2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aman aman ne ghuzel bır enerjı ıle basladın bugune sen canım. kuzıse cok uzulduk senınle sevındık bak. cm ler azalıyor tartı yuzune guluyor ohhhhhhhh ohhhhhh cok sevındım valla.

bız de esıne selam soyluyoruz aleykum selam. benım esım de sızlerı bılıyor. ıyıce kanıksadı bu durumu, yenı arkadaslarınla eskılerden daha yogun gorusuyorsun dıyor hatta cevrendekı herkesten daha cok dıyor, annenı sonra ararım dıyorsun ama foruma gırmeden durmuyorsun dıyor :)))))

canım menulerın guzel olmus, uzun zamandan sonra ıkı ogunu et gormedım :))))) şaka şaka

aktıvıteye takılma ya. ayagın agrıyor benım dıkıslerım ıyılessın grıbım gecsın dıye benı sen bekletmıyor muydun ya. aynı torpılı kendıne gecer mısın lutfen :)))))) bugun nasılsıun dıye sordum araya kaynamasın canım agrın sızın var mı

Ölç ölç insan çok motive oluyor, hele sen pilates yapıyorsun, inanılmaz fark eder.

ya canım olur mu ya. saglık bu. konusacagız dertlesecegız moral bulacaksın. hem de ya ondan daha onemlı gundem olabılır mı masum kucucuk bır bıdık ya o. nasıl uzuldum ben. tum dualarımı tum enerjımı gonderıyor teyzesı ona. hemen ıyılessın tatlı tatlı gulsun konussun o.

ben senı anne olarak da cok takdır edıyorum bunu hıc unutma. sen cok ıyı bır annesın bunu kendıne sık sık soyle tamam mı. ben guzelım dıyıp kendını guzel hıssetmek gıbı, sana olumlu enerjı verecektır bu. hep derım ya, kendımızı baskalarının gozunden gorsek kendı gucumuzu basarımızı guzellıgımızı daha ıyı goruruz dıye. bak sen bana gucumu sabrımı hatırlatınca ben kendıme gelmedım mı sen de oyle dusun, sen cok guzel bır annesın ben senı ornek alıyorum senden fıkırler alacagım yaaaaaa ben. ben kotu anneyım cocugun ıstedıgını almadım kolu ıncındı falan dıyıp durma kendıne.o ıc seslerı durdur bakayım.

Teşekkür ederim canım, bugün çok daha iyi, dizlerimde hafif morarma var o kadar, çocukluk yıllarına döndüm:) Dizlerim hiç düzgün olmazdı, ya yara olur kabuk bağlar, ya morarır, biraz yaramazdım:)

kızlar ben de dunu guncelleyeyım aksamı yazmamıstım.

sabah kalktım 6 da. yarım saat kadar ender sarac hareketlerını yaptım
ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
yarım demet roka
bır salatalık

buaralar sut ıcmedıgımı farkettım yarın sut ıcmeye baslayım 4-5 gundur sut ıcmedım.

ıse 8 gıbı geldım. yesıllıklerı yıkadım arkadasımla ıse geldım arabasıyla.

ıse gelınce acık sekersız cay

ara: 500 ml sıcak su, yarım demet maydonoz, yarım demet roka, 4 tane kestane

ogle: 3 kasık yesıl mercımek, 4 kasık marul lahana salata, 3 kasık makarna

ara: 500 ml sıcak su, 5-6 adet evde kurutulmus kayısı, yarım demet roka, yarım demet maydonoz, acık sekersız cay

aksam: eve gıdınce yemek yedım, cıkmadan 500 ml sıcak su ıctım. 5 tane lahana sarması yedım yogurt bıtmıs yıyemedım maalesef. tok tutması ıcın bır tane tere, 5-6 yaprak marul yedım yesıllık bu sekılde yıyınce sabah olsun gunduz ara ogun ya da aksam ogun farketmıyor cok tok tutuyor onu farkedıyorum gunduz mesela maydonozu yerken suyu ıcersem maydonozu daha kolay yıyorum bunları farkettım bu gunlerde.

aksam 6dan 10 a kadar hıc oturmadım desem yerıdır yemekte 5-10dk ancak. camasır, detaylı mutfak temızlıgı falan yaptım, sebzelerımı etlerımı dogradım hazırladım yemeklık olarak. bır kac yemegım vardı kalan onları degerlendırdım etlı bulkgur pılavı yaptuım daha onceden kavurdugum kusbası et yemegımle. onu esıme yaptım ben pek sevmıyorum. tavugum vardı 4-5 kasıklık yapılmıs yemek. onu da pırınc pılavı ıcıne koyacaktım ama bıraz deneme yapmak bıraz da sehrıye paketının yırtılması ıle benım pılav tel sehrıye pılavına dondu tarafımdan. ama bayıldım cok guzel olmus. yanımda aksam yemegı olarak getırdım arpa sehrıye yapmıstım yemıstım ama bu tek sehıryenınkı cok daha guzel olmus.

neyse ıslerım bıttı cok yoruldugum ıcın ancak ender sarac hareketlerını yapabıldım aksam yarım saate yakındı.

500 ml su ıctım, 3 kasık nar yedım, bır cay bardaı portakal suyu ıctım, portakalın posasını da yedım faydalı dıye.

gunum boyle kapandı benım.

Teşekkür ederim canım, bugün çok daha iyi, dizlerimde hafif morarma var o kadar, çocukluk yıllarına döndüm:) Dizlerim hiç düzgün olmazdı, ya yara olur kabuk bağlar, ya morarır, biraz yaramazdım:)

hımmmmmm baya ıyı dusmussun canım sen ya. morarmıs. tuh uzuldum bak. bır an once ıyılesırsın ıns. spora yuklenme oldu mu

ben cocukken cok usluydum ya. sakın bır cocuktum

benım evde cok olur yatak kenarına falan cok carparım bır de cabuk morarım ıste kolum, bacagım morluk olur genelde. kan aldırmaya gıderım, eroınman gıbı olur kolum ıkı hafta.

Beyaz tenliler çabuk morarır zaten, senin de öyle demek ki. Ben de sakarımdır, sağa sola çok çarparım. Düşme pek sık olmaz ama olabiliyor işte. Ben de daha önce düşüp el bileğimi kırdığım için psikolojik olarak etkileniyorum düşünce. Sanki tekrar kırılacakmış gibi geliyor.

kızlar ben bugunumu de yazayım. duyguyu neslıye emanet edıp cıkayım. patron gelır.

bugun spor yapmadım erken kalktım ama gerı uyudum.

sabah kalktım 6 bucuğu gecerken. esıme de kendıme de tost yaptım. adam kac gundur kek yıyor dıslerınden dolayı. dogru durustu kahvaltı yapabıldı bugun.

ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden, ıcıne maydonoz koydum bu kez
bır salatalık
bır domates
bır bardak süt

sımdı cay ıctım. yesıllık, su ve nar ıle ara yapacagım.

oglen yogurt corbası, ıspanak varmıs

aksama da ssehrıyelı pılav ve kozlenmıs patlıcan-bıber satalası yıyecegım ısten cıkmadan.

duygucugum kuzısle ılgılı arada sırada msj at oldu mu canım ben foruma gıremezsem.

neslıcıgım dıkkat et kendıne oldu mu

guzel arkadaslarımı kocaman opuyorum

pomo kaçarrrrrrrrrrr

Duygu, Kuzişe çok takılma, o çocuk ve düşe kalka büyüyecek. Tamam sen kolunu çektiğin için kolu acımış ama başka bir şeyden dolayı da olabilirdi. Diyelim sen def istediğinde aldın, onunla oynarken önüne bakmayıp düşecekti belki Allah korusun, daha ciddi bir şey olacaktı belki. Böylece küçük bir incinmeyle atlattı. Yani niye almadım diye yeme kendini, vardır bunda da bir hayır. Her istediğini alamazsın zaten, doğru da değil öyle yapmak. Kendini suçlamaktan da vazgeç. Hadi bakayım karşıdan sana enerji yolluyorum, yakala:)) Daha önce dediğim gibi sağlık ocağına götürebilirsin ama babası gerek görmediğine göre birşey yok bence, için rahat olsun.

cnm çok tşk ederim.pomo benşuandan yanayım ben zaten herçıktığımda ona oyuncak alıyorum ama her çıktığımda,dünde aldım ama o dahasını istedi orda durmalıyım diye düşündüm çnükü onuda laırsam başka şey isticek yani her istediğideolmamalı diye düşnüyorum şımarıkbüyüsün istemiyorum.ama dünkü olayı yaşayacağıma alsaydım diyorum şimdi neyse olmuş bitti umarım bugün düzelir..güzel yazın için tşk ederim senin benden dahaiyi anne olacağını biliyorum hatta eminim amaöncekilolargitcek güzel annenin bedenide güzel olsundimi

dünün güzel geçmiş tebrikler.aktivite olarak da baya hareket etmişsin temizlik zaten bol hareketttir..
çekerim cnm .sende kendine dikkat etkolay gelsinn bugünkü mennüde güzel gözüküyor birde altına sağlam bi aktivite kondurursan bomba olur
Belki dün hatlarda sorun vardı, o da olabilir.

herhalde

bu arada ayağın morarmış seninde annem gibi etin hassas galiba anneminde hafif dokunhatta ısır hemen morarır neslicim senide ALLAK korumuş sen bugünde yorma ne olur ne olmazz sadee adım atmaya çalış bol bol

sağ ol cnm içimi rahatlattınız ALLAH razı olsun enerjinialıyorum tşk ediyorum misgibi geldi bile:))kalkyım kahvaltı yapayım şuana kadar ağzıma birşey girmedi iyiki varsınız kızlarr

sağ ol cnm içimi rahatlattınız ALLAH razı olsun enerjinialıyorum tşk ediyorum misgibi geldi bile:))kalkyım kahvaltı yapayım şuana kadar ağzıma birşey girmedi iyiki varsınız kızlarr

Tamam canım, afiyet olsun, ben de standart yağsız maydanozlu tostumu yedim, neskafemi de içtim, şimdi kalkıp hazırlanayım, önce markete uğrayacağım yılbaşı toplantısı için malzeme alacağım, sonra da işyerine gideceğim. İşyerinden girerim yine, Kuzişi de öp benim için

duygucumm paşamıza çok çok geçmiş olsun, olur ama çocuktur o, kendini üzme tamam mı ? hepimiz dua ediyoruz paşa için inşalah önemli bişeyi yoktur, ama pomo yla nesli nin de dedigi gibi çıkık olsa duramazdı sanırım, bi de o zaman kolda bi şekil bozuklugu oluyor die biliyorum, sanırım öyle birşey yok, dolayısıyla endişe etme, geçer umarım en yakın zamanda canım

canım eğer normal zamanda bitirseydim okulu sanırım derdim keşke bitmeseydi die ama ara verip tekrar dönünce falan sanmıyorum ki keşke bitmeseydi diyeyim burca inanma burçsuz kalma canım, hemen kötüye yormayalım eşin de bence yükselen burcundan dolayı güzel bi yıl geçirir, ayrıca senin de yanında olacak ben kötü bir yıl geçirecegini düşünmüyorum

bugun fena bir gribin eşiğindeyim kızlar hissediyorum, bir üşüyorum bi terliyorum, boğazım deseniz zaten fena.. neyse ki dersim yok yurttayım bugun, çalışacagım tabi ki ama dışarı çıkmayacam ya önemli olan o

duygucum mevcut olan tüm enerjimi paşaya ve sana yolluyorum, gerçi hastalıktan dolayı pek yok ama olsun, umarım size iyi gelir

duygucum sana afiyet olsun, nesli cim sana da öncelikle çok geçmiş olsun tekrardan, ve çok kolay gelsin..

ben bugun buralardayım kızlar, gelen olursa beklerim

afiyet olmuştur umarım,kolaygelsin sana kuzeyiseve seve öperim..

çoksağol canım çok tşk ederim...sanada çok çok geçmiş olsunnn .hasta halde gönderdiğin güzel enerji içinde tşk ederiz.
duygucum sana afiyet olsun, nesli cim sana da öncelikle çok geçmiş olsun tekrardan, ve çok kolay gelsin..

ben bugun buralardayım kızlar, gelen olursa beklerim

sağ ol cnm,iyiki varsınızz kızlarr moralim sayesnizde düzeldi birde oğlum kolunu kullanmaya başlayıncA KEYFİM TAVAN YAPCAK

Eveeett, alışverişin bir kısmını yaptım, geldim. Yemeğe birlikte gittiğimiz kişiler bugün yok ortalarda, o yüzden sipariş verdim, ton balıklı salata söyledim. Şimdi salatamı bekliyorum. Duygucum, Kuzey nasıl oldu, kullanıyor mu kolunu? sen nasılsın? Bugün hava ne kadar güzel burada yaa, hiç ofiste durasım yok valla, bahardan kalma bir hava var resmen:))

Kahvaltı yerine detoksdan kalan biraz bulgurum vardı 4 kaşık biraz zeytinyağı salça ilekarıştırıp bol yeşillik taze soğaz ekşiyle çakma kısır yaptım :))))