektin için seni tebrik ediyorum düşünceli evlatt
100 kg sende müsafir cnmm sen müsafiri kavolamaya çalış sadece ben inanıyorum sen 99 rakabı en kısasürede görcen amaacele etmicez okiş seni böyle azimli görmek içimi rahatlattı teşekkür ederim.
beni de yazın listeye kızlar....bende bu hafta yapacaktım... haftasonu olmaz haftaiçi olsun benim de..
günaydınnnnn herkese...
evet hakıkaten depresyonda sısmısım sonra dusundum mesela zaten benı bu kılolara bu hastalıklara ıten sey, depresyon degıl mıydı ? 85 kıloydum ama cok sıkıydım 75 gıbı dururdum gevsedıkce gevsedı vucudum hepsının sebebı mutsuzluk depresyon. ama dun de spor yaptım bu sabah da. dun yarım saat bısıklete bındım, sabah da ender saracın hareketlerını yaptım yarım saat.
hımmmm fıstık, fıstık yemıs :))))))
hımmmmm ben de deneyım canım, belkı olur bugun mısafır olacak buyuk ıhtımal. cayın yanına yaparım. esımı sosyallestırmek ıcın, buraya tayın olan arkadasını yemege cagıracagım yıne. balık alır esım, ızgarada yaptırır bugun ıse gelmeyecek dıslerının son asamasını yaptırıyor. corba, salata, kozlenmıs bıber-patlıcan salatası, balık olacak menum.
Yalıtım yoksa o yüzden olabilir. Bir de son katlarda daha çok olur, sizin son kat mı? Bizim şimdiki evimizde olmuyor ama eski evde oluyordu, çok çekmiştim ben de, sık sık havalandırmak gerekiyor. Dış duvarların önünü boş bırak, yoksa daha kötü olabiliyor. Allah kolaylık versin, çok can sıkıcı bir durum.
akşam yemeğimide yedim günümü yazayım
sabah
bir buçuk yumurtalı soğanlı omlet
2 dilim ekmek
minik parça keçipeyniri 3 zeytin
tahin pekmez
4 fincan şekersiz çay
ara neskafe şekersiz
öğle
bir ufak haşlanmış patates
ufak tabak marul salatası
ara
neskafe şekersiz
akşam
5 kaşık brüksel lahanası
bir su bardağı çok az yağlı salçalı makarna
2 minik acı turşu
2 kaşık yoğurt
yarım kase ayva hoşafı
şu an yine kahve içiyorum gecede çay içerim
2 litreden fazla su içtim
lesli 3 mil yaptım gece bi kere daha yaparım
evi temizledim bahçeyi toparladım yaprakları temizledim falan bayağı yoruldum arabayı yıkadım bugünkü hareketim bayağı güzel geçt
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?