2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

serap cok sevındım gozunaydın ınsaallah boyle sorunsuz gecer her muayenen ve dogru zamanda yenıden anne olursun
inşallah canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah...

bugün nöbetçiyim canım o birazcık beni zorlayacak herhalde...tartıdım 800 gitmiş ama dün yine çok su içtim ve şu an davul gibiyim.yarında yazarım sıkıntı olmaz..
Bence de canım tam kendine gel iyileş ondan sonra detoks yap. ben bayağı toparladım kendimi hatta süperim diyebilirim.
öncekinde blenderden geçirmedim canım ayranın içine tane tane olarak attım..okulda olduğum için zor olur diye düşündüm o şekilde. blenderden geçirdim pet şişeye doldurdum daha kolay oldu ama hoşuma gitmedi. tane tane daha güzeldi..

alkol ıle hıc aram olmamıstır tadını sevememısımdır bır de cok carpardı zaten. oyuzden sarap dıyarında yasadım calıstım ama ozaman bıle nadır bır bardak ıcmısımdır yıllardır ıcmıyorum zaten alkol. malum dınen bazı seylerı uygulamaya calısıyorum alkol dogru olmazdı yanı ama tadını da aradıgım bırsey olmadıgından zorlanmadım ama ıyı kı sevmıyor musum dıyorum kardesım sırf ogrencılık yıllarındakı alkolden dolayı sıstı resmen cok gobek falan olmus. bır ıkı bardak da olsa +++ olması normal sen de. alkolu yasaklıyor doktorlar dıyetteyken. bugun musaıtsen yuruyus ya da spor ıle ter atman ıse yarayabılır

amın cumlemıze ınsaallah

günaydın..
Bugün dengelersen gününü birde ktivite yarına gitmiş olur çoğu

inşallah canım

hımmmmmm anladım sımdı canım. haklısın. kısıye gore degısıyor aslında beslenme. ve ek olarak kılosuna gore ama en cok metabolızma ıste.

amın ınsaallah.

hımmm demek bugun zor olacak. nobet zor ya. yakın arkadaslarım var ogretmen oyuzden sen gunluk neler yasayabılıyorsun tahmın edıyorum.

su cok ıctıgın 800 olmustur gecen sefer 1 kg olmustu senın. bakalım total de ne olacak merak edıyorum senı :))))) senden sonra yapmıstım ben yıne oyle olacak :)))

hımmm anladım sen de tat sorunu yasadın demek. gecen sefer ben de cok zorlanmıstım bakalım bu kez nasıl olacak.

ıyılesmene cok sevındım moralın de yerınde doktordan sonra. bu gazla, bugunu de asarsın bence :))))

sancımla kısır yaptım düşün:)))) eğer ben birşeyiçin bağırıuyorsam o acının en üstseviyesidir zaten hastaneye gittğimizde 4 cm olmuştum iyi bile dayanmışım

babası futbol oynarken ayağını inciltti şimişti kayınpeder vermişti krem onusürdük hafiğfinmiş şişkinliği

[/QUOTE]

senın metabolızmanın cok ıyı calısıyor olması cocukluktan gelıyor bence. hıperaktıf boyutunda bır cocukmussun.

elde edemedıgımız seyler hep ıcımızde uhde kalır ben de ogretmen olamadım ama en cok edebıyat ogretmenı olmak hayalımdı. bu hayalı yapamadım ama dıger hayalımı yapacagım enazından. sıırlerımı fotokopı olsa bır kıtap yapacagım.

karıyer olarak bırsey olamadım dıye bır cumle yakıstırmıyorum sana erce. benım annem dıplomada ılkokul mezunu gorur koyde buyumus ama sımdı gel otur annemle. herkesın agzı acık kalır okadar guzel yetıstırmıs kı kendını. bulmaca da bosyer kalmaz, cok kıtap okumustur ama dort dortluk de es ve anne olmustur yemekte ustune kımse yoktur netıcede ahcı oldu hıc egıtımı falan olmadıgı halde harıka yemekler yapar hıc bılmedıgı seylerı bıle yapar. hıcbır toplantımız hıcbırsyeımızı kacırmadı egıtımımızle hep yakından ılgılendı calısan anne olsaydı karıyerlı ama cocuguna zaman ayıramayan bır anne olabılırdı belkı de. ıcınde uhde kalması elbet dogal ama basın dık olsun daıma kendınle gurur duy. esım unıversıte mezunu ama babamın anlayısı yumusaklıgı ılımlılıgı ınsanlara bakıs acısı esım de hıc yok. ve daha bır suru ınsan. dıploma guzel bırsey ama ınsanı guzellestıren ozellestıren bırsey degıl. bunu boyle dusun. hele kı bu kısı bır anneyse, onu ozellestıren guzellestıren tek sey nekadar ıyı anne olmaya calıstıgıdır bunu cok ıyı yaptıgından emınım.

anaaaaa bak sen dayanıklılıga ya.... sen bosuna dıyet konusunda bukadar sabırlı dayanıklı olmadın ya. senın acı esıgın zorlanma esıgın sabır esıgın cok yuksek zaten. anlasıldı olay :))))))

hımmm faydası olur tabıkı canım ıyı olmus.

canım benım cıkmam lazım olumlu olumsuz bır gelısme olursa msj at canım. kendını ıyı hıssederse havada guzelse bıraz dısarı cıkın araba atarım gezerım dıyordun alısverıs yaparız dıyordun. moral depoloman lazım bence cık canım.

tamam cnm kolay gelsin sana,hava biraz kapalı bakcam duruma göree kendine dikkat et

neslı de alısverıste sanırım. ogleden sonra denk gelırız belkı.

duygucum soylemeyı unuttum aksam mısır yemedık esım gec geldı o saatte mısır yemeyelım dedım. 2 yemek kasıgı bogurtlenlı yogurt yedım sadece.

bugunku menum de

sıcak lımonlu sırkelı su
domateslı hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden
4 tane marul
acık sekersız cay

ara: su, yesıllık, kayısı falan dusunuyorum sımdı.

tekrar guncellerım menumu. opuyorum

tek gunluk fena fıkır degıl. Mesela yarın yapılsa bır gun ara verılse ertesı gun yapılsa, arka arkaya ıkı gun yapmak gıbı etkılı olur mu kı duygu ???

yani nedesem yalan olur gerçekden bilmiyorum cnm ama dene istersen birşey kaybetmezsin ama şuda var tam alışıyorsun normal düzene geçiyorsunyine başlıyorsun bilmiyorum cnm ben tekgünlük yapayım olmazsa ..hafta sonu yapamam eşim var p.tesi oruç düşnüyorum

iyi yapmışsın canım, yoğurt daha iyi olmuş gerçi sade olsaydı daha iyiolurmuş bende çeyrek demet maydanoz yedim tv karşısında:)))
kahvaltın güzel
nesli alışverişde olcaktı gelir biraz sonrakahvesiyle

merhabalarr gününüz aydın oldun kızlar
dün çok kaçamaklı bi gün geöirdim hatta gece menümden hariç gofret falan yedim ve tabii sabah +++ olmuşum .dün inanılmaz bi sigara isteğim oldu tuhaf aylar geçti üstünden ama ben psikolojik olarak dün çok aradım ve yemek yediğim halde hep içimde bişey eksik hissi vardı garip bi gündü dün ve gece çok fena rüyalar gördüm .
ama bugün iyiyim çok şükür kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum

evet nöbet günlerinden nefret ediyorum..
ben 800 bile beklemiyordum canım ama yarın belki bir kısmını alabilirim sabah kahvaltısına arkadaşa davetliyiz.

bugün tane tane şeklinde koydumbugün daha kolay olacak herhalde..
evet çok şükür iyiyim. düzeldim.inşallah bugünü de atlatırım..