2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

an

ya film nasıl bendegitmek istiom ama sinamamız yandı avm deki gidemedim nasıl bir filmmmm

umarım ıyı vakıt gecırmıssındır canım.

toplu cvp vereyim
film öyle gitmeye değermi derseniz orta karar derim kendigörüşüm
filmden notlar fahriyeevcanın sesi çok güzel,durugüzelliğidee
filmsaçma başlıyor
ilk yarısı fiyaskooo son 30 dk sı kendimi sıkmama rahmen göz yaşlarıma hakimolamadım ve bıraksamağlardım dediğim gibi sıktığımiçin sadece yaş düştü ama görümcemin yanında kız hıçkıra hıçkıra ağladı
filmde fahriye evcan yani leyla karekterinin konuşması beni gıcıketti

toparlarsak son 30 dk içinortakararbi film diyorummm

yinede iyiken gitmişimgörümcemle vakit geçirmeyi seviyorummm

neyse bugünkü menümmm
sabah hamburgerköftesinden tost yaptımm
öğlen:nescafe
akşam birşey yemicem belkibir elma

su yarım lt içtim

sanki okuyunca biraz fazla gibigeldi bana benaz yediğimiçin olabilir inşallah yılbaşına kadar 72 değil 70 olursunnn :)

amin inşalah canım da biraz zor gibi gözüküyor, çok az yemiyorum yani, hareketim de pek yok sürekli aksilikler çıkıyor, havuza başlayacaktm bu hafta gözüm pert şimdi de. ne yapacam nasıl yapacam hiç bilmiyorum oof off

benm gözlüklerim 4.5 numara malesef. o yuzden hiç bişey takmadan görmem mumkun deil. lens muthiş kolaylık ama o da işte saflık yaptım, değiştirdim lensimi daha ucuz ve daha ince diye , o da mahvetti gözümü. şimdi eskiden kullandıgımdan sipariş verdim, değiştirmem artk asla. mahvoldum yaa. gözlüğü unutmuşum resmen bir garip şimdi, bide baş ağrısı yapıyo fenalardayım sürekli uyku halindeyim resmen .

bende haftaya alacakaranlığın son filminin vizyona girmesini sabırsıklıkla bekliyorum, vizyona girdiği gün gidecem valla

duygucum sen bu ara yemeyi çok azalttın, dün sadece pizza yemişsin mesela, akşam bi salata yiyebilirdin en azından metabolizmanın hızını düşürmemek için, bugunde aynı şekilde bişey yemeyecem diyosun ? özel bişey mi deniyosun acaba ? çok sağlıksız geldi de bana :44:

[1] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10
[2] Çay 1 ADET 5
[3] Çikolata Keyfi Bütün Fındıklı Sütlü 5 GRAM 27.7
[4] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Patlamış Mısır (yağda) 50 gr 290
[7] Kırmızı turp 1 GRAM 0.22
[8] Soğan 1 ADET 41
[9] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[10] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[11] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 1 adet 60
[12] Ekmek 2 DİLİM 130
[13] Yürümek (Asfalt) 30 dak 134.4
[14] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[15] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[16] Biber 1 gr 0.22
[17] Domates 1 ADET 14
[18] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[19] Beyaz Peynir 30 gra GRAM 75
Toplam : 833.74 kal.

akşam yiyeceklerimide hesapladımm azmışya bı kaloriiiii şaşırdımmmm

merhabaaa:) iyiyim sen nasılsınnn :) hergün paylaşıyoduk da oldu işte bir şeyler giremedim bendee:) tamam yazarıım, ya bıraktım diyeti falan ama kilo almadım 114 küsürüm halaa

sabah:

1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
bir miktar maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

ara:
1 haşlanmış patates
yeşilçay

öğle:
dünden kalan ıspanak vardı 3 kaşık ondan
yoğurt

ara:
1 yeşil elma
yeşilçay

akşam:
tavuk göğsü ızgara
salata

ve de şimdiye kadar 2 lt su içtim :)))

Merhaba kizlar ben daha aktif olmaya calisiçam
Bugun sabah 7 de kalktim ve 1 saate yakin spor yaptim
Bu arada ben kuran kurssuna gidiyorum :)) o yuzden erken kalkiyorum
Eve gelince hicbirsey yemedim sadece su ictim
Dogruuu kursa gittim
Kursta 2 gevrek ve 2 catal patates kizartmasi yedim
Oglen gezmeye egidecegim icin yine yemek yemedim misafirlikte kisir ve yarim borek yedim
Aksam yemegini halen yemedim ama menude 1 kase corba ve salata bir dilomde ekmek var
Benide listenize eklemeniz umuduyla .....

arkadaşlar ben bu siteyi hep takip ediyorum fakat dün üye oldum. topiği açan arkadaşlarımıza soruyorum
1-ben de bu gruba katılabilir miyim4
2-bu kilo çizelgesini nasıl koyuyoruz bana acil cevap verirseniz sevinirim

Bence menun cok iyi birde spor eklersen sorun kalmaz sanirim

menülerini yaz istersen bize günlük 100 tane msj atmazsan özel mesaj atamıyosun o yüzden 1 kaç hafta burya yaz kilonu her pazartesi tartılıyoruz gerçi liderimiz pomo o gelince sana daha detaylı bilgide verebilir sana dur ben arayım çizelge linki yollayım biraz karışık ama takip edersen yaapabilirsinn şimdi bizekaçkilo olduğunu boyunu yazarsan seviniriz

menün güzel ama sana bir taktik vereyim ara yiyecekler kilo vermene engel oluyor illa arayapacaksan kuru meyve yiyebilirsin mesela patates olmaz o ana yemek menüsüne koy tabi hedef kilona ulaştıkça daha serbest yiyebilirsin ama emin ol ben bile azcık fazla yiyim hemen hoooop 800 gramgeliyor günlükkk

aktif olman güzel yazınca insan yediklerini daha tarta biliyor akşam kesinlikle çorba ve salata süper olur bende öyle yaptım bugünn

bugün yediklerimi yazayım bende
kalori sepeti yaptım ama pek karıştı
sabah:
1 kb peynir
4 zeytin
yarım domates
2 biber
1dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

ara yok

öğle :arkadaşımın yanındaydım yarım ekmek tekirdağ köfte söylemiş onun azcık ucundan aldım çeyrekten az diyelim
yarım bardak ayran

akşam:
1 kase arpa şehriye çorbası
1 yeşil soğan
1 dim tahıllı ekmek

birazdan acık mısır patlatacam çay ile birlikte

iyi akşamlar hemen bildirimyapayım
sabah 3 çatal peynir
dom. salata şkersiz çay

ara 1 bardak yoğurt

öğlen 3-4 çatal karnıyarık, 2 kase cacık

ara 2 erik, 1 mandalin

akşam biraz kıymalı fasulye yoğurt , domates bu kadar
hergün girip yazmya çalışıcam ancak pzt sabahtn girmem mümkün değil ben de msj atarım artık kilomu