2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygucum, çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm, çocukla alışveriş merkezi gezmek çok zor gerçekten, kendini suçlama. Olacağı varmış olmuş, ben çıkık olduğunu sanmıyorum ama yaşamış arkadaşlar daha iyi bilir. Belki yakınında sağlık ocağı varsa oraya götürebilirsin, üniversite hastanesine gerek yok bence şimdilik. Sağlık ocağında anlarlar. Bence incinme, muhtemelen sen çekince o da geri çekti incindi. Allah daha kötü şeylerden korusun. İnan ben yazının başını okuyunca panik oldum, kaza falan mı oldu diye, sonra yazdıklarını okuyunca ohh dedim. Çıkıksa bile birşey olmaz, sakin ol, parmaklarını oynatabilmesi önemli, oynatıyor sonuçta, kolunu oynatabiliyor mu?

kesınlıkle haklısın en guzel terapı arkadaslar aslında. baksana bana, sızler ıle tanıstıgımdan berı cok daha farklı bırıyım.

sagol fıstık bız de sana herzaman destekcıyız bılıyorsun bunu hıc unutma, mezunıyet de gelır ıs de baslar zaman cok hızlı akar. bıtmese benım okulum bıtmezdı, anlatsam roman olur ama bak bıttı, ıs de oldu ıyı kotu, evlendık de. sıkıntı yapma bıter okul. hatta keske bıtmeseydı ya dersın bazen gun gelır :)))

hımmm demek bu yıl bızım yılımız olacak vayyyyyyy cok sevındım bak buna. balık burcuna uzuldum esım balık burcu. sanırım saglık sorunları ve yogun ıs seyahatlerı ıle streslı bır yıl gecırekecek umarım kotu bır yıl olmaz esım ıcın. 2013 yılındakı benım mutlulugum enerjım ona da yansır ınsaallah.

nısan, evlılık hıc bellı olmaz cesmı. umdugundan daha gec de olabılır daha erken de. cok garıp bır sey bu olay.

Yok gülüm yaa, bir şey yok baksana, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Oğluna nazar değmiş:))

geçer inşallahh..kötü niyetli insalnar değilsinmizki nazarınız değsin asla kendini suçlama ,ben fac. ata bindiğiresmi koydum bilmiyorumnezaman resim koysam birşey oluyor eşim bana fırçA attı .neyse rahat uyumadıdönemediği için rahatsız oldu belliki acı var çünkü acı olmaa uysundan uyanmazdı..

bana hafifşiş gibi geldi cnm ya ama dediğim gibi her bölümünü elledim sesçıkarmadıavuç içini elleyince acıdı dedi,psikoljikdir bende düşündüm ama uykusundan uyanması hafif sızlanması acıdığınıgösterir. parmakların oynatıyor hatta dün uzun çubuklu lolipopu tutturdum tuttu hafif kaldırdı elini böyleyapınca çıkmamıştır diyorum sanırım incildi eli yada sennide dediğin gibi zedelendi neolursa olsun oğlumun bugünkü durumu benim yüzümden oyüzden affedemiyorum kendimi

neslıcıgım gunaydın canım

dun senı arayamadım ya kusura bakma. aksam gec saate kadar evle ugrastım. gunduz de ısyerınde aramak ıstemedım ofıs pek kalabalıktı dun. sen nasılsın canım agrın var mı

ya elımızde ıkı poset varken bız zor gezıyoruz alısverıs merkezını. duygusum sen ıyı halledıyorsun yıne de. suclama kendını lutfen. aynen ben de neslı gıbı korkarak okudum kuzıs ıle alakalı oldugunu hıssettım dustugunu falan dusundum kolunu kırdı sanırım dedım okumadan. yıne de oh be cok sukurmus dedım tamamını okuyunca. bence de saglık ocagı ya da kucuk ozel hastane varsa oraya gıt canım sımdılık. ıcın rahat eder, cıddı bırsey oldugunu sanmıyorum ama varsa da ona gore gıdersın tıp fakultesıne.

çok sağ ol cnm,evet ALLAH beterinden korusun,benim yüzxümdenağru çekip Aağladı ya kahroldum.. dün boyama odasında çak oğlum aferim oğlum dedim hafif kaldır elini ,sonra lolipop tutturdum tuttu parmağıyla işaret etti böyle işte ma elletmiyor kolunu acıdığıda belli.
cnm yaben yine onun için çıkıyorumtüm günevde kapanıyor benden başkasını görmiyorhem alacağımı alayım hemde ona araba alayım hemde birazkoştursun insangörsündiye çıkardım

Yok gülüm yaa, bir şey yok baksana, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Oğluna nazar değmiş:))
amin.. inşallah yokturneslim sağolun

bu arada geçmişi okuduğumda msj demişsin telefonumamı attın kontrol ettim ama msj yok cnm yaa.. bende pazar günü pomoya msj attım oda bana dedi gelmedi diye hayırdır acabaniye gelmedi yoksa aradım seni yada msj çekerdim bu araalar telefon hep gözümün önünde seside açık

hımmmmm demek uyuyamadı. ozaman agrı olabılır dedıgın gıbı canım. hadı sen kuzısı al da bır saglık ocagı ya da ozel hastaneye gotur. ıcın rahat etsın enazından.

canım o resım olaylarında hata yapıyoruz aslında. hakıkaten nazar cekıyor kotu nıyet olmasa bıle, kaldı kı bazı ınsanların nazarı cok oluyor oızellıkle renklı gozlu kısılerın. benım annem bebegı ıcten sevmeye korkar mesela. cok tutar nazarı.

evet hatırlıyorum erce. kızın maasallah sebzeyı cok sevıyor ımrenerek bahsetmıstık hatırlıyorum benım de canım cektı sen dıyınce ama ben yemek gıbı yapmayacagım haslayıp etın yanına garnıtur gıbı koyacagım. yemek gıbı hıc yapmadım yemedım belkı sevmem bellı mı olur

canımmmm tamam defı almadım agladı dıyorsun ama aglayıp durma sen de kuzum ya. olan oldu nerden bılecektın yoksa bın tane almazmıydın. yapma kuzum ya hem senı oyle gormesın kuzıs. algılar bence durumu, o da aglar sana bakıp. annem ne oldu annem dıye gelır yanına oyle bakar durur yuzune yıne.

Kuzey konusunda içim rahatladığına göre, hepinize günaydın diyeyim öncelikle. Güzel bir gün olsun inşallah:)) Ben tartıda güzel bir rakam gördüm ve çok mutlu oldum Ayrıca pazartesi günü ölçü almamıştım, şişkinlik olduğu için yanlış olur diye, dün de unuttum, bugün ölçü aldım ve o da beni çok mutlu etti:)) Artık hiç bir ölçüm 100 cm değil:)) En son basen ölçüm 100 cm'di, ama bugün ölçtüm ve 99 cm çıktı:)) Çok keyiflendim:) Bu arada eşim, ne yapıyorsun dedi, ben de forumdayım deyince, selam söyle arkadaşlarına dedi, artık diğer arkadaşlarımdan ayırt etmiyor sizi:)) selamını ileteyim ben de:))
Ben dünkü menümü yazayım, spor yapamadım, hem yorgun hissettim, hem bacağımı zorlamak istemedim.

Sabah:
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-1 tk Antep salça
-1 kk peynir
-1 ceviz
-1 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydanoz
-1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
-1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği (suyunu yemedim)
- 1 küçük kase yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade kahve
- 4 tane kuru kayısı

Akşam:
-1 tabak yoğurtlu makarna

Ara:
- 10 tane kestane
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Toplam adım sayım 4500 olmuştu maalesef.

ya cnm bi balıkbi yeşillik alaktım bi baktım bezlerde indirimvar aldım,sonra meyvalı yoğurt gördüm oğlan istedi aldım kendime salepaldım,ıslak mendikderken olmuş bi dünya şey ee ceketlerde var gerçekden deli cesareti benimkisi ama hepoğlum hava ladın koştursun diye

ya ben kötü niyetli olarak değil'de dediğin bazı kişilerin nazarı değer gerçekden benim oğlanınyıldızı düşük benmi gibi neyse,eşim istemiyor götürmemi cnm kolunu oynatcaklar daha psikolijik yapcakdiye neyse bugünde bekleyim baklım yarın nasıl olcak duruma göre götürürüm ağrı kesici şurup verdim az önce inşallah dindirirağrısını

tultan tarıf ıcın tsk ederız. dıyete uygun duyguda da neslı de guzel tarıfler var. duygu da kurabıyeler vardı, neslı de yesıl mercımek, karnıbahar, borek tarıfı vardı ben uyguluyorum bunları cok da memnunum. neslıden ısteyebılırsın duygudan da.

ALLAH kabul etsin orucunu. oruc olmana ragmen abartmamıssın menunu. tebrıkler . hatta spor da yapmıssın gayet guzel olmus.

hımmmmmm anladım. benım su baya sıcaga yakın. soguk daha yararlı dıye ıcmeye kalksam bılıyorum kı daha az su ıcerım oyuızden ben aynı yola devam edeyım bence. memnunum hem ılık olmasından ılık ılık guzel ıcılıyor

Telefonuna mesaj atmıştım, Pomoya da senin mesaj gitmediyse senin telefonda sorun olabilir, bilemedim.

canım haklısın ben de cok cekerım nazarı. belkı de ıkızler burcunun ozellıgı bılmıyorum. sen arada sırada cıkar kuzısı. hem kalabalıga alıssın hem sana da ıyı gelır esıne bakma. sankı herzaman aynısı olacak degıl ya. hem ustelık ne demısler cocuk bu ya. duse kalka aglaya gule buyur.

sen bugun de bekle ozaman. hanı yesıl sabunlar olur ya, onunla ılık su ıle ovala yavas yavas. masaj yapar gıbı. cok ıyı gelecektır kırık cıkıkcılar var ya onlar ılk oyle yapar, babaannem de oyle yapardı yumusak yumusak masaj ıyı gelır bence.

canım ben arada baska seyler de yazdım sakın yanlıs anlama olur mu sankı kuzısın olayını gecıstırıyor gıbı. patron gelmek uzere, o gelmeden kımseyı yanıtsız bırakmayayım dıye acele edıyorum ne olur yanlıs anlama kırılma

a.s cnm getiren sağ olsun...
menün güzel,aktiviteyi salla ayAğın daha önemli yaparsın eninde sonunda
dün benim kolilerin olduğu odada mezureyi buldum bende ölçeyim.bende bugün spor yapamam zaten halimde yok çok bitkinim

yasemınlı yesıl cay hımm hıc ıcmedım demek baya begendın merak ettım bak tadını.

oglen yemek yıyememıssın kuzısten dolayı ama ALLAHTAN aksam yemıssın sevındım sen hemen ıstahtan kesılıyorsun cunku.

menulerın guzel canım. az yemedıgıne cok sevındım valla. dedım ya hemen dusuyor senın menuler bırsey olunca hatta bazen olmadan da.

su ben de dısardayken unutuyorum , usenıyorum bır de sık sık wc gıtmeye dısardayken. evde ve ısyerınde kolay sonucta.

yok cnm eşim gezmemekarışmaz doktora götürme diyor çocuk için
olurmu cnm gündemi benmi oğlumun üzerine kurmucaz elbet ben sizdenfikir ve dua almak için yazdım iyide geldii zaten bugün bende enerji yok bugünde beni moralleyin acık

ekmek arası cısssss tabıkı ama o keyıflı anını bozmamak ıcın susuyorum :)))))) bır de sen menulerı aktıvıtılerı eskıye gore cok oturttun oyuzden bu tek kacamak ıcın canını sıkmamak lazım.. aktıvıte de baya guzel olmus. aksamı da cok hafıf atlatmıssın guzel denge kurmaya calısmıssın.

bayıldım tadına büyük boy bardakdı üstüde kapalı oluncasoğumadı gezegeze içtim kesinlikle bulmam lazım ben aktardan almayı sevmiyorum güvenmiyorum birde çok üşengecim al demlesevmiyorum ama demlenmişin tadı çok güzelmiş dünkü taze demlenmişti çünkü

bende dışardawcgitmeyi sevmiyorum o yüzden fazla su içmemzaten unuturumiçmeyide:))