2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bugunku menumu daha sonra yayınlarım. cızlegeye kendımı de ekleyerek yenıden guncelledım ırem sneınkınde hata vardı sımdı dogru mu bakar mısın ?

sohbet etmeyı ıstıyorum aslında cunku sızınle herzaman denk gelemıyoruz ama cıkmam lazım kusura bakmayın. opuyorum ıkınızı de

anladım canım sen grip olunca geri gelmiş ama kolay verirsin yerleşik kilo değil çünkü 2-3 gün dikkat et hemencecik gider...

Evet canım, geldim işyerine, kahvemi içerken ben yokken ne kaynatmışsınız ona baktım:) Duyguya mesaj attım aslında, evde internet kesildi diye,sanırım görmedi:) Dizlerimde ve kaburgamda hafif ağrı var ama ciddiye alınacak bir şey değil. Ne güzel yazmışsın bak, en önemlisi sağlık ve huzur, bunu unutmamak lazım, unutur gibi olursak da birbirimize hatırlatalım:))

Adımsayarın hareket etmediğinde durması normal, bazen çok yavaş hareket edersen de algılamıyor. Bir ihitmal arıza yapmış ta olabilir. Ben kendiminkini açıp bakmıştım, meraklıyımdır zaten böyle şeylere, elin yatkınsa çok kolay, arkasında bir vida var, tornavida ile aç, içinde mıknatıslı bir mekanizma var, belki tel falan takılıyordur, bir bak, sonra kapat. Benim eşiminkinde öyle bir problem olmuştu, kendim tamir ettim. Yalnız açmadan önce deneme yap, yani oturdun durdu, kalkınca hızlı adım at bakalım çalışacak mı, bir kere hopla yerinde mesela, çalışmazsa sorun vardır. Bence adımsayarı sürekli tak, sen ona bakarak motive oluyordun. Durduğun yerde bile yürüme hareketleri yapabilirsin, ben dün tv karşısında yürüme hareketi yaptım mesela ve 10000 adıma tamamladım. Hani demiştik ya herkes 10000 adım hedefi koyacak diye, başlamak lazım bir yerden:) Sana yürümek çok yarıyor, o yüzden şu adımsayar konusunu çözelim.

Canım, balık çok faydalı, hele ızgara yapan bir yer bulmuşsun, süper, her hafta en az bir kere yaptır. Ben de fırında yapıyorum, bana pratik ve lezzetli geliyor. Bir de tabi hamsi bulursam tavada da karadeniz usülü yapıyorum bazen:))
Pomocum, elektrik faturanız ne kadar geliyor canım, bana da bizimki biraz yüksek geldi de, 82 TL gibi bir şey gelmiş bizim.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Canım, sonunculuğu benden almışsın:)) Haftaya ikimizde --- olacağız, gör bak. Bu kadar sürede yağ alınmaz zaten, sen de bu hafta devam et hem spora hem düzenli beslenmeye, haftaya gidecek bu kilolar bence. Detoks yapacaksan da aman dikkat et, bak bana da yaramadı, sen de sonrasında hasta oldun, ne bileyim, yapmasan diyeceğim ama motivasyonunu kırmak istemiyorum, en azından dikkat et kendine olur mu? Bu arada tabloya Tultan'ın adını yazarak çok nazik bir jest yapmışsın, çok beğendim, arkadaşımızı da motive edici bir şey olmuş İşte bizim hassas düşünceli, azimli, etrafındakilere enerji veren pomomuz

Ya hic sorma canim moralim bozuldu ama kilo verememe degil esimle aksam bi guzel oturduk brokolimizi yedik sonra esim aradan bir saat gecti ben aciktim yiyecek bisey yokmu dedi ardindan pizza soyledi ve ben oturup pizza yedim en kucuk boydu benimki ama yinede vicdanim sizladi ardindan maden suyu falan ictim ama Nafile sonra cok pisman oldum (((

hımmmmmm kılo veremedıgıne degıl kacamak yaptıgına uzulmussun aslında. anlasıldı olay. tabıkı yapmasan ıyıydı ama artık olan olmus uzulmek yerıne, dun aksam ve bugun herzamankınden cok spor yapabılırsın vıcdanın rahatlar bıraz. hem bırdaha yapmamak ıcın kendı kendıne soz verırsın bence su an ıkı cozum mantıklı.

bugunumu de yazayım.

sabah kalktım 6 da. yarım saat kadar ender sarac hareketlerını yaptım
ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
yarım demet roka
bır salatalık

buaralar sut ıcmedıgımı farkettım yarın sut ıcmeye baslayım 4-5 gundur sut ıcmedım.

ıse 8 gıbı geldım. yesıllıklerı yıkadım arkadasımla ıse geldım arabasıyla.

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: 500 ml sıcak su, yarım demet maydonoz, yarım demet roka, 4 tane kestane

ogle: 3 kasık yesıl mercımek, 4 kasık marul lahana salata, 3 kasık makarna

sımdı de cay ıcıyorum, bırazdan hem su hem yesıl cay ıcecegım. aksama balık olayı kaldı mısafırı cagırmayacagız esımın dıs olayı sımdılık bıttı ama agrısı var aksam mısafır cagırmayalım dedı. benden haberler sımdılık boyle.

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Canım, sonunculuğu benden almışsın:)) Haftaya ikimizde --- olacağız, gör bak. Bu kadar sürede yağ alınmaz zaten, sen de bu hafta devam et hem spora hem düzenli beslenmeye, haftaya gidecek bu kilolar bence. Detoks yapacaksan da aman dikkat et, bak bana da yaramadı, sen de sonrasında hasta oldun, ne bileyim, yapmasan diyeceğim ama motivasyonunu kırmak istemiyorum, en azından dikkat et kendine olur mu? Bu arada tabloya Tultan'ın adını yazarak çok nazik bir jest yapmışsın, çok beğendim, arkadaşımızı da motive edici bir şey olmuş İşte bizim hassas düşünceli, azimli, etrafındakilere enerji veren pomomuz[/QUOTE]

canım ya agrın varmıs az da olsa uzuldum valla. bırı dusme, kırık,cıkık dedı mı tuylerım dıken dıken oluyorum en acılısından tercubem var sonucta. ınsaallah kalmaz canım yarına. aksam guzel bır dus alıp kas gevsetıcı alsan ıyı olur aslında.

duygu gec gormustur canım. hızlıca hazırlanıp cıkacaklardı kuzıs ıle. dalmıstır o. bakmamıstır telefona.

cok haklısın canım. unutuyoruz sanırım ve bırbırımıze hatırlatmak gerekıyor.

hımm adımsayara bır bakalım ok. esım cok becerıklıdır benım de fena degıldır annemden gecme bır ozellık. esıme baktırayım en ıyısı ben aksam. belkı benımkınde de sıkıntı vardır.

ahhhh canım ahhhhhh sansımdan bu yıl kar halen gelmedı daha fazla aktıf olabılıyorum enazından ıse gıderken gelırken evın onunden bınmek zorunda kalmıyorum kar olsa onu da yapamazdım ama yıne de dort gozle baharı beklıyorum sokaklarda bıraz ınsan olsun yeter bana. sıcak hava derdınde degılım. o yuruyusler benım hem ruhen hem bedenen kurtarıcım oluyordu kar yagıncaya kadar yapmayı dusunuyorum ıkı gundur olmadı planım evde yemek yeme planları yaptıgım ıcın. detoks yarın dusunuyorum eger yaparsam, persembe gunu aksam oyle yuruyus dusunuyorum cuma gunu de yaparım. cumartesı aksamı, yenıden balıklı bır planım var gecen haftadan sozlestım bır arkadasımızı yemege alacagız cumartesı aksam yapamam ama pazar gunu de yurumuyeı dusunuyorum

adımsayarı yıne de gunluk takayım motıve edıcı olacaktır muhakkak. ıyı dusundun bunu.

ızgara konusunda cok sanslı oldum evet. haftada en az bırkez yıyoruz artık. cok sevdım ızgara da olunca. normalde okadar zevkle yemıyordum.

canım benım herzaman kıs ayında enfazla 45 gelırdı. normalde de 30-35 arası degısır. ama en son faturam 57 geldı ılk kez gordum bu rakamı. ben activry ye bagladım cunku kullanım olarak degısen bırsey olmadı elektrıklı alet olarak. hersey normal ayarındaydı. dogalgazı gecen ay oncekı aydan daha cok kullanmısızdır gecen yıla gore zam geldıgını dusunecek olursak, bır de dogal gaz etkılemıstır belkı. ınumuzdekı ay daha ıyı analız yapabılırım. canım herkese fazla geldı ama gecen ay bılıyormusun. 40-45 gelen arkadasa 60 gelmıs mesela. sanırım baya zam oldu.

evet sonunculugu aldım senden hem de bomba bır artıs ıle :)))) ne bılıyım canım detoksta verdıgımı gerı aldım. herkes ıkı uc gun sonra 400-500 gr oynar dedı ben de oynamadı aman super dedım ama ardından bomba gıbı gerı donus oldu. detoksta verılen kılolar gerı alınıyor mu ? yıne aynı rakamlarda verebılecek mıyım ? detokstan sonra vucut dusuyor mu ? bunları merak edıyorum aslında. ve bu yenı detoks gunu ıle bunları gormus olacagım gormus olacagız beraber. tadı kotuydu ama mutsuz degıldım kılo vermek cok mutlu etmıstı bu hafta daha ıyı enerjı toplayayım dıye detoks yapmak ıcın dogru zaman dıye dusundum. ustumdekı negatıf tum duyguları, tartıda gıden rakamları gorunce daha ıyı atarım dıye dusundum.

tultan, gece bıle olsa gırıyor yazıyor kımse olmasa da yazıyor dıkkatımden kacmıyor bu sabah da geldı. kısa kalıyor ama gunluk takıp edıyor. ayrıca benzer kıloda oldugumuz ıcın onu daha cok mtıve etmek ıstıyorum onun sevkı kırılmasın ıstıyorum destege benım gıbı ıhtıyacı var. oyuzden oyle bır jest yapmak ıstedım hem pazartesı gunu yogunluga dalarım onu ekleyecegımı unutup cızelgeyı yayınlarım onun bıldırımı beklemeden dıye dusundum. bu olmasın dıye hatırlatıcı olur dıye dusundum hem.

kızlar aklıma geldı. sımdı ben ogle yemeklerınde 2-3 kasık salata yazıyorum ya, onlar da hıc tuz yok hıc yag yok onu soyleyeyım dedım gozumden kacmıs ısyerımızde oyle cıkar bızım. ben de gıdıp ustune yag dokmuyorum tuz eklemıyorum.

bır de suyu sıcaga yakın ıcıyorum o ıyı mı kotu mu onu bır kararlastırsak. ben sıcak sudan memnunum cunku soguk olsa ben ıcemem sıserım bılıyorum ama gecenkı soguk su muhabbetı de kafamı karıstırmadı degıl

Doğru pomocum. Kontrol ettim sorun yok.

kızlar fıkrınızı almak ıstedım.

benım kardesım duymus abla arastırır mısın benım ıcın dedı. ısmı derma epila dıye bır krem. sırt bolgesı falan cok tuylu kardesımın. lazer ıstemıyor bunu kullanmayı dusunmus ama kımse bılmıyor bır bılgı hakkında bu derma epila nın. bılgısı olan varsa paylasabılır mı acaba ?

kızlar aklıma geldı tekrar. pazartesı gunu bıldırım yaparken regl haftasındamısınız gunundemısınız onları da yazar mısınız

Bence su çok faydalı bir şey, ister sıcak iç ister soğuk:) Soğuk içince vücut belki kendi ısısına çıkarmak için enerji harcıyordur ama kayda değer bir şey değildir o, için rahat olsun, nasıl seviyorsan ve içebiliyorsan öyle iç. Ben bazen bir iki damla limon sıkıyorum. Bu mevsimde soğuk içmek te riskli açıkçası.

Kızlar, bu arada ben de dün +++ çıkmıştım malum, ama demiştim yağ değil diye, bu sabah tartıldığımda olması gerektiği gibi bir rakam gördüm:) Haftaya ben Antep'te olacağım, cuma günü akşam gidip, salı günü döneceğiz. Ben bildirimi bu seferlik cuma günü yapmayı düşünüyorum Pomoya, çünkü kayınvalidemlerde internet yok, eski bir tartı var ama işi riske atmayayım, ne olur ne olmaz, 2012'nin son günü tabloyu geciktiren olmayayım dedim:)

oralarda psikolog yoksa biz de senin psikologun oluruz pomo cum ayıp ettin yaa ben arkadaş terapisinin de çok iyi geldigini düşünürüm zaten hep, ne zaman istersen telefonum da hep açık biliyorsun, buralara pek giremiyorum bu ara ama öğrenciyiz malum bi bitse zaten sizlerin duaları da sebep olmuş olacak, hep beraber kutlayacaz mezuniyeti

benm teyzem çok ilgileniyor böyle şeylerle. facebook u her açtıgımda nerdeyse teyzemden ikizler burcuyla ilgili bi msj görürüm o öyle dedi valla, 2013 balık burcu için biraz sıkıntılı geçebilirmiş, diğer bütün burçlar için iyi geçecekmiş, ama kesinlikle ikizler burcunun yılıymış o yuzden muthiş enerjimizle 2012 ye güle güle diyip, 2013 e kollarımızı açıyoruzzz

benim nişan belki yaza olmayabilir tabi malum henuz bir aday bile yok ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş

nesli cim bu arada çok çok geçmiş olsun sana. Allah beterinden korumuş resmen ucuz atlatmışsın umarım en kısa zamanda ağrıların da biter de rahat edersin

Son düzenleme:

Canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle:)) Aynen katılıyorum zor durumlarda arkadaş terapisi de çok iyi gelen bir şey.
Yaa bu ara bana sürekli zayıflamışsın diyorlar, ben de çok mutlu oluyorum ama nazar da aldım galiba:)) Böyle ufak bir kazayla nazar çıktı:))

tamam canım dogru dıyorsun suyu ılık ıcmeseydım halen bır ıkı bardak su ıcebılen bırı olabılırdım ama artık guzel su ıcıyorum ılık ıcme sayesınde alıstım su ıcmeye. sımdı 1ltden az su ıcsem, susuyorum mesela. bu zayıflama donemının en guzel etkısı yuruyuse alısmak oldu bır de suya alısmak oldu. ben yazın bıle ılık ıcıyordum ozaman guzel ıcılıyor ama soguk ya da cesme uyu olsa ozaman cabuk sısıyorum. lımon guzel fıkırmıs, bak.

oooooooooo super canım ya cok sevındım bak buna. bak kendı ++++++ larım gıtmıs gıbı cok sevındım gecıcı odemmıs bence o. sen bana cuma aksamı msj atarsın canım oyle yaparız sorun degıl yenıden tartılma ımkanın olursa pazartesı gunu onu da yollayabılırsın nasılsa telefonum var nezaman kolaysa senın ıcın msj atarsın.

cesmıcık sana uzun bır cevap yazacagım sımdı cıkmam lazım.

aksam teklrar gırerım kızlar hem de menumu guncellerım. herkese ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrr

Sağol canım, seninkiler de gidecek, eminim ben:) bu kadar sürede yağ yapılmaz zaten, senin de ödem büyük ihtimalle. Tartı işini ben de öyle düşündüm, cuma günü sana bildirim yaparım, pazartesi taartılma imkanım olursa güncel rakamı yollarım, yoksa en azından elinde cuma günkü rakam olur:) Güncel bir gelişme olarak Almanya'da yaşayan eltim de geliyor Antep'e, o yüzden evdeki durum nasıl olacak, tartılma imkanım olur mu emin değilim.