- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.701
Kahvaltı yerine detoksdan kalan biraz bulgurum vardı 4 kaşık biraz zeytinyağı salça ilekarıştırıp bol yeşillik taze soğaz ekşiyle çakma kısır yaptım :))))
eveeett, alışverişin bir kısmını yaptım, geldim. Yemeğe birlikte gittiğimiz kişiler bugün yok ortalarda, o yüzden sipariş verdim, ton balıklı salata söyledim. şimdi salatamı bekliyorum. Duygucum, kuzey nasıl oldu, kullanıyor mu kolunu? Sen nasılsın? Bugün hava ne kadar güzel burada yaa, hiç ofiste durasım yok valla, bahardan kalma bir hava var resmen:))
şimdiden afiyet olsuncanım, kuzeyle az önce oyun oynadık 2 baLon ucunda çuBUğu olanlar varya restorantta çocuklara verilen onlardan birini iyi olan eline diğerini zorla diğer eline verdim ilk başdagevşeK tutuyordu ilerleyen dakikalarda hafifden sıkmaya başladı,oyunumuz balonla annenin kafasına vurmaca:))) maskara oldum resmen ya neyse bi iyiolan eliyle vurduruyon bi kötü olanla kötü olan elini tam kaldırmıyor hafif kaldırıyor ama en büyük tepkiyi onagösterdiğim içinhoşunagidiyor dün yada bugün sabah gibi sızlanmıyor neşeli böyle durumlar
ah hava güzelolsaydu hatayaçıkcaktım hediye işini halledemedim beğenemiyorum birşeyy yarın iyi olursa kuzi ve hava alsancağa gitcem inşallah
hepinizegünaydın ama bana gün karanlıkkk(çok mutsuzum
dün pomo sayesinde güzel başladığım güne ,akşamını felaket olarak kapattım...
düngittik tüm magazalardan indirim vardı tek tek dolaştık tabi kuzeyin benim ceketler elimde içerisi sıcak oğlanfena değildi fazla yormadı beni neyse aşa katamigrosa girdim balık almaya ama beğenmedim bir kaç şey aldım oğlanada araba aldım oğlanın def alacAĞI TUTTU HANİ ŞU ŞINGIR ŞINGIR SES ÇIKARAN ŞEY VARYA AHH KEŞKE ALSAYDIM ALMADIM YA NEDEN ALMADIM KIZIYORUM KENDİMENEYSE MARKET TORBALARI ELİMDE AĞIR CEKETLER KOLUMDA KUZEY YERE YAPIŞMIŞ Kalkmıyor def 'i istiyor neyse ne durumda olduğumu bi hayal edin içierisi sıcak kolumda ceket tek elimdeağırpoşet diğer elimle kuızeyi kaldırmaya çalışıyorum sonunda sinirlendim kalk oğlum dedim biraz elimle çektim hop kolunda ses geldi bir ağlamaya başladı susmuyor naparsam yapayımsusmadı ,avm'nin reviri var oraya götürdüm kolunu elletmiyor.saat olmuşkaç neden hastane götürmedin diye sorarsanız geçen yıl babası kazak giydirirken'de biraz zr giydirmiş kolu acımış yine böyle ağlıyor kolunu elletmiyor 9 eylüle götürdük elle muayenede birşeye rastlamadılar çıkık vs.. ama ağlamaya devam ettirdiği için rötgen çektirdik yine birşey çıkmadı ama o kolunu 4gün kullanmadı.. hemen aklıma o olay geldi dsakinleştirmeye baktım zaten kolumda uyudu eşimi çağırdım geldi oğlan uyandı boyama odasına gittik boya yaptı tek eliyle sakindi amakolunukullanmıyor..neyse sonuç olarak gece sıksık utandıdönemediği için sanırım kolunu şuan hala daha kullanmıyor ,yani arada hafif kaldırıyor parlaklarınıoynatıyor ama acıyor belli benim içimhiç rahat değil hem benim yüzümden olduğu için hemde doktora götürmediğim için ama eşim şimdi çocuğun kolunu evirceklerçevircekler yine psikolojikdir diyor kaldım böyle sizce çıkık olsa nsıl bi belirtiolur gözümden sakındığım evladım benim yüzümden acı çekiyor düşünün artıkdurumumu dün ağlamakdan helak oldum 8:30da uyudum zaten ALLAH beterinden korusun dua edin kızlar basit bir incilmedir inşallah hemencik düzelir
aşırı derecede yaramaz...büyüdüğümde hep öğretmen olmak istedim ve oldum şükürler olsun..Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
internetten mi aldın ben yarınmagazasınagide bilirim,ay ben bir sefer paylaşmıştımya geldiğinden beri ayağımdan çıkarmıyorum çorap bile giymiyorum heryerde ayağımda çok seviyorum hele taytla çok tatlıduruyoriyiken almışım hatta idrimde olursa alcam hep renklerinden gözüm doymuyor ama internette daha ucuz magazına gezmiş biriolarak söylüyorumduygu, ben kayınvalideme twigy den ev babeti aldım, kayınperede de ev terliği:) böylece hediye işini hallettim:) kendime de ev babeti aldım tabi eksik kalmayayım diye:))
ne zaman 65olurum o zaman düzeltirim :))duygu, çizelgeni düzeltsene be yaw, çizelge yerine uyarı yazısı görünüyor.
ben bütün gün sokakda bisiklet binen koşturan sokak manyağı sesksek oynayan saklanmaç oynayan istopoynayan ne hırçınne uysal arada bir çocuktumama ilkokuldada böyleydim orta okulda içime kapandım,ama lisede varya lisede okulun parmakla göteren biriydim düşünkü okul müdürem sema hanım kafamda kalem kırdı okuldanmezun ol git diye, yani okulda en popüler kızıydım müdürenin odasında bile kız dövmeye kalktımekonomi öğretmeniminarabasını çizdim çok hırçındım ama çok gözdeydim:)))))))))hergün rimelkontrolü yapardı müdürem ama içerigirince rimelimisürerdim off yaa çokgüzel günlerdikızlar, size bir sorum var:) kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
çok tşk .ederim ercem geçen yılıhatırlamışsın işte aynı ogünkügibi kullanmıyor eliniduaetne olurr.sağ ol güzel yazın içinduygucum çook geçmiş olsun allah beterinden korusun hepimizin evladını .geçen senede kuzinin kolu incinmişti hatırlıyorum hatta aman ne nazlı oğlan falan diye espri yapmıştık kızlar yandı demiştik büyük ihtimal öle bişeydir yoksa çıkık falan olsa gece çok ağlardı acısından uyumazdı
kendinide şuçlama bakim .alnımıza yazılan herşeyi görücez kaçarı yok bunun ancak dualarla sadakayla belaları üstümüzden def edicez allahın izniyle
bide şöle düşün şimdi sen o defi alsaydın kuzi defle oynarken canını acıtsaydı yine vicdan azab çekicektin bu anneliğin doğasında var canım unutma .
Raabbim daha büyük şeylerden korusun cümlemizi
dışarda harika bi hava var .anneme gidicem yürüyerek pazar da kuruldu biraz dolanayım güneşten yararanayım gece geçmişi okurum
hepinizegünaydın ama bana gün karanlıkkk(çok mutsuzum
dün pomo sayesinde güzel başladığım güne ,akşamını felaket olarak kapattım...
düngittik tüm magazalardan indirim vardı tek tek dolaştık tabi kuzeyin benim ceketler elimde içerisi sıcak oğlanfena değildi fazla yormadı beni neyse aşa katamigrosa girdim balık almaya ama beğenmedim bir kaç şey aldım oğlanada araba aldım oğlanın def alacAĞI TUTTU HANİ ŞU ŞINGIR ŞINGIR SES ÇIKARAN ŞEY VARYA AHH KEŞKE ALSAYDIM ALMADIM YA NEDEN ALMADIM KIZIYORUM KENDİMENEYSE MARKET TORBALARI ELİMDE AĞIR CEKETLER KOLUMDA KUZEY YERE YAPIŞMIŞ Kalkmıyor def 'i istiyor neyse ne durumda olduğumu bi hayal edin içierisi sıcak kolumda ceket tek elimdeağırpoşet diğer elimle kuızeyi kaldırmaya çalışıyorum sonunda sinirlendim kalk oğlum dedim biraz elimle çektim hop kolunda ses geldi bir ağlamaya başladı susmuyor naparsam yapayımsusmadı ,avm'nin reviri var oraya götürdüm kolunu elletmiyor.saat olmuşkaç neden hastane götürmedin diye sorarsanız geçen yıl babası kazak giydirirken'de biraz zr giydirmiş kolu acımış yine böyle ağlıyor kolunu elletmiyor 9 eylüle götürdük elle muayenede birşeye rastlamadılar çıkık vs.. ama ağlamaya devam ettirdiği için rötgen çektirdik yine birşey çıkmadı ama o kolunu 4gün kullanmadı.. hemen aklıma o olay geldi dsakinleştirmeye baktım zaten kolumda uyudu eşimi çağırdım geldi oğlan uyandı boyama odasına gittik boya yaptı tek eliyle sakindi amakolunukullanmıyor..neyse sonuç olarak gece sıksık utandıdönemediği için sanırım kolunu şuan hala daha kullanmıyor ,yani arada hafif kaldırıyor parlaklarınıoynatıyor ama acıyor belli benim içimhiç rahat değil hem benim yüzümden olduğu için hemde doktora götürmediğim için ama eşim şimdi çocuğun kolunu evirceklerçevircekler yine psikolojikdir diyor kaldım böyle sizce çıkık olsa nsıl bi belirtiolur gözümden sakındığım evladım benim yüzümden acı çekiyor düşünün artıkdurumumu dün ağlamakdan helak oldum 8:30da uyudum zaten ALLAH beterinden korusun dua edin kızlar basit bir incilmedir inşallah hemencik düzelir
dışarda harika bi hava var .anneme gidicem yürüyerek pazar da kuruldu biraz dolanayım güneşten yararanayım gece geçmişi okurum
Duygu, çizelgeni düzeltsene be yaw, çizelge yerine uyarı yazısı görünüyor.
Duygu, ben kayınvalideme Twigy den ev babeti aldım, kayınperede de ev terliği:) Böylece hediye işini hallettim:) Kendime de ev babeti aldım tabi eksik kalmayayım diye:))
şimdiden afiyet olsuncanım, kuzeyle az önce oyun oynadık 2 baLon ucunda çuBUğu olanlar varya restorantta çocuklara verilen onlardan birini iyi olan eline diğerini zorla diğer eline verdim ilk başdagevşeK tutuyordu ilerleyen dakikalarda hafifden sıkmaya başladı,oyunumuz balonla annenin kafasına vurmaca:))) maskara oldum resmen ya neyse bi iyiolan eliyle vurduruyon bi kötü olanla kötü olan elini tam kaldırmıyor hafif kaldırıyor ama en büyük tepkiyi onagösterdiğim içinhoşunagidiyor dün yada bugün sabah gibi sızlanmıyor neşeli böyle durumlar
ah KUZEY İYİ OLSAYDI hatayaçıkcaktım hediye işini halledemedim beğenemiyorum birşeyy yarın iyi olursa kuzi ve hava alsancağa gitcem inşallah
Kahvaltı yerine detoksdan kalan biraz bulgurum vardı 4 kaşık biraz zeytinyağı salça ilekarıştırıp bol yeşillik taze soğaz ekşiyle çakma kısır yaptım :))))
Eveeett, alışverişin bir kısmını yaptım, geldim. Yemeğe birlikte gittiğimiz kişiler bugün yok ortalarda, o yüzden sipariş verdim, ton balıklı salata söyledim. Şimdi salatamı bekliyorum. Duygucum, Kuzey nasıl oldu, kullanıyor mu kolunu? sen nasılsın? Bugün hava ne kadar güzel burada yaa, hiç ofiste durasım yok valla, bahardan kalma bir hava var resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?