2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kahvaltı yerine detoksdan kalan biraz bulgurum vardı 4 kaşık biraz zeytinyağı salça ilekarıştırıp bol yeşillik taze soğaz ekşiyle çakma kısır yaptım :))))

Oooo çok güzel olmuş valla, afiyet olsun canım. Ben de malum uyduruk mercimekli bulgur pilavı yapmıştım, hepimiz değerlendirdik yani detoks fazlalarını:))

şimdiden afiyet olsuncanım, kuzeyle az önce oyun oynadık 2 baLon ucunda çuBUğu olanlar varya restorantta çocuklara verilen onlardan birini iyi olan eline diğerini zorla diğer eline verdim ilk başdagevşeK tutuyordu ilerleyen dakikalarda hafifden sıkmaya başladı,oyunumuz balonla annenin kafasına vurmaca:))) maskara oldum resmen ya neyse bi iyiolan eliyle vurduruyon bi kötü olanla kötü olan elini tam kaldırmıyor hafif kaldırıyor ama en büyük tepkiyi onagösterdiğim içinhoşunagidiyor dün yada bugün sabah gibi sızlanmıyor neşeli böyle durumlar

ah KUZEY İYİ OLSAYDI hatayaçıkcaktım hediye işini halledemedim beğenemiyorum birşeyy yarın iyi olursa kuzi ve hava alsancağa gitcem inşallah

Son düzenleme:

Ooo kıskandım valla, ben de Alsancağa gitmek istiyorum Ama bizim yarın yılbaşı organizasyonu var, neyse o da keyifli olacak inşallah. Biz de küçük bir çekiliş yapacağız kendi aramızda, o yüğzden benim de hediye almam lazım, ben de akşam bakmayı planlıyorum.

Duygu, ben kayınvalideme Twigy den ev babeti aldım, kayınperede de ev terliği:) Böylece hediye işini hallettim:) Kendime de ev babeti aldım tabi eksik kalmayayım diye:))

Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?

duygucum çook geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizin evladını .geçen senede kuzinin kolu incinmişti hatırlıyorum hatta aman ne nazlı oğlan falan diye espri yapmıştık kızlar yandı demiştik büyük ihtimal öle bişeydir yoksa çıkık falan olsa gece çok ağlardı acısından uyumazdı
kendinide şuçlama bakim .alnımıza yazılan herşeyi görücez kaçarı yok bunun ancak dualarla sadakayla belaları üstümüzden def edicez Allahın izniyle
bide şöle düşün şimdi sen o defi alsaydın kuzi defle oynarken canını acıtsaydı yine vicdan azab çekicektin bu anneliğin doğasında var canım unutma .
Raabbim daha büyük şeylerden korusun cümlemizi

dışarda harika bi hava var .anneme gidicem yürüyerek pazar da kuruldu biraz dolanayım güneşten yararanayım gece geçmişi okurum

Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
aşırı derecede yaramaz...büyüdüğümde hep öğretmen olmak istedim ve oldum şükürler olsun..

Selam kızlar. Ancak vakit buldum girmeye. Yıl sonu yoğunluğu günden güne artarak devam ediyor.
Dün yediklerim
Sabah
Buğday ekmeğine sandviç
Öğlen
Urfa kebap (etini yedim, bikaç parça lavaşla), közlenmiş soğan, nar ekşili salata, turşu
Akşam
Etli nohut

Ben çok uysalmışım. Annem hep anlatır saolsun. Çalışan anne çocuğu olmanın da etkisi var sanırım. İlkokul 3 itibariyle öğlen gelirdim eve akşama kdr yalnız kalırdım. Birçok şeyi erken öğrenmek zorunda kaldım. Ya aç kalacaktım ya yemek yapmayı öğrenecektim, ya üşüyecektim ya soba yakmayı öğrenecektim. Zor bir çocukluktu ama sevgi hep hakimdi evimize. Allaha şükür çocuğumda uysal bir çocuktur. Maşallah.

duygu, ben kayınvalideme twigy den ev babeti aldım, kayınperede de ev terliği:) böylece hediye işini hallettim:) kendime de ev babeti aldım tabi eksik kalmayayım diye:))
internetten mi aldın ben yarınmagazasınagide bilirim,ay ben bir sefer paylaşmıştımya geldiğinden beri ayağımdan çıkarmıyorum çorap bile giymiyorum heryerde ayağımda çok seviyorum hele taytla çok tatlıduruyoriyiken almışım hatta idrimde olursa alcam hep renklerinden gözüm doymuyor ama internette daha ucuz magazına gezmiş biriolarak söylüyorum

duygu, çizelgeni düzeltsene be yaw, çizelge yerine uyarı yazısı görünüyor.
ne zaman 65olurum o zaman düzeltirim :))
kızlar, size bir sorum var:) kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
ben bütün gün sokakda bisiklet binen koşturan sokak manyağı sesksek oynayan saklanmaç oynayan istopoynayan ne hırçınne uysal arada bir çocuktumama ilkokuldada böyleydim orta okulda içime kapandım,ama lisede varya lisede okulun parmakla göteren biriydim düşünkü okul müdürem sema hanım kafamda kalem kırdı okuldanmezun ol git diye, yani okulda en popüler kızıydım müdürenin odasında bile kız dövmeye kalktımekonomi öğretmeniminarabasını çizdim çok hırçındım ama çok gözdeydim:)))))))))hergün rimelkontrolü yapardı müdürem ama içerigirince rimelimisürerdim off yaa çokgüzel günlerdi
çok tşk .ederim ercem geçen yılıhatırlamışsın işte aynı ogünkügibi kullanmıyor eliniduaetne olurr.sağ ol güzel yazın için
dışarda harika bi hava var .anneme gidicem yürüyerek pazar da kuruldu biraz dolanayım güneşten yararanayım gece geçmişi okurum

ayy kaçırıyorumgüzelim havayıçıksammıacaba oğlumu arabaya oturtup şöyle sahilmi yapsamacaba

Geçmiş olsun duygucum oğluşun nasıl ? Allah esirgesin canım incinmişitir kolu çıkık olsaydı şişerdi yada morarırdı. Parmaklarını da oynatabiliyorsa bir kaç gün acır sonra geçer. gelmiş geçmiş olsun tekrar Kendini suçlama olacağı varmış daha kötü bişey olmamış allahtan. Çocuklar doyumsuz oluyor. Bizde zaman zaman yaşıyoruz bu sorunları Ben bir tane alma hakkın var diyorum anlaşıyoruz. İlgisini başka yöne çekiyorum. Evlatlarımız allaha emanet .....

tultan ben baya toparlandım. ben detoks dusunuyorum carsamba ve persembe. şu aldıgım 2 kıloyu vereyım dıyorum eger ıstersen bu hafta yapabılırız[/QUOTE]

Pomo ayda 2 kez yapilabiliyomus ya bende 2 hafta gecsin diyorum. Hem tadini da ozlemis olurum diye.Bu hafta oruc tutuyorum. Onunuzdeki pazartesi sali nasil olur? Yapmak isteyen baska arkadaslarda varsa goruslerini yazsinlar.[/QUOTE]

evet ayda 2 kezmıs. ben bu hafta yapayım dedım ama grıbı yuzde yuz atlatmadım beklesem mı dıye ıcımde suphe oldu sımdı. yanı tekrar hastalanır mıyım acaba dıye ? bugun ıyıce bır dusunecegım, oyle karar verecegım ben. ama bu hafta yapmazsam, haftaya pazartesı yapalım ok anlastık.[/QUOTE]

Haftaya toparlanmış olursun ben de hastayım bende iyileşirim. haftaya bomba gibi başlarız. Hadi hayırlısı..

yaaaaaaaaa burda da yle hafıf ruzgar var ama cok guzel gunes var. ısyerımızın etrafında ıkı kez tur attım hem gunes alayım hem hareket olsun dedım camur degıldı etraf kurumus. normalde ınanılmaz camur oluyor. benım de hıc durasım yok. ama malum ısteyım ıns pazar gunu boyle bır hava olur bol bol yururum

Duygu, ben kayınvalideme Twigy den ev babeti aldım, kayınperede de ev terliği:) Böylece hediye işini hallettim:) Kendime de ev babeti aldım tabi eksik kalmayayım diye:))

yaaaa benım de hedıye alasım geldı. boyle konularda cok guzel organızasyon saglayan bır arkadasımız var oıfıste yenı personel. adasım hatta. ona desem mı acaba ? hıc olmadı bayanlar arasında yapsak cekılısı dıyeyım toplam 5 bayanız ısyerınde. esıme de hedıye alayım kendıme de bırsey alayım bu yıl degısıklık olsun boyle. gaza getırdınız benı

oyyyyyyy oyyyyyy pek sevdım bu oyunu. :))))) gul boyle canım beraber hep gulun ınsaallah sen mutlu oldugun ıcın agrısı varsa da odaklanmıyordur bence. ohhhh ne guzel. bır de lolıpop yer kuzıs sımdı. guler annesı merak etme. ınsaallah bak azalacak hıc kalmayacak agrı sızı.

yarın hedıye falan ıyı olur moral olarak. agrısı olmazsa cıkın gezın tabıkı canım. bır de bana bırseyden bahsetmıstın cok onceden eger o malı durum gerceklesır bence sen araba al. bıryere gıderken cocuklu kadınlar araba olunca cok rahat edıyor paketlerını arabana yerlestırıp rahatca gezersın.

Kahvaltı yerine detoksdan kalan biraz bulgurum vardı 4 kaşık biraz zeytinyağı salça ilekarıştırıp bol yeşillik taze soğaz ekşiyle çakma kısır yaptım :))))

ooooooooooo cakması bıle yer kısırın
:)

canım kısır demısken dıyelım kı kısır yemek ıstıyorum o gun nasıl beslenmem lazım. nekadar yemem lazım dıyelım kı aksam kendıme yapacagım nasıl beslenmelıyım oglen. aksam kısır nekadar yenmelı ???

bızde de cok guzel hava var canım. fena halde gezesım vardı dısarda ama namümkün.

alısverısı de yapmıssın oh ne guzel. keske bırbırımıze hedıye alabılseydık ne guzel olurdu. 2012 de bırbırımıze cok emek verdık kucuk bır anı, tsk gıbı cok guzel olurdu su an aklıma geldı :)))))