- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.661
hepinizegünaydın ama bana gün karanlıkkk(çok mutsuzum
dün pomo sayesinde güzel başladığım güne ,akşamını felaket olarak kapattım...
düngittik tüm magazalardan indirim vardı tek tek dolaştık tabi kuzeyin benim ceketler elimde içerisi sıcak oğlanfena değildi fazla yormadı beni neyse aşa katamigrosa girdim balık almaya ama beğenmedim bir kaç şey aldım oğlanada araba aldım oğlanın def alacAĞI TUTTU HANİ ŞU ŞINGIR ŞINGIR SES ÇIKARAN ŞEY VARYA AHH KEŞKE ALSAYDIM ALMADIM YA NEDEN ALMADIM KIZIYORUM KENDİMENEYSE MARKET TORBALARI ELİMDE AĞIR CEKETLER KOLUMDA KUZEY YERE YAPIŞMIŞ Kalkmıyor def 'i istiyor neyse ne durumda olduğumu bi hayal edin içierisi sıcak kolumda ceket tek elimdeağırpoşet diğer elimle kuızeyi kaldırmaya çalışıyorum sonunda sinirlendim kalk oğlum dedim biraz elimle çektim hop kolunda ses geldi bir ağlamaya başladı susmuyor naparsam yapayımsusmadı ,avm'nin reviri var oraya götürdüm kolunu elletmiyor.saat olmuşkaç neden hastane götürmedin diye sorarsanız geçen yıl babası kazak giydirirken'de biraz zr giydirmiş kolu acımış yine böyle ağlıyor kolunu elletmiyor 9 eylüle götürdük elle muayenede birşeye rastlamadılar çıkık vs.. ama ağlamaya devam ettirdiği için rötgen çektirdik yine birşey çıkmadı ama o kolunu 4gün kullanmadı.. hemen aklıma o olay geldi dsakinleştirmeye baktım zaten kolumda uyudu eşimi çağırdım geldi oğlan uyandı boyama odasına gittik boya yaptı tek eliyle sakindi amakolunukullanmıyor..neyse sonuç olarak gece sıksık utandıdönemediği için sanırım kolunu şuan hala daha kullanmıyor ,yani arada hafif kaldırıyor parlaklarınıoynatıyor ama acıyor belli benim içimhiç rahat değil hem benim yüzümden olduğu için hemde doktora götürmediğim için ama eşim şimdi çocuğun kolunu evirceklerçevircekler yine psikolojikdir diyor kaldım böyle sizce çıkık olsa nsıl bi belirtiolur gözümden sakındığım evladım benim yüzümden acı çekiyor düşünün artıkdurumumu dün ağlamakdan helak oldum 8:30da uyudum zaten ALLAH beterinden korusun dua edin kızlar basit bir incilmedir inşallah hemencik düzelir
oralarda psikolog yoksa biz de senin psikologun oluruz pomo cum ayıp ettin yaaben arkadaş terapisinin de çok iyi geldigini düşünürüm zaten hep, ne zaman istersen telefonum da hep açık biliyorsun, buralara pek giremiyorum bu ara ama öğrenciyiz malum bi bitse zaten sizlerin duaları da sebep olmuş olacak, hep beraber kutlayacaz mezuniyeti
benm teyzem çok ilgileniyor böyle şeylerle. facebook u her açtıgımda nerdeyse teyzemden ikizler burcuyla ilgili bi msj görürümo öyle dedi valla, 2013 balık burcu için biraz sıkıntılı geçebilirmiş, diğer bütün burçlar için iyi geçecekmiş, ama kesinlikle ikizler burcunun yılıymış o yuzden muthiş enerjimizle 2012 ye güle güle diyip, 2013 e kollarımızı açıyoruzzz
benim nişan belki yaza olmayabilir tabi malum henuz bir aday bile yok amaçıkmadık candan ümit kesilmezmiş
nesli cim bu arada çok çok geçmiş olsun sana. Allah beterinden korumuş resmen ucuz atlatmışsınumarım en kısa zamanda ağrıların da biter de rahat edersin
kızlar şimdi şöyle yaptımneresinde ağrıolduğunu anlamak için önce omuzunu hafifsıkdım sesçıkarmadıyavş yavaş aşası sonra dirseğini sonra hemen altını hatta bileğinisıktım acımadı avuç içini ellediğimde yapma acıdı diyor nediyorsunuz bu duruma çıkık değildir dimi
geçer inşallahh..kötü niyetli insalnar değilsinmizki nazarınız değsin asla kendini suçlama ,ben fac. ata bindiğiresmi koydum bilmiyorumnezaman resim koysam birşey oluyor eşim bana fırçA attı .neyse rahat uyumadıdönemediği için rahatsız oldu belliki acı var çünkü acı olmaa uysundan uyanmazdı..canım gunaydın
gunun aydınlık olsun ınsaallah bugun kuzum ya. gecsın gıtsın uzuntun, kuzısın agrı cekmesın oyyyyyy kıyamam ben ıkınıze de. nazarımız mı oldu canım ya. cok sevdık bu hafta onu. cok bahsettım ben. ayyyyy ınsaallah nazarım olmamaıstır ya.
canım sen kotu dusunce ıle yapmadın kı ben emınım her ıstedıgını her an saglamayalım dıye dusundun de almadın nerden bıleceksın o def yuzunden krıze gırsın sen onu kaldırmaya calısırken kolu acısın. sımdı nasıl canım ? rahat uyudu mu ?
cok cok gecmıs olsun canım. nasıl uzuldugunu tahmın edebılıyorum hem ona uzuldun hem sucluluk duydun oyyyyy kıyamam ben sana ya. sen harıka bır annesın bunu hıc unutma tamam mı. kendını suclama
canım ben durumu ıkı sekılde acıklayabılıyorum ya gercekten hıc agrısı yok, sen azıcık kızdın zorladın dıye canının yandıgı dusuncesıne o an kapıldı ve halen o hıs ıle devam edıyor. yanı aslında agrı yok ama psıkolojık olarak agrı hıssedıyor olabılır uzuldugu ıcın. belkı farkında olmadan senı uzmeye calısıyordur falan. cocuk psıkolojısı farklı olurmus
ya da gercekten agrı cekıyor ama ıncınme degıl bence damar zedelenmesı olmustur cıkık olsa senı hıc durdurmazdı su ana kadar. ayrıca sıusme kızarma falan belırtıler de olurdu
Duygucum, çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm, çocukla alışveriş merkezi gezmek çok zor gerçekten, kendini suçlama. Olacağı varmış olmuş, ben çıkık olduğunu sanmıyorum ama yaşamış arkadaşlar daha iyi bilir. Belki yakınında sağlık ocağı varsa oraya götürebilirsin, üniversite hastanesine gerek yok bence şimdilik. Sağlık ocağında anlarlar. Bence incinme, muhtemelen sen çekince o da geri çekti incindi. Allah daha kötü şeylerden korusun. İnan ben yazının başını okuyunca panik oldum, kaza falan mı oldu diye, sonra yazdıklarını okuyunca ohh dedim. Çıkıksa bile birşey olmaz, sakin ol, parmaklarını oynatabilmesi önemli, oynatıyor sonuçta, kolunu oynatabiliyor mu?
çok sağ ol cnm,evet ALLAH beterinden korusun,benim yüzxümdenağru çekip Aağladı ya kahroldum.. dün boyama odasında çak oğlum aferim oğlum dedim hafif kaldır elini ,sonra lolipop tutturdum tuttu parmağıyla işaret etti böyle işte ma elletmiyor kolunu acıdığıda belli.Duygucum, çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm, çocukla alışveriş merkezi gezmek çok zor gerçekten, kendini suçlama. Olacağı varmış olmuş, ben çıkık olduğunu sanmıyorum ama yaşamış arkadaşlar daha iyi bilir. Belki yakınında sağlık ocağı varsa oraya götürebilirsin, üniversite hastanesine gerek yok bence şimdilik. Sağlık ocağında anlarlar. Bence incinme, muhtemelen sen çekince o da geri çekti incindi. Allah daha kötü şeylerden korusun. İnan ben yazının başını okuyunca panik oldum, kaza falan mı oldu diye, sonra yazdıklarını okuyunca ohh dedim. Çıkıksa bile birşey olmaz, sakin ol, parmaklarını oynatabilmesi önemli, oynatıyor sonuçta, kolunu oynatabiliyor mu?
amin.. inşallah yokturneslim sağolunYok gülüm yaa, bir şey yok baksana, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Oğluna nazar değmiş:))
geçer inşallahh..kötü niyetli insalnar değilsinmizki nazarınız değsin asla kendini suçlama ,ben fac. ata bindiğiresmi koydum bilmiyorumnezaman resim koysam birşey oluyor eşim bana fırçA attı .neyse rahat uyumadıdönemediği için rahatsız oldu belliki acı var çünkü acı olmaa uysundan uyanmazdı..
bana hafifşiş gibi geldi cnm ya ama dediğim gibi her bölümünü elledim sesçıkarmadıavuç içini elleyince acıdı dedi,psikoljikdir bende düşündüm ama uykusundan uyanması hafif sızlanması acıdığınıgösterir. parmakların oynatıyor hatta dün uzun çubuklu lolipopu tutturdum tuttu hafif kaldırdı elini böyleyapınca çıkmamıştır diyorum sanırım incildi eli yada sennide dediğin gibi zedelendi neolursa olsun oğlumun bugünkü durumu benim yüzümden oyüzden affedemiyorum kendimi
teşekkür ederim pomocum ama bugün azcık tozuttum eşimin yüzünden
brüksel lahanasını hatırlarsan bi kaç aydır arıyodum kızım çok istiyodu ancak bulabildim .ben kapuska gibi yemeğini yaptım az yağlı .
çok sağ ol cnm,evet ALLAH beterinden korusun,benim yüzxümdenağru çekip Aağladı ya kahroldum.. dün boyama odasında çak oğlum aferim oğlum dedim hafif kaldır elini ,sonra lolipop tutturdum tuttu parmağıyla işaret etti böyle işte ma elletmiyor kolunu acıdığıda belli.
cnm yaben yine onun için çıkıyorumtüm günevde kapanıyor benden başkasını görmiyorhem alacağımı alayım hemde ona araba alayım hemde birazkoştursun insangörsündiye çıkardım
amin.. inşallah yokturneslim sağolun
bu arada geçmişi okuduğumda msj demişsin telefonumamı attın kontrol ettim ama msj yok cnm yaa.. bende pazar günü pomoya msj attım oda bana dedi gelmedi diye hayırdır acabaniye gelmedi yoksa aradım seni yada msj çekerdim bu araalar telefon hep gözümün önünde seside açık
ya cnm bi balıkbi yeşillik alaktım bi baktım bezlerde indirimvar aldım,sonra meyvalı yoğurt gördüm oğlan istedi aldım kendime salepaldım,ıslak mendikderken olmuş bi dünya şey ee ceketlerde var gerçekden deli cesareti benimkisi ama hepoğlum hava ladın koştursun diyeneslıcıgım gunaydın canım
dun senı arayamadım ya kusura bakma. aksam gec saate kadar evle ugrastım. gunduz de ısyerınde aramak ıstemedım ofıs pek kalabalıktı dun. sen nasılsın canım agrın var mı
ya elımızde ıkı poset varken bız zor gezıyoruz alısverıs merkezını. duygusum sen ıyı halledıyorsun yıne de. suclama kendını lutfen. aynen ben de neslı gıbı korkarak okudum kuzıs ıle alakalı oldugunu hıssettım dustugunu falan dusundum kolunu kırdı sanırım dedım okumadan. yıne de oh be cok sukurmus dedım tamamını okuyunca. bence de saglık ocagı ya da kucuk ozel hastane varsa oraya gıt canım sımdılık. ıcın rahat eder, cıddı bırsey oldugunu sanmıyorum ama varsa da ona gore gıdersın tıp fakultesıne.
hımmmmm demek uyuyamadı. ozaman agrı olabılır dedıgın gıbı canım. hadı sen kuzısı al da bır saglık ocagı ya da ozel hastaneye gotur. ıcın rahat etsın enazından.
canım o resım olaylarında hata yapıyoruz aslında. hakıkaten nazar cekıyor kotu nıyet olmasa bıle, kaldı kı bazı ınsanların nazarı cok oluyor oızellıkle renklı gozlu kısılerın. benım annem bebegı ıcten sevmeye korkar mesela. cok tutar nazarı.
slm hemen çorba tarifini yazıyorum
2 adet kabak
2 adet kuru soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
çok az tuz
3-4 diş sarımsak
1 demet dereotu
1 demet nane
1 demet maydanoz
pulbiber, karabiber, isteğe göre
Göz kararı su ilave edip pişiriyoruz. Daha sonra blender dan geçiriyoruz. Günde 2 kase içme hakkımız var. Normal menülerin yanında içilecek. +++ sı olmuyormuş.
Bugün oruç tuttum. dün gece 1 gibi bir yumurta 2 dilim ekmek sekersiz cay içtim.
İftarda: 2 bardak su içtim. fırında el kadar tavuk göğsü bir tane de but, 4-5 çatal patates, yağsız salata, 1 dilim ekmek
Hava güzeldi 30 dk yürüyüş. 10 dk jimnastik hareketleri yaptım.
Sıcak su insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor. Ancak soğuk su negatif kalori etkisine sahip olduğu için mideyi üşütüyor ve vücudun bu soğumayı ısıtması için daha fazla enerji harcamasına yani kalori yakmasına neden oluyor.
Ben normal yani soğuğa yakın içiyorum midemi doldurduğunu hissediyorum. Tokluk hissi veriyor bende siz de deneyin
çok sağ ol cnm,evet ALLAH beterinden korusun,benim yüzxümdenağru çekip Aağladı ya kahroldum.. dün boyama odasında çak oğlum aferim oğlum dedim hafif kaldır elini ,sonra lolipop tutturdum tuttu parmağıyla işaret etti böyle işte ma elletmiyor kolunu acıdığıda belli.
cnm yaben yine onun için çıkıyorumtüm günevde kapanıyor benden başkasını görmiyorhem alacağımı alayım hemde ona araba alayım hemde birazkoştursun insangörsündiye çıkardım
amin.. inşallah yokturneslim sağolun
bu arada geçmişi okuduğumda msj demişsin telefonumamı attın kontrol ettim ama msj yok cnm yaa.. bende pazar günü pomoya msj attım oda bana dedi gelmedi diye hayırdır acabaniye gelmedi yoksa aradım seni yada msj çekerdim bu araalar telefon hep gözümün önünde seside açık
ya cnm bi balıkbi yeşillik alaktım bi baktım bezlerde indirimvar aldım,sonra meyvalı yoğurt gördüm oğlan istedi aldım kendime salepaldım,ıslak mendikderken olmuş bi dünya şey ee ceketlerde var gerçekden deli cesareti benimkisi ama hepoğlum hava ladın koştursun diye
ya ben kötü niyetli olarak değil'de dediğin bazı kişilerin nazarı değer gerçekden benim oğlanınyıldızı düşük benmi gibi neyse,eşim istemiyor götürmemi cnm kolunu oynatcaklar daha psikolijik yapcakdiye neyse bugünde bekleyim baklım yarın nasıl olcak duruma göre götürürüm ağrı kesici şurup verdim az önce inşallah dindirirağrısını
a.s cnm getiren sağ olsun...Kuzey konusunda içim rahatladığına göre, hepinize günaydın diyeyim öncelikle. Güzel bir gün olsun inşallah:)) Ben tartıda güzel bir rakam gördüm ve çok mutlu oldumAyrıca pazartesi günü ölçü almamıştım, şişkinlik olduğu için yanlış olur diye, dün de unuttum, bugün ölçü aldım ve o da beni çok mutlu etti:)) Artık hiç bir ölçüm 100 cm değil:)) En son basen ölçüm 100 cm'di, ama bugün ölçtüm ve 99 cm çıktı:)) Çok keyiflendim:) Bu arada eşim, ne yapıyorsun dedi, ben de forumdayım deyince, selam söyle arkadaşlarına dedi, artık diğer arkadaşlarımdan ayırt etmiyor sizi:)) selamını ileteyim ben de:))
Ben dünkü menümü yazayım, spor yapamadım, hem yorgun hissettim, hem bacağımı zorlamak istemedim.
Sabah:
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-1 tk Antep salça
-1 kk peynir
-1 ceviz
-1 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydanoz
-1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
-1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği (suyunu yemedim)
- 1 küçük kase yoğurt
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade kahve
- 4 tane kuru kayısı
Akşam:
-1 tabak yoğurtlu makarna
Ara:
- 10 tane kestane
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Toplam adım sayım 4500 olmuştu maalesef.
neysedünümü toparlayım
aç karnına ballı elmasirkeli suyum
kahvaltı:aç değildim 1 dilimekmeğin kenar kabuğunu yedim 1 dilim peynirle
ar:az süt ile şekersiz nescafe
alışveriş merkezine gider gitmez yaseminli yeşil çay aldım yeni demlenmişti gezegeze içtim harika bir tattı bir daha gittiğimdemalzemeleri nerden almışlar sorcam bayıldımm tadına
öğlen: oğlumun ayranından içtim 3-4 patates attımağzıma sonra yerim dedim sonra olayla oldu zaten
akşam:birönceki günden kalan az mantar yemeğimden yedim 330 ml ayran içtim 1 dilim ekmek
salep içtim yanında 2 tane yulaflu kremaı bisküvi yedim
böyleişte su çok az içtim ben dışarda suiçmeyi unutuyorum
canım haklısın ben de cok cekerım nazarı. belkı de ıkızler burcunun ozellıgı bılmıyorum. sen arada sırada cıkar kuzısı. hem kalabalıga alıssın hem sana da ıyı gelır esıne bakma. sankı herzaman aynısı olacak degıl ya. hem ustelık ne demısler cocuk bu ya. duse kalka aglaya gule buyur.
sen bugun de bekle ozaman. hanı yesıl sabunlar olur ya, onunla ılık su ıle ovala yavas yavas. masaj yapar gıbı. cok ıyı gelecektır kırık cıkıkcılar var ya onlar ılk oyle yapar, babaannem de oyle yapardı yumusak yumusak masaj ıyı gelır bence.
canım ben arada baska seyler de yazdım sakın yanlıs anlama olur mu sankı kuzısın olayını gecıstırıyor gıbı. patron gelmek uzere, o gelmeden kımseyı yanıtsız bırakmayayım dıye acele edıyorum ne olur yanlıs anlama kırılma
merhabaaaa bugün elektrikler yoktu burada trofoları yenilediler koca yaz yattılar kışın bakıma girdiler
kendimi esefle kınayarak bugünkü menümü yazıyorum .ama pişman değilim napıyım hafta içi telafi ederim artık
sabah
bir dilim ekmek
3 çatal menemen
2 tane pataes kızartma
ufak parça peynir
şekersiz çay 4 fincan
ara
şekersiz neskafe
3 tane betübör bisküvi
öğle
yarım ekmek arası köfte ekmekeşim kızımla sahilde keyf yaptık hafifletici sebep olabilirmi
ufak bardak ayran
neskafe
akşam
4 tane brüksel lahana haşlama
yarım kase yoğurt
2 litre su
dışarda bayağı bi koşturdum market alışverişi yaptım
yaklaşık 500 belkide daha fazla merdiven indim çıktım
şimdide lesli yapıcam
gecede şekersiz çay içicem bide elma yerim tamamdır
yasemınlı yesıl cay hımm hıc ıcmedım demek baya begendın merak ettım bak tadını.
oglen yemek yıyememıssın kuzısten dolayı ama ALLAHTAN aksam yemıssın sevındım sen hemen ıstahtan kesılıyorsun cunku.
menulerın guzel canım. az yemedıgıne cok sevındım valla. dedım ya hemen dusuyor senın menuler bırsey olunca hatta bazen olmadan da.
su ben de dısardayken unutuyorum , usenıyorum bır de sık sık wc gıtmeye dısardayken. evde ve ısyerınde kolay sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?