- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.781
amin çok sağ ol cnm ben desteksiz çocukbüyütüyorum kimseden yardımalmadan kmisedengörmeden okuyarak birazda iç güdü annelik duyguların içgüdülerin evladıniçin hepdoğru şeyi söylüyor annekalbi yanılmazneyse tekrar tşk ederim özellikle wceğitiminde yardımisticem senden ama bahara düşünüyorumÇok haklısın tüm taşlar yerinde olmalı. Karı koca soğan ekmek yersin ama çocuğa hergün et süt peynir meyve ne lazımsa yedirmen lazım. Yediremeyince olmuyor bu kez eşine kötü davranmaya başlıyorsun e çocuğa yansıyor vs vs.
Allah herkese sağlıkla nasip etsin çocuğu ve yetiştirebilmeyi.
Duygucum çok iyi bir anne olduğundan şüphem yok canım. Her zaman desteğimle yanındayım bu konuda. Çünkü bilirim zorluğunu. Her adımda bir sonraki adımında ne yaşayacağını bilememek ne kdr meşgul eder bir annenin kafasını en iyi ben anlarım seni.
Hayırlısı evlatlarımız hakkında. Allah iyilerle karşılaştırsın.
menün güzelpatlamışmısır yağsıztuzsuzda olsa inşallahsınırlıyemişsindiraksam yemegımı yedım menumu de yazıyorum yenıden. menu yazma ısını cıvıtmıstım ve cıvıtınca motıvasyon dusuyormus onu gordum ve artık daha sık guncelleyecegım
sabah kalktım 6 bucuğu gecerken.
ılık sırke,lımon su ıctım
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden, ıcıne maydonoz koydum bu kez
bır salatalık
bır domates
bır bardak süt
ara: acık sekersız cay, 4 adet kestane, 3 kasık nar, 500 ml sıcak su
ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, 4 kasık ıspanak yemegı pırınclı, 1 cay bardagı cacık, kucuk kase arpa sehrıye corbası
bıraz once ıkısı bırarada ıctım ıcıne ıkı seker attım.cok canım cekıyor kahve. sekersız sutlu falan da ıcemeyınce ıctım bunu valla.
oglen ve ıkıncı ara dan once: 500 ml sıcak su, yesıl cay kıraz saplı ( poset cay degıl )
ara: yarım demet maydonoz, 4 tane kestane
aksam: 500 ml sıcak su yemekten once.4 kasık sehrıyelı pılav, 3 kasık patlıcan-bıber kozlenmıs salata, pılavın ıcınde de 4 catal kucuk tavuk yedım kusbası buyuklugunde.
ara olarak bırsey dusunmuyorum sımdılık. belkı yagsız tuzsuz mısır olur portakal sıkarım yanına bır cay bardagı kadar.
buarada dünkaynadısorunkısırı sormuşsunçakmadememdeki şeyde bu bulguru az yeşilliği çok mesela şöyle diyimdetoksdan kalan kalın bulgurumuz yanipilavlık bulgurumuzdan (3-4 kaşık aldım hatırlamıyorum yaa dün iptaldim) bi kaşıkzeytin yağ döktüm biraz biber salçası biraz domtes salçasıylakarıştırdım sonra doğrdığım bol yeşilliğiekledimbirde ekşi ekmeksiz yedim sen inci bulgurdada yaparsan bu oranı 4-5 kaşık yaparsın zeytin yağınıyine az tuza gerek yok salçanın var bol yeşillik al işte çakma ama doyurucu kısırorjinalgibi olmasada nefis körertiyor ben ekmeksiz yerim senistersen1 dilim ye bir gün önceden yapıpertesigünede getirebilirsintabi domates doğramazsan domates ertesi güne çirkinleştiriyor çünkü yanında 1bardak ayranla enfes olur..
cnm sen sınırlı yap ALLAH korusun beliniinciltirsin ,bendoğumdan sonra yapmayakalktımdaçok zorlandım incilttim belimi şuan bile bazı hareketler beni zorluyor .sen bi bak incele videoyukolay olanları yap başlangıç olarak sen bol bol kardioyap ssanaçokyardımcıolcakcanım ne ıc karartması ya. ask olsun anlatmayacakmısın yanı uzuntunu sıkıntını. lay lom mu yapıyoruz burda. sankı dıyet mı tek amacımız ortak noktamız. bız arkadas olduk dost olduk tum sıkıntımızı mutlulugumuzu paylasıyoruz tabıkı anlatacaksın hıc de ıcıne atma. hem azıcık rahatlarsın hem fıkır alırsın tecrubelı annelerden.
hopppppp benım de var plates setım. tamam her hareketını yapamam sızın gıbı ama eslık ederım ben de. cok uzun zamandır kullanmadım ben de yapmaya baslasam guzel olacak
ercecim mersindemi oturuyordun s
Tebrik ederim arkadaşlar.
Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız(((((
SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q
Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine
ee diyorum az kaldı 4günsonra 2013 ocak düşün gerisini karabiberim şöyle 10 kg versen bence tamam dır istersen yaparsında hala dahao moda giremediğini düşnüyorumgömleği alırken kızmada S bende aldım,dedim kendime niye almıyorum al koy kenara ve gaza getir kendini dedim,inşallah içine girmekte nasip olurr
bu hafta evet çok güzel geçti,annemler 4 haftadır yoklardı onlar geldi,kızımın doğum günüydüü teşekkürler,aramıza hoşgeldin bu arada
duygummmmm 4,5 ay kaldı dedin ya beni nasıl heyecan bastı,aklıma bazen geliyor şurda yaza ne kaldı hatta kız kardeşimin düğününe ne kaldı 26 mayısta evleniyor,ve ben daha 77 kiloyumm,
oy duygumm yokk bu sefeer olacak canım inşşalahh
yaptıklarımızı dolaba koymalık yaptık canımm annemle,kolaylık olsun diye
bazen iyi oluyor dolaptan lavaşı çıkarıp ısıtıyorum arasına peynir koyup sarıyorum sabah kahvaltısında
pomocum bilir adanada meşhurdur sıkma
cnm eşim geldi kalktım net başındanduyguşşşşş sessızsın canım.
benım cıkmam lazım msj at oldu mu canım. konusmak rahatlamak ıstersen dokuz bucuktan sonra gelırım forum. telefonda da konusuruz hıc cekınme oldu mu
hepınızı opuyorum guzel arkadaslarım
Valla yazın görüşürsek neden olmasın:)) Ama baharda zor:) Belki daha erken görüşürüz, belli olmaz:)) Sen aldın mı bakayım ölçülerini, incelmeni de gözleyelim:)
bak benne diyorum ikimizde aynı boyda ortalama aynı kg dayız bu arada ölçülerimi aldım azönce belimde harika incelmebe var çok hoşuma gitti neyse ben şöyle bi öneride bulunmak istiyorum ikimizde bi kg belirliyelim ama aynı kg olsun o kg geldiğimizde kutlama yapalı ne biliyim sağlıklı bi salata kahve vss yani kutluyalım hemde görüşmüşoluruz zaten bi başlangıçyapalım gersi gelir elbett nediyorsun fikrimi
Son düzenleme: