- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
bende haftaya alacakaranlığın son filminin vizyona girmesini sabırsıklıkla bekliyorum, vizyona girdiği gün gidecem valla
duygucum sen bu ara yemeyi çok azalttın, dün sadece pizza yemişsin mesela, akşam bi salata yiyebilirdin en azından metabolizmanın hızını düşürmemek için, bugunde aynı şekilde bişey yemeyecem diyosun ? özel bişey mi deniyosun acaba ? çok sağlıksız geldi de bana :44:
sen neden bu kadar az yemeye başladın ya??
ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.
duygu sen ıkı gundur cok sapıtıksın farkındamısın :)))))))))
bu ne ya. sen ne yedın boyle. kuzum resmen ac gezıyorsun.
diyetisyenden yardım aldın mı?benım 2 ay dıyebılırız 2 aydan fazla sayılır ama seyahat vs durumlarım oldu ayrıca ben agır bır hormon hapı kullanıyorum ınanılmaz odem yapıyor metabolızmamı da cok yavaslatıyor sporum ve beslenmem ıle 12 kılo olabılırdı normalde.
diyetisyenden yardım aldın mı?
yine toplu cvp vereyim
birşey denemiorum
bilerek yapmıyorum
aç değilimmmm
kızlarrr cnm istemiyor tokum asla aç kalmammm sıkıntı yok yani dün temizlik bugün evde olmayaşım etgen 2gündür evde yemek pişmiyor:)))))))) tembelliğimüstümde yrın neyseki evdeyim ve işim gücümyok yerimm hatta öğlen kısır yapayım şöyle ekşili ekşili ...herkez davetlidir...tabi sağlıklı kısır yeşilliği bol bulguru göstermelikk
kızlarr p.tesi doktorum programındaa dilara koçakdı sanırım makarnanın bi pilava patatese göree çok daha iyi bir öğün olduğunuvurguladı puf noktalarııı
-mümkünse kepeli makarna tavsiye ediyor vitaminbeyazla aynı tek fark lif oranı buda daha uzun süre tok kalmamızı sağlarmış,amabeyazda yenilebilir 500 grlık pakete beşe bölmeliyizz yani 100 gr veriyor bunudabeş ayrı bardağa bölerek hesap yapmış 90kg üzeri olanlara 2 bardak yani 200 gr veriyorrr yapmamız gerekennnn;
1- böyle bol suda haşlamak haşlandığında suyunusüzmekyanlışmış normal suda çektirerek haşlamak gerekliymiş suyu çekmeliymiş tüm vitamini içinde kalırmış
2-100 gr haşlanmış makarnada ortalama 350-370 kaloriymiş yağsızz hazırladığınız sosla 500 kalorikadar çıkarabilirmişiz zaten uzun süre toktutarmış tabi böyle bol yağlı olmamalı 1kaşıkyağ öneriyor
3-mümkünseyağı sosuna ekleyindiyor
4-genelde sarımsaklı yoğurtla yapılan en masum entok tutanmış
bende genelde domates,maydanoz ,bolsarımsak kekik fesleğenli makarnayı severimm,geçen mantarlı yaptım artık kepekli almayı düşnüyorum ..
tebrık edıorumo zmn bu kdr olumsuzluga ragmen azmıne saglıkhayır. elıme lıste tutusturulunca olmuyor. kaldı kı arkadaslarımın hepsı saglıklı dıyet yapıyorlar onları ornek aldım. kurban bayramı dıye konumuz vardı bızım. ordakı menulerımı gorursun. burda yenıyız ayrıca ıkı uc gundur saglık nedenı ıle duzenım bozuldu. ıste degılım evde ya da hastanede yatarak gectı ıkı gunum. yarın daha ıyı anlarsın menumu gunluk. yarın ıse gıdecegım duzenlı olurum.
tebrık edıorumo zmn bu kdr olumsuzluga ragmen azmıne saglık
kızlar ben bu ticker hazırladım ben ama bir türlü ekleyemedim kabul etmiyor uygun değil diyor beni çok motive edecek o şey ama yükleyemedikçe sinirim bozuluyor valla ya önceki yazıları da baktım bu konuyla ilgili bir şey göremedim(
sabah:
bal sırke lımon su
500 ml su
bır bardak sut
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
yarım domates bır kornıson kadar salatalık
yarım demet dereotu
bır kk beyaz peynır
ara yapmadım. evde olunca kahvaltımı gec yaptım. bır sekerlı turk kahvesı ıctım.
oglen: bolca yesıl salata, 1 lt su
ara: ıkı mandalına, bır bardak sut nesquıklı.
aksam: 500 ml su yemekten once, 5 catal marul salatası, bır el buyuklugunde tavuk yaptım kırmızı bıber dogradım ıcıne. actıvry de pısırdım bır damla kadar yag koydum. super olmus. 3 kasık da yogurt.
kızlar ıkı gundur aktıvıte sıfır bende. ıkı gun durdum dıye mı artı da fazla gorundum anlamadım. ama wc bıle oturamadım su operasyondan dolayı. yataktan cıkamadım kı haeket edeyım. canım sıkıldı valla.
kurallar uzerınde tekrar dusunmek lazım ama sımdılık aklımdakıler:
1. bıldırım gunu pazartesı sabah.
2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak.
3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.
4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
5. buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.bunu dusunelım oldu mu kızlar ?
6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.
7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.
8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.
9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa.
10. en az kılo verene spor cezas verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.
11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.
ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat.
13.aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.
14. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım.
15. aktıvıte yapamadık. ıslerımız, mısafırlerımız vardı dıyelım ozaman ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
16. gunluk 2,5 lt su içilecek.
17. gunde en az 2 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.
18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.
19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.
20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak.
aklıma geldıkce ve sızden gelen fıkırlere gore yarın kuralları tekrar guncellerım. kalorı sepetı ısı bana sıkıcı geldı. onu bır dusunelım oldu mu kızlar.
ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
sevdin mi kalori sepetini?
bende yazsam mı acaba buraya işe yarıyor mu günlük bnm 2ayda gözle görülür bir kilo vermem gerek nerden nasıl başlayacagımı bilmiorum
kızlar ben bu ticker hazırladım ben ama bir türlü ekleyemedim kabul etmiyor uygun değil diyor beni çok motive edecek o şey ama yükleyemedikçe sinirim bozuluyor valla ya önceki yazıları da baktım bu konuyla ilgili bir şey göremedim(
ben gunluktwe cok bırsey yazmadım. o benım baslama noktam oldu sadece. artılarımı, eksılerımı, bahanelerımı, gercek sebeplerımı anlattım. dertlesmek gıbı bırseydı yanı.
bak sen bana ozel maıl adresını ver. ben bır excel hazırlamıstım ılk zamanlar. yedıgım, ıctıgım hersey o lıstede vardı ve ben gunluk ısaret koyuyordum + /- olarak. alısıncaya kadar cok ısıme yaradı.
ayrıca baska bır dosyam daha var. o da duz yazı seklınde ve bu yolda yururken yapmam gereken yemem gereken seylerı not almıstım. aylardır tanıdıgım, fıkır edındıgım herkesın sozlerını derleme bırsey yapmıstım yanı. onu da gondereyım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?