- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.761
negüzel 10 kg ha harika cnmm ..inşallah bir gün görüştüğümüzde görcez hayalimdekigibi elbise saçlar ahenkle dans ediyorgüzel bi sandaletgüzel makyajj:))) belkiöyle gelirsin:)) çember geldiğinegöre merak etme 2 güne gelir diğer malzemelerr şimddien gülegülekullann
Kızlar bu arada dün akşam Leslie yapamadım. Ama adım sayımı 10000 yaptım:) Dün yeni ayakkabılarımı giymiştim malum, sabah işyerinde bir arkadaşla görüştükten sonra kaydım ve düştüm düz zeminde. Dizlerimin üstüne düştüm, ilk anda çok acıdı, sonra yavaş yavaş geçti ama akşam yine ağrı hissettim, o yüzden Leslie yapmadım. Evin içinde yürüme hareketleri ile 10000 adım yaptım:)
Günaydın kızlar.
Düne göre daha enerjik hissediyorum kendimi.
Dün inanılmaz baş ağrım vardı akşam sıcak çikolata yaptı eşim onu içirdi zorla.
Tatlı bişiyler yiyip içince hafifliyor çünkü. Sonra da 10 da uyumuşum sabah iyi uyandım.
Canım ikisinde de yanlış başlangıç 78,3 şeklinde olması lazım.
Anladım cnm her bünye farklı tabi ama sen yine de az da olsa proteinleri ekle diyetine diyorum ısrarla. Yani en azından bir her öğünde süt ve süt ürünlerini tüketmeye çalış.
Hadi işallah serap. Tebrikler ayrıca.
Afiyet olsun menün çok güzel.
Çok düzensiz olmuş sanki ama bugün toparlarsın.
Bezelye çok fazla kilo yapar cnm aklında olsun.
Afiyet olsun menün güzelmiş patates hariç :)
Bende 3 sene çektim o damlacıkları. Genelde saten boyaysa çok sık olur. Sonra mantoloma yaptırdım ama iyi bi yere ve iyi malzemelerle. Şimdi çok şükür hiç olmuyor ayrıca doğalgaz faturam çok düştü. Mantoloma her açıdan işe yarıyor. Ama dediğim gibi iyi bi yere yaptırmak lazım.
Allah tez zamanda göbişini doldursun canım. Hayırlısıyla işallah kavuş bebeğine.
Çok kötü değil menün. Ayrıca besleyicide olmuş afiyet olsun.
Geçen seferki kilo verme maceram bir elbise uğruna başlamıştı. 42 bedendi ve olmamıştı bana bende inat ettim girecem içine diye. Ve başardım bu sefer de daraltmak zorunda kalmıştım :) Umuyorum ki sende başaracaksın canım ve bir daha hiç büyük beden almak zorunda kalmayacaksın.
Afiyet olsun menün güzel su böreği olmasa iyiymiş ama yürüyüşle dengelemişsin.
Afiyet olsun menün güzel olmuş. Tarifi merala bekliyorum.
Günaydın bende dünle aynıyım hafifden bozuldum ama akşamki sıcak çikolatanın etkisi diyorum :)
Günaydın.
Geçmiş olsun nesli. Bikaç gün zorlama kendini.
almıştımda canım hemencecik geri verdim..Kolay gelsin o zaman sana, sen geri almadın galiba detoksla verdiğini, inşallah bu sfer de güzel bir rakam verirsin ve 70'in altını görürsün:))
yok iyiyim canım bugün dr.ye de gittim çok sevinçliyim herşey tertemiz çıkmış. diyeti ve sporu sordum aşırıya kaçmadığın müddetçe sıkıntı olmaz dedi...sana kolay gelsın. acılısı hep senınle yapmıstım ardından ben gelmıstım sanırım yıne oyle olacak.
dıkkat et detoks gunlerınde ve sonrasında. malum ıkımız de hastalandık sonra.
iyiyim canım ne olsun okuldan yeni geldim azcık dinlenip evimi süpüreceğim haftasonuna yine iş bırakmamam lazım. yarın sabahta ütüyü hallettim mi haftasonunda öylece dışarıdayım..detoksta blenderdan geçirmeseydim keşke diyorum.bu şekilde çok zor oldu tadı da değişti.Birazcıkta fazla yapmışım tam yiyemedim de..Serap, nasılsın, nasıl gidiyor detoks?
tamam kuşum. sen merak etme. kılo almak bıle canımı sıkmadı. hıc merak etme aynen 100 gr bıle kar sayacagım spor konusunda hastalıktan once de bıraz gevsedım hastalık da ek oldu spor konusunda kendımı kamcılamam lazım dun uzun uzun planlar yaptım dusundum paylasırım bırazdan toparlayınca canım. sen merak etme babamdan ıyı haberler aldım aksam moralım de yerıne geldı. bır dahılıye doktoruna gorunmus ıcı yumusak demıs agrı sızı olursa ve sertlesırse o sıslık ozaman muhakkak unıversıte hastanesıne gıt demıs. ayakkabı almıs kendıne, daha gıymeden caldırmıs cok uzulmus babam ısyerlerını falan kapattı annem calıstı ben calıstım o ıs bulamadı ardından dıger kardeslerım de para kazanmaya basladı az cok. ama o baya sıkıntı cektı bu konuda. sımdı 2 yıldır calısıyor duramadı cocuklarım bıle calısırken ben duramam dedı ayakkabı pahalıydı dıye cok uzulmus sen nıye dert etmıssın dedım sen hasta olma 2008dekı gıbı ben baska bırsey ıstemem dedım sen flo ya gıt ben burdan kart numarası verecegım ıstedıgını al dedım yok kızım var paramız alırım, ona uzulmedım para bosuna gıttı dıyor ayyyyy cok uzuldum amannnn saglık olsun gerısı bos yaaaaaa...... takmayacagım duygucugum yıne o guclu sorumluluklar altında ezılmeyen 100 kılo olsa da kendını seven begenen pomo olacagım.
hımmmm sorular duygudan gelırdı genellıkle. senden gelmıs guzel bır soru :))))
ben cok uslu sakın bır cocuktum kavgam dovusum yaralanmalarım nadırdı. tek yaramazlıgım annem gıdınce kardesımle tabak canak herseyı getırıp mısafırlık oynamaktı ya da anneannemlerdeysem onlar evde yokken yasıtım olan teyzelerımle, buyuk teyzelerımın esyalarını cıkarıp gelın falan olmaktı.
ben konuskan, annesınden cok korkan, kardeslerı ıle ıyı gecınen, arada sırada kavga eden bır cocuktum. ama hep calıskan ogretmenının agzının ıcıne bakan tıplerdendım. sınıf baskanı, kutuphane kolu baskanı, onemlı gunlerde sıır okuyan, yazı okuyan bırı oldum lıse bıtınceye kadar hep boyleydım. ogretmenlerın cok hanım dedıgı cok sevdıgı bır ogrencı oldum daıma. calıskandım ama calıskanlıgımdan cok bu konuda ovgu alırdım hep. ortaokul yılları ıle beraber daha kavgacı hakkını arayan bırıne donustum annemın genı ortaya cıkmaya basladı yanı, halen de tam gaz devam eder bu ozellıgım.
ılkokul boyunca avukat olmak ıstedım avukat bır bayan vardı tanıdık onu cok severdım sonra onun evlı amcamın kızarkadası oldugunu ogrenınce ondan da meslegınden de sogumustum :))))) ortaokul yıllarımda edebıyat ıle tanısmak ve edebıyat ogretmenlıgı hayalım basladı, ve hıc bıtmedı bu halen tazedır. ıste boyle benım.
kızlar kusura bakmayın modum düştü yine 2 kere alıntıya cvp veremeye çalıştımolmadı oğlum içiniyidileklerden bulunan herkezxe çok tşk.ediyorumm..
moralim bozuk gezme diye çıktımanasağlığın önünden geçerken hadi bi içim rahat etsin diye soktum kolunu elletmedi doktor çıkık olabilir dedi, eşimiaradım odasinir ettibeni yok birşey diyor götürcektim eşim bugünde geçsin sabah devam ederse götüreim dedi aslında bi tarafdan haklı geçenyılda böyle olmuştu hiç birşey çıkmamıştı kendi kendine normale dönmüştü.neyse umarım düzelir ..
alıntıyapamadımama aklımda kalan İREM'CİM YAZDIKlarına katılıyorum ben herseferinde alıyorumdiyorum ama zatenkışın en fazla 2 kere çıkıyorum bazen hiç çıkmıyorum zaten sokakdan almam alışveriş merkezinden alırım genelde ,dediğim gibi oyuncağıda yaş grupuna göre kendim seçerim şuan onun seçme gibi birşeyi yokzaten ona kalsa o hepsini ister genelde arabalara düşkün evdearaba olduğu için ben genedle çözüme dönük oyuncakşlar seçiyorum yani uşraşsın istiyorum seneye kendi seçer ama senindeönerini dinlicem benim beğendiğim 3 seçenekden birini o seçsindiye.asla yanlışanlamadımsen benden tecrubelisin aksine severim önerileri.yazın mesela sürekli çıkarım dışarı ama 2-3 ay hiç almadığımdaoldu onun yerine oyunevlerine götürdüm oyuncaklara bindirdim .meselageçen hafta güze bi oyuncak seti aldım eğitici normalde dün almazdım onun yerine oyunevine götürürdüm ams oyuncaklarda %30indirimvardı aldığım oyuncağın fiyatı 3 liraya geliyordu düşün o fiyatıgörünce aldım yoksa oyuncak hakkıbitmişti onun yerine diğer arkadaşlarıyla sosyalleşme oyun oynamaya götürcektim neyse durum böyle cnnm ama her çıktığımda illa onu mutlu edecek şey yapıyorum ama illa oyuncakla sınırlı değil,güzel bi pasta almak,yemekyemek,oyunevleri,boyama odaları,bazen sadece sokakdaki park
[/QUOTE][/QUOTE]ercecim mersindemi oturuyordun sen canım
alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
gömleği alırken kızımada S beden aldım,dedim kendime niye almıyorum al koy kenara ve gaza getir kendini dedim,inşallah içine girmekte nasip olurr
bu hafta evet çok güzel geçti,annemler 4 haftadır yoklardı onlar geldi,kızımın doğum günüydüü teşekkürler,aramıza hoşgeldin bu arada
duygummmmm 4,5 ay kaldı dedin ya beni nasıl heyecan bastı,aklıma bazen geliyor şurda yaza ne kaldı hatta kız kardeşimin düğününe ne kaldı 26 mayısta evleniyor,ve ben daha 77 kiloyumm,
oy duygumm yokk bu sefeer olacak canım inşşalahh
yaptıklarımızı dolaba koymalık yaptık canımm annemle,kolaylık olsun diye
bazen iyi oluyor dolaptan lavaşı çıkarıp ısıtıyorum arasına peynir koyup sarıyorum sabah kahvaltısında
pomocum bilir adanada meşhurdur sıkma
nerelerdesın canım pazartesı sabahtan berı gırmedın hıc
Kızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
ınsaallah dedıgın gıbı olur esım benım sayemde yırttar kotu bır yıldan :))))))
ayyyy aman dıkkat et. bence hava degısıklıgınden oldu senın. adapazarı farklıydı ankara farklı. aman dıkkat et canım sıcak seyler ıc dınlenmeye de calıs.
en canlı yılbası senın olur bence ogrencı ortamında. senın planların neler bakem
bende cevaplayayım .küçükken hani erkek fatma denilen tiplerdendim çok yaramaz hep sokakta babam zorla eve alırdı .bisikletle çok düşüp yaralanmışlığım vardı .ilkokulda masatenenisi ve koşuyla ilgiliydim turnuvalara falan katılmıştyım ama öğretmen olmayı isterdim .ilkokuldan sonra ortaokulda içime kapandım biraz sonra aşk meşk işleri derken okula devam etmedim hayatımın hatası budur işte .kariyer olarak hiç bişe olamadım ama iyi bi evhanımı olmaya çalışıyorum kurslara gidiyorum çok fazla kitap okuyorum kendimi gelişitirmeye çalışıyorumKızlar, size bir sorum var:) Kuzeyden esinlenerek, birbirimizi tanımaya devam edelim, ve işte sorum:
Nasıl bir çocuktunuz? Yaramaz, kavgacı, uysal, meraklı, anlatın biraz:)
Bir de büyüyünce ne olmak isterdiniz?
[/QUOTE][/QUOTE]ercecim mersindemi oturuyordun sen canım
yok canım kocaeli deyim .
alçı çıkalı çok oldu ercecim ,şuan çok iyi,
çok teşekkürler
gömleği alırken kızmada S bende aldım,dedim kendime niye almıyorum al koy kenara ve gaza getir kendini dedim,inşallah içine girmekte nasip olurr
bu hafta evet çok güzel geçti,annemler 4 haftadır yoklardı onlar geldi,kızımın doğum günüydüü teşekkürler,aramıza hoşgeldin bu arada
duygummmmm 4,5 ay kaldı dedin ya beni nasıl heyecan bastı,aklıma bazen geliyor şurda yaza ne kaldı hatta kız kardeşimin düğününe ne kaldı 26 mayısta evleniyor,ve ben daha 77 kiloyumm,
oy duygumm yokk bu sefeer olacak canım inşşalahh
yaptıklarımızı dolaba koymalık yaptık canımm annemle,kolaylık olsun diye
bazen iyi oluyor dolaptan lavaşı çıkarıp ısıtıyorum arasına peynir koyup sarıyorum sabah kahvaltısında
pomocum bilir adanada meşhurdur sıkma
aaaaaaaa erce ben 1 yıl kadar gebzede oturdum demek kocaelidesin nasıl sevindimm,ilk gelin gebzeye gittim
Kızlar alışveriş merkezine uğramaktan vazgeçtim, yarın işe gitmeden önce uğrayacağım, zaten ikinci parti alışverişi yapacağım. Tabi yarın organizasyon nedeniyle bolca cıss olacak ama öncesinde çok koşturacağım, bugün bile 5000 adım olmuş nerdeyse:) Yarın akşam yemeği yemem, orada yediklerimiz yeter:) Öğlen de hafif birşeyler yerim sadece, böyle dengelerim.
Şimdi evdeyim, eşim berbere gitmişti, dönüşte et veya balık alacaktı pratik olsun diye ama daha da pratiğini düşünmüş, ekmek arası hamsi almış, en azından içini aldırıyor, sadece kabuk kalıyor ama yarım ekmek kabuğu sonuçta:)) Neyse olur arada ne yapalım, zaten hep diyordum ya her zaman yiyeceğin şeyleri tamamen kesmek değil de azaltmak lazım diye. Neyse, menü belli olduğuna göre, günümü toplayayım;
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek içine
- 1 tk antep salça
- 1,5 kk peynir (canım bol peynirli istedi)
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon ton balıklı salata (yağsız, tuzsuz)
- 1 dilim ekmek (pide gibi bir ekmek vardı yanında ucundan kopardım)
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (içi tamamen çıkarılmış)
Sonra da meyve yerim diye düşünüyorum, canım portakal istiyor, belki kestane de yiyebilirim. Yatana kadar 10000 adıma tamamlarım.
almıştımda canım hemencecik geri verdim..
yok iyiyim canım bugün dr.ye de gittim çok sevinçliyim herşey tertemiz çıkmış. diyeti ve sporu sordum aşırıya kaçmadığın müddetçe sıkıntı olmaz dedi...
iyiyim canım ne olsun okuldan yeni geldim azcık dinlenip evimi süpüreceğim haftasonuna yine iş bırakmamam lazım. yarın sabahta ütüyü hallettim mi haftasonunda öylece dışarıdayım..detoksta blenderdan geçirmeseydim keşke diyorum.bu şekilde çok zor oldu tadı da değişti.Birazcıkta fazla yapmışım tam yiyemedim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?