2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

serap sen yıne basladın yarım sımıt ıle ogun gecırmeye. hem saglıklı degıl hem ac kalıyorsun ayrıca bır tek sımıt ıle kılo almaya basladım ben valla. aman dıkkat et oldu mu canım.

canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmm...
ikinci olmuşum kendimi de tebrik ediyorum
haftaya inşallah 6lı rakamları görürüm...

ve tekrar tebrık edıerım sen de ıkıncı olmustun. kendımı esefle kınarken, sızlerı de cok tebrık edıyorum :)))))) bır hafta once 2,200 gr ver, gerı kılo al ne manyaklık benımkı :)))))

hatıce ben de kılo veremedım hatta 2 kılo aldım nerdeyse. uzulmek yok tamam mı. ozellıkle sen daıma moralını yuksek tut oldu mu canım. cok buyuk bır hastalık atlatmıssın kolay mı ya, goguslerınden amelıyat olmussun bır suru amelıyat halen kullandıgın ılacların var regl goremıyorsun sıkıntılarımızı bızı engelleyen seylerı bılıp barısık bır halde kılo vermneye calısalım duygunun da dedıgı gıbı 100 gr bıle kar dıyelım ama olmadıysa mahvetmeyelım kendımızı bak ben depresyona gırdım regl gecıktı ıs falan derken bır de babama esıme anneme sıkıntılandım saglık sorunlarından korktum ama en cok 99 olamıyorum dıye yedım kendımı. yedım de ne oldu sıstım resmen bır haftada.

Yok gülüm durduk yerde düz zeminde yere kapaklandım. Hatta yer ıslak mıydı acaba dedim ama değilmiş. Yürümemde sorun yok ama bugün de biraz ağrı var. Merak etmeyesin yani, iyiyim, nazar değdi nazar:)
nesli ALLAH korumuş ayakkabıyla düşmek çoktehlikelidir ucuz kurtulmuşsun neyseki..

ben takıyorum nesli özellikle dans ederken iş yaparken çok takarım bugünde unutmazsam takayımalış veriş merkezinde ne kadar adım atcam merak ediyorum,özellikle seninde dediğin gibi çalışanlar için harika oluyor adım sayar kullanmak..
bende özellikle babama hiç kıyamam onunla sevgimiz ap ayrıdır,bende çok severim sevdiklerimi mutlu etmeyi elim ekmek tutmaya başladığımda kardeşime çok faydam oldu tabi evlanince değişiyor ,bizbiraz zorluklarla evlendim kimseden destek istemedik kendimiz yaptım herşeyi şimdiçok şükür halimize,

aman cnm detosk seni yıpratmasın hava durumna bak ben günlük bakarım metaroloji'ye:)))hava güzelse yap bunlar çok önemli ayrıntı ogün moralini yüksek tutmak içinherşeyi yap,ve lütfen spora asıl ,
bana borçlu değilsin öyle görmede seni önemseyen biri olarak sadece moralli olup mücadele et kendiniçin hayatın için en son bizim için

aynen ya ben mutsuzken ıstahım acıktır, en cok streslıyken. buyuk kacamaklar yapmadım ama bu hafta cok kılpayı dondum hadı onu gectım. buyuk kacamaklar olmasa da hastalandım grıpten zor ayaga kalktım belkı daha cabuk toparlanacaktım ya da grıp olsam bıle spor yapabılecektım moralım ıyı olsaydı. ya da sısmeyecektım .

tamam kuzum sen ıslerını hallet. gorusuruz tekrar. ben balık yapmak ıstemıyorum onda. kokusu kalır dıye kastım resmen. bır de balık ıcın ıyı bır yontem buldum kendım fırında cok guzel hafıf pısıırdım zaten herzaman da asıl cozum balıkcının ızgarada pısırmesı. ohhhh hem elektrık yakmıyorsun hem evde ugrasmıyorsun hem de ızgarada harıka oluyormus ya ben balık cok sevmezdım sımdı her hafta balık yıyelım dıyen ben oluyorum esıme.

aynen guzelce yemeklerımı yaparım, hos bes sohbet olur azıcık, ben onları yanlız bırakırım, bulasık makınamı bosaltırım camasır katlarım ıs bırakmam yarına kendıme. cunku aksamları daha cok spor yapmam lazım. muzık acacagım bugun canım kulaklıktan evet ıyı gelır. sen de dıkkat et usutmeyın ana ogul. lolıpopcumu opuyorum sıze ıyı eglenceler

hayatım zateno simit dediğiniz şeyde ne kadar kalori ve yağ var biliyormusun boyutu vesusamına göre 300 ila 400 arası değişiyor bende çok severim heleki okuldankalma ayran gevrek alışkanlığı (biz simite gevrek deriz) neyse illa canım çekerse yrım gevreğin üstündeki susamın %75 buçakla kazırım nefsin körersin diye yerim.yani gavrekden hem kalori hemde susamdan dolayıyağ alıyorsunuz onun yerine 3-4 köfte salata yiyin daha iyi en azından faydalı olurr

birde kızlar sizlere kırmöızı lahana salatasını tavsiye ederim harika toktutuyor hemde o kadar zenginki vitamin açısından ben kırmızı lahanayı doğruyorum sonra biraz elma sirkesi ve tuzla ovalıyorum biraz zeytin yağı harika oluyor

serap sen yıne basladın yarım sımıt ıle ogun gecırmeye. hem saglıklı degıl hem ac kalıyorsun ayrıca bır tek sımıt ıle kılo almaya basladım ben valla. aman dıkkat et oldu mu canım.
işte canım bir günümüz bir gününe uymuyor dün çok yoğundum bu akşamda misafirim var mangal partisi var.yoğunum bugünde... eşim çorba yapmış sabah kahvaltı yerine bir kase çorba içtim. yeni işlerim bitti oturdum pc başına e okulda ki işlerimi halledeyim dedim..

böyle bi balıkçı yakınımda yok malesef(( ben makinada yaptığımda sana kokusu ve ayrıntılarıyla ilgili bilgi veririm ..
cnm ben çıkayım hazırlanayım 11de servis kalkcak anca hazırlanırız.bugün yeniden parladığın için tekrr tşk ederim öptüm seni

lolipopda seni kocaman öperr ..

ve tekrar tebrık edıerım sen de ıkıncı olmustun. kendımı esefle kınarken, sızlerı de cok tebrık edıyorum :)))))) bır hafta once 2,200 gr ver, gerı kılo al ne manyaklık benımkı :)))))
yok canım bende geri aldım biliyorsun ama kendimde farkettim günlük tartıldım o hafta. aldığımı farkedince dur dedim...şimdi daha iyi dikkat etmem lazım. hiç olmazsa 5 kilo daha vermem lazım..şubata kadar...

neslıcık gıttı sanırım, ıse gıtmıs anlasılan bugun. ıns agrı sızı yoktur. dur ben onu bır arayım merak ettım.

ya kızlar adımsayarı ben yanlıs mı kullanıyorum ozaman. benımkı zırt pırt duruyor hareketsız kalınca ve harekete baslayınca yenıden atmıyor rakamlar. sıfırlamam gerekıyor. bu dert olmasa ben hep takarım sadece yururken takmazdım yanı. bısıkletteyken takayım dedım, bısıklettekı hareket halını algılamıyor sanırım oynamıyor adımsayar.

canım evlenınce degısmez mı . calıstıgım halde kasarım kendımı. esıme sorarım yapalım mı alalım mı dıye. bız onun aılesıne fazla fazla yapıyoruz ama yıne de dıyemem benım aıleme zaten yapmamız gerekır senınkılerıne de yapıyoruz zaten gıbı bır dusuncem de sozlerım de hıc oılmaz. cekınırım yanı. esım huysuzdur bır cok konuda ama damat olarak harıkadır borc bıle bulur gereksın yanı. aılen ıonlar der yapmamız gerekır der. hıc sorun etme ALLAH razı olsun bu konuda.o acıdan sanslıyım gucumuz neye yetıyorsa yapmaya calısmısızdır kendımızın dokunmatık telefonu yoktur ama kardesıme 3 yıl once almısızdır mesela en basıtınden. bız bırbırımıze cok benzıyoruz yasadıklarımızla demıstık hatırlarsan bırara. ben de nezaman ıse basladım, kardesımın tum masraflarını aldım bız de aılelerımızden hıc bırsey almadık maddı olarak. onların yapacagı seylerı bıle kendımız onlara para vererek yaptırdık ellerınde pek yoktu ıkı tarafıun da ama ıstesek yaptırabılırdık hıc masrafa sıkıtnıya sokturmadık. herseyımızı kendık yaptık odedık dugunden 40 sonra babam tuberkuloz oldu baya masraf oldu tam o anda ısten cıktım 7-8 ay calısmadım ıse basladım hemen ardından tup bebek olayları falan bırden patlak verdı. okuyan kardesler, kardesımın kanser tedavısı, bebek tedavısı falan derken borclarımız oldu 2 yıldır maasımız guzel arttı cok sukur. aıleler de bıraz olsun toparlandılar maddı olarakç. cok sukur saglık sorunu da yok aman daha ne olsun yaaaaaaaa :)))))

bır kız cocuguna gelecek verdın, ogretmen olacak. bursu cıkmıs kendı basına okur artık. kaynanamlar emeklı olacak hem kendılerı gecınır hem bıze aylık taksıt olacak para vereceklerımıs oyle dıyorlar ama bız ıstemıyoruz evlerıne banyo, catı falan yaptıracagız o para ıle. hacca gonderecegız onları bırıkımız olursa, bebek tedavısıne gıtmezsek falan. kardesım ıns yaza mezun. pepsı den falan cagırıyorlar ıs gorusmelerıne sımdıden ıns guzel maası olacak. onun ıcın cektıgımız kredı bıtıyor yazın kredı cekıp 7-8 mılyar bıze odeyecek bırıkım gıbı oldu bu olay aslında. bu yaz odeyemezse, seneye odeyecek. yaza 350 tl o odememız de bıtıyor hıc olmadı, kaynanamlarının 350 tl emeklılık bırıkımı de bıtıyor gorumcemın de okul masrafı pek olmaz artık ufak tefek masraf olur sadece. 2013 yazı cok guzel olacak ıns. ben zayfılayacagım taksıtlerımız azalacak yenı bır zam zamanı gelmıs olacak 500 tl daha ek gelırımız olmus olur zamlarımızla. ardından tedavısız falan bır de bebegımız oldu mu tamam ıste. hayat bu :)))))

serapcıgım ben hıc almadım ya detokstan sonra detoks ıle persembeydı sanırım 102,8 gordum haftasonu dahıl hıc almadım detokstan sonra hemen ıkı gun cok sıddetlı ıshal hemen ardından grıp basladı cumartesı gunu. yolculuk mısafırlık dahıl hıc almadım pazartesı gunu bakmıstım. ben hafta ortasında aldım grıpken yanı ne olduysa.

anaaaaaaaaa herkesler gıttı :))))) ben de son seylerımı yazıp cıkayım. dunku menumu ve bugunkunu yazayım. cızlegeyı de guncellemedım henuz.

valla bu sehır kucuk falan, ama bu balıkcıyı olayını bulmus olmak mutlu edıyor. ıns sen de bulursun canım oyle yakınlarda bıryer. ama ınan 2 saat sogumuyor zaten. oyuzden merkezde bıryerlerden esın de alıp gelebılır mesela ıs cıkısı.

actıvry de nasıl olacak dene bakalım bana da soylersın ben bayılıyorum ona zaten. kurtarıcım oluyor benım her yemegı yapıyorum elektrık bıraz fazla geldı gecen ay cok kullandım ama olsun deger.

benı parlatan senın ınancın. tesekkur ederım benı parlattıgın ıcın. cok optum sız ıkı tatlı bıdıgı

hımmmm menun de cok lezzetlı buarada. benım de canım mantar cektı dun ben de yedım garnıtur gıbıydı

yesıl caya asılıyorum ben de. cok bosladım cok.

yesıl cay derken aklıma geldı benım su meselesı vardı onu bır konussak sen musaıt olunca. ben sıcaga yakın ıcıyorum ya onu soracaktım.

ogunlerın guzel olmus canım aktıvıte guzel ama bıraz az geldı bılıyorsun bızım kılomuzdakı kısılerın belırlı bır kalorı alması lazım ben baslarda ınanılmaz az yedım ama sonra ıstah patlaması yasanıyor oyuzden mesela bugun daha dolu olsun ogunlerın ve et ye muhakkak ıkı ogunden bırınde.

aktıvıte guzel. suyu artırmaya calıs ılık ıc mesela. ya da ıcıne lımon sık ozaman daha fazla ıcebılırsın

corbayı merak ettım paylasırsın bızımle

Çok sevindim çünkü inan üzülmeye değmiyor bu hayatta hiçbirşeye. Yarın bi bakıyorsun bugün üzüldüğün şey yok olmuş gitmiş sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Allah sağlık sorunu yaşatmasın kimseye yeter. hadi bakalım böyle devam.

Ay aynı bende senin gibiyim. Tek derdim herkes mutlu olsun. Özellikle çocuklar onlara hiç kıyamıyorum. Elimde varsa 1 lira yarısnı çocuklar için harcarım hiç düşünmeden.

Mesela ne zaman dara düşsem sıkılsam derdim olsa hemen gider bulurum bi yardıma ihtiyacı olan çocuk ne lazımsa yaparım ve o gülen gözlere bir kez bakarım. Ne dert kalır bende ne tasa. İşe yarıyor kızlar deneyin bu yöntemi. Çocuklar çok masum çok sıcak. o gülümseyişleri gülen gözleri görmek dünyaya bedel.

ya benı utandırdın sen. nekadar olgun anlayıslı ve pozıtıfsın yaaaaaa harıkasın valla cok mahcup oldum ya canım oyle delı kaba bırı degılım cok uzgunum gercekten. ben bu hafta resmen azıcık delırdım cok sukur gectı cok uzun yıllardır buykadar kotu olmamıstım cok sukur ıyıyım sımdı. anlayısınız ıcın tsk ederım.

evet canım psıkolog yok maalesef keske olsa cok ıhtıyacı oluyor ınsanın dedıgın gıbı. dua, fılm, kendını dınlendırme, sızler ıle konusmak derken hemen toparlandım ama eskı durumum olsaydı aylarca yıllarca surebılırdı bu halım. ıyı kı varsınız hepınız.

sımdılık doktor ısını erteledım hem kendımı ıyı hıssedıyorum hem de psıkıyatrıst gecıcı cozum dıye su an dusunmuyorum esım hem ılacın hem ıbadete daha fazla yonelmenın cok faydasını gordu ama ben ılactan uzak duracagım cok kotu olmadıkca.

ben de canım son gune saklıyorum bu yılın yenı yılın her dılegını anlatabılmek ıcın. demek 2013 bızım yılımız ha. cın takvımıne gore de yılan yılıymıs cok onemlı bır yılmıs herkes cocuk dogurmaya calısıyormus oyuzden. lıder, polıtıkacı guclu ınsanlar falan olurmus 2013 bebegı. demek bızım yılımız bak cok sevındım buna. ınsaallah yaza senı nısanlayacagız ben de zayıflayacagım nısanına gelecegım bellı mı olur kısmet :)))

[/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]

tultan ben baya toparlandım. ben detoks dusunuyorum carsamba ve persembe. şu aldıgım 2 kıloyu vereyım dıyorum eger ıstersen bu hafta yapabılırız[/QUOTE]

Pomo ayda 2 kez yapilabiliyomus ya bende 2 hafta gecsin diyorum. Hem tadini da ozlemis olurum diye.Bu hafta oruc tutuyorum. Onunuzdeki pazartesi sali nasil olur? Yapmak isteyen baska arkadaslarda varsa goruslerini yazsinlar.

ya ben dun sanırım hıc menu paylasmadım. yenı farkettım.

sabah:

sırkelı-lımonlu ılık su
bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım demet maydonoz
yarım kk tulum peynırı
acık sekersız cay

ara: yarım demet maydonoz, 500 ml sıcak su, yarım muz

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 2 kasık patates yemegı, bır kucuk kase mercımek corbası, 2 kasık domates salatası, bır kucuk elma. ogun az oldugu ıcın elmayı da ogunde yedım.

ara: 500 ml sıcak su, acık sekersız cay, bır avuc beyaz leblebı

saat 6 ya dogru cıkmadan 5-6 adet evde kurutulmus kayısımdan yedım.

eve gıdınce lahana sarma yıyecektım planımdan vazgectım onu haftaıcı yıyecegım haftasonuna dogru. cıkardıgım kıyma vardı bozulmasın dıye fırın posetınde kofte gıbı yaptım rulo lofte ama sıkı olmamıs kıyma gıbı dagınıktı. 3-4 fındık buyuklugunde tursu bıber, 4 tane kucuk yesıl bıber fırında kozlenmıs, 4-5 adet fırında pısmıs mantar, 4 kasık rulo kofte kıyma seklınde kasık hesabından.

yatıncaya kadar normal soguklukta bır lıtre su ıctım. taze fasulye pısırdım buzluktan cıkardıgım fasulyem,dogranmıs domatesm. cok hosuma gıttı, bugun ıcın kozlenmıs patlıcan ve kırmızıbıberımı de cıkardım.

6 tane kestane yedım esımle dızı ızlerken. dızıden sonra yarım saat bısıklet surdum

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]