- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #3.801
inşallah canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah...serap cok sevındım gozunaydın ınsaallah boyle sorunsuz gecer her muayenen ve dogru zamanda yenıden anne olursun
bugün nöbetçiyim canım o birazcık beni zorlayacak herhalde...tartıdım 800 gitmiş ama dün yine çok su içtim ve şu an davul gibiyim.yarında yazarım sıkıntı olmaz..detoks zamanında hareket etmek ıyıymıs ama cok yuklenme kendıne oldu mu. hıc tartıldın mı ılk gun nekadar gıttı ? yarın toplam verdıgın kıloyu da yazar mısın ? yıne toplamda 2 kılo verebılecek mısın merak ettım. 2.detoksta da aynı kılo verılıyor mu merak edıyorum ben detoks baslayamadım esım baskı yapıyor grıp ıyıce gecsın dıyor hasta olacaksın dıyor ben desen o tadı hatırlayınca adım atmada zorlanıyorum bu hafta yapamazsam, pazartesı detoks gunum olacak ama.
blender anlamadım sen onceden nasıl yapıyordun kı ??
Günaydın kızlar.
Dün akşam yılbaşı partimiz vardı çok eğlendik ama inanılmaz bir + olarak geri döndü bana. Organizasyonda olduğum için bişiy yemeye fırsatım olmadı. Ama alkol alınca işte şişiyor hemen vücut.
Canımsın saolasın. İşallah rabbim o günleri gösterir cnm isteyen herkese.
İşallah canım hayırlısıyla o dönemi de atlatacağından emiim.
günaydın kızlar.
Dün akşam yılbaşı partimiz vardı çok eğlendik ama inanılmaz bir + olarak geri döndü bana. Organizasyonda olduğum için bişiy yemeye fırsatım olmadı. Ama alkol alınca işte şişiyor hemen vücut.
Canımsın saolasın. Işallah rabbim o günleri gösterir cnm isteyen herkese.
Işallah canım hayırlısıyla o dönemi de atlatacağından emiim.
yoo senin kilonla alakası yok bende yiyemem bi 75-80kg'da böyle kahvaltı yapmamalı bence ama ercenin çevre faktörüve hızlı çalışan metabolizması kız 1.5kg verdi yani erce bunlarıyiyerekzayıflamak istiyor zatenyaşam şekli olduğu için
inşallah canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah...
bugün nöbetçiyim canım o birazcık beni zorlayacak herhalde...tartıdım 800 gitmiş ama dün yine çok su içtim ve şu an davul gibiyim.yarında yazarım sıkıntı olmaz..
Bence de canım tam kendine gel iyileş ondan sonra detoks yap. ben bayağı toparladım kendimi hatta süperim diyebilirim.
öncekinde blenderden geçirmedim canım ayranın içine tane tane olarak attım..okulda olduğum için zor olur diye düşündüm o şekilde. blenderden geçirdim pet şişeye doldurdum daha kolay oldu ama hoşuma gitmedi. tane tane daha güzeldi..
canım ben psıkolojık olarak hazırım ama bedenen hazır degılım sen merak etme o acıdan. Ben zayıf bır hamıle zayıf bır anne olmak ıstıyorum kesınlıkle.
Hadı yaa. Benım ortanca kardesım senın gıbı cok dayanıklıdır ben az dayanıklı en kucuk kardesım sıfır dayanıksız babam sıfır dayanıksız annem de obur kardesım gıbı cok dayanıklıdır. Helal olsun sana valla. Okadar dayandın haa. Ben alcıya ayagım alınırken hastaneyı kaldırdım cıglıklarımla ve gozyaslarımla.dogumda da dayanıksız olurum kesın.
Kas gevsetıcı kremler oluyor onlardan mı surdun ???*
[/QUOTE]bende cevaplayayım .küçükken hani erkek fatma denilen tiplerdendim çok yaramaz hep sokakta babam zorla eve alırdı .bisikletle çok düşüp yaralanmışlığım vardı .ilkokulda masatenenisi ve koşuyla ilgiliydim turnuvalara falan katılmıştyım ama öğretmen olmayı isterdim .ilkokuldan sonra ortaokulda içime kapandım biraz sonra aşk meşk işleri derken okula devam etmedim hayatımın hatası budur işte .kariyer olarak hiç bişe olamadım ama iyi bi evhanımı olmaya çalışıyorum kurslara gidiyorum çok fazla kitap okuyorum kendimi gelişitirmeye çalışıyorum
sancımla kısır yaptım düşün:)))) eğer ben birşeyiçin bağırıuyorsam o acının en üstseviyesidir zaten hastaneye gittğimizde 4 cm olmuştum iyi bile dayanmışım
babası futbol oynarken ayağını inciltti şimişti kayınpeder vermişti krem onusürdük hafiğfinmiş şişkinliği
Yarın tek günlük bendemi yapsam detoks acaba ben tadını çok sevdimmm
anaaaaa bak sen dayanıklılıga ya.... Sen bosuna dıyet konusunda bukadar sabırlı dayanıklı olmadın ya. Senın acı esıgın zorlanma esıgın sabır esıgın cok yuksek zaten. Anlasıldı olay :))))))
hımmm faydası olur tabıkı canım ıyı olmus.
Canım benım cıkmam lazım olumlu olumsuz bır gelısme olursa msj at canım. Kendını ıyı hıssederse havada guzelse bıraz dısarı cıkın araba atarım gezerım dıyordun alısverıs yaparız dıyordun. Moral depoloman lazım bence cık canım.
kızlar baldamlasını bu hafta hıc gormedım
denk gelen oldu mu ? Nasıl acaba ?
hayırdır ne olduki baldamlasına
tek gunluk fena fıkır degıl. Mesela yarın yapılsa bır gun ara verılse ertesı gun yapılsa, arka arkaya ıkı gun yapmak gıbı etkılı olur mu kı duygu ???
iyi yapmışsın canım, yoğurt daha iyi olmuş gerçi sade olsaydı daha iyiolurmuş bende çeyrek demet maydanoz yedim tv karşısında:)))neslı de alısverıste sanırım. Ogleden sonra denk gelırız belkı.
Duygucum soylemeyı unuttum aksam mısır yemedık esım gec geldı o saatte mısır yemeyelım dedım. 2 yemek kasıgı bogurtlenlı yogurt yedım sadece.
Bugunku menum de
sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay
ara: Su, yesıllık, kayısı falan dusunuyorum sımdı.
Tekrar guncellerım menumu. Opuyorum
annesınden sonra arada sırada yazıyordu ama bu hafta hıc gormedım oyuzden merak ettım kotu mu acaba moral olarak dıye ?
evet nöbet günlerinden nefret ediyorum..amın ınsaallah.
hımmm demek bugun zor olacak. nobet zor ya. yakın arkadaslarım var ogretmen oyuzden sen gunluk neler yasayabılıyorsun tahmın edıyorum.
su cok ıctıgın 800 olmustur gecen sefer 1 kg olmustu senın. bakalım total de ne olacak merak edıyorum senı :))))) senden sonra yapmıstım ben yıne oyle olacak :)))
hımmm anladım sen de tat sorunu yasadın demek. gecen sefer ben de cok zorlanmıstım bakalım bu kez nasıl olacak.
ıyılesmene cok sevındım moralın de yerınde doktordan sonra. bu gazla, bugunu de asarsın bence :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?