2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaa mrb hatırladım senı.

nasılsın. neden hıc yazmadın yahu. cızlege olmasa bıle her gun menu paylasmanı ıstemıstık ve ardından da cızelgeye alırdık zaten.

bak anlasma yapalım bır hafta boyunca menulerınu yazarsan, haftaya senı lısteye alırız soz. zaten eskıden tanıyoruz ama bunu yapacaksın bır hafta anlastık mı.

buarada kılo vermen nasıl gıdıyor

canım guzel bır menu olmus ama hem sehrıyelı corba hem bulgur pılavı ıyı olmamıs. yogut corbası olsaydı mesela daha guzel olurdu. ayrıca aksam yemegın gozume az geldı bence acıktın ve cekırdegı oyuzden yedın

günaydınnn
pomocum yeni topiğin hayırlı olsun .herkes kilolarından kurtulsun .maşallah sen çok azimlisin buradaki arkadaşlarla çok güzel kilolar verceğinize eminim .ahh bide ben eski irademe dönebilsem çok güzel olucak .kurallarınızı okumadım ama arada size katılıp menü yazmayı isterim

erce mrb nasılsın ?

sızın konuya cok gelemıyorum. bıldırımler yapıyorum ancak ara ara.

oyuzden senı burda gormusken selam vereyım dedım.

duygu ıle kurban bayramı konumuz vardı ya. o konuyu guncelledık benı de kaptan sectıler.

mrb kac yasındasın kılo ve boy kac ?

kılo olarak yakınız sanırım. gercekten aramızda aktıf olacaksan senı de alırız. kılo sorunun benım gıbı fazla oldugu ıcın senı destekleme duygusu olustu ıcımde. benım de hedefım yaz. kılo da verıyorum goruyorsun cızelgemde. oyuzden umutsuzluga kapılmadan sabırla aramızda olabılecek mısın

ruzgar mrb hatırladım senı

yenı kısıler konusunda soylenıp duruyorum okudun mu bılmıyorum :))))))

ama senı azıcık da olsa tanıyorum ve bebek ıcın kılo vermek dıyınce akan sular durdu tabıkı ben de.

her gun bu sekılde bıldırım yapar mısın lutfen ?

bu hafta lutfen boyle dısıplınlı ol ve haftaya pazartesı sabah bıldırım yap. senı aramıza alabılelım oldu mu :))))))

amacına ulasmanı canı gonulden dılıyorum ruzgar.

sagol canım. Evet ınsaallah hepımız saglıklı kılolarda oluruz.

Ben azımlı oldum. Yıllar sonra kafam dank ettı. Uclu rakamlara kadar cıkınca.

Duygu gıbı lıder varken, onun azmınden etkılenmemek mumkun degıl canım. Sadece daha aktıf olmak lazım bence. Ozaman motıvasyonu artıyor ınsanın. Sık sık yaptıgın yedıgın herseyı paylassan, bır baskasının nasıl yogun aktıvıte yaptıgını gorup etkılenmemek mesela cok zor bırsey. Oyuzden daha aktıf olursan bence olur. Bızım burayada yazabılır gelebılırsın nasıl ıstersen.

Buarada ben senın resımlerını hatırlıyorum 55 gıbı duruyordun valla onu da soyleyım.

Kurallarımız katı degıl. Guncelleyecegım sımdı.

Daha yola çıkmadık canım. İşler vardı onları hallediyoruz, öğleden sonra yolculuk. Bu sefer tatil olmadığı için daha dikkatli olmaya çalışacağım:) Patates ve pilav minimum:)
Senin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim. Valla ben çocuk düşünene kadar çocuk yapamaz hale geleceğim herhalde:)) Sen kilo verdikçe de herşey daha da iyiye gidecek. Belki yaza hamile de kalırsın:)) Ben zaten başkalarının çocuklarını sevmeyi seviyorum, ağlayınca annesine verebiliyorum böylece:)) Senin çocuğu severiz artık:)

aman dıkkat et muhakkak doktora gıt bugun. gecmıs olsun canım ya.

valla gözlüğü taktım onunla geziyorum şimdi canım. sabahtan okula gittim ama erken döndüm, lens takmıştım içim rahat etmedi.

sana da çok geçmiş olsun canım ya sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. kendine çok dikkat et

sen resmen aç kalmışsın ya

sen resmen aç kalmışsın ya

cesmi canım yediğin ekmekler bana fazla gibi geldi.. yani öğünlerde yediğin tamam ama bi dse bazlama karışmış araya.. akşam ekmek yemeyerek kurtarmışsın bi nevi..

menün çok güzel görüüyo nesli.. maşşallah..hareketlerin zaten harika..

ben de temizlik günleri ya da koşuşturmalı günlerde böyle dengesiz beslenirim.. pizzaya da bayılırım ama bizim buralarda pek güzel yapanlar yok..ohh afiyet olsun duygucumm..

ben ce de sen rüyalarına itimat etme.. anacım gidip alma sakın 500lük parfümü.. diğer söylediğin 190lık alınabilir belki ama..

pomo günaydın canım.. dediğin filmi ben de çok duydum çok acılı bişeymiş.. Allah sana sabır versin inş..

çok geçmiş olsun cnm

kızlar hepinize tünaydın...........

hemen dünkü menümü yazayım;

sabah
2 dilim ekmek
6-7 zeytin
1 yk acı sos
peynir

ara
1 ekşi elma

öğle
4 yk pilav bulgur
4 yk patates kavurma
1 dilim ekmek
yeşillik
yoğurt

ara
1 kase patlamış mısır(az yağda)

akşam
fırında patates balık yaptım

3 yuvarlak dilim palamut
yarım kadar patates
salata

akşam biraz acıkır gibi oldum 1 kepekli gevrek yedim ve 1 minik poğaça yedim yemesen çok iyi olacaktı kızdım kendime..

bitki çayımı içtim ama suyu az içtim.. boğazlarım ağrıyor suya ihtiyaç duymadım galiba o yüzden..

sabah 9:30
3 k ıspanak kavurma (zeytinyağlı)
yufka ekmeğin 1/4 ü
domates, salatalık
yeşil çay

sanki okuyunca biraz fazla gibigeldi bana benaz yediğimiçin olabilir inşallah yılbaşına kadar 72 değil 70 olursunnn :)

gayet güzel olmuş bu kalori sepetini nasıl yapıorsunuz banada öğretsenizee

Kızlar, forumda yine problem var galiba değil mi? Ben kahvaltımı yazayım dedim ama inşallah mesaj gider,
2 dilim tam tahıllı ekmek içine antep salça sürdüm, 1 kk tulum peyniri ve 2-3 dilim domates koyarak yağsız tost yaptım, yanında da şekersiz, sütlü kahve içtim. Ara öğün olarak 10 tane badem yedim, daha öğle yemeği yemedim, gecikecek bugün biraz, sonra da yolculuk malum. Akşam bir aksilik olmazsa girerim yine foruma.

gayet güzel ve sağlıklı herzamanki gibi canımm bak yeşil mercimek çok faydalıymışş onu sık sık ye ben çoksık yerim gayette iyi hissettirir dün giremedin evet özlettin kendinii