- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
kızlarbugün sabah10'dan sonra yokum oğlumu babaannesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem EVİM SENSİN bakalım güzelmi inşallah gittiğime değerrr...
BU ARADA PARFÜMLERE O KADARKAFAYI TAKMIŞIMKİ DÜN RÜYAMDA SÖZDE 500TLPARFÜM ALMIŞIM KENDİ KENDİME NAPTIM BEN DİYORUM:)))SABAH UYANIR UYANMAZ EŞİME DEDİM BÖYLE YAPTIM DİYE ALMASAN İYİ OLUR DEDİ...
gayet güzel olmuş bu kalori sepetini nasıl yapıorsunuz banada öğretsenizee
aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmmkızlar hepinize tünaydın...........
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah
2 dilim ekmek
6-7 zeytin
1 yk acı sos
peynir
ara
1 ekşi elma
öğle
4 yk pilav bulgur
4 yk patates kavurma
1 dilim ekmek
yeşillik
yoğurt
ara
1 kase patlamış mısır(az yağda)
akşam
fırında patates balık yaptım
3 yuvarlak dilim palamut
yarım kadar patates
salata
akşam biraz acıkır gibi oldum 1 kepekli gevrek yedim ve 1 minik poğaça yedim yemesen çok iyi olacaktı kızdım kendime..
bitki çayımı içtim ama suyu az içtim.. boğazlarım ağrıyor suya ihtiyaç duymadım galiba o yüzden..
Canım, önce siteye girip üye ol, sonra gün gün kalori ekleyebiliyorsun. "İsme göre ekle" bölümünden girmek istediğin şeyi yazıyorsun ve sağda liste çıkıyor, oradan seçiyorsun uygun olanı ve aşağıya miktar girip alışveriş sepeti şeklindeki butona tıkladığında yazdığın gıda ve kalorisi eklenmiş oluyor. Harekete göre ekle bölümünden de hareketini girebiliyorsun, bu kadar. Haftalık, aylık kilo değişimini görebiliyorsun, bir tarih seçip hedef kilonu belirliyorsun, ona göre alman gereken kalori miktarını belirliyor, listen bunu aştığında uyarıyor:) Ben bazen bakıyorum kalori çok olmuş, kalkıp spor yapıyorum mesela. Benim için böyle bir faydası oldu.
ay inşallah dediğin gibi olur canım..aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm
kalorisepeti.com a üye olacaksın canım.. ben bi ara çok yapıyordum sonra sıkılmaya başladım ama kalori sayımı gerçektne çok faydalı bişey..hangi siteye üye oluyoruz hayatımmm
ay inşallah dediğin gibi olur canım..aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm
kalorisepeti.com a üye olacaksın canım.. ben bi ara çok yapıyordum sonra sıkılmaya başladım ama kalori sayımı gerçektne çok faydalı bişey..hangi siteye üye oluyoruz hayatımmm
gayet güzel ve sağlıklı herzamanki gibi canımm bak yeşil mercimek çok faydalıymışş onu sık sık ye ben çoksık yerim gayette iyi hissettirir dün giremedin evet özlettin kendinii
Kızlar, forumda yine problem var galiba değil mi? Ben kahvaltımı yazayım dedim ama inşallah mesaj gider,
2 dilim tam tahıllı ekmek içine antep salça sürdüm, 1 kk tulum peyniri ve 2-3 dilim domates koyarak yağsız tost yaptım, yanında da şekersiz, sütlü kahve içtim. Ara öğün olarak 10 tane badem yedim, daha öğle yemeği yemedim, gecikecek bugün biraz, sonra da yolculuk malum. Akşam bir aksilik olmazsa girerim yine foruma.
Canım, önce siteye girip üye ol, sonra gün gün kalori ekleyebiliyorsun. "İsme göre ekle" bölümünden girmek istediğin şeyi yazıyorsun ve sağda liste çıkıyor, oradan seçiyorsun uygun olanı ve aşağıya miktar girip alışveriş sepeti şeklindeki butona tıkladığında yazdığın gıda ve kalorisi eklenmiş oluyor. Harekete göre ekle bölümünden de hareketini girebiliyorsun, bu kadar. Haftalık, aylık kilo değişimini görebiliyorsun, bir tarih seçip hedef kilonu belirliyorsun, ona göre alman gereken kalori miktarını belirliyor, listen bunu aştığında uyarıyor:) Ben bazen bakıyorum kalori çok olmuş, kalkıp spor yapıyorum mesela. Benim için böyle bir faydası oldu.
aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm
ya film nasıl bendegitmek istiom ama sinamamız yandı avm deki gidemedim nasıl bir filmmmm
cesmi canım yediğin ekmekler bana fazla gibi geldi.. yani öğünlerde yediğin tamam ama bi dse bazlama karışmış araya.. akşam ekmek yemeyerek kurtarmışsın bi nevi..
menün çok güzel görüüyo nesli.. maşşallah..hareketlerin zaten harika..
ben de temizlik günleri ya da koşuşturmalı günlerde böyle dengesiz beslenirim.. pizzaya da bayılırım ama bizim buralarda pek güzel yapanlar yok..ohh afiyet olsun duygucumm..
ben ce de sen rüyalarına itimat etme.. anacım gidip alma sakın 500lük parfümü.. diğer söylediğin 190lık alınabilir belki ama..
pomo günaydın canım.. dediğin filmi ben de çok duydum çok acılı bişeymiş.. Allah sana sabır versin inş..
valla gözlüğü taktım onunla geziyorum şimdi canım. sabahtan okula gittim ama erken döndüm, lens takmıştım içim rahat etmedi.
sana da çok geçmiş olsun canım ya sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. kendine çok dikkat et
Daha yola çıkmadık canım. İşler vardı onları hallediyoruz, öğleden sonra yolculuk. Bu sefer tatil olmadığı için daha dikkatli olmaya çalışacağım:) Patates ve pilav minimum:)
Senin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim. Valla ben çocuk düşünene kadar çocuk yapamaz hale geleceğim herhalde:)) Sen kilo verdikçe de herşey daha da iyiye gidecek. Belki yaza hamile de kalırsın:)) Ben zaten başkalarının çocuklarını sevmeyi seviyorum, ağlayınca annesine verebiliyorum böylece:)) Senin çocuğu severiz artık:)
Neyse kızlar ben kaçtımmm gideyim süsleneyimm..keyifli sohbetlerr
kızlar hepinize tünaydın...........
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah
2 dilim ekmek
6-7 zeytin
1 yk acı sos
peynir
ara
1 ekşi elma
öğle
4 yk pilav bulgur
4 yk patates kavurma
1 dilim ekmek
yeşillik
yoğurt
ara
1 kase patlamış mısır(az yağda)
akşam
fırında patates balık yaptım
3 yuvarlak dilim palamut
yarım kadar patates
salata
akşam biraz acıkır gibi oldum 1 kepekli gevrek yedim ve 1 minik poğaça yedim yemesen çok iyi olacaktı kızdım kendime..
bitki çayımı içtim ama suyu az içtim.. boğazlarım ağrıyor suya ihtiyaç duymadım galiba o yüzden..
aslında fazla gibi görünebilir poaça ama sen kesinlikle bayramdan sonra daha dikkatli yemek yiyorsun öyle devam edersen baya kilon vereceksin hayatımmm
ay sağol pomocum valla siz böyle dedikçe iyice bi gaza gelmeye başladım..evet suna sana katılıyorum fdm hem verdıgı kılo ıle hem de dıkkatlı menulerı ıle bayramdan sonra super bır donus yaptı valla
evet canım agrılı. ama cok sukur baya azaldı. wc bıle oturamıyordum dun valla. bugun camasırlarımı katladım. bulasık makınamı bosalttım dun egılemedım bulaıkları esımı yerlestırdım dusun yanı.
ama agrıya degdı cunku ıcım cok rahat artık. hıc sorun yokmus. sadece rezervlerım kotu. ıns anne olacagım dıye umudum daha cok arttı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?