- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.601
bugün kü menümü de yazayım...
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
simitin yarısı
1 bardak çay
ara öğün:
1 meyve
öğle
kalan simitin yarısını yedim..
ara öğün:
200ml süt bir ısırımlık gofret
akşam:
6-7 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
ara öğün:
1 portakal yerim...
canım eline sağlık listeyi ayarlamışsın erkenden
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmm...
ikinci olmuşum kendimi de tebrik ediyorum
haftaya inşallah 6lı rakamları görürüm...
tamam canım bana uyar...serap ben yarın yapmayı dusunuyorum. ıkı gun yapacagım yıne.
Kİlo veren herkesi tebrik ediyorum tabi basta ecre arkadasimizi ben bu hafta gram oynatamadim tartida ama leslienin cdsini haxirlatiyorum hafta ici spora tam destek basliycam insallah o zaman daha guzel kilo veririm bol opuldunuz kizlar iyi aksamlar
nesli ALLAH korumuş ayakkabıyla düşmek çoktehlikelidir ucuz kurtulmuşsun neyseki..Yok gülüm durduk yerde düz zeminde yere kapaklandım. Hatta yer ıslak mıydı acaba dedim ama değilmiş. Yürümemde sorun yok ama bugün de biraz ağrı var. Merak etmeyesin yani, iyiyim, nazar değdi nazar:)
ben takıyorum nesli özellikle dans ederken iş yaparken çok takarım bugünde unutmazsam takayımalış veriş merkezinde ne kadar adım atcam merak ediyorum,özellikle seninde dediğin gibi çalışanlar için harika oluyor adım sayar kullanmak..Pomocum, sen önceden adımsayar da takardın, epeydir takmıyorsun sanırım. Ben sunumum olmadığında ve kıyafetim uygun olduğunda mutlaka takıyorum, bizim gibi çalışanlar ve masa başı çalışanlar için çok iyi bir şey. Yani arada bakıp, ne kadar az hareket etmişim deyip, harekete teşvik ediyor. Sen de tak bence, gün içinde de yazardın şu kadar adım oldu, şu kadar kalori gitti diye.
bende özellikle babama hiç kıyamam onunla sevgimiz ap ayrıdır,bende çok severim sevdiklerimi mutlu etmeyi elim ekmek tutmaya başladığımda kardeşime çok faydam oldu tabi evlanince değişiyor ,bizbiraz zorluklarla evlendim kimseden destek istemedik kendimiz yaptım herşeyi şimdiçok şükür halimize,sagol canım kıyamam baba. temız kalplıdır cok ıyı nıyetlıdır ne kardeslerınden ne tıcarı olarak yuzu gulmemıstır kıyamam oyuzden. ben cok severım duygu. elımde olsun herkese alayım, gorumcelerıme cocuklarına hıc bos gıtmem esımın annesıne babasına da alırım aynı sekılde, evde fazla ne erzak varsa gotururum falan. kardeslerıme hıc kıyamam, gecen gıttıgımde kardesıme ayakkabı, kıyafet falan aldım. aman benım elımde olsun da ben herkese yapaymım, hep derım bırıkmıs para yokmus ne yapalım herkesı mutlu edıyoruz cok sukur saglıkları da yerınde. bır gun bırıkır bırıkmese ne olur bız su ankı halımızden ne kotu maddı gunler yasamadık mı genclık yıllarımızda cocukluk yıllarımızda. bosver derım herseyım var cok sukur derım.
aynen canım, şu gelen yenı mısafır bu hafta atacagım spora hızlı basladım, detoks da yapacagım atarım haftaya dıye dusunuyorum. ocak ılk hafta gorurum bellı mı olur 99. artık hedef koymuyorum. yanı kafamda hedefler olacak ama katı planlar yapmayacagım hayal kırıklıgı yasamamak ıcın.
ya ben senı uzebılır mıyım bana bukadar ınanırken emek verırken. kendıme de sana da borcluyum borcumu odemek ıcın hedeften şaşmamak lazım, umutsuzluk yok yanı.
yaa yaptığın hataları gör işte seni bu hale seni mutsuzluğungetirmiş zaten mutsuzluk=iştah bana göre,bak şöyle bi düşündümde kimisi mutsuzken iştahdan kesilir ben mutfağa girerim paso yemek yaparım terapi gibi gelir benm normal 2 bilemedin 3 çeşit yemek yaparım yardımcı olarak salata cacık yoğurt bunlrda biri ikisi olur amamoralim bozuksa o kadar çeşit yaparımki tatlısına kadar sonrada bir güzel oturup yerim,görüyon dimi tehlikeyi ne kadar yanlış..
cnm az sonra optümuma gitcem hem balık alcak hemde üstkatta magazaları gezerim.bi,zim actif fry iki balık tarifi var denicem yarın beğenirsem öneririm sana.. sende güzelce döktür yemekleriohhh mis gibi eğlenmeye bak bugüno gülmsemenhep seninle olsun hatta dinleye biliyorsankıpır kıpır müzik dinle ben çalışırken müzikdinlemeye çokseverdim
hayatım zateno simit dediğiniz şeyde ne kadar kalori ve yağ var biliyormusun boyutu vesusamına göre 300 ila 400 arası değişiyor bende çok severim heleki okuldankalma ayran gevrek alışkanlığı (biz simite gevrek deriz) neyse illa canım çekerse yrım gevreğin üstündeki susamın %75 buçakla kazırım nefsin körersin diye yerim.yani gavrekden hem kalori hemde susamdan dolayıyağ alıyorsunuz onun yerine 3-4 köfte salata yiyin daha iyi en azından faydalı olurr[U .!.:[/U]pomogranate;27946479]serap sen yıne basladın yarım sımıt ıle ogun gecırmeye. hem saglıklı degıl hem ac kalıyorsun ayrıca bır tek sımıt ıle kılo almaya basladım ben valla. aman dıkkat et oldu mu canım.
işte canım bir günümüz bir gününe uymuyor dün çok yoğundum bu akşamda misafirim var mangal partisi var.yoğunum bugünde... eşim çorba yapmış sabah kahvaltı yerine bir kase çorba içtim. yeni işlerim bitti oturdum pc başına e okulda ki işlerimi halledeyim dedim..serap sen yıne basladın yarım sımıt ıle ogun gecırmeye. hem saglıklı degıl hem ac kalıyorsun ayrıca bır tek sımıt ıle kılo almaya basladım ben valla. aman dıkkat et oldu mu canım.
aynen ya ben mutsuzken ıstahım acıktır, en cok streslıyken. buyuk kacamaklar yapmadım ama bu hafta cok kılpayı dondum hadı onu gectım. buyuk kacamaklar olmasa da hastalandım grıpten zor ayaga kalktım belkı daha cabuk toparlanacaktım ya da grıp olsam bıle spor yapabılecektım moralım ıyı olsaydı. ya da sısmeyecektım .
tamam kuzum sen ıslerını hallet. gorusuruz tekrar. ben balık yapmak ıstemıyorum onda. kokusu kalır dıye kastım resmen. bır de balık ıcın ıyı bır yontem buldum kendım fırında cok guzel hafıf pısıırdım zaten herzaman da asıl cozum balıkcının ızgarada pısırmesı. ohhhh hem elektrık yakmıyorsun hem evde ugrasmıyorsun hem de ızgarada harıka oluyormus ya ben balık cok sevmezdım sımdı her hafta balık yıyelım dıyen ben oluyorum esıme.
aynen guzelce yemeklerımı yaparım, hos bes sohbet olur azıcık, ben onları yanlız bırakırım, bulasık makınamı bosaltırım camasır katlarım ıs bırakmam yarına kendıme. cunku aksamları daha cok spor yapmam lazım. muzık acacagım bugun canım kulaklıktan evet ıyı gelır. sen de dıkkat et usutmeyın ana ogul. lolıpopcumu opuyorum sıze ıyı eglenceler
yok canım bende geri aldım biliyorsun ama kendimde farkettim günlük tartıldım o hafta. aldığımı farkedince dur dedim...şimdi daha iyi dikkat etmem lazım. hiç olmazsa 5 kilo daha vermem lazım..şubata kadar...ve tekrar tebrık edıerım sen de ıkıncı olmustun. kendımı esefle kınarken, sızlerı de cok tebrık edıyorum :)))))) bır hafta once 2,200 gr ver, gerı kılo al ne manyaklık benımkı :)))))
nesli ALLAH korumuş ayakkabıyla düşmek çoktehlikelidir ucuz kurtulmuşsun neyseki..
ben takıyorum nesli özellikle dans ederken iş yaparken çok takarım bugünde unutmazsam takayımalış veriş merkezinde ne kadar adım atcam merak ediyorum,özellikle seninde dediğin gibi çalışanlar için harika oluyor adım sayar kullanmak..
bende özellikle babama hiç kıyamam onunla sevgimiz ap ayrıdır,bende çok severim sevdiklerimi mutlu etmeyi elim ekmek tutmaya başladığımda kardeşime çok faydam oldu tabi evlanince değişiyor ,bizbiraz zorluklarla evlendim kimseden destek istemedik kendimiz yaptım herşeyi şimdiçok şükür halimize,
aman cnm detosk seni yıpratmasın hava durumna bak ben günlük bakarım metaroloji'ye:)))hava güzelse yap bunlar çok önemli ayrıntı ogün moralini yüksek tutmak içinherşeyi yap,ve lütfen spora asıl ,
bana borçlu değilsin öyle görmede seni önemseyen biri olarak sadece moralli olup mücadele et kendiniçin hayatın için en son bizim için
yok canım bende geri aldım biliyorsun ama kendimde farkettim günlük tartıldım o hafta. aldığımı farkedince dur dedim...şimdi daha iyi dikkat etmem lazım. hiç olmazsa 5 kilo daha vermem lazım..şubata kadar...
böyle bi balıkçı yakınımda yok malesef(( ben makinada yaptığımda sana kokusu ve ayrıntılarıyla ilgili bilgi veririm ..
cnm ben çıkayım hazırlanayım 11de servis kalkcak anca hazırlanırız.bugün yeniden parladığın için tekrr tşk ederim öptüm seni
lolipopda seni kocaman öperr ..
günümü toparlaya bilirim;
açkarnına ballı elma sirkeli suyum
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeğine light peynir maydanoz yarım yeşil biberli tost
ara:şekersiz az süt ile kahve
öğlen: actif fry 1 tane tavuk pirzola derisini yemedim1 bardak ayran 1 dilim çavdar
ara: yeşilçay,1 taneform bisküvi
akşam: körili bol kekik,sarımsaklı biberli mantar sote hafif aldente kıvamda,kırmızı lahana salatası,2minikdilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran
menüm böyle bundansonra
biraz fıstık yerim
rezenemi içerim
1 kahve içerim
elma sirkeli karışımımdan içerim
aktivite:
temizlik
pilates yaptımm
iyi geceler kızlar bugün rutin günlerdendi. Ev temizlik çoluk çocuk derken akşam oldu..
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı: 1 bardak su 2 dilim çavdar ekmeği yarım kk peynir domates 2 dilim sucuk roka şekersiz çay
öğle: 1 kase süt ve nesfit
arda 1 küçük bitter çikolata yedim
akşam: 6 kaşık pırasa yemeği 1 kase yoğurt roka 1 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina
leslie 3 mil yaptım 6 bardak su (suyu 2 gündür fazla içemiyorum boğazım ağrıyo öksürüyorum.)
Yarın bir arkadaşımdan toksin attıran çorba tarifi alıp paylaşıcam sizinle günlük diyetin yanın da içilebiliyomuş.
Bugünlük bu kadar yarın görüşürüz..
gunaydın ırem.
haklısın. grıptım cok fena. dınlenemeden sureklı yogun calıstım ardından bır depresyon halı gelmıstı bılmıyorum kı kacamak da yapmadım barız bukadar arttırmasına sebep olacak.
aman neyse ne. takılmıyorum aksam sporumu yaptım sabah sporumu yaptım yesıllıklerımı yıkadım aksama mısafır cagıracagım pozıtıf devam edecegım yanı gunume.
ne kadar doğru teşhiş harikasın irem gör pomo hanımdepresifliğin seni nasıl şişirmiş
bu ARADA irem azönce menü yorumların için tşkederimm
günün ap aydın olsunn
kız bildiğin fıstıkdan yedim tuzlu olan oyüzündenvermem gereken kgveremedim onu yazdım
hayatım mısırın iyi olmalı bende geçen gün şokmarketten aldım dandik çıktı geçen kipada tuğba kuruyemişinkini aldım harika patlıyor yanşi çok kolay teflonu biraz kızdırıyorum atıyorummısırları devamlı sallıyorum önce kısıt sonraharlı ateşde patlıyorlarr
sagol canım kıyamam baba. temız kalplıdır cok ıyı nıyetlıdır ne kardeslerınden ne tıcarı olarak yuzu gulmemıstır kıyamam oyuzden. ben cok severım duygu. elımde olsun herkese alayım, gorumcelerıme cocuklarına hıc bos gıtmem esımın annesıne babasına da alırım aynı sekılde, evde fazla ne erzak varsa gotururum falan. kardeslerıme hıc kıyamam, gecen gıttıgımde kardesıme ayakkabı, kıyafet falan aldım. aman benım elımde olsun da ben herkese yapaymım, hep derım bırıkmıs para yokmus ne yapalım herkesı mutlu edıyoruz cok sukur saglıkları da yerınde. bır gun bırıkır bırıkmese ne olur bız su ankı halımızden ne kotu maddı gunler yasamadık mı genclık yıllarımızda cocukluk yıllarımızda. bosver derım herseyım var cok sukur derım.
aynen canım, şu gelen yenı mısafır bu hafta atacagım spora hızlı basladım, detoks da yapacagım atarım haftaya dıye dusunuyorum. ocak ılk hafta gorurum bellı mı olur 99. artık hedef koymuyorum. yanı kafamda hedefler olacak ama katı planlar yapmayacagım hayal kırıklıgı yasamamak ıcın.
ya ben senı uzebılır mıyım bana bukadar ınanırken emek verırken. kendıme de sana da borcluyum borcumu odemek ıcın hedeften şaşmamak lazım, umutsuzluk yok yanı.
evet yaa okul bitse de kurtulsam artıkk.. her gün krize giriyorum sonra çıkıyorum kendi kendime. resmen gün sayıyorum. tam 6 ayım var diplomayı almama Allah nasip ederse..
ben alınmam sana canım merak etme. o gün yazdıklarını görünce direk fark ettim zaten morali bozuk die altlarda da açıklamanı gördüm sonra. yoksa sen evde kardeşimle yedigim şeylere bişey demezsnhiç de onu kafana takma yani
devlet hastanesinde de psikolog yok mu yaa :44: yada özel muayenehane falan. küçük şehir de olsa mutlaka vardır die düşünüyordum. eğer kendini iyi hissedeceksen psikatriste git canım, o yönlendirir belki, mutlaka vardır çünkü. yada söylersin ben ilaç kullanmak istemiyorum ödem yapıyor die, bazı antidepresanlar varmış etkilemeyen kilo durumunu onlardan verir. benm kullandıgım ilacı mesela ben doktora sormuştum kilo yapar mı die, bana o seni rahatlatacak bir ilaç rahatladım die yemek yersen kilo yapar, ama ilacın senin kilon üzerinde bi etkisi olmaz demişti. sende konuşabilirsin doktorunla.
zaten ben herkesin psikolog yada psikiyatr a gitmesi gerektigini düşünüyorum. nasıl ki dişlerimiz ağrımasa bile 6 ayda bir kontrole gidiyoruz bu da ruhumuzun sağlığı için bi kontrol sonuçta. umarım en yakın zamanda sen de gidip rahatlarsın cnaım
ayrıca tüm geçmişi okudum, neslicim ve duygucum yeni yıl dilekleriniz için çok çok teşekkürler ama daha 1 hafta var, ben güzel dilekleri son güne saklıyorum. o gün inanılmaz bir yeni yıl ruhunda oluyorum çünkü
kilo veren herkesi de tebrik ediyorum. ki neslinin zaten ben yağ olarak o kiloyu aldıgını düşünmüyorum. bikaç güne o sorun hallolur. pomo da yarın artı çıksa bile eminim ki o da yağ olarak almamıştır ve o da halledecektir
önümüzde zamanımız var yavaş yavaş halledecegiz bu kiloları ben eminim kızlar, yeni yıl güzlelikler getirecek bize
ayrıca pomo cugummm.. 2013 yılı ikizler burcu için çok çok şanslı geçecekmiş. özelikle hazirana kadar olan dilimde isteklerimize ulaşmak için fırsatlar çıkacakmış önümüze. ben bunu okul için mezuniyet için yordum kendi adıma ve umutlandım, sen de kilo verme sürecin için yorumlayıp umutlanabilirsin
neyse kızlarrr, akşam ara ara bakarım yine, malum çalışmalı çok çalışmalıyımmmama şimdi akşam yemegi vaktim geldii
herkese iyi akşamlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?