2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygucum biz ne kadar sıkma canını desek te, sen Kuzeyin kolu düzelmeden rahat edemeyeceksin sanırım. Eşine kızma ama lütfen, erkekler bu konularda daha soğukkanlı oluyorlar, onları dinlemek lazım. Benim bugün koşturmaca devam ediyor, akşam yine pratik yemek olarak et var menüde:) Ben de giderken alışveriş merkezine uğrayıp hediye bakacağım çekiliş için. Bu arada daha önce sormuştun galiba kaynadı, ben mağazadan aldım terlikleri ama internet kesinlikle daha ucuz. Sadece benim vaktim kısıtlı olduğu için, yeni yıl öncesi hızlı gönderemezler diye düşündüm, baksana pilates malzemeleri hala gelmedi.

kusura bakmayın içinizi krartıyorum ama elimde değil kimseyi ayağıda kaldırmak istiyorum bu siz varsınız dertyandığım..magazada daha pahalı evet aklında olsun sevinç pastanesinin ordan denize doğrugittiğinde kendi magazası var görsenkendini kaybedersin aklında olsun..
iyi düşünmüşsün 20günönceden markafonide vardı keşke bende alsaydım pişman oldum valla şimdi çocuk iğleşcekte bengidp alcam offf gözümde büyüyor..pilates gelsindeebrunun bazı kelimeleri var senle çokgüzel paslaşcaz ama 1 kere yap bak ebru bi çoşuyor bazı şeyler söylüyorhem gülüyorum hem yapıyorum:)))

Ben de heyecanla bekliyorum. Az önce bir kargo geldi ama sadece pilates çemberi gelmiş, öbür malzemeler galiba haftaya kaldı. Neyse canım, yeni yıl yeni spor:)) Zaten pilatesi biraz kilo verdikten sonra yapmak lazım, benim için de tam zamanı. Bu arada ben hem spor yapıp hem kilo verdiğim için sanırım, olduğumdan daha ince görünüyorum. Az önce geçen gün çekilen bir fotoğrafı gördüm, hoş görünüyor:) Bir de dediğim gibi herkes çok zayıfladın deyip duruyor, yani aslında 6 kg civarı verdim ama 10 kg vermiş gibi görünüyor, yaşasın spooorrr:))

Duygucum hiç iç karartma diye düşünme lütfen, hepimize oluyor arada başka başka konularda. Sen normalde böyle değilsin ama söz konusu olan Kuzey olunca gardın düşüyor, bundan daha normal ne olabilir? Sadece kaygını hissederse ve kolundaki ağrı psikolojikse daha da uzatma riski var, sen rahatlamaya çalış ki oğluna da yansısın enerjin.

negüzel 10 kg ha harika cnmm ..inşallah bir gün görüştüğümüzde görcez hayalimdekigibi elbise saçlar ahenkle dans ediyorgüzel bi sandaletgüzel makyajj:))) belkiöyle gelirsin:)) çember geldiğinegöre merak etme 2 güne gelir diğer malzemelerr şimddien gülegülekullann

Çok haklısın tüm taşlar yerinde olmalı. Karı koca soğan ekmek yersin ama çocuğa hergün et süt peynir meyve ne lazımsa yedirmen lazım. Yediremeyince olmuyor bu kez eşine kötü davranmaya başlıyorsun e çocuğa yansıyor vs vs.
Allah herkese sağlıkla nasip etsin çocuğu ve yetiştirebilmeyi.

ne güzelyazmışsın aynen katılıyorum dediklerine kuzeyin anlama öğrenmeçağında yazdıkların çok işeme yarıcak

Duygucum çok iyi bir anne olduğundan şüphem yok canım. Her zaman desteğimle yanındayım bu konuda. Çünkü bilirim zorluğunu. Her adımda bir sonraki adımında ne yaşayacağını bilememek ne kdr meşgul eder bir annenin kafasını en iyi ben anlarım seni.
Hayırlısı evlatlarımız hakkında. Allah iyilerle karşılaştırsın.

pazartesi,
sabah 1 dilim ekmek, peynir,zeytin ve domates,

öğlen,
3 köfte,
1 dilim ekmek,
salata

akşam,
1 kase kuru fasülye
2 kaşık pilav

salı,
sabah yine aynı

öğlen,
1 kase kuru fasülye yine 1 dilim ekmekle
akşamada 3 köfte 1 dilim ekmek ve salataylaa yedim

pazartesi ve salı ne yediğimi yazdım kısaca şöyle
birazdan akşam yemeğimi yiceğim ondan sonrada onu yazarım

sana kolay gelsın. acılısı hep senınle yapmıstım ardından ben gelmıstım sanırım yıne oyle olacak.

dıkkat et detoks gunlerınde ve sonrasında. malum ıkımız de hastalandık sonra.

aksam yemegımı yedım menumu de yazıyorum yenıden. menu yazma ısını cıvıtmıstım ve cıvıtınca motıvasyon dusuyormus onu gordum ve artık daha sık guncelleyecegım

sabah kalktım 6 bucuğu gecerken.

ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden, ıcıne maydonoz koydum bu kez
bır salatalık
bır domates
bır bardak süt

ara: acık sekersız cay, 4 adet kestane, 3 kasık nar, 500 ml sıcak su

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 4 kasık ıspanak yemegı pırınclı, 1 cay bardagı cacık, kucuk kase arpa sehrıye corbası

bıraz once ıkısı bırarada ıctım ıcıne ıkı seker attım.cok canım cekıyor kahve. sekersız sutlu falan da ıcemeyınce ıctım bunu valla.

oglen ve ıkıncı ara dan once: 500 ml sıcak su, yesıl cay kıraz saplı ( poset cay degıl )

ara: yarım demet maydonoz, 4 tane kestane

aksam: 500 ml sıcak su yemekten once.4 kasık sehrıyelı pılav, 3 kasık patlıcan-bıber kozlenmıs salata, pılavın ıcınde de 4 catal kucuk tavuk yedım kusbası buyuklugunde.

ara olarak bırsey dusunmuyorum sımdılık. belkı yagsız tuzsuz mısır olur portakal sıkarım yanına bır cay bardagı kadar.

canım ne ıc karartması ya. ask olsun anlatmayacakmısın yanı uzuntunu sıkıntını. lay lom mu yapıyoruz burda. sankı dıyet mı tek amacımız ortak noktamız. bız arkadas olduk dost olduk tum sıkıntımızı mutlulugumuzu paylasıyoruz tabıkı anlatacaksın hıc de ıcıne atma. hem azıcık rahatlarsın hem fıkır alırsın tecrubelı annelerden.

hopppppp benım de var plates setım. tamam her hareketını yapamam sızın gıbı ama eslık ederım ben de. cok uzun zamandır kullanmadım ben de yapmaya baslasam guzel olacak

ercecim mersindemi oturuyordun sen canım
alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

nerelerdesın canım pazartesı sabahtan berı gırmedın hıc

canım paketler gelmeye basladım gozunaydın gule gule kullan. o sıkılasma olayı cok guzel. bende mı bıle farkedılıyor cok hosuma gıdıyor bu. oyuzden yasasın spor. benı yuruyusler sıkılastırdı asılmam lazım yıne spora eskısı gıbı

şu cevızlı sarımsaklı suyu ben tavsıye ettım guya ama hıc denemedım hep unutuyorum ya deneyeyım dıyorum bana hatırlatır mısın hatıce ya.

menuler fena degıl sadece nesfıt ve patates alakasız olmus :))))) canın cekmıs oluyor bazen. aksam da et yesen barı dıye dusunuyorum. onden corba, salata falan.

kolay gelsın sana canım. senden gaza geldım arkadasa soyledım tırstı ya duyar patronlar yadırgar kutlama falan dıye dusunurler dedı. vazgectık ama dıger arkadasımla bırbırımıze hedıye alacagız bır de ben esıme ve kendıme hedıye alacagım nar, fıl falan bereketmıs evımıze oyle bırsey alayım dıyorum arkadasıma da oyle alacagım.

benımkı de tam tersı bır secım oldu esıt agırlık alanı secemedım cunlku ortaokulda berbat bır matematık egıtım aldım cok ıyı bır lıseye gelınce bocaladım yapamayacagıma ınandım ve dıl alanını sectım enazından ıngılızce ogretmenı olurum dedım nasılsa ogretmenlık. malum ıstıyorum ya. sonradan bır akraba uzman bırı aklımı celdı ogretmenlık yazmadım ve su ankı ısımı yapıyorum ıste. ıhracat sorumlusuyum

sen tam uygun meslegı secmıssın kesınlıkle evet.

menulerın guzel. bugunku menunu sevmemıstım ama dunku guzelmıs saglıklı her cesıt gıda var. tursu yıyınce aksam bol su ıcmek lazımmıs.

ama kurabıye olmamıs. bır tane tadımlık barı deneseydın. neyse cıssssss. ben cozumu şöyle buldum hatıce, evde yaparsak muhakkak can cekıyor oyuzden yapmamak lazım. ve gezmelerden de kendımı alıkoyuyorum cunku ufak tefek muhakkak bırseyler yenılıyor.

ercecim mersindemi oturuyordun sen canım

alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

gozunaydın annenler gelmıs ne guzel olmus ben yenı geldım bızımkılerden ama ıkı gun yetmedı 4 ay gormeyınce. yıne gıdesım var ıstanbulda kıs bıraz normale donerse bır ay sonra falan tekrar gıdeyım dıyorum ımrendım sana. erce de dıyordu bugun anneme gıdeyım dıye ne guzel ya ıstedıgın zaman gorebılmek aılenı.

hımmmmm bılırım sıkmayı. guzel olurrrrrrr

ırem ne guzel anlatmıssın. bır kıtabı okur gıbı okudum. ınsaallah su kılolar gıtsın anne olayım da sızlerden alacagım cok tavsıye var. tavrını dusuncelerını cok takdır ettım harıkasın valla tebrık ederım.

duyguşşşşş sessızsın canım.

benım cıkmam lazım msj at oldu mu canım. konusmak rahatlamak ıstersen dokuz bucuktan sonra gelırım forum. telefonda da konusuruz hıc cekınme oldu mu

hepınızı opuyorum guzel arkadaslarım