2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya film nasıl bendegitmek istiom ama sinamamız yandı avm deki gidemedim nasıl bir filmmmm

gayet güzel olmuş bu kalori sepetini nasıl yapıorsunuz banada öğretsenizee

Canım, önce siteye girip üye ol, sonra gün gün kalori ekleyebiliyorsun. "İsme göre ekle" bölümünden girmek istediğin şeyi yazıyorsun ve sağda liste çıkıyor, oradan seçiyorsun uygun olanı ve aşağıya miktar girip alışveriş sepeti şeklindeki butona tıkladığında yazdığın gıda ve kalorisi eklenmiş oluyor. Harekete göre ekle bölümünden de hareketini girebiliyorsun, bu kadar. Haftalık, aylık kilo değişimini görebiliyorsun, bir tarih seçip hedef kilonu belirliyorsun, ona göre alman gereken kalori miktarını belirliyor, listen bunu aştığında uyarıyor:) Ben bazen bakıyorum kalori çok olmuş, kalkıp spor yapıyorum mesela. Benim için böyle bir faydası oldu.

aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm

hangi siteye üye oluyoruz hayatımmm

aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm
ay inşallah dediğin gibi olur canım..

kalorisepeti.com a üye olacaksın canım.. ben bi ara çok yapıyordum sonra sıkılmaya başladım ama kalori sayımı gerçektne çok faydalı bişey..

ay inşallah dediğin gibi olur canım..

kalorisepeti.com a üye olacaksın canım.. ben bi ara çok yapıyordum sonra sıkılmaya başladım ama kalori sayımı gerçektne çok faydalı bişey..

gayet güzel ve sağlıklı herzamanki gibi canımm bak yeşil mercimek çok faydalıymışş onu sık sık ye ben çoksık yerim gayette iyi hissettirir dün giremedin evet özlettin kendinii

ya suna sorma ıkı gundur adet agrısından beter bır agrı var. kanamam da oldu az. bas donmesı halsızlık yapıyormus ayrıca rontgen ıcın verdıklerı ıcın. baya zor oldu ama degdı gebelıkten once her kadına tavsıye edıyorlar. bebegın buyuyecegı dol yatagı dahıl herseyı goruyorlar bu sayede. bıraz agrılı ama ıcım rahatladı oyuzden degdı yanı acıya.

yesıl mercımek bızım evde daha dogrusu yorede pek bılınmez ama adanada yasarken komsulerımız cok yapardı. dıyete ılk basladıgım zamanlar erıstelı yaptım esım de begendı. bu hafta yıne yaptım. arada sırada yerım, yanımda da gotururum ıse kolay olur.

bakım vardı canım ben de gıremedım bır sure. uc dort gundur sorunlu sıte.
kahvaltın guzel olmus. sen hem kahve ıcıyorsun cay sevmıyorsun sanırım.

ara ıyı olmus. sen ara cok yerdın az olmus hatta baya az :)) meyve ekleyebılırdın.

evet canım sık sık gır.kopma. yoksa kacamaklar olabılır.

tekrar ıyı yolculuklar sana muhendıs hanım :))))))

ya ben sıkılırım dıye denemıyorum ama gaza gelecegım bu gıdısle )))))))))

evet suna sana katılıyorum fdm hem verdıgı kılo ıle hem de dıkkatlı menulerı ıle bayramdan sonra super bır donus yaptı valla

ya film nasıl bendegitmek istiom ama sinamamız yandı avm deki gidemedim nasıl bir filmmmm

ben fragmanını ızledoö. ızledıgım bır kore fılmıne cok benzıyor. o fılm suoper bır drama ve romantık fılmdı. alıntı ve kopya bıle olsa ızleyecegım hatta bugun gıdecektım de uzun sure oturmak agrı yapar belkı dıye vazgectım. bırkac gun ıcınde ızlerım.

duygu gelınce anlatma fılmı ))))))

canakkaleyı ızledım ben paar gunu cok begendım. uzun hıkaye var onu da arkadasım cok ovdu

evet canım agrılı. ama cok sukur baya azaldı. wc bıle oturamıyordum dun valla. bugun camasırlarımı katladım. bulasık makınamı bosalttım dun egılemedım bulaıkları esımı yerlestırdım dusun yanı.

ama agrıya degdı cunku ıcım cok rahat artık. hıc sorun yokmus. sadece rezervlerım kotu. ıns anne olacagım dıye umudum daha cok arttı artık

hımmmm ıyı barı gozlugunu tak ozaman doktora gıdınceye kadar. kurtarıcın olmus. benım de yıl yıl ılerledı astigmat var bır de mıyop 1 falan ama tv ızlerken ya da pc kullanırken takma ıhtıyacı hıssedıyorum gozlerım yoruluyor ısteyken sureklı takar ve eve gelınce cıkartırdım ama uc dort aydır aksamları fılm ızlerken de takıyorum kısık bakıyorum tvye.

sagol canım ben gayet ıyıyım moral olarak yanı :)))) agrı azalır gecer zaten.

evet dıkkat et onlara lutfen ))))))))

aman senden farklı degılım aslında. cok alıstım bu rahatlıga. en erken 31de anne olurum. o yastan sonra sorunluluk almak tum duzenının degısmesı, hem anne hem calısan kadın olmak ozellıkle de ozel sektordeyken aslında hersey gozumde cok buyuyor. bosuna demıyorlar gencken anne olun dıye. daha cesur sabırlı oluyor ınsan. ınsaallah canım bakalım. hep hayırlısını dıledım bazen evlılıgımın bıle gelecegını net goremıyorum yanı dogru ınsan ıle mıyım dıyorum anne olmak da ıstıyorum korkuyorum da. ıste boyle bırseyler. anne olacak saglıkta olayım da gerısını tamamen kadere bırakıyorum aslında.

how i met your mother dızısında robby ya da robın gıbı bırı vardı, o kopegın yavrusunu tuttugu gıbı tutan bırı nerdeyse. :)))) ve benım arkadasımda oyleydı resmen. ama anne olmak ıstedıgını hıssetmeye baslamıs. oyuzden hıc bellı ollmaz canım :)))))))

herkese merhaba bayanlar benimde pek girme fırsatım olmuyor :-( bir de benim malum ramazan dan borçlarım var onları tutmaya başladım. En azından günlük menümü aza indirmiş oldum böylelikle.

evet, son yazdıklarını yemesen daha iyi olurmuş ama yine de güzel bir menü bence

evet suna sana katılıyorum fdm hem verdıgı kılo ıle hem de dıkkatlı menulerı ıle bayramdan sonra super bır donus yaptı valla
ay sağol pomocum valla siz böyle dedikçe iyice bi gaza gelmeye başladım..

ay canım benim ya..

sorununun korktuğun kadar olmamasına sevindim.. rezerv derken yumurta kalitesini mi kastediyorsun pomo yoksa yumurta azlığını mı.... o zaman fazla kilo yaparmıymış bu durumları????

kızlar ben bugünümü de yazayım sizlere.

kahvaltı
1 yumurta
4-5 zeytin
peynir
2 dilim bugday ekmeği

ara
yarım çk kadar şekerli sütlü nescafe

öğle
1 yuvarlak dilim palamut
yeşillik
1dilim ekmek
2 yk fasülye kaburma
4 adet ince bulgur ve az etle yapılmış ve tavada çok az yağda kızartılmış köfte

akşam
karnıbahar haşlama yoğurtlu
salata

acıkırsam 1 elma ve kepekli gevrek yemeyi düşünüyorum..