- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
herkesee selamlarrrr ben geldimm:) eski topikte de vardım bir süre hatırlıyorsunuzdur umarım beni :) ama orda listeye giremediğim için motivasyonum eksikti umarım şimdi listeye girebiliyorumdurkilom hala aynı. En azından geri almadım e buna da şükür :) Beni de aranıza alırsanız sevinirim:) bir de şu telefon verme olayı kabul olduysa pomo bana telını mesajla gonderırsen ıyı olur pzt sabahları gıremeyebilirim :)
mrb kızlar tümgünkü menümü paylaşayım
sabah
1 kb peynir
domates
4 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
maydanoz
2 fincan çay
öğle yok
ara 1 türk kahvesi
akşam
1 kase arpa şehriye çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yarım turp
1 yeşil soğan
ara 2 fincan çay
yarım kase ayçekirdeği
gün kapanmıştırr benim içinn
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.daha çok genç olmama rağmen şimdiden 95 kiloyum.ideal kilom 55 ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum.60-65 arası ideal.bugün diyetisyene gittim.hedefim haziran ayına kadar 35 kilo vermek. motivasyonunuza ihtiyacım var.beni sizin desteğiniz zayıflatacak...
topiğiniz hayırlı olsun bir önceki topiğe de katılmak istemiştim ama bana yer kalmamıştı::)))
pomo belki hatılarsın ben de bebek için zayıflamak istiyordum tüp bebek yaptııcam inş. gerek kahamile kalırım
çizelgem yok
Baslangic kilom:83.7
şu andaki 74
sabah 3 çatal peynir
dom. salata şkersiz çay
ara 1 bardak yoğurt
öğlen 1 kase mercimek ç, 5 hamsi (hiç sevmem de) salata
ara 2 bardak yeşil çay 1 yeşil elma
akşam 5 çatal taze fasulye yarım dil ekmek 6 kaşık yoğurt
2 erik yerim bitti.))
günaydınnn
pomocum yeni topiğin hayırlı olsun .herkes kilolarından kurtulsun .maşallah sen çok azimlisin buradaki arkadaşlarla çok güzel kilolar verceğinize eminim .ahh bide ben eski irademe dönebilsem çok güzel olucak .kurallarınızı okumadım ama arada size katılıp menü yazmayı isterim
gunaydın canım.
yola cıktınız mı ?
ay canım ben kendım arastırıp ıstedım ama tabıkı nasıl olduguu bılmıyordum. ınce cubuk demır gıbı bırseyler sokuyor afedersın ama canım cıktı. o sey ıle toz bır ılacı enjekte edıyor. o ılac, ıc kısmı parlaklastırıyormus. tam karın bolgene, yukardan rontgen cekılecek monıtoru koyup ıkı kez rontgen cekıyor 15 dk ancak suruyor ama oncesınde agrı kesıcı ıgne yapsalar da canın acıyor. sonrası asıl mesele. sandalyeye bıle oturamadım taksıyı beklerken.
ama sonuclar cok guzel. rahım cok normal dolyatagı cok normal tupler ınanılmaz acık dedı. senın yumurtalık rezervın dısından hıc sorunun yok dedı. gebelıgını engelleyen dusuk rezerv dedı sadece onun dısında hormon tahlılın de tum organların da cok ıyı dedı.ok sevındım. agrıya degdı valla.
eger perde olsaydı ya da tupler kapalı olsaydı, hem laparoskopı hem hıteroskopı olacaktım bırı gobek delıgınden gırılıyor bırıne vajınadan.cok sukur gerek kalmadı. her kadının hgs yaptırması tavsoye edılıyor buarada. bebek dusunmeden once sende yaptır. dol yatagı sorunlu mesela ama sen bılmıyorsun oyuzden dusuk olabılıyormus. ama onceden bılınce hereyın onlemı alınıyormus
aman dıkkat et muhakkak doktora gıt bugun. gecmıs olsun canım ya.
günaydın hanımlar dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee
dün sabah:
kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok
su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım
günaydın hanımlar dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee
dün sabah:
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
cesmi canım yediğin ekmekler bana fazla gibi geldi.. yani öğünlerde yediğin tamam ama bi dse bazlama karışmış araya.. akşam ekmek yemeyerek kurtarmışsın bi nevi..herkese iyi gecelerr
umuyorum ki unuttugum bişey olmaz, bugunkü menumu paylaşayım.
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
2 3 çatal patates kızartması
1 yk bal
1 top kepek ekmegi
1 şekersiz çay
ara öğün (12.00)
200 ml pul biberli yoğurt
yarım top ekmegin içine domates salatalık
öğle yemegi (14.30)
yarım bazlama arasına salçalı beyaz peynirli tost
1 sade soda
akşam yemegi (18.00)
1 kepçe domates çorbası
2 parmak genişliğinde iki parça fırında ızgara
3 yk sütlaç
1 tabak marul + havuç salata
ara öğün ( 21.00)
200 ml süt
20 gr cevizli sucuk ( işte bu olmasaydı iyiydi de arkadaşımın ailesi batmandan yollamış, bende dayanamadım birazcık yedim. ama 20 gr ı 81 kaloriymiş, çok da değil diyerek teselli ediyorum kendimi )
1 bardak yeşil çay içtim, 2.5 lt de su. toplamda da 40 dk falan yürümüşümdür bugun okula git gel, market falan derken
kalori sepetinden hesapladım, bugun giren çıkan toplam 1300 kalori, ve yılbaşına kadar 72 kilo alabilmek için günlük 1277 kalori almalıymışımiyi yine fena değilmişim, yarın daha iyi olurum inşalah
menün çok güzel görüüyo nesli.. maşşallah..hareketlerin zaten harika..İyi geceler kızlar, ancak girebildim, ben de günümü toparlayayım ama tek tek yazmayayım, bu seferlikte kalorisepetinden kopyalayayım, yarın işten sonra yolculuk var, dolayısıyla sabah valizimin hazır olması gerekiyor ama bu saat oldu daha ortada bir şey yok
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 207.648
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[5] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[6] Koyun-Kuzu Kas Eti (yağsız) 100 GRAM 112
[7] Lahmacun 1 ADET 250
[8] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[9] fındık (1 adet) 5 adet 45
[10] kuru incir 1 adet 51
[11] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[12] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[13] Maydanoz 5 gr 2
[14] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[15] Domates 0.2 ADET 2.8
[16] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[17] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 20 GRAM 45.2
[18] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
Toplam : 1066.252 kal.
ben de temizlik günleri ya da koşuşturmalı günlerde böyle dengesiz beslenirim.. pizzaya da bayılırım ama bizim buralarda pek güzel yapanlar yok..ohh afiyet olsun duygucumm..günaydın hanımlar dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee
dün sabah:
ben ce de sen rüyalarına itimat etme.. anacım gidip alma sakın 500lük parfümü.. diğer söylediğin 190lık alınabilir belki ama..kızlarbugün sabah10'dan sonra yokum oğlumu babaannesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem EVİM SENSİN bakalım güzelmi inşallah gittiğime değerrr...
BU ARADA PARFÜMLERE O KADARKAFAYI TAKMIŞIMKİ DÜN RÜYAMDA SÖZDE 500TLPARFÜM ALMIŞIM KENDİ KENDİME NAPTIM BEN DİYORUM:)))SABAH UYANIR UYANMAZ EŞİME DEDİM BÖYLE YAPTIM DİYE ALMASAN İYİ OLUR DEDİ...
pomo günaydın canım.. dediğin filmi ben de çok duydum çok acılı bişeymiş.. Allah sana sabır versin inş..gunaydın canım.
yola cıktınız mı ?
ay canım ben kendım arastırıp ıstedım ama tabıkı nasıl olduguu bılmıyordum. ınce cubuk demır gıbı bırseyler sokuyor afedersın ama canım cıktı. o sey ıle toz bır ılacı enjekte edıyor. o ılac, ıc kısmı parlaklastırıyormus. tam karın bolgene, yukardan rontgen cekılecek monıtoru koyup ıkı kez rontgen cekıyor 15 dk ancak suruyor ama oncesınde agrı kesıcı ıgne yapsalar da canın acıyor. sonrası asıl mesele. sandalyeye bıle oturamadım taksıyı beklerken.
ama sonuclar cok guzel. rahım cok normal dolyatagı cok normal tupler ınanılmaz acık dedı. senın yumurtalık rezervın dısından hıc sorunun yok dedı. gebelıgını engelleyen dusuk rezerv dedı sadece onun dısında hormon tahlılın de tum organların da cok ıyı dedı.ok sevındım. agrıya degdı valla.
eger perde olsaydı ya da tupler kapalı olsaydı, hem laparoskopı hem hıteroskopı olacaktım bırı gobek delıgınden gırılıyor bırıne vajınadan.cok sukur gerek kalmadı. her kadının hgs yaptırması tavsoye edılıyor buarada. bebek dusunmeden once sende yaptır. dol yatagı sorunlu mesela ama sen bılmıyorsun oyuzden dusuk olabılıyormus. ama onceden bılınce hereyın onlemı alınıyormus
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? dun cok agrım vardı sureklı uzandım. gıremedım foruma.
bu bukadar zor bırseyse, dogum nasıldır dıye gozum korktu valla.
dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.
kahvaltımı gec yaptım doktordan dolayı
bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.
oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.
hgs fılmım cok zor olduu. halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. taksı ıle geldım eve. zor cıktım valla eve. uzandım sureklı. bır bardak sut ıctım sadece.
aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.
bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. yatarak yedım oturamadım agrıdan.
ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.
yuruyus falan guzel. kahvaltı da guzel ama kahvaltıdan oncekıler cıssssssss olmus.
hımmmmmm demek hulahop o. cevırmece mı ne denılırdı bız cocukken bızım mahallede.
sanki okuyunca biraz fazla gibigeldi bana benaz yediğimiçin olabilir inşallah yılbaşına kadar 72 değil 70 olursunnn :)herkese iyi gecelerr
umuyorum ki unuttugum bişey olmaz, bugunkü menumu paylaşayım.
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
2 3 çatal patates kızartması
1 yk bal
1 top kepek ekmegi
1 şekersiz çay
ara öğün (12.00)
200 ml pul biberli yoğurt
yarım top ekmegin içine domates salatalık
öğle yemegi (14.30)
yarım bazlama arasına salçalı beyaz peynirli tost
1 sade soda
akşam yemegi (18.00)
1 kepçe domates çorbası
2 parmak genişliğinde iki parça fırında ızgara
3 yk sütlaç
1 tabak marul + havuç salata
ara öğün ( 21.00)
200 ml süt
20 gr cevizli sucuk ( işte bu olmasaydı iyiydi de arkadaşımın ailesi batmandan yollamış, bende dayanamadım birazcık yedim. ama 20 gr ı 81 kaloriymiş, çok da değil diyerek teselli ediyorum kendimi )
1 bardak yeşil çay içtim, 2.5 lt de su. toplamda da 40 dk falan yürümüşümdür bugun okula git gel, market falan derken
kalori sepetinden hesapladım, bugun giren çıkan toplam 1300 kalori, ve yılbaşına kadar 72 kilo alabilmek için günlük 1277 kalori almalıymışımiyi yine fena değilmişim, yarın daha iyi olurum inşalah
gayet güzel olmuş bu kalori sepetini nasıl yapıorsunuz banada öğretsenizeeİyi geceler kızlar, ancak girebildim, ben de günümü toparlayayım ama tek tek yazmayayım, bu seferlikte kalorisepetinden kopyalayayım, yarın işten sonra yolculuk var, dolayısıyla sabah valizimin hazır olması gerekiyor ama bu saat oldu daha ortada bir şey yok
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 207.648
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[5] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[6] Koyun-Kuzu Kas Eti (yağsız) 100 GRAM 112
[7] Lahmacun 1 ADET 250
[8] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[9] fındık (1 adet) 5 adet 45
[10] kuru incir 1 adet 51
[11] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[12] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[13] Maydanoz 5 gr 2
[14] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[15] Domates 0.2 ADET 2.8
[16] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[17] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 20 GRAM 45.2
[18] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
Toplam : 1066.252 kal.
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? dun cok agrım vardı sureklı uzandım. gıremedım foruma.
bu bukadar zor bırseyse, dogum nasıldır dıye gozum korktu valla.
dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.
kahvaltımı gec yaptım doktordan dolayı
bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.
oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.
hgs fılmım cok zor olduu. halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. taksı ıle geldım eve. zor cıktım valla eve. uzandım sureklı. bır bardak sut ıctım sadece.
aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.
bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. yatarak yedım oturamadım agrıdan.
ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?