- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.641
kızlar aklıma geldı. sımdı ben ogle yemeklerınde 2-3 kasık salata yazıyorum ya, onlar da hıc tuz yok hıc yag yok onu soyleyeyım dedım gozumden kacmıs ısyerımızde oyle cıkar bızım. ben de gıdıp ustune yag dokmuyorum tuz eklemıyorum.
bır de suyu sıcaga yakın ıcıyorum o ıyı mı kotu mu onu bır kararlastırsak. ben sıcak sudan memnunum cunku soguk olsa ben ıcemem sıserım bılıyorum ama gecenkı soguk su muhabbetı de kafamı karıstırmadı degıl
Kızlar, bu arada ben de dün +++ çıkmıştım malum, ama demiştim yağ değil diye, bu sabah tartıldığımda olması gerektiği gibi bir rakam gördüm:) Haftaya ben Antep'te olacağım, cuma günü akşam gidip, salı günü döneceğiz. Ben bildirimi bu seferlik cuma günü yapmayı düşünüyorum Pomoya, çünkü kayınvalidemlerde internet yok, eski bir tartı var ama işi riske atmayayım, ne olur ne olmaz, 2012'nin son günü tabloyu geciktiren olmayayım dedim:)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine amannn, nazar değmiştir. Bu sabah ki rakama sevindim geçen hafta çok güzel spor yaptın. Emeğin boşa gitmemiş. Cumaya kadar daha da iyi bir rakam görürsün.
slm hemen çorba tarifini yazıyorum
2 adet kabak
2 adet kuru soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
çok az tuz
3-4 diş sarımsak
1 demet dereotu
1 demet nane
1 demet maydanoz
pulbiber, karabiber, isteğe göre
Göz kararı su ilave edip pişiriyoruz. Daha sonra blender dan geçiriyoruz. Günde 2 kase içme hakkımız var. Normal menülerin yanında içilecek. +++ sı olmuyormuş.
Bugün oruç tuttum. dün gece 1 gibi bir yumurta 2 dilim ekmek sekersiz cay içtim.
İftarda: 2 bardak su içtim. fırında el kadar tavuk göğsü bir tane de but, 4-5 çatal patates, yağsız salata, 1 dilim ekmek
Hava güzeldi 30 dk yürüyüş. 10 dk jimnastik hareketleri yaptım.
güzel kızına sağlıklı mutlu upuzun ömür diliyorum...aman arkadaşım dikkat saydığın herşey çok güzel lütfen güçlü ol yemek istiyorsanda kararında ye ve diğer öğünlerinle dengele ,edacım sendende bi ataklanmabekliyorum artık spor,vs.. bak ercem en yakın rakibim oldu artık menüleriniincelersen ne kadar düzeldi sendende bi ataklanma bekliyorum unutma yaza 4-5 ay kaldı
Kızlar bu arada dün akşam Leslie yapamadım. Ama adım sayımı 10000 yaptım:) Dün yeni ayakkabılarımı giymiştim malum, sabah işyerinde bir arkadaşla görüştükten sonra kaydım ve düştüm düz zeminde. Dizlerimin üstüne düştüm, ilk anda çok acıdı, sonra yavaş yavaş geçti ama akşam yine ağrı hissettim, o yüzden Leslie yapmadım. Evin içinde yürüme hareketleri ile 10000 adım yaptım:)
Günaydın sıkma canını. Moralini yüksek tut çünkü moralsiz kalınca da insan şişiyor ister istemez. Benim ne zaman canım sıkkın üzgün olsam tartıda + çıkarım. Belki sende de öyle olmuştur.
Canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle:)) Aynen katılıyorum zor durumlarda arkadaş terapisi de çok iyi gelen bir şey.
Yaa bu ara bana sürekli zayıflamışsın diyorlar, ben de çok mutlu oluyorum ama nazar da aldım galiba:)) Böyle ufak bir kazayla nazar çıktı:))
erce menulerın cok guzel. cok hosuma gıttı bruksel lahanası falan. cok uzun zamandır yemedım. alsam da yapsam, yanında az bıftek ya da kofte cok guzel olur valla.
spor da yıne ıhmal edılmemıs cok ıstıkrarlısın tebrık edıyorum ev ve bahce derken de cok ugrasmıssın bugun dınlen azıcık barı.
slm hemen çorba tarifini yazıyorum
2 adet kabak
2 adet kuru soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
çok az tuz
3-4 diş sarımsak
1 demet dereotu
1 demet nane
1 demet maydanoz
pulbiber, karabiber, isteğe göre
Göz kararı su ilave edip pişiriyoruz. Daha sonra blender dan geçiriyoruz. Günde 2 kase içme hakkımız var. Normal menülerin yanında içilecek. +++ sı olmuyormuş.
Bugün oruç tuttum. dün gece 1 gibi bir yumurta 2 dilim ekmek sekersiz cay içtim.
İftarda: 2 bardak su içtim. fırında el kadar tavuk göğsü bir tane de but, 4-5 çatal patates, yağsız salata, 1 dilim ekmek
Hava güzeldi 30 dk yürüyüş. 10 dk jimnastik hareketleri yaptım.
Kusura bakmayın araya giriyorum ama bir önerim var kızlar. Ben yaklaşık bir haftadır bu ürünü deniyorum. Ve fayda gördüm. İsterseniz sizde bir deneyin...
MyDiyet - Online Kilo Kontrol
iyi günde kötü günde hep bir aradayız zaten artık sevdim ben bu işi
sana hemenn nazar boncugu yolluyorum neslicimmmgerçi ben böle ufak kazalarla nazarın çıkmasına sevinirim, büyük belalardan korur bence bizi bunlar. bende hemen nazara gelirim mesela, elimdeki tabagın hiç bi yere çarpmadan durduk yere kırıldıgını bilirim o kadar yani, neyseki çok büyük kaza başıma gelmedi, olan tabaga çanağa olsun sana da tez vakitte şifa versin Allahım, bir daha da başına böle kaza vermesin
hepinizegünaydın ama bana gün karanlıkkk(çok mutsuzum
dün pomo sayesinde güzel başladığım güne ,akşamını felaket olarak kapattım...
düngittik tüm magazalardan indirim vardı tek tek dolaştık tabi kuzeyin benim ceketler elimde içerisi sıcak oğlanfena değildi fazla yormadı beni neyse aşa katamigrosa girdim balık almaya ama beğenmedim bir kaç şey aldım oğlanada araba aldım oğlanın def alacAĞI TUTTU HANİ ŞU ŞINGIR ŞINGIR SES ÇIKARAN ŞEY VARYA AHH KEŞKE ALSAYDIM ALMADIM YA NEDEN ALMADIM KIZIYORUM KENDİMENEYSE MARKET TORBALARI ELİMDE AĞIR CEKETLER KOLUMDA KUZEY YERE YAPIŞMIŞ Kalkmıyor def 'i istiyor neyse ne durumda olduğumu bi hayal edin içierisi sıcak kolumda ceket tek elimdeağırpoşet diğer elimle kuızeyi kaldırmaya çalışıyorum sonunda sinirlendim kalk oğlum dedim biraz elimle çektim hop kolunda ses geldi bir ağlamaya başladı susmuyor naparsam yapayımsusmadı ,avm'nin reviri var oraya götürdüm kolunu elletmiyor.saat olmuşkaç neden hastane götürmedin diye sorarsanız geçen yıl babası kazak giydirirken'de biraz zr giydirmiş kolu acımış yine böyle ağlıyor kolunu elletmiyor 9 eylüle götürdük elle muayenede birşeye rastlamadılar çıkık vs.. ama ağlamaya devam ettirdiği için rötgen çektirdik yine birşey çıkmadı ama o kolunu 4gün kullanmadı.. hemen aklıma o olay geldi dsakinleştirmeye baktım zaten kolumda uyudu eşimi çağırdım geldi oğlan uyandı boyama odasına gittik boya yaptı tek eliyle sakindi amakolunukullanmıyor..neyse sonuç olarak gece sıksık utandıdönemediği için sanırım kolunu şuan hala daha kullanmıyor ,yani arada hafif kaldırıyor parlaklarınıoynatıyor ama acıyor belli benim içimhiç rahat değil hem benim yüzümden olduğu için hemde doktora götürmediğim için ama eşim şimdi çocuğun kolunu evirceklerçevircekler yine psikolojikdir diyor kaldım böyle sizce çıkık olsa nsıl bi belirtiolur gözümden sakındığım evladım benim yüzümden acı çekiyor düşünün artıkdurumumu dün ağlamakdan helak oldum 8:30da uyudum zaten ALLAH beterinden korusun dua edin kızlar basit bir incilmedir inşallah hemencik düzelir
kızlar şimdi şöyle yaptımneresinde ağrıolduğunu anlamak için önce omuzunu hafifsıkdım sesçıkarmadıyavş yavaş aşası sonra dirseğini sonra hemen altını hatta bileğinisıktım acımadı avuç içini ellediğimde yapma acıdı diyor nediyorsunuz bu duruma çıkık değildir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?