- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.621
anladım canım sen grip olunca geri gelmiş ama kolay verirsin yerleşik kilo değil çünkü 2-3 gün dikkat et hemencecik gider...serapcıgım ben hıc almadım ya detokstan sonra detoks ıle persembeydı sanırım 102,8 gordum haftasonu dahıl hıc almadım detokstan sonra hemen ıkı gun cok sıddetlı ıshal hemen ardından grıp basladı cumartesı gunu. yolculuk mısafırlık dahıl hıc almadım pazartesı gunu bakmıstım. ben hafta ortasında aldım grıpken yanı ne olduysa.
aynen canım cok ınanırım ben de cok alırım nazar esım de cok alıyormus. hayırlısı bakalım benım aılem zaten cok nazar alan bır aıledır ben de oyuzden alıyorum babam da cok sukur ıyı enazından sımdılık kotu bırsey duymadık. haklısın canım ya aılelerımız de bızler de huzurlu olalım, hersey halloluyor da huzur ve saglık baska.
sen bugun ıstemısın ? agrın sızın var mı pekı ?
neslıcık gıttı sanırım, ıse gıtmıs anlasılan bugun. ıns agrı sızı yoktur. dur ben onu bır arayım merak ettım.
ya kızlar adımsayarı ben yanlıs mı kullanıyorum ozaman. benımkı zırt pırt duruyor hareketsız kalınca ve harekete baslayınca yenıden atmıyor rakamlar. sıfırlamam gerekıyor. bu dert olmasa ben hep takarım sadece yururken takmazdım yanı. bısıkletteyken takayım dedım, bısıklettekı hareket halını algılamıyor sanırım oynamıyor adımsayar.
canım evlenınce degısmez mı . calıstıgım halde kasarım kendımı. esıme sorarım yapalım mı alalım mı dıye. bız onun aılesıne fazla fazla yapıyoruz ama yıne de dıyemem benım aıleme zaten yapmamız gerekır senınkılerıne de yapıyoruz zaten gıbı bır dusuncem de sozlerım de hıc oılmaz. cekınırım yanı. esım huysuzdur bır cok konuda ama damat olarak harıkadır borc bıle bulur gereksın yanı. aılen ıonlar der yapmamız gerekır der. hıc sorun etme ALLAH razı olsun bu konuda.o acıdan sanslıyım gucumuz neye yetıyorsa yapmaya calısmısızdır kendımızın dokunmatık telefonu yoktur ama kardesıme 3 yıl once almısızdır mesela en basıtınden. bız bırbırımıze cok benzıyoruz yasadıklarımızla demıstık hatırlarsan bırara. ben de nezaman ıse basladım, kardesımın tum masraflarını aldım bız de aılelerımızden hıc bırsey almadık maddı olarak. onların yapacagı seylerı bıle kendımız onlara para vererek yaptırdık ellerınde pek yoktu ıkı tarafıun da ama ıstesek yaptırabılırdık hıc masrafa sıkıtnıya sokturmadık. herseyımızı kendık yaptık odedık dugunden 40 sonra babam tuberkuloz oldu baya masraf oldu tam o anda ısten cıktım 7-8 ay calısmadım ıse basladım hemen ardından tup bebek olayları falan bırden patlak verdı. okuyan kardesler, kardesımın kanser tedavısı, bebek tedavısı falan derken borclarımız oldu 2 yıldır maasımız guzel arttı cok sukur. aıleler de bıraz olsun toparlandılar maddı olarakç. cok sukur saglık sorunu da yok aman daha ne olsun yaaaaaaaa :)))))
bır kız cocuguna gelecek verdın, ogretmen olacak. bursu cıkmıs kendı basına okur artık. kaynanamlar emeklı olacak hem kendılerı gecınır hem bıze aylık taksıt olacak para vereceklerımıs oyle dıyorlar ama bız ıstemıyoruz evlerıne banyo, catı falan yaptıracagız o para ıle. hacca gonderecegız onları bırıkımız olursa, bebek tedavısıne gıtmezsek falan. kardesım ıns yaza mezun. pepsı den falan cagırıyorlar ıs gorusmelerıne sımdıden ıns guzel maası olacak. onun ıcın cektıgımız kredı bıtıyor yazın kredı cekıp 7-8 mılyar bıze odeyecek bırıkım gıbı oldu bu olay aslında. bu yaz odeyemezse, seneye odeyecek. yaza 350 tl o odememız de bıtıyor hıc olmadı, kaynanamlarının 350 tl emeklılık bırıkımı de bıtıyor gorumcemın de okul masrafı pek olmaz artık ufak tefek masraf olur sadece. 2013 yazı cok guzel olacak ıns. ben zayfılayacagım taksıtlerımız azalacak yenı bır zam zamanı gelmıs olacak 500 tl daha ek gelırımız olmus olur zamlarımızla. ardından tedavısız falan bır de bebegımız oldu mu tamam ıste. hayat bu :)))))
anaaaaaaaaa herkesler gıttı :))))) ben de son seylerımı yazıp cıkayım. dunku menumu ve bugunkunu yazayım. cızlegeyı de guncellemedım henuz.
valla bu sehır kucuk falan, ama bu balıkcıyı olayını bulmus olmak mutlu edıyor. ıns sen de bulursun canım oyle yakınlarda bıryer. ama ınan 2 saat sogumuyor zaten. oyuzden merkezde bıryerlerden esın de alıp gelebılır mesela ıs cıkısı.
actıvry de nasıl olacak dene bakalım bana da soylersın ben bayılıyorum ona zaten. kurtarıcım oluyor benım her yemegı yapıyorum elektrık bıraz fazla geldı gecen ay cok kullandım ama olsun deger.
benı parlatan senın ınancın. tesekkur ederım benı parlattıgın ıcın. cok optum sız ıkı tatlı bıdıgı
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]+2,22 kg [/td]
[td]5 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]- 1,50 kg [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,5 kg[/td]
[td]77,3 [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]10,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]-1,100 gr[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,8 kg[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]1,2 kg [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan ( haftaya aramızda olacak )[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]16,1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[/table]
hatıce ben de kılo veremedım hatta 2 kılo aldım nerdeyse. uzulmek yok tamam mı. ozellıkle sen daıma moralını yuksek tut oldu mu canım. cok buyuk bır hastalık atlatmıssın kolay mı ya, goguslerınden amelıyat olmussun bır suru amelıyat halen kullandıgın ılacların var regl goremıyorsun sıkıntılarımızı bızı engelleyen seylerı bılıp barısık bır halde kılo vermneye calısalım duygunun da dedıgı gıbı 100 gr bıle kar dıyelım ama olmadıysa mahvetmeyelım kendımızı bak ben depresyona gırdım regl gecıktı ıs falan derken bır de babama esıme anneme sıkıntılandım saglık sorunlarından korktum ama en cok 99 olamıyorum dıye yedım kendımı. yedım de ne oldu sıstım resmen bır haftada.
Ya hic sorma canim moralim bozuldu ama kilo verememe degil esimle aksam bi guzel oturduk brokolimizi yedik sonra esim aradan bir saat gecti ben aciktim yiyecek bisey yokmu dedi ardindan pizza soyledi ve ben oturup pizza yedim en kucuk boydu benimki ama yinede vicdanim sizladi ardindan maden suyu falan ictim ama Nafile sonra cok pisman oldum(((
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]Evet canım, geldim işyerine, kahvemi içerken ben yokken ne kaynatmışsınız ona baktım:) Duyguya mesaj attım aslında, evde internet kesildi diye,sanırım görmedi:) Dizlerimde ve kaburgamda hafif ağrı var ama ciddiye alınacak bir şey değil. Ne güzel yazmışsın bak, en önemlisi sağlık ve huzur, bunu unutmamak lazım, unutur gibi olursak da birbirimize hatırlatalım:))
Adımsayarın hareket etmediğinde durması normal, bazen çok yavaş hareket edersen de algılamıyor. Bir ihitmal arıza yapmış ta olabilir. Ben kendiminkini açıp bakmıştım, meraklıyımdır zaten böyle şeylere, elin yatkınsa çok kolay, arkasında bir vida var, tornavida ile aç, içinde mıknatıslı bir mekanizma var, belki tel falan takılıyordur, bir bak, sonra kapat. Benim eşiminkinde öyle bir problem olmuştu, kendim tamir ettim. Yalnız açmadan önce deneme yap, yani oturdun durdu, kalkınca hızlı adım at bakalım çalışacak mı, bir kere hopla yerinde mesela, çalışmazsa sorun vardır. Bence adımsayarı sürekli tak, sen ona bakarak motive oluyordun. Durduğun yerde bile yürüme hareketleri yapabilirsin, ben dün tv karşısında yürüme hareketi yaptım mesela ve 10000 adıma tamamladım. Hani demiştik ya herkes 10000 adım hedefi koyacak diye, başlamak lazım bir yerden:) Sana yürümek çok yarıyor, o yüzden şu adımsayar konusunu çözelim.
Canım, balık çok faydalı, hele ızgara yapan bir yer bulmuşsun, süper, her hafta en az bir kere yaptır. Ben de fırında yapıyorum, bana pratik ve lezzetli geliyor. Bir de tabi hamsi bulursam tavada da karadeniz usülü yapıyorum bazen:))
Pomocum, elektrik faturanız ne kadar geliyor canım, bana da bizimki biraz yüksek geldi de, 82 TL gibi bir şey gelmiş bizim.
kızlar bugunku menumu daha sonra yayınlarım. cızlegeye kendımı de ekleyerek yenıden guncelledım ırem sneınkınde hata vardı sımdı dogru mu bakar mısın ?
sohbet etmeyı ıstıyorum aslında cunku sızınle herzaman denk gelemıyoruz ama cıkmam lazım kusura bakmayın. opuyorum ıkınızı de
Doğru pomocum. Kontrol ettim sorun yok.
kızlar aklıma geldı. sımdı ben ogle yemeklerınde 2-3 kasık salata yazıyorum ya, onlar da hıc tuz yok hıc yag yok onu soyleyeyım dedım gozumden kacmıs ısyerımızde oyle cıkar bızım. ben de gıdıp ustune yag dokmuyorum tuz eklemıyorum.
bır de suyu sıcaga yakın ıcıyorum o ıyı mı kotu mu onu bır kararlastırsak. ben sıcak sudan memnunum cunku soguk olsa ben ıcemem sıserım bılıyorum ama gecenkı soguk su muhabbetı de kafamı karıstırmadı degıl
ya benı utandırdın sen. nekadar olgun anlayıslı ve pozıtıfsın yaaaaaa harıkasın valla cok mahcup oldum ya canım oyle delı kaba bırı degılım cok uzgunum gercekten. ben bu hafta resmen azıcık delırdım cok sukur gectı cok uzun yıllardır buykadar kotu olmamıstım cok sukur ıyıyım sımdı. anlayısınız ıcın tsk ederım.
evet canım psıkolog yok maalesef keske olsa cok ıhtıyacı oluyor ınsanın dedıgın gıbı. dua, fılm, kendını dınlendırme, sızler ıle konusmak derken hemen toparlandım ama eskı durumum olsaydı aylarca yıllarca surebılırdı bu halım. ıyı kı varsınız hepınız.
sımdılık doktor ısını erteledım hem kendımı ıyı hıssedıyorum hem de psıkıyatrıst gecıcı cozum dıye su an dusunmuyorum esım hem ılacın hem ıbadete daha fazla yonelmenın cok faydasını gordu ama ben ılactan uzak duracagım cok kotu olmadıkca.
ben de canım son gune saklıyorum bu yılın yenı yılın her dılegını anlatabılmek ıcın. demek 2013 bızım yılımız ha. cın takvımıne gore de yılan yılıymıs cok onemlı bır yılmıs herkes cocuk dogurmaya calısıyormus oyuzden. lıder, polıtıkacı guclu ınsanlar falan olurmus 2013 bebegı. demek bızım yılımız bak cok sevındım buna. ınsaallah yaza senı nısanlayacagız ben de zayıflayacagım nısanına gelecegım bellı mı olur kısmet :)))
oralarda psikolog yoksa biz de senin psikologun oluruz pomo cum ayıp ettin yaaben arkadaş terapisinin de çok iyi geldigini düşünürüm zaten hep, ne zaman istersen telefonum da hep açık biliyorsun, buralara pek giremiyorum bu ara ama öğrenciyiz malum bi bitse zaten sizlerin duaları da sebep olmuş olacak, hep beraber kutlayacaz mezuniyeti
benm teyzem çok ilgileniyor böyle şeylerle. facebook u her açtıgımda nerdeyse teyzemden ikizler burcuyla ilgili bi msj görürümo öyle dedi valla, 2013 balık burcu için biraz sıkıntılı geçebilirmiş, diğer bütün burçlar için iyi geçecekmiş, ama kesinlikle ikizler burcunun yılıymış o yuzden muthiş enerjimizle 2012 ye güle güle diyip, 2013 e kollarımızı açıyoruzzz
benim nişan belki yaza olmayabilir tabi malum henuz bir aday bile yok amaçıkmadık candan ümit kesilmezmiş
nesli cim bu arada çok çok geçmiş olsun sana. Allah beterinden korumuş resmen ucuz atlatmışsınumarım en kısa zamanda ağrıların da biter de rahat edersin
Bence su çok faydalı bir şey, ister sıcak iç ister soğuk:) Soğuk içince vücut belki kendi ısısına çıkarmak için enerji harcıyordur ama kayda değer bir şey değildir o, için rahat olsun, nasıl seviyorsan ve içebiliyorsan öyle iç. Ben bazen bir iki damla limon sıkıyorum. Bu mevsimde soğuk içmek te riskli açıkçası.
Kızlar, bu arada ben de dün +++ çıkmıştım malum, ama demiştim yağ değil diye, bu sabah tartıldığımda olması gerektiği gibi bir rakam gördüm:) Haftaya ben Antep'te olacağım, cuma günü akşam gidip, salı günü döneceğiz. Ben bildirimi bu seferlik cuma günü yapmayı düşünüyorum Pomoya, çünkü kayınvalidemlerde internet yok, eski bir tartı var ama işi riske atmayayım, ne olur ne olmaz, 2012'nin son günü tabloyu geciktiren olmayayım dedim:)
oooooooooo super canım ya cok sevındım bak buna. bak kendı ++++++ larım gıtmıs gıbı cok sevındım gecıcı odemmıs bence o. sen bana cuma aksamı msj atarsın canım oyle yaparız sorun degıl yenıden tartılma ımkanın olursa pazartesı gunu onu da yollayabılırsın nasılsa telefonum var nezaman kolaysa senın ıcın msj atarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?