2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen neden bu kadar az yemeye başladın ya??

ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.

duygu sen ıkı gundur cok sapıtıksın farkındamısın :)))))))))

bu ne ya. sen ne yedın boyle. kuzum resmen ac gezıyorsun.

yine toplu cvp vereyim
birşey denemiorum
bilerek yapmıyorum
aç değilimmmm

kızlarrr cnm istemiyor tokum asla aç kalmammm sıkıntı yok yani dün temizlik bugün evde olmayaşım etgen 2gündür evde yemek pişmiyor:)))))))) tembelliğimüstümde yrın neyseki evdeyim ve işim gücümyok yerimm hatta öğlen kısır yapayım şöyle ekşili ekşili ...herkez davetlidir...tabi sağlıklı kısır yeşilliği bol bulguru göstermelikk

kızlarr p.tesi doktorum programındaa dilara koçakdı sanırım makarnanın bi pilava patatese göree çok daha iyi bir öğün olduğunuvurguladı puf noktalarııı

-mümkünse kepeli makarna tavsiye ediyor vitaminbeyazla aynı tek fark lif oranı buda daha uzun süre tok kalmamızı sağlarmış,amabeyazda yenilebilir 500 grlık pakete beşe bölmeliyizz yani 100 gr veriyor bunudabeş ayrı bardağa bölerek hesap yapmış 90kg üzeri olanlara 2 bardak yani 200 gr veriyorrr yapmamız gerekennnn;

1- böyle bol suda haşlamak haşlandığında suyunusüzmekyanlışmış normal suda çektirerek haşlamak gerekliymiş suyu çekmeliymiş tüm vitamini içinde kalırmış
2-100 gr haşlanmış makarnada ortalama 350-370 kaloriymiş yağsızz hazırladığınız sosla 500 kalorikadar çıkarabilirmişiz zaten uzun süre toktutarmış tabi böyle bol yağlı olmamalı 1kaşıkyağ öneriyor
3-mümkünseyağı sosuna ekleyindiyor
4-genelde sarımsaklı yoğurtla yapılan en masum entok tutanmış

bende genelde domates,maydanoz ,bolsarımsak kekik fesleğenli makarnayı severimm,geçen mantarlı yaptım artık kepekli almayı düşnüyorum ..

diyetisyenden yardım aldın mı?

hayır. elıme lıste tutusturulunca olmuyor. kaldı kı arkadaslarımın hepsı saglıklı dıyet yapıyorlar onları ornek aldım. kurban bayramı dıye konumuz vardı bızım. ordakı menulerımı gorursun. burda yenıyız ayrıca ıkı uc gundur saglık nedenı ıle duzenım bozuldu. ıste degılım evde ya da hastanede yatarak gectı ıkı gunum. yarın daha ıyı anlarsın menumu gunluk. yarın ıse gıdecegım duzenlı olurum.

canım dıkkat et kendıne. guzel beslen yahu kuzucugum

buarada dıyet ıcın cok onemlı bu soyledıgın ama ınan normal beslenme ıcın de hata yapıyormusuz pısırme seklı ıle.

sagol canım paylastıgın ıcın.

kısır cok canım cekıyor benım de. mısafırlıge gıdersem, ozel olarak ısteyecegım azıcık yerım.

kurallar uzerınde tekrar dusunmek lazım ama sımdılık aklımdakıler:

1. bıldırım gunu pazartesı sabah.

2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak.

3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.

4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.

5. buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.bunu dusunelım oldu mu kızlar ?

6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.

7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.

8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.

9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa. ıkı kısının menusu yeterlıdır.

10. en az kılo verene spor cezas verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.

11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.

ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.

12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat.

13.aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.

14. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım.

15. aktıvıte yapamadık. ıslerımız, mısafırlerımız vardı dıyelım ozaman ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.

16. gunluk 2,5 lt suen buyuk hedef. ama asıl hedef 1,5 lıtrenın altına dusmemek..

17. gunde en az 2 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.

18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.

19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.

20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak. hafta boyunca menulerını paylasması gerekıyor.

kızlar aklınızda olan seylerı soyleyın de kuralları guncelleyelım.

duygu, fdm sık gıremıyor. bana yarın ogretır mısın cızelge hazırlamayı. ben jpg olarak hazırladım. sızın yaptıgınız gıbı hem cızelgenın hem de kuralların kalıcı olmasını saglayalım canım.

tebrık edıorumo zmn bu kdr olumsuzluga ragmen azmıne saglık

tebrık edıorumo zmn bu kdr olumsuzluga ragmen azmıne saglık

tsk ederım.

ben yaptıysam herkes yapar. cunku ıradelı bırı degıldım. adam akıllı hıc dıyete baslamadım bırkac kez dısında ve boyle sıkı ve bılınclı de degıldım artık bır yasam bıcımı oldu boyle beslenmek.

kendıme bır gunluk actım ben 24 agustos da burda. o gun basladım yavastan.sonra arkadaslar ıle tanısıp, bır topıkte bırlestım onlar ıle. o gundur cok sukur hem ogrenerek hem zayıflayarak gıdıyorum yolumda.

bende yazsam mı acaba buraya işe yarıyor mu günlük bnm 2ayda gözle görülür bir kilo vermem gerek nerden nasıl başlayacagımı bilmiorum

kızlar ben bu ticker hazırladım ben ama bir türlü ekleyemedim kabul etmiyor uygun değil diyor beni çok motive edecek o şey ama yükleyemedikçe sinirim bozuluyor valla ya önceki yazıları da baktım bu konuyla ilgili bir şey göremedim (

bbcd değil de altındaki linkin html olarak başlayan yeri var. ordan ikinci html yazan yeri kopyalıyorsun png kısmına kadar " bu işareti bile almıyorsun

meleğim sana yazdım ama görmedin sanırım

canım baktın mı bilmiyorum ama bu nesquik in kalorisine bi bak istersen, o baya şekerli bişey ya zararı olmasın sana :44:

bende şimdi bugunumu yazayım haydı bakalım

kahvaltı (8.00)

domates, salatalık

1 ince dilim kaşar

10 gr krem peynir

1.5 top kepek ekmegi

ara öğün (10.30)

1 elma

öğle yemegi (13.00)

1 sade poğaça

200 ml ayran

ara öğün (15.00)

20 gr cevizli sucuk (80 kalori civarıymış )

6 7 adet badem

akşam yemegi (18.30)

1 kase bugdaylı bi çorba

1 kabak, 1 biber dolması (üstüne 1 yk yoğurt)

2 yk kısır ( her zaman imkanım olmadıgı için kısır yemeye çıkınca dayanamadım yedim )

ara öğün (21.30)

1 bardak çikolatalı nescafe (55 kaloriymiş )

1 şekerli türk kahvesi ( uykumun açılması lazımdı ondan ikisinden de içtim )

3 lt ye yakın su içtim bugun daha da içerim. yeşil çayımı da şimdi içiyorum tamamdır

herkese iyi gecelerrrrrr

şimdi kalori sepetinde de hesapladım, yine 1300 civarı çıkıyor. 1300 ün altına düşmesi lazım benim, bir an önce gözüm iyileşmeli ve yüzmeye başlamalıyım off yaaa

Merhaba kızlar, uzun bir yolculuktan sonra Antalya'ya vardık, otele yerleştik. Yeme düzeni çok kötü oldu ama yapacak bir şey yoktu. Yine de yediklerimi toparlamaya çalışıp yazacağım şimdi, yarı uyuklar bir şekilde yazılanları okudum, sayfalar hızlı ilerlemiş bugün:)

Sabah :
- 2 dilim tam tahıılı ekmek içine salça, peynir ve domatesle yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Ara:
- 10 tane badem

Yemek gecikince bir ara daha yaptım,
-Yarım yağlı üçgen peynir
- 3-4 tane ince çubuk kraker

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- Tavuk şiş ızgara (3'te 2'sini yedim)
- 3 kaşık bulgur pilavı

Sonrasında yoldaydık, otele vardığımızda yemek bitmişti, topluyorlardı, ne bulduysak ondan aldık ve çok acıkmıştım.

Akşam:
- 3-4 yaprak roka
- 1 avuç maydanoz
- yarım salatalık
- 2 kaşık ton balıklı makarna salatası
- 1 tane mini kepekli sandviç
- 1 tane mini kruvasan sandviç
- Tatlı kek gibi bir şey vardı, 2 çatal ondan aldım
- 1 parça çikolata

Spor veya yürüyüş hak getire tabi Bugün yolculuk nedeniyle hoşgöreceğiz artık, yarın dikkatli olacağım:) Şimdi hemen uyuyorum kızlar, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...

pomoooo yine herzamanki gibii harikasınn canımmm
listen güzel olmuşş
bu aralarr düzenim çok bozulduuu ,kızımın ayağı kırıldı okulda ,oğlan hastaydı o düzeldii bir yandan kışlık temizlik yapıyorumm hergün 1 oda temizliyorummm
bu aralar duygunun sayfasını diğer sayfaları takip edemedimm
ama şimdii yine eskisii gibii azimlenme zamanı geldii benimm içinn

birde basküül bozulduu şu işleri bir halledeyim baskülde alayımm eğerkii boşyer olursaa birde burda yazayımm canımm
şimdi geçmişi bir okuyayımm

günaydınnnnnn günler aydın keyifli birgün olur inşallah,açım evde kahvaltılık birşey yokk offffffffff.

bende yazsam mı acaba buraya işe yarıyor mu günlük bnm 2ayda gözle görülür bir kilo vermem gerek nerden nasıl başlayacagımı bilmiorum

ben gunluktwe cok bırsey yazmadım. o benım baslama noktam oldu sadece. artılarımı, eksılerımı, bahanelerımı, gercek sebeplerımı anlattım. dertlesmek gıbı bırseydı yanı.

bak sen bana ozel maıl adresını ver. ben bır excel hazırlamıstım ılk zamanlar. yedıgım, ıctıgım hersey o lıstede vardı ve ben gunluk ısaret koyuyordum + /- olarak. alısıncaya kadar cok ısıme yaradı.

ayrıca baska bır dosyam daha var. o da duz yazı seklınde ve bu yolda yururken yapmam gereken yemem gereken seylerı not almıstım. aylardır tanıdıgım, fıkır edındıgım herkesın sozlerını derleme bırsey yapmıstım yanı. onu da gondereyım sana.

ticker kesınlıkle cok etkılı oluyor. sunanın dedıgı gıbı yapar mısın tekrar. cogumuz orda hata yapıyorduk bız de zaten. bır daha dene lutfen. olmazsa yenıden bastan denerız

bahsettiğ dosyanın bırıncı bu ıste.

senın adres vermene gerek olmadıgını farkettım. neslının tarıf ettıgı gıbı paınt e kopyaladım ve jpg olarak kaydettım.