2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Valla yazın görüşürsek neden olmasın:)) Ama baharda zor:) Belki daha erken görüşürüz, belli olmaz:)) Sen aldın mı bakayım ölçülerini, incelmeni de gözleyelim:)

benim için dediklerine şöyle canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorumm

Kızlar alışveriş merkezine uğramaktan vazgeçtim, yarın işe gitmeden önce uğrayacağım, zaten ikinci parti alışverişi yapacağım. Tabi yarın organizasyon nedeniyle bolca cıss olacak ama öncesinde çok koşturacağım, bugün bile 5000 adım olmuş nerdeyse:) Yarın akşam yemeği yemem, orada yediklerimiz yeter:) Öğlen de hafif birşeyler yerim sadece, böyle dengelerim.
Şimdi evdeyim, eşim berbere gitmişti, dönüşte et veya balık alacaktı pratik olsun diye ama daha da pratiğini düşünmüş, ekmek arası hamsi almış, en azından içini aldırıyor, sadece kabuk kalıyor ama yarım ekmek kabuğu sonuçta:)) Neyse olur arada ne yapalım, zaten hep diyordum ya her zaman yiyeceğin şeyleri tamamen kesmek değil de azaltmak lazım diye. Neyse, menü belli olduğuna göre, günümü toplayayım;

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk antep salça
- 1,5 kk peynir (canım bol peynirli istedi)
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 porsiyon ton balıklı salata (yağsız, tuzsuz)
- 1 dilim ekmek (pide gibi bir ekmek vardı yanında ucundan kopardım)

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (içi tamamen çıkarılmış)

Sonra da meyve yerim diye düşünüyorum, canım portakal istiyor, belki kestane de yiyebilirim. Yatana kadar 10000 adıma tamamlarım.

Kolay gelsin o zaman sana, sen geri almadın galiba detoksla verdiğini, inşallah bu sfer de güzel bir rakam verirsin ve 70'in altını görürsün:))
almıştımda canım hemencecik geri verdim..

sana kolay gelsın. acılısı hep senınle yapmıstım ardından ben gelmıstım sanırım yıne oyle olacak.

dıkkat et detoks gunlerınde ve sonrasında. malum ıkımız de hastalandık sonra.
yok iyiyim canım bugün dr.ye de gittim çok sevinçliyim herşey tertemiz çıkmış. diyeti ve sporu sordum aşırıya kaçmadığın müddetçe sıkıntı olmaz dedi...

Serap, nasılsın, nasıl gidiyor detoks?
iyiyim canım ne olsun okuldan yeni geldim azcık dinlenip evimi süpüreceğim haftasonuna yine iş bırakmamam lazım. yarın sabahta ütüyü hallettim mi haftasonunda öylece dışarıdayım..detoksta blenderdan geçirmeseydim keşke diyorum.bu şekilde çok zor oldu tadı da değişti.Birazcıkta fazla yapmışım tam yiyemedim de..

Sende benim gibi annesinden korkan bir çocukmuşsun
belkide içime kapanıklığım özgüven eksikliğim annemden kaynaklanıyordur benim,öle çok girişken konuşkan biri değilimdir ben,
zamanında annem okuldan 5 dakka geç kalsam hemen durakta bekleyen,düğüne gitsek yarım saat durmadan eve gitiren ve bana hetraftan koruma iç güdüsüyle çok sıkılmış biri olarak büyütüldüm,ama düğüne gitme takılan olur,çarşıda gezme laf atan olur
arkadaşlarıma bile karışırdı eğerki sevmedi beğenmediyse arkadaşımı arkadaşlığım yasaklanırdı ilk önce annem sevmeliydi arkadaşları,
offf işte kızlar ben böyle yetiştirildim

Duygu bizdede aynı sorunlar başlıyor artık,kızlarımdan hiç bilmem mağazadan istediği alınmadan çıktığımızda ağlasın bu oğlan yerlere yatıyor ,ama bu genelde girdiğimiz yerde araba varsa oluyor,bir keresinde kızımı dersanaye almaya gittim yanıma da para almadım,erken gidince dersaneye market gezelim dedim oğlanla,neyse gezdik eline aldı arabaları para olmayıncada alamadım 5 tl kadardı aslında oyuncak,nasıl ağlıyorr vermemm vermemm diye yüzümü bile yırttı düşün yanii
birde çarşıya çıkınca mağazaya girmemek için ağlıyor girince kaçmaya çalışıyorr dışarı hiç bişeye bakamadan çıkıyoruz bizdee
şimdi yeni bir yöntem buldum büyük kıza bırakıp çıkıyorum daha rahat oluyor ,kızla süreklii telefonda görüşüyorumm annecim iyi bak kapıyı açma kimseye balkona çıkarma,aç bırakma

ercecim mersindemi oturuyordun sen canım

alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE]

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

nerelerdesın canım pazartesı sabahtan berı gırmedın hıc

Çok yoğundum bu hafta pomocum aslında sizin yoğunluğunuzun yanıda benimki hiç kalırr ,ama 3 çocukla gerçekten herşeye yetişmeye çalışıyorumm,biri gidiyor okula diğeri geliyor ,birde oğlanla uğraşınca bazen zaman bana yetmiyor

menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
peynir,domates ve zeytin 3 lüsüyle beraber

ara kahve

öğlen 3 köfte,domates ve 1 dilim ekmek

ara elma

akşamda 3 kaşık yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmekle yedim

Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?

hemenn cevaplayayımmm

ben inanılmaz sakin ama sakar bir çocuktum. bi yere pikniğe giderdik bütün gün otururdum, dönmemize 5 dk kala bi kalkardım yerimden etrafı dolanayım diye kanlar içinde geri dönerdim bi yerlerden yuvarlanır gelirdm

büyüdükçe hareketlendim ben, lisede hiperaktif oldugumdan şüphelendiler, derste 45 dk oturamıyodum 10 kere sınıfı turluyodum alışmışlardı artık, hatta korkuyolardı üniversite sınavında 3 sene nasıl oturacam die şimdi de hala lisedeki modum devam ediyor, okulun koridorunun delisi benim

bütün gün uyudum nerdeyse canım yaa, hep yataktaydım anck kalktım nerdeyse, meyve yiyiorum bişeyler içiyorum ama güzel bi hastalık bekliyor beni, o kadar dinlenmeye hala bi terliyorum bi üşüyorum falan dengem düzelmedi

yılbaşında normalde dışarı çıkmayı planlıyorduk yurttan arkadaşlarımla ama arkadaşımızın abisi vefat edince vazgeçtik canım, yurttayız. dans kursundan hocalar arkadaşlar falan da çağırdılar ama oraya da gitmeyecegim, yurtta kızlarla kendi alışverişimizi yapıp odamızı süsleyip öyle vakit geçirecegiz sakince girecegim bende yeni yıla yani

Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
bende cevaplayayım .küçükken hani erkek fatma denilen tiplerdendim çok yaramaz hep sokakta babam zorla eve alırdı .bisikletle çok düşüp yaralanmışlığım vardı .ilkokulda masatenenisi ve koşuyla ilgiliydim turnuvalara falan katılmıştyım ama öğretmen olmayı isterdim .ilkokuldan sonra ortaokulda içime kapandım biraz sonra aşk meşk işleri derken okula devam etmedim hayatımın hatası budur işte .kariyer olarak hiç bişe olamadım ama iyi bi evhanımı olmaya çalışıyorum kurslara gidiyorum çok fazla kitap okuyorum kendimi gelişitirmeye çalışıyorum
ercecim mersindemi oturuyordun sen canım
yok canım kocaeli deyim .
alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE]
aman sevindim canım Allah bidaha yaşatmasın

Tebrik ederim arkadaşlar.

Beni ne zaman çizelgeye yazacaksınız ((((([/QUOTE]

SENI INSAALLAH HAFTAYA DUSUNUYORUM. LUTFEN BOYLE BIZIMLE KAL OLDU MU. GECE BILE GIRIYORSUN EGER O GUN UGRADAMYIYSAN. BU COK GUZEL. SANA OZEL ILGIM OLDU BILIYORSUN LUTFEN AYRILMA BURDA KAL.[/Q

Buradayımmmm sevindim haftaya çizelgede olmak güzelll önümüzdeki hafta detoks yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen varsa gününn belirleyelim.[/QUOTE]
ben 2 hafta sonra düşünüyorum ,sen yap bakalım canımm yine verebilecekmisin ona göre deneriz bizdee yine

bugünkü menümü yazayım
sabah
bir minik ev pağaçası
bir top kek
şekersiz kahve

maydonoz suyu

öğle
2 kaşık patates yemeği
marul salatası
bir dilim ekmek

ara
şekersiz çay 4 fincan
3 benimo

tek şekerli sütlü türk hahvesi

akşam
az erişteli yeşil mercimekli çorba
2 kaşık kavurma
5 tane patates kuzartma
2 kaşık prasa
turp havuç karışık salata
soda

3 kaşık sütlaç
2 litreden fazla su

dışarda 2 kilometreden fazla yürüyüş
lesli 3 mil

slm kızlar bugünde oruçtum dün akşam şekersiz çayla 1 dilim kek yemiştim saat 22.30 gibi

akşam: 2 bardak su 1 tabak sebzeli ciğer, 1kepçe domates çorbası, 2 dilim çavdar ekmeği, yağsız salata, 3 kaşık yoğurt

akşam yemeği 16.30 daydı. 21.00 gibi 100 ip atladım, leslie 2 mil, 10 dk da pilates yaptım.

1 tane küçük bitter çikolata yedim.

toplam 6 bardak su oldu 2 bardak daha içerim yatıncaya kadar.

İyi geceler !!!

sana kolay gelsın canım. pek haraketlı gunler gecırıyorsun hazırlıklardan dolayı. ben de bu aksam hem yogurt falan alacagım kucuk alısverıs yapacagım hem de bıraz magaza falan gezeyım dıyorum kucuk bır hedıye falan alacagım bu hafta ben de yogunum. aksam yemegımı ısyerınde yerım, rahat olur. yarın esımle hep gıtmeyı ıstedıgımız bıryere yemege gıdelım dedık. eve yuruyuyerek gelırız 45 dk rahat surer spor olsun dıye. cumartesı gunu bır aıleyı yemege cagıracagım arkadaslarımızı. ızgara balık yaptrıacagım hem ben de balık yemıs olurum. sen maasallah dun ıkı ogunde de balık yıyınce kendımı hıc balık yemıyor olarak gordum bu hafta hıc yemedım balık yıyeyım cumartesı gunu. hava bugun daha da guzel. sanırım bu hafta boyle olacak. pazar gunu de arkadasla magaza gezerız yuruyus yaparım falan. guzel olur ınsaallah boyle olursa.

serap cok sevındım gozunaydın ınsaallah boyle sorunsuz gecer her muayenen ve dogru zamanda yenıden anne olursun

detoks zamanında hareket etmek ıyıymıs ama cok yuklenme kendıne oldu mu. hıc tartıldın mı ılk gun nekadar gıttı ? yarın toplam verdıgın kıloyu da yazar mısın ? yıne toplamda 2 kılo verebılecek mısın merak ettım. 2.detoksta da aynı kılo verılıyor mu merak edıyorum ben detoks baslayamadım esım baskı yapıyor grıp ıyıce gecsın dıyor hasta olacaksın dıyor ben desen o tadı hatırlayınca adım atmada zorlanıyorum bu hafta yapamazsam, pazartesı detoks gunum olacak ama.

blender anlamadım sen onceden nasıl yapıyordun kı ??