- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.681
Kuzey konusunda içim rahatladığına göre, hepinize günaydın diyeyim öncelikle. Güzel bir gün olsun inşallah:)) Ben tartıda güzel bir rakam gördüm ve çok mutlu oldumAyrıca pazartesi günü ölçü almamıştım, şişkinlik olduğu için yanlış olur diye, dün de unuttum, bugün ölçü aldım ve o da beni çok mutlu etti:)) Artık hiç bir ölçüm 100 cm değil:)) En son basen ölçüm 100 cm'di, ama bugün ölçtüm ve 99 cm çıktı:)) Çok keyiflendim:) Bu arada eşim, ne yapıyorsun dedi, ben de forumdayım deyince, selam söyle arkadaşlarına dedi, artık diğer arkadaşlarımdan ayırt etmiyor sizi:)) selamını ileteyim ben de:))
Ben dünkü menümü yazayım, spor yapamadım, hem yorgun hissettim, hem bacağımı zorlamak istemedim.
Sabah:
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-1 tk Antep salça
-1 kk peynir
-1 ceviz
-1 haşlanmış yumurta
-1 avuç maydanoz
-1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
-1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği (suyunu yemedim)
- 1 küçük kase yoğurt
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade kahve
- 4 tane kuru kayısı
Akşam:
-1 tabak yoğurtlu makarna
Ara:
- 10 tane kestane
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Toplam adım sayım 4500 olmuştu maalesef.
a.s cnm getiren sağ olsun...
menün güzel,aktiviteyi salla ayAğın daha önemli yaparsın eninde sonunda
dün benim kolilerin olduğu odada mezureyi buldum bende ölçeyim.bende bugün spor yapamam zaten halimde yok çok bitkinim
yok cnm eşim gezmemekarışmaz doktora götürme diyor çocuk için
olurmu cnm gündemi benmi oğlumun üzerine kurmucaz elbet ben sizdenfikir ve dua almak için yazdım iyide geldii zaten bugün bende enerji yok bugünde beni moralleyin acık
aman aman ne ghuzel bır enerjı ıle basladın bugune sen canım. kuzıse cok uzulduk senınle sevındık bak. cm ler azalıyor tartı yuzune guluyor ohhhhhhhh ohhhhhh cok sevındım valla.
bız de esıne selam soyluyoruz aleykum selam. benım esım de sızlerı bılıyor. ıyıce kanıksadı bu durumu, yenı arkadaslarınla eskılerden daha yogun gorusuyorsun dıyor hatta cevrendekı herkesten daha cok dıyor, annenı sonra ararım dıyorsun ama foruma gırmeden durmuyorsun dıyor :)))))
canım menulerın guzel olmus, uzun zamandan sonra ıkı ogunu et gormedım :))))) şaka şaka
aktıvıteye takılma ya. ayagın agrıyor benım dıkıslerım ıyılessın grıbım gecsın dıye benı sen bekletmıyor muydun ya. aynı torpılı kendıne gecer mısın lutfen :)))))) bugun nasılsıun dıye sordum araya kaynamasın canım agrın sızın var mı
Teşekkür ederim canım, bugün çok daha iyi, dizlerimde hafif morarma var o kadar, çocukluk yıllarına döndüm:) Dizlerim hiç düzgün olmazdı, ya yara olur kabuk bağlar, ya morarır, biraz yaramazdım:)
hımmmmmm baya ıyı dusmussun canım sen ya. morarmıs. tuh uzuldum bak. bır an once ıyılesırsın ıns. spora yuklenme oldu mu
ben cocukken cok usluydum ya. sakın bır cocuktum
benım evde cok olur yatak kenarına falan cok carparım bır de cabuk morarım ıste kolum, bacagım morluk olur genelde. kan aldırmaya gıderım, eroınman gıbı olur kolum ıkı hafta.
Telefonuna mesaj atmıştım, Pomoya da senin mesaj gitmediyse senin telefonda sorun olabilir, bilemedim.
şimdigörümcememj çektim gitti aradı hemen ee p.tesi poyoda msj çektim fırça mesajı o da gitti:)))
cnm çok tşk ederim.pomo benşuandan yanayım ben zaten herçıktığımda ona oyuncak alıyorum ama her çıktığımda,dünde aldım ama o dahasını istedi orda durmalıyım diye düşündüm çnükü onuda laırsam başka şey isticek yani her istediğideolmamalı diye düşnüyorum şımarıkbüyüsün istemiyorum.ama dünkü olayı yaşayacağıma alsaydım diyorum şimdi neyse olmuş bitti umarım bugün düzelir..güzel yazın için tşk ederim senin benden dahaiyi anne olacağını biliyorum hatta eminim amaöncekilolargitcek güzel annenin bedenide güzel olsundimiya canım olur mu ya. saglık bu. konusacagız dertlesecegız moral bulacaksın. hem de ya ondan daha onemlı gundem olabılır mı masum kucucuk bır bıdık ya o. nasıl uzuldum ben. tum dualarımı tum enerjımı gonderıyor teyzesı ona. hemen ıyılessın tatlı tatlı gulsun konussun o.
ben senı anne olarak da cok takdır edıyorum bunu hıc unutma. sen cok ıyı bır annesın bunu kendıne sık sık soyle tamam mı. ben guzelım dıyıp kendını guzel hıssetmek gıbı, sana olumlu enerjı verecektır bu. hep derım ya, kendımızı baskalarının gozunden gorsek kendı gucumuzu basarımızı guzellıgımızı daha ıyı goruruz dıye. bak sen bana gucumu sabrımı hatırlatınca ben kendıme gelmedım mı sen de oyle dusun, sen cok guzel bır annesın ben senı ornek alıyorum senden fıkırler alacagım yaaaaaa ben. ben kotu anneyım cocugun ıstedıgını almadım kolu ıncındı falan dıyıp durma kendıne.o ıc seslerı durdur bakayım.
dünün güzel geçmiş tebrikler.aktivite olarak da baya hareket etmişsin temizlik zaten bol hareketttir..kızlar ben de dunu guncelleyeyım aksamı yazmamıstım.
sabah kalktım 6 da. yarım saat kadar ender sarac hareketlerını yaptım
ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
yarım demet roka
bır salatalık
buaralar sut ıcmedıgımı farkettım yarın sut ıcmeye baslayım 4-5 gundur sut ıcmedım.
ıse 8 gıbı geldım. yesıllıklerı yıkadım arkadasımla ıse geldım arabasıyla.
ıse gelınce acık sekersız cay
ara: 500 ml sıcak su, yarım demet maydonoz, yarım demet roka, 4 tane kestane
ogle: 3 kasık yesıl mercımek, 4 kasık marul lahana salata, 3 kasık makarna
ara: 500 ml sıcak su, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı, yarım demet roka, yarım demet maydonoz, acık sekersız cay
aksam: eve gıdınce yemek yedım, cıkmadan 500 ml sıcak su ıctım. 5 tane lahana sarması yedım yogurt bıtmıs yıyemedım maalesef. tok tutması ıcın bır tane tere, 5-6 yaprak marul yedım yesıllık bu sekılde yıyınce sabah olsun gunduz ara ogun ya da aksam ogun farketmıyor cok tok tutuyor onu farkedıyorum gunduz mesela maydonozu yerken suyu ıcersem maydonozu daha kolay yıyorum bunları farkettım bu gunlerde.
aksam 6dan 10 a kadar hıc oturmadım desem yerıdır yemekte 5-10dk ancak. camasır, detaylı mutfak temızlıgı falan yaptım, sebzelerımı etlerımı dogradım hazırladım yemeklık olarak. bır kac yemegım vardı kalan onları degerlendırdım etlı bulkgur pılavı yaptuım daha onceden kavurdugum kusbası et yemegımle. onu esıme yaptım ben pek sevmıyorum. tavugum vardı 4-5 kasıklık yapılmıs yemek. onu da pırınc pılavı ıcıne koyacaktım ama bıraz deneme yapmak bıraz da sehrıye paketının yırtılması ıle benım pılav tel sehrıye pılavına dondu tarafımdan. ama bayıldım cok guzel olmus. yanımda aksam yemegı olarak getırdım arpa sehrıye yapmıstım yemıstım ama bu tek sehıryenınkı cok daha guzel olmus.
neyse ıslerım bıttı cok yoruldugum ıcın ancak ender sarac hareketlerını yapabıldım aksam yarım saate yakındı.
500 ml su ıctım, 3 kasık nar yedım, bır cay bardaı portakal suyu ıctım, portakalın posasını da yedım faydalı dıye.
gunum boyle kapandı benım.
çekerim cnm .sende kendine dikkat etkolay gelsinn bugünkü mennüde güzel gözüküyor birde altına sağlam bi aktivite kondurursan bomba olurkızlar ben bugunumu de yazayım. duyguyu neslıye emanet edıp cıkayım. patron gelır.
bugun spor yapmadım erken kalktım ama gerı uyudum.
sabah kalktım 6 bucuğu gecerken. esıme de kendıme de tost yaptım. adam kac gundur kek yıyor dıslerınden dolayı. dogru durustu kahvaltı yapabıldı bugun.
ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden, ıcıne maydonoz koydum bu kez
bır salatalık
bır domates
bır bardak süt
sımdı cay ıctım. yesıllık, su ve nar ıle ara yapacagım.
oglen yogurt corbası, ıspanak varmıs
aksama da ssehrıyelı pılav ve kozlenmıs patlıcan-bıber satalası yıyecegım ısten cıkmadan.
duygucugum kuzısle ılgılı arada sırada msj at oldu mu canım ben foruma gıremezsem.
neslıcıgım dıkkat et kendıne oldu mu
guzel arkadaslarımı kocaman opuyorum
pomo kaçarrrrrrrrrrr
Belki dün hatlarda sorun vardı, o da olabilir.
Duygu, Kuzişe çok takılma, o çocuk ve düşe kalka büyüyecek. Tamam sen kolunu çektiğin için kolu acımış ama başka bir şeyden dolayı da olabilirdi. Diyelim sen def istediğinde aldın, onunla oynarken önüne bakmayıp düşecekti belki Allah korusun, daha ciddi bir şey olacaktı belki. Böylece küçük bir incinmeyle atlattı. Yani niye almadım diye yeme kendini, vardır bunda da bir hayır. Her istediğini alamazsın zaten, doğru da değil öyle yapmak. Kendini suçlamaktan da vazgeç. Hadi bakayım karşıdan sana enerji yolluyorum, yakala:)) Daha önce dediğim gibi sağlık ocağına götürebilirsin ama babası gerek görmediğine göre birşey yok bence, için rahat olsun.
sağ ol cnm içimi rahatlattınız ALLAH razı olsun enerjinialıyorum tşk ediyorum misgibi geldi bile:))kalkyım kahvaltı yapayım şuana kadar ağzıma birşey girmedi iyiki varsınız kızlarr
hepinizegünaydın ama bana gün karanlıkkk(çok mutsuzum
dün pomo sayesinde güzel başladığım güne ,akşamını felaket olarak kapattım...
düngittik tüm magazalardan indirim vardı tek tek dolaştık tabi kuzeyin benim ceketler elimde içerisi sıcak oğlanfena değildi fazla yormadı beni neyse aşa katamigrosa girdim balık almaya ama beğenmedim bir kaç şey aldım oğlanada araba aldım oğlanın def alacAĞI TUTTU HANİ ŞU ŞINGIR ŞINGIR SES ÇIKARAN ŞEY VARYA AHH KEŞKE ALSAYDIM ALMADIM YA NEDEN ALMADIM KIZIYORUM KENDİMENEYSE MARKET TORBALARI ELİMDE AĞIR CEKETLER KOLUMDA KUZEY YERE YAPIŞMIŞ Kalkmıyor def 'i istiyor neyse ne durumda olduğumu bi hayal edin içierisi sıcak kolumda ceket tek elimdeağırpoşet diğer elimle kuızeyi kaldırmaya çalışıyorum sonunda sinirlendim kalk oğlum dedim biraz elimle çektim hop kolunda ses geldi bir ağlamaya başladı susmuyor naparsam yapayımsusmadı ,avm'nin reviri var oraya götürdüm kolunu elletmiyor.saat olmuşkaç neden hastane götürmedin diye sorarsanız geçen yıl babası kazak giydirirken'de biraz zr giydirmiş kolu acımış yine böyle ağlıyor kolunu elletmiyor 9 eylüle götürdük elle muayenede birşeye rastlamadılar çıkık vs.. ama ağlamaya devam ettirdiği için rötgen çektirdik yine birşey çıkmadı ama o kolunu 4gün kullanmadı.. hemen aklıma o olay geldi dsakinleştirmeye baktım zaten kolumda uyudu eşimi çağırdım geldi oğlan uyandı boyama odasına gittik boya yaptı tek eliyle sakindi amakolunukullanmıyor..neyse sonuç olarak gece sıksık utandıdönemediği için sanırım kolunu şuan hala daha kullanmıyor ,yani arada hafif kaldırıyor parlaklarınıoynatıyor ama acıyor belli benim içimhiç rahat değil hem benim yüzümden olduğu için hemde doktora götürmediğim için ama eşim şimdi çocuğun kolunu evirceklerçevircekler yine psikolojikdir diyor kaldım böyle sizce çıkık olsa nsıl bi belirtiolur gözümden sakındığım evladım benim yüzümden acı çekiyor düşünün artıkdurumumu dün ağlamakdan helak oldum 8:30da uyudum zaten ALLAH beterinden korusun dua edin kızlar basit bir incilmedir inşallah hemencik düzelir
kesınlıkle haklısın en guzel terapı arkadaslar aslında. baksana bana, sızler ıle tanıstıgımdan berı cok daha farklı bırıyım.
sagol fıstık bız de sana herzaman destekcıyız bılıyorsun bunu hıc unutma, mezunıyet de gelır ıs de baslar zaman cok hızlı akar. bıtmese benım okulum bıtmezdı, anlatsam roman olur ama bak bıttı, ıs de oldu ıyı kotu, evlendık de. sıkıntı yapma bıter okul. hatta keske bıtmeseydı ya dersın bazen gun gelır :)))
hımmm demek bu yıl bızım yılımız olacak vayyyyyyy cok sevındım bak buna. balık burcuna uzuldum esım balık burcu. sanırım saglık sorunları ve yogun ıs seyahatlerı ıle streslı bır yıl gecırekecek umarım kotu bır yıl olmaz esım ıcın. 2013 yılındakı benım mutlulugum enerjım ona da yansır ınsaallah.
nısan, evlılık hıc bellı olmaz cesmı. umdugundan daha gec de olabılır daha erken de. cok garıp bır sey bu olay.
afiyet olmuştur umarım,kolaygelsin sana kuzeyiseve seve öperim..Tamam canım, afiyet olsun, ben de standart yağsız maydanozlu tostumu yedim, neskafemi de içtim, şimdi kalkıp hazırlanayım, önce markete uğrayacağım yılbaşı toplantısı için malzeme alacağım, sonra da işyerine gideceğim. İşyerinden girerim yine, Kuzişi de öp benim için
çoksağol canım çok tşk ederim...sanada çok çok geçmiş olsunnn .hasta halde gönderdiğin güzel enerji içinde tşk ederiz.duygucumm paşamıza çok çok geçmiş olsun, olur ama çocuktur o, kendini üzme tamam mı ? hepimiz dua ediyoruz paşa için inşalah önemli bişeyi yoktur, ama pomo yla nesli nin de dedigi gibi çıkık olsa duramazdı sanırım, bi de o zaman kolda bi şekil bozuklugu oluyor die biliyorum, sanırım öyle birşey yok, dolayısıyla endişe etme, geçer umarım en yakın zamanda canım
canım eğer normal zamanda bitirseydim okulu sanırım derdim keşke bitmeseydi die ama ara verip tekrar dönünce falan sanmıyorum ki keşke bitmeseydi diyeyimburca inanma burçsuz kalma canım, hemen kötüye yormayalım eşin de bence yükselen burcundan dolayı güzel bi yıl geçirir, ayrıca senin de yanında olacak ben kötü bir yıl geçirecegini düşünmüyorum
bugun fena bir gribin eşiğindeyim kızlar hissediyorum, bir üşüyorum bi terliyorum, boğazım deseniz zaten fena.. neyse ki dersim yok yurttayım bugun, çalışacagım tabi ki ama dışarı çıkmayacam ya önemli olan o
duygucum mevcut olan tüm enerjimi paşaya ve sana yolluyorum, gerçi hastalıktan dolayı pek yok ama olsun, umarım size iyi gelir
duygucum sana afiyet olsun, nesli cim sana da öncelikle çok geçmiş olsun tekrardan, ve çok kolay gelsin..
ben bugun buralardayım kızlar, gelen olursa beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?