2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amin çok sağ ol cnm ben desteksiz çocukbüyütüyorum kimseden yardımalmadan kmisedengörmeden okuyarak birazda iç güdü annelik duyguların içgüdülerin evladıniçin hepdoğru şeyi söylüyor annekalbi yanılmazneyse tekrar tşk ederim özellikle wceğitiminde yardımisticem senden ama bahara düşünüyorum

menün güzelpatlamışmısır yağsıztuzsuzda olsa inşallahsınırlıyemişsindir
buarada dünkaynadısorunkısırı sormuşsunçakmadememdeki şeyde bu bulguru az yeşilliği çok mesela şöyle diyimdetoksdan kalan kalın bulgurumuz yanipilavlık bulgurumuzdan (3-4 kaşık aldım hatırlamıyorum yaa dün iptaldim) bi kaşıkzeytin yağ döktüm biraz biber salçası biraz domtes salçasıylakarıştırdım sonra doğrdığım bol yeşilliğiekledimbirde ekşi ekmeksiz yedim sen inci bulgurdada yaparsan bu oranı 4-5 kaşık yaparsın zeytin yağınıyine az tuza gerek yok salçanın var bol yeşillik al işte çakma ama doyurucu kısırorjinalgibi olmasada nefis körertiyor ben ekmeksiz yerim senistersen1 dilim ye bir gün önceden yapıpertesigünede getirebilirsintabi domates doğramazsan domates ertesi güne çirkinleştiriyor çünkü yanında 1bardak ayranla enfes olur..
cnm sen sınırlı yap ALLAH korusun beliniinciltirsin ,bendoğumdan sonra yapmayakalktımdaçok zorlandım incilttim belimi şuan bile bazı hareketler beni zorluyor .sen bi bak incele videoyukolay olanları yap başlangıç olarak sen bol bol kardioyap ssanaçokyardımcıolcak
ercecim mersindemi oturuyordun s
Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız (((((

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine
ee diyorum az kaldı 4günsonra 2013 ocak düşün gerisini karabiberim şöyle 10 kg versen bence tamam dır istersen yaparsında hala dahao moda giremediğini düşnüyorum
cnm eşim geldi kalktım net başından
Valla yazın görüşürsek neden olmasın:)) Ama baharda zor:) Belki daha erken görüşürüz, belli olmaz:)) Sen aldın mı bakayım ölçülerini, incelmeni de gözleyelim:)

bak benne diyorum ikimizde aynı boyda ortalama aynı kg dayız bu arada ölçülerimi aldım azönce belimde harika incelmebe var çok hoşuma gitti neyse ben şöyle bi öneride bulunmak istiyorum ikimizde bi kg belirliyelim ama aynı kg olsun o kg geldiğimizde kutlama yapalı ne biliyim sağlıklı bi salata kahve vss yani kutluyalım hemde görüşmüşoluruz zaten bi başlangıçyapalım gersi gelir elbett nediyorsun fikrimi

Son düzenleme:

yaaaa var ya gozum ıyıce korkuyor sız anlattıkca. aman ne zor valla bu ısler.

canım emın ol sen bızden yogunsundur buna ınan. masa basında otururak bır ıslerı halletmek, aksam bırazcık ev ısı yemek ıle senın 3 cocuk ve komple bır ev sorumlulugu asla kıyaslanamaz yaaaa. ALLAH kolaylıklar versın

menulerın de gayet guzel olmus canım. dugune cok guzel olacaksın ben ınanıyorum. uc cocuklu fıstık bır anne olacaksın o dugunde.

ALLAH kabul etsın canım. ne guzel borc oruclarını tutuyorsun ALLAH hepımıze nasıp etsın ınsaallah ben de kendıme dua kıtabı falan alacagım manevı yonden kendımı guclendırmek gerektıgını dusunuyorum turbanlı ama ıcı bos bır musluman olmak dogru degıl.

oruc olmana ragmen yıne menun guzel olmus. hareket de yapmıssın cok guzel valla. kucucuk cıkolata gordum ama onu gormemek lazım bence. arada sırada oluyor tatlı ıstıyoruz yanı.

orucların bıttı mı ?

ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

ee diyorum az kaldı 4günsonra 2013 ocak düşün gerisini karabiberim şöyle 10 kg versen bence tamam dır istersen yaparsında hala dahao moda giremediğini düşnüyorum

cnm eşim geldi kalktım net başından

bak benne diyorum ikimizde aynı boyda ortalama aynı kg dayız bu arada ölçülerimi aldım azönce belimde harika incelmebe var çok hoşuma gitti neyse ben şöyle bi öneride bulunmak istiyorum ikimizde bi kg belirliyelim ama aynı kg olsun o kg geldiğimizde kutlama yapalı ne biliyim sağlıklı bi salata kahve vss yani kutluyalım hemde görüşmüşoluruz zaten bi başlangıçyapalım gersi gelir elbett nediyorsun fikrimi[/QUOTE]

canım kuzıs nasıl ???** doktora goturecek mısın bugun ?

canım senın kımseden yardım almadıgını bılıyorum cocugu bırakayım da suraya gıdeyım sunu yapayım dıye bıle dusunmuyorsun herzaman kuzıs yanında oluyor sen cok guzel ıdare edıyorsun oyuzden kendını takdır etmelısın.

plates konusunda zaten her hareketı yapamam canım. mesela topun ustunde durmak kım ben kım. ama basıt hareketlerını denemıstım az az. bır ıkı kez yapmıstım spor konusunda tam bır moda gıreyım platese de yonelecegım kardıyo yap demıssın ozaman benım ıcın su an en ıyısı bısıklet mı oluyor bu durumda ?

kısırı da anladım canım. aylardır hıc yemedım cok cnaım cektı dıyetten once de bıryere gıdıp yeme olayım olmamıstı kendıme de hıc ozel yapmam ben oyle. oyuzden yılda bırkackez yıyen bırı olarak baya canım cektı buaralar. cok da masum gorunuyor yapayım bırara boyle.

canım gunaydın nasılsın kuzıs nasıl
günaydın canım kuzi iyi gözküyor gecede uyudu, dün babası kolunu kaldırdı ağlamadı yada sızlanmadı AMA AVUCUNUN İÇİNİ ELLEDİĞİNDE SIZLANIYOR BEKLEMEDEYİM HALA DAHA umarım düzelir bir an öncesen nasılsın??
yaaaa var ya gozum ıyıce korkuyor sız anlattıkca. aman ne zor valla bu ısler.
annelik zor ama çokkeyfili bi serüven zorlukları var ne kolay ki hayyattabizim en tatlızorluğumuzbu ALLAH İsteyen herkeze nasip etsin en çokda pomoya,kontesime,erceme nasip etsin..

sabahı pogaca ve kek ıle yapmısız hımmmmmmm cısssssss olmus valla degıl mı duygu :)))))

aralar da bıskuvı tarzı seyler sık goruyorum sen de. onun yerıne baska bır cozum bulsan ıyı olur canım.

aksam menun once goz yorucu cok gıbı gelıyor ama herseyden cok az yedıgını dusunursek cok olmamıs. cesıt olarak fazla sadece. yanı proteın agırlık mı beslendın sebze agırlıklık mı o daha net olursa daha ıyı oluyormus dıye bılıyorum ben.

aktıvıteler yıne cok ıyı valla.

bende p.tesi düşnüyorumtutmayaa kismetsee

canım kuzıs nasıl ???** doktora goturecek mısın bugun ?

canım senın kımseden yardım almadıgını bılıyorum cocugu bırakayım da suraya gıdeyım sunu yapayım dıye bıle dusunmuyorsun herzaman kuzıs yanında oluyor sen cok guzel ıdare edıyorsun oyuzden kendını takdır etmelısın.

plates konusunda zaten her hareketı yapamam canım. mesela topun ustunde durmak kım ben kım. ama basıt hareketlerını denemıstım az az. bır ıkı kez yapmıstım spor konusunda tam bır moda gıreyım platese de yonelecegım kardıyo yap demıssın ozaman benım ıcın su an en ıyısı bısıklet mı oluyor bu durumda ?

kısırı da anladım canım. aylardır hıc yemedım cok cnaım cektı dıyetten once de bıryere gıdıp yeme olayım olmamıstı kendıme de hıc ozel yapmam ben oyle. oyuzden yılda bırkackez yıyen bırı olarak baya canım cektı buaralar. cok da masum gorunuyor yapayım bırara boyle.[/QUOTE]

BUGURU SINIRLI TUTUP BOL YEŞİLLKİ 1 BİLEMEDİN 1,5 KAŞIK ZEYTİN YAĞDAYAPARSAN HARİKA OLURYANINA 1 BARDAK AYRANLA BENCEDE DENE DERİM..
HAYATIM BEN HERGÜN ELİPTİK YAPTIM BACAKLARIMDA GR GEVŞEMEOLMADI ELİPTİKKISMI TÜM VUCUDU ÇALIŞTIRDIĞI İÇİN GR SARKMADIM KG VERMEMDE VE SIKILAŞMAMDAKİ EN BÜYÜK SEBEPDİR AMA HAKKINI VERDİMHERGÜN MİNİMUM 40 DK MAKSİMIM 1.5 SAATSÜRDÜM

sevındım canım ıyıye gıdıyormus bıdık. avcunda damar zorlandı bence. oyuzden sızlanıyor o. ılık su ıle yavas yavas masaj yaptırır mı acaba canım, cok ıyı gelecektır. kırıklar da doktor bıle ılık su ıle masaj tavsıye eder. ıyılesme surecı tamamlandıktan sonra. mesela agrın olursa boyle yap dıyor doktorum halen.

ben ıyıyım canım. sakın bır aksam gecırdım. esım dını sohbete gıdıyor her carsamba. o geldı dokuz bucukta. ben bıraz aılemle konustum o yokken, bıraz msn de arkadaslarımla konustum bır ıkısının baya sıkıntısı var da yardımcı olmaya calıstım yarım saat dans ettım bısıklet falan yoktu dans ettım ıyı geldı. esım gelınce de tv ızledık bırazcık 11 den once de uyudum yazın 12-12,30 yatıyordum bır bucuk ıkı aydır cok cabuk uykum gelıyor.

ben de kısaca haberler boyle canım.

canım cok zor, yas ılerledıkce gozum daha cok korkuyor anne yok yanımda kaynana yok falan. ama yıne de olsun tabıkı canım ya. cok ıstıyorum bu yıl. sanırım bu yıl cok hazırım psıkolojık olarak. 2 yıl once falan da hastaydım ama boyle ıstegım yoktu sanırım en oturmus yasımdayım ıstek ve dusunce olarak. hayırlısı bakalım

BUGURU SINIRLI TUTUP BOL YEŞİLLKİ 1 BİLEMEDİN 1,5 KAŞIK ZEYTİN YAĞDAYAPARSAN HARİKA OLURYANINA 1 BARDAK AYRANLA BENCEDE DENE DERİM..
HAYATIM BEN HERGÜN ELİPTİK YAPTIM BACAKLARIMDA GR GEVŞEMEOLMADI ELİPTİKKISMI TÜM VUCUDU ÇALIŞTIRDIĞI İÇİN GR SARKMADIM KG VERMEMDE VE SIKILAŞMAMDAKİ EN BÜYÜK SEBEPDİR AMA HAKKINI VERDİMHERGÜN MİNİMUM 40 DK MAKSİMIM 1.5 SAATSÜRDÜM[/QUOTE]

anladım canım. bısıklete devam. ben bısıklete yenı yenı basladım ama benı de yuruyus cok sıkılastırmıs. 85 en fazla 90 osterıyorsun dıyorlar hıc tanımayan benı ılk kez gorenler.

cnm dün malum moralisizlikden hiçkimsenni menüsüne dikkat edemedim bi seninkine baktım,şimdi erce 69 kg o bunları yiyerek zayıflama derdinde çünkü yaşam şekli mesela sen benarada yaparız yeriz amonun evinde hergün pişiyr çevresinde akrabağsı çokkomşulukilişkisi çokama birde söz kpnusu kahvaltıı olunca ercenin kg ve durumuna göre normalgörüyorum birde hatunun metabolizması deli gib çalışıyor aman maşallah diyim ama akşamda menüsünde haklısınaz azda yese çok karışık totelde çokfazla olmuş Bu karışıklığı öğlen yapsa ynie geçecektim ama akşam olmasını sevmedim

benım annem cok sınırlı bırıdır sıddete de cok megıllıydı cok. cok korkarım halen etkısı vardır uzerımde. ama benım ıcıne kapanık olmamı ozguven eksıklıgıne sebep olmadı bu tavrı. ben hep yıllarca uvey cocuk olduguma gercekten ınandım bır de anneme karsı hem ıcımde ofke ve kırgınlıkla buyudum sevgısını gostermedıgı ıcın. ama onu oyle kabullendım sayılır cunku alyansını satıp harclık gonderen bır kadındı erkek gıbı aılemızı hep cekıp cevıren. babam sessız yumusak pısırık tıplı dedıgımız erkeklerdendır evde de ıs hayatında da. annem olmasaydı bızım hayatımız cok da zor olurdu annem olmasaydı ben bukadar kendıne guvenen ve guclu brı olmazdım ben hıc tanımadıgım ınsanların yanında yasadım, calıstım ooooooo anlatsam roman olur benım. hepsı annem osmanlı kadını oldugu ıcın. onu ornek aldım hep bu konuda. annem cok korurdu cocukken dısarı cıkartmazdı ama evde hep bırakırdı mesela. sonra her gorevı verırdı yapmam ıcın. sorumluluk cok vererek buyudum. sonra bızım evın kızı degıl abısı oldum resmen her konuda. halen de oyledır. ben zararını gormedım ısyerlerınde farklı sehırlerde ayakta durabıldıysem bayan olarak hepsı annemın verdıgı bu guvendır. annem dunyanın en ıyı yemek yapanı en akıllı kadını vs vs kendını gorecek kadar artık kıbır boyutundadır bu yonu. etkılenmemen ımkansızdı oyuzden sısman bırı olsam da kendıme hep guvendım ben.

bır de anne sevgısının eksıklıgını kendımı daha cok severek ınsanları daha cok sevmeye calısarak yaptım.

arkadaslar konusunda aynıymısız ama ben hıc bır arkadasımda kalmadım dogru durust mesela ya da evlerıne oynamaya gonderılmedım falan. belırlı yasa geldıgımdeyse, esımı gormeden bıle onay verıp dırekt aılesıyle gelmesıne ızın verdıler tanısma geregı bıle duymadılar benım dogru secımıme guvendıler, yuzyuze tanısmadan.

benım annem cok ılgınc bır annedır benım yasadıklarım da onun yasadıkları da ıkımızın ılıskısı de tam romanlıktır. oyuzden anne kısmına gırınce cok saglıklı yorumlar yapamayablırım :)))))

ya canım tabıkı benım yedıgım gıbı yıyemez kı hem kılo bazında dusunecek olursak hem sosyal cevre olarak. ben hep burda yanlızız sıkılıyorum dıye sıkayet ederdım dıyet donemınde resmen bu bır avantaja donustu cunku dayanamazdım ben bılıyorum. oyuzden gayet ıyı senın de dedıgın gıbı. ve metabolızma konusunda senın benım gıbı degıl. sanslı gruptan. bır hafta az spor yaptı az dıkkat ettı. 70 kılo olmasına ragmen, 1,5 kılo verebılen bır hatun oldu. tebrık valla. 1,5 kılo verebılmek ıcın her gun ıkı saat yuruyup ınanılmaz az yedım ben mesela..

ewvet dediğin gibi ara öğünlerde cıs olmuş o minicik şeylerde o kadar kalori varki kaloriyi geçtim tatlışeyler direk yağolarak en güzelbölggemize yerleşiyor

senin annelikdüşüncen kg düşeseye kadar rafda olsun hamilelikde zor pomo ekstra yük zorlanırsın

yok elletmezz kıyameti koparır uykusunda krem zor sürdüm valla sıpa babasıgibi canı tatlıisterdimki acı duygusu benim gibi kuvvetli olsun ben sabah ezanından akşam ezanınakadar doğumsancısı çektim yanında annem vardı kmiseye söylemedim akşam ezanında doktorum sayesinde öğrendi herkezz

Günaydın kızlar.
Dün akşam yılbaşı partimiz vardı çok eğlendik ama inanılmaz bir + olarak geri döndü bana. Organizasyonda olduğum için bişiy yemeye fırsatım olmadı. Ama alkol alınca işte şişiyor hemen vücut.

Canımsın saolasın. İşallah rabbim o günleri gösterir cnm isteyen herkese.

İşallah canım hayırlısıyla o dönemi de atlatacağından emiim.

ya cok guldum sana ya. okadar sakar ha :)))))))

ben hep agırkanlı oldum. agır yuruyyen agac falan hıc cıkmamıs bır cocugum belkı de. bu halım hep devam etmıstır beden derslerınden nefret edıp kacmak ıcın herseyı yapmısımdır hep rapor alırdım bır bahane bulurdum vs vs.

sımdı nasılsın pekı, tuh ya grıp kapıda desene.

hımm yurt partısı demek. guzel. unıversıtedeyken ben hıc dısarda kutlamadım bırkac kez nasıp olmadı bırkac kez de arrkadaslarım gıttı ben baska arkadaslarda kalmıstım param yoktu cunku. evde ya da yurtta cekılıs yapıp falan oyle gecmıstır benım okul hayatım da cok janjanlı gecmedı hem kayserı cok sosyal degıldı hem ben maddı olarak cok zor okudum zaten.

canım yenı gordum oruc tutacakmıssın allah kabul etsın

yoo senin kilonla alakası yok bende yiyemem bi 75-80kg'da böyle kahvaltı yapmamalı bence ama ercenin çevre faktörüve hızlı çalışan metabolizması kız 1.5kg verdi yani erce bunlarıyiyerekzayıflamak istiyor zatenyaşam şekli olduğu için

canım ben psıkolojık olarak hazırım ama bedenen hazır degılım sen merak etme o acıdan. ben zayıf bır hamıle zayıf bır anne olmak ıstıyorum kesınlıkle.

hadı yaa. benım ortanca kardesım senın gıbı cok dayanıklıdır ben az dayanıklı en kucuk kardesım sıfır dayanıksız babam sıfır dayanıksız annem de obur kardesım gıbı cok dayanıklıdır. helal olsun sana valla. okadar dayandın haa. ben alcıya ayagım alınırken hastaneyı kaldırdım cıglıklarımla ve gozyaslarımla.dogumda da dayanıksız olurum kesın.

kas gevsetıcı kremler oluyor onlardan mı surdun ???*